ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αγία Γραφή περί Προέλευσης του Ανθρώπου Νο2 - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Αγία Γραφή περί Προέλευσης του Ανθρώπου Νο2 - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

trexagireve30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
Think_MathΜέλος
24/06/2010, 18:31:39

trexagireve :

quote:
Καλά ρε think math, δεν έχεις ακούσει, ότι στο σπιτι του κρεμασμένου, δεν μιλάνε για σκοινί;
Μιλάς και συ;Μα ρε φίλε, εσύ μπαίνεις μόνο και μόνο για να συμφωνήσεις με κάποιον απέναντι μου....Δες αγόρι μου, τα τελευταία σου μηνύματα....Δεν λές ποτέ τιποτε, δίχως εμένα μέσα....
Μαζεύω ...ψήφους...
Θυμάσαι πόσο κσαιρό έχεις να τοποθετηθείς, απλώς και υγιώς σε κάποιο θέμα;
Ρε φίλε, σύνελθε!!!Λες απίθανες κοτσάνες...Δεύτερο ....ψευδώνυμο είσαι;Ή μάλλον, είσαι η σκιά άλλων;...

Είναι γεγονός οτι ασχολούμαι με σένα γιατί βγάζεις ΓΕΛΙΟ .
Δεν μπορώ να συζητήσω σοβαρά μαζί σου .
Και σιγά μην έμπαινα στο κάθε Forum για να πείσω τον κάθε αγράμματο για το αν η γή γυρίζει γύρω απο τον ήλιο .

Απλώς με διασκεδάζεις .

Απο την άλλη πρεπει να υποστηρίξω έναν νέο άνθρωπο που λέει την ΑΛΗΘΕΙΑ έστω και με επιθετικό τρόπο .
Δεν μπορεί εσύ που κόπτεσαι για την θρησκεία της αγάπης και είσαι και μεγαλύτερος σε ηλικία , να μην δίνεις το καλό παράδειγμα και να ΒΡΙΖΕΙΣ με τον χειρότερο τρόπο έστω και αν σε προκάλεσαν.

Σταμάτα επιτέλους το ΨΕΜΑ και την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και πάψε να το παίζεις θύμα , οταν ο ίδιος με την συμπεριφορά σου προκαλείς αυτή την συμπεριφορά .

24/06/2010, 20:11:03
Αδυναμία μου, πάντα αγαπητέ μου think math, ήταν οι γκαφατζήδες
και φιλοπόλεμοι,σαν εσένα..Ρίχνω πολύ γέλιο, όταν θυμώνουν, ή παριστανουν, ότι αγανακτούν ....Τζερτζελέ θέλουν, τιποτε άλλο....
Για το γέλιο που έλεγες, για μένα,σε καταλαβαίνω...Σου είναι κάπως δύσκολο να σκέφτεσαι, προτιμάς να διαβάζεις.....
Εγώ πάντως, φιλαράκι,οποιον δεν θέλω να μιλήσω σοβαρά,σημαίνει,
ότι δεν του μιλάω καθόλου....
Εσύ,βέβαια, είσαι "τραβάτε με κι ας κλαίω", δήθεν σε πιέζει κανεις να πεις κακιούλες..Όχι αγόρι μου, σου αρέσει.......
Γι αυτό, εγω, λεω, ότι εσύ δεν είσαι σοβαρός...Κι ο καθένας μας, ξέρεις, έχεις την άποψη του..Ακόμη, τουλάχιστον...
28/06/2010, 03:37:08
http://www.ingentaconnect.com/content/klu/evec/1998/00000012/00000002/00171545

http://www.nature.com/nature/journal/v425/n6953/full/nature01906.html

http://www.scientificblogging.com/adaptive_complexity/how_singlecell_organisms_evolve_multicellular_ones

Γιατί μονοκύτταροι ευκαρυωτικοί οργανισμοί εξελίσσονται μέσα σε 10-20 γενιές σε πολυκύτταρες αποικίες κάτω από την πίεση άλλων εργανισμών που τους έτρωγαν;

Γιατί αυτό είναι μία ΑΚΟΜΗ επιτυχημένη πρόβλεψη της εξέλιξης που αποδεικνύει την εξελικτική ΜΕΤΑΒΑΣΗ από μονοκύτταρο σε πολυκύτταρο;

Πώς εξηγείται το ότι αυτό το γεγονός συμβαίνει ΤΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ στο εργαστήριο και όχι άπαξ τότε που "φτιάχτηκε" η ζωή;

A group at the University of Arizona has published a study of of one group the these amazing organisms, the volvocine green algae. What's amazing about this group of algae is that you can find a range of multicellular sophistication in closely relate algae species. There are species that form simple sets of four identical cells stuck together, other that form balls of 32-64 not quite identical cells with some specialized functions, up to full-blown multicellular organisms with 50,000 highly specialized cells, including reproductive germ cells. The evolution of multicellularity is not an irrecoverable event from an unimaginably distant past; it is something we can observe, manipulate, and test in the lab today.

09/07/2010, 21:30:45

*έχει ανάψει τσιγαρο και παρακολουθεί την σφαγή του trexagireve*

The plural of anecdote is not data.

09/07/2010, 21:53:08
Συγνώμη ρε industrialangel να σε ρωτήσω κάτι.
Εσύ μηχανικός σπουδάζεις.
Τι δουλειά έχεις με τους μονοκύτταρους οργανισμούς?
Σε όλα μέσα είσαι ρε πουλάκι μου ακόμα και σε θέματα της Βίβλου.
Τι γίνεται με εσένα τόσο πολυπράγμων είσαι?
09/07/2010, 22:06:30
Γεια σου ρε γείτονα...Τι νέα;

quote:
Εσύ μηχανικός σπουδάζεις.
Τι δουλειά έχεις με τους μονοκύτταρους οργανισμούς?

Όσο δουλειά έχει και ένας βλάχος δημοσιογράφος... Θες να το πάμε με βάση την επιστημονική ειδικότητα; Εξάλλου εγώ δεν επικαλούμαι την αποψάρα μου και τη σοφία της εαυτάρας μου αλλά έγκριτες πηγές και επιστήμονες,είμαι απλώς ο κομιστής της πληροφορίας..

quote:
Σε όλα μέσα είσαι ρε πουλάκι μου ακόμα και σε θέματα της Βίβλου.
Τι γίνεται με εσένα τόσο πολυπράγμων είσαι?

Και ηλεκτρική κιθάρα παίζω, και κοκτέηλ φτιάχνω, και φυσική διαβάζω , και φιλοσοφία και λογοτεχνία διαβάζω και ότι θες...Αγαπημένη μου είναι και η βιολογία... Πειράζει;

Όσο για τα θέματα της Βίβλου... Εγώ δεν έγραψα τίποτα παραπάνω από αυτά που λέει η ίδια η Βίβλος... Ο καθένας κρίνει αν υπάρχουν λάθη ή όχι...

medtech, ρίξε μια ματιά στο θέμα από την αρχή,αν μη τι άλλο θα διασκεδάσεις

Edited by - IndustrialAngel on 09/07/2010 22:07:01

09/07/2010, 22:18:39
Tι νέα?
Σκατά.. αστα να πάνε.
Απο το κακό στο χειρότερο.

Ωστε φτιάχνεις και κοκτέιλ?
Πίνεις και τσικουδιές?
Δεν νομίζεις οτι είσαι λίγο μικρός για τέτοια?

09/07/2010, 22:45:07
quote:
medtech, ρίξε μια ματιά στο θέμα από την αρχή,αν μη τι άλλο θα διασκεδάσεις

Και μπόλικο γέλιο έριξα και τον μισό μου εγκέφαλο κόντεψα να κάψω απο τις χοντρομπούρδες που διάβασα σε κάμποσα σημεία.

Alzarro εγω που σπουδαζω σε βιολογική σχολή πανεπιστημιακού επιπέδου,στο πρόγραμμα σπουδών της οποίας υπάρχει το μάθημα "ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΗ ΒΙΟΛΟΓΙΑ" δικαιούμαι να ομιλώ;

ΥΓ ως γυναίκα δηλώνω οτι βρίσκω εκφράσεις όπως "είσαι άνδρας ή γυναικουλα με μουστάκι" πολύ προσβλητικές για το φύλο μου.Η τόλμη,η ευφυια,το ερευνητικο πνευμα,η διψα για μάθηση,η ικανότητα για μεγαλα επιστημονικα επιτευγματα (Mari Curie οεο) δεν ειναι αποκλειστικό χαρακτηριστικό του ανδρικού φύλου φίλε Industrial.

The plural of anecdote is not data.

09/07/2010, 22:48:30
quote:
Πίνεις και τσικουδιές?

Αυτό είναι οινόπνευμα σκέτο... Ρακόμελο ναι, τσικουδιές με τίποτα... Όταν είσαι καθιστός είναι χαλαρά αλλά όταν σηκώνεσαι τότε νιώθεις το πρόβλημα...

Μπύρες, κρασιά και μεταξά πίνω...

Τι έχει γίνει ρε γείτονα και τα βλέπεις όλα μαύρα;

Edited by - IndustrialAngel on 09/07/2010 22:58:25

09/07/2010, 22:56:36
quote:
Alzarro εγω που σπουδαζω σε βιολογική σχολή πανεπιστημιακού επιπέδου,στο πρόγραμμα σπουδών της οποίας υπάρχει το μάθημα "ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΗ ΒΙΟΛΟΓΙΑ" δικαιούμαι να ομιλώ;

Εξαρτάται...Αν συμφωνεί μαζί σου ο τρέχα και οι ινστρούχτορές του. Επίσης, πρέπει να θεωρείς τον Νταίνικεν ΜΕΓΙΣΤΟ αρχαιολόγο για να έχεις δικαίωμα λόγου

quote:
ως γυναίκα δηλώνω οτι βρίσκω εκφράσεις όπως "είσαι άνδρας ή γυναικουλα με μουστάκι" πολύ προσβλητικές για το φύλο μου.Η τόλμη,η ευφυια,το ερευνητικο πνευμα,η διψα για μάθηση,η ικανότητα για μεγαλα επιστημονικα επιτευγματα (Mari Curie οεο) δεν ειναι αποκλειστικό χαρακτηριστικό του ανδρικού φύλου φίλε Industrial.

Έλα τώρα...Εννοείται ότι θεωρώ τον άντρα ΑΠΟΛΥΤΩΣ ισότιμο με τη γυναίκα στα ζητήματα μυαλού... Θα με φάει ζωντανό η κοπέλα μου άμα πω τίποτα αντίθετο... Η βρισιά είναι κάτι άλλο, βαράς εκεί που πονάει... Ο τρέχα πουλάει αντριλίκι, εκεί βαράω και εγώ, απλή λογική. Αλλά έτσι και αλλιώς δε νομίζω να θεωρείς τον εαυτό σου γυναικούλα αλλά γυναίκα οπότε δε σε αφορά και πάρα πολύ..

Edited by - IndustrialAngel on 09/07/2010 22:57:56