- Μονάδα 731 (Unit 731) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
για καλό, όχι για κακό...
Είναι ..προγραμματισμένο, γι την ακρίβεια...
Έρχεται ένας κόσμος καλύτερος, με έναν άνθρωπο καλύτερο...
quote:
ο ανθρωπος ειναι απλα ενα λαθος της φυσεως!
Είναι αδύνατον η φύση να προβεί σε τέτοιο λάθος.
Απλά ο άνθρωπος μπορεί να είναι ενα δημιούργημα παρά φύσιν.
Αλήθεια τρεχαγύρευε, έχεις σκεφθεί ποτέ αυτή την πιθανότητα?
Τι σε ρωτάω τώρα..![]()
quote:
Με συγχωρείς ρε φιλε TC, αλλά αντί να κάνουμε υποθέσεις,
εγώ λέω κάτι απλό:Για ποιόν γίνανε όλα;Ποιός αντιλαμβάνεται
το ορατό σύμπαν;Απο όσο ξέρουμε;Γιατί έγιναν όλα;
Έτσι για να βρίσκονται στο κενό;
Δεν μου λές τρεχαγύρευε.
Η Φύση προυπήρχε της δημιουργίας του ανθρώπου.
Ολα αυτά τα δισεκατομμύρια χρόνια που η φύση υπήρχε χωρίς τον άνθρωπο γιατί υπήρχε?
Περίμενε τόσα δισεκατομμύρια χρόνια τον άνθρωπο να δημιουργηθεί?
Και τελικά προετοιμαζόταν τόσα δισεκατομμύρια χρόνια η φύση για να την χαρεί ο άνθρωπος?
Ετσι οπως την χαίρεται τώρα?
Αντίθετα. Βλέπω πολύ πιο υπερφυσικές καταστάσεις στα δελφίνια και τις φάλαινες ή στο φυτικο βασίλειο παρά στο ανθρώπινο είδος.
Αντίθετα λοιπόν διακρίνω μια αλαζονεία που νομίζει ο άνθρωπος οτι εχει κάτι το υπερφυσικό επάνω του.
Νομίζει πως είναι θεός??
είναι θεός, αλλά, έχει πάθει αμνησία...Φέρεται σαν ένα άλλο
άτομο, υπο τις συνθήκες που βρίσκεται...
Όσο για το υπερφυσικο του ανθρώπου, είμαι σίγουρος, ότι το
έχεις δεί να εκφράζεται, έστω μέσω κάποιων ιδεων, ή απλών ανθρώπων,
είμαι σίγουρος ότι έχει γνωρίσει το υπερφυσικό του ανθρώπου
και σίγουρα, δεν συγκρίνονται με των ..φαλαινών και δελφινιών,
που αγαπω εξ ίσου....
quote:
Αγαπητέ μου craven, θέλω να σου κάνω μια απλή ερώτηση:Ο άνθρωπος
ήρθε στη γή για να την ..λιπάνει, ή για κάποιο άλλο λόγο;
Σκέψου λίγο και πές μου...Θα με ενδίεφερε το πώς την βλέπεις...
Τι ρόλο βαράμε ρε αδερφέ, εδώ που ήρθαμε....
Για την ώρα (ώρα = 60+ χιλιάδες χρόνια) το μόνο για το οποίο φαίνεται να ήρθαμε είναι όχι απλά για να την λιπάνουμε αλλά για να την καταστρέψουμε.. τώρα αν είναι να αλλάξει κάτι.. ίσως.. αλλά τόσες χιλιάδες χρόνια για ένα ανούσιο είδος είναι πολλά για να διορθωθεί και αν διορθωθεί τα στραβά που έκανε δεν σβήνονται μονοκονδυλιά.
Τώρα τι ρόλο παίζουμε και γιατί ήρθαμε.. για τον ίδιο λόγο που ήρθε κάθε άλλο νοήμον είδος σε αυτόν η τα εκατομμύρια άλλους πλανήτες που πιστεύω ότι υπάρχουν με αντίστοιχα είδη.. απλά για να περάσουμε. Τώρα αν θες να πιστέψεις ότι δεν μπορεί κάποιος σκοπός θα υπάρχει για κάποιο απ όλα αυτά τα νοήμονα είδη.. δεν θα διαφωνήσω ίσως είμαστε ένα ακόμα πείραμα του ίδιου του σύμπαντος για την εύρεση του τέλειου όντος. Δυστυχώς όμως και απ αυτή την οπτική σαν πείραμα έχουμε αποτύχει εδώ και ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ καιρό :)..
Αντί να πιστεύουμε λοιπόν πως είμαστε ανώτεροι και πως όλα θα συνωμοτήσουν υπέρ μας για να μην πάθουμε τίποτα, ας κοιτάξουμε όσο υπάρχει χρόνος ακόμα να αλλάξουμε μυαλά και να πάμε όχι ένα αλλά πολλά σκαλιά παραπάνω, γιατί αλλιώς θα είμαστε απ τα πιο γρήγορα εξαφανισμένα είδη που πέρασαν απ αυτόν τον πλανήτη με ελάχιστη ιστορία γεμάτη αυτοκαταστροφή.
Edited by - Craven on 06/06/2009 02:32:25
quote:
Αγαπητέ μου craven, θέλω να σου κάνω μια απλή ερώτηση:Ο άνθρωπος
ήρθε στη γή για να την ..λιπάνει, ή για κάποιο άλλο λόγο;
Σκέψου λίγο και πές μου...Θα με ενδίεφερε το πώς την βλέπεις...
Τι ρόλο βαράμε ρε αδερφέ, εδώ που ήρθαμε....
Γιατί πρέπει να βαράμε κάποιο ρόλο συμπαντικής σημασίας; Επειδή είναι ωραίο να το φαντάζεσαι; Το ίδιο είναι και η λιχουδιά που δεν παχαίνει, τι κρίμα που δεν υπάρχει όμως...
Real stupidity beats artificial intelligence any time.
θα ήθελα να δούμε λίγο ποιός μιλάει λογικά και ποιός όχι..
Δηλαδή, συγνώμη,έχετε επαφή με ..εξωγήινους;Κι αν είναι
παραμυθάκι, χάθηκε ολόκληρη η υπόσταση σας;....
Ειλικρνά, πολύ ..εξωγήινα, μου φαίνονται αυτά που λέτε....
Έχετε κάποια αποδειξη για εξωγήινους, ή πόσο μάλλον για
καταγωγή μας απο αυτούς;Θα τρελαθούμε;
Ένα παραμύθι η ζωή μας;;
Ας είμαστε πραγματικά έξυπνοι κι ας κοιτάξουμε γύρω μας...
Αυτός είναι ο κόσμος μας..Όλα τα άλλα είναι ..χόλυγουντ....
οτι δεν μπορουμε να αντιληφθουμε το θεοποιουμε , ετσι δεν μπορουμε να αντιληφθουμε οτι αποτελουμε απλα μια φυσικη εξελιξη , οποτε ψαχνουμε να βρουμε θεους , δημιουργους , ακομη και εξωγηινους που μας ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ για καποιο ΣΚΟΠΟ ... πιστευω οτι ολα ειναι πολυ απλα !!!
εχουμε σκεφτει ποτε απο που πηγαζει αυτη η αναγκη μας ? η αναγκη να εχουμε καποιο λογο που υπαρχουμε ...
η δικη μου αποψη ειναι οτι δεν υπαρχει κανενας λογος που υπαρχουμε , αποτελουμε μια ξεκαθαρη εξελιξη οργανισμου , ολα τα χαρακτηριστικα που εχουμε , υπαρχουν ως επιμερους χαρακτηρηστικα σε ολη την φυση , απο το πως βλεπουμε ως το πως κινουμαστε , μαλιστα βλεπουμε ακομη και στοιχεια κοινωνικοτητας που εχουμε και σε αλλα πλασματα ... οσο αφορα την λογικη μας , εν μερη λογικα μπορουν να χαρακτηριστουν και αλλα οντα ... λιγο ή πολυ δεν εχει σημασια ...
τα στοιχεια που συγκεντρωνονται απο τους επιστημονες ειναι ξεκαθαρα...
η γη δεν κινδυνευει απο εμας , αυτο ειναι μια λαθος αντιληψη που εχουμε , ακομη και εαν συνεχισουμε την ιδια σημπεριφορα η γη ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ , αν κινδυνευει καποιος ειμαστε ΕΜΕΙΣ και μονο εμεις !!! η γη εαν εκλειψουμε και την αφησουμε ενα μαυρο χαλι , σε 1000 χρονια , σε 100.000 χρονια , σε 1.000.000 χρονια ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ , θα εχει δημιουργησει εκ νεου την χλωριδα της και την πανιδα της και νεα ειδη θα υπαρχουν ... ισως στο περασμα του χρονου να επαναεμφανιστει κατι σαν τον ανθρωπο ... ενα "νεο" μοντελο χαχαχαχα κοιταξτε ενα σπιτι που το εχουν εγκαταληψει , πεφτει μεσα σε 30-50 χρονια , μεσα του φυτρωνουν δεντρα , μεσα σε λιγοτερο απο 100 χρονια τιποτα δεν θα θυμιζει οτι εκει υπηρχε ενα σπιτι , σε 1000? σε 100.000 ???
οι αρχαιοι πολιτισμοι μιλανε για την ΜΑΝΑ γη και πραγματι ετσι ειναι η ζωη εχει δημιουργηθει απο την ιδια την γη μεσα απο της τεραστιες καταστροφες που συναιβησαν πανω της , μια τετοια "καταστροφη" οδηγησε καποιο ειδος να κατεβει απο τα δεντρα , να σταθει στα ποδια του και να αναπτυξει τον εγκεφαλο του ...
κανεις δεν ξερει τι θα γινει το 2012 , εαν ειναι προγραμματισμενο οπως λενε καποιοι σηκωνει πολυ συζητηση , αναρωτιεμαι ομως τι θα πουνε ολοι αυτοι εαν το 2012 δεν γινει τιποτα ή θα βρουν μια νεα ημερομηνια ?? μια αλλη θεωρια λεει το 2012 θα εχουμε επαφη με εξωγηινο πολιτισμο , αραγε και αυτοι θα πουν εαν δεν γινει αλλα και οι αλλοι τι θα πουν ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ και μας πουνε πχ οτι δεν υπαρχουν θεοι και οτι αποτελεουμε φυσικη εξελιξη? τι θα πουνε εαν μας πουν οτι μας εφεραν οι εξωγηινη στην γη ? ή οτι αλλο ??? ΟΜΩΣ με τι και με θα δεν παμε πουθενα περα απο μια ποιο εσωτερικη αναζητηση για το πως θα νιωθαμε ή τι θα αλλαζε μεσα μας εαν καποιος μα ελεγε οτι αυτο που "πιστευουμε" ή "γνωριζουμε" δεν ισχυει , το σκεφτηκαμε αραγε ποτε αυτο ???
σε ολες τις εποχες ειχαμε προφητιες , σε ολες μιλουσαν για καταστροφες ή αλλαγες , ακουμε συνεχεια για προγραμματισμενη ζωη και πολλα αλλα ... εγω δεν τα πιστευω γιατι δεν αντεχουν στην λογικη εξηγηση ... στο πειραμα , στην αποδειξη ...
Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».
και προσπερνάει..." φίλε Craven.....Ποιά είναι τα 4/5 και ποιό το
1/5...;Γιατί αν εννοείς,ποσα σενάρια μπορούμε να σκεφτούμε
και πόσα είναι απτά και λογικά, με στοιχεία, πιστεύω ότι
καταλαβαίνεις πως δεν μιλάμε για φατασία, αλλά για αλήθειες
πυ γνωρίζουμε, όχι ότι φανταζόμαστε...
Αν είναι έτσι, πρώτος ο ..Σπήλμπεργκ...
Φίλε Μακφορ, άλλο τι νομίζουμε και άλλο, τι στατιστικά λένε τα
νούμερα....Υπαρχουν σημεία κρίσιμα για τον άνθρωπο και πρόκειται
να ζήσουμε ακόμη ένα...
Κάποιοι το καταλαβαίνουν, κάποιοι όχι..Τι να κάνουμε...Αυτή είναι
η ζωή...
Ένα θα σας πω ...
Το χάσαμε το θέαμα Πατριώτες !!!
Κι ας το ερμηνεύσει ο καθένας σας όπως θέλει ...
Ωραίο το θεματάκι μας κράτησε συντροφιά πολλά χρόνια , αλλά βρείτε τίποτα άλλο να ασχοληθούμε από εδώ και πέρα γιατί με κούρασε αυτό πια .....
Αλλάζουμε ή βουλιάζουμε !!!
(και μη μου το διαγράψτε ως κομματική προπαγάνδα)
quote:
Η αλήθεια είναι λίγο περίεργη, φίλε μου allzzaro...Ο άνθρωπος
είναι θεός, αλλά, έχει πάθει αμνησία...Φέρεται σαν ένα άλλο
άτομο, υπο τις συνθήκες που βρίσκεται...
Οντως ή αλήθεια είναι λίγο περίεργη τρεχαγύρευε.
Σύμφωνα με την ερμητική θεωρία ο άνθρωπος είναι θεός μιλά για τη φύση για το φώς αλλά...
ανθρώπου, απο φυλές, λένε κάποιοι, απο ακατέργαστο σε επιτήδειο
λέω εγώ, απο αμνήμων σε μνήμων....
Το 2012, θα βρεθούμε απέναντι στον άνθρωπο του αύριο..Όποιος
αντέξει την θέα του θα μείνει...Γιατί το χθές θα φύγει και θα ρθεί,ένα πολύ μετά αύριο....
Ο κύκλος που συμπληρώνεται είναι μεγάλος, τόσο, ώστε να επιτρέψει
μεγάλες αλλαγές, επίσης, στον άνθρωπο...
Όλα τα άλλα, μείνανε τα ίδια...Η φύση, ακολουθεί τον άνθρωπο
στον δρόμο του, όπου σίγουρα, στο τέλος θα είναι για όλους και
όλα καλύτερα....
Αυτό το αύριο περιμένουμε να αρχίσει το 2012....
Φίλε ΕΡΙΩΠΙΣ, ΑΝ, τονίζω ΑΝ έγινε λάθος ανθρώπινο δεν έχει καμιά σχέση με τον αμνό του Θεού και τον ρόλο του συνολικά... Μπορείς
να δεις συνολικά, το ρόλο που έπαιξε ο Χριστός και , με απογοητεύεις με το να κοιτάς το δένδρο και χάνεις το δάσος...
-ιδού ο «θαλής» του θεού ο αίρων την αμαρτίαν του κόσμου, φράση η οποία ανταποκρίνεται ακριβώς σ’ αυτό ακριβώς που ήταν ο «ιερέας του Ιευός» (Διός) δηλαδή ο Ιεχοσόχουα (στα Αραμαϊκά) και οι αγράμματοι Καππαδόκες το μετέτρεψαν σε «Αμνό του θεού», δεν μαρτυρά ότι όλοι εκείνοι οι άνθρωποι ήταν απροσδιόνυσοι;
Εσύ πάλι με την σειρά σου αναλαμβάνοντας χρέη θεματοφύλακα δεν νιώθεις ότι γίνεσαι ζηλωτής για κάτι που δεν το κατέχεις από πρώτο χέρι με αποτέλεσμα να χάνει βαθμούς η αξιοπιστία σου;
Δοκίμασες ποτέ να μεταφράσεις το όνομα του Ματθαίου για παράδειγμα για να δεις πόσο Ελληνικό είναι και τι σημαίνει ή κοιτάς μόνο τα τηλεγραφόξυλα του δάσους;
Σου υπενθυμίζω ότι είχες δείξει σφοδρή επιθυμία για διάλογο και όχι για ψυχογραφήματα του τύπου «Φίλε ΕΡΙΩΠΙΣ, ....με απογοητεύεις με το να κοιτάς το δένδρο και χάνεις το δάσος...»
Γι’ αυτό σου επαναλαμβάνω ότι ο Χριστιανισμός μου είναι τελείως διαφορετικό πράγμα από τον Καππαδοκοχριστιανισμό που σου δίδαξαν.
Πάμε τώρα στο Talitha cumi Mark. 5.41;
Μη μου πεις πάλι ότι μιλάμε για κατσίκια γιατί θα αναγκαστώ να βουτήξω την ...«κατσούνα» του φίλου μου του «Ελάχιστου» καλή του ώρα όπου και αν βρίσκεται ο άνθρωπος.
Βλέπεις φίλε Τρεχαμάτη εδώ δεν μπορείς να μου κατεβάσεις τα παραμύθια των νεοδαμώδων του Γκεμπελικού επιτελείου σας. Λίγα λόγια και καλά θα λέμε.
Τάλυ του θεού, Τρεχαμάτη, η δύναμη να είναι πάντα μαζί σου αφού μιλάς για τόσο ιερά θέματα.
Λουκάς
Η ιστορία Βαρλαάμ και Ιωσάφ όπως σου είναι γνωστή είναι αυτή που αποδίδεται (λανθασμένα) στον Ιωάννη Δαμασκηνό. Κάνοντας λίγο Googling την βρήκα εδώ σε "ελεύθερη απόδοση" για την νεολαία.
"Ιστορία ψυχοφελής"
http://www.xfe.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=400
Έλα όμως που οι κακοί αρχαιολόγοι ανακάλυψαν ότι είναι προχριστιανική!
Για μια σύντομη περίληψη, δίαβασε στην wiki:
http://en.wikipedia.org/wiki/Barlaam_and_Josaphat
και τα ξαναλέμε μιας και τα δάνεια του χριστιανισμού από το βουδισμό είναι πολλά.
όποιος ήθελε, θα έψαχνε, οπότε μένει μόνο η έμμονη ιδέα,
κάποιων που συνειδητά αρνούνται την μεγαλύτερη αλήθεια του ανθρώπου... Την μεγάλη αξία του χριστιανισμού, που είναι η
μόνη θρησκεία και τον μόνο Θεό που ήρθε για να σώσει τον
άνθρωπο...
Για μένα είναι κρίμα που οι άνθρωποι χάνουν αυτή την φοβερή
αγάπη κι αλήθεια και περισσοτερο είναι κρίμα που δηλώνουν
εραστές της αλήθειας, ενώ ψεύδονται συνειδητά κι απλά τους
αρέσει ότι λέει η οποια ανθρωπομορφική θρησκεία και θέλουν
τον άνθρωπο ένα ζώο γεμάτο πάθη κι υπόλογο σε αυτά, κι όχι θεό......Όπως φαίνεται μόνο η αλήθεια δεν τους ενδιαφέρει...
Δίπλα στην "Ναζαρέτ" για της οποίας τα ίχνη ακόμη μαλώνουν οι ιστορικοί, υπάρχει η παρακάτω πόλη:

Είναι η αρχαία Σέπφωρις, γνωστή και σαν Ειρηνόπολις. Αν ο Ιησούς ακολούθησε πράγματι μέχρι τα τριάντα του το επάγγελμα του ξυλουργού, στα σοκάκια της θα πούλησε την πραμάτεια του μιας και απέχει λιγότερο από μια ώρα ποδαρόδρομο από τη Ναζαρέτ.

Η σκηνή του μωσαϊκού με το φάρο της Αλεξάνδρειας, το μεγαλύτερο τεχνολογικό επιτευγμα της εποχής, μας δείχνει πόσο γνωστή ήταν η ελληνική κουλτούρα στην περιοχή.
Η επίδραση λοιπόν της ελληνικής σκέψης στον πρώιμο χριστιανισμό θα πρέπει να θεωρείται κάτι παραπάνω από βέβαιη.
Μόνο κάποιος που η πίστη του είναι αβέβαιη φοβάται την αλήθεια. Όποιος ενδιαφέρεται πραγματικά γι' αυτό που πιστεύει, θέλει να αποτινάξει κάθε σαθρή επίδραση και κάθε μεσαιωνική καλογερίστικη χαζομάρα που προστέθηκε στην αρχική πίστη.