- Αγία Γραφή περί Προέλευσης του Ανθρώπου Νο 3 - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Γιατί γλυκιά μου,εσύ ξέρεις κανέναν που να τα ξέρει;...
Εγώ δεν ξέρω κάποιον να τα ξέρει όλα, όπως δεν ξέρω και κανέναν τέτοιο να έχει άποψη επί παντός επιστητού και να χώνεται παντού για να πει την ανοησία του, όπως κάνεις εσύ (που παρεμπιπτόντως, ούτε τα βασικά ξέρεις και στοιβάζεις ανοησίες επί ανοησιών).
Αν δεν ξέρεις, μην ανακατεύεσαι, άσε να μιλήσουν αυτοί που έχουν ασχοληθεί και μάθε κανα δυο πράματα από τα μηνύματά τους, παντογνώστη τενεκέ.
Και για να καταλάβω: Γίνεται στα σοβαρά κουβέντα τώρα αν ο κόσμος είναι 7.000 ετών; ΕΙΣΤΕ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΡΕ?

macedon
Edited by - macedon on 25/10/2010 21:54:04
τι;.... να ευλογάμε τα γένια μας; Αντέχεις τον διάλογο;
Γιατί ξέρω ότι αρνεισαι, όλα όσα πρεσβεύει η θρησκεία μου,
αλλα,το να περιμένεις να το κάνω κι εγώ, πάει πολύ.....
Αλήθεια, είναι, όσα ξέρουμε σίγουρα...
Τα υπόλοιπα,είναι εικασίες, για ένα παρελθον κι ένα μέλλον, που δεν γνωρίζουμε....Αυτά που ξέρουμε, είναι ότι ο άνθρωπος,είναι αυτός
που είναι..Ούτε πίθηκος ήταν ποτέ, ούτε αμοιβάδα....
Για τα 7.500χρόνια, παρακολουθείστε και λίγο τι λένε, οι ανακαλύψεις....Για τη νεολιθική Θεσσαλία ,έγραψα, που αναγνωρίζεται
σαν η παλαιότερη στην Ευρώπη,περιοχή, όπου βρέθηκαν οικισμοί και πολιτιστικά δείγματα,δεν λέτε τίποτε...
Η άγνοια σκοτώνει...Δεν τη φοβάστε;...
Από πολύ θετική πηγή, αυτό.
Είδα όραμα.....
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
http://www.mindfloga.blogspot.com/
ελληνικα μαντεία....
quote:
γιαπετΕίδα όραμα.....
Εγώ σε πιστεύω.![]()
quote:
trexaΘα καθόσουνα πάνω σε κανένα ρήγμα...Σαν αυτά, στα αρχαία
ελληνικα μαντεία....
Λες δλδ να δοκιμάσει τζούρες λιβανιού καλύτερα?
===================
Η Τεχνητή Νοημοσύνη Δεν Μπορεί να Νικήσει την Φυσική Ηλιθιότητα!!
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member
http://www.youtube.com/watch?v=q-shgwZdtS4
ΑΜΗΝ
ar_ia....Κάθε πράγμα, στην ώρα του και για τη δουλειά, που το θέλεις...
Ο Γιάπετ, δεν ξεκαθάρισε,δεν μας ...εξηγησε το όνειρο....
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
http://www.mindfloga.blogspot.com/
Ίσως, σε βοηθήσω......
quote:
Γι αυτό συζητάμε, βρε μακεδών, επειδή διαφωνούμε...Αλλοιώς,
τι;.... να ευλογάμε τα γένια μας; Αντέχεις τον διάλογο;
άλλος είναι αυτός που ΤΡΕΜΕΙ την αλήθεια και το διάλογο.
quote:
Τα υπόλοιπα,είναι εικασίες, για ένα παρελθον κι ένα μέλλον, που δεν γνωρίζουμε
Εκτός από εσένα, που έχεις την αλάνθαστη πίστη.
quote:
Αυτά που ξέρουμε, είναι ότι ο άνθρωπος,είναι αυτός
που είναι.
Είναι αυτός που είναι; ΣΟΒΑΡΑ; και εγώ νόμιζα ότι είναι ΑΛΛΟΣ
quote:
Ούτε πίθηκος ήταν ποτέ, ούτε αμοιβάδα
εχμ, είμαστε άλλο είδος... αλλά εντασσόμαστε στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ των πιθήκων (ταξονομικά).
Πάντως, ο άνθρωπος ΚΑΙ ξεκινάει τη ζωή του ως αμοιβάδα και μετά ΟΛΟΚΛΗΡΟ το σώμα του μπορεί να χαρακτηριστεί ως αποικία αμοιβάδων...ΤΥΧΑΙΟ; Δε νομίζω.
Πάντως, για πες μας, ο άνθρωπος (που είναι αυτός που είναι, πραγματικά μεγαλειώδης σκέψη δεν μπορώ να μην την επαναλάβω), γιατί έχει ατροφικούς μύες στα αφτιά; Γιατί έχει κατάλοιπα ουράς στην σπονδυλική στήλη; Γιατί έχει σκωληκοειδή απόφυση;
quote:
Για τα 7.500χρόνια, παρακολουθείστε και λίγο τι λένε, οι ανακαλύψεις....Για τη νεολιθική Θεσσαλία ,έγραψα, που αναγνωρίζεται
σαν η παλαιότερη στην Ευρώπη,περιοχή, όπου βρέθηκαν οικισμοί και πολιτιστικά δείγματα,δεν λέτε τίποτε
Πόσα λάθη πραγματικά σε μία πρόταση.
Ξαναρωτάω...
1. Με ποιον τρόπο αποτιμήθηκε ο χρόνος μέχρι τότε; Αν με την ίδια μέθοδο βρούμε για κάποιο άλλο εύρημα περισσότερα χρόνια, οφείλεις να αναθεωρήσεις
2. Οι άνθρωποι ΠΡΙΝ το κοινωνικό,οικιστικό στάδιο πέρασαν από το τροφοσυλλεκτικό στάδιο, από την οργάνωση σε μεγάλες οικογένειες. Αυτό το κατάφεραν σε 5-6 χρόνια ας πούμε;
3. Οι δεινόσαυροι πρόλαβαν και εμφανίστηκαν και εξαφανίστηκαν μέσα σε 20-30 χρόνια προφανώς επειδή δε χωρούσαν στην κιβωτό του Νώε
4. Με ποιον έγκυρο τρόπο συνδέεις την εμφάνιση οικισμών τη Θεσσαλία με την ηλικία της γης και του σύμπαντος; Γιατί να ταυτοχρονίζονται αυτά;
quote:
Η άγνοια σκοτώνει...Δεν τη φοβάστε
Εσύ έπρεπε να φοβάσαι το Θεό για τα ψέμματα που λες... Αν όντως πιστεύεις σε αυτόν
Για διάβασε αρχιερέα του ψεύδους, ανέντιμε και δειλέ άντρα τι λέει εδώ
http://portal.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathciv_1_19/10/2010_360394
Ψωμί από πρωτόγονο αλεύρι έτρωγαν οι άνθρωποι των σπηλαίων
Οι άνθρωποι των σπηλαίων έτρωγαν (όχι πολύ νόστιμο) ψωμί από πρωτόγονο αλεύρι, μαζί με το κρέας τους, πριν από 30.000 χρόνια.
Η κουζίνα των ανθρώπων των σπηλαίων στην Παλαιολιθική Εποχή στην Ευρώπη ήταν τελικά πιο πλούσια απ’ ό,τι πίστευαν μέχρι τώρα οι επιστήμονες. Υπολείμματα κόκκων αμύλου που βρέθηκαν πάνω σε πέτρες ηλικίας 30.000 που χρησιμοποιούνταν για άλεσμα, δείχνουν ότι οι προϊστορικοί άνθρωποι πιθανότατα έτρωγαν μια πρώιμη μορφή επίπεδου ψωμιού (μάλλον όχι ιδιαίτερα νόστιμου!), με το οποίο συνόδευαν το κρέας τους, αντίθετα με τη μέχρι τώρα κυρίαρχη άποψη, ότι οι κυνηγοί-συλλέκτες εκείνης της εποχής ήσαν πρωτίστως -αν όχι αποκλειστικά- κρεατοφάγοι.
Ο λόγος που μέχρι σήμερα είχε επικρατήσει μια κρεατο-κεντρική αντίληψη για τους προϊστορικούς ανθρώπους, είναι ότι η κρεατοφαγία αφήνει πολύ πιο εύκολα ανιχνεύσιμα ίχνη (π.χ. οστά ζώων που φέρουν χαράγματα από δαγκωματιές) σε σχέση με την κατανάλωση φυτών, πολύ περισσότερο που οι αρχαιολόγοι παλαιότερα έπλεναν τα λίθινα εργαλεία και έτσι άθελά τους εξαφάνιζαν τα όποια φυτικά υπολείμματα.
Η νέα ανακάλυψη από ερευνητές του Ιταλικού Ινστιτούτου Προϊστορίας και Πρώιμης Ιστορίας στη Φλωρεντία, υπό την Άννα Ρεβεντίν και την Λάουρα Λόνγκο, που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό PNAS της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών των ΗΠΑ, σύμφωνα με το πρακτορείο Ρόιτερ και τα κορυφαία επιστημονικά περιοδικά Science, Nature και New Scientist, δείχνει ότι οι παλαιολιθικοί Ευρωπαίοι χρησιμοποιούσαν θρεπτικές ρίζες, κοτσάνια και φύλλα άγριων φυτών πλούσιων σε υδρογονάνθρακες (π.χ. από φτέρες ή το χόρτο βραχυπόδιο), παρόμοιες με την πατάτα, για να δημιουργούν μια μορφή αλευριού.
Στη συνέχεια το μετέτρεπαν σε ζυμάρι με την προσθήκη νερού και το έψηναν πάνω σε καυτές πέτρες, φτιάχνοντας έτσι μια πρωτόγονη μορφή ψωμιού με μορφή τηγανίτας ή πίτσας. «Πρέπει να ήταν τραγανό σαν κράκερ, αλλά όχι πολύ εύγευστο», δήλωσε η Λόνγκο. Η όλη εργασία μάλλον γινόταν από τις γυναίκες και αυτό δείχνει ότι είχαν όλο και πιο σημαντικό ρόλο στις προϊστορικές κοινωνίες, σύμφωνα με την Ρεβεντίν.
Πέτρες για το άλεσμα των φυτών, που χωρούσαν άνετα στη χούφτα ενός ανθρώπου, βρέθηκαν σε διάφορες τοποθεσίες στην Ιταλία, την Τσεχία και τη Ρωσία. Μέχρι σήμερα η παλαιότερη γνωστή χρήση αλευριού είχε γίνει πριν από περίπου 20.000 χρόνια στο Ισραήλ, αλλά η νέα ανακάλυψη μεταφέρει αυτή την χρονολογία τουλάχιστον κατά 10.000 χρόνια πιο πίσω στο παρελθόν και 20.000 χρόνια πριν από την εμφάνιση της νεολιθικής γεωργίας γύρω στο 10.000 π.Χ., όταν πια άρχισε η εξημέρωση των ζώων και η καλλιέργεια δημητριακών. Οι Ιταλοί ερευνητές πιστεύουν ότι η πρόωρη ανακάλυψη του αλευριού βοήθησε τους παλαιολιθικούς κυνηγούς-συλλέκτες να επιβιώσουν τις κλιματικές αλλαγές.
www.kathimerini.grμε πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τα είδες αυτά; Γιατί ΕΣΥ δε λες τίποτα για αυτά; Ε;
Edited by - IndustrialAngel on 27/10/2010 17:06:45
quote:
Τελικά, όμως, τι προτείνεις, Imperator; Οι αναλύσεις σου περί του θέματος είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσες. Συμφωνώ με όσα λες. Μπορείς, όμως, να προτείνεις κάποια λύση στο πρόβλημα; Προσπαθώ κι εγώ να βρω κάποια που να ικανοποιεί όλες τις πλευρές.
Τι να πει;
Μηπως ο ιδιος γραφει τα τελευταια μηνυματα;
starflower
Εισαι Αλεξ/λη και δεν μας το λες;
quote:
Τι να πει;
Μηπως ο ιδιος γραφει τα τελευταια μηνυματα;
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Αν δεν τα γράφει ο ίδιος ποιος τα γράφει;
Imperator, αν στελεχωθεί και αυτό όπως οι υπόλοιπες κρατικές υπηρεσίες, τότε θα έχουμε μεγαλύτερο πρόβλημα, νομίζω. Αν στελεχωθεί έτσι όπως θα έπρεπε να στελεγχώνονται οι υπόλοιπες κρατικές υπρεσίες, τότε ίσως κάτι να γινόταν. Ελπίζω να κατάλαβα τι εννοείς.
:*)
ρε παιδια ενας χρονος ειναι ο στρατος,ελεος!
τι να πουν και εκεινοι που κανανε 28 μηνες!
και οχι σαν τωρα που ειναι κολεγιο...
να σε βαζουν κατω απο την λαμπα επι 20 λεπτα για να της λες "ω! εισαι το φως μου! "
εγω πιστευω οτι καθε αντρας πρεπει να πηγενει στρατο.
ειδικα αν εχει και φιλοσοφικες αναζητησεις?
στην σκοπια θα τις λυσει ολες μονος του!
οσο για της γυναικες,ας πηγενουν οσες θελουν.
για τις αγγαριες,θα κανεις το κρεβατι αεροδρομιο,θα σφουγκαρισεις και θα καθαρισεις καμια τουαλετα...
πω,πω κοπος!
για κοιτα και την αλλη μερια.
βραδινη πορια σε κανα δασος...
οπλακια-βολες-τεθωρακισμενα...
περιπολια...
φιλαρακια...
ΤΟ γελιο μεσα στους θαλαμους...
εξωδους τυπου μια μεσα-μια εξω...(καλα εδω παιζει ρολο και το μερος που εισαι.}
αυτη την στιγμη στις καφετεριες γινετε πανικος...
παρα πολλες γυναικες.
για φαντασου να ειχαν υπηρεσια και να ηταν ολες μεσα! ![]()
χθες στην Αλεξανδουπολη ειχε ενα φεγγαρι...πανω απο την θαλασσα...
ειχαμε γυρισει και λιωμα απο την εξωδο...ολα τα λεφτα ηταν...
Αngi,κανονισε να βγουμε για καφεδακι...
ειμαι σε βδομαδα προσαρμογης και ειμαι ολη μερα-καθε μερα εξω...
then you better turn away

Μολις εφτιαξε και ο καιρος γιατι απο το πρωι ηταν σε διλημμα! Να βρεξω ή να μην;
Εχω κοσμο να σου γνωρισω στην ηλικια σου
Όπως τα περιγράφει ο Starflower μου τα έχουν περιγράψει και άλλοι άνδρες. Υπάρχουν, λοιπόν, πολλοί οι οποίοι γουστάρουν να μπουν στο στρατό. Ίσως είναι περισσότεροι από όσους δε θέλουν. Και όντως, το να καθαρίζεις κουζίνες και τουαλέτες δεν είναι τόσο τραγικό. Οι περισσότερες γυναίκες από τη στιγμή που κάνουν οικογένεια συχνά τα κάνουν μόνες τους για την υπόλοιπη ζωή τους και δεν έχουν βοήθεια από τους συζύγους τους . Οπότε αν για λίγους μήνες της ζωής του κάνει και ο άνδρας καμιά βρωμοδουλειά δε χάλασε κι ο κόσμος. Παρόλα αυτά ο Imperator δε φαίνεται να άνοιξε τη συζήτηση γι αυτόν το λόγο. Νομίζω είναι βαθύτερα τα αίτια για τα οποία δε συμφωνεί με την υποχρεωτική στρατιωτική θητεία για τους άνδρες.
:*) Μου αρέσει να ζω!
quote:
. Παρόλα αυτά ο Imperator δε φαίνεται να άνοιξε τη συζήτηση γι αυτόν το λόγο. Νομίζω είναι βαθύτερα τα αίτια για τα οποία δε συμφωνεί με την υποχρεωτική στρατιωτική θητεία για τους άνδρες.
Λες να μην το καταλαβα;
quote:
Οπότε αν για λίγους μήνες της ζωής του κάνει και ο άνδρας καμιά βρωμοδουλειά δε χάλασε κι ο κόσμος.
Ελα ντε!! Φαντασου να αναλαβει και κατι σοβαρο!!! (ετσι οπως εχει καταντησει ο στρατος! Ουτε απο την αποψη να κανει νεες παρεες δεν το σκεφτηκε, ουτε και το οτι εχει την ευκαιρια να βρισκει γκομενακια! (αληθεια αυτο δεν μας το ανεφερες! Η ισοτητα μεχρι που κολλαει;)(ολα αρνητικα πια; ειδικα στην εποχη μας!)
Το κρεββατι του ετοιμο ηθελε...
Αχ!! τι κανει αυτο το κρυο το χειμωνα...και αν δεν εχεις και μια μαμα να σε φροντιζει...
Εαν, εσυ αργησες να πας φανταρος, λογω της νεανικης βαριεμαρας σου, δεν φταιει το συστημα...εσυ φταις...
Βασικα πιστευω Imperator, οτι κωλοβαρας....
quote:ποσο με κανεις?
Γιατί, ποια είναι η ηλικία του;
23 ειμαι.
quote:
Εχω κοσμο να σου γνωρισω στην ηλικια σου
τελεια!
8 μηνακια παιζει να κανω εδω...
οποτε θα τον χρειαστω!
ξερεις τι γινετε?
εχω συνεχια την εντυπωση οτι ειμαι σε νησι...
εν τω μεταξυ η πολη οσο βραδιαζει τοσο πιο ομορφη γινετε!
χαιρομαι!
then you better turn away

Ώστε τη συζήτηση, Imperator, την άνοιξες επειδή κωλοβαράς κι όχι επειδή σε προβληματίζει; Αν είναι έτσι, τότε να μη συνεχίσουμε να κάνουμε αναλύσεις περί του θέματος.
:*) Μου αρέσει να ζω!