- Dr. Know (Οι απαντήσεις που ψάχνατε) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
τι ειναι η φυση μου ? (και δεν εννοω αυτο που εχουμε αναμεσα στα ποδια θυλικοι και αρσενικοι, γιατι ακομη και την λεξη "φυση" την εχουμε γμσει το κερατο)
και ποιος μας λεει οτι ο ανθρωπος δεν ειναι ζωο ? ποιος οριζει την διαφορα ? ποιος βαζει τους κανονες ? Γιαννης κερναει γιαννης πινει ... εκ του αποτλεσματος ειμαστε πολυ χειροτεροι απο τα ζωα
εγω ΔΕΝ ( εφαγα ενα ΔΕΝ λογω της ΩΡΑΣ ) θα πω εαν πρεπει ή οχι να ακολουθουμε την οποια φυση μας , αυτο που θα ρωτησω ειναι ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ Η ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΤΩΝ ΘΕΛΩΝ ΜΑΣ (ειτε επιβαλετε ειτε την επιλεγουμε)

[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]
Edited by - makfor on 07/10/2010 14:44:13
Μισό να πάρω ένα Hipnosedon γιατί τα Prozac μου τελείωσαν και θα σου απαντήσω ...
Ένα από τα βασικότερα χαρακτηριστικά της ανθρώπινης φύσης είναι το θέσφατο "ότι φάμε κι ότι πιούμε κι ότι αρπάξει ο κώλος μας". Αυτό ισχύει και για την περίπτωση της Βάλιας αλλά και για την περίπτωση αυτουνού που πηδάει ή που θα πηδήξει - το εύχομαι ολόψυχα! - την Βάλια. Συνεπώς, η απάντηση στο ερώτημά σου - και σύμφωνα με τα όσα έχουμε πει ως τώρα - είναι ένα μεγάλο, ένα πολύ μεγάλο"Ναι, όρμα ρε μάγκα μου, τι το σκέφτεσαι ;"

[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]
Παρ' ότι δεν έχω πάρει τις κατάλληλες ενέσιμες προφυλάξεις γι' αυτήν την ερώτηση, θα απαντήσω θέτοντας σε κίνδυνο την προσωπική μου ασφάλεια.
Προφανώς η φύση σου δεν διαφέρει από την φύση αυτουνού που πηδάει ή που θα πηδήξει - το εύχομαι δις ολόψυχα! - την Βάλια. Για τις υπόλοιπες απορίες σου, θα σου απαντήσω αφού γεμίσω το ρυνικό μου διάφραγμα με την λευκή πυρηνική σκόνη της κολάσεως ... μισό ...
Σνιφ! Αααα! όλα τα λεφτά! Τελικά αυτό το γουρούνι ο Τζίμης έχει καλό πράμα ... Και δεν κάνει κι ερωτήσεις ... Θα σου απαντήσω όπως η Πυθία, παρ' ότι - εδώ που τα λέμε - και την Πυθία να 'χες θεία, οι κανόνες ίδιοι θα 'τανε. Ένα φυλλαράκι συκιάς στα γεννητικά όργανα δεν κάνει την διαφορά, αν και η Βιβλική θεώρηση μας αναφέρει πως το ντύσιμο έγινε για να καλυφθεί η γύμνια. Γυμνός ο άνθρωπος, δεν διαφέρει από ζώο. Τώρα, τι ζώο, ρώτα τον Τζίμη. Για την γύμνια και τα σύκα μπορώ να σου απαντήσω κι εγώ αν θες. Κι αν σε ενδιαφέρει φυσικά ...
Edited by - zip on 07/10/2010 15:18:28
εσενα παλι ελπιζω να μη σε ριξω στα βαρια αλλα εχω μια σειρα ΧΑΖΩΝ σκεψεων , απο αυτες που ερχονται οταν πειναμε γκουχ
ελευθερια και ελευθερη βουληση λεμε , οκ
και τι ειναι ελευθερια ?
ισως να κανω οτι θελω
και και τι ειναι ΟΤΙ θελω ?
οτι θελω ισως παλι ειναι ΑΥΤΟ που μου αρεσει
οκ και τι ειναι ΑΡΕΣΕΙ ?
αρεσει ειναι αυτο που με κανει να νιωθω ομορφα
και τι ειναι με κανει να νιωθω ομορφα ?
νιωθω ομορφα χμμμ ισως μια διεργασια που ριχνει λιγο ναρκωτικο σε καποια εγκεφαλικα κυτταρα και αυτο μεταφραζεται ως "ομορφα"
δηλαδη ΕΙΜΑΙ ΔΕΣΜΙΟΣ του εγκεφαλου μου ?
μπορει
και η ελευθερια που πηγε?
με το τζιμακο γιατι ειχε ΚΑΛΟ ΠΡΑΜΑ !!!

Ε, κοίταξε τώρα ... το "υπερ" το χρησιμοποιούμε για άλλα πράγματα, π.χ για τζετς. Λέμε "υπερηχητικό τζετ" ή π.χ για ... όπλα, λέμε "υπερόπλο", ή για ψήφους π.χ λέμε "Αν μια πιτσιρίκα μπορεί να προκαλέσει τέτοια υπερένταση, ε, τότε ψηφίζω υπέρ αυτού που πηδάει ή που θα πηδήξει - τρισάκις το εύχομαι ολόψυχα! - την Βάλια!"
Ρε μεγάλε, άλλος είναι αυτός που παίρνει ναρκωτικά. Μην παίρνεις κι εσύ δηλ. Δεν θα φτάσουν για μένα ...
Αυτά ρε φίλε που με ρωτάς είναι εύκολα ... Κοιτάξου στον καθρέφτη. Αν o καθρέφτης σπάσει, τότε εσύ πράττεις για σένα. Αν δεν σπάσει, μάλλον θα πρέπει να επισκεφτείς το πλησιέστερο συνεργείο για ρεκτιφιέ και αλλαγή λογισμικού.
Λοιπόν, επειδή μου τελείωσαν τα χάπια και οι ενέσεις, θα συνεχίσω αύριο. Ευχαριστώ όλους τους διαγωνιζόμενους για την συμμετοχή τους, εύχομαι για πολλοστή φορά "μοιχεύσεις με το πιτσιρίκιον ονόματι Βάλια" και αμαρτία εξομολογημένη δεν είναι αμαρτία.
Edited by - zip on 07/10/2010 15:52:38
και αμα ειμαι αποδω παω για ρεκτιφιε αλλα αμα ειμαι απο την αλλη και γινω ΚΟΜΜΑΤΙΑ!!!!
χαχαχαχα
αντε καλο απογευμα σε ολους μα πανω απο ολα στις ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΑΣ

Προσοχή στο φαγητό (το πολύ) και το πιοτό (το πολύ).![]()
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!

Εύχομαι ό,τι καλύτερο για το 2008 και να αποτελέσει ένα σκαλοπάτι που θα μας φέρει πιο κοντά στους στόχους μας με υγεία και διάνοια!
Πως τα περάσατε εχθές;
Τουλάχιστον κοιμηθήκατε νηφάλιοι ή νιώθατε το δωμάτιο να γυρίζει; ![]()

In anticipation of my resurrection...
Πριν αρχίσω το ψήσιμο των παϊδακίων και λοιπών, προς θυσία
, έχω αγωνία και περιέργεια να διαπιστώσω, αν υπάρχει χώρος, στο στομάχι μου, για φαγητό και κρασί.![]()
αν δεν εμφανιστώ μέχρι αύριο, θα σημαίνει ότι... έσκασα.![]()
Καλά να περάσετε όλοι, τις επόμενες 365 ημέρες και μετά... βλέπουμε.
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
Χρόνια πολλά, Καλή χρονιά, το νέο έτος να μας φέρει, χαρά υγεία και ευτυχία!
Να μας ζήσουν και οι εορτάζοντες!
Και μία διπλή(η πρώτη για φέτος φραπεδιά!)
γιατί το δωμάτιο....όντος εξακολουθεί να....γυρίζει!

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!

Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένο το 2008!
Με Υγεία και Αγάπη πάνω απ' 'ολα!