ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περιφερειακό θέμα συζήτησης. Νοέμβριος 2006 - Απρίλιος 2007 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Περιφερειακό θέμα συζήτησης. Νοέμβριος 2006 - Απρίλιος 2007 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

gentleman30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
13/03/2007, 11:03:12
Θεωρώ ότι h απόφαση τιμωρίας του gigeni ήταν άδικη.
Είτε συμφωνώ μαζί του είτε όχι, ο τρόπος που καταθέτει τις απόψεις του είναι πάντα ο ίδιος. Δεν είναι κανένας χθεσινός στο forum και όλοι ξέρουμε πως εκφράζεται, γι’ αυτό και στη συγκεκριμένη περίπτωση, εγώ τουλάχιστον δεν είδα να γράφει κάτι διαφορετικό απ’ ότι συνήθως.

Επίσης έκπληξη μου έκανε και η "ξαφνική" απενεργοποίηση του ΑΖΑΧ.
Δεν κρίνω αν ήταν δίκαιη ή άδικη, αλλά ποιο πολύ μου έκανε σαν «στη βράση κολλάει το σίδερο» και γι’ αυτό το αναφέρω.

Αυτό που έχω να πω εγώ είναι...
Τώρα που θα μπούνε οι ομάδες στα αποδυτήρια για το ημίχρονο, ας συζητήσουν μήπως θα ήταν καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο να παίξουν για το Χ, αφού όπως πάει το παιχνίδι θα γεμίσουν κόκκινες κάρτες και τραυματίες.
Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και οι απώλειες μπορεί να μετρήσουν.
Ας θυσιαστεί το θέαμα για την ουσία, δεν θα είναι η πρώτη φορά.

Στράτος

Παν μέτρον άριστον
αγνοώνΜέλος
13/03/2007, 11:16:41
amalia,
ευχαριστώ που μ'ευχαριστείς !!

επειδή δεν κατάλαβα αν το μήνυμά σου ήταν ειρωνικό ή όχι
(είμαι και λίγο βλαξ)
θέλω να κάνω λίγο πιο ξεκάθαρο αυτό που εννοούσα

εννοούσα λοιπόν ότι,σε βλέπω να γράφεις με ύφος πολύ λόγιο και πολύ
προχωρημένο,είσαι συντονίστρια,διαχειρίστρια δεν ξέρω και γω τι άλλο...

τα ορθογραφικά λάθη δικαιολογούνται,ίσως λόγω βιασύνης,απροσεξίας κλπ

αλλά θεωρώ εξώφθαλμο το να λες "...της Δρούζας...",χωρίς πλάκα μου θυμίζεις ...τη μάνα μου (όχι δεν είμαι ο Κυριαζής!),που όταν τη ρωτάω
"που μένει η τάδε ?" μου απαντάει "στην οδός τάδε"

(αυτό το -ς με σκοτώνει!)

................................................................

dying incubus,
εξακολουθώ να σε συμπαθώ σα χαρακτήρα και σου τόνισα το γιατί :
ΔΕΝ ΤΣΑΤΙΖΕΣΑΙ

επειδή εγώ στην πραγματικότητα είμαι πάρα πολύ νευρικός άνθρωπος,
θαυμάζω τη στωικότητα που δείχνουν οι λογικοί και ήρεμοι άνθρωποι

από εσένα περιμένω να σταθείς στο ύψος του χαρακτήρα σου
και να μη γίνεις ένα απλό φερέφωνο των ανθρώπων του esoterica.gr

νομίζω πως είσαι ικανός να το κάνεις !
no offence λοιπόν

αγνοώνΜέλος
13/03/2007, 11:28:37
η πιο σωστή κουβέντα ειπώθηκε από τον gentleman

μακάρι να είχα το φόρουμ άλλα 20 (είκοσι) μέλη σαν την ostria

έτσι απλά

vasiliskosΜέλος
13/03/2007, 12:12:41
Μήπως τελικά τα φορουμ να χωριζόντουσαν σε δύο ενότητες?
Οι φθασμένες προσωπικότητες ενός ανώτερου επιπέδου και οι υπερφίαλες του σωρού?
Ετσι ώστε ο καθένας μας να είναι ελεύθερος να διαλέξει τι του ταιριάζει περισσότερο?

Και δεν το λέω καθόλου ειρωνικά. Δυστυχώς το λέω αλήθεια.

Κάποιοι θα πουν και τι λόγο μπορούν να έχουν σε ένα τέτοιο φόρουμ οι ανώριμες προσωπικότητες? Η πλέμπα της γνώσης…Και ποιός ορίζει τελικά ποιος είναι ανώριμη προσωπικότητα ή όχι? Ποιό είναι το ανώτερο επίπεδο και πιο η λαχαναγορά? Αυτό πολύ θα ήθελα να το ξέρω. Οχι όμως με κατεβατά βιβλίων που αναφέρουν σχετικά με το θέμα ,κάποιων εκατοντάδων φωτισμένων πνευμάτων που έχουν αποφασίσει ποιά είναι η αλήθεια τους .

Με τις δικές μας προσωπικές αποδείξεις.

quote:
η τηλεόραση μπορεί να "κλείσει σπίτια". Όχι μόνο λόγω της δύναμης της τηλεθέασης, αλλά και λόγω των σκέψεων που δημιουργεί στο μυαλό η αίσθηση, του ότι κάποιος γίνεται δημόσιο πρόσωπο. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή στη διαχείριση της ψυχολογίας μας προκειμένου να αποφύγουμε την παγίδα της.

Επειδή δεν γνωρίζω τον άνθρωπο τζονι παρά μόνο μέσα από τα γραπτά του όπως και όλα τα άλλα μέλη εδώ, αληθινά πιστεύετε ότι έχει συμβεί κάτι τέτοιο? Δηλαδή θέλετε να πείτε ότι το μέλος τζονι που διαβάζουμε τόσο καιρό στα φόρουμ δηλαδή εκείνος ο ίδιος που άνοιξε τώρα τελευταία «τον άνθρωπο της διπλανής πόρτας» και άλλα πολλά τόσα χρόνια, ο ίδιος «που απάντησε στο θέμα των φοιτητών που άνοιξα, όπως απάντησε, είναι κάποιος που επειδή βγήκε σε μια εκπομπή έχει καβαλήσει ένα καλάμι και προχωράει? Δηλαδή το ποιόν αυτού του ανθρώπου είναι τέτοιο?

Μα τι είναι ο άνθρωπος ? Καμμιά 20χρονη μοντέλα γλάστρα που ανοίγεται το μέλλον μπροστά της να πάει σε κανένα πρωινάδικο???
Τι να πω....

Υπάρχουν άτομα που μιλάνε με το απόλυτο επίπεδο ευπρέπειας αλλά με το ίδιο επίπεδο ευπρέπειας είναι μακριά από όλους και όλα. Και υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να τα λένε «χοντρά» αλλά να νοιώθεις την ευαισθησία τους και την ανρθωπιά τους από χίλιες άλλες κουβέντες τους.

Δεν χρειάζονται ειδικές συνταγές για να κατατάξεις κάποιον κάπου. Οι αναζητητές «αυτού του αλλόκοτου κόσμου» δεν έχουν πρωτόκολλα. Ζουν μια διαφορετική «αγωνία» μέσα τους που ξέρουν να αναγνωρίζουν όσους ζουν κάτι παρόμοιο. Δεν είναι εξυπνάδα του σωρου αυτό. Οποιος ξέρει θα καταλάβει και τι εννοώ.

Είναι διαφορετικά τα όρια κάποιου που η αναζήτησή του «ορίζεται» στα τετραγωνικά ενός σαλονιού και διαφορετικά τα όρια κάποιου που σκαρφαλώνει βουνά. Εκ των πραγμάτων ο δεύτερος θα είναι λιγάκι πιο «πρωτόγονος»

13/03/2007, 12:55:18
Αγαπητέ αγνοών, μιας που νευριάζεις εύκολα - όπως αναφέρεις - θα σε συμβούλευα να κάνεις μια προσπάθεια να αναζητήσεις τους βαθύτερους λόγους που μπορεί να σε τσατίζουν κάθε φορά που "φουντώνεις".

Δεν εννοώ αυτό το λόγο που μας έρχεται με τη μια στο μυαλό.
Αυτή είναι η αφορμή.
Η αιτία πολλές φορές είναι μέσα μας και την γνωρίζουμε εμείς.
Αν την ψάξουμε, θα την βρούμε.

quote:
από εσένα περιμένω να σταθείς στο ύψος του χαρακτήρα σου
και να μη γίνεις ένα απλό φερέφωνο των ανθρώπων του esoterica.gr

Αγαπητέ μου, αν δε με άγγιζαν ως άνθρωπο οι Αρχές του Esoterica δεν θα ήμουν εδώ.
Σκέψου λίγο λοιπόν μήπως έχεις εξάγει άδικα συμπεράσματα για τους ανθρώπους που επιμελούνται την φροντίδα του...
Κι εδώ θα σου ξαναπώ αυτό που είπα πριν.
Προσπάθησε να αναζητήσεις την βαθύτερη ουσία των πραγμάτων, όχι την προφανή.

In anticipation of my resurrection...

13/03/2007, 15:34:18
αγνοών
ένα τμήμα του μηνύματος μου είχε χιουμοριστικό χαρακτήρα (αυτό που σου γράφω για τα μαθήματα γραμματικής και για δημόσια διαμαρτυρία) και το υπόλοιπο ήταν επίσης ειλικρινές, αλλά χωρίς χιούμορ: και αυτά που σου εξήγησα για το πως προέκυψε αυτός ο κανόνας κλίσης που αφορά τα επίθετα των γυναικών, αλλά και αυτά που σου έγραψα στην παρένθεση. Δεν μου πήγε στο μυαλό ότι κάνω λάθος με την κλίση του ονόματος της Δρούζα, προφανώς κάπου θα το είχα διαβάσει ή ακούσει και μου έμεινε - σου έγραψα πως δε θα ίσχυε το ίδιο με κάποιο άλλο όνομα όπως το "Παπαδάκη".
Δεν καταλαβαίνω όμως, γιατί σου προκαλεί τόσο έκπληξη. Βέβαια, ο κάθε άνθρωπος έχει τις ευαισθησίες του. Εγώ είχα ακούσει έναν καθηγητή πανεπιστημίου να λέει "θα μου παραδώσετε τα γραπτά στις μιάμιση (και όχι στη μιάμιση που είναι το σωστό), μου χτύπησε εκείνη τη στιγμή κάπως άσχημα, αλλά το απέδωσα σε μία κοινή απροσεξία που μεταβιβάζεται ύπουλα μεταξύ των χρηστών της ελληνικής γλώσσας. Παραπέρα συνειρμούς... δεν έκανα, αν και από τότε, όταν τυχαίνει να το ξανακούω, μου χτυπάει επίσης κάπως περίεργα.

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!

13/03/2007, 18:05:47
quote:
Συμπαράσταση στο Γηγενή και από μένα, παρότι μου την είχε πει, γιατί δεν τρώω κρέας.

Κοίταξε…επειδή ο gigenis το παιδί εχει τον δικό του τρόπο να εκφράζει τις αντιλήψεις του... να τοποθετηθώ επι του θέματος...

Όπως είπε και ο jb… ο gigenis εχει χιούμορ.

Εγώ δεν θα το χαρακτήριζα χιούμορ.

Τες/πα.. αυτό που εκλαμβάνεται ως χιούμορ.. εχει κάποια αρχή αλλά στο τέλος καταντά σε προσβολές με μαθηματική ακρίβεια..

Εγώ προσωπικά.. σε κάποια αντιπαράθεση που είχα με το γηγενή σχετικά με το αν @@@ ``πρέπει ή δεν πρέπει να τρώμε τα ζώα``.. κατέληξε στο να προσβάλλει τη νοημοσύνη μου ΧΥΔΑΙΑ.. ... να μην το χαρακτηρίσω αλλοιώς..

Φυσικά του τα έχωσα.. αλλά πέρα βρέχει.
Προσφάτως του υπενθύμισα τα περί προσβολών και έκανε την πάπια.
Του παρέθεσα τα quote και πήρα μια κυνική απάντηση … ε.. και τι θές τώρα..

Τες/πα gigenako… δεν σου κρατάω κακία (στο έχω ξαναπεί) για τις προσβολές σου .. αλλά όπως προσέβαλες εμένα.. προσέβαλες και αλλους .. μαζί και με αυτά που είπες για την Αμαλία.
Δεν σε διέγραψαν… και μην σκούζεις… προσωρινή απενεργοποίηση είναι .. και όχι άδικη κατ` εμε… μιας και δεν είναι οριστική εξάλλου δεν είναι πρώτη φορά...
Αυτό ήταν κάτι το αναμενόμενο…για εμένα... και αυτός ηταν και ο λόγος της χιουμοριστικής μου συμμετοχής.. ώστε αποσυμφορήσω την κατάσταση ...

Το κακό είναι ότι σε είχαν προειδοποιήσει για τη συμπεριφορά σου.. και είχες πάλι απενεργοποιηθεί.
Μυαλό δεν έβαλες…
Από ότι αντιλαμβάνεσαι.. πρέπει να συνέλθεις.. και να βάλεις νερό στο κρασί σου.
Μπορείς να στείλεις νομίζω.. ένα mail στην Αμαλία .. να ζητήσεις συγνώμη… πράγμα που δεν το συνηθίζεις.. (μιλώ εξ` ιδιαν πείρας) .. να την πείσεις για τη μελλοντική σου συμπεριφορά στα forums…

Bέβαια οι συμπεριφορές αυτου του είδους καθώς και η κατάληξη τους .. εννοώ τις συστάσεις των συντονιστών καθώς και τις ``ποινές`` εκτός από την κακή εικόνα που δημιουργούν στα forums δίνουν και τροφή σε οσους θέλουν να εκμεταλλευτούν την περίπτωση με ποικίλους τρόπους…

Νομίζω ότι με αυτά που λέω .. να αντιλαμβάνεσθε ότι δεν συντρέχει λόγος να γίνει ψηφοφορία για συμπαράστασης στο gigeni…γιατί αφενός η απενεργοποίηση δεν είναι οριστική αφετέρου ο gigenis αν και όχι άγιος… μπορεί να επανορθώσει… Νομίζω…

Tην συμπάθεια μου φίλε μου... σε γνωρίζω απο τότε που είσαι μέλος το 2003.
Αν η διαγραφή σου ήταν οριστική η τοποθέτηση μου θα ήταν διαφορετική.
Σκέψου αυτά που σου λέω... και πράξε αναλόγως...

@@@ Θέμα τεράστιας σημασίας και εσωτερικής αντίληψης που πήρε μεγάλες διαστάσεις στο τόπικ ``πρέπει ή δεν πρέπει να τρώμε τα ζώα``...
Αντίληψης που εχει να κάνει με το ``δικαίωμα της ζωής``.. αντίληψης που αναφέρεται στα αρχαία κείμενα .. αλλά και στο οτι οι συνολύμπιοι δεν έτρωγαν κρέας.... τώρα πως ο συνολύμπιος γηγενής εχει διαφορετικές απόψεις... ο νοών νοήτω...

Αυτά και ας μην κάνουμε το σκοινί κορδόνι

Edited by - allzzaro on 13/03/2007 18:49:42

13/03/2007, 19:31:29
mercury
quote:
Aγαπητέ gentleman δύο σελίδες πριν έστειλες ένα μήνυμα σε αυτό το τόπικ. Σε αυτό το μήνυμα επιτέθηκες με αισχρούς χαρακτηρισμούς στο διεγραμμένο - και ως εκ τούτου αδύναμο να σου απαντήσει- μέλος gigenis, και όχι μόνο...

Φίλε μου...
Πιστεύω να διάβασες τα παραπάνω που γράφω.
Απαντώ μόνο σε αυτό που λές ... ``τούτου αδύναμο να σου απαντήσει``... και σε τίποτα παραπάνω...

Εγώ προσωπικά δεν γράφω κατά του gigenis .. αλλά υπέρ του.

Δεν εκμεταλλεύομαι το γεγονός οτι ο gigenis δεν μπορεί να γράψει.. και τα χώνω!!!
Εδώ αυτή τη στιγμή γίνεται ενας απολογισμός... για το προφίλ του gigenis...
O ιδιος απολογισμός για μέλη που έχουν απενεργοποιηθεί για πολλούς και διάφορους λόγους.
Το ιδιο σενάριο.. το ιδιο σκηνικό...

Οπως λέω πιο πρίν... η απενεργοποίηση του gigenis ήταν αναμενόμενη κατ`εμε.
Θα πρέπει να είναι πολύ αφελής κάποιος .. ωστε να τρέχει στην κατηφόρα με σπασμένα φρένα να περιμένει να σταματήσει...
Ο gigenis είχε προειδοποιηθεί πολλάκις... και παρόλες τις προειδοποιήσεις.. συνεχίζει .. το βιολί του...

Το να μπαίνετε λοιπόν και να ψηφίζετε υπέρ του.. το να υπερασπίζεστε την συμπεριφορά του... τον λανθασμένο τρόπο εκφρασής του και να του χαιδεύετε τα αυτιά ... είναι σαν τον οδηγείτε στη λαιμητόμο....

Εαν λοιπόν θέλετε .. οπως θέλω και εγώ .. το μέλος gigenis.. να ενεργοποιηθεί... εάν θέλετε να συμμετάσχει δημιουργικά και με καθώς πρέπει τρόπο και ήθος.. δώστε του το να το καταλάβει..
Διαφορετικά .. φορέστε τις κουκούλες σας...

Ειμαι μέλος στο esoterica απο το 2003.
Εχω δεί φίλους και συνομιλητές να φεύγουν.. με πολλούς και διάφορους τρόπους.
Εχω πάρει θέση ..στις περισσότερες διαγραφές και εχω μεσολαβήσει ωστε να αποφευχθούν.
Σας πληροφορώ.. οτι δεν κατάφερα να πείσω κανέναν και για τίποτα.
Το αποτέλεσμα ήταν.. να διαγραφούν.. και ΟΛΟΙ... (σχεδόν ολοι) σήμερα ξαναγράφουν .. με νέους λογαριασμούς.. κρύβοντας τις παλιές τους ταυτότητες.

Edited by - allzzaro on 13/03/2007 19:51:30

14/03/2007, 02:03:41
quote:
Ξεκινώντας από αυτό το περιστατικό, σε καλώ να σκεφτείς συστημικά, για το forum στο σύνολό του, όχι μόνο για την πάρτη σου, όχι τα γέλια που έριξες από μέσα σου. Πόσο πιο ενδιαφέρον θα ήταν το forum με άλλα 20 άτομα της ερευνητικής κλάσης σου, Ostria;

Φίλε gentleman, πρώτα να σε ευχαριστήσω για τα καλά σου λόγια.
Το περιστατικό που αναφέρεις δεν είναι μοναδικό, έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να το λέω τόσα χρόνια εδώ μέσα, ότι πρέπει να μάθουμε να επικοινωνούμε και να διαλεγόμαστε. Επίσης να σταματήσουμε πιά να φερόμαστε σαν μικρά παιδιά, που θίγονται με το παραμικρό σχόλιο ή παρατήρηση του άλλου.
Το είπε ο Απέριττος στο άλλο θέμα, είναι βασικά θέμα εγωισμού.
Αυτός μας κάνει να κλείνουμε τα αυτιά μας στην κριτική των άλλων, να μην παραδεχόμαστε τα λάθη μας, και τελικά να μην κάνουμε την αυτοκριτική μας (δηλ να μην γινόμαστε καλύτεροι).
Και τέτοια φαινόμενα, βέβαια, ούτε σημερινά είναι, ούτε αφορούν μόνο την μία πλευρά.

Στο θέμα μας, δεν ξέρω τι ακριβώς είπε ο γηγενής στο θέμα σου, ή στο θέμα που ήρθε σε αντιπαράθεση με τον allzzaro, αλλά εδώ, στο τελευταίο του μήνυμα δεν είδα κάτι το επιλήψημο. Και εγώ σε αυτό στέκομαι, επειδή αν ενόχλησαν κάποια προηγούμενα μηνύματά του το μπανάρισμα έπρεπε να γίνει τότε που υπήρχε, όπως λέτε, λόγος και όχι τώρα. Το ίδιο ισχύει και για τον Azax. Αντιθέτως εσύ (gentleman) θα έπρεπε να έχεις φάει ένα καλό ban τώρα, εφόσον υποτίθεται ότι υπάρχουν κάποιοι άγραφοι νόμοι που ακολουθούνται κατά γράμμα. (τίποτα το προσωπικό εναντίον σου, βέβαια). Αλλιώς μοιάζει απλώς με ξεκαθάρισμα του χώρου για να μείνουν μόνο αυτοί που "μας κάνουν".

Τέλος πάντων, θα συμφωνήσω με τον Πλάτωνα ότι χρειάζεται επανεξέταση στον αποκλεισμό μελών. (Αν ήμουν χαλίφης στην θέση του χαλίφη θα άφηνα τα μέλη να τα βγάλουν πέρα μόνα τους, έτσι κι αλλιώς οι περισσότεροι μετά από μία τέτοια αντιπαράθεση γίνονται οι καλύτεροι φίλοι! Εξακριβωμένο! )

Στο ζήτημα της έρευνας, μακάρι το φόρουμ να ήταν γεμάτο με ερευνητές (θα ήταν η καλύτερή μου! ), αλλά έχω την εντύπωση ότι οι λόγοι που δεν μπαίνουν ή που δεν μένουν για πολύ, είναι άλλοι και όχι αυτοί που θεωρείς εσύ (ή τουλάχιστον δεν είναι οι πιο σημαντικοί).
Η έρευνα ακολουθεί μία συγκεκριμένη μεθοδολογία, την οποία δυστυχώς λίγοι γνωρίζουν και ακόμα πιο λίγοι υιοθετούν. Συνήθως λοιπόν δεν υπάρχει εποικοδομητική παράθεση/αντιπαράθεση σε αυτό τον τομέα, και όποια ξεκινάει, σταματάει σχετικά γρήγορα. Βάλε και τις άγονες αντιπαραθέσεις, η όλη κατάσταση καταντάει βαρετή όπως λέει και ο dim (βρε dim μήπως είσαι παιδί indigo και δεν το ξέρεις; ) και όταν ο άλλος ενδιαφέρεται βασικά για την έρευνα και όχι για όλα τα άλλα, τότε την κάνει με γοργά πηδηματάκια.

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

MercuryΜέλος
14/03/2007, 02:10:01
Φίλε allzzaro δεν ξέρω για ποιόν ακριβώς λόγο απευθύνεσαι σε μένα στο τελευταίο σου μήνυμα...Είδες πουθενά φίλε μου να "ψηφίζω υπέρ του γιγενή" ή να υπερασπίζω κάποια συμπεριφορά του γιγενή ή να "χαιδεύω τα αυτιά" του γιγενή? Αν πάλι δεν απευθύνεσαι σε μένα αλλά σε κάποιους άλλους, τότε προς τι η αρχική παράθεση αποσπάσματος απο το μήνυμα μου? Που κολλάει? Βεβαίως και η νέα χονδράδα του γιγενή ήταν απαράδεκτη...Βεβαίως και μένα μου είναι συμπαθής ο γιγενής, γιατί πάνω από όλα κάνει μπαμ ότι ειναι αυθεντικός και παρουσιάζει αυτό ακριβώς που είναι.Αλλά βεβαίως και έπρεπε να τιμωρηθεί...Δεν τιμωρεί κανεις το χαρακτήρα του,ούτε έχει δικαίωμα κάποιος να του πει να μετατραπεί απο "αγρίμι" σε πρόβατο".Αλλά φυσικά εννοείται ότι η προσωπική ελευθερία του καθενός μας στον λόγο στην έκφραση ή στις πράξεις έχει ως όριο της,σταματά εκεί ακριβώς που ξεκινά η προσωπική ελευθερία του οποιουδήποτε άλλου απο εμας.Βεβαίως λοιπον και έπρεπε να τιμωρηθεί.

Από την άλλη όμως υπάρχουν και κάποια πράγματα που πρεπει να λάβουμε υπόψη μας.Όπως πχ οτι ο γιγενής δεν έχει την μόρφωση που δίνει την "ικανότητα" να προσβάλλεις και να υποτιμάς τους άλλους με "πλαγιο τρόπο" χρησιμοποιώντας λέξεις καταλληλα τοποθετημένες ώστε να τσακίζουν τους άλλους,"αθόρυβα και αποτελεσματικά".Στην πραγματικότητα δεν κάνει τίποτα άλλο απο αυτο που κάνουν ένα σωρό άλλοι. Πυροβολεί αδιακρίτως όπως ακριβώς κάνουν και πολλά "τέρατα μόρφωσης" στα "πάνω πατώματα" ...Η διαφορά είναι στο "σιγαστηρα".Ο Γιγενής δεν έχει σιγαστήρα και το "όπλο του" κάνει πολύ "φασαρία"...

Στο μήνυμα μου λοιπόν αγαπητέ allzzaro στηλιτεύω τη συμπεριφορά του Gentleman να στείλει ένα απαράδεκτα προσβλητικό μήνυμα το οποίο στρέφεται ενάντια σε ένα μέλος το οποίο είχε ήδη τιμωρηθεί με αποκλεισμό απο τις συζητήσεις (γιγενής).Στη συνέχεια, ενθαρρυμένος προφανώς από τη σιωπηλή επιδοκιμασία των συντονιστών οι οποίοι λογοκρίνουν την απάντηση του JBG στο μήνυμα του,αλλά όχι το δικό του, στέλνει και δευτερο μήνυμα εναντίον του JBG (o oποίος είχε ήδη δηλώσει ότι αποχωρεί για κάποιο διάστημα). Σε αυτό το μήνυμα μεγενθύνεται στο έπακρο η πολύ πρόσφατη αρνητική συμπεριφορά του jonniebegood και μηδενίζεται απόλυτα η πολύχρονη συμμετοχή και προσφορά του στα φόρουμς. Σε αυτό απάντησα αγαπητέ μου,και ήμουν απόλυτα σαφής.Γιατί λοιπόν με παρεξήγησες? Διαφωνώ κάθετα με την απόφαση να μη λογοκριθεί το απαράδεκτο μήνυμα του Gentleman στη βάση της "δίκαιας οργής" του Gentleman...Eίναι σαν να λέμε ότι πλέον νομιμοποιείται η "αυτοδικία" με βάση την υποκειμενική αίσθηση που έχει για το δικαιο ο καθενας απο μας.Είναι δυνατόν? Αφού ο καθένας στην υποκειμενική του πραγματικότητα πιστευει ότι ο ιδιος εχει απολύτο δίκιο και ολοι οι αλλοι άδικο...Που λοιπον μπορεί να οδηγήσει μια τέτοια στάση ? Σε ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα φυσικά...

Αγαπητέ Gentleman

quote:

Φίλε Mercury, αν δεν παρακολουθείς πλήρως και δεν είδες την προσωπική επίθεση που δέχτηκα στο topic του Απέριττου, και τα αισχρά κίνητρά της, θα σε παρακαλέσω να κρατάς και καμιά επιφύλαξη. Ο διεγραμμένος έγραφε μέσω του jbg, είχε κάθε δυνατότητα να απαντήσει. Και όπως θα σε διαβεβαιώσει και η gretel, απαντούσε με την ίδια θρασύτητα και μέσω jbg.

Φίλε Gentleman αν με τις λέξεις "παρακολουθείς πλήρως" εννοείς να παρακολουθώ όλα τα τόπικς σε καθημερινή βάση η απάντηση είναι "όχι φίλε μου δεν προλαβαίνω να τα παρακολουθήσω όλα".Δεν ξέρω καν σε ποιό τοπικ αναφέρεσαι.Παρόλαυτα, έστω ότι βρίσκω αυτό το τόπικ...Ποιός μου λέει ότι όπως εσύ επιτέθηκες εδώ στο γιγενή για κάτι που έγινε σε κάποιο άλλο τοπικ,έτσι και ο γιγενής δεν σου επιτέθηκε σε εκείνο το άλλο τοπικ επειδή εσύ του είχες επιτεθεί σε κάποιο άλλο παλιότερο...? Απάντησε λοιπόν στο τοπικ που δέχθηκες την επίθεση και ασε τους συντονιστές να κάνουν τη δουλειά τους.

quote:

Δεν κατάλαβες καλά, δεν είπα ότι ενορχηστρώνει τίποτα. Το άτομο καν δεν μπορεί καν να αντιληφθεί τι συνέπειες έχουν οι επιθέσεις ειρωνείας και η ενθάρρυνση των "σκεπτικιστών" στο forum σαν σύστημα. Γι' αυτό και έγραψα το παρακάτω:
> μπας και του ανατείλει ότι μας γαμάει το forum

Eγω έχω πετύχει τον jbg σε ένα κάρο τόπικς σε έντονη διαφωνία με σκεπτικιστές ή "σκεπτικιστές" (πες το οπως θες) Τον έχω δει επίσης και σε "επιθέσεις ειρωνείας" αλλά δεν έχω δει μόνο αυτόν.Έχω δει πάρα πολλούς...Έχω δει και τον εαυτό μου ακόμα να σέρνεται σε αυτή τη συμπεριφορά όταν διαπίστωνα ότι δεχόμουνα τη μια σφαλιάρα πάνω στην άλλη και κανενός το αυτί δεν ίδρωνε...Οπωσδήποτε παρόλαυτα αν έχεις κάποίες χιλιάδες μηνύματα στο ενεργητικό σου είναι πολύ λογικό οι "επιθέσεις ειρωνίας" σου να δείχνουν περισσότερες απο τις "επιθέσεις ειρωνείας" των άλλων που δεν πολυσυμμετέχουν.Αλλά το θέμα είναι ότι οι επιθέσεις ειρωνείας έχουν γίνει πια ο κανόνας και όχι η εξαίρεση.Όπως κανόνας τείνει να γίνει και η εξίσου αντιαισθητική χρήση λέξεων όπως "γαμάει","πρωκτός" κλπ,αγαπητέ Gentleman..."Σύστημα σκεπτικιστών" είναι δικός σου όρος αγαπητέ...Εγω δεν πιστευω στη "συλλογική ευθύνη",ο καθένας για τον εαυτο του μιλάει...Αλλο ο γιγενής,άλλο η medtech,αλλο ο ajax,αλλο ο όποιος άλλος τελος παντων γουστάρει αυτη την ταμπέλα...Ο καθένας και οι ευθύνες του.

quote:
Τέρμινο = απροσδιόριστος χρόνος. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να ξηγηθεί "τέρμινο τέλος, φατσούλες reloaded, επιχειρησιακή ανάπτυξη μεγίστη, τώρα θα σου πω εγώ".

Το πιθανότερο είναι ότι θα πέσει να με κατασπαράξει, αλλά μέχρι να το κάνει αυτό, να μη λέω τίποτα άλλο.

Eδω έχεις δίκιο αφου απο λάθος διάβασα τρέμηνο.Παρόλαυτα δεν νομίζω ότι εννοούσε το διαστημα των λίγων ωρών που χρειάστηκε για να στείλεις το μηνυμα σου.

Δεν ξέρω φίλε μου αν πέσει να σε "κατασπαράξει" όταν επιστρέψει.Αυτό που βλέπω προς το παρόν είναι εσένα να έχεις πέσει να κατασπαράξεις αυτόν.

Στο υπόλοιπο του μηνύματος σου προς εμένα συμφωνούμε.

"The most beautiful thing we can experience is the mysterious.
It is the source of all true art and all science.

Edited by - Mercury on 14/03/2007 02:12:40