ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο11!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο11!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

stiv60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
01/02/2011, 01:30:26
οταν φευγουμε απο αλλο τοπικ και ερχομαστε σε αυτο που μιλαμε τωρα.για ενα ενα τσιγαπο αυτο εννοοω

01/02/2011, 01:32:06
νικομαχε δουλευεις σε καμια δουλεια????

01/02/2011, 01:33:53
Σωστος!
Ειχαμε και νεα μελη ειδα.
Κορασιδες απιαστου καλους!!!

Και με κατι ματια...Σε κοιτανε και σε αδειαζουν!
Συμφωνεις?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.

01/02/2011, 01:36:47
[quote]
νικομαχε δουλευεις σε καμια δουλεια????

---------------------------------------------------------

Οχι Σταυρο.Οχι αυτη τη στιγμη.
Τρωω τα ετοιμα μεχρι το 2012...μετα τι να τα κανεις τα λεφτα και τις δουλειες...???

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.

01/02/2011, 01:38:21
quote:

Σωστος!
Ειχαμε και νεα μελη ειδα.
Κορασιδες απιαστου καλους!!!

Και με κατι ματια...Σε κοιτανε και σε αδειαζουν!
Συμφωνεις?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.

πως τα καταλαβες>?

01/02/2011, 01:42:04
ασκανουμε ενα στριφτο old holborn ,στο εδω μεσα καπνιστηρι τοπικ.

01/02/2011, 01:42:07
Η ομορφη νεα μας φιλη εβαλε φωτο σε αλλο τοπικ,για να συγκινησει τον γιατρο.
Δεν νομιζω να τα καταφερε!!

Εξακολουθει να ειναι δικος σου...!!!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.

01/02/2011, 01:43:40
quote:

ασκανουμε ενα στριφτο old holborn ,στο εδω μεσα καπνιστηρι τοπικ.

Ναι να στριψω και εγω ενα Μαρλμπορο καπνο κοκκινο να απαντησω
στον ψηλο και ερχομαι.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.

01/02/2011, 01:44:38
quote:

Η ομορφη νεα μας φιλη εβαλε φωτο σε αλλο τοπικ,για να συγκινησει τον γιατρο.
Δεν νομιζω να τα καταφερε!!

Εξακολουθει να ειναι δικος σου...!!!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.

τι εννοεις? κατω πιο απλα

01/02/2011, 01:56:25
Καπου καποια σεντονια πισω εχει πλακα το θεμα με τα ωραια ποδια και τα μασιφ θεματα...

Καλαμπουρι Σταυρακα και τιποτα αλλο.

Ορεξη για φασαριες εχεις τωρα??

Αντε τωραααααααααααα!!Παρεξηγηθηκες???????????

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.

SpiralΜέλος
04/03/2005, 12:07:29
Αγαπητή μας Αφροδίτη, άσε τον αγαπητό μας Avatar να λέει (να γράφει) και μείνε απτόητη. Ας υπάρχουν κι άλλα πεφωτισμένα τόπικ, πφ! Το δκο μας είναι το καλύτερο, κανένα από τα άλλα δεν κάνει τον αποκαλυπτικό συσχετισμό Illuminati - Playboys.

Εν αναμονή νεωτέρων.

Αγαπητότατε Avatar, ενίσταμαι. Ή τα e-mail δεν λειτουργούσι ή οι υψηλά ιστάμενοι (και ιστάμενες) με σνομπάρουσι. Δυο φορές έγραψα εις μάτην, μέχρι που βγήκε η παροιμία "στων Admin την πόρτα όσο θέλεις βρόντα". Ε, δεν ξαναγράφω, διότι πλήττεται η αξιοπρέπειά μου. Το τρις εξαμαρτείν ου Spiral σοφού.

Φιλικά

04/03/2005, 12:40:37
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ Spiral ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΜΑΙΛ ΣΟΥ...

ΕΠΙΣΕΙΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ Spiral ΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΕΝΑ ΕΜΑΙΛ (ΣΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ/ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ/ADMIN) ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΙΣΩΣ ΚΑΙ 2 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΕΜΑΙΛ ΜΑΣ.

ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΕΣΕΝΑ Η ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ESOTERICA.gr...

ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΚΤΗ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΟΥ....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

04/03/2005, 12:56:30
quote:

ΕΓΩ ΣΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΩ ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ. Η ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ;

ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.

04/03/2005, 12:57:38
quote:

ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].

SpiralΜέλος
04/03/2005, 13:06:12
Αγαπητέ Avatar, δεν έγραψα σε εσένα. Έγραψα πρώτα στην καλή μας φίλη που παίζει τα τόπικ στα δάχτυλα (μην πέσει τόπικ στα χέρια της, θα το κλείσει! ) και οφείλω να πω ότι μέσω απάντησής της σε τόπικ μάλλον δεν έλαβε το γράμμα μου. Την επόμενη φορά λοιπόν έγραψα στο μεγάλο μας φίλο γιατί μάλλον η ερώτηση του ταίριαζε καλύτερα, αλλά παρήλθε το ακαδημαϊκό τέταρτο και απάντηση δεν έλαβα. Όχι, δεν έχω την απαίτηση για απάντηση - εξπρές, αλλά αναρωτιέμαι μήπως κάτι δεν πάει καλά με τα ταχυδρομεία.

Σε ποιον να απευθυνθώ τώρα; Έχω καταθέσει το αίτημά μου δημοσίως και σε τόπικ και πάλι απάντηση δεν έλαβα. Ζω ένα μεγάλο δράμα. Θα βγω στα τηλεοπτικά κανάλια.

Τέλος πάντων...

SpiralΜέλος
04/03/2005, 13:18:17
quote:

Aγαπητή Αφροδίτη, προς εμέ απευθύνεσαι; Κι εγώ σου χαμογελώ εις διπλούν:

Μην προβληματίζεσαι με το ύφος μου, είναι μέχρι να το πάρεις απόφαση. Οι άλλοι που με ξέρουν περισσότερο δείχνουν κατανόηση.

Για να διαπιστώσεις τις καλές μου προθέσεις, αργότερα θα (αντι)γράψω κάτι ενδιαφέρον. Στο μεταξύ θυμήσου κι εσύ ότι ένας φίλος μας περιμένει συνταρακτικά στοιχεία από σένα.

Εγώ αγαπώ τους Ιλλουμινάτι, κατά βάθος είναι καλοί άνθρωποι.

Να κι άλλο χαμογελάκι:

04/03/2005, 13:39:11
Ε ΟΧΙ spiral να κάνω και ζημιές. Κακιούλες βγάζεις.
Δεν χαμογελώ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].

ArhtosΜέλος
04/03/2005, 13:58:57
τα στοιχεία...??
συμφωνώ με τον φίλο μου spiral..
Αφροδίτη κρεμόμαστε από τα λόγια σου πλέον...
---

Δυστυχώς και η Γη με δικά μας έξοδα γυρίζει...

04/03/2005, 14:09:25
quote:

SPIRAL,
ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙΣ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ ΣΥΝΩΝΥΜΗ ΤΗΣ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑΣ ΚΙ ΕΝΙΟΤΕ ΤΗΣ ΩΜΟΤΗΤΑΣ, ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΑΤΟΜΟ.ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟΤΗΤΑ ΚΙ ΑΓΑΠΗ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΑΛΗ ΑΥΤΟΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ.
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].

SpiralΜέλος
04/03/2005, 21:19:59
Μα πού βρίσκονται όλα αυτά τα quotes;

Τέλος πάντων ναι, ενίοτε είμαι ωμός. Γι' αυτό δεν τρώγομαι με τίποτα.

1. Avatar, αν μας παρακολουθείς, ο Admin έλαβε το e-mail μου και εξεπλήρωσε την επιθυμία μου. Είμαι πανευτυχής και σε προσκαλώ στο "Arcadia" στο καινούργιο του ξεκίνημα.

2. Αφροδίτη, ενώ ο φίλος μας ο Arhtos (πάλι σωστά τον έγραψα) περιμένει στοιχεία, γράφω αυτό που υποσχέθηκα για να φωτίσω λίγο περισσότερο τα περί Πεφωτισμένων:*

* * *

Στη Γαλλία, το 1754, ο Ροδόσταυρος Μαρτινέζ ντε Πασκουαλύ ίδρυσε την Εταιρία των Εκλεγμένων Ιερέων, γνωστών αργότερα ως Μαρτινιστών ή Γάλλων Ιλλουμινάτων. Ο Μαρτινισμός βασίζεται στην Καμπαλά και παίζει τον ρόλο της σπονδυλικής στήλης μεταξύ του αποκρυφισμού και του Γνωστικισμού. Ο Διδάσκαλος του Μαρτινισμού Δρ Παπύς ίδρυσε την ανωτάτη σχολή των επιστημών του Ερμή με τρία βασικά στάδια φοίτησης. Ο σημαντικότερος βαθμός των Μαρτινιστών είναι ο τρίτος, ο οποίος τελειούται σε ανώτερο στάδιο μύησης στο οποίο ο μυημένος ονομάζεται Ροδόσταυρος.

Ο Μαρτινισμός, πιστός στις αρχές της Ερμητικής και της Ροδοσταυρικής φιλοσοφίας, καταδικάζει τη διαίρεση των ανθρώπων σε διαφορετικές πατρίδες και θρησκείες, υπό την έννοια ότι επιδιώκει την ανάδειξη του Αρχετυπικού Ανθρώπου. Σύμφωνα με τον Μαρτινισμό, η απουσία της Γνώσης, τα αχαλίνωτα πάθη των ανθρώπων και το δηλητήριο της διχόνοιας δεν επιτρέπουν στην ανθρωπότητα να προοδεύσει προς την Πατρική Οικία, και δημιουργούν συνθήκες Βαβέλ. Γι' αυτό είναι ανάγκη εκείνοι που κυβερνούν κάθε φορά την ανθρωπότητα να εκκινούν από την αρχή ότι η ανθρωπότητα είναι μία και να εργάζονται προς τη φανέρωση αυτής της ενότητας.

[...]

Το 1776, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου του Ινγκολστάτ Αδάμ Βαϊσχάουπτ ίδρυσε την Εταιρία των Ιλλουμινάτων (Φωτισμένων). Το βιβλίο του με τίτλο "Ο Πυθαγόρας ή Η Μυστική Τέχνη του Κυβερνάν τους Λαούς" είναι έντονα επηρεασμένο από την αποκαλυπτική και ειδικότερα τη Ροδοσταυρική γραμματεία. Συγκεκριμένα, ο Βαϊσχάουπτ και οι υπόλοιποι Ιλλουμινάτοι, ανεξαρτήτως καταγωγής και θρησκείας, στρατεύονται στην προσπάθεια ανάδειξης μιας Νέας Εποχής κατά την οποία θα επιτευχθεί η εξιλέωση του ανθρωπίνου γένους από τα πάθη του, τα κράτη θα εκλείψουν και η γη θα γίνει κοινό κτήμα όλων των ανθρώπων. Σύμφωνα με τους Ιλλουμινάτους, ο άνθρωπος πρέπει να αξιολογείται με βάση την πρόοδό του στην οδό η οποία οδηγεί στον Ερμητικό Άνθρωπο και όχι με βάση τους ρόλους του, όπως υπήκοος κάποιας χώρας, πιστός κάποιας θρησκείας, κάτοχος πλούτου, κλπ. Μάλιστα, συχνά, η πατρίδα, η θρησκεία και ο πλούτος είναι παράγοντες οι οποίοι εμποδίζουν τον άνθρωπο να αποκτήσει τη Γνώση και να ενστερνισθεί τη διδασκαλία της καθολικής αγάπης.

Οι διδασκαλίες των Μαρτινιστών και των Ιλλουμινάτων αποβλέπουν στην ενότητα και πνευματική και ηθική τελείωση της ανθρωπότητας. Γι' αυτό, ειδικώς οι Ιλλουμινάτοι, στρέφονται ενάντια σ' εκείνους τους θρησκευτικούς και εθνικούς ήρωες των διαφόρων λαών οι οποίοι απλώς διά του θάρρους και της ψυχικής τους δύναμης υπνωτίζουν τους λαούς και τους απομακρύνουν από τον Ερμητικό Άνθρωπο. Η αλόγιστη αγάπη, η αγάπη που απορρέει από πάθος, οδήγησε, μαζί με τον εγωισμό, τους ανθρώπους στο να διαπράξουν πολυειδή εγκλήματα στο όνομα της πατρίδας, της θρησκείας και της οικογένειας, ουδόλως αναλογιζόμενοι τον εσχατολογικό προορισμό του ανθρώπου. Το κίνημα των Ιλλουμινάτων υπήρξε ενεργός διαμαρτυρία ενάντια στην αμάθεια, τον φανατισμό και τη διχόνοια.

Γενικά, με αφορμή τις διδασκαλίες των Μαρτινιστών και των Ιλλουμινάτων, πρέπει να επισημάνουμε ότι οι αλήθειες της Καμπαλά, του Ερμητισμού και της Αλχημείας, εάν μελετηθούν σε βάθος, δείχνουν ότι εκείνοι που κατόρθωσαν να εκμηδενίσουν μέσα τους κάθε θρησκευτική, κοινωνική και πολιτική πρόληψη, και μόνο αυτοί, έφθασαν στην κορυφή των αποκρύφων επιστημών, διότι μόνο αυτοί μπόρεσαν να λάβουν ως αφετηρία το πανίσχυρο της ανθρώπινης διάνοιας και το αυτεξούσιο του ανθρώπου. Η ουσία των αποκρύφων επιστημών είναι η οντολογική επάρκεια του ανθρώπου ως θεμελίου της αλήθειας, και γι' αυτό η ηθική του αποκρυφισμού είναι θεμελιωμένη στην αρχή της αυτοεκπλήρωσης - αυτοέκφρασης.

* από το βιβλίο του Νικολάου Κ. Λάου "Άνθρωπος, το μέγα σύμβολο του Μυστικισμού"

* * *

Είδες, Αφροδίτη μας, για χάρη σου ξεδαχτυλιάστηκα.
Δεν συμφωνώ εντελώς με τα παραπάνω, όμως θα πω πάλι ότι η λέξη "Ιλλουμινάτι", πριν γίνει ονομασία συγκεκριμένης αδελφότητας, ήταν χαρακτηρισμός. Θα πω επίσης ότι οι ονομασίες και άλλων αδελφοτήτων είναι δανεισμένες από χαρακτηρισμούς. Ειδικά στη Γαλλία, οι φωτισμένοι (γενικώς) έδιναν και έπαιρναν.