- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο11!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
Είδες, Αφροδίτη μας, για χάρη σου ξεδαχτυλιάστηκα.
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ. ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΝΕ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΑΚΡΙΒΟΛΟΓΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ.ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΟΣ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
quote:ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΟΣ.
Άμποτε και πεφωτισμένος. ![]()
Άκου να δεις Αφροδίτη μας, μπορεί να έχεις γοητευτικό χαμόγελο αλλά δεν μας ξεγελάς με κάτι τέτοια. Τα στοιχεία, παιδί μου, πού είναι τα στοιχεία;
Στο μεταξύ, συνεχίζω απτόητος την αναφορά στους Illuminati. Ο φίλος μου ο Mackey στην εγκυκλοπαίδειά του αναφέρει ότι εκτός από τους γνωστούς Βαυαρούς, υπήρχαν και άλλες εκλεκτές ποικιλίες: Οι Illuminated Theosophists, οι Illuminati της Avignon και οι Illuminati της Stockholm (αυτοί ήταν έκδοση deluxe). Ωσαύτως, ως Illuminati χαρακτηρίζονταν (χαρακτηρίζονταν, είπαμε) ενίοτε και οι Freemasons (σήμερα είμαι σε αγγλικό μήκος κύματος, από την πολλή φώτιση).
Όλα αυτά βέβαια είναι γλωσσολογικά – ερμηνευτικά. Ποιος θα μας εισαγάγει στο θέμα; Άντε, μη συγχυστώ και ανοίξω τη συνωμοσιολογική μου εγκυκλοπαίδεια.
![]()
.
.

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)
ΦΙΛΕ ΜΟΥ Spiral ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑΚΑΝΩ ΜΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ..
quote:
Ωσαύτως, ως Illuminati χαρακτηρίζονταν (χαρακτηρίζονταν, είπαμε) ενίοτε και οι Freemasons (σήμερα είμαι σε αγγλικό μήκος κύματος, από την πολλή φώτιση).
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΤΙΤΛΟ "Illuminati" ΟΙ Freemasons...
ΑΛΛΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΩΝ "Illuminati" ΠΗΓΑΝ Freemasons.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
Βασανίστηκα πολύ με την ιδέα να σε απολαμβάνω μόνο αντί να γράψω κι εγώ ![]()
Μία μόνο παρατήρηση έχω και ίσως βέβαια να το γνωρίζεις κι εσύ,γι αυτό αν θέλεις άφησε μου κάποιο σχόλιο.
Όσον αφορά τον Μαρτινισμό,ο κος Λάος παραβλέπει τον Louis Claude De Saint Martin ως κύρια προσωπικότητα για τον Μαρτινισμό.
Επίσης,πολύ σωστά ο τρίτος βαθμός είναι και ο τελευταίος με τίτλο όμως "Ανώτερος Άγνωστος",(Superieur Inconnu) και από εκεί προκύπτουν και τα αρχικά του βαθμού "S:. I:.".
Καμμία σχέση ,με ροδόσταυρο λοιπόν όπως ο αγαπητός κος Λάος αναφέρει.Ουδέποτε υπήρξαν τέτοιου είδους τίτλοι από όσο γνωρίζω στους Μαρτινιστές.
Εκτός αν μιλάμε για την "Εταιρία των Εκλεγμένων Ιερέων",που όμως μην την ταυτίζουμε με τον Παραδοσιακό Μαρτινισμό. ![]()

Αγαπητέ μας Avatar, έγραψα
quote:Ωσαύτως, ως Illuminati χαρακτηρίζονταν (χαρακτηρίζονταν, είπαμε) ενίοτε και οι Freemasons
Επανέλαβα μάλιστα το «χαρακτηρίζονταν» γιατί είχα προαίσθημα, είπα θα το δει ο Avatar και θα νομίζει ότι εννοώ άλλα πράγματα.
Έχω επαναλάβει και δυο φορές παραπάνω ότι «Illuminati» ήταν ένας τιμητικός, ας πούμε, χαρακτηρισμός όσων είχαν λάβει τη φώτιση (μεταξύ μας, πολλοί έτσι ήθελαν να πιστεύουν). Και ο χαρακτηρισμός αυτός δεν αποδιδόταν μόνο στους Ελευθεροτέκτονες, αλλά και σε άλλους εκλεκτούς συγγενείς.
Δεν είναι δικές μου ιδέες αυτές, είναι δεδομένα.
Ελπίζω να φώτισα το θέμα.
Αγαπητέ Gothic, συμφωνώ πλήρως.
Γι’ αυτό, ένιψα τα πλήκτρα μου και έγραψα στο σχολιάκι μου «Δεν συμφωνώ εντελώς με τα παραπάνω». Θεώρησα βέβαια σκόπιμο να μεταφέρω το κείμενο ως έχει. Εκτιμώ πολύ τη δουλειά που έχει κάνει ο κ. Λάος και αν τον γνωρίσω ποτέ
θα του μεταφέρω τις παρατηρήσεις μας.
Δεν γνωρίζω επίσης, αν ο Πασκουαλλύ ήταν ροδόσταυρος- εκτός αν το δούμε με τη γενικότερη έννοια του μυστικιστή – αποκρυφιστή. Ψιθυρίζεται ότι ήταν τέκτονας (ένας ακόμα λόγος να τον εκτιμούμε) αλλά και αυτό δεν είναι σίγουρο.
Μιας και το έφερε η κουβέντα, πολλές φορές οι Illuminati «συνδυάζονται» (αρνητικά) από τους σχολιαστές με άλλες αδελφότητες, αλλά Illumination will prevail! Αυτά θα μας τα πει η Αφροδίτη.
![]()
ΑΦΡΟΔΙΤΗ έχεις εισέλθει σε ένα δωμάτιο με άλλες 2 εξόδους. Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι ανήσυχοι το ίδιο δωμάτιο επισκεπτόμαστε αρχικά. Συνωμοσίες, ανεξήγητα-παραφυσικά, παραψυχικά, αρχαιομελέτη, ΑΤΙΑ και άλλα ευ-φάνταστα. Μάρτυς του λόγου μου, μην πάμε μακριά, η ιστοπολιτεία του esoterica. Τα όσα περί συνομωσιών έχεις διαβάσει περιμένουν οι ευκινητρούχοι φίλοι να τους αναλύσεις, καραδοκώντας να βάλουν τις χαριστικές. Όμως, εκείνο το "μη με μαλώνετε βρε" ήταν κίνηση Ματ.
Το ζητούμενο είναι ποιά από τις 2 εξόδους θα επιλέξεις για μετά. Η μία οδηγεί σε έναν ανελκυστήρα που θα σε βοηθήσει να κινείσαι κάθετα, και η άλλη σε οδηγεί σε ένα παρόμοια δωμάτια, του οριζοντίου άξονα όμως. Αναρωτήσου τι θα κερδίσεις αν οι υπόλοιποι συγκατίθενται με την άποψή σου και "ναι, ναι, Αφροδίτη, αυτοί είναι κακοί, έχΕΙΣ δίκιο, πρέπει να υπερφαλλαγίσουμε τα βδελύκτροπα αυτά όντα και άλλα εύηχα προς τα ωτά". Τι το πνευματικό θα κερδίσουμε αν μάθουμε ότι ο Χριστός ήταν γούτσου-γούτσου με τη Μαγδαληνή και αν οι Πυθαγόρειοι ήταν οι ηνίοχοι στην Κρότωνα. Τίποτα. Ίσως λίγη επιβεβαίωση του "ΕΓΩ".. Αυτά αποτελούν μακροσκελή κουτσομπολιά για διανοούμενους.
Είναι όμως τα λακωνικά λόγια του Χριστού και των Πυθαγορείων που αξίζουν ως πνευματική τροφή. Και επειδή το σύμπαν είναι συμμετρικό, οπουδήποτε υπάρχουν καλοί και κακοί, ακόμα και μέσα μας. Όπως υπάρχουν καλοί και κακοί πνευματικοί πατέρες, θα υπάρχουν καλοί και κακοί Ιλλουμινάτοι. Αλλά είναι οι κακοί μέσα μας, που μας κάνουν να βλέπουμε όλους τους έξω κακούς, ώστε ποτέ να μην ασχοληθούμε με αυτούς. Η συνωμοσία έχει ενορχηστρωθεί εκ των έσω. Οι "αποκαλύψεις" που απευθύνονται στις μάζες, σπάνια αληθεύουν. Γι' αυτό, τας λεωφόρους μη βαδίζειν, διότι ουκ εν τω πολλώ το ευ, αλλά εν τω ευ το πολύ.
Υ.Γ. Αν επιλέξεις τον ανελκυστήρα, πρόσεξε ποιό κόμβιον θα πιέσεις.
Edited by - Ευθύμης on 06/03/2005 00:03:40
quote:
Δεν γνωρίζω επίσης, αν ο Πασκουαλλύ ήταν ροδόσταυρος- εκτός αν το δούμε με τη γενικότερη έννοια του μυστικιστή – αποκρυφιστή. Ψιθυρίζεται ότι ήταν τέκτονας (ένας ακόμα λόγος να τον εκτιμούμε) αλλά και αυτό δεν είναι σίγουρο.
Λοιπόν, καλέ μου Σπείρε, ας ξεκαθαρίσουμε κάποια βασικά σημεία:
Κατά τον Oswald Wirth, πολυγραφότατο περί του αποκρυφισμού και βαθύ γνώστη των τεκταινομένων εις Γαλλία, η περί τον ΚΛΩΝΤ ΝΤΕ ΣΑΙΝ ΜΑΡΤΕΝ ιστορία έχει ως εξής:
Κατά το 1750, ο Martinez de Pasqualis, ένας καμπαλιστής Πορτογαλλικής καταγωγής, καθιέρωσε τον Τεκτονικό Τύπο των Elus Cohens (Εκλεκτών Ιερέων), ο οποίος είχε Στοές στο Μπορντώ, την Τουλούζη, τη Λυών και το Παρίσι.
Εκεί επιδίδοντο σε πρακτικές θεουργίας (σου θυμίζει κάτι μήπως αυτό;).
Οι μυημένοι διατείνοντο ότι εμβάθυναν στην γνώση της ψυχής και ότι αποκτούσαν εξαιρετικές ικανότητες.
Ο πιο διάσημος ανάμεσά τους υπήρξε ο Louis - Claude de Saint Martin, ο επονομαζόμενος Άγνωστος Φιλόσοφος, ο οποίος έγινε στο τέλος του 18ου αιώνα ο επικεφαλής μίας νέας Γαλλικής μυστικιστικής σχολής, του Μαρτινισμού.
Τα έργα του είχαν μία τεράστια απήχηση, ιδίως το πρώτο, με τον τίτλο: "Περί των Σφαλμάτων και της Αληθείας" ή "Οι άνθρωποι εγκαλούμενοι εκ νέου στη Συμπαντική αρχή της Επιστήμης".
H επιρροή αυτού του μεγάλου στοχαστή υπήρξε σημαντική.
Σ' αυτήν αποδίδεται το έμβλημα: Ελευθερία - Ισότητα - Αδελφότητα, όπως μας το αποδεικνύει ο Louis Blanc στο βιβλίο του "Η ιστορία της Επαναστάσεως", στο κεφάλαιο "Μυστικιστές Επαναστάτες".
Εν τω μεταξύ και ο Περνετί (ιδρυτής των Πεφωτισμένων της Αβινιόν) και ο Λουί - Κλοντ ντε Σεν Μαρτέν (ιδρυτής του Μαρτινιστικού δόγματος) είχαν επηρεαστεί από μία αμφιλεγόμενη προσωπικότητα του Τεκτονισμού, τον Emmanuel Swedenborg (Εμμανουήλ Σβέντενμποργκ), 1688-1772, ο οποίος έπαιξε σημαντικό ρόλο τόσο στην εξέλιξη του Τεκτονισμού στη Γερμανία, όσο και στην εδραίωσή του στην πατρίδα του Σουηδία.
Χαιρετώ την επιστροφή του Ευθύμη!
.
.

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)
Edited by - Zadok on 06/03/2005 00:55:59
quote:Αν επιλέξεις τον ανελκυστήρα, πρόσεξε ποιό κόμβιον θα πιέσεις.
Aρκεί να μην εγκλωβιστεί μέσα. Την Πυροσβεστική γρήγορα!
(Έχω την υποψία ότι μου αρέσει να πειράζω την Αφροδίτη, μέχρι να καταλάβει ότι είναι από συμπάθεια. Αφροδίτη, πρόσεξε σε παρακαλώ τις προειδοποιήσεις του Ευθύμη. Καραδοκούμε ευκινητρούχως -αμάν βρε Ευθύμη- να καταρρίψουμε όλες τις βδελύκτροπες συνωμοσιολογίες.)
![]()
Τότε ποιός θα με βαράει και θα με βρίζει εμένα ![]()
![]()

Ψυχραιμία, Gothic. Όλο και κάποια συνωμοσία θα σου βρούμε! ![]()
Zadok, ευχαριστώ για όσα γράφεις! Ο Πασκουαλλύ είναι μια σχεδόν μυστηριώδης προσωπικότητα. Δεν ξέρουμε πάρα πολλά. Άλλοι τον θεωρούν ισπανό, άλλοι ισπανο-γάλλο (χωρίς να αναιρείται και η πορτογαλική καταγωγή). Μάλλον είχε "εμβαθύνει" στα θεουργικά (γκουχ!) και κάποια στιγμή τον χάνουμε, εγκαταλείπει την Ευρώπη και πηγαίνει στην Αϊτή, ποιος ξέρει τι κάνει εκεί, εκεί πάντως και πεθαίνει.
Ο Λουί-Κλωντ ντε Σαιν Μαρτέν υπήρξε γραμματέας του και μαθητής του, αλλά και κύριος συνεχιστής του έργου του. "Ελάφρυνε" τη μαρτινεζιστική φιλοσοφία από ορισμένες πιο προχωρημένες πρακτικές, και δημιούργησε την εταιρία των Αγνώστων Φιλοσόφων. Και ο ίδιος είναι ο γνωστός ως Philosophe Inconnu (αν είχε τόνο, ελληνικά θα τόγραφα).
Η επιρροή του Σβέντενμποργκ (ποιοι ήταν οι Ιλλουμινάτι της Στοκχόλμης;) στο ντε Σαιν-Μαρτέν ήταν λίγο ως πολύ καθοριστική. Ο ντε Σαιν-Μαρτέν ήταν τέκτων, επίσης. Σημειώνω ότι ο πρωτότυπος Μαρτινισμός δεν περιείχε μήτε Καμπαλά μήτε Γνωστικισμό, αυτά προστέθηκαν από τη γαλλική παρέα που επανέφερε το Μαρτινισμό στο προσκήνιο πολύ αργότερα.
Σημειώνω επίσης ότι παρά τη σοβαρότητα των συγγραφέων οι πληροφορίες τους δεν συμφωνούν πάντα και ενδεχομένως οδηγούν σε άλλα συμπεράσματα, οπότε έχει δίκιο να διαμαρτύρεται ο αγαπητός μας Avatar. Κάπου διάβαζα (ονόματα δεν λέω) ότι ο Μαρτινισμός ήταν αναθεωρημένος Τεκτονισμός (εκείνο το Ρεκτιφιέ που μου αρέσει, αν θυμάσαι).
Βεβαίως-βεβαίως, ξεχάσαμε και το Βιλλερμόζ.
Σημειωτέον επίσης ότι για τον Πασκουαλλύ και το Λεβί τρέφω ιδιαίτερο σεβασμό. Αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.
Α, Ζαδοκ, σε ευχαριστώ επίσης ιδιαίτερα για την πληροφορία περί του επαναστατικού συνθήματος. Έψαχνα να βρω ποιος συγγραφέας είχε διατυπώσει αυτήν την άποψη!
Δεν θα chatίσω άλλο, πάω τώρα να διαβάσω ένα συνωμοσιολογικό βιβλίο!
![]()
quote:
Και έμαθες και τα βδελύκτροπα, αθεόφοβε; Σε παραδέχομαι!
"The limits of my language mean the limits of my world."
Tractatus Logico-Philosophicus 5.6
ΜΟΛΙΣ ΒΡΩ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ. ΤΡΕΧΩ ΣΑΝ ΤΟΝ ΒΕΓΓΟ, ΜΕ 2 ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΩ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΑΝΣΕΡ ΠΡΟΣΕΧΩ...ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΕΥΘΥΜΗ...
ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].
Άντε βρε ΑΦΡΟΔΙΤΗ μας έχεις πολύ στο περίμενε ……… ![]()
quote:
Εγώ πειράζει που περιμένω από την αγαπητή ΑΦΡΟΔΙΤΗ τα στοιχεία που έχει υποσχεθεί ;;;ΑΓΩΝΙΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ...
ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΨΕΜΑΤΑ ΜΥΘΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΛΑ ΜΠΕΡΔΕΥΟΝΤΑΙ. ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΝΟΥ.
ΣΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΩ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].
Αφροδίτη μας, μήπως μας χαμογελάς ειρωνικά; Ή...
quote:Always be charming. Smile. Be pleasant. Be Courteous.
Το παραπάνω είναι η πρώτη οδηγία της Delphi Technique, μιας μεθόδου που χρησιμοποιούν οι Illuminati για να σαγηνεύουν τον ανυποψίαστο κόσμο και να τον οδηγούν στις βδελύκτροπες παγίδες τους.
Έτσι άρχισαν όλα. Όταν ο φίλος μου ο Adam Weishaupt ίδρυσε τους Ancient and Illuminated Seers of Bavaria, με μια φιλοσοφία ανάμικτη από τεκτονικές ιδέες, μουσουλμανικό μυστικισμό (Σουφισμό) και ιησουϊτική (ώπα!) πνευματική καθοδήγηση (Hatha Yoga). Καλά τώρα, λες και δεν ξέρουμε από ποιους ξεκίνησαν όλα αυτά. Από την κοινοπραξία Ναϊτών (βλέπε σχετικό τόπικ) και Ασσασσίνων.
Αν πάμε λίγο πιο πίσω, θα καταλήξουμε σε εκείνους τους πανούργους Άτλαντες (της Ατλαντίδας) που κυβερνούνταν από ένα βασιλέα -το κρατάμε αυτό- και όταν έκαναν μπλουμ, οι γνώσεις τους πέρασαν και καλλιεργήθηκαν στην Αίγυπτο. Ε βουαλά γιατί η Αίγυπτος (η αρχαία) κρατάει τα σκήπτρα των μυστηρίων.
Όλα αυτά τα πονηρά χαρακτηρίζονται ως το "Μέγα Έργο", προορισμός είναι το Φως, και τι υπονοεί το Φως; Τον Εωσφόρο, βεβαίως-βεβαίως, κολαστήκαμε πάλι σήμερα, μη γράψω τώρα και για τη σχέση Εωσφόρου - Αφροδίτης!
Να λοιπόν τι υπονοούσε ο ραδιούργος Francis Bacon στη "Νέα Ατλαντίδα", και να ποιος είναι ο άνομος σκοπός των Illuminati και της Νέας Τάξης τους: Η παγκόσμια κυριαρχία, με ένα κυβερνήτη. Πρακτικά πράγματα, ιδέες και λύσεις για τον πλανήτη. Εμάς όμως δεν μας πολυαρέσουν αυτά, γι' αυτό τους Illuminati πρέπει να τους αποφεύγουμε και να μην τους δίνουμε θάρρος. Α, όλα κι όλα.
Φυσικά, δεν υπάρχει νουνεχής άνθρωπος που να μη γνωρίζει ότι όλες οι "μυστικές εταιρίες" είναι στην ουσία όργανα των Illuminati, και ότι όλα τα διάσημα ονόματα του εσωτερισμού δεν ήταν κατά βάθος Illuminati. Κάτι σαν το Σούπερμαν όταν ξεκουμπώνει το σακάκι και φαίνεται από μέσα η στολή του.
Και να ήταν μόνο οι μυστικές εταιρίες, καλά θα την είχαμε. Αλλά εδώ τα πράγματα είναι προχωρημένα. Μεγάλοι χρηματοοικονομικοί οργανισμοί, πολιτικές οργανώσεις που προσπαθούν να κρατήσουν χαμηλό προφίλ (ευτυχώς όμως κάποιοι ηρωικοί δημοσιογράφοι τις ξεσκεπάζουν), οργανώσεις ασφάλειας, πολιτικά κόμματα, αξιοπρεπείς εγκληματικές οργανώσεις, ακόμα και θρησκευτικές οργανώσεις- αφήστε πια κάτι πασίγνωστους οργανισμούς με αγαθοεργό (υποτίθεται) σκοπό, αφήστε τα περίπτερα της γειτονιάς, αφήστε τους plyaboys που μέσω ερωτικών θελγήτρων εξυπηρετούν άλλους στόχους, είμαστε περικυκλωμένοι από τους Illuminati που θέλουν να μας υποτάξουν. Δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ούτε για τα άτομα με τα οποία συγκατοικούμε, ούτε για τα κατοικίδια ζώα μας που δεν ξέρουμε πώς τα καθοδηγούν οι εκπαιδευτές στους οποίους τα στέλνουμε, ούτε καν για τον ίδιο μας τον εαυτό.
Όσοι είναι Illuminati στο τόπικ ας πάρουν ύφος αδιάφορο.
![]()
quote:

Βρέέέ το κακόμοιρο το κροκοδιλάκι !!!
Βαισχαουπτ
Σπαρτακος
Illuminati
Διαφωτισμός--πως είναι να δεις η αγγλική ερμηνεία..???
Αφροδίτη???? πλήρωσες την ΔΕΗ ή το έκοψαν και έμεινες κλεισμένη στο ασανσερ?
Δυστυχώς και η Γη με δικά μας έξοδα γυρίζει...
quote:

Όμως...
quote:Διαφωτισμός--πως είναι να δεις η αγγλική ερμηνεία..???
Aρκετά έγραψα, δεν θα βγάλω και όλα τα μυστικά μας στη φόρα! Θα περιμένω όμως από την Αφροδίτη να μας πει τι εννοεί ο φίλος μας.
![]()