ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ - «Κουσούρι» για την Πυρά? - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ - «Κουσούρι» για την Πυρά? - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

KERRY KING91 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/5
CottusΜέλος
15/07/2005, 21:17:27
decadance2

φίλε μου εσύ ξεκίνισες τον φαύλο κύκλο των μύθων.

Οι μύθοι καi οι παροιμίες δείχνουν τις κοινωνικές αντιλήψεις της κάθε εποχής.

Απλώς αυτό

GANYMIDESΝέο Μέλος
20/07/2005, 00:04:21
Δέκα τρείς, επαναλαμβάνω, δέκα τρείς (!!) ιστονηματικές σελίδες προκειμένου να κριθεί η Φύση παράγουσα;
Υπάρχει άρα γε ψήγμα σοβαρότητος σε Ανθρώπους "κινώντες την πτέρνα" εναντίον Συνανθρώπων οι οποίοι ΔΕΝ επέλεξαν σεξουαλική συμπεριφορά αλλά γονιδιακώς "κληρονόμησαν"; Διότι, εν εναντία περιπτώσει και υπό το βάρος της κατακραυγής (...βεβαίως υπό των "αναμαρτήτων" των πρώτων τον λίθον...) αφ΄εαυτού τους θα ανεθεώρουν σεξουαλική συμπεριφορά ΑΝ, βεβαίως, ήταν εφικτό.
Σοβαρευτείτε, Συνέλληνες!
Spanish eyesΜέλος
22/07/2005, 00:54:48
13 ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΓΕΜΑΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ(ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΡΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ). 13 ΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΤΙ ΝΙΩΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΟ(ΝΑΙ ΟΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΛΕΞΗ.ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΙΠΟΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 13 ΣΕΛΙΔΕΣ),ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ Η ΕΣΕΙΣ...
ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΓΑΠΗΘΟΥΝ,ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΝ..ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ;;ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΚΑΝΕΝΑΝ(ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΒΕΒΑΙΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ).ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟΙ ΔΗΘΕΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ;;ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ..

Nadie más que tú,sabe adivinar adonde voy,nadie pudo descubrir ,lo que yo realmente soy..Ha sembrado paz en mi interior....

the poet actsΝέο Μέλος
22/07/2005, 04:19:27
καλημέρα..

1

quote:
ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ..

μέγα λάθος: γνωρίζουν πώς είναι να κατακρίνεσαι συνεχώς, κι έτσι συνήθως κρατούν το δικό τους (βρωμό)στομα κλειστό. συγγνώμη, αλλά..

2

quote:
ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΓΑΠΗΘΟΥΝ,ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΝ..

ένα έχω να πω φίλε/φίλη spanish eyes: είσαι πολύ μπροστά.. μήπως κατά βάθος είσαι λίγο gay;(πλάκα κάνω)χωρίς πλάκα πάντως, πρόκειται περί μεγάλης διαπίστωσης..

what drives you on, can drive you mad..

22/07/2005, 10:57:07
Καλημέρα σε όλους!
Θα ήθελα να παραθέσω και την δική μου γνώμη επί του θέματος.
Προσωπικά, δεν είμαι gay. Όχι οτι το θεωρώ ντροπή ή κάτι κακό, απλά δε με ελκύουν ερωτικά οι άνδρες. Έχω άνδρες φίλους κι ειδικά 2 κολλητούς τους οποίους τους αγαπω και τους νοιάζομαι. Αλλά ως εκεί.
Στη σχολή μου ένας συμφοιτητής μου ήταν ομοφυλόφιλος και δε ντρεπόταν να το πεί. Και καλά έκανε, γούστο του και καπέλο του.
Μιλούσαμε, είχαμε βγεί και για καφέ κι ήταν ένα άτομο ok. Μάλιστα, με είχε βοηθήσει και σε μερικά μαθήματα με σημειώσεις κτλ. Θέλω να πώ πως δεν πιστεύω πως διαφέρουν σε τίποτα από έναν άνδρα που του αρέσουν οι γυναίκες. Το τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του είναι δικό του θέμα κι αφορά εκείνον. Όταν κάνω παρέα με κάποιο άτομο δεν κοιτάω τις προτιμήσεις του 'η οτιδήποτε άλλο, αλλά το αν μπορεί να σταθεί δίπλα μου ως φίλος.
Δεν ξέρω αν ένας ομοφυλόφιλος γεννιέται έτσι ή είναι κάτι το επίκτητο, δεν είμαι ειδικός στο να κρίνω εγώ αυτό το θέμα. Πάντως δεν το θεωρώ διαταραχή ή οτιδήποτε άλλο.
Αυτό που με ενοχλεί είναι να μου "κολλήσει" ένας με προκλητικό τρόπο.
Έτυχε μια φορά και τα πήρα στο κρανίο γιατί δεν καταλάβαινε από λόγια και δεν έφευγε. Τα πήρα στο κρανίο...
Δε θα με ενοχλούσε ακόμα και να δώ 2 άνδρες ή γυναίκες χεράκι-χεράκι στο δρόμο ή να φιλιούνται. Δικαίωμα τους, όπως δικαίωμα μου είναι κι εμένα να κάνω το ίδιο με τισ κατά καιρούς κοπέλες μου.
Αυτό που θέλω να πώ εν ολίγοις, είναι να υπάρχει μια διακριτική προσέγγιση πρός κάποιο άτομο του ιδίου φύλου και να μην γίνεται χυδαία...
Αυτά!
sougiasΝέο Μέλος
22/07/2005, 14:11:40
"Είναι λοιπόν κατανοητό ότι η φύση ωθεί τα θηλυκά να είναι σε επαφή με τα αρσενικά από τη γέννησή τους και η ηδονή σε αυτά είναι φανερό ότι έχει δοθεί σύμφωνα με τη φύση, ενώ (η επαφή) των αρσενικών με τα αρσενικά και θηλυκών με τα θηλυκά ενάντια στη φύση (παρά φύσιν)" Πλάτωνος Νόμοι

Δε φταίνε οι ομοφυλόφιλοι που γεννήθηκαν έτσι αλλά δε μπορούν να μας το παρουσιάζουν ως κάτι φυσιολογικό. Δεν είναι τίποπα παραπάνω από ένα λάθος της φύσης (για το οποίο επαναλαμβάνω δεν ευθύνονται οι ίδιοι). Είχα δει πριν καιρό στις ειδήσεις ένα θέμα σχετικά με ένα κατσικάκι που γεννήθηκε με 5 πόδια.
Κατσικάκι με 5 πόδια ----> ανωμαλία της φύσης
Άνδρας που θέλει να συνευρεθεί με άλλον άνδρα----> ανωμαλία της φύσης

Αυτό που με ενοχλεί αφάνταστα είναι το ότι τουλάχιστον οι άνθρωποι αυτοί δεν κάνουν κάτι για να κρύψουν το πρόβλημά τους. Αν εγώ είχα 3 χέρια θα έκανα τα πάντα για να ξεφορτωθώ το ένα ώστε να διορθώσω το σφάλμα της φύσης. Οι ομοφυλόφιλοι από την άλλη παρουσιάζουν το ελάττωμά τους σαν χάρισμα και το προβάλλουν συνεχώς.

Γιατί;Γιατί κάνουν παρελάσεις; Γιατί διαδηλώνουν; Έχουν παράπονο από την κοινωνία; Αν βρίσκονταν στην αρχαία Ελλάδα τώρα θα ήταν νεκροί (αν ζούσαν σε πόλεις όπως η Σπάρτη) ή σε κατ'οίκον περιορισμό (αν ζούσαν στην Αθήνα).
Γιατί θέλουν να παντρεύονται; Για να υιοθετούν παιδιά; Τα παιδάκια τα ρωτήσατε πριν τους καταστρέψετε τη ζωή; Πώς θα δώσεις ένα μωρό σε ομοφυλόφιλο;;; Ποιος είναι ο σκοπός σου, το να δημιουργήσεις άτομα με ψυχολογικά προβλήματα;

Ακόμα περισσότερο όμως με ενοχλεί το πώς προσπαθούν οι άνθρωποι αυτοί
να παρουσιάσουν μεγάλες προσωπικότητες του παρελθόντος σαν ομοίους τους. Βγάζουν τους αρχαίους Έλληνες gay ώστε, αφού είναι γελοίοι οι ίδιοι, τουλάχιστον να καταφέρουν να γελοιοποιήσουν και κανένα άλλο. Ακούστηκε νωρίτερα ότι ο Ιερός Λόχος ήταν στρατός ομοφυλοφίλων... γιατί;; επειδή προτιμούσαν να πεθάνουν οι ίδιοι απ'το να πεθάνει κάποιος συμπολεμιστής τους; Επειδή η φιλία τους ήταν τόσο ισχυρή που κατατρόπωνε κάθε εχθρό; Ή μήπως επειδή δεν ξέρετε ότι οι λέξεις "εραστής - ερωμένος" είχαν στην αρχαία Ελλάδα διαφορετική σημασία;( το ίδιο συμβαίνει και με λέξεις όπως "παιδεραστία"- "παιδεραστείν" )
Έχει αναρωτηθεί κανένας γιατί ο Σωκράτης λέει στον μαθητή του Κριτία να μην έχει σεξουαλικές διαθέσεις προς τον Ευθύδημο, τον ερωμένο του;
Ή γιατί ο Πλάτωνας λέει συνέχεια "παιδεραστείν ορθώς";
Αντιθέτως για τους βαρβάρους έλεγαν: "Αριαίω δε βαρβάρω όντι, ότι μειρακίοις καλοίς ήδετο..." που σημαίνει "Στον Αριαίο εξ'άλλου, που ήταν βάρβαρος, διότι ευχαριστιόταν με όμορφα παιδιά..."
Το ακούσατε αυτό; Δε χρησιμοποιείται το ρήμα ερω αλλά το ήδομαι= ευχαριστιέμαι
Οι όροι εραστής-ερωμένος δείχνουν το δάσκαλο και το μαθητή και το παιδεραστείν αφορά την αγωγή του παιδιού, όπως λέει ο Πλάτωνας.
Πριν λοιπόν όλοι αυτοί οι ομοφυλόφιλοι και οι ένθερμοι υποστηρικτές τους ξεφτιλίσουν τους προγόνους μας καλό θα ήταν να ανοίξουν κανά βιβλίο να ξεστραβωθούν...

Τα είπα και ξαλάφρωσα!! Τώρα όσοι θέλετε να με πείτε φασιστικό γουρούνι, σατανά και ό,τι άλλο θέλετε κάντε το... να ξέρετε όμως ότι αυτό δεν αλλάζει την αλήθεια για τους gay

Spanish eyesΜέλος
22/07/2005, 17:40:55
quote:

καλημέρα..

1

quote:
ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ..

μέγα λάθος: γνωρίζουν πώς είναι να κατακρίνεσαι συνεχώς, κι έτσι συνήθως κρατούν το δικό τους (βρωμό)στομα κλειστό. συγγνώμη, αλλά..

2

quote:
ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΓΑΠΗΘΟΥΝ,ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΝ..

ένα έχω να πω φίλε/φίλη spanish eyes: είσαι πολύ μπροστά.. μήπως κατά βάθος είσαι λίγο gay;(πλάκα κάνω)χωρίς πλάκα πάντως, πρόκειται περί μεγάλης διαπίστωσης..

ΑΓΑΠΗΤΕ POETS ACTS ΠΡΟΣΕΧΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΜΕΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΝ ΔΕ ΧΡΙΣΤΟ ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΝΕ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ.ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΕΝΑ ΧΙΛΙΟΣΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ...ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ...

the poet actsΝέο Μέλος
24/07/2005, 03:03:30
και πάλι καλημέρα..

quote:

δεν κάνουν κάτι για να κρύψουν το πρόβλημά τους.

όπως, ας πούμε, να παντρεύονται γυναίκες -παρά τη δική τους φύση-, να κάνουν οικογένειες και να γίνονται δυστυχισμένοι;; δανείζομαι τα λόγια σου:

quote:
Ποιος είναι ο σκοπός σου, το να δημιουργήσεις άτομα με ψυχολογικά προβλήματα;
νομίζω απαντάς μόνος σου.. σκέψου μόνο πώς θα ήταν αν ζούσες εσύ σε μια κοινωνία ομοφυλοφύλων.. γενικά πάντως, ισχύει κι αυτό που λέει στα αγγλικά ο στίχος στο τέλος.

quote:

Έχουν παράπονο από την κοινωνία;

μπα,όχι.. άλλωστε ζούμε σε μια κοινωνία ισότητας και αγάπης που αποδέχεται ουσιαστικά το διαφορετικό..

quote:
Γιατί θέλουν να παντρεύονται;

είναι αυτές οι αηδίες περί ισότητας που λέγαμε.. χώρια από την ίδια την πραξη που κατοχυρώνει νομικά τη σχέση. δηλ, μπορεί να έχεις μια σχέση 30 χρόνια και να χωρίσεις: στην περίπτωση του γάμου, μπορείς να διεκδικήσεις "πραγματα". σ'αυτήν της συμβίωσης, μπαα.. ένα απλό πχ είναι αυτό τώρα.

quote:
Για να υιοθετούν παιδιά; Τα παιδάκια τα ρωτήσατε πριν τους καταστρέψετε τη ζωή; Πώς θα δώσεις ένα μωρό σε ομοφυλόφιλο;;;

καλά, τώρα δεν μπορώ να πω ότι διαφωνώ κιόλας ως προς το ότι τα παιδιά πρέπει να μεγαλώνουν σε σπίτια με ετεροφυλόφυλους γονείς.. σίγουρα υπάρχουν όμως ζευγάρια ομοφ που θα μεγάλωναν ένα παιδί 1000 φορές καλύτερα από άλλα ζευγάρια. ερώτηση: τι είναι προτιμότερο για ένα παιδί: ετερ γονείς που το κακοποιούν ή ομοφ;

quote:
Ποιος είναι ο σκοπός σου, το να δημιουργήσεις άτομα με ψυχολογικά προβλήματα;

όσο γι'αυτό δε χρειάζεται ν'ανησυχείς.. οι ετεροφυλόφυλοι κάνουν τη δουλειά τους μια χαρά...

quote:
να ξέρετε όμως ότι αυτό δεν αλλάζει την αλήθεια για τους gay

[αλήθεια για τους gay]: ωραίο αστείο κι αυτό.. ΑΛΗΘΕΙΑ.. εννοώ, πού την έμαθες εσύ;;;;;

συγγνώμη για όλα τα σημεία όπου υπάρχει ειρωνεία, χωρίς βέβαια αυτό να "νομιμοποιεί" κιόλας τη χρήση της.

CryagnusΝέο Μέλος
24/07/2005, 03:21:02
Καλησπέρα... Μόνο αυτό έχω να πω. Σουγιά είσαι ανόητος.
Μπορεί να το αρνηθείς αλλά αυτό δε θα αλλάξει το γεγονός ότι εσύ και όσοι ενστερνίζονται τις απόψεις σου, ότι είστε ανόητοι!! Και το λεώ αυτό χωρίς να θέλω να σε θίξω, και με όλη την ειλικρίνεια μου.

24/07/2005, 04:09:00
Γιατί να μην κάνει ο καθένας μας ό,τι γουστάρει και να μην κοιτάει το τί κάνει ο άλλος?
Εγώ πχ την βρίσκω να κάνω έρωτα με γυναίκες, ο άλλος με το να κάνει έρωτα με άνδρες. Πού είναι το κακό σε όλο αυτό αν ως άτομο είναι ok απέναντι μας και δε μας βλάπτει?
02/04/2016, 15:30:35
quote:

Ειδες Nick οτι τελικα σε αγαπαει πολυς κοσμος
Δεν εισαι και τοσο κακκος τελικα

Κι εσύ πόσο πολύ?
Από εδώ μέχρι το φεγγάρι ή πιο πέρα?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

03/04/2016, 00:19:32
Τελικα οι μεταναστες στην χωρα ποσοι ειναι;
03/04/2016, 00:41:43
Ο μόνος τρόπος να ξέρεις, είναι να γυρίσεις την Ελλάδα για να τους μετρήσεις

Γνώμη μου;

Πολλοί.

03/04/2016, 14:02:14
quote:
skartados
Τελικα οι μεταναστες στην χωρα ποσοι ειναι;

Προσωπικά φίλε skartado, τους υπολογίζω μαζί με τους παλιούς πάνω από 1,5 εκατομμύριο.

*

04/04/2016, 01:26:35
Το πρόβλημα της Ελλάδας δεν ήταν ποτέ οι μετανάστες. Ούτε οι πρόσφυγες. Το διαρκές πρόβλημα είναι οι γηγενείς. Πίθηκοι. Ένθεν κακείθεν. Ομού μετά των πατεράδων, μανάδων, δασκάλων και καθηγητών τους.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

04/04/2016, 02:03:19
Δυστυχώς έτσι είναι...
Σε γενικές γραμμές ενα Έθνος έχει κάποια κοινά,
όσο περνούν τα χρόνια οι "ειδικές γραμμές" μας ξεπερνούν.

04/04/2016, 02:38:53
Ανδρέα, κατά το υπουργείο παιδείας πάντα, ως έθνος υπάρχουμε από το 1821. Γενικά, εαυτοί δεν λογιζόμαστε έθνος, αλλά μάλλον συλλογικότητα. Οικειοθελώς. Δια ψήφου ορίζοντες και οριζόμενοι.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

04/04/2016, 11:20:31
όποιος έχει τ' αRχίdia, ας με ρωτήσει κάτι...

04/04/2016, 14:19:11
quote:

Ποιά είναι η κύρια αιτία, δημιουργίας ενός φαινομένου Compton?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

04/04/2016, 15:09:56
quote:

quote:

Ποιά είναι η κύρια αιτία, δημιουργίας ενός φαινομένου Compton?

Εσύ!