ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Μορμόνοι - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Μορμόνοι - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

ermmis40 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
ermmisΝέο Μέλος
25/12/2009, 02:48:00
Για σας θα θα ηθελα να μαθω αν καπιος γνωριζει
τι ειναι μορμονος ΄.........
εφχαριστω..

2011

25/12/2009, 04:10:21
Ο τίτλος του θέματος άλλαξε από:
"mormonos"
σε:
Μορμόνοι

25/12/2009, 09:36:23
ermmis δες σε αυτό το λινκ κάποιες πληροφορίες για τους μορμόνους.

Μορμόνοι - Βικιπαίδεια

14/08/2010, 12:32:44
Ετσι για πλάκα έβγαλα αυτό το θέμα στον αφρό.
Βαρέθηκα να βλέπω παντού τρεχαγύρευε...
Είναι το μόνο που δεν χώθηκε!
Είναι μνημιακό!

Προλάβετε πριν χωθεί κι εδώ!
Ισως είναι για μπάνιο...

18/08/2010, 13:31:24
Επέστρεπσε... Τρεχάτε!

19/08/2010, 11:57:57
Αίολος: "Επέστρεπσε... Τρεχάτε!"....

...Να σε πατήσει ...ελικόπτερο;....

19/08/2010, 15:17:42
Θα έλεγα τρέχα ότι είσαι χειρότερος από ελικόπτερο...
Μάλλον όσο 10.000 ΑΦΗΝΙΑΣΜΕΝΑ μαμούθ...

Edited by - OANNHSEA on 19/08/2010 15:18:00

19/08/2010, 16:01:45
quote:

Θα έλεγα τρέχα ότι είσαι χειρότερος από ελικόπτερο...
Μάλλον όσο 10.000 ΑΦΗΝΙΑΣΜΕΝΑ μαμούθ...

Edited by - OANNHSEA on 19/08/2010 15:18:00

Εσενα δεν σε φτανει κανεις παντως....

19/08/2010, 17:12:01
Ειμαστε, μια πολύ ωραια ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ, εδώ μέσα, τα ειπαμε....
Άντε, και με το καλό,φίλτατε Αίολε, να ...σου καεί και το ντι βι ντι, μπλού ρέι.......
Να μάθεις να επιχειρείς να με πειράξεις....
Ζουλιάρηδες....
Όσο για τα μαμούθ, φιλαράκι ΟΑΝΝΗΣΕΑ,φέρε αποδείξεις..
......Ότι αντέχουν πιο πολύ απο μένα.....
AZΩΕΛΜέλος
05/02/2005, 23:57:04
«Αν οι Έλληνες αποκτήσουν μόρφωση και ενότητα,
αλίμονο μας!»
Ουίνστον Τσόρτσιλ

«Καταραμένε Έλληνα,
τα βρήκες όλα, Φιλοσοφία. Γεωμετρία,
Φυσική, Αστρονομία, τίποτα δεν άφησες για εμάς!»
Schiller. (ποιητής-ιστορικός-γιατρός-φιλόσοφος)

«Ο Ικέτας ήταν της γνώμης ότι η Γη κινείται. Αργότερα διάβασα στον Πλούταρχο ότι και άλλοι φιλόσοφοι είχαν την ίδια γνώμη. Από το γεγονός αυτό, έλαβα αφορμή και άρχισα ν σκεφτομαι κι ύστερα να μελετώ την Ελληνική Γραμματεία.»
Κοπέρνικος.

«Ο πολιτισμός και η επιρροή της αρχαίας Ελλάδας αποτέλεσαν τη βάση ενός ολόκληρου κόσμου. Ο σύγχρονος άνθρωπος αρχίζει για εμάς με την πρώτη εμφάνιση του Έλληνα στο προσκήνιο της ιστορίας.»
Ρόμπερτ Φιρνό Τζόρνταν.

Εάν είχαμε ακέραια τα αριστουργήματα τους, ίσως να χαρακτηρίζαμε την Ελληνική επιστήμη ως το μεγαλύτερο πνευματικό κατόρθωμα της ανθρωπότητας.»
W.Durant.

«Από διαφορετικά μονοπάτια, Στωικοί, Επικούρειοι, Κυνικοί, οι συνεχιστές του Πλάτωνα, οι συνεχιστές του Αριστοτέλη, ερεύνησαν την αρετή και την ευτυχία και άνοιξαν τα πεδία της φυσικής, της μεταφυσικής, της λογικής, της ψυχολογίας, της ηθικής.»
R.Livigstone.

«Ελλάς! Τι θα ήταν ο κόσμος χωρίς εσένα!»
Γουλιέλμος Μίλερ.

«Έτσι εξηγείται το γεγονός ότι δεν υπάρχει καθόλου ιουδαϊκό θέατρο… το ιερό έργο που απόδιδαν οι αρχαίοι Έλληνες στη τραγωδία, θα περάσουν πάνω από χίλια χρόνια, για να το ανακαλύψουν οι χριστιανοί.»
Ν.Ροτις.

«Όσο για μένα… ο,τι και αν συμβεί, θα πεθάνω Έλληνας.»
Φραγκίσκος Σατομπριάν.

«Ο ανθρώπινος τύπος και το ανθρώπινο πνεύμα έφθασαν στην τελειότητα τους στην Ελλάδα. Γι αυτό είμαστε όλοι Έλληνες.»
Πέρσι Σέλει.

«Η κατακτηθείσα Ελλάς κατέκτησε τον αγροίκο κατακτητή της.»
Οράτιος.

«Ότι μου επιτρέπεται, Έλληνες, με σας να ζω, αυτό θεωρώ προνόμιο και όχι την διαδοχή στο θρόνο.»
Λουδοβίκος Α’.

«Ο Αιγυπτιακός πολιτισμός είναι τα νιάτα του κόσμου. Οι Έλληνες είναι λαός που βρίσκεται πάντα εν τω γίγνεσθαι.»
Κόλιν Ρενφριου.

«Ξεχύθηκε ανά πάσαν την οικουμένη ο Έλληνας, ως ένας τέλειος δάσκαλος.»
Walter Scott.

«…ακόμη και την τέχνη της μαγειρικής, θα πρέπει να την αναζητήσουμε στα νησιά του Αιγαίου.»
Σαρλ Γκρελιέ.

«Τα γεγονότα του κατακλυσμού της παλαιάς διαθήκης, συνέβησαν πράγματι. Αλλά οι πρωταγωνιστές ήταν Έλληνες μιας μακρινής εποχής.»
Ε.Halley.

«Είμαι ένας Ιάπων, ο όποιος έμαθε τα ελληνικά και επιθυμώ να συνεχίσω να μάθω. Γι αυτό σας παρακαλώ να μου στείλετε την εφημερίδα σας, ώστε να αποκτήσω τον ανθρώπινο θησαυρό, στην χώρα του ανατέλλοντος ήλιου.»
Toyoki Fuziwara.

ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΙ ΌΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΑΝ.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΜΕΤΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ;

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ, ΝΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΟΦΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ.

"ΟΥΚ ΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΙΕΡΑ ΟΠΛΑ ΟΥΔΕ ΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ ΟΠΟΥ ΑΝ ΣΤΟΙΧΗΣΩ ΑΜΥΝΩ ΔΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΠΛΕΙΩ ΔΕ ΚΑΙ ΑΡΕΙΩ.........."

AZΩΕΛΜέλος
05/02/2005, 23:58:09
ΚΟΣΜΟΝ ΤΟΝΔΕ ΤΟΝ ΑΥΤΟΝ ΑΠΑΝΤΩΝ
ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΘΕΩΝ ΟΥΤΕ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΠΟΙΗΣΕΝ
ΑΛΛ ΗΝ ΑΕΙ ΚΑΙ ΕΣΤΙΝ ΚΑΙ ΕΣΤΑΙ ΠΥΡ ΑΕΙΖΩΟΝ
ΑΠΤΟΜΕΝΟΝ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΒΕΝΝΥΜΕΝΟΝ ΜΕΤΡΑ.
(Τούτο τον κόσμο, τον ίδιο για όλους,
Ούτε κανείς Θεός ούτε άνθρωπος έπλασε
Αλλά ήταν, είναι και θα είναι πυρ ζωντανόν αιώνιο
Που με μέτρο ανάβει και με μέτρο σβήνει.)
-ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ-.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΑΦΗΚΕ ΠΑΝΤΑΣ ΘΕΟΣ.
ΟΥΔΕΝΑ ΔΟΥΛΟΝ Η ΦΥΣΙΣ ΠΕΠΟΙΗΚΕΝ.
-ΑΛΚΙΔΑΜΑΣ-

ΑΡΧΗ ΣΟΦΙΑΣ, ΓΝΩΣΙΣ ΑΓΝΟΙΑΣ.
-ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ-

ΠΑΝΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
-ΠΡΩΤΑΓΟΡΑΣ-

Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ «ΑΛΗΘΕΙΑΣ», Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ «ΑΛΗΘΕΙΑΣ», Η ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ «ΑΛΗΘΕΙΑΣ» ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑ ΕΡΓΟ.
ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ, ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ… Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ.

"ΟΥΚ ΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΙΕΡΑ ΟΠΛΑ ΟΥΔΕ ΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ ΟΠΟΥ ΑΝ ΣΤΟΙΧΗΣΩ ΑΜΥΝΩ ΔΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΠΛΕΙΩ ΔΕ ΚΑΙ ΑΡΕΙΩ.........."

HermesΜέλος
06/02/2005, 00:36:56
«ΚΑΙ ΟΝΟΜΑ ΜΕΝ ΔΙΑ ΤΟ ΜΗ ΕΣ ΟΛΙΓΟΥΣ ΑΛΛΈΣ ΠΛΕΙΟΝΑΣ ΟΙΚΕΙΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΕΚΛΗΤΑΙ»...

Ειναι εμπνευση...ειναι αγαπη και εκφραση προς καθε ειδους ταση προς
ανωτερισμο-αναβαθμιση...
ΑΖΩΕΛ πολυ ωραιο το θεμα σου πραγματικα...μακαρι να εξελιχθει
σε εναν διαλογο αντιστοιχο των αρχαιων ημων πατερων.

"Carpe diem, qua minimum credula postero..."

skepticΜέλος
06/02/2005, 00:59:06
ΕΛ-ΛΑΣ η χώρα του φωτός

όπου

φώς = γνώση-αδογμάτιστη-ελευθερία,

το αντίθετο του:

σκότος = άγνοια-δεισιδαιμονία-δογματισμός-φασισμός

...Just a skeptic... Skepticism > best drug against obscurantism

Edited by - skeptic on 06/02/2005 01:01:45

AZΩΕΛΜέλος
06/02/2005, 01:03:55
ΚΑΘΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΕΚΤΗ!
ΔΙΟΤΙ... ΒΑΡΥ ΤΟ 'ΑΡΜΑ' ΠΟΥ ΣΕΡΝΟΥΜΕ.
ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ... ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ!
ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ... ΕΔΩ, ΑΣ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΩΝ!

Xotchipilli2Μέλος
06/02/2005, 02:45:37
Κρίμα που όλα τα παραπάνω "εύσημα"/"παράσημα" για την σκέψη μας ,τον τρόπο ζωής μας ,το ήθος μας κτλ κτλ δεν διακρίνουν τον...Μέσο Νεοέλληνα...

Μπορεί όντως να υπάαρχουν όλα αυτά αλλα να μην τα βλέπω εγώ...
Μπορεί να χάθηκαν κάπου στην μέση χορού σε ...."νταχτιρντάδικο" και σε "τζελ μαλλιών Trendy νεαρών"-"επίδειξη αυτοκινήτου-κινητού-γκόμενας(ού)/τρόπαιο".
Μπορεί να είναι κάποια "φάρσα" που ο ένας παίζει στον άλλο ετσι ώστε να νομίζουμε οτι οι δημοσιγράφοι μας μεταλαμπαδεύουν το "σκότος = άγνοια-δεισιδαιμονία-δογματισμός-φασισμός" ενώ μέσα στα κλάμπ,μέσα σε αστυνομικά τμήματα,καφενέδες,καταλήψεις και βουλή ελοχεύουν αξιότατοι ρήτορες ,φιλόσοφοι,επιστήμονες και άνθρωποι θαυμαστού ήθους...

Αντε,ας κινήσουμε μπας και τα ξαναβρούμε!

Reality: A serotonine induced Hallucination?

06/02/2005, 03:01:05
quote:

Κρίμα που όλα τα παραπάνω "εύσημα"/"παράσημα" για την σκέψη μας ,τον τρόπο ζωής μας ,το ήθος μας κτλ κτλ δεν διακρίνουν τον...Μέσο Νεοέλληνα...

Μπορεί όντως να υπάαρχουν όλα αυτά αλλα να μην τα βλέπω εγώ...
Μπορεί να χάθηκαν κάπου στην μέση χορού σε ...."νταχτιρντάδικο" και σε "τζελ μαλλιών Trendy νεαρών"-"επίδειξη αυτοκινήτου-κινητού-γκόμενας(ού)/τρόπαιο".
Μπορεί να είναι κάποια "φάρσα" που ο ένας παίζει στον άλλο ετσι ώστε να νομίζουμε οτι οι δημοσιγράφοι μας μεταλαμπαδεύουν το "σκότος = άγνοια-δεισιδαιμονία-δογματισμός-φασισμός" ενώ μέσα στα κλάμπ,μέσα σε αστυνομικά τμήματα,καφενέδες,καταλήψεις και βουλή ελοχεύουν αξιότατοι ρήτορες ,φιλόσοφοι,επιστήμονες και άνθρωποι θαυμαστού ήθους...

Αντε,ας κινήσουμε μπας και τα ξαναβρούμε!

Ευτυχώς κάποιος άλλος πρόλαβε να τα γράψει κι έτσι εγώ απλά τα παραθέτω μήπως η επανάληψη βοηθήσει στην κατανόηση.

.
.

3A

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)

06/02/2005, 12:12:17

Σταχυολογηματα απο την εξαισια παρακατω σελιδα...
http://www.amphitheatro.gr/arthra/gr02.php

Έλληνες...!

Αυτοί είναι οι δικοί μου λόγοι που μας γουστάρω τους Έλληνες. Θα έγραφα κι άλλους αλλά όταν μιλάς για την Ελλάδα, δεν σου φτάνουν ούτε τρία χρόνια μέχρι να τα πεις όλα!!!

20. Γιατί η λέξη "κερνάω" υπάρχει στο λεξιλόγιό μας
21. Γιατί άντε να εξηγήσεις στον ξένο τι σημαίνει "καψούρα"
23. Γιατί στην Ελλάδα η οικογένεια έχει ακόμα αξία
24. Γιατί κατά βάθος...είμαστε καλά παιδιά
27. Γιατί για τα μάτια μιας γυναίκας κάναμε 10 χρόνια πόλεμο
33. Γιατί ερωτευόμαστε και μισούμε με πάθος
34. Γιατί τις δύσκολες στιγμές τις περνάμε με φίλους χωρίς να χρειαζόμαστε ψυχίατρο
45. Γιατί μπορούμε να παρατήσουμε τα πάντα για έναν μεγάλο έρωτα!
50. Γιατί δε βάζουμε κέτσαπ στο φαγητό μας. Έχει από μόνο του υπέροχη γεύση
58. Γιατί δουλεύουμε για να ζούμε και δε ζούμε για να δουλεύουμε

62. Γιατί όταν φωνάζουμε "αδελφέ" στο δρόμο, όλοι γυρνάνε

75. Γιατί είμαστε περήφανοι για το παρελθόν μας
87. Γιατί βλέπουμε τον ουρανό γαλάζιο κι όχι μολυβί
89. Γιατί η Ελλάδα είναι η πιο φτωχή χώρα με τους πιο πλούσιους κατοίκους
91. Γιατί ξέρουμε τι θα πει κέφι

92. Γιατί μιλάμε καλά τις ξένες γλώσσες...αλλά ποιοι μιλούν καλά τα ελληνικά;

97. Γιατί ενώ έχουμε μικρή χώρα, έχουμε μεγάλη καρδιά.
96. Γιατί μας αρέσει τα λεφτά και τα ψάρια να τα τρώμε πάντα φρέσκα.
101. Γιατί το σύνθημα Ελευθερία ή Θάνατος ήταν ελληνικό.

EgeladosΜέλος
06/02/2005, 13:28:50
Καλησπέρα!

Αγαπητή ΑΖΩΕΛ, τι ωραίο θέμα είναι αυτό...

quote:

Υπέροχη η υπογραφή σου! :
Ο όρκος του Στρατιώτη και Πολίτη Αθηναίου!

Υπέροχο και το παρορμητικό πολεμικό τραγούδι του Τυρταίου:
«Άγετ’ ω Σπάρτας ευάνδρω
κώροι πατέρων πολιατάν
λαιά μεν ίτον προβάλεσθε
δόρυ δ΄ευτόλμως άνχεσθε
μη φειδόμενοι τας ζωάς
ου γαρ πάτριον τα Σπάρτα»
.
(Εμπρός ω τέκνα της γεμάτης με άνδρες Σπάρτης,
με το αριστερό χέρι σας προβάλετε την ασπίδα,
με το δεξί ανυψώστε με τόλμη το δόρυ,
μη νοιάζεστε για την ζωή σας,
διότι αυτό δεν είναι πατροπαράδοτο στην Σπάρτη)

«Ω ξείν’, αγγέλειν Λακεδαιμονίοις,
ότι τήδε κείμεθα τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι»

Σιμωνίδης

"Ανδρών επιφανών πάσα γη τάφος" Περικλής

Xotchipilli2Μέλος
06/02/2005, 14:48:58
quote:
Ευτυχώς κάποιος άλλος πρόλαβε να τα γράψει κι έτσι εγώ απλά τα παραθέτω μήπως η επανάληψη βοηθήσει στην κατανόηση.

Ax Zadok...Τα φαινόμενα αποδυκνείουν οτι ....δεν βοηθάει. Ίσως το Bug του όλου "λειτουργικού συστήματος" να είναι ο όρος "Επιλεκτικό":Επιλεκτική ανάγνωση,επιλεκτική ακοή,επιλεκτική όραση,επιλεκτικός ερεθισμός (σεξουαλικός και μή) και...ξανά προς την δόξα τραβά! (Έλα και η μουσικούλα απο πίσω,όλοι την ξέρουμε,c'mon childern,clap along clap along!)

Reality: A serotonine induced Hallucination?

06/02/2005, 16:56:30
ΑΖΩΕΛ καλό το θέμα σου αλλά δυστυχώς ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη.
Τι σημασία έχει να μιλάμε τώρα πια για τους Έλληνες;
Αρκεί ο θαυμασμός και μόνο;
Μήπως θα έπρεπε να δημιουργήσουμε κάτι αντίστοιχο και εμείς;
Ή μάλλον θα έπρεπε πριν μερικά χρόνια, γιατί τώρα είναι πια αργά.
Τι σημασία έχει για μας η Ελλάδα αφού δεν υπάρχουν Έλληνες.
Δυστυχώς το ποτάμι πίσω δεν γυρίζει…πάει πια η Ελλάδα είναι παρελθόν.
Δεν χάσαμε μόνο την ψυχή μας, αυτό άλλωστε είχε γίνει πολλές φορές2 και κατά το παρελθόν.
Χάσαμε κάτι πολύ σημαντικότερο και από την ψυχή μας, κάτι που δεν το είχαμε χάσει ποτέ, και ούτε πρόκειται να το βρούμε ξανά.
Χάσαμε τους φυσικούς Έλληνες. Χάσαμε το αίμα μας και την φυλή μας.
Τώρα πια ούτε την ψυχή μας μπορούμε να βρούμε, ούτε τους Έλληνες.
Ας ξεκουραστούμε.
Είμαστε οι τελευταίοι των Ελλήνων.
Εγώ προσωπικά νοιώθω τουρίστας στην ίδια μου την χώρα.
Όχι γιατί δεν είμαι Έλληνας, αλλά γιατί δεν νοιώθω ότι πρέπει να βοηθήσω σαν Έλληνας την χώρα μου και τους κατοικουντας εις αυτήν.
Στον τομέα αυτό δεν ξέρω αν έχω αλλά δεν θέλω τίποτα να προσφέρω.
Ότι και να κάνω θα πάει χαμένο, γι’ αυτόν τον λόγο βοηθώ μόνο τον εαυτό μου…και πίστεψέ με δε βγαίνω χαμένος.

Και να σου πω και κάτι… δεν είμαστε άξιοι να είμαστε αυτό που είμαστε εξαιτίας των προγόνων μας. Δεν είμαστε κάτι περισσότερο ούτε από τους Αλβανούς, ούτε από τους Τούρκους, ούτε από τους Σκοπιανούς.
Είναι άδικο εμείς οι λίγοι Έλληνες ψυχή τε και σώματι να προσφέρουμε στην Ελλάδα.
Μπορούμε κάλλιστα να προσφέρουμε στους εαυτούς μας. Εμείς που έχουμε την δυνατότητα να σκεφτούμε και Ελληνικά, είμαστε πιο ικανοί από τους άλλους.
Βοηθώντας την Ελλάδα βοηθούμε τους ανθέλληνες.
Γιατί λοιπόν ενώ μπορούμε να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητές μας προς ιδίον όφελος, να τις σπαταλάμε για το καλό των άλλων. Ποιών;;; Των αχάριστων;;;
Εγώ έπαψα πια να ασχολούμαι με την Ελλάδα.
Και η μεγαλύτερη συμφορά να μας βρει σαν έθνος δεν συγκινούμε.
Διότι ότι και να μας βρει θα το αξίζουμε.
Πρέπει κάποια στιγμή να βλέπουμε πιο ρεαλιστικά και πιο αντικειμενικά τα πράγματα.
Είμαστε αυτό που αξίζουμε να είμαστε. Μη νομίζεις ότι η είμαστε καλύτεροι από τους άλλους λαούς. Είμαστε χειρότεροι και από τους χειρότερους σφαγείς. Η Αμερική, η Βρετανία, το Ισραήλ, η Τουρκία είναι πιο ακάθαρτοι από εμάς;;;
Εγώ δεν το πιστεύω. Αν δεις και συ την πραγματικότητα αντικειμενικά αυτό θα διαπιστώσεις. Λυπάμαι που δεν είμαι στο πνεύμα του θέματος το οποίο άνοιξες, αλλά έχω το δικαίωμα να διατυπώσω την αλήθεια όπως εγώ την αντιλαμβάνομαι.
Το μόνο ίσως που θα μπορούσα να συνιστήσω είναι η ιδιοτέλεια.
Ζήσε καλά χωρίς ενοχές. Δεν αξίζει να έχεις ενοχές, ότι και αν συμβαίνει γύρω σου.
Ο Έλληνας δεν αξίζει τον οίκτο κανενός. Είναι το πιο ακάθαρτο και βρωμερό πλάσμα του πλανήτη. Εγώ αποστασιοποιούμαι (στον τομέα αυτό) ζω καλά και δεν έχω τύψεις για τίποτα. Δεν είμαι κακός, είμαι δίκαιος.

Ευχαριστώ