ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 δεν εμφανίστηκε τελικά ο Αντίχριστος! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 δεν εμφανίστηκε τελικά ο Αντίχριστος! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Χρίστος Έλ34 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
gewkwnΜέλος
20/12/2013, 22:39:11
quote:

quote:
μια βολικη Αποψη ειναι αυτη...

και σε ρωταω Χ.Ο.

την πλευρα του θεου
ρωτησαν για την δευτερα παρουσια
ή του ανθρωπου ;

Οχι τιποτα αλλο γιατι εαν σε ερωτησεις τετοιου
περιεχομενου απανταει ο "γηινος " Χριστος
τοτε αστα να πανε ...

Εκτως εαν το "θεικο" κομματι του Χριστου
ειχε συμπληρωσει οκταωρο και αφησε αντικαταστατη

ρε συ εισια σαβαρος ;
Δηλωνεις και Χ.Ο. ...

ειναι δηλνατον τωρα να υποστιοριζεις οτι
το Γηινο κομματι του Χριστου ( των Χριστιανων)
Απαντοιυσε σε ερωτησεις θρησκευτικου περιοχωμενου ;

και εαν Ναι Εν τελη καταλαβαινεις οτι στην ουσια
κανει απραδοχη οτι η θρησκεια σου ειναι σαθρη;

Και ενταξει για εμε να ειναι κατι τετοιο οκ
μιας που οπως εχω δηλωσει ειμαι ΑΘΕΟΣ
(εκτος εαν καταφερεις να μου αποδειξεις το αντιθετο)

αλλα για εσενα που εισια Χ.Ο. εινια δυνατον
να κανεις λογο για "γηινη πλευρα σ διδασκαλια;

Εαν εστω και σαν θεση εχεις την αποψη οτι τα λογια του
Χριστου (των Χριστιανων) εχουν γηινη πλευρα σε επιπεδο
διδασκαλειας για το "απολυτο της θυσιας" του Ιδιου
( ξερεις στραυρωση και Δ.Π. ...) τοτε σιγουρα
ασχετα εαν πιθανο δεν το καταλαβαινεις δεν εισαι καν Χριστιανος.

Λυπαμαι αλλα πραγματικα η κουλουτουμπα παει συννεφο

gewkwn,
την ανθρωπινη υπόσταση του Χριστου βλέπανε οι μαθητές,την ανθρώπινη υπόσταση ρωτήσανε πότε θα γίνει η Δευτέρα Παρουσία,σαν άνθρωπος είπε και ο Χριστός οτι δεν γνώριζε,καθως σαν Θεός που ειναι γνωρίζει τα πάντα,σαφως και την μέρα της δευτερης ελεύσεώς του....Συνεπως,δεν υπάρχει αντίφαση στο χωρίο αυτό,όσο και να θέλουν κάποιοι να βρίσκουν.....

χαχαχαχα
Εαν οι μαθυτες βλεπανε και αντοιστιχα απαντουσε
Το γηινο κομματι ( οπως γραφεις τοτε σαν ανθρωπος
δεν γινεται να ξερει οτι θα γινει δευτερα παρουσια .

Την μια στιγμη ειναι λοιπον σιγουρος οτι θα γινει
Δ.Π. σαν θεος και την αλλη δεν ξερει σαν ανθρωπος;

δηλαδη γνωριζει το θελημα του "πατερα" σαν θεος
( αλλιως δεν γινεται να ξερει)
και απο την αλλη εινια ενας απλος ανθρωπος σε μια στιγμη ...

εχεις γραψει χαζομαρα για να καλυψεις τα ακαλυπτα ...

και δυστηχως επιμενεις στην χαζομαρα ...

Αυτο η περιφιμο "διπολο" ειναι τρελη
πατεντα , εαν με πιανεις ...

βεβαια εχει και αλλο...

"αγνωστες οι βουλες του Κυριου"
και ο
"θεος ειναι αγαπη"

προσεξε δεν το εβαλα για να κοντραριστουμε
απλα για να σε βαλω να σκεφτεις κατι
που ταιριαζει καπακι στην περιπτωση με την Δ.Π.
και την εναλαγη (βολικη) για να εξηγησουν
τα παραλογα ....

εαν με καταλαβαινεις ...

AbbaeionΜέλος
21/12/2013, 20:46:45
quote:
gewkwn,
την ανθρωπινη υπόσταση του Χριστου βλέπανε οι μαθητές,την ανθρώπινη υπόσταση ρωτήσανε πότε θα γίνει η Δευτέρα Παρουσία,σαν άνθρωπος είπε και ο Χριστός οτι δεν γνώριζε,καθως σαν Θεός που ειναι γνωρίζει τα πάντα,σαφως και την μέρα της δευτερης ελεύσεώς του....Συνεπως,δεν υπάρχει αντίφαση στο χωρίο αυτό,όσο και να θέλουν κάποιοι να βρίσκουν.....

Ο Χριστός δεν είπε τίποτα σχετικό με την Δευτέρα Παρουσία μόνη αναφορά σχετικά με το θέμα βλέπουμε στην Αποκάλυψη του Ιωάννου. Ο Ιωάννης έδωσε πραγματικά κάποια σημάδια για γεγονότα πριν την Δευτέρα Παρουσία που μπορεί να ληφθούν σαν προειδοποίηση, πολλά απο αυτά πραγματοποιήθηκαν απο κεί και πέρα πότε θα γίνει το τελικό γεγονός είναι αδύνατο σαν άνθρωποι να χρονολογήσουμε ίσως γίνει του χρόνου, ίσως σε 100 χρόνια.

quote:

Εμφανίστηκα τελικά Χ.Ο αλλά δεν το πήρες χαμπάρι.
Κοιμάσαι μου φαίνεται.
Δες εδώ
http://atheatignosi.blogspot.gr/2013/12/blog-post_18.html

Nαι,καλααα,το πιστέψαμε τώρα!

Πωπωπω,10 μέρες μείνανε!10 μερουλες μόνο!Μου φαίνεται απίστευτο που ο Αντίχριστος δεν έχει εμφανιστεί ακόμα!Αδιανόητο!Αν μου λέγατε το 2010 οτι θα φτάναμε στις 21 Δεκεμβρίου του 2013 και δεν θα είχε εμφανιστεί ο Αντίχριστος,δεν θα έδινα ουτε 1% πιθανότητα να συμβεί αυτο!Και όμως συνέβει!

22/12/2013, 00:09:57
quote:
Χριστιανός Ορθόδοξος
Πωπωπω,10 μέρες μείνανε!10 μερουλες μόνο!Μου φαίνεται απίστευτο που ο Αντίχριστος δεν έχει εμφανιστεί ακόμα!Αδιανόητο!Αν μου λέγατε το 2010 οτι θα φτάναμε στις 21 Δεκεμβρίου του 2013 και δεν θα είχε εμφανιστεί ο Αντίχριστος,δεν θα έδινα ουτε 1% πιθανότητα να συμβεί αυτο!Και όμως συνέβει!

Α ρε Χριστιανέ Ορθόδοξε, το μόνο που με στενοχωρεί είναι ότι σε 10 ημέρες θα σε χάσουμε από το forum. Και όχι τίποτε άλλο, αλλά σε είχαμε συμπαθήσει και θα μας λείψης. Ελπίζω να ανακαλέσης της απόφασή σου και να ανοίξης κάποιο νέο θέμα για να τα λέμε.

*

22/12/2013, 00:12:51
Τον τελευταίο καιρο δεν κάνεις τίποτα αλλο απο το να τρολάρεις Χριστιανός Ορθόδοξος
Παρτο απόφαση, και (αν) αληθεύουν όσα εχεις πει,
κοίτα να στρωθείς στη δουλειά, γιατί μούφα όνειρα σου έταξε ο ρασοφόρος.
Κι εσυ ως καλοπερασάκιας, τσίμπησες και νόμισες οτι θα βρεις τον αντι-μήνα που θα θρέφει τους 11

not asked to learn how deep the secrets ... there are no
AbbaeionΜέλος
22/12/2013, 07:11:13
quote:
Α ρε Χριστιανέ Ορθόδοξε, το μόνο που με στενοχωρεί είναι ότι σε 10 ημέρες θα σε χάσουμε από το forum. Και όχι τίποτε άλλο, αλλά σε είχαμε συμπαθήσει και θα μας λείψης. Ελπίζω να ανακαλέσης της απόφασή σου και να ανοίξης κάποιο νέο θέμα για να τα λέμε.

Θα παραμείνει αλλά θα εξαναγκαστεί να ανανεώσει τις ιδέες του γιατί το να βάλει νέο όριο τις 31/12/2014 το έχει πολλές φορές απορρίψει ακόμα και ο ίδιος.

quote:

quote:
Χριστιανός Ορθόδοξος

*

Sesostris,
μετα το περας αυτης της θεωρείας,δεν θα έχω λόγο ύπαρξης στα φορουμς,ο μοναδικός λόγος που γράφω είναι αυτός!Αν έχει παρατηρήσει,θα δεις οτι απεχω απο τα υπόλοιπα θέματα,γιατί,τώρα,αυτη την στιγμή το μόνο που με '΄καίει'' είναι αυτό!Μπορεί βέβαια αν όχι αμέσως,αλλα σε 2-3 μήνες,να επανέρθει το ενδιαφέρον μου και για άλλα θέματα και να μπαινω να γράφω γι'αυτα,ποτέ δεν λέω ποτέ!

quote:

Τον τελευταίο καιρο δεν κάνεις τίποτα αλλο απο το να τρολάρεις Χριστιανός Ορθόδοξος
Παρτο απόφαση, και (αν) αληθεύουν όσα εχεις πει,
κοίτα να στρωθείς στη δουλειά, γιατί μούφα όνειρα σου έταξε ο ρασοφόρος.
Κι εσυ ως καλοπερασάκιας, τσίμπησες και νόμισες οτι θα βρεις τον αντι-μήνα που θα θρέφει τους 11

not asked to learn how deep the secrets ... there are no

Δεν τρολάρω,οτι σας έχω πει απο το πρώτο πόστ μου,εως σήμερα,είναι η αλήθεια που πηγάζει απο την καρδιά μου!Η μη εμφάνιση του Αντιχρίστου,θα μου στοιχήσει προσωπικά πολλά,αλλα ήδη επεξεργάζομαι τρόπους επιβίωσης για την επόμενη μέρα....

Nαι!!!!Θα μιλήσει!!!Όσοι περίμεναν ο πατέρας Μάξιμος να κρυφτεί και να εξαφανιστεί με το που θα περάσει το 2013,πλανήθηκαν πλάνη οικτράν!
Στις 25 Ιανουαρίου του 2014 θα γίνει η κοπή της πίτας του Συλλόγου Αγιος Κοσμάς ο Αιτωλός και θα ακολουθήσει επίκαιρη ομιλία του πατρός Μαξίμου!!!

http://www.patrokosmas.gr/ekdilosis.asp?isue=34&artid=4635

Edited by - Χριστιανός Ορθόδοξος on 23/12/2013 22:52:36

ophiliaΝέο Μέλος
14/04/2006, 11:54:22
kalimera eiste toso kairo sto forum opote kati parapano tha kserei kapoios.telika iparxoun i apla theloume na pisteuoume oti iparxoun???
AZAΧ_ΧΑΖΑΜέλος
14/04/2006, 12:19:39
quote:

kalimera eiste toso kairo sto forum opote kati parapano tha kserei kapoios.telika iparxoun i apla theloume na pisteuoume oti iparxoun???

Vampyres.....den nomizo na yparxoyn....vampires....to psaxnoume....kykloforoun to kalokairi synithos...alla to Aroxol...tous eksolothreuei....

Ο άσπρος σίφουνας....

Η βλακεία είναι δικαίωμα του καθενός.....
Η μετάδοση της, προνόμιο 99% των μελών του φόρουμ...
Ο ασπασμός της, υποχρεωτικός, σύμφωνα με μερικούς ...

14/04/2006, 12:39:22
Φίλη ophilia αν περιμένεις να δεις vampires όπως στην TV δηλαδή ,χλωμό πρόσωπο, μεγάλοι αιχμηροί κυνόδοντες, κόκκινα evil μάτια, σκοτεινή κάπα και να πεθαίνουν/λιώνουν με το φως του ηλίου η από ντους σκορδαλιάς και αγιασμό,τότε μάλλον δεν θα βρεις τίποτα. Ωστόσο υπάρχουν άνθρωποι που εμφανίζουν συμπτώματα βαμπιρισμού. Δηλαδή σιχαίνονται το φως, φοράνε μαύρα, τους αρέσει να πίνουν αίμα ή και να δαγκώνουν! Γι’ αυτό ...beware out there in the night….
Ποτέ δεν ξέρεις τι είναι κάποιος...

Μη σκοτώνεις τα κουνούπια...άλλοι σου πίνουν το αίμα...

14/04/2006, 12:47:19
Αγαπητή ophilia, πρώτα απ' όλα καλώς ήλθες στο Esoterica!

Θα σε συμβούλευα να έγραφες με ελληνικούς χαρακτήρες κι όχι με λατινικούς.
Επίσης, καλό θα ήταν προτού ανοίξουμε ένα topic να συμβουλευτούμε την Αναζήτηση (επάνω δεξιά στην οθόνη).
Εκεί επιλέγουμε εμφάνιση αποτελεσμάτων βάσει τίτλου θέματος, υποβάλλουμε τις κατάλληλες λέξεις - κλειδιά για το θέμα που θέλουμε κι αν υπάρχει ήδη κάποιο ενεργό, συνεχίζουμε σ' αυτό.
Είναι προτιμότερο να έχουμε ένα topic με συγκεντρωμένες όλες τις πληροφορίες - απόψεις παρά διπλά topics.

Για τα βαμπίρ, υπάρχουν ήδη κάποια ενεργά θέματα.
Στα παραθέτω ώστε να τα δείς και να συνεχίσεις σε κάποιο από αυτά μιάς και το topic θα απενεργοποιηθεί σύντομα (κλίκαρε πάνω στους παρακάτω τίτλους για να τα δείς):

Βρικόλακες

What about 'vampires'...?

VAMPIRES

In anticipation of my resurrection...