- Νέα των Forums // 31 Οκτωβρίου 2003 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
Τέλος να πω και στον πρώην διαχειριστή (μια και τώρα δεν μπορεί να με ξαναδιαγράψει ) ότι παρ΄ ότι η επαφή μας δεν υπήρξε και από τις πιο επιτυχημένες, ΘΑΥΜΑΣΑ τον τρόπο διαχείρισης των κρίσιμων καταστάσεων, τον τρόπο, τον χρόνο και το ύφος των παρεμβάσεων, την ψυχραιμία και την ανωτερότητα των μέτρων, και πάνω από όλα ότι έχει μια απιστευτή δυνατότητα να ισορροπεί σε τεντωμένα σχοινιά απόψεων, θέσεων και «σχέσεων» ξεπερνώντας πολλές φορές και τις εσωτερικές του παρορμήσεις......
ΚΥΡΙΕ ΘΩΘ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ..........
Εμείς οι δυο ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΕ πρέπει να γράψουμε το μυθιστόρημα της σχέσης μας.
Μα τι ένταση, τι επιθέσεις, τι κατηγορίες, τι κυνηγητό, τι κόλπα, τι διάλογοι...
... αλλά και μα τι υπέρβαση, τι μεγαλοψυχία, τι αμοιβαία κατανόηση κ.α.
Μέχρι και ο... Φώσκολος θα ζήλευε μια τέτοια ιστορία![]()
Πριν λίγες ημέρες πήρα email και από τον Helios (συνήθως τον ιδεολογικό αντίθετο σου, ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΕ) που, πάνω, κάτω έλεγε τα ίδια. Ότι με εκτιμάει και κατανοεί ότι έχω καλές προθέσεις παρότι, δυστυχώς, για αυτόν... Ιουδαϊκοχριστιανοφέρνω.
(Ελπίζω να μη με κατηγορήσει ότι δημοσιοποιώ προσωπικό email του)
Τι να κάνω; Έστω και τώρα που εγκαταλείπω το Διαχειριστικό έργο, είναι πολύ παρήγορο ότι μπορώ να ακούω τέτοια λόγια από ανθρώπους με τους οποίους συγκρούστηκα (όχι προσωπικά αλλά ως Διαχειριστής) όπως ίσως με κανέναν άλλον.
Σε ευχαριστώ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΕ. Ίσως μόνο εσύ μπορείς να καταλάβεις πόσο δύσκολο είναι το έργο ενός Διαχειριστή, σε ένα τέτοιο forum και εκτιμώ πολύ την ειλικρίνειά σου.
Τώρα όπως λες, μάλλον θα έχουμε μια πιο ήρεμη σχέση, μιας και είμαι σε... απόσυρση ! ![]()

quote:
Παραφθείρω ένα απόφθεγμα της Μητέρας Τερέζας, για να γράψω και εγώ την γνώμη μου..«Χρειάζεται να βρούμε τις ισορροπίες μας, και αυτό δεν γίνεται μέσα στην φασαρία και στην σύγχυση. Χρειαζόμαστε σιωπή, για να μπορούμε να αγγίξουμε την ψυχή μας, και να βρούμε το δρόμο μας...».
call me "mother Tereza" then dear....![]()
![]()

Edited by - ΑΤΜΑ on 03/11/2003 22:56:19
Το συγκεκριμένο θέμα είχε έναν ξεκάθαρο χαρακτήρα παραπομπής για Νέα που αφορούν τα Forums και που βρίσκονται στον χώρο που φιλοξενεί πάντα τέτοιες ανακοινώσεις (!! Νέα των Forums !!). Και σχεδόν πάντα για τέτοιες ανακοινώσεις υπάρχει και η παραπομπή γι'αυτές στο Forum Απόψεις, Προτάσεις κ.ά., ειδικά όταν υπάρχουν καινούργιοι συντονιστές στους οποίους αφιερώνουμε ένα χώρο για να τους δώσουν κουράγιο τα Μέλη που το επιθυμούν. Ανατρέξτε, όσοι επιθυμείτε, στα παλαιότερα θέματα για να δείτε του λόγου το αληθές.
Η παραφιλολογία, συνομωσιολογία κ.λπ. σχετικά με τα θέματα των ανακοινώσεων δεν αφορούν στο ελάχιστο το ESOTERICA και τους συν-εργάτες του. Το μόνο που μας αφορά είναι η καλύτερη λειτουργία των Forums και η ολοένα καλύτερη πραγμάτωση των στόχων του. Αυτά βέβαια απαιτούν δουλειά, πολύ δουλειά, αίσθημα ευθύνης, διάθεση προσφοράς και ηθική.
Από κει και πέρα τα μέλη της Συντονιστικής ομάδας των Forums που συμμετείχαν σε αυτό το Θέμα, ούτε εγώ προσωπικά, ούτε η amalia, ούτε η Darkangel_78, δεν άφησαν με κανέναν τρόπο κάποια ασάφεια σε σχέση με αυτά που αφορούν το Θέμα, ίσα-ίσα ξεκαθάρισαν περισσότερο κάποια πράγματα. Οπότε δεν είναι σωστό και δίκαιο νομίζω να γίνεται αναφορά για "μισόλογα" και έλλειψη ειλικρίνειας. Ούτε υπήρξε κάποια πρόθεση να ανοιχθεί συζήτηση για άλλα ζητήματα, που όπως είπα και παραπάνω, δεν μας αφορούν. Αναγκαίες διευκρινήσεις σε ερωτήσεις και διατυπώσεις Μελών των Forums υπήρξαν για αυτόν ακριβώς τον λόγο: να μην μείνουν θολά σημεία. Εάν το κατορθώσαμε αυτό για ορισμένα Μέλη, θα το θεωρήσω επιτυχία. Εάν δεν κατορθώθηκε για άλλα Μέλη δεν πιστεύω πως φταίει ο τρόπος που μιλήσαμε.
Είπα και σε προηγούμενο μήνυμα ότι δεν έχουμε καμία διάθεση ούτε να πληγώσουμε, ούτε να εκθέσουμε Μέλη και Συνεργάτες (νυν και πρώην), ούτε και φυσικά να προκαλέσουμε σύγχυση στους Φίλους που μας διαβάζουν.
Στο πλαίσιο των παραπάνω, και επειδή διαβλέπω μία τάση να θιχτούν προσωπικά κάποιοι άνθρωποι, που δεν οφείλουν σε κανέναν να απολογηθούν για κάτι εξάλλου, ή να ανακινηθούν λυπηρές καταστάσεις του παρελθόντος σε σχέση με "αψιμαχίες" σε Συζητήσεις, το Θέμα αυτό θα κλειδωθεί σήμερα Τρίτη μέχρι το βράδυ.
Ελπίζω στην κατανόησή σας και κάνω κλήση στην αγάπη ![]()
που έχετε γι'αυτόν τον χώρο για την αποφυγή παρεξηγήσεων πάνω σε ανύπαρκτα ζητήματα!
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------
quote:
Μέχρι και ο... Φώσκολος θα ζήλευε μια τέτοια ιστορία
αναρρωτιεμαι η ψυχη!...
"λαμψη" / "καλημερα ζωη"...*
που να πονταρω...;![]()
(αν και νομιζω πως θα χρειαστει νεος τιτλος...)
* τους τιτλους του γνωριζω επειδη τα βλεπουν οι παπουδες μου/προς αποφυγη σχολιων...
)
καλημερα
"εσωτερικοτερικα"...
("αζ-αξ" για τα "τζαμια")
![]()

Περίμενα πώς και πώς τη σημερινή ΒΡΟΧΕΡΗ μέρα, καθ'ότι το ΝΕΡΟ (έστω αυτό της βροχής, εμένα προσωπικά μου αρέσει περισσότερο) απο αρχαιοτάτων χρόνων είχε ΚΑΘΑΡΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ...
ΚΑΘΑΡΣΗ λοιπόν...
Ναι αλλά ΓΙΑΤΙ να γίνει αυτή η ΚΑΘΑΡΣΗ;;;
Επίσης για να ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ αυτή η ΚΑΘΑΡΣΗ, έχει ΗΔΗ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ το "γεγονός" ή η "κατάσταση" εκέινη που ΑΠΑΙΤΕΙ την ΚΑΘΑΡΣΗ...
Διάλεξα ΑΥΤΗ τη συγκεκριμένη μέρα, τη ΒΡΟΧΕΡΗ & ΚΑΘΑΡΤΙΚΗ να αφή σω και εγώ τη θέση μου και την άποψή μου στο παρόν θέμα...
Ισως κάποιοι να βιαστούν να πούν, "μα γιατί να το κάνεις"...
Και απαντώ ότι μου το ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ...
Προσέξτε φίλοι μου....
Αναφέρω την ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΣΗ και όχι την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, που πολύ απλά σημαίνει ότι μου το ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ και ΟΧΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΜΟΥ...
Ας δούμε λοιπόν το θέμα της "οικειοθελούς" αποχώρησης μου όπως χαρακτηριστικά ανέφερα ο Admin...
Πράγματι ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ αποχώρησα ΕΝ ΠΡΩΤΙΣ απο το ρόλο του Συντονιστή...
Αλλά ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ που έγινε κάτι τέτοιο;;;
Εγινε απο ΕΥΘΙΞΙΑ, μιάς και "στήθηκα στο τοίχο" και ο λόγος που με στήσανε στο τοίχο ήταν η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΙΡΗΣΩ ΑΝΕΠΑΦΑ τα forums του Esoterica.gr απο μια ΣΤΕΙΡΑ ΔΙΑΜΑΧΗ μεταξύ "εσωτερικών ομαδών"...
Φυσικά, εκείνοι που ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ να με "δικάσουν" λόγο ελλήψει ΙΣΧΥΡΩΝ & ΑΚΛΟΝΗΤΩΝ στοιχείων και αποδείξεων, κατέφυγαν σε ΓΡΑΜΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ!!!!
Αλλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ο κύριος λόγος...
Ο κύριος λόγος που παραιτήθηκα ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ, είναι ότι είχαν το ΘΡΑΣΟΣ να με χαρακτηρίσουν ΨΕΥΤΗ...
Ποιόν;;;
Το Συντονιστή εκείνον που την ΑΛΗΘΕΙΑ την εχεί ως ΥΨΙΣΤΗ ΑΡΧΗ τόσο στον ΙΔΙΩΤΙΚΟ του βίο όσο ΚΑΙ στο δημόσιο μέσα απο τους χώρους συζήτησης του Esoterica.gr πράγμα που το έχει ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ καθ'όλη τη παραμονή του ΤΟΣΟ ώς μέλος ΟΣΟ και ως συντονιστής...
1951 μηνύματα, ΟΛΑ στη διαθέση όποιου έχει αντίθετη γνώμη...
Πέρασαν 15 μέρες σχεδόν για να παραθέσω την άποψή μου ΟΧΙ ΕΝ ΘΕΡΜΩ που ΙΣΩΣ κάποιοι άλλοι φίλοι να έπραξαν, αλλά ΗΡΕΜΑ & ΝΗΦΑΛΙΑ όπως αρμόζει σε έναν ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΗ (πάντα κατα τη δική μου άποψη και γνώμη)...
Αυτή η "καθυστέριση" ΙΣΩΣ απο μερικούς να εισπράχθηκε ως αδυναμία...
ΙΣΩΣ κάποιοι άλλοι να ΝΟΜΙΣΑΝ πώς μια "μπόρα ήταν και πέρασε"...
Σέβομαι τον Admin και τη προσπάθεια που κάνει μαζί με το επιτελείο του για ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΗ τόσο στους χώρους συζήτησης όσο και γενικότερα στο Esoterica.gr
Προσπάθησα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να θεωρήσω τον εαυτό μου ΜΕΣΑ σε αυτή τη προσπάθεια, ΑΛΛΑ δυστυχώς δεν....
Δεν μπορεί η ΨΥΧΗ ΜΟΥ να προσφέρει σε κάτι που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ με τη μορφή και τη ροή που έχει λάβει...
Για να γίνω ίσως λίγο πιό κατανοητός, σας παραθέτω την απάντηση που έδωσα σε κάποιο απο τα εξαίρετα μέλη των forums του Esoterica.gr που γνώρισα, σε μια ερώτηση μέσο e-mail που μου απεύθηνε...
Μη βιαστής φίλε μου Admin να πείς για κοινοποίηση προσωπικού e-mail γιατί απλά παραθέτω την ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ...
(Αλήθεια, γιατί έβαλες "πάγο" στη αγαπητή μας Μάρα που ΔΕΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΠΟΤΑ, αλλά δεν αναφέρθηκες ΚΑΘΟΛΟΥ στο ΨΕΥΔΕΣ ΜΗΝΥΜΑ της εξίσου αγαπητής Αμαλίας σχετικά με τον ΠΡΩΗΝ Συντονιστή Secondborn
;;; Με ΨΕΥΔΗ μηνύματα ΕΙΔΙΚΑ απο συντονιστές, δε νομίζω ότι δίνουμε το σωστό παράδειγμα περί "αδέκαστης κρίσης"...)
Απάντησα λοιπόν στον αγαπητό φίλο...
Για αυτή τη ΨΥΧΗ, είναι που βρέθηκα στο Esoterica.gr...
Την ψυχή ΜΟΥ αλλά ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ τη ψυχή του ΚΑΘΕ ΕΙΛΗΚΡΙΝΟΥΣ ΑΝΑΖΗΤΗΤΗ...
Και ω! ποία μαγεία...
Μέσα εκεί, στο Esoterica.gr forums βρήκα ΠΟΛΛΕΣ ΨΥΧΕΣ ΑΠΟ ΕΙΛΗΚΡΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΥΣ ΑΝΑΖΗΤΗΤΕΣ...
Ετσι άφησα τη δική μου ψυχή να ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ με εκείνες και το αποτέλεσμα ήταν τα forums να ΓΕΜΙΣΟΥΝ απο αγνές ψυχές....
Αυτά ΟΜΩΣ στην αρχή...
Και κάθε αρχή και δύσκολη δε λένε;;;
Ψάχνω με όση ΕΙΛΗΚΡΙΝΙΑ ΔΙΑΘΕΤΩ, να βρω τα ΚΟΙΝΑ με το "τότε" και το
"τώρα"...
Και το "τώρα" με αφήνει ΠΑΓΕΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟ, μίας και τα forums για τα οποία δούλεψα και θυσίασα ΠΟΛΛΑ, έχουν χάσει εκείνες τις ΑΓΝΕΣ ΨΥΧΕΣ που αναζητούσαν "σημάδια" για να προχωρήσουν προς την ανακάλυψη του ΕΣΩ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥΣ, ΤΟΥ ΕΣΩ ΔΙΑΔΑΣΚΑΛΟΥ ΤΟΥΣ...
Και τη θέση τους έχουν πάρει ψυχές που είναι ΦΙΜΩΜΕΝΕΣ και ΑΛΥΣΟΔΕΜΕΝΕΣ απο τη λογική και τις αισθήσεις και έτσι έχουν μετατρέψει τα forums σε ένα μεγάλο ΑΧΛΑΔΟΤΥΡΟ για να ΜΗΝ ΠΩ σ' ένα μεγάλο ΧΡΥΣΟ ΚΟΥΦΕΤΟ...
Να ξέρετε πώς μίλησα τη γλώσσα της ΑΛΗΘΕΙΑΣ, όπως ΠΑΝΤΑ ΕΚΑΝΑ...
Προσπάθησα ΠΟΛΥ για να βρώ "λόγο & αιτία" να συνεχίσω σε αυτή τη παρέα...
Αλλά δυστυχώς η ΨΥΧΗ ΜΟΥ είναι που με κατευθήνει και ΟΧΙ η ΛΟΓΙΚΗ ΜΟΥ...
Και αυτό πολύ απλά σημαίνει πώς η ΨΥΧΗ ΜΟΥ δεν βλέπει βελτίωση ή έστω μια "επιστροφή στις ΡΙΖΕΣ", αλλά μια συνεχή με ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ και ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟ επιδείνωση των "καταστάσεων" ούτως ώστε να έχει τη ΔΙΑΘΕΣΗ να συμμετάσχει στα "δρώμενα"...
Αλλωστε για όσους ΔΕΝ το γνωρίζουν, ΟΥΔΕΠΟΤΕ είχα την ανάγκη αχλαδότυρων και πολύ περισσότερο δε, χρυσών κουφέτων μιάς και είμαι ΗΔΗ εδώ και αρκετά χρόνια με μια ΓΥΝΑΙΚΑ, ΜΑΝΑ & ΦΙΛΗ που έκανε ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ πολλές θυσίες για να μπορώ να συζητώ μαζί σας...
Ας της αποδώσω και εκείνης της ΑΦΑΝΟΥΣ ΗΡΩΙΔΑΣ λίγο απο τον χρόνο που μπορώ να διαθέσω καθώς και να βρεθώ ακόμα πιό πολύ κοντά στα παιδιά μου...
Νομίζω πώς με έχουν ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΑΓΚΗ απ'ότι πιθανά να με είχε, ΑΝ ΜΕ ΕΙΧΕ, το Esoterica.gr
Σας παουσίασα φίλοι μου τους λόγους που με έφεραν στο σημείο να λάβω τη παρούσα απόφασή μου, της "οικειοθελούς" αποχωρήσεώς μου που για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους φυσικά ΕΓΩ το ζήτησα απο τον Admin αλλά που με οδήγησαν έντεχνα σε αυτό το σημείο...
Ποιοί;;;
Πιθανά εκείνοι που φλέγονταν απο επιθυμία να με "δούν" υπο παραίτηση...
Πάντως για τους φίλους που μπόρεσα να ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ δε τους ξεχνώ και τους λέω πώς ως μέλος θα έχω το ελέυθερο και τη διάθεση να επικοινωνώ μαζί τους ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ και μάλιστα σε θέματα που ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ και όχι σε θέματα που προσπαθούν να τους δώσουν αξία...
Στο φίλο Morent11 έχω να του ευχηθώ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ & ΔΥΝΑΜΗ στο ρόλο που αναλαμβάνει...
Φίλε μου, τώρα αρχίζουν τα δύσκολα...
Κλείνω το μακροσκελές μήνυμά μου υπενθιμίζωντας το μήνυμα του φίλου μου Πλωτίνου απο τη Μητέρα Τερέζα...
«Χρειάζεται να βρούμε τις ισορροπίες μας, και αυτό δεν γίνεται μέσα στην φασαρία και στην σύγχυση. Χρειαζόμαστε σιωπή, για να μπορούμε να αγγίξουμε την ψυχή μας, και να βρούμε το δρόμο μας...».
Φίλε μου Πλωτίνε, πράγματι έτσι λειτούργησα...
Κέλσος ο Φιλαλήθης
...αντε ... πισω στο «κλουβί» σου.. τώρα...![]()
![]()
Γιώργος![]()
..εδω βρέχει περισσότερο....
αυτο
quote:και
Πράγματι ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ αποχώρησα ΕΝ ΠΡΩΤΙΣ απο το ρόλο του Συντονιστή...
quote:
Σας παουσίασα φίλοι μου τους λόγους που με έφεραν στο σημείο να λάβω τη παρούσα απόφασή μου, της "οικειοθελούς"
τα εισαγωγηκα με προβληματισαν ιδιαιτερα αλλα... το παρακατω
quote:
φυσικά ΕΓΩ το ζήτησα απο τον Admin αλλά που με οδήγησαν έντεχνα σε αυτό το σημείο...
Ποιοί;;;
Πιθανά εκείνοι που φλέγονταν απο επιθυμία να με "δούν" υπο παραίτηση...
μου τα εξηγησε ολα
Σκοτεινοσυνομοσιολογικομπουρδολογικοσιωνιστικοεψιλονιστορικο σεναριο επιστημονικης φαντασιας.
Αχ... τα εσωτερικα πειραζουν και επηρεαζουν.
Ελληνικη ταινια με τον κελσο σε ρολο Νικου ξανθοπουλου.....Λυπηρον
οσον αφορα τα περι λογικης και ψχς ειδατε που οδηγει η τυφλη εμπιστοσυνη σε μια ανυπαρκτη κατασταση (ψχ)
...καλη σου ωρα και οτι ποθεις να παθεις
Αγαπη για οτι ερχεται και συγχωρεση για οτι εχει ηδη γινει
ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟ - ΛΥΠΗΡΟ - ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΟ TOPIC...
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΘΛΙΒΟΝΤΑΙ.
ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΠΟΥΘΕΝΑ.
ΔΕΝ ΑΛΛΗΛΗΓΡΑΦΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ - ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗΣ ΦΩΤΕΙΝΗΣ & ΑΣΧΕΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗΣ -.
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΑΝ ΠΟΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ.
ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΜΑΙ ΟΜΩΣ... ΟΤΑΝ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΣΕ ΘΛΙΒΕΡΑ ΚΑΙ ΑΤΕΛΗ ΠΡΟΣΚΗΝΙΑ. ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΟΥ.
ΟΛΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΚΟΛΟΓΟΥΣΑΝ ΤΟ ESOTERICA 'H ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ "ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΙ" (ΜΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ) Ή ΤΩΡΑ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ...
ΘΛΙΒΟΜΑΙ...
ΜΕ ΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ "ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ..."
ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ...
ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗΝ "ΞΕΓΕΛΑΣΤΗΚΑ"...
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΛΗΓΩΘΗΚΑ...
ΚΑΙ ΠΟΝΑΩ...
Η παραφιλολογία, συνομωσιολογία κ.λπ. σχετικά με τα θέματα των ανακοινώσεων δεν αφορούν στο ελάχιστο το ESOTERICA και τους συν-εργάτες του.
KELSOS
Εγινε απο ΕΥΘΙΞΙΑ, μιάς και "στήθηκα στο τοίχο" και ο λόγος που με στήσανε στο τοίχο ήταν η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΙΡΗΣΩ ΑΝΕΠΑΦΑ τα forums του Esoterica.gr απο μια ΣΤΕΙΡΑ ΔΙΑΜΑΧΗ μεταξύ "εσωτερικών ομαδών"...
Ο κύριος λόγος που παραιτήθηκα ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ, είναι ότι είχαν το ΘΡΑΣΟΣ να με χαρακτηρίσουν ΨΕΥΤΗ...
Ποιόν;;;
ADMIN
Οπότε δεν είναι σωστό και δίκαιο νομίζω να γίνεται αναφορά για "μισόλογα" και έλλειψη ειλικρίνειας.
KELSOS
Αλήθεια, γιατί έβαλες "πάγο" στη αγαπητή μας Μάρα που ΔΕΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΠΟΤΑ, αλλά δεν αναφέρθηκες ΚΑΘΟΛΟΥ στο ΨΕΥΔΕΣ ΜΗΝΥΜΑ της εξίσου αγαπητής Αμαλίας σχετικά με τον ΠΡΩΗΝ Συντονιστή Secondborn
ADMIN
Ελπίζω στην κατανόησή σας και κάνω κλήση στην αγάπη που έχετε γι'αυτόν τον χώρο για την αποφυγή παρεξηγήσεων πάνω σε ανύπαρκτα ζητήματα!
KELSOS
Και τη θέση τους έχουν πάρει ψυχές που είναι ΦΙΜΩΜΕΝΕΣ και ΑΛΥΣΟΔΕΜΕΝΕΣ απο τη λογική και τις αισθήσεις και έτσι έχουν μετατρέψει τα forums σε ένα μεγάλο ΑΧΛΑΔΟΤΥΡΟ για να ΜΗΝ ΠΩ σ' ένα μεγάλο ΧΡΥΣΟ ΚΟΥΦΕΤΟ...
Admin είσαι για γέλια. Ακόμα και αν με διαγράψεις είσαι για γέλια. Τρέξε να κλειδώσεις το θέμα γιατί η ειλικρίνεια σου θα σπάσει κανένα φράγμα και θα πνιγούμε. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΑ ΚΑΤΑ ΡΑΜΟΓΛΟΥ.......
**Κρίμα για τους κυρίους που βρήκαν μάλλον ακατάλληλη στιγμή για να βγάλουν το άχτι τους στον Κέλσο. Εάν αυτό έψαχναν μπράβο τους.....
quote:
ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟ - ΛΥΠΗΡΟ - ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΟ TOPIC...
Η αλήθεια βλέπεις πειράζει …. κάτι σαν τα κουκιά ένα πράγμα…. να λοιπόν πως εξηγείται γιατί πολλοί την αποφεύγουν.
quote:
KΑΙ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΑ ΚΑΤΑ ΡΑΜΟΓΛΟΥ.......
Φίλε Aναστημένος,
Να το προτιμήσεις είναι καλύτερο … άλλωστε οίνος ευφραίνει καρδίαν.
quote:
Να το προτιμήσεις είναι καλύτερο … άλλωστε οίνος ευφραίνει καρδίαν.
Το υπέροχο ποτό που κερνούσε ο θεός σκόρπιζε παντού το κέφι. Έκανε τους ανθρώπους να ξεχνούν τις στενοχώριες τους και να ζωγραφίζεται στα πρόσωπά τους το χαμόγελο. Όπου περνούσε ξεκινούσε τρικούβερτο γλέντι και δεν ακούγονταν άλλο τίποτα παρά οι εύθυμοι ήχοι των μουσικών οργάνων και τα ζωηρά τραγούδια.
Διόνυσος...

Χωρίς σχόλια...
Θα συμφωνήσω με τον φίλο Κέλσο, σχετικά με τα ΨΕΥΔΗ ΜΗΝΥΜΑΤΑ.
quote:
...αλλά δεν αναφέρθηκες ΚΑΘΟΛΟΥ στο ΨΕΥΔΕΣ ΜΗΝΥΜΑ της εξίσου αγαπητής Αμαλίας σχετικά με τον ΠΡΩΗΝ Συντονιστή Secondborn
;;; Με ΨΕΥΔΗ μηνύματα ΕΙΔΙΚΑ απο συντονιστές, δε νομίζω ότι δίνουμε το σωστό παράδειγμα περί "αδέκαστης κρίσης"...)
Το συγκεκριμένο μήνυμα στο οποίο αναφέρεσαι, θα το χαρακτήριζα μία "τεχνικής φύσεως διευκόλυνση", ώστε κάθε ενδιαφερόμενος που αναρρωτήθηκε σχετικά με τον φίλο secondborn, να διαπιστώσει μόνος του εάν εξακολουθεί να είναι συντονιστής. Πράγμα το οποίο φαίνεται εάν κλικάρεις στο link το οποίο παρέθεσα (πληροφορίες μελών).
quote:
Καλησπέρα!Επειδή διέκρινα μία αμφιβολία σχετικά με το εάν ο secondborn ανοίκει ή όχι στη συντονιστική ομάδα του ESOTERICA.gr,
quote:
χμμμμ αν και απο οτι θυμαμαι ηταν και ο secondborn...θα βοηθούσε να ανατρέξετε στη σελίδα:Πληροφορίες Μελών , όπου και φαίνεται ότι ο φίλος secondborn εξακολουθεί να είναι συντονιστής.
αυτή...που τα κατάφερε!![]()
Μπηκα λοιπον και σε αυτο το θεμα...γνωριζοντας λιγα μεν λογω της αποστασιοποιησης μου ..αλλά διαβασα..και τελικα η μονη λεξη που θα πω και απευθυνεται στους πανω....ειναι...ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ.
quote:Η αλήθεια βλέπεις πειράζει...
OXI elpida !!!!!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ...
ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΔΕΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ:
quote:ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟ - ΛΥΠΗΡΟ - ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΟ TOPIC...
"...ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ? "
ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΑ - ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΙΡΜΙΚΑ ΤΟ ΑΝΑΡΡΩΤΗΘΗΚΑ - ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ . ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, ΑΑΛΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ. ΤΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩ ΛΟΙΠΟΝ? ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΝ. ΕΓΩ ΩΣ ΕΝΑ ΜΗ-ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΜΕΡΟΣ ΜΟΝΟ ΘΥΜΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΩΘΩ...
ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ...
ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΕ ΑΛΛΑ TOPICS ΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΛΑΜΠΟΥΝ!
ΕΥΤΥΧΩΣ, ΑΝΗΚΩ ΣΤΟΥΣ ΤΥΧΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΛΑΒΑ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩ ΤΟ WATERLOO TOΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ESOTERICA.
ΦΤΑΝΟΥΝ ΠΙΑ ΤΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΣΟΛΟΓΑ, ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΜΙΛΗΣΤΕ, ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΨΤΕ !
quote:
ΕΔΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ .
Δεν καταλαβαίνεις ίσως γιατί δεν γνωρίζεις τι ακριβώς έχει συμβεί στο παρασκήνιο.
quote:
ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΝ.
Συμφωνώ απόλυτα !!
quote:
ΕΓΩ ΩΣ ΕΝΑ ΜΗ-ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΜΕΡΟΣ ΜΟΝΟ ΘΥΜΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΩΘΩ...
Απογοήτευση… μην ντρέπεσαι να το πεις
quote:
ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ...
ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
Σαν μη διαπλεκόμενο μέλος δεν μπορείς να ξέρεις.
quote:
ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΕ ΑΛΛΑ TOPICS ΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΛΑΜΠΟΥΝ!
Μόνο που τείνουν να εκλείψουν
quote:
ΦΤΑΝΟΥΝ ΠΙΑ ΤΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΣΟΛΟΓΑ, ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΜΙΛΗΣΤΕ, ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΨΤΕ !
Όσοι έχουν το θάρρος μιλάνε όσοι όχι ….. γράφουν ωραίες εκθέσεις ιδεών.
quote:Δεν καταλαβαίνεις ίσως γιατί δεν γνωρίζεις τι ακριβώς έχει συμβεί στο παρασκήνιο.
ΜΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΑ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΕΚΡΥΨΑ... :
quote:ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΑΝ ΠΟΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΠΑ
quote:
ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΜΑΙ ΟΜΩΣ... ΟΤΑΝ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΣΕ ΘΛΙΒΕΡΑ ΚΑΙ ΑΤΕΛΗ ΠΡΟΣΚΗΝΙΑ. ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΟΥ.
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΛΕΩ :
quote:
KI ΕΣΥ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ... ? :
Όσοι έχουν το θάρρος μιλάνε όσοι όχι ….. γράφουν ωραίες εκθέσεις ιδεών.
ΟΚ, ΤΟ 2ο ΜΕΡΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ 1ο...ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ...
TRAVELLER
Ο ΜΗ-ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΖΗΤΩΝ ΣΕΒΑΣΜΟ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗ-ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ
ΕΠΙΛΕΓΩ ΤΗ ΣΙΩΠΗ... ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ'ΧΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ...
εδω εσω παντα μου αρεσε να μιλω σε ολους με τον ιδιο τροπο(το να εχω αδυναμια σε καποια μελη-και ειναι πανω απο 10- ειναι δικαιωμα μου και θα προτιμουσα να μην το ειχαν καποιοι σχολιασει με τετοιους γελιους τροπους/θα προτιμουσα δε αφου το εκαναν εν τελει να μην το εσερναν ως εδω....αλλα εγινε κι αυτο...και να τωρα! βλεπω τα επακολουθα ..)
ΚΡΙΜΑ ΩΡΕ!
Μα αν θελετε συνεχιστε ετσι...
με υπεκφυγες πονηριες
ανυπαρκτες καταστασεις .....
Α ρε Ελληναρες!!!!!
Εσωτερικοτατα ολα ετουτα!...κι υστερα αν γραφω σαν "εσας" αντι ν'αναρρωτιεστε που φτασατε κρινετε αλλη μια φορα την "Ατμα"
βρε ουστ!(οπως θα 'λεγε και ...δε θυμαμαι τωρα...
)
παραλληλα με το "Χριστοδουλο και το Φαναρι..." παρατηρω πορευομαστε...παραλληλα.....
(ΑΧ! "ARADIATMA" ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΨΑΝ...
)
)
)
....)
-ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ...ΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΙΟΝ...ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΠΑΝΤΑ "ΧΥΜΑ"*(ΧΜ...)
ΕΧΟΩ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΗ.. ΚΙ ΑΥΤΟΣ CHILLY ΕΣΤΙ....
quote:
Χμ.. ωραία τα είπες......αντε ... πισω στο «κλουβί» σου.. τώρα...
Γιώργος
..εδω βρέχει περισσότερο....
(ΚΑΘΩΣ ΕΤΡΕΧΕ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ....
ΜΑΥΡΟ ΣΠΡΕΙ ΣΕ ΑΣΠΡΟ ΤΟΙΧΟ....-ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΗΤΑΝ -
"ΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ/ΜΑ ΔΕ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ."
ΓΙΩΡΓΗ ΓΛΥΚΕ ΜΟΥ*,ΤΩΡΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ
ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ;;;; ...![]()
![]()
)
ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ MAΛΛΑΚΤΙΚΟΥ..."GASOLENE"...
ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ+ΠΕΡΙΣΣΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΧΙΟΥΜΟΡ
ΕΣΩΤΕΡΙΚΑΤΜΑ
![]()

***ΕΛΠΙΔΑ + TRAVELLER *...ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΒΡΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...ΤΖΙΖΖΖΖΖ
...)
-*ΕΤΣΙ ΑΠΡΟΣΩΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ "ΟΜΑΔΑ"!
-ΣΑΣ ΕΙΔΑ ΑΦΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΟ ΠΟΣΤ ..ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ "ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΩ"ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΣΑΣ...-
Edited by - ΑΤΜΑ on 04/11/2003 15:46:56

ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΑ ΦΟΡΟΥΜ, ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΧΩΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΞΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ, ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ.
ΗΤΑΝΕ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ.
ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑ, ΑΠΛΑ ΔΙΑΒΑΖΑ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΟΥΣΑ, ΨΑΧΝΟΜΟΥΝ, ΕΡΕΥΝΟΥΣΑ…
ΓΝΩΡΙΣΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΚΤΙΜΩ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ «ΤΩΡΑ» ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΜΕ ΘΛΙΒΕΙ ΒΑΘΙΑ. ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΜΕΛΗ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ. ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΔΩΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΚΑΙ ΑΝΤΙ Ο ADMIN ΚΑΙ ΚΑΘΕ ADMIN ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΛΕΓΑΝΕ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΟΥΝ, ΝΑ ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΝΑ ΘΙΞΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ, ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ.
ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ, ΑΚΟΥΩ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΕΛΗ, ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ.. ΑΣ ΜΗΝ ΓΕΛΑΣΩ...
ΟΤΑΝ ΑΓΑΠΑΣ ΕΝΑ ΤΟΠΟ, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΣΠΙΛΟ ΚΑΙ ΑΜΟΛΥΝΤΟ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΑΝΕΧΘΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΣΤΟΙ, ΟΜΩΣ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ..
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ(ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΦΡΑΣΤΩ ΑΣΧΗΜΑ) ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΟΜΩΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΚΡΙΝΩ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΣΩΠΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ "ΠΕΣΟΥΝ" ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΡΕΛΟΥΣ! ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ..
ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ, ΕΓΩ ΣΑΝ ΑΠΛΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΕΛΕΙΨΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ.
ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΕΣΩ ΤΩΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ.. ΗΡΘΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ! ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ, ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΟΥΜΕ.. ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ADMIN ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΣ ΠΟΛΛΑ ΜΕΛΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ.. ΑΠΛΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΟΥΝ... ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΤΑΙ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ…ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΡΙΝΟΥΜΕ!!!!
ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΟΥΝ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ...ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΝ ΑΔΙΚΩ Η ΑΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ..
ΦΙΛΙΚΑ 
Alma Libre....