- Κώδικας Da Vinci - - Κινηματογράφος -
εν πασει περιπτωσει, ο κωδικας θα ειναι μεγαλη παραγωγη [καλα, ισως οχι υπερπαραγωγη] απο την αποψη οτι θα πεσουν πολλα λεφτα, και θα κερδηθουν ακομα περισσοτερα!!!
τωρα, οσο για την ποιοτητα, εμπιστευομαι τον τομ χανκς, εναν απο τους αγαπημενους μου ηθοποιους απο αποψη υφους...
τωρα, οσο για το αν πραγματευεται τη θρησκεια... δεν μπορουμε να το καταδικασουμε,, εδω ο χριστοδουλος πηγε και ειδα τα "παθη..."
απλα αν δε μας αρεσει σαν ιδεα, δεν παμε να το δουμε...
it's that simple...
Εκείνον που πραγματικά θεωρώ ως την πιο πετυχημένη επιλογή από πλευράς casting είναι ο Jean Reno στο ρόλο του επιθεωρητή Bezu Fache...![]()
οσο για τον ρενω... ποιον αλλο θα διαλεγανε... αμαν, ψωμοτυρι τον εχουν... βεβαια κι εγω ηθελα αυτον απο τοτε που βγηκε το βιβλιο, αν γινοταν ταινια [τοτε δεν το ξεραμε],, αλλαοπου ζητηται γαλλος, και ποσο μαλλον μπατσος, τσουπ, ο ρενω....

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...
quote:
οσο για τον ρενω... ποιον αλλο θα διαλεγανε... αμαν, ψωμοτυρι τον εχουν... βεβαια κι εγω ηθελα αυτον απο τοτε που βγηκε το βιβλιο, αν γινοταν ταινια [τοτε δεν το ξεραμε],, αλλαοπου ζητηται γαλλος, και ποσο μαλλον μπατσος, τσουπ, ο ρενω....
Ε αφού "λέει"...
...Είναι τουλάχιστον από τα ευχάριστα "χολλυγουντιανά κλισέ"--για να το πούμε και γαλλιστί...![]()
λοιπον, δεν εχω καταφερει ποτε να ποστερω με επιτυχια εικονες, για να δουμε τωρα...
-κατ' αρχιν πρεπει να τις ανεβασω στο νετ, σωστα;; παμε λοιπον..
λοιπον αφου ολες εχουν τον χανκς, ας βαλουμε την καλυτερη...
και να βαλουμε και το λινκ...
http://photobucket.com/albums/a308/crucifire/?action=view¤t=davinciset1.jpg
και ειμαστε κομπλε... αν σας ζητησει κωδικο η τιποτα μυστηριο, τοτε θα εχω κανει βλακεια, οποτε πειτε μου, να ξαναποσταρω. αν παλι τη δειτε, πειτε γνωμες...
δοκιμαστε πρωτα αυτο για καλο και για κακο...
quote:
αμα με εβαζαν να "φοραω" αυτο το κουρεμα, οσο και να με πληρωναν θα την εκανα... ειναι αισχος..
Σωστός!! (Μα, αυτή είναι η καλύτερη;
)
Πραγματικά, στη συγκεκριμένη φωτογραφία δεν είναι όπως τον φανταζόμουνα...
Αλλά...Για να τον δούμε και επί της οθόνης...! Υπομονή!
![]()

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...
Η εν λόγω "κυρία" βέβαια δεν μας λέει απο πού βγαίνει αυτό το συμπέρασμα όπως δεν μας έχει πει και πολά άλλα πράγμματα σχετικά με τις ανασκαφές.
Εν τέλει δεν ξέρω αν αυτά που λέει η κυρία Περιστέρη, τα λέει απο το παραλήρημά της ή της τα βάζουν στο στόμα όποιοι θέλεουν να κλείσει το θέμα στα γρήγορα.
The truth of Ninja will prevail.
Η αλήθεια των Νίτζα θα θριαμβεύσει.
Είμαι ο τελευταίος που θα βγει να υποστηρίξει τους σιβυλλικούς χρησμούς και τις αντιφατικές κατά καιρούς δηλώσεις αυτής της αρχαιολόγου...ωστόσο οι διαφόρων ειδών ανθρωποθυσίες στην αρχαιότητα είναι ένα θέμα...θέμα ταμπού...και φαίνεται από αναφορές ότι γινόντουσαν και σε ελληνικό έδαφος ανθρωποθυσίες...όπως και στη Ρώμη και σε όλες σχεδόν τις γνωστές περιοχές του αρχαίου κόσμου (περσία, φοινίκη, αίγυπτο, ινδία, ετρουσκία, καρχηδόνα κτλ.)..
Δεν δικαιολογείται βέβαια η άλλη να βγαίνει και να μιλάει αόριστα, με υποθέσεις, και με ατάκες τύπου "για μένα δεν έχουν καμία σημασία οι σκελετοί"!! Δηλαδή κυρά μου αν έχεις κάτι ουσιαστικό και ασφαλές να αποκαλύψεις πες το...αλλιώς μη μιλάς καθόλου...από κει και πέρα, την πιθανότητα να πρόκειται για λείψανα θυσιών δεν μπορούμε εξορισμού να την αποκλείσουμε, όπως δεν μπορούμε να αποκλείσουμε και άλλα σενάρια.
Πάντως υπήρχαν πιο "ωμά" πράγματα στην αρχαία Ελλάδα από τις ανθρωποθυσίες. Μερικά απ' αυτά ήταν που ο φονεύς έκοβε τα άκρα του θύματος και τα κρέμαγε στο λαιμό, για να μην μπορεί το θύμα να εκδικηθεί χωρίς πόδια και χέρια.
Είναι απλώς ένα άλλο είδος κοσμοαντίληψης, δεν είναι απαραίτητα κάτι ανήθικο.
Αφού πολλοί άνθρωποι θυσιάζονταν και με δική τους θέληση.
quote:
Και γιατί να είναι κακές οι ανθρωποθυσίες αν γίνονταν με αγνή πρόθεση?
Τι να πω.. πραγματικά έχω μείνει Παυλόπουλος από το βάθος του συλλογισμού...
Ψήνεσαι Σκυλόσοφε για ανθρωποθυσίες με αγνές προθέσεις;;;;;;;;;;
Γουστάρεις τελετουργικά κοκκόρια και αιματάκι στη μπριζολίτσα;
Για πες για πες...
Μετά Τιμής...ο μικρός Κθούλου
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

The truth of Ninja will prevail.
Η αλήθεια των Νίτζα θα θριαμβεύσει.
Ειμαι αλλεργικός στην μισανθρωπία. Δηλαδή ήμαρτον.
Εντάξει σταματάω...
quote:
Αλήθεια προσπάθησα, αλλά όταν διαβάζεις τέτοια ατάκα, πρώτα σε πιάνει νευρικό γέλιο, και μετά που το καλοσκέφτεσαι σύγκρυο. Και κάποιοι αποφυλακίστηκαν πρόσφατα.
Ειμαι αλλεργικός στην μισανθρωπία. Δηλαδή ήμαρτον.Εντάξει σταματάω...
Γιατί παραμιλάς Ιταλέ? Δεν περίμενα από εσένα τόσο λανθασμένη κατανόηση.
Είπα πως στην αρχαία Ελλάδα και σε άλλα αρχαία μέρη γίνονταν ανθρωποθυσίες χωρίς αίσθηση φρικαλέου εγκλήματος αλλά με συνειδητή προσφορά και αυτοθυσία. Τις θεωρούσαν ως σημάδι οσιότητας τις θυσίες όπως ακριβώς θυσιαζόταν κάποιος στην μάχη, και όχι ως "διαβολική απαίτηση" των αρχόντων της πόλης.
Αυτό, από εκεί και πέρα δεν είπα ότι "γουστάρω αίμα".
Edited by - Διονύσιος Σκυλόσοφος on 05/03/2015 15:30:33
Χρίστο κάτι δεν πιάνεις καλά. Το ότι η κάποιοι θυσιάσανε πχ την Ιφιγένεια δεν σημαίνει ότι και η Ιφιγένεια το πήρε χαλαρά και πήγε σαν καλό σφαχτάρι.
Τό ότι ήτανε "καλό" και "άγιο" για τα ιερατεία της εποχής να θυσιάζεις το παιδί σου δεν σημαίνει πως το παιδί σου ήθελε να κάνει το σφαχτάρι επίσης.
Αν εγώ θεωρήσω πως είναι πολύ καλό να σου κόψω νάνα χοιρομέρι, και συμφωνήσει μαζί μου και άλλα 3 εκατομύρια βαρεμένων, δεν σημαίνει ότι εσύ πρέπει να είσα ικανοποιημένος από αυτό. Το ότι ήταν στερεότυπο αυτό σε μια εποχή δεν σημαίνει ότι πρέπει να το περνάμε και για φυσιολογικό.
απάνθρωπο ήταν, με όλη τη σημασία της λέξης.
Μην τρελαθούμε κιόλας.