- Η Γη ΔΕΝ κινείται - Τα θρησκευτικά ψέμματα της "Επιστήμης" - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Το σημειο γυρω απο το οποιο περιστρεφονται ΤΑ ΠΑΝΤΑ ειναι το... ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ.
Παντα το ελεγα και με δουλευαν...
Εγω, ο Χριστος Ελ και... ολοι σας.![]()
![]()
![]()

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
quote:quote:
Έτσι ειναι οι ψηφοφόροι τις Χρυσής Αυγής λοιπόν.. ωραία
Αν είχατε την απορία, τώρα μάθατε
quote:Επομένως συμφωνείς και εσύ με τη θεωρία οτι η γη ειναι το κέντρο του κόσμου, και επιπλεόν στηρίζεται πάνω σε κάποιους ελέφαντες που πατάνε στην πλάτη γιγάντιων χελώνων. Επομένως θα πρέπει να θεωρήσουμε οτι σε κάποια σημεία βρίσκεται η άκρη της Γης, ο γκρεμός, όπου σε αυτό το σημείο αν πέσουμε θα βρεθούμε στο αχανές διάστημα. Αλλά πώς γίνεται να το αποκρύπτουν αυτό οι μεγάλοι "σοφοί" που μας παραπλανούν;
Χρίστος Έλ
Αυτό είναι το λάθος Νικόμαχε. Σοβαρό δεν είναι αυτό το οποίο πιστεύει ο πολύς κόσμος. Αν πάνω όλοι να πέσουν στο γκρεμό, θα πας και εσύ;
Jekyll n' Hyde, αυτό με τις χελώνες είναι πιθανότατα μεταφορά για να δείξει ότι η Γη μας καλά στέκει.Πάντως όχι, δεν μίλησα για το σχήμα της Γης, αν είναι δηλαδή σφαίρα, ημισφαίριο, επίπεδος κύκλος κτλ. αν και όλες οι θεωρίες είναι ενδιαφέρουσες.
Μίλησα μονάχα για την ακινησία της Γης. Επίσης δεν συμφωνώ ότι υπάρχει κενό(vacuum) πάνω από τον Αέρα. Πιστεύω στην πολύ λεπτή ύλη του Αιθέρα, όπως ονομάζανε οι αρχαίοι τον "πυρώδες" Ουρανό.
Μια που αναφερεις "εσωτερικη γνωση" των Αρχαιων σχετικα με το
Aιθερα θα υποθεσω οτι εχεις εναλακτικη κοσμοθεωριση σχετικα...
Θα μπορουσες να την γραψεις για να την δουμε ;
Οσο για το τι υπαρχει πανω απο τον αερα νομιζω οτι ειναι οι ζωνες
βαν-αλλεν με σωματιδια ,δεν θυμαμαι ακριβως το υψος τους , εχω την εκτυπωση οτι ειναι εκτος ατμοσφαιρας .
Edited by - gewkwn on 16/03/2013 17:36:57
quote:
Χρίστος Έλ την παραπάνω θεωρία, την εχεις διαβάσει κάπου
ή είναι "δική" σου ?
κι αν ναι, την στηρίζεις σε κάποια πειράματα, μελέτες ή προσωπική έρευνα?
Πράγματι AithairoVamon ό,τι λέω το γνωρίζουν πολύ επιστήμονες, αλλά δεν πρόκειται να το ομολογήσουν ευθέως στο κοινό. Βέβαια μπορεί να υπάρχουν κάποιες διαφορές στα πιστεύω τους, όπως υπάρχουν μεταξύ των ηλιοκεντριστών.
Θα αγοράσω βιβλία για να μάθω περισσότερα. Κρίμα που δεν θα είναι στην ελληνική γλώσσα.
Γνωστότερα είναι το "Galileo Was Wrong - Church Was Right" του Robert Bennett και του Sungenis, ή το "Verses of Deus" του Yasser Shaban.
quote:
Θα αγοράσω βιβλία για να μάθω περισσότερα. Κρίμα που δεν θα είναι στην ελληνική γλώσσα.
Σου συνιστώ να διαβάσεις Μπλέϊκ,Γκιαούρ Ταρζάν και Λέμμυ Κώσιον!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

quote:
Ρε συ Χρίστο, τι πράγματα είναι αυτά??? Και ποιός σου είπε ότι ο Ήλιος είναι ακίνητος??? περιστρεφόμενος είναι και αυτός γύρω από τον εαυτό του...δεν υπάρχει κανένα ακίνητο ουράνιο σώμα...
Γεια σου Κώστα. Ναι, ακούγεται παράδοξο μια και η επικρατούσα άποψη είναι η ηλιοκεντρική εδώ και 2 αιώνες.
Όπως βλέπει από τις δυο εικόνες, στην 1η ο Ήλιος είναι ακίνητος και οι πλανήτες επιστρέφουν στην ίδια θέση, ενώ στην 2η οι πλανήτες ακολουθούν τον Ήλιο και δεν επιστρέφουν στην ίδια θέση, αλλά έχουν θέσεις Θ1,Θ2,Θ3 κτλ.
quote:
Και το ότι το πίστευαν οι αρχαίοι αποδεικνύει κάτι? Είπανε εκπληκτικά πράγματα, είπανε και ορισμένες μπαρούφες...ουδείς άσφαλτος, που ελεγε και η άλλη..
Συμφωνώ, δεν πάει να πει πως επειδή το πίστευε η πλειοψηφία είναι αλήθεια.
Έτσι σκεφτόμαστε συνήθως. Επίσης, ο περισσότερος απλός κόσμος που δουλεύει δεν έχει την ώρα να ασχοληθεί με τέτοια θέματα, επομένως στηρίζεται στα λόγια της εκάστοτε "αυθεντίας".
Εγώ στηρίζω την γεωκεντρική άποψη σε αποδείξεις και μελέτη. Και εγώ στην αρχή θεώρησα πως πρόκειται για κάτι πολύ τρελό να πιστεύει κάποιος πως η Γη δεν κινείται. Γιατί έτσι μεγάλωσα. Είναι φυσικό να το θεωρήσει ο κόσμος τρελό μια και η κυρίαρχη άποψη είναι αυτή του ηλιοκεντρικού συστήματος.
Βέβαια όλα είναι σεβαστές απόψεις, και μου αρέσει να διαβάζω και να μαθαίνω νέα πράγματα αν έχω χρόνο.
Ετσι το βλέπω εγώ.Αν οι πολλοί νομίζουν ότι βλέπουν πλανήτες,είναι τρελοί.Επειδή το βλέπουν οι άλλοι, πρέπει να το βλέπω κι εγώ?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Να και μια αντίφαση του ηλιοκεντρικού συστήματος. Τί διαφορά παρατηρείται ανάμεσα στις 2 εικόνες σχετικά με την πορεία των πλανητών;
Δεν υπάρχει καμία αντίφαση Χρίστος Έλ
απλά το πρώτο είναι ενα γραμμικό σχέδιο
(βγαλμένο απο κάποιο βιβλίο του δημοτικού προφανώς)
που δείχνει την ηλιοκεντρικοτητα του Ηλιακού μας συστήματος
σε μικρά παιδιά.
Στο δεύτερο, ειναι μια πιο ρεαλιστική απεικόνιση της πραγματικής διαδρομής ολοκλήρου τους συστήματος μας στο γαλαξία.
Δεν πιστεύω αυτές να είναι όλες κι όλες οι αποδείξεις που θα μας καταθέσεις για να ενισχύσεις την άποψη σου περι ακινησίας της Γης (?)!!!