- ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι
ακόμα της μόδας.»
—Ethan Allen
quote:
το θειο δεν ειναι μετρησιμο ουτε ζυγισιμο,
Εγώ προσωπικά συμφωνώ με αυτό φίλε Αρη.
Ομως εδώ και τον ζυγίζουν το Θεό και τον μετρούν και οχι μόνο![]()
quote:quote:
το θειο δεν ειναι μετρησιμο ουτε ζυγισιμο, ωστοσο επιδραει κατ'εξαιρεσιν τοσο στην ανθρωπινη ιστορια οσο και σε καποιους ανθρωπους και αυτες οι επιδρασεις διασωθηκαν μεσα απο τους λογους και τα εργα καποιων αρκετοι εκ των οποιων ειναι λιαν επωνυμοι (νομπελιστες, επιστημονες, φιλοσοφοι, μεγαλοι καλλιτεχνες κλπ)..απόδειξη; καμία όπως πάντα μόνο ανώφελη λογοδιάρροια
ισα ισα που σου ξεκαθαρισα με ελαχιστες λεξεις απολυτα το τοπιο: ψαξε σε γραπτα επωνυμων να δεις τι μαρτυρουνε για δικες τους εμπειριες επαφης με το θειο η με το αποτελεσμα καποιας ενεργειας του..
μια τετοια περιπτωση ειναι ο Μπλεζ Πασκαλ, μαθηματικη ιδιοφυια και πρωτοπορος φυσικος για την εποχη του...
μια αλλη διαφοροι ποιητες και καλλιτεχνες οπως ο Ραινερ Ριλκε, ο νομπελιστας Τ.Σ.Ελιοτ, ο Γουιλιαμ Μπλεικ, ο νομπελιστας Ινδος Ραμπιντραναθ Ταγκορ, ο μεγαλος Περσης Τζελαλουντιν Ρουμι...
μια ακομη διαφοροι φιλοσοφοι οπως ο Πυθαγορας, ο Σωκρατης (με το περιφημο δαιμονιο του), ο Πλωτινος, ο Ηρακλειτος..απο τους συγχρονους ο Ινδος Τζιντου Κρισναμουρτι ο οποιος ειχε επηρρεασει και την ιδρυτη της θεωριας των κβαντα, Ντεηβιντ Μπομ...
φυσικα αξιζει κανεις να διαβασει τις διδασκαλιες διαφορων επωνυμων που οι μαθητες τους ιδρυσαν θρησκειες γυρω απο τον πυρηνα της σκεψης τους...να δει δηλαδη τι λεει ο Χριστος (και ο Παυλος: αλλαξε κανεις ανθρωπος περισσοτερο την ιστορια απ'αυτον;), τι λεει ο Βουδας, τι λεει ο Ζαρατουστρα (τρομερα πραγματα), τι λεει ο Λαο Τσε (διαμαντια)...
ειδικα για το νομπελιστα Ραμπιντραναθ Ταγκορ που ανεφερα, να πω πως αν και ποιητης-φιλοσοφος και οχι επιστημονας επηρρεασε τον Χαιζενμπεργκ...
ιδου τι λεει ο Καπρα που ηταν φιλος του Χαιζενμπεργκ...
I had several discussions with Heisenberg. I lived in England then [circa 1972], and I visited him several times in Munich and showed him the whole manuscript chapter by chapter. He was very interested and very open, and he told me something that I think is not known publicly because he never published it. He said that he was well aware of these parallels. While he was working on quantum theory he went to India to lecture and was a guest of Tagore. He talked a lot with Tagore about Indian philosophy. Heisenberg told me that these talks had helped him a lot with his work in physics, because they showed him that all these new ideas in quantum physics were in fact not all that crazy. He realized there was, in fact, a whole culture that subscribed to very similar ideas. Heisenberg said that this was a great help for him.
επισης πολλοι επιστημονες της νεας φυσικης εκτιμουν ιδιαιτερα τις ανατολικες φιλοσοφιες, μια ακομη περιπτωση ο Νιλς Μπορ και βεβαια ο Καπρα με το βιβλιο του Φυσικη και Ταο...
και βεβαια ο ΛαΜετρι που εδωσε τις βασεις για τη θεωρια του μπιγκ μπανγκ ισως επηρρεαστηκε απο τους πρωτους στιχους της Γεννεσης καθοτι εκτος απο επιστημονας ηταν καθολικος ιερεας (θα μπορουσε να επηρρεαστει εξισου και απο την ορφικη κοσμογονια που το ωο της ηταν το πρωταρχικο σωματιδιο του μπιγκ μπανγκ)...
ολα αυτα ως ερεθισματα προς μελετη...
quote:
ισα ισα που σου ξεκαθαρισα με ελαχιστες λεξεις απολυτα το τοπιο: ψαξε σε γραπτα επωνυμων να δεις τι μαρτυρουνε για δικες τους εμπειριες επαφης με το θειο η με το αποτελεσμα καποιας ενεργειας του..
έτσι πίστευαν αυτοί ότι ήρθαν σε επαφή με το θείο,απόδειξη ότι ήρθαν σε επαφή με το θείο και δεν είναι απλά μια λαθεμένη ερμηνεία σε ότι βίωσαν υπάρχει;
«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι
ακόμα της μόδας.»
—Ethan Allen
ισα ισα που σου ξεκαθαρισα με ελαχιστες λεξεις απολυτα το τοπιο: ψαξε σε γραπτα επωνυμων να δεις τι μαρτυρουνε για δικες τους εμπειριες επαφης με το θειο η με το αποτελεσμα καποιας ενεργειας του..έτσι πίστευαν αυτοί ότι ήρθαν σε επαφή με το θείο,απόδειξη ότι ήρθαν σε επαφή με το θείο και δεν είναι απλά μια λαθεμένη ερμηνεία σε ότι βίωσαν υπάρχει;
οι μαρτυριες απο μεγαλο δειγμα ιστορικα επωνυμων οπωσδηποτε ειναι ενα στοιχειο που μπορει να επηρρεασει καθε λογικα σκεπτομενο οτι κατι ισως συμβαινει...
δεν ειναι αποδειξη ωστοσο ειναι μια σοβαρη ενδειξη, η σοβαροτερη που εχουμε..
θα μπορουσαμε να προσθεσουμε στο δειγμα κατι εκατονταδες χιλιαδες αγιους ολων των θρησκειων, πολλοι απο τους οποιους καναν διαφορα θαυμαστα ισχυριζομενοι οτι γινοντουσαν με τη δυναμη του Θεου...
η κατι εκατομμυρια απλους ανθρωπους που βρεθηκαν μπροστα σε καποιο θαυμα..
αλλα ειπαμε να μιλησουμε για επωνυμους και καταξιωμενους σε καποιο τομεα...
ας πουμε ο Σωκρατης η ο Πασκαλ δυσκολα θα αμφισβητηθουν σαν αξιες απο οποιονδηποτε ειτε ειναι αθεος και σκεπτικιστης, ειτε ειναι οπαδος της οποιας θρησκειας η σεκτας...
να μας λενε ψεματα ολοι αυτοι λιγο δυσκολο γιατι η ζωη τους δειχνει οτι μονο λαμογια δεν ηταν...
οποτε μενει μονο το θεμα της ψυχικης διαταραχης...
ελα ομως που τα χαν τετρακοσια...
οποτες και η απορριψη των μαρτυριων τους δεν ειναι κατι καθολου απλο...
δεν ειναι αποδειξεις αλλα ειναι ισχυρες ενδειξεις...
σαν να ψαχνει ξερω γω ενας αστυνομικος επιθεωρητης καποιον κλεφτη που το σκασε σε μια χωρα που απαγορευεται η εισοδος...
μπαινουν κατ'εντολην του καποιοι παρανομα σ'αυτη τη χωρα και λενε οτι τον εντοπισαν...
ολοι τους ειναι ανθρωποι που στεκουν κατι παραπανω απο καλα στα λογικα τους και ειναι απο τους πιο διακεκριμενους στην υπηρεσια...
τι πρεπει να κανει ο επιθεωρητης;
να απορριψει τις μαρτυριες τους η να τις θεωρησει σαν ενα σοβαρο στοιχειο διερευνησης μιας ανοιχτης υποθεσης;
Πολύ σωστά, σου αναφέρει ο Αριστοτέλης,σειρά επιστημόνων, που ανησύχησαν πνευματικά, είτε μέσω της δουλειάς τους, είτε απο προσωπικά βιώματα, οπότες, δεν είναι μόνο αδαείς που έχουν τέτοιες ανησυχίες....Υπάρχουν σκεπτόμενοι άνθρωποι, που ανησυχούν για το τι
υπαρχει παρά πέρα, απο ότι αντιλαμβανόμαστε...
Είναι μια καλή αρχή...
Μετά, παύεις να εμπιστεύεσαι τέτοιες λογικές, μόνο και μόνο γιατί στηρίζεται ένας κόσμος ολόκληρος, όπως τον ξέρεις...Υπάρχουν άλλοι νόμοι, που διέπουν το σύμπαν...Όχι μόνο ότι αντιλαμβαόνμαστε..Και για να τους κατανοήσουμε,πρέπει να τους εννοήσουμε, πρωτα...
quote:
αθεος:
έτσι πίστευαν αυτοί ότι ήρθαν σε επαφή με το θείο,απόδειξη ότι ήρθαν σε επαφή με το θείο και δεν είναι απλά μια λαθεμένη ερμηνεία σε ότι βίωσαν υπάρχει;
Kαλά σας λέει ο άνθρωπος......έστω μια φωτογραφία!!! μια μαγνητοφωνημένη συνέντευξη!!! ένα μικρό έστω βιντεάκι!!!....τέλος πάντων κάτι χειροπιαστό!!! 
Δεν μου έχεις απαντήσει ακόμη βρε άθεε!!!....διαβάζοντας λοιπόν και πάλι την υπογραφή σου.... «Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι
ακόμα της μόδας.»
Θέλω, (ελπίζοντας σήμερα να είναι η τυχερή μου μέρα και να πάρω απάντηση) να μου πεις τι από τα δύο συμβαίνει στις Η.Π.Α., έχει κυριαρχήσει η μάθηση και η επιστήμη? ή η βαρβαρότητα?

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
αθεος:
έτσι πίστευαν αυτοί ότι ήρθαν σε επαφή με το θείο,απόδειξη ότι ήρθαν σε επαφή με το θείο και δεν είναι απλά μια λαθεμένη ερμηνεία σε ότι βίωσαν υπάρχει;Kαλά σας λέει ο άνθρωπος......έστω μια φωτογραφία!!! μια μαγνητοφωνημένη συνέντευξη!!! ένα μικρό έστω βιντεάκι!!!....τέλος πάντων κάτι χειροπιαστό!!!
Δεν μου έχεις απαντήσει ακόμη βρε άθεε!!!....διαβάζοντας λοιπόν και πάλι την υπογραφή σου.... «Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι
ακόμα της μόδας.»Θέλω, (ελπίζοντας σήμερα να είναι η τυχερή μου μέρα και να πάρω απάντηση) να μου πεις τι από τα δύο συμβαίνει στις Η.Π.Α., έχει κυριαρχήσει η μάθηση και η επιστήμη? ή η βαρβαρότητα?
"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
Δηλαδή , φίλε μου..εδώ που δεν έχει επικρατήσει -σίγουρα- η επιστήμη...και πάμε κατα διαβόλου..τι αλήθεια έχει επικρατήσει???
Πολύ γελάκι σε βλέπω να ρίχνεις και δείχνει ότι είσαι μέσα στην χρυσή χαρά και απορώ γιατί τόσος ενθουσιασμός???
Για τα τόσα όμορφα που βλέπεις στον χώρο σου...με τα τόσο όμορφα και απίστευτα ..που παρ'ολ'αυτά πιστεύεις και θεωρείς ότι -περίπου- ανακάλυψες φλέβα χρυσού ???
"Τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε
δεν μπορούν να λυθούν στο ίδιο επίπεδο σκέψης
που βρισκόμασταν όταν τα δημιουργήσαμε"
Albert Einstein
Δεν θα σχολιάσω περαιτέρω...για τα όσα σείς αντίστοιχα λέτε και υποστηρίζετε...αλλα και όσα κωμικο-τραγικά έχετε δημιουργήσει στις καρδιές των ανθρώπων...γέλα λοιπόν..γέλα..!
soul
quote:
γιαπετ:
Σου έχω ξαναγράψει ότι η Ναζαρέτ χτίστηκε περί το 250 μαχχ. και το ξυλουργείο του Σήφη, πέντε αιώνες αργότερα. Μάλιστα ανακαινίστηκε (!!!) το 1914.
Καλά σου λέει,...ο γιαπετ, ήταν τόσο στα εγκαίνια της πόλης...όσο και σε αυτά του ξυλουργείου.....και τις δύο φορές!!!! ελπίζω μόνο να μην έφαγε το λιβάνι, όπως κρυφά έκανε σε εγκαίνια ενός καθαριστήριου ο αλβανός ανακαινιστής του χώρου, που ήταν και αυτός καλεσμένος...νόμιζε ο φουκαράς ότι ήταν είδος ξηρών καρπών (τα βρήκε στο πιατελάκι, επάνω στο τραπέζι μετά τον αγιασμό τον οποίο δεν είχε παρακολουθήσει)!

quote:
Εαρινός:
Δηλαδή , φίλε μου..εδώ που δεν έχει επικρατήσει -σίγουρα- η επιστήμη...και πάμε κατα διαβόλου..τι αλήθεια έχει επικρατήσει???Πολύ γελάκι σε βλέπω να ρίχνεις και δείχνει ότι είσαι μέσα στην χρυσή χαρά και απορώ γιατί τόσος ενθουσιασμός???
Για τα τόσα όμορφα που βλέπεις στον χώρο σου...με τα τόσο όμορφα και απίστευτα ..που παρ'ολ'αυτά πιστεύεις και θεωρείς ότι -περίπου- ανακάλυψες φλέβα χρυσού ???
"Τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε
δεν μπορούν να λυθούν στο ίδιο επίπεδο σκέψης
που βρισκόμασταν όταν τα δημιουργήσαμε"
Albert EinsteinΔεν θα σχολιάσω περαιτέρω...για τα όσα σείς αντίστοιχα λέτε και υποστηρίζετε...αλλα και όσα κωμικο-τραγικά έχετε δημιουργήσει στις καρδιές των ανθρώπων...γέλα λοιπόν..γέλα..!
Τον άθεο ρώτησα....και θέλω απάντηση σε αυτό που ρώτησα από τον άθεο, αφού τον άθεο αφορά και όχι εσένα.
γιαπετ:
Σου έχω ξαναγράψει ότι η Ναζαρέτ χτίστηκε περί το 250 μαχχ. και το ξυλουργείο του Σήφη, πέντε αιώνες αργότερα. Μάλιστα ανακαινίστηκε (!!!) το 1914.
Καλά σου λέει,...ο γιαπετ, ήταν τόσο στα εγκαίνια της πόλης...όσο και σε αυτά του ξυλουργείου.....και τις δύο φορές!!!! ελπίζω μόνο να μην έφαγε το λιβάνι, όπως κρυφά έκανε σε εγκαίνια ενός καθαριστήριου ο αλβανός ανακαινιστής του χώρου, που ήταν και αυτός καλεσμένος...νόμιζε ο φουκαράς ότι ήταν είδος ξηρών καρπών (τα βρήκε στο πιατελάκι, επάνω στο τραπέζι μετά τον αγιασμό τον οποίο δεν είχε παρακολουθήσει)!
Ε! Δεν τον βοήθησε ο αγιασμός βλέπεις τον άνθρωπο ...μάλλον τιμωρήθηκε διότι δεν παρέστη!
soul
quote:
Kαλά σας λέει ο άνθρωπος......έστω μια φωτογραφία!!! μια μαγνητοφωνημένη συνέντευξη!!! ένα μικρό έστω βιντεάκι!!!....τέλος πάντων κάτι χειροπιαστό!!!
τόσο χάχας που είσαι αυτόματα δείχνει ότι δεν υπάρχει δημιουργός γιατί αν υπάρχει δεν μπορεί να φτιάξει κάτι τόσο χάλια και να το τοποθετήσει στο τελειότερο είδος
quote:
ακόμα της μόδας.»Θέλω, (ελπίζοντας σήμερα να είναι η τυχερή μου μέρα και να πάρω απάντηση) να μου πεις τι από τα δύο συμβαίνει στις Η.Π.Α., έχει κυριαρχήσει η μάθηση και η επιστήμη? ή η βαρβαρότητα?
δεν μπορώ να κατανοήσω την ερώτηση σου;
τι σχέση έχει η αμερική σε αυτό που έχει πει ο Ethan Allen;
ακόμα της μόδας.»
—Ethan Allen
αληθινής διάστασης...Γιατί,ο σύγχρονος δυτικός κόσμος,φέρνει κι πάλι προς την πίστη, όποια κι αν ειναι...Ανοίγουν εστιες πίστης, ακόμη και λανθάνουσες, γιατι ο άνθρωπος θέλει να πιστέψει..Όσο πιο πολιτισμένος γίνεται, τόσο συνειδητοποιεί την ύπαρξη του Θεού,μέσα
απο την ύπαρξη του σύμπαντος....
Προφανώς,γιατι ο πολιτισμος, έχει αναγνωρίσει την πίστη στο θείο....Εκεί,που βλέπει ότι όλα έχουν αναφορά, όσο υλικά κι αν το δεις....Κι αυτή είναι η βαση, για να μιλήσουμε για τον Θεό, με ορισμούς πίστης κι όχι αυτοκινήτου, που λέει κάποιος άλλος στο..απόφθεγμα του, εδώ μέσα και δεν καταλαβαίνει όχι τι διάβασε αλλά ούτε τι λέει....
Κάπου να διαβάζουμε αυτά που γράφουμε και σηκωνουμε σημαία..Ενδέχεται να μας προσβάλλουν...Ενδέχεται, λεω...
quote:Ενδέχεται, λεω...
Είναι η μόνη σωστή παρατήρησή σου που δείχνει ότι κάποιες στιγμές μπορείς να ξεπεράσεις παραληρηματικές καταστάσεις..!
Και να προσέχεις άλλη φορά τις διατυπώσεις σου..
Μην ειρωνεύεσαι όταν δεν μπορείς να απαντήσεις ή να ξεπεράσεις φράγματα που θέτει το είναι σου , στην ίδια σου την ζωή!
Σε παρακολουθώ και σου απαντώ με σεβασμό...αλλα υπάρχουν όρια...μην τα ξεπεράσεις ...ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ..!
soul
Μέσα μας ξέρουμε την αλήθεια,την νιώθουμε και δεν μιλάω για κάτι το υπερφυσικό.
Απο την γέννηση μας και έπειτα συνεχώς διαμορφώνουμε προσωπικότητα,όσο η προσωπικότητα εξελίσεται,τόσο χάνουμε την επαφή με την ψυχή μας.Αυτό αλλάζει άν ο άνθρωπος γνωρίζει για την ψυχή,αν δηλαδή την δέχεται.
Η πλειοψηφία των ανθρώπων δέν σκέφτεται,δέν ξέρει να δημιουργεί σκέψη μόνο δέχεται σκέψη και νομίζει οτι είναι και δικιά του.Ό λόγος είναι οτι το συναισθηματικό μέρος του, είναι πιό έντονο απο το νοητικό μέρος του.Αρα ή συμφωνούμε σε κάτι χωρίς κάν να ξέρουμε ή διαφωνούμε.
Δηλαδή μας λέει κάτι κάποιος και εμείς δέν κοιτάμε άν έχει δίκιο ή όχι αλλά κοιτάμε να βρούμε τα επειχηρήματα για να κερδίσει έδαφος η δικιά μας θεωρία.Λέει ο Αριστοτέλης όλα αυτά και απο τον άθεο περνάνε απαρατήρητα,είναι δυνατόν να περνάνε απαρατήρητα αυτά?
Αθεε,ξέρεις τί σημαίνουν όλα αυτά τα ονόματα που σου είπε ο Αριστοτέλης? Εσύ φίλε μου δέν δέχεσαι τον θεό επειδή δέν υπάρχει αλλά επειδή δέν θέλεις να τον δεχτείς,αλλά βαθιά μέσα σου ξέρεις την αλήθεια και ίσως κάποια στιγμή το καταλάβεις κιόλας.Αν πάντως αυτή η στιγμή είναι τα γεράματα τότε θα είναι ψεύτικη,γιατί τότε οι άνθρωποι φοβούνται και ο φόβος είναι το αντίθετο της αγάπης που είναι ο θεός.
quote:quote:Ενδέχεται, λεω...
Είναι η μόνη σωστή παρατήρησή σου που δείχνει ότι κάποιες στιγμές μπορείς να ξεπεράσεις παραληρηματικές καταστάσεις..!
Και να προσέχεις άλλη φορά τις διατυπώσεις σου..
Μην ειρωνεύεσαι όταν δεν μπορείς να απαντήσεις ή να ξεπεράσεις φράγματα που θέτει το είναι σου , στην ίδια σου την ζωή!
Σε παρακολουθώ και σου απαντώ με σεβασμό...αλλα υπάρχουν όρια...μην τα ξεπεράσεις ...ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ..!
Και ο κάποιος άλλος που λές , έχει όνομα...Εαρινός-Κατα το esoterica-...εσύ γνωρίζεις και το πραγματικό μου όνομα ...Δήμος!
Και ξανα-λέω -σαν το θές- ...:
Πώς μπορεί η κάθε θρησκεία και εν προκειμένω ο Χριστιανισμός να ομιλεί περί του ανθρώπου(ασθενειών-εσωτερικών δρωμένων-θεραπεία..κλπ) ..όταν οπουδήποτε και αν διαβάσεις στην γενικότερη θεωρία του...δεν έχει καμμιά αναφορά και καμμιά γνώση!
Μπορώ να πώ λοιπόν , με τον ίδιο τρόπο που εύκολα προσφωνείς τους άλλους και γώ με την σειρά μου και τον Χριστιανισμό ...παγανιστικό φορέα..!
Αλλά και επικίνδυνο φορέα , διότι δεν έχει γνώσεις αλλα θρησκευτικές πεποιθήσεις που δεν χρειάζεται να αναλύσω για το τι ακριβώς σημαίνει αυτό!
Θα σε παρακαλέσω λοιπόν ...εγκράτεια..και προπάντων σεβασμό ..!
soul
soul
Δήμο φίλε μου, για άλλον μιλάω, όχι για σένα...Να το ..ζωγραφίσω;
Η θρησκεία, έχει συνέχεια αναφορές στον άνθρωπο και σε καταστάσεις που ζει, δημιουργεί και υποκύπτει....Αυτές αφορούν στον άνθρωπο τον
ίδιο, το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του...Αν δεν μπορείς να μαθεις απο την ιστορία, απο που θα μαθεις;Αν δεν μπορεις να μάθες απο τις φορές που ο άνθρωπος πέτυχε κορυφώσεις της ύπαρξης του, πως
θα δεις που θα φτάσει...
Απο τον άθεο, λοιπόν και τον μακφόρ, περιμένω θέσεις τους, αφού έτσι αντιμετωπίζουν το θείο...Απο απόσταση...Λες και το φοβούνται...
quote:Κι αυτή είναι η βαση, για να μιλήσουμε για τον Θεό, με ορισμούς πίστης κι όχι αυτοκινήτου, που λέει κάποιος άλλος στο..απόφθεγμα του, εδώ μέσα και δεν καταλαβαίνει όχι τι διάβασε αλλά ούτε τι λέει....
Αν αυτό ...το περί αυτοκινήτου ...δεν αναφερόταν σε μένα και τα παραδείγματα που έφερα σε άλλες απαντήσεις μου..τότε ειλικρινά ζητώ συγγνώμη!!!
soul
Όπως και νάχει, ο Θεός, δεν είναι της τάξης των....UFO, αλλά είναι πίστη,είναι ανώτερο Όν...Γι αυτο και θέλει την προσοχή στην αναφορά σε Αυτόν...
quote:
Έλα βρε Δήμο,έχεις εσύ απόφθεγμα περι πίστης θεού κι αυτοκινήτου; Ο makfor έχει κι απο δική μου παλιά παρατήρηση, περί φεράρι και Θεού..Όταν ο άνθρωπος κοιτάει πιο πολύ το αυτοκίνητο,παρά την πίστη του..Απλό είναι..
Όπως και νάχει, ο Θεός, δεν είναι της τάξης των....UFO, αλλά είναι πίστη,είναι ανώτερο Όν...Γι αυτο και θέλει την προσοχή στην αναφορά σε Αυτόν...
http://www.youtube.com/watch?v=wztzrBTHxSU
http://www.youtube.com/watch?v=J3VqzjMbh_4
soul
Edited by - Εαρινός on 29/12/2009 22:24:23