ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Διάδοση χριστιανισμού και Εθνικοί ... - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Διάδοση χριστιανισμού και Εθνικοί ... - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

sfr30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
sfrΜέλος
06/10/2005, 22:28:50
quote:

Αδερφέ μου Karnaugh,
δέχομαι την κριτική σου όσον αφορά την έκφρασή μου για τον Μ. Βασίλειο.
Παρασύρθηκα από την συζήτηση σε λάθος χαρακτηρισμό.
Ζητώ συγνώμη από τους συνομιλητές μου.

Εγώ σε συγχαίρω, Βασίλη, για το ήθος σου. Είπες μια κουβέντα παραπάνω για ένα ιστορικό πρόσωπο και ζήτησες συγγνώμη επειδή κάποιοι εθίγησαν. Δικαίωμά τους να θίγονται, πολύ καλά έκανες και ανακάλεσες!

Κάποιος άλλος εξύβρισε όμως συνομιλητές του, όχι αρχαία πρόσωπα και δεν είχε το ανάστημα, παρ' ότι δηλώνει ψηλός, να ζητήσει συγγνώμη, αν και του ζητήθηκε. Βλέπεις πόσο εύκολα, με μια κουβέντα, διακρίνονται οι άνθρωποι από το ήθος τους ...

KarnaughΝέο Μέλος
06/10/2005, 23:55:32
Αγαπητέ Βασίλη,
quote:
Όσον αφορά τους σύγχρονους άγιους δεν είναι ανάγκη να πάμε στην ιστοσελίδα που αναφέρεις.

Αρκεί να ξαναπαίξουμε στο Βίντεο τις εκπομπές του Τριανταφυλλόπουλου για να πάρουμε μια γεύση από τους Άγιους της σύγχρονης εκκλησίας.

Στην ιστοσελίδα που αναφέρω, μεταξύ των άλλων, αναφέρει ότι ο άνθρωπος αυτός έχει σπουδάσει Φυσικός, έχει κάνει μεταπτυχιακά στο Harvard και στο MIT, στην Αστροφυσική και στην Μηχανολογία, και εκτός από όλα αυτά είναι και διδάκτωρ Βιοιατρικής. Και εκτός αυτών, διδάκτωρ Θεολογίας.
Πιστεύω πως όλα αυτά το βίντεο του Τριαναταφυλλόπουλου δεν μπορεί να τα σβήσει, ούτε στο ελάχιστο.

Αγαπητέ κατά το ήμισυ συνάδελφε sfr

quote:
Εγώ σε συγχαίρω, Βασίλη, για το ήθος σου. Είπες μια κουβέντα παραπάνω για ένα ιστορικό πρόσωπο και ζήτησες συγγνώμη επειδή κάποιοι εθίγησαν. Δικαίωμά τους να θίγονται, πολύ καλά έκανες και ανακάλεσες!

Δεν θίχτηκα, γιατί πολύ απλά δεν είμαι ούτε ο μ. Βασίλειος, αλλά ούτε και τόσο φανατικός υποστηρικτής της θρησκείας ώστε να θιχτώ.
Επίσης, το συγκεκριμένο δεν το ανέφερα για να τον φέρω να ανακαλέσει, αλλά για να δείξω πως οποιαδήποτε κριτική καταδικάζει τα πνευματικά δημιουργήματα κάποιου ανθρώπου με έναν τόσο υποτιμητικό τρόπο, μόνο θεμιτή δεν είναι.

Αν πιστεύεις πως με το να τον συγχαίρεις για την στάση που κράτησε, ουσιαστικά ενθαρρύνεις την συγνώμη, ίσως και να το πετυχαίνεις. Εγώ πάντως με την στάση μου προσπαθώ να αποθαρρύνω την παρεκτροπή και να σας βγάλω από τον κόπο να ζητήσετε συγνώμη και ακολούθως να συγχαρείτε ο ένας τον άλλο για το ήθος και τις αρχές σας.
Πιστεύω ότι το δεύτερο είναι αποτελεσματικότερο, φίλε sfr.

Ίσως πάλι το πρώτο να είναι καλύτερο, γιατί έτσι θα έχετε και την ευκαιρία να αναδείξετε το ήθος σας και τις αρχές σας, και να συγχαρείτε ο ένας τον άλλον για αυτό.

Ο φίλος Βασίλης έγραψε το εξής:

quote:

1. δέχομαι την κριτική σου όσον αφορά την έκφρασή μου για τον Μ. Βασίλειο.

2. Παρασύρθηκα από την συζήτηση σε λάθος χαρακτηρισμό.

3. Ζητώ συγνώμη από τους συνομιλητές μου.

4. Επί της ουσίας όμως θεωρώ ότι έχω δίκιο.

Το οποίο σε καθημερινή ελληνική αντιστοιχεί σε:
" 1. Δίκιο έχετε ρε παιδιά,
2. δεκτό αυτό που λέτε ότι δεν εκφράστηκα καλά,
3. συγνώμη για αυτό που είπα
4. αλλά πως να το κάνουμε τώρα, μπούρδες έλεγε ο άνθρωπος."

Πιστεύω πως δεν θα ήθελες τον Ψηλό και τον κάθε άλλο φίλο που ίσως παρεκτράπηκε, να ανταποκριθεί σε αυτό που ζητάς ακολούθως με τον ίδιο τρόπο;

Δεν θέλω να αποκηρύξω την απάντηση του φίλου Βασίλη ως άκυρη ή επιφανειακή, αλλά να δείξω πως κατά βάση μόνο ο χαρακτηρισμός ανακαλέσθηκε. Μόνο ένας συγκεκριμένος συνδυασμός γραμμάτων με άλλα λόγια.

Edited by - Karnaugh on 07/10/2005 00:03:01

Edited by - Karnaugh on 07/10/2005 00:06:38

VasiliscmΜέλος
07/10/2005, 00:57:25
Dear Karnaugh,

εδώ παρεκτρέπεσαι εσύ όταν λες:

quote:
Το οποίο σε καθημερινή ελληνική αντιστοιχεί σε:
" 1. Δίκιο έχετε ρε παιδιά,
2. δεκτό αυτό που λέτε ότι δεν εκφράστηκα καλά,
3. συγνώμη για αυτό που είπα

Ανακάλεσα τις άσχημες κουβέντες που είπα. Δεν ανακάλεσα όμως την επιχειρηματολογία μου, που αποδεικνύει ότι είναι λαθεμένες οι θέσεις του Μ. Βασιλείου. Διότι πιστεύω ότι επι της ουσίας έχει άδικο ο Μ. Βασίλειος.

Εδώ λοιπόν πετυχαίνεις να ανασκευάσεις την εικόνα που είχες καλλιεργήσει εδώ στο Φόρουμ. Βάζεις στο στόμα μου κουβέντες που δεν είπα.
Δέχθηκα την λάθος έκφραση για τον Μ. Βασίλειο. Δεν δέχομαι ότι έχει δίκιο. Ίσα ίσα λέει μεγάλες ανακρίβειες οι οποίες δεν συνάδουν με την θεία φώτιση που υποτίθεται ότι είχε.

Όσον αφορά τον Δεσπότη της Αττικής λές:

quote:

Στην ιστοσελίδα που αναφέρω, μεταξύ των άλλων, αναφέρει ότι ο άνθρωπος αυτός έχει σπουδάσει Φυσικός, έχει κάνει μεταπτυχιακά στο Harvard και στο MIT, στην Αστροφυσική και στην Μηχανολογία, και εκτός από όλα αυτά είναι και διδάκτωρ Βιοιατρικής. Και εκτός αυτών, διδάκτωρ Θεολογίας.
Πιστεύω πως όλα αυτά το βίντεο του Τριαναταφυλλόπουλου δεν μπορεί να τα σβήσει, ούτε στο ελάχιστο.

Είναι λοιπόν αυτός ο ένας η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα ότι οι θετικοί επιστήμονες είναι άθεοι.
Εάν φυσικά πιστεύει στον Εβραίο θεό πιά. Και για να το εξηγήσω αυτό το τελευταίο καλύτερα :
Με αυτά που είδαμε στην τηλεόραση από τον Τριανταφυλλόπουλο πριν κάποιους μήνες αποδεικνύεται ότι πολλοί από αυτούς τους παπάδες δεν έχουν ούτε Θεό ούτε ιερό ούτε όσιο. (Θεό μάλλον έχουν μόνον το χρήμα.)

Φιλικά Βασίλης

KarnaughΝέο Μέλος
07/10/2005, 18:15:02
quote:
Εδώ λοιπόν πετυχαίνεις να ανασκευάσεις την εικόνα που είχες καλλιεργήσει εδώ στο Φόρουμ. Βάζεις στο στόμα μου κουβέντες που δεν είπα.

Δεν θα το έλεγα. Αυτούσιο τον λόγο σου αναπαρήγαγα.

quote:
Δέχθηκα την λάθος έκφραση για τον Μ. Βασίλειο. Δεν δέχομαι ότι έχει δίκιο. Ίσα ίσα λέει μεγάλες ανακρίβειες οι οποίες δεν συνάδουν με την θεία φώτιση που υποτίθεται ότι είχε.

Δεκτό.

quote:
Είναι λοιπόν αυτός ο ένας η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα ότι οι θετικοί επιστήμονες είναι άθεοι.

Η γενιά της Σοβιετικής και του Ψυχρού πολέμου, ναι, έχει αρκετούς άθεους.
Η γενιά του 1800-1900 είχε τα πιο τρανταχτά ονόματα να προσκυνούν τον Χριστιανισμό.

quote:
Εάν φυσικά πιστεύει στον Εβραίο θεό πιά. Και για να το εξηγήσω αυτό το τελευταίο καλύτερα :
Με αυτά που είδαμε στην τηλεόραση από τον Τριανταφυλλόπουλο πριν κάποιους μήνες αποδεικνύεται ότι πολλοί από αυτούς τους παπάδες δεν έχουν ούτε Θεό ούτε ιερό ούτε όσιο. (Θεό μάλλον έχουν μόνον το χρήμα.)

Δεν μπορώ να δεχθώ ότι ο συλλογισμός αυτός είναι σωστός, γιατί έτσι ο συγκεκριμένος άνθρωπος κατηγορείται για πράγματα τα οποία δεν έχει διαπράξει.
Όσον αφορά τα περί του Τριανταφυλλόπουλου, προσωπικά δεν άκουσα συγκεκριμένη αναφορά στο όνομα του σεβαστού Μητροπολίτη.
Εκτός αν, στηριζόμενος στο τελευταίο περί "θεότητος του χρήματος", θέλεις να μας πεις πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος έγινε Μητροπολίτης για το χρήμα της θέσης.
Και σε αυτό υπάρχει μια εξίσου εύκολη απάντηση: η βιοιατρική που σπούδασε έχει πολύ περισσότερα λεφτά.

KarnaughΝέο Μέλος
07/10/2005, 18:24:39
Επίσης:
quote:
Όσον αφορά τον Δεσπότη της Αττικής λές:

Μίλησα για τον Μητροπολίτη Μεσογαίας...

lancelotΜέλος
07/10/2005, 18:46:29
Vasiliscm ΕΣΥ ΣΕ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ?
KarnaughΝέο Μέλος
07/10/2005, 18:52:29
φίλε Lancelot, απ' ότι έχω καταλάβει, είναι Φυσικός ή Μαθηματικός ή κάτι παρεμφερές ή πολύ απλά hobbίστας και πιστεύει στην αυθυπαρξία του σύμπαντος.
lancelotΜέλος
07/10/2005, 19:28:58
Ειμαι μηχανικος σε καποιο τομεα,αυτο τι ρολο παιζει?
Ξερω "μορφωμενους" που ειναι βλητα και "ανειδικευτους" που "πετανε"!!
VasiliscmΜέλος
07/10/2005, 21:28:25
Αγαπητέ Karnaugh,

Σου λέω ότι βάζεις στο στόμα μου κουβέντες που δεν είπα κι απαντάς:

quote:
Δεν θα το έλεγα. Αυτούσιο τον λόγο σου αναπαρήγαγα.

Εγώ είπα: 4. Επι της ουσίας έχω δίκιο

Εσύ αναπαρήγαγες:

quote:

Αυτή λοιπόν είναι η γυμνή αλήθεια.

Περιμένω επανόρθωση.
Εκτός κι αν αυτή είναι ξένη λέξη για τους Χριστιανούς.

Φιλικά Βασίλης

KarnaughΝέο Μέλος
08/10/2005, 02:08:24
quote:
Σου λέω ότι βάζεις στο στόμα μου κουβέντες που δεν είπα κι απαντάς:

quote:Δεν θα το έλεγα. Αυτούσιο τον λόγο σου αναπαρήγαγα.

Εγώ είπα: 4. Επι της ουσίας έχω δίκιο

Εσύ αναπαρήγαγες:

quote:4. αλλά πως να το κάνουμε τώρα, μπούρδες έλεγε ο άνθρωπος."

Αυτή λοιπόν είναι η γυμνή αλήθεια.

Περιμένω επανόρθωση.
Εκτός κι αν αυτή είναι ξένη λέξη για τους Χριστιανούς.

Να' σαι καλά φίλε Βασίλη που με βγάζεις από τον κόπο να αποδεικνύω πως όντως δεν βάζω λόγια στο στόμα σου.
Να επανορθώσω ως προς τι; Τι είπα λάθος;

KarnaughΝέο Μέλος
08/10/2005, 02:43:11
quote:
Ειμαι μηχανικος σε καποιο τομεα,αυτο τι ρολο παιζει?

Συνάδελφοι ήμαστε.

Ως προς τον τομέα βέβαια δεν νομίζω να είμαστε στον ίδιο.

---

Φίλε Βασίλη, δεν είναι το θέμα η έκφραση, αλλά η αντιμετώπιση. Το να αποσύρεις την λέξη "μπούρδες" αλλά στην θέση της να δηλώνεις πως στην ουσία δεν αλλάζεις αυτό που είπες, είναι σαν να μου λες πως αλλάζεις μόνο τον συνδυασμό γραμμάτω που χρησιμοποιείς για να εκφράσεις την άποψή σου.
Δεν έχω πρόβλημα να επανορθώσω, αν όντως υπάρχει κάτι το οποίο είπα λάθος. Πάντως όπως σου είπα, αν είναι να απορρίπτεις απόψεις κατ' αυτό τον τρόπο, αυτομάτως εξαναγκάζει έναν παντελή εξευτελισμό και μια σειρά άλλων ανθρώπων, όπως για παράδειγμα αυτόν:
http://www.kuro5hin.org/story/2003/2/24/81323/0904
τον οποίο μάλλον θα σέβεσε ως φυσικός επιστήμων.
Εγώ δόξα τω Θεω ανήκω σε αυτούς που χρωστούν την επιστήμη τους στον Leibniz, και μπορώ να δέχομαι το έργο τους χωρίς να το απαξιώνω για τους μοναδισμούς του.

VasiliscmΜέλος
08/10/2005, 10:19:08
Αγαπητέ Karnaugh

Αυτή είναι η Ηθική της θρησκείας της αγάπης που ΞΕΣΦΑΓΙΑΖΕΙ και σκοτώνει λαούς ολόκληρους και την οποία πρεσβεύεις.
Σε αυτήν την βάση κάθε τι δικαιολογήται αρκει να συμφωνει με την ηθική του ΕΒΡΑΙΟΥ Θεού σου.

Ο καθένας κρίνεται από αυτά που λέει εδω μέσα.

Είμουν σίγουρος ότι θα σε διέκρινε ο φανατισμός της θρησκείας σου.
Είναι δύσκολο να δεχθείς την άλλη άποψη όταν για 2000 χρόνια οι όμοιοι σου εκτελούσαν ή εξαφάνιζαν όσους είχαν διαφορετική άποψη.

Φιλικά Βασίλης.

ΥΓ: Θα τα πούμε από Δευτέρα.

KarnaughΝέο Μέλος
08/10/2005, 11:35:06
quote:
Αυτή είναι η Ηθική της θρησκείας της αγάπης που ΞΕΣΦΑΓΙΑΖΕΙ και σκοτώνει λαούς ολόκληρους και την οποία πρεσβεύεις.

Συγνώμη; Έχω σφάξει εγώ κανέναν και δεν το ήξερα;

quote:

Σε αυτήν την βάση κάθε τι δικαιολογήται αρκει να συμφωνει με την ηθική του ΕΒΡΑΙΟΥ Θεού σου.

Σου είπα ήδη, ότι ο Θεός δεν επιδέχεται εθνικό προσδιορισμό, και δεύτερον ότι δεν μπορείς να βάλεις μια συμπεριφορά σε καλούπια.
Αυτά τουλάχιστον ισχύουν για εμένα.

quote:
Ο καθένας κρίνεται από αυτά που λέει εδω μέσα.

Χαίρομαι που το βλέπεις έτσι. Ωστόσο, δεν γράφω για να κριθώ από τους άλλους, αλλά για να κριθώ από τον εαυτό μου. Αν έγραφα για να κριθώ από τους άλλους θα έλεγα λόγια να χαιδεύουν τα αυτιά.

quote:
Είμουν σίγουρος ότι θα σε διέκρινε ο φανατισμός της θρησκείας σου.

Τι να σου πω τώρα; Δεν είμαι εγώ αυτός που αποκάλεσε μια κοσμοθεώρηση ενός αγίου της αντίπαλης παράταξης που έζησε κάπου 800 χρόνια πριν τα οργανομένα μαθηματικά ως "μπούρδα" και χρειάστηκε να του το επισημάνει κάποιος άλλος για να ανακαλέσει. Ούτε είμαι εγώ αυτός που σκόπιμα βάζει σε κάθε post του αναφορά στις σφαγές των Ιουδαίων.

Οι χαρακτηρισμοί σου στους ομοίους σου. Έχω αρκετούς λόγους στην ζωή μου για να μην δέχομαι τέτοιου είδους κριτική, ειδικά όταν έχω διωχθεί από άτομα με παρόμοια νοοτροπία, και μάλιστα με πολύ σκληρό τρόπο. Τουλάχιστον εγώ ουδέποτε απέκλισα κάποιον λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων, ούτε του έδειξα την πόρτα επειδή ακολουθούσε μια θρησκεία που δεν συμφωνούσε με τα πιστεύω μου.

quote:

Είναι δύσκολο να δεχθείς την άλλη άποψη όταν για 2000 χρόνια οι όμοιοι σου εκτελούσαν ή εξαφάνιζαν όσους είχαν διαφορετική άποψη.

Μου είναι πολύ εύκολο να δεχθώ οποιαδήποτε άποψη, αρκεί αυτή να στέκει, να έχει βάση και πάνω από όλα να είναι καλύτερη από αυτήν που είχα στην θέση της προηγουμένως.

Όσον αφορά αυτό που είπες, αν για εμένα είναι δύσκολο που οι όμοιοί μου εκτελούσαν όσους είχαν διαφορετική άποψη επί 2000 χρόνια, τότε μάλλον για εσένα θα είναι πολύ πιο δύσκολο που οι όμοιοί σου αφάνισαν υπερδιπλάσιο αριθμό μέσα στο 1/25 του χρόνου.

Ή μήπως τα δικά μας τα ξεχνάμε αγαπητέ Βασίλη, όταν το θέμα φτάνει στο να πυροβολήσουμε τον συνάνθρωπό μας επειδή η θρησκεία που νομίζουμε για αυτόν είναι δυσβάσταχτη για την συνείδησή μας;

toxotisΜέλος
08/10/2005, 21:31:42
quote:
Όσον αφορά αυτό που είπες, αν για εμένα είναι δύσκολο που οι όμοιοί μου εκτελούσαν όσους είχαν διαφορετική άποψη επί 2000 χρόνια, τότε μάλλον για εσένα θα είναι πολύ πιο δύσκολο που οι όμοιοί σου αφάνισαν υπερδιπλάσιο αριθμό μέσα στο 1/25 του χρόνου.

Ή μήπως τα δικά μας τα ξεχνάμε αγαπητέ Βασίλη, όταν το θέμα φτάνει στο να πυροβολήσουμε τον συνάνθρωπό μας επειδή η θρησκεία που νομίζουμε για αυτόν είναι δυσβάσταχτη για την συνείδησή μας;

Σε ποιούς αναφέρεσε Κarnaugh?
Δεν μου είναι σαφές.

KarnaughΝέο Μέλος
08/10/2005, 22:11:01
quote:
Σε ποιούς αναφέρεσε Κarnaugh?
Δεν μου είναι σαφές.

Στους κατά το ήμισυ συμπατριώτες μου στην παλιά CCCP, τώρα Ρωσία. Τον τελευταίο αιώνα οι διωγμοί ήταν τρομακτικοί ειδικά ενάντια στους Χριστιανούς, είτε επρόκειτο για Ρωμαιοκαθολικούς είτε για Ορθοδόξους, που ήταν και η πλειοψηφία. Ευτυχώς μετά το '70 τα πράγματα ήταν αισθητά πιο ομαλά...
Εγώ δεν έτυχε (ευτυχώς) να ζήσω το αποκορύφωμα των διωγμών, καθ'ότι είμαι από αρκετά νεότερη γενιά, και έζησα περισσότερο στην Ελλάδα. Την κατάντια όμως της κατάστασης δεν μπορώ να την περιγράψω με λόγια. (Βέβαια τα πράγματα δεν ήταν για όλους τα ίδια)

Εύχομαι να μην χρειαστεί να ζήσουμε και στην Ελλάδα κάτι ανάλογο.

Edited by - Karnaugh on 08/10/2005 22:28:56

ΜετρονΜέλος
09/10/2005, 11:04:41

Ψηλός

quote:

" ....... Εδώ ο Μέγας Βασίλειος σπούδασε για μια τετραετία ρητορική, φιλοσοφία, γραμματική, διαλεκτική, αστρονομία, γεωμετρία και ιατρική."

Αρα γνώριζε επίσης άριστα Ερατοσθένη , Πυθέα και Ποσειδώνιο , Ευδοξο τον Κνίδιο ,Γέμινο τον Ρόδιο, Πτολεμαίο κοκ και της θεωρίες τους και είναι απλά πολύ παράξενο να μην τους αναφέρει καθόλου παρά μόνο τα παραληρήματα απο τα διάφορα εδάφια της Γέννεσης που κατά μεγάλο μέρος δεν είναι καν Εβραϊκά αλλά αλλων πολιτισμόν όπως του Σουμεριακού, Ασσυρίων κλπ!
quote:
Το ζουμί λοιπόν βρίσκεται στην τελευταία παράγραφο όπου μας λέει για το Χριστιανισμό σημασία έχει η καλή χρήση της επιστήμης (Όροι κατά πλάτος, 2, 3).
Τώρα αν εσύ θέλεις ή όχι να το καταλάβεις είναι δικό σου πρόβλημα.

Μάλιστα!Μαλλον κατάλαβα τι εννοεί με καλή χρήση ο Big Bill!

Ούκ ήμην, εγέγονα, ούκ είμι ου μέλει μοι

Edited by - Μετρον on 09/10/2005 11:06:51

nikostheaterΜέλος
09/10/2005, 13:59:40
quote:
ηλός

quote:
" ....... Εδώ ο Μέγας Βασίλειος σπούδασε για μια τετραετία ρητορική, φιλοσοφία, γραμματική, διαλεκτική, αστρονομία, γεωμετρία και ιατρική."

Αρα γνώριζε επίσης άριστα Ερατοσθένη , Πυθέα και Ποσειδώνιο , Ευδοξο τον Κνίδιο ,Γέμινο τον Ρόδιο, Πτολεμαίο κοκ και της θεωρίες τους και είναι απλά πολύ παράξενο να μην τους αναφέρει καθόλου παρά μόνο τα παραληρήματα απο τα διάφορα εδάφια της Γέννεσης που κατά μεγάλο μέρος δεν είναι καν Εβραϊκά αλλά αλλων πολιτισμόν όπως του Σουμεριακού, Ασσυρίων κλπ!

quote: Το ζουμί λοιπόν βρίσκεται στην τελευταία παράγραφο όπου μας λέει για το Χριστιανισμό σημασία έχει η καλή χρήση της επιστήμης (Όροι κατά πλάτος, 2, 3).
Τώρα αν εσύ θέλεις ή όχι να το καταλάβεις είναι δικό σου πρόβλημα.

Μάλιστα!Μαλλον κατάλαβα τι εννοεί με καλή χρήση ο Big Bill!

Εχετε σπουδασει βλακεια εδω μεσα η ετσι σας βγαινει;
Προφανως εσυ ουτε πηρες ειδηση τι προσωπικοτητα ηταν ο συγκεκριμενος ανθρωπος ουτε τι καλο εκανε στην κοινωνια του.Εσενα το μονο που σε ενδιεφερε ηταν να διαφημισει τις σπουδες του,ε;
Τι να πω,τι να πω σε εναν ανθρωπο που ειναι φανατικος δεντροπαρατηρητης σε ενα υπεροχο δασος....
Το να σκεφτεσαι ειναι δικαιωμα,οχι υποχρεωση βεβαια...
ΜετρονΜέλος
09/10/2005, 19:04:12
«»Εχετε σπουδασει βλακεια εδω μεσα η ετσι σας βγαινει;»»

Μια και είναι σε πληθυντικό ας απαντήσει κανένας άλλος διότι…

«»Προφανως εσυ ουτε πηρες ειδηση τι προσωπικοτητα ηταν ο συγκεκριμενος ανθρωπος ουτε τι καλο εκανε στην κοινωνια του.Εσενα το μονο που σε ενδιεφερε ηταν να διαφημισει τις σπουδες του,ε»»;

Θεωρό ότι απέριψε όλους αυτούς που ανέφερα και ενστερνίσθηκε αρλούμπες για χάριν τι και ποιού? Ανυπόστατα παραληρήματα έναντι επιστημονικών αποδείξεων μου λένε απλά ότι ο άνθρωπος ετούτος ανήκει στους μεγάλους δημαγωγούς του Χριστιανισμού..

«»Τι να πω,τι να πω σε εναν ανθρωπο που ειναι φανατικος δεντροπαρατηρητης σε ενα υπεροχο δασος....»»

Ποιο είναι το υπέροχο δάσος αλήθεια αγαπητέ? Ο Χριστιανισμός? Όπου και να τον πιάσεις ζέχνει!

»»Το να σκεφτεσαι ειναι δικαιωμα,οχι υποχρεωση βεβαια...»»

Ωραία ατάκα! Πού την διάβασες αλήθεια? Διότι θέλει IQ άνω του 80 για να σκεφθείς κάτι τέτοιο, εκτός φυσικά εάν σου ήρθε με θεία επιφώτηση…. Εκεί πάω πάσο

Ούκ ήμην, εγέγονα, ούκ είμι ου μέλει μοι

nikostheaterΜέλος
09/10/2005, 21:06:29
Αν αποκαλεις δημαγωγο του χριστιανισμου καποιον ο οπιος εφτιαξε ολοκληρο συγκροτημα απο ορφανοτροφεια,γηροκομεια,νοσοκομεια για να βοηθηθησει τον κοσμο τοτε τι να πω...
Μεινε με τον φανατισμο και την τυφλοτητα σου,τι να σου πω..
VasiliscmΜέλος
09/10/2005, 23:27:56
Αγαπητέ Karnaugh,

Λες:

quote:
Συγνώμη; Έχω σφάξει εγώ κανέναν και δεν το ήξερα;

Όχι εσύ αλλά η θρησκεία που πιστεύεις έχει σφάξει Χιλιάδες.

Λες:

quote:
Σου είπα ήδη, ότι ο Θεός δεν επιδέχεται εθνικό προσδιορισμό, και δεύτερον ότι δεν μπορείς να βάλεις μια συμπεριφορά σε καλούπια.
Αυτά τουλάχιστον ισχύουν για εμένα.

Ο Θεός σας είναι Εβραίος, δημιούργημα του Εβραικού ιερατείου.
Κατασκευάστηκε για να μπορούν οι Εβραίοι να ελέγχουν τον λαό τους.
Λες:

quote:
Τι να σου πω τώρα; Δεν είμαι εγώ αυτός που αποκάλεσε μια κοσμοθεώρηση ενός αγίου της αντίπαλης παράταξης που έζησε κάπου 800 χρόνια πριν τα οργανομένα μαθηματικά ως "μπούρδα" και χρειάστηκε να του το επισημάνει κάποιος άλλος για να ανακαλέσει. Ούτε είμαι εγώ αυτός που σκόπιμα βάζει σε κάθε post του αναφορά στις σφαγές των Ιουδαίων.

Κι όμως είσαι αυτός που σκόπιμα διαστρέβλωσε τα λόγια μου και προσπάθησε να δικαιολογηθεί ανεπιτυχώς γι'αυτό. Προδίδοντας το ήθος του και το ήθος της Εβραικής (κατά μέρος) Θρησκείας του.
Λες:

quote:

Εδώ ο φανατισμός σου που περισσεύει ξεσκεπάζει τις επιδιώξεις της Θρησκείας σου. Ίσως η Ρώσοι ήξεραν ότι είσαστε φανατικοί και σας φοβήθηκαν.

Φιλικά Βασίλης