- Το τραγούδι της Ήττας ΙΙ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
είναι που κυκλοφορώ σαν τον Δον Κιχώτη.
Πότε στον αφρό, πότε εκεί στον πάτο,
έβρασαν τα χρόνια μου σαν ένα αυγό μελάτο.
Γλυκιά μου Περσεφόνη, Θάλεια μου καλή,
τι να πω και τι να τραγουδήσω.
Είναι που με βρήκε τούτη η εποχή,
μ' ένα δεκανίκι στα τυφλά να περπατήσω.
Να σου πάλι εδώ, γύρω απ' τις λεχώνες,
μπουρτζοκαραβλάχικα φεύγουν οι χειμώνες.
Αν δεν ντρέπεσαι που 'φαγες την φόλα,
έλα μπες στο θέμα μου να τα ξεχάσουμε όλα.
Τα δέοντα.
Edited by - Don_Kixwtis on 20/02/2006 16:50:54
κάτω απ' το κυπαρισσάκι.
Κυπαρίσσι μου μεγάλο
δεν σε φτάνει τίποτ' άλλο.
Μα της τσίκας το ντουμάνι
ανεβαίνει και σε φτάνει.
Από κάτω απ' την μολόχα
το τσαρδί μου πρώτα τόχα!
![]()
Edited by - Αίολος on 21/02/2006 14:46:28
ΤΡΙΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΘΟΝΤΑΝ.....
"the world is full of kings and queens,who blind your eyes and steal your dreams"
Say Bamboocha.

Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλλα,
θα βγάλω τα παπούτσια μου, να μην βραχεί η ομπρέλα!
![]()
![]()
Edited by - Αίολος on 24/02/2006 01:11:38
And at the top...cinnamon!
Ε...μία ταινίαααα!
.
.
ΥΓ :
quote:
Drink Fanta.
Say Bamboocha.
![]()
![]()

Edited by - durden_alie on 24/02/2006 01:35:03
quote:...I 'll take of my shoes, so my umbrella stays dry...From the city I come
And at the top...cinnamon!
Μην βαράτε για την ορθογραφία!
Και για να μην κσεχνιώμασται...
Αποκλείεται σου είπα,
αποκλείεται σου λέω,
στο νερό ν' ανοίξω τρύπα,
γιατί ξέρω κι επιπλέω!
durden...;
Βρε δεν πάω πουθενά, πουθενά, πουθενά, εδώ θα μείνωωω...
Edited by - Αίολος on 24/02/2006 17:46:25
quote:
durden...;Βρε δεν πάω πουθενά, πουθενά, πουθενά, εδώ θα μείνωωω...
δεν σ' αγγίζουν τα χάδια τα ξένα
Δεν θα πας πουθενά δεν θα πας πουθενά
θα γυρίσεις μια νύχτα σε μένα
.
.
.
.
Ε...μία ταινίαααα λέμε!
![]()
![]()

Δεν θα πας, δεν θα πας πουθενά
Τ' όνομά σου φωνάζω, δακρύζω στον κόσμο μπροστά
μα εσύ, μα εσύ πουθενά
Thank God!
![]()
![]()
![]()
Galadriel ![]()
![]()
![]()

για όλα υπάρχει καιρός και τρόπος
Τα κατηγορητήριο εναντίον της ΠΑΕ Ολυμπιακός (και της ΠΑΕ Πανιώνιος) αναφέρει ότι οι δύο ομάδες ενδέχεται να τιμωρηθούν με απευθείας μηδενισμό, 4 αγωνιστικές τιμωρία έδρας και αφαίρεση τριών βαθμών.
Ανακοινώνεται στις 22:00 της Τρίτης 11/01/05.
Στις 19:00 είχε προηγηθεί συνάντηση μεταξύ του Κ. Καραμανλή με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ .Ορφανό.
Φαίνεται πως το κατηγορητήριο συντάχθηκε με εντολή των δύο πολιτικών προσώπων και όχι από Αθλητικό Δικαστή.
Αυτό μαρτυρά
1)η ώρα ανακοίνωσης του κατηγορητηρίου (υπερβολικά αργά για αθλητικό κατηγορητήριο και μάλιστα μετά την συνάντηση Καραμανλή – Ορφανού!!!)
2)τις παραινέσεις που διοχέτευσε στον τύπο ο Ορφανός εκ μέρους του Πρωθυπουργού. Παραινέσεις τύπου «Δεν πάει άλλο…», «να τιμωρήσουν αυστηρά…», «να επιβάλλουν παραδειγματικές ποινές…»
ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
Καταρχάς οι παραινέσεις αυτές αποτελούν ωμή παρέμβαση και προσπάθεια επηρεασμού της Αθλητικής Δικαιοσύνης!!!
Από τη μια μεριά έχουμε τους κανονισμούς του ποδοσφαίρου και από την άλλη τους νόμους του κράτους.
Αρμόδιος φορέας για τις παραβάσεις των νόμων του κράτους είναι η Πολιτική Δικαιοσύνη. Αντίθετα για τις παραβάσεις των κανονισμών του ποδοσφαίρου αρμόδια είναι η Αθλητική Δικαιοσύνη.
Η πολιτική ηγεσία δεν έχει κανένα δικαίωμα να επεμβαίνει και να επηρεάζει την Αθλητική Δικαιοσύνη!!! Αυτό συμβαίνει μόνο σε ολοκληρωτικά πολιτεύματα, όπως την πρόσφατή μας Χούντα.
Λίγους μήνες πριν, εξαιτίας της παρέμβασης της κυβέρνησης για τις εκλογές της ΕΠΟ η UEFA και η FIFA λίγο έλειψε να αποφασίσουν τον πλήρη αποκλεισμό των ελληνικών ομάδων από ΚΑΘΕ ευρωπαική διοργάνωση. Η ίδια καμπάνα έρχεται να χτυπήσει και τώρα εάν ο Ολυμπιακός τιμωρηθεί με μηδενισμό και αφαίρεση βαθμών εξαιτίας των επεισοδίων της Κυριακής που πέρασε.
Αυτό δεν έχει ξαναγίνει ποτέ και πουθενά στον κόσμο. Και αν γίνει θα πρόκειται για παγκόσμιο ποδοσφαιρικό σκάνδαλο και μάλιστα το μεγαλύτερο που έχει ποτέ γίνει.
(Αναφέρομαι στην τιμωρία).
Σε ολόκληρη Αγγλία (την μητέρα του σύγχρονου ποδοσφαίρου) υπήρχε τεράστιο πρόβλημα με τους αληταράδες οπαδούς. Ποτέ όμως δεν μηδένισαν ομάδα!
Αν ο κ. Ορφανός θέλει να καταπολεμήσει την βία και έχει τα κότσια, να συλλάβει τους υπαίτιους. Τα πρόσωπά τους φαίνονται ξεκάθαρα από τις κάμερες του ALPHA.
Και να ξεκινήσει επιτέλους το μέτρο της τοποθέτησης καμερών στα γήπεδα. Όπως οι Άγγλοι. Και να εφαρμόσει εκεί τα «να τιμωρήσουν αυστηρά…», «να επιβάλλουν παραδειγματικές ποινές…».
Δηλώνω φίλαθλος του Ολυμπιακού. Το πρόβλημα μου δεν είναι αν τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός αλλά το «για πιο λόγο» να τιμωρηθεί.
Οι αθλητικοί νόμοι λένε ότι αν οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας (από τα εισιτήρια που της δόθηκαν για να ΔΙΑΚΙΝΗΣΕΙ στους οπαδούς της) συμμετέχουν σε επεισόδια εντός γηπέδου, τότε η ομάδα τιμωρείται με χρηματικό πρόστιμο ή τιμωρία έδρας ή και τα δύο.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ήταν υπεύθυνη μόνο για τους 322 οπαδούς της (όπου όλοι ήταν κόσμιοι). Καλώς ή κακώς αυτό λέει ο ποδοσφαιρικός κανονισμός.
Από πού και ως που λοιπόν να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός για επεισόδια οπαδών που προμηθεύτηκαν εισιτήρια από την ΠΑΕ Πανιώνιος;
Χούλιγκανς υπάρχουν σε όλες τις ομάδες. Θα την πληρώσει ο Ολυμπιακός μόνο και μόνο επειδή ο Παναθηναικός έχασε το παιχνίδι με την ΑΕΚ;
Σκοπός μου με αυτό το topic δεν είναι να φέρω στην επιφάνεια οπαδικά μίση και αντιπάθειες. Αλλά την ανταλλαγή απόψεων στο αν δίκαια ή άδικα ο Ολυμπιακός κινδυνεύει να τιμωρηθεί τόσο σκληρά.
Άποψή μου ότι ο Ολυμπιακός κινδυνεύει να τιμωρηθεί άδικα.
Αγαπώ τον Ολυμπιακό προσπαθώντας να τον αγαπώ αγνά χωρίς να φανατίζομαι.
Αν έπρεπε να τιμωρηθεί δίκαια θα ήμουν από τους πρώτους που θα το ζητούσα.
Γιατί αγαπώ τον Ολυμπιακό, τον καθαρό Ολυμπιακό και όχι την διοίκησή του.
Και για να μην παρεξηγηθώ: Σκοπός μου δεν είναι να κάνω αντιπολίτευση στην κυβέρνηση. Αυτό το έχουν αναλάβει άλλοι.
ΥΓ είμαι φίλαθλος της ταλαίπωρης ΑΕΚ![]()

Πρώην ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ
Εχέμβροτος επί..Κολονώ
quote:
Καλά...εγώ προτείνω να σας δώσουν και το πρωτάθλημα λόγο υπεροχής στον τσαμπουκά και στο έτσι γουστάρω. Τα σπάω, δέρνω, αλλά μετά παραπονιέμαι τι έφταιξα.Πάντα τα ίδια αυτοί οι γαύροι...όταν κάνουν την μαλ**α μετά το παίζουν αδικεμένοι. Είστε πλέον γραφικοί.ΥΓ είμαι φίλαθλος της ταλαίπωρης ΑΕΚ
Πρώην ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ
Εχέμβροτος επί..Κολονώ
Κάποτε ήμουν ΑΕΚ, τώρα τίποτα. Αλλά θα πω το εξής:
Μήπως η ΑΕΚ θα έπρεπε κανονικά να κάνει παρέα με τα Γιάννενα εκεί χαμηλα; ![]()

Επιχείρησης Γης Μαδειάμ (Μην κάνεις κλικ!)
Telxinas - Καθαρισμοί Χαλιών
Και εγώ Ολυμπιακός είμαι.Επί του θέματος είμαι διχασμένος.Από τη μία θα είναι πολύ υπερβολικό να τιμωρηθεί η ομάδα με μηδενισμό,αφαίρεση βαθμών και αποκλεισμό έδρας.Ειδικά η αφαίρεση βαθμών θα είναι απαράδεκτη απόφαση.Από την άλλη η κατάσταση είναι άθλια και η ατιμωρησία πρέπει επιτέλους να σταματήσει.Μία βαριά τιμωρία ίσως να κάνει καλό διότι θα παραδειγματίσει τις διοικήσεις των ομάδων και θα τις κάνει να βάλουν χοντρό χέρι στα τσογλάνια.Δεν αποκλείω βέβαια η τιμωρία να ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου διότι οι γαύροι δεν θα ανεχτούν να τους στερήσουν το πρωτάθλημα.
Μην ξεχνάμε πάντως ότι πλέον τα πόστα άλλαξαν.Υπήρχε καμία περίπτωση να μιλάμε για χοντρή τιμωρία του Ολυμπιακού αν το σκηνικό είχε γίνει πριν από 3-4 χρόνια?Καμία,εξάλλου είχαν γίνει και τότε χοντρά επεισόδια,πχ. μεταξύ Ιωνικών-Ολυμπιακών και δεν επακολούθησε βαριά καμπάνα.Τότε ο Κόκκαλης με το Θωμά ήλεγχαν τα πάντα,τώρα όμως τα πράγματα άλλαξαν.Ε ρε γυρίσματα που έχει ο καιρός.
Πάντως το μεγαλύτερο χάλι το έχει η αστυνομία,είναι κωμικοτραγικό να βλέπεις τόσους πάνοπλους ματατζήδες και να μη μπορούν να συγκρατήσουν τους κάφρους τη στιγμή που στο εξωτερικό οι αντίστοιχοι ματατζήδες επιβάλλουν την τάξη χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.
Χαίρομαι που βλέπω οτι είσαστε φίλαθλοι, πέρα και πάνω από την ιδιαίτερη προτίμηση που δείχνει ο καθένας στην ομάδα του.
Είμαι οπαδός του Παναθηναικόυ και λάτρης του ποδοσφαίρου. Πρέπει να ομολογήσω οτι σε περίπτωση που η ομάδα μου αντιμετώπιζε παρόμοιες κατηγορίες δεν θα ήθελα να τιμωρηθεί. Θα το δεχόμουν όμως για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η κάθε ΠΑΕ πρέπει να έχει την ευθύνη για τις πράξεις των οπαδών της, ειδικά των οργανωμένων. Δεν μπορεί το ΔΣ του Ολυμπιακού την μια με περηφάνεια να μιλάει για τον εκπληκτικό κόσμο που στηρίζει την ομάδα και την επομένη να κρατάει αποστάσεις απο την συμπεριφορά των ιδίων ανθρώπων.
Το πιο απαράδεκτο απ'όλα όμως είναι το να προσπαθεί με ανακοινώσεις η διοίκηση του Ολυμπιακού να δημιουργήσει εντυπώσεις, λέγοντας πως υπάρχουν σενάρια συνομωσίας εναντίον του συλλόγου. Δήθεν, κάποιοι αντιολυμπιακοί θέλουν να διαλύσουν την ομάδα κ.λπ. Το μόνο που φανερώνουν τέτοιου είδους δηλώσεις είναι προσπάθεια αποφυγής των ευθυνών και προσπάθεια να φανατίσουν επιπλέον τους οπαδούς τους , ώστε να μην τους επιβληθούν οι ποινές που τους αρμόζουν.
Πάνος:
quote:
Καλά...εγώ προτείνω να σας δώσουν και το πρωτάθλημα λόγο υπεροχής στον τσαμπουκά και στο έτσι γουστάρω. Τα σπάω, δέρνω, αλλά μετά παραπονιέμαι τι έφταιξα.Πάντα τα ίδια αυτοί οι γαύροι...όταν κάνουν την μαλ**α μετά το παίζουν αδικεμένοι. Είστε πλέον γραφικοί.ΥΓ είμαι φίλαθλος της ταλαίπωρης ΑΕΚ
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Πάνο. Καταλαβαίνεις όμως οτι και η δική σου ομάδα, αν δεν έιχε την ιδιαίτερη μεταχείριση που είχε λόγο της ιστορίας και των οπαδών της , θα είχε υποβιβαστεί.
Kost:
quote:
Πάντως το μεγαλύτερο χάλι το έχει η αστυνομία,είναι κωμικοτραγικό να βλέπεις τόσους πάνοπλους ματατζήδες και να μη μπορούν να συγκρατήσουν τους κάφρους τη στιγμή που στο εξωτερικό οι αντίστοιχοι ματατζήδες επιβάλλουν την τάξη χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.
Η αστυνομική δύναμη Kost ήταν μικρή για να τους συγκρατήσει κι αυτό φαίνεται στα Video. Προφανώς δεν περίμεναν τέτοιας έκτασης επεισόδια στον συγκεκριμένο αγώνα. Τι να κάνουν κι αυτοί; Όταν ρίχνουν ξύλο τους κατηγορούμε, όταν δεν κάνουν τίποτα πάλι τους κατηγορούμε. Θέμα εκπαίδευσης δεν τίθεται. Ίσως να είχαν εντολές να μην επέμβουν.

I 'm Big in Japan!!

Πρώην ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ
Εχέμβροτος επί..Κολονώ
quote:
Αν ο κ. Ορφανός θέλει να καταπολεμήσει την βία και έχει τα κότσια, να συλλάβει τους υπαίτιους. Τα πρόσωπά τους φαίνονται ξεκάθαρα από τις κάμερες του ALPHA.
Και να ξεκινήσει επιτέλους το μέτρο της τοποθέτησης καμερών στα γήπεδα. Όπως οι Άγγλοι. Και να εφαρμόσει εκεί τα «να τιμωρήσουν αυστηρά…», «να επιβάλλουν παραδειγματικές ποινές…».
Μήπως έχει άδικο ο Egelados σε αυτό που είπε ... δέν είπε μιά πολύ μεγάλη Αλήθεια, μήπως δέν είναι γνωστοί και δέν μπορούν να διακριθούν και να συλληφθούν αυτοί που έκαναν τα επεισόδια?
Οι Άγγλοι το εφάρμοσαν και εξάλειψαν παντελώς την βία άρα είναι μιά πετυχημένη μέθοδος, και φυσικά να τιμωρηθούν αυστηρά γιατί είναι οι ίδιοι που κάνουν επεισόδια και σε Πολυτεχνεία, και σε διαδηλώσεις και σε πορείες και πολλά άλλα!
Δέν είναι δυνατόν οι Ποδοσφαιρικοί Σύλλογοι να γίνονται πάντα ταεξιλαστήρια θύματα!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΕΛΗ
ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΘΕΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΒΙΑΣ.
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΝ ΗΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ
ΤΙΜΩΡΟΥΣΑΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΟΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.
ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΟΣΟΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ.
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ ΣΤΙΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥΣ.
ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΣΤΗΡΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ
ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Η UEFA ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ.
ΠΑΡΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΡΟΜΑ ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE.
ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΕΞΩΝΤΟΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ
ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ
quote:
ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ Η ΒΑΡΥΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΟΝ.
ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΘΕΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΒΙΑΣ.
Αυτή θεωρείς καλύτερη λύση![]()
Τότε απο δώ και πέρα λοιπόν θα αρχίσουν να πηγαίνουν μασκαρεμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού σε αγώνες του Παναθηναικού (& με κασκόλ του Παναθηναικού) ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ θα τα σπάνε όλα και μετά εκτός του ότι θα έχουν πετύχει τον σκοπό τους θα γελάνε ειρωνικά και με το κατόρθωμα τους![]()
Μόνο άν αποδειχθούν οτι οι συλληφθέντες ταραξίες είναι αποδεδειγμένοι οπαδοί της ομάδας, είτε οτι τα επεισόδια είναι δυνατόν να προκλήθηκαν απο Διοικούντες της ομάδας είναι δυνατόν να αρχίσουμε να μιλάμε για πολύ μεγάλες ποινές στην ομάδα!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΕΛΗ