- Υπάρχουν τελικά οι 12 Θεοί? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Μην είσαι σίγουρος ότι η εικόνα που σου δίνουν είναι και η αληθινή...
Υπομονή...

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
quote:
Αγαπητε απο την στιγμη που δεν ηταν θεοι ηταν σιγουρα εμβυα οντα.
Που σημαινει οτι ειτε ηταν ανθρωποι ειτε ηταν εξωγηινοι.
Θεούς ονόμαζαν όσους είχαν κάποιες ιδιαιτερότητες καιαυτοί είχαν ιδιαιτερότητες. ηταν όντα που γεννήθηκαν και απεβίωσαν συνεπώς δεν είχαν και μεγάλες διαφορές απο έναν συνηθισμένο άνθρωπο, ομως αυτές οι ιδιαιτερότητες είναι που κάνουν τη διαφορά.
Πρώτα απολα ήταν γιγαντιαίοι, δευτερον κατείχαν την τέχνη τησ μαγείας, τρίτον εγνώριζαν τις θέσεις των πλανητών της ιατρικής της μεταλουργίας της μηχανικής σκόπός τους ήταν να καθοδηγήσουν τους ανθρώπους έτσι ώστε να σταματήσουν να συμπεριφέρονται ως ζώα.
Το οτι ήταν εξωήινοι αυτό πηγάζει απο τοοτι ήταν γνώστες της αστρονομίας. Σήμερα χωρίς τηλεσκόπιο κανείς δενμπορεί να δεί πέραν της σελήνης, αυτοί πως τα γνώριζαν, συνεπώς ή είχαν ταξιδέψει ή είχαν πληροφορίεες και ισχύει το δεύτερο/
Βρεθηκε ενας μαγκας κατεβασε μια ιστορια απο το μυαλλο του την εγραψε, πουλησε και πολλα βιβλια και ολοι οι αλλοι εκαναν την ιστοριουλα μυθηστορημα.
Ο ερικ φον ντενικεν που ειπε για πρωτη φορα για εξωγηινους που τουσ ελεγαν θεουσ δεν τεκμηριωνει πουθενα τις αποψεις του.Τα συμπερασμα του ειναι αποτελεσμα εξηγησης του ανεξηγητου για τους τοτε ανθρωπους.
Επειδη ομως ο κοσμος γουσταρει να ακουει εξωγηινους εσωγηινους δρακους και UFO αγορασε με παθος το βιβλιο του και εκανε τρελλη μπαζα.
Αν εχετε αλλες πηγες ευχαριστως να τις διαβασω.
Κατι τετοιο δεν ειναι ευκολο.Δεν αποκλειεται βεβαια να υπαρχει εμβυο ον ομως κατι τετοιο αν υπαρχει δεν ειναι ευκολα αποδεικταιο ακομα και στην εποχη μας που η πληροφορια διαχεεται στο κοσμο σε χρονο 0.
Εδω ακομα υπαρχουν ανθρωποι που αμφυσβιτουν οτι πηγαμε στη σεληνη και μαλιστα με τεκμηριωμενες αποψεις. Σκεφτειτε λοιπον τι εχει να γινει οταν θα ψαξουμε για πυθανους εξωγηινους στη σεληνη
quote:
Αν εχετε αλλες πηγες ευχαριστως να τις διαβασω.
URIT και UR V, τον τελευταίο τον γνώρισες ως Ορφέα.
mc
Ασ πουμε πεσ μου εναν ορφικο υμνο που να λεει για εξωγηινους για αλλα συναφη.
Καλο θα ηταν να λεμε συγκεκρυμμενα πραγματα οχι να πεταμε ονοματα ετσι διοτι υπαρχουν και αλλοι που τα αντικρουουν.
quote:Τεκμηρίωνε επαρκώς τα ερωτήματά του, αλλά στις θεωρίες του υπερέβαλλε λιγάκι.
Ο ερικ φον ντενικεν που ειπε για πρωτη φορα για εξωγηινους που τουσ ελεγαν θεουσ δεν τεκμηριωνει πουθενα τις αποψεις του.
Δηλαδή, όταν έλεγε ότι, με τον ταχύ ρυθμό των δέκα ογκολίθων την ημέρα, η πυραμίδα θα χρειαζόταν 600 χρόνια για να ολοκληρωθεί και ρωτάει πως είναι δυνατόν να έζησε τόσα χρόνια ένας φαραώ, ή γιατί δεν υπάρχουν ιερογλυφικά όταν όλοι οι άλλοι τάφοι είναι γεμμάτοι, είναι λογικά ερωτήματα, αλλά στην προσπάθεια εξήγησης κάπου το έχανε.

Ειναι δυσκολο να μεταφερθει ενασ ογκολυθος 600 τονων. αν ομως βαλεις 10000 σκλαβους να τραβανε τον ογκολυθο πανω σε κορμους τοτε στο καθε ενα αναλογει βαρος 60κιλων.
Με υπερβολες δεν κανεις θεωριες.
quote:
Ολα αυτα σαν ιστοριουλα ακουγεται αυχαριστα στο αυτακι μας.Επαναλαμβανω ομως οτι δεν τεκμηριωνεται τιποτα απο οσα λετε.Δεν υπαρχει ουτε καν ενδειξη για κατι απο ολα αυτα.Δεν συζηταω για αποδειξεις.Ουτε καν ενδειξεις.
Βρεθηκε ενας μαγκας κατεβασε μια ιστορια απο το μυαλλο του την εγραψε, πουλησε και πολλα βιβλια και ολοι οι αλλοι εκαναν την ιστοριουλα μυθηστορημα.
An θέλεις να θεωρείς ιστοριούλες τις αναφορές των μεγαλύτερων ιστορικών του είδους δικαίωμα σου. ενας απο αυτούς και ο μοναδικός είναι ο σαγχουνιαθων
Πες μου ενα βιβλιο απο ολους αυτους τους ιστορικους.
Πες μια βιβλιοθηκη που να εχει ενα δικο τους βιβλιο.
πες μου ποτε γενηθηκαν και ποιο χρονικα ιστορικα γεγονοτα περιγραφουν.
Εδω ολοκληρη Ομοιρου ηλιαδα και Ομοιρου οδυσεια και μεχρι να βρεθουν οι μυκηνες την αμφησβιτουσαν.
ζητάς αποδείξεις. Τι αποδείξεις μπορεί να ζητάς για το τι έγινε πρίν απο 5000 χρόνια? οι μόνες αποδείξεις είναι οι αναφορέες των ιστορικών. Δύο απο αυτοόυς ενας ο σαγχουνιαθων και αλλος ένας ο μανεθωνας. Αν και διαφορετικής εθνικότητας οιδύο ιστορικοί και ιερείς ταυτοχρονα θέλουν να κυβερνοόυν οι θεοί. Αν κάποιος καταλάβει τον τρόπο που εξιστοροόυν έναν τρόπο που έχει να κάνει με την καταγωγή τους θα έχει τη μεγαλύτερη απόδειξη.
Εξάλλου δεν κκαταλαβαίνω τι εννοείς ώς απόδειξη.
Θέλεις απόδειξη οτι υπήρχαν κοσμοκράτορες? τις πυραμίδες καιόλα τα μεγαλιθικά μνημείακαι τους λαμπρούς πολιτισμούς ποιός τις έχτισε?
quote:
Πες μου ενα βιβλιο απο ολους αυτους τους ιστορικους.
kτέτοιες ερωτήσεις καλέ μου φίλε μόνο ένας άσχετος μπορεί να κάνει ή κάποιος που είναι στενόμυαλος.
σου ανέφερα δύο απο τις εκατοντάδες οστιρικούς διάβασε τα φοινικά του πρώτου και την ιστορία της αιγύπτου του δεύτερου. ομως θα πρέπει να λάβεις υποψιν σου την καταγωγή τους. εχεισημασια
quote:
Πες μια βιβλιοθηκη που να εχει ενα δικο τους βιβλιο.
πες μου ποτε γενηθηκαν και ποιο χρονικα ιστορικα γεγονοτα περιγραφουν.
SE οτι αφορά το πρώτο δεν υπάρχεικανένα δικό τους βιβλίο.
Ολεςοι αναφορές που έχουμε είναι απο μεταγενέστερους ιστορικούς.
Αν θέλεις μπορείς να ρωτήσεις στο άγιο όρος που έχουν τα στοιχεία.
Το ότε γεννήθηκαν και χροννι΄κά που τοποθετούνται πολύ αναλυτικά θα τα βρείς στο χρονικογράφημα του Ιωάννη Μαλάλα. αναλυτικά
Οσο για το πως χτιστικαν οι πυραμιδες.
Στο ξαναλεω αν βαλεις 10000 σκλαβους να σερνουν εναν ογκολυθο 600 τονων ο καθε ενασ τραβα δυναμη 60 κιλων. Αν τα βαλεις αυτα τα κυλα σε κυλιομενουσ κορμους η δυναμη που απαιτειται ειναι πολυ μικροτερη.
Μου αρέσει που ασχολέισαι κι όλας μαζί του!
Αν θέλει πραγματικά να μάθει,ας πάει να ψάξει μόνος του,όπως εκανες εσύ,υποθέτω κι όλοι εμείς που,αναφερόμαστε σε τέτοια θέματα.
Δεν τα βγάλαμε απο το μυαλό μας,ούτε τα σκηνοθετήσαμε.
Μην του δίνεις έτοιμη τροφή.Δεν θα μάθει ποτέ να μασάει!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Και μιας και λετε για αγιο ορος θα ξερεις και σε ποια μονη ειναι τα κειμενα που ισχυριζεσαι οτι υπαρχουν εκει.Λοιπον για πες?Αν φυσικα γνωριζεις και δεν ειναι και αυτο μασιμενη τροφη.
Οπως βλεπεις Νικομαχε ψαχνω για αυτο και ασχολουμαι με το θεμα.Δεν τρωω ομως οτι μου δωσουν με κλειστα ματια.
mc