ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Υπάρχουν τελικά οι 12 Θεοί? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Υπάρχουν τελικά οι 12 Θεοί? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

γιαπετ30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
YUGI-OHΜέλος
12/02/2012, 13:50:43
quote:
Δεν τρωω ομως οτι μου δωσουν με κλειστα ματια.
Καλόν είναι να το ξανασκεφτεί αυτό κανείς...διότι ο ύπνος είναι βαθύς...όπως έλεγε και κάποιος αρχαίος ποιητής...τα δε όρια του[ύπνου] απύθμενα.

mdiamantΜέλος
12/02/2012, 14:40:21
Που ξερεις μπορει να κοιμομαστε ολοι και οταν καταφρουμε να ξυπνησουμε να ειναικαι αργα.

12/02/2012, 14:42:56

quote:
Στο ξαναλεω αν βαλεις 10000 σκλαβους να σερνουν εναν ογκολυθο 600 τονων ο καθε ενασ τραβα δυναμη 60 κιλων. Αν τα βαλεις αυτα τα κυλα σε κυλιομενουσ κορμους η δυναμη που απαιτειται ειναι πολυ μικροτερη.

Επειδή το ξαναέγραψες σου απαντώ ότι πριν πείς κάτι τέτοιο πρέπει να προσπαθήσεις να το οπτικοποιήσεις στο μυαλό σου.

Πώς γίνεται δηλαδή, απ' την αρχή μέχρι το τέλος, να τραβάνε 10.000 άνθρωποι έναν ογκόλιθο;;;
Μπορείς να μας πεις πώς το σκέπτεσαι να γίνεται αυτό; Με τι το τραβάνε, πώς το ανυψώνουν, πώς το " πιάνουν" όλοι μαζί και το πιο σημαντικό, πώς πέρασαν θάλασσα αυτοί οι ογκόλιθοι του Μπάαλμπεκ;;;

Είναι εύκολο να κάνεις μια διαίρεση και να μας πείς ότι οι 10.000 που τραβούν 600 τόνους, τραβούν 60 κιλά ο καθένας, αλλά πρακτικά, πώς γίνεται αυτό;;;

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

mdiamantΜέλος
12/02/2012, 14:56:08
Παιρνεις τον ογκολιθο αφου τον δεσεις με σχοινιααφηνεις τρεις απολυξεις. σε καθε απολυξη μπορεις να βαλεις απο 3333 σκλαβους.Αν βαλεις και κορμους δεντρων λογο τριβης η δυναμη που πρεπει να τραβιξεις απο καθε σχοινι ειναι σαφως μικροτερη.Περιπου στο ενα δεκατο.Εαν βαλεις και ελεφαντες Αφρικανικους αντι για ανθρωπους εκει το πραγμα γινεται ακομα ποιο ευκολο.

mdiamantΜέλος
12/02/2012, 15:12:43
και για να μην ξεχνιομαστε η διοριγα του σουεζ εγινε μεταγεννεστερα.Το οτι εμεις εχουμε κανει με την τεχνολογια την ζωη μας ευκολη δεν σημαινει οτι το καιρο εκεινο δεν σκευτονταν.Και τελος αν κατι τετοιο ηταν αποτελεσμα προυγμενης τεχνολογιας ποιαα η χρηση του απο ανθρωπους που δεν θα μπορουσαν με τιποτα να την χρησημοποιησουν?Ποια η χρησημοτητα μιας τοσο ογκοδεστατης κατασκευης?

YUGI-OHΜέλος
12/02/2012, 15:37:43
quote:
Που ξερεις μπορει να κοιμομαστε ολοι και οταν καταφρουμε να ξυπνησουμε να ειναικαι αργα.
Κι οι ξύπνιοι κοιμούνται,δεν έχει σημασία αν εγώ ξέρω ή δε ξέρω ή τι ξέρω, ούτε αν όλοι ξέρουν ή δε ξέρουν ή τι ξέρουν, αλλά εσύ ξέρεις;...αυτό έχει σημασία να απαντήσεις[όχι σε άλλους] σε σένα.

mdiamantΜέλος
12/02/2012, 15:51:59
Απεριφραστα σου λεω οτι οχι δεν ξερω και το ερευνω.Η ερευνα ομως χωρις αντιρησεις και σκεπτικισμο δεν προχωρησαι ποτε.
Ομως εξηγησε μου αν θες πωσ να δεχτω οτι οι εξωγηινοι ηταν οι 12 θεοι του ολυμπου η και δεν ξερω ποσοι αλλοι.
Πως να δεχτω οτι οι μαρτυριες γι ολα αυτα υπαρχουν αλλα απο κανεναν δεν ειδα να παραθετει εστω και μια γραμμη κειμενου απο καποιον που νατα λεει ολα αυτα.
Ασ μου δωσει λοιπον καποιος ενα κειμενο πουνα πιστοποιει ολα αυτα.

12/02/2012, 16:00:36
quote:
mdiamant
Ασ μου δωσει λοιπον καποιος ενα κειμενο πουνα πιστοποιει ολα αυτα.

Mαχατμπαράτα και Ραμαγιάννα

Πόπολ-Βούχ

Επος Γκιλγκαμές

Ησίοδος

Αυτα για αρχή.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

zoomΜέλος
12/02/2012, 16:03:28
quote:
Στο ξαναλεω αν βαλεις 10000 σκλαβους να σερνουν εναν ογκολυθο 600 τονων ο καθε ενασ τραβα δυναμη 60 κιλων. Αν τα βαλεις αυτα τα κυλα σε κυλιομενουσ κορμους η δυναμη που απαιτειται ειναι πολυ μικροτερη.

gια τοποθέτησε 10000 σκλάβους.
Πόσους θα βάλεις σε κάθε σειρά? και πόσες σειρές?
Μέχρι 3 σειρές θα ΄βαλεις για να ευθυγραμισθούν.
Εχεις λοιπόν 3500 σκλάβους σε κάθε σειρά με 2 μετρα απόσταση ο καθενας η κάθε σειρά θα έχειμήκος κάπου 8 χιλιόμετρα.
Μόνο το σχοινί που θα τραβά ο καθενας θα ζυγίζει 60 κιλά.
σε οτι αφορά τους κορμούς στο πρώτο τραβηγμα θα διαλυσουν και θα χωθούν στοεδαφος.

mdiamantΜέλος
12/02/2012, 18:03:11
Απο το να πιστεψω οτι ηρθαν οι εξωγηινοι με διαστημοπλοια και συκωσαν 600 τονους πετρες ειναι πιο ευκολο να πιστεψω οτι το εκαναν ανθρωποι