ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-υψηλη τεχνη επαφης με τον θεο μεσα μας η απλως μια μεθοδος χαλαρωσης;;; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-υψηλη τεχνη επαφης με τον θεο μεσα μας η απλως μια μεθοδος χαλαρωσης;;; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ90 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/5
01/04/2011, 00:59:24
Τι να γράψω ρε νικομαχε...την έχει δει γνωστής ο λουπος. Θα διαβάσω βεορ και θα κάνω πηδηματάκια να ξυπνησω στο αστρικο..αιφνίδια για μπεμπηδες σαν τον λουπο...

Το αστρικο...είναι ακομα ύλη χαζοβιοληδες...

01/04/2011, 01:02:06
quote:

Τι να γράψω ρε νικομαχε...την έχει δει γνωστής ο λουπος. Θα διαβάσω βεορ και θα κάνω πηδηματάκια να ξυπνησω στο αστρικο..αιφνίδια για μπεμπηδες σαν τον λουπο...

Το αστρικο...είναι ακομα ύλη χαζοβιοληδες...

Σοβαρα τωρα περιμενεις να το καταλαβει ο Λουπους αυτο?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

01/04/2011, 01:04:20
quote:

Ρε δεν σου λεω οτι δεν ειπε σωστα πραγματα. Αυτη ειναι απλα μια οδος. Αυτο που ειναι βεβαιο, ειναι οτι ειναι αδυνατον (και τωρα το επιβεβαιωνεις με τον τροπο σου) να τον αντεγραψε ο αποκρυφιστης Βεορ.

Ποιος αποκρυφιστης ρε Λουπους?
Τι απεκρυβε και τι φανερωνε ο Βεορ που ηταν
δικη του γνωση?
Αν απαντησεις σωστα εδω θα παψω να σε κοροιδευω!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

01/04/2011, 01:11:19
Μάγκες συνεχίζουμε αύριο...αν όχι μεθαύριο. Έχω ipadday αύριο, 10 φίλοι, τραπεζι, πρώτα φιλοσοφία, & πολιτική, ..και μετα τεχνολογια!

Αν και με τον λουπο, έχει άλλη χρεια η συζήτηση.

Λουπε, δεν είμαστε τόσο ντοουν...

01/04/2011, 01:15:09
quote:

Ουφ ρε Νικομαχο να πουμε. Ανοιξε το wikipedia να δεις τι ειναι ο αποκρυφισμος και τι ο μυστικισμος πρωτα, ξεκινα απο εκει. Δεν παει αλλο εχει σπασει το κοντερ του βλακομετρου. Μαθετε πρωτα τα βασικα και μετα τα λεμε.

Απαντησες λαθος Λουπους οπως ακριβως το περιμενα!
Δεν καταλαβες καν τι ρωτησα,επιτηδες σου εβαλα την
τρικλοποδια και σαν χαζουλης πλην συμπαθητικουλης
σχιζοφρενης,την πατησες!
Εις αυριον τα λοιπα.
Καλο μηνα και βρες αλλα χαπια!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

01/04/2011, 01:19:02
Πλατωνας ποιο ipad εχεις το 1 ή το 2 ,και ποιες ειναι οι εντυπωσεις σου ?

01/04/2011, 01:22:51
Εγώ πάντως θα έλεγα να σκεφτούμε μήπως μετονομάσουμε το θέμα!! Να... έχω κάποιες καλές προτάσεις:

"Τα Τρολλ και οι Μαθητές τους" ή
"Η Υψηλή τέχνη της επαφής με τα Τρολλ" ή
"Διατρολλισμός - πώς ο υψηλός στοχασμός μπορεί εντέλει ακόμη και να ελαττώσει την... νοημοσύνη" ή
"Πώς να κάνετε ακριβώς αυτό που θέλουν τα Τρολλ πιστεύοντας ότι κάνετε το αντίθετο"

Ο Πραγματικός Αναζητητής της Γνώσης
είναι ένας απαράμιλλος Ακροβάτης του φευγαλέου ορίου
ανάμεσα στον Δογματισμό και το Μηδενισμό.

----------------------

01/04/2011, 02:10:06
Admin:

Εγώ πάντως θα έλεγα να σκεφτούμε μήπως μετονομάσουμε το θέμα!! Να... έχω κάποιες καλές προτάσεις:

"Τα Τρολλ και οι Μαθητές τους" ή
"Η Υψηλή τέχνη της επαφής με τα Τρολλ" ή
"Διατρολλισμός - πώς ο υψηλός στοχασμός μπορεί εντέλει ακόμη και να ελαττώσει την... νοημοσύνη" ή
"Πώς να κάνετε ακριβώς αυτό που θέλουν τα Τρολλ πιστεύοντας ότι κάνετε το αντίθετο"

-----------------------------------------------------------------

Καλοοο!

Θα ελεγα το δευτερο,γιατι περι τεχνης...προκειται!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

01/04/2011, 02:47:49

01/04/2011, 06:26:18
Βρε admin παρακαθησες στον ήλιο...
08/08/2008, 17:52:15
quote:
Τώρα για προτεινόμενες λύσεις Κάνεις δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι η πρόταση που προτείνει είναι και η λύση αυτό που
Πρότεινα δηλαδή ειναι όχι στον δικομματισμό ναι σε κάποιο άλλο κόμμα που μονο αν βγει θα δούμε
Αν τελικά διέφερε απ τα αλλα .
Εσύ δηλαδή βάση αυτά που που πιστεύεις πια είναι η λύση ?

Φίλε μου open mind.
Mε πιέζεις να σου πώ τη λύση απο τη στιγμή που ΔΕΝ γνωρίζεις ποιό είναι το πρόβλημα.
Εαν ΔΕΝ γνωρίζεις το πρόβλημα, γιατί πράγματι δεν το γνωρίζεις, τότε πως θα αναγνωρίσεις τη λύση που θα σου προτείνω.

quote:
Αυτό τωρα είναι τραβηγμένο σενάριο υπάρχουν αποδείξεις γι αυτά που λες ?
Εγώ τον δικό μου εχθρό τον εντόπισα και πρότεινα και λύση πείτε και εσείς λύσεις
Για τον δικό σας εχθρό .

Εγώ φίλε μου open mind σου παρέθεσα κάποιες ενδείξεις.
Οι ενδείξεις αυτές που σου παρέθεσα προέρχονται απο κάποιους συγγραφείς αρχαίους και νέους που δεν ήταν απλά συγγραφείς.
Ηταν μύστες και πέρασαν εστω και κλειδωμένα, διπλοκλειδωμένα μέσα απο τη σφαίρα της μυθολογίας και οχι μόνο κάποιες πληροφορίες.
Αυτές οι πληροφορίες δεν είναι απλά πληροφορίες και ο λόγος που διερρεύσαν είναι πολύπλοκος για να εξηγηθεί.
Οι πληροφορίες αυτές λοιπόν υπάρχουν είναι πάρα πολλές και συμφωνούν ολες μεταξύ των, απο εκεί και μπρός ο καθένας μπορεί να τις μελετήσει, να τις ερευνήσει και να μπορεί να εκφέρει κάποια γνώμη.
Τώρα εκτός απο τις πληροφορίες αυτές, έχουμε και πολλές αποδείξεις απο αρχαιολογικά ευρήματα και οχι μόνο μην μπούμε στον κόπο να τα σχολιάζουμε υπάρχουν αρκετά σχετικά τόπικ. Βέβαια η ίδια απόδειξη είναι η καταγωγή του ανθρώπου η οποία μέρα με τη μέρα συγκλίνει με τις πληροφορίες αυτές.
Οπως λέει και ο kostakis οτι ο καθένας δεν θα πρέπει να ενστερνίζεται τέτοιου είδους πληροφορίες, δεν συμφωνώ ακριβώς γιατί δεν πρόκειται περί ενστερνισμού, είτε ενστερνίζεται κάποιος είτε οχι αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει την αντικειμενικότητα των πληροφοριών.

Δεν μπορείς ομως να λές οτι είναι τραβηγμένο σενάριο οταν ολες οι θρησκείες του κόσμου παραδέχονται το μεταφυσικό, την ύπαρξη του πνευματικού κοσμου και φυσικά των δαιμόνων.
Δεν τα θεωρεί σενάρια επιστημονικής φαντασίας αλλά μεταφυσικές υπάρξεις κάποιων ``πνευματικών οντοτήτων``.

Εγώ ομως δεν μίλησα περί δαιμόνων.
Οι δαίμονες φαίνεται να μην εχουν υλική υπόσταση.
Αρα επ`ουδενεί λόγω δεν μπορούν να υλοποιήσουν κάτι.
Οταν λέω οτι δεν είναι άνθρωποι δεν είναι απαραίτητο να είναι δαίμονες. Το να μπορούν απλά και μόνο να εχουν κάποιες επιπλέον δυνατότητες λειτουργίας του εγκεφάλου απο εμάς, αυτό και μόνο τους κάνει υπερδιορατικούς, τηλεπαθητικούς, τηλεκινητικούς, τηλεδιαγνωστικούς, τηλεμεταφορικούς. Το να εχει κάποιος τέτοιες δυνάμεις σίγουρα δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί ειδικά οταν εχει κακοπροαίρετους σκοπούς.

Για να μπορέσει λοιπόν κάποιος να προφυλαχθεί απο κάτι τέτοιο θα πρέπει να ξέρει τι σκοπούς έχει και πως θα τους εφαρμόσει.
Τώρα αν θέλεις μια επιπόλαιη λύση, πήγαινε να κρυφτείς.
Είναι μια λύση λοιπόν ωστε να μείνεις αθέατος.
Ουδείς θα μπορέσει να κρυφτεί απο τον δράκοντα λέγει ...
Ούτε στα βάθη της αβύσσου , ούτε σε σπηλιές, ούτε στον ουρανό.
Μόνον οποιος εχει πίστη και δεν φοβάται θα μπορέσει να τον αντιμετωπίσει.

Εγώ πιστεύω οτι ο άνθρωπος είναι πολύ πονηρό και πανούργο όν.
Σχολιάστε τα παραπάνω και αν θέλετε το συζητάμε...

Μόνο σας παρακαλώ αφήστε τα κόμματα και τους ψήφους γιατί πραγματικά με αηδιάζουν.
Δεν με αηδιάζουν αυτοί, την δουλειά τους κάνουν, με αηδιάζει που άνθρωποι ομως εμείς .. άνθρωποι που δηλώνουν open mind κάθονται και ασχολούνται με αυτά...

Edited by - allzzaro on 08/08/2008 18:20:56

08/08/2008, 18:04:18
quote:
Φίλε open mind, ο πραγματικός εχθρός είναι αυτές
οι οργανώσεις, όπως η Λέσχη Μπίλντεμπερκ, που
κυριολεκτικά κυβερνάει... Εσύ πιστεύεις ότι κυβερνάει
στην Ελλάδα η κάθε κυβέρνηση που βγαίνει; Δεν έρχοντια οδηγίες
από την ΕΟΚ

Για αυτού τις είδους τις οργανώσεις εχουμε ελάχιστες πληροφορίες.
Γιατί άραγε?
Γνωρίζουμε κάποιους πολιτικούς και μή, μέλη αυτών των οργανώσεων.
Γνωρίζουμε πότε έγιναν οι συνεδριάσεις και ποιοί πήγαν.
Το περίεργο είναι οτι λίγοι ασχολούνται με αυτό.
Οι πληροφορίες αυτές προέρχονται δια στόματος πολιτικού αρχηγού αρκετές φορές.
Μία τέτοια πληροφορία δεν θα έπρεπε να σχολιαστεί και να εξεταστεί ενδελεχώς τουλάχιστον απο το χώρο των ΜΜΕ και οχι μόνο.
Δεν θα έπρεπε ο τάδε έγκριτος δημοσιογράφος να ρωτήσει σε ενα πολιτικό ντιμπέιτ τον πολιτικό που εμπλέκεται ή γενικώς δεν θα έπρεπε να προβάλλουν τον πολιτικό αρχηγό που σχολίασε την πληροφορία με τον πολιτικό που εμπλέκεται.
Αυτά είναι σοβαρά πράγματα και κανείς δεν ασχολείται.
Γιατί άραγε?

08/08/2008, 18:42:34
quote:
Mε πιέζεις να σου πώ τη λύση απο τη στιγμή που ΔΕΝ γνωρίζεις ποιό είναι το πρόβλημα.
Εαν ΔΕΝ γνωρίζεις το πρόβλημα, γιατί πράγματι δεν το γνωρίζεις, τότε πως θα αναγνωρίσεις τη λύση που θα σου προτείνω.

quote:

quote:
Υπερβολικό σε βρίσκω αυτά είναι κινδυνολογίες .

[quote]Οι ενδείξεις αυτές που σου παρέθεσα προέρχονται απο κάποιους συγγραφείς αρχαίους και νέους που δεν ήταν απλά συγγραφείς.
Ηταν μύστες και πέρασαν εστω και κλειδωμένα, διπλοκλειδωμένα μέσα απο τη σφαίρα της μυθολογίας και οχι μόνο κάποιες πληροφορίες.
Αυτές οι πληροφορίες δεν είναι απλά πληροφορίες και ο λόγος που διερρεύσαν είναι πολύπλοκος για να εξηγηθεί.
Οι πληροφορίες αυτές λοιπόν υπάρχουν είναι πάρα πολλές και συμφωνούν ολες μεταξύ των, απο εκεί και μπρός ο καθένας μπορεί να τις μελετήσει, να τις ερευνήσει και να μπορεί να εκφέρει κάποια γνώμη.
Τώρα εκτός απο τις πληροφορίες αυτές, έχουμε και πολλές αποδείξεις απο αρχαιολογικά ευρήματα και οχι μόνο μην μπούμε στον κόπο να τα σχολιάζουμε υπάρχουν αρκετά σχετικά τόπικ. Βέβαια η ίδια απόδειξη είναι η καταγωγή του ανθρώπου η οποία μέρα με τη μέρα συγκλίνει με τις πληροφορίες αυτές.

Οι ενδείξεις δεν είναι αποδείξεις και μπορεί να τις διαχειριστεί όπως θέλει ο καθένας .
Τώρα για τα αρχαιολογικά ευρήματα που λες έχει ενδιαφέρον αν έχεις κάποιο
Link που αποδεικνύεται αυτό ευχάριστος να το τσεκάρω .

Προσωπικά εξέφρασα την άποψη μου και πιστεύω ότι όλα αυτά περί κάποιου αλλου
Είδους που είναι πίσω απ αυτά είναι μύθοι και το κακό που κάνουν είναι ότι αποτρέπουν ανθρώπους που τα πιστευτούν απ το να αντιδράσουν σε αυτούς που πραγματικά τους καταδυναστεύουν .
Δεν έχω πρόβλημα να τσεκάρω αυτά που λέτε αν δώσετε κάποιο Link αλλα δεν
Πιστεύω ότι αληθεύουν .
Τέλος πάντων ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει το κακο είναι ότι δεν
Αντιδράμε και έτσι συνεχίζει η προνομιούχα τάξη να ζει εις βάρος μας .
Λοιπόν τα ξανάλεμε σε καμια δεκάρια μέρες μιας και φεύγω για διακοπές
Καλά να περνάτε όλοι .

08/08/2008, 18:55:29
quote:

Την έκανα πάλι πως τα κατάφερα και έβαλα σε παρένθεση την δική μου απάντηση
Και απ έξω την δική σου ουτε εγώ δεν ξέρω .
08/08/2008, 19:12:11
quote:
Την έκανα πάλι πως τα κατάφερα και έβαλα σε παρένθεση την δική μου απάντηση
Και απ έξω την δική σου ουτε εγώ δεν ξέρω .

Eλα δεν πειράζει βγάζω νόημα.
Κοίταξε δεν είναι κινδυνολογίες.
Μην το παίρνεις έτσι.
Εσύ είπες οτι είναι άνθρωποι άπληστοι και απάνθρωποι.
Μιλάς για μία ορισμένη μάζα ανθρώπων που εκμεταλλεύτηκαν κάποιες καταστάσεις.

quote:
Οι ενδείξεις δεν είναι αποδείξεις και μπορεί να τις διαχειριστεί όπως θέλει ο καθένας .
Τώρα για τα αρχαιολογικά ευρήματα που λες έχει ενδιαφέρον αν έχεις κάποιο
Link που αποδεικνύεται αυτό ευχάριστος να το τσεκάρω .

τεσ/πα δεν προσπαθώ να σε πείσω για κάτι.
αντε να κάνεις τα μπανάκια σου τώρα και οταν γυρίσεις θα κρατάμε σταθερή την πίεση εδώ..

08/08/2008, 21:30:58
Φίλε μου Open mind, πρώτα διαπιστώνεις μια
κατάσταση και μετά τη λύνεις. Δλδ, στην προκειμένη
περίπτωση, όσο και να "τιμωρείς" με την ψήφο σου τους
κυβερνώντες, αυτοί που τους λένε τι να κάνουν μένουν
ατιμώρητοι...
Στα υπόλοιπα συμφωνώ με τον Allzzaro, ο οποίος δεν του
αρέσει που συμφωνώ... (πλάκα κάνω..)
08/08/2008, 21:52:45
quote:
Στα υπόλοιπα συμφωνώ με τον Allzzaro, ο οποίος δεν του
αρέσει που συμφωνώ... (πλάκα κάνω..)

Εθεσες το θέμα ως θεματοθέτης πολύ ωραία αλλά οι τοποθετήσεις ήταν άστοχες.
Ενα θέμα αρκετά επίκαιρο και επι της ουσίας.
Και εγώ χιουμοριστικά έθεσα τα περί συμφωνιών αλλά βλέπεις ο γραπτός λόγος ...

08/08/2008, 23:57:42
Αγαπητέ Alzzaro, μου αρέσει πολύ το πνεύμα σου...
'Εχεις δει μια παλιά ταινία που λέγεται νομάδες;
Αφορούσε σε άτομα που μετακινούνταν διαρκώς και
δεν ήταν γνωστοί σε κανέναν..
Φίλε οι άνθρωποι θέλουν κάποια πράγματα αλλά δεν είναι ειλικινείς
με τον εαυτό τους... Θέλουν άλλα...
09/08/2008, 21:23:54
quote:
Αφορούσε σε άτομα που μετακινούνταν διαρκώς και
δεν ήταν γνωστοί σε κανέναν..

Nαί απορίας άξιον το πώς διένυαν τέτοιες αποστάσεις 5νταπλάσιες της πορείας του Μ. Αλεξάνδρου και μάλιστα σε δύσβατες περιοχές και μάλιστα 2.500 χρόνια νωρίτερα.
Απορίας άξιον είναι το οτι τότε δεν είχε κάν εφευρεθεί ο τροχός ούτε και η γραφή και ομως οι νομάδες αυτοί και τροχό είχαν και γραφή μετέφεραν.
Ο λόγος που το αναφέρεις προφανώς θα έχει να κάνει με το οτι οι νομάδες αυτοί είχαν κάποιες υπερφυσικές δυνατότητες και γνώσεις μιας και κάποιοι τους καθοδηγούσαν.

09/08/2008, 21:28:29
quote:
Φίλε οι άνθρωποι θέλουν κάποια πράγματα αλλά δεν είναι ειλικινείς
με τον εαυτό τους... Θέλουν άλλα...

Ακριβώς εκεί θέλω να καταλήξω φίλε μου trexagireve.
Ρίχνουμε τα φταιξίματα σε ολους τους αλλους αρχίζοντας απο τον διπλανό μας και καταλήγοντας στην νέα τάξη πραγμάτων οταν εμείς οι ίδιοι δεν είμαστε ικανοί οχι να κυβερνήσουμε μία χώρα, αλλά ούτε τον εαυτό μας.
Θα ήθελα να αναφέρω παραδείγματα αρχίζοντας απο την μεσαία τάξη που είναι και το θέμα μας και να καταλήξω στις φυσικές καταστροφές και τα μεταλλαγμένα.