- ΟΙ ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΗΔΕΙΕΣ ??? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

εε και εγω τις εκανα μια ομελετα ...
θελει κανεις ? ΧΑΧΑΧΑΧΑ

[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]
και δίκιο έχεις δηλαδή ....
ευχαριστούμε για την ανοχή
Edited by - AitheroVamon on 25/09/2010 17:09:16
quote:
1ον) Δε σου απαγόρευσε κανείς να παρουσιάσεις τα στοιχεία σου.
και να με (μας) βάλεις στη θέση μας αν νομίζεις οτι η συμπεριφορά αυτών που παρακολουθεις τόσα χρόνια είναι εσφαλμένη .
Δεν θέλω φίλε μου να βάλω κανέναν στην θέση του δεν μ ενδιαφέρει άλλωστε.
quote:
6 χρόνια!!!
Δηλαδή μόλις μισό μήνυμα την χρονιά;
Ε,αγαπητέ rithri;
Πώς τα κατάφερες μωρέ "θηρίο";
Νομίζεις οτι είμαι ο μοναδικός που μπαίνει στο esoterica χωρίς να ποστάρει; Εκτος αν είναι κατακριτέο η άξιο χλευασμού και αυτό γιατί προς τα εκεί το πας πάλι.
Εγώ απλά το είπα αυτό γιατι πιστεύω θα έπρεπε να υπάρχει κάποιος σεβασμός σε οποιαδήποτε άποψη.
Δεν πρόκετε να ξαναπαντήσω γιατί άλλος είναι ο λόγος που μπαίνω εδω μέσα και σίγουρα όχι η προσωπική αντιδικία.
quote:
Η medtech είναι για μετά το
...φαγοπότι και αναλόγως των
συμπτωμάτων..
Τι εννοεις;Θα με φατε ως επιδόρπιο;;;;![]()
![]()
![]()

The plural of anecdote is not data.
να είσαι σίγουρος οτι ούτε εγώ μπαίνω εδώ για να αντιδικήσω με κανέναν απο την στιγμή που παρακολουθεις δε νομίζω να μου προσάπτεις κατι τέτοιο, ούτε να το παίξω "φωτεινός παντογνώστης"
(που τον θυμήθηκα αυτόν!!)
Το φορουμ ειναι δικτυακός τόπος ανταλλαγής απόψεων,
το σύγχρονο "καφενείο" φίλε μου
Απόψεις καταθέτουμε, αυτο έλειπε να συμφωνούμε όλοι !
(αυτό το κανουν τα πρόβατα)
Αλλα δε μου άφησες το περιθώριο ώστε να μη σε χαρακτηρίσω "κομήτη"
οχι γιατί δεν μετέχεις , αλλά για τον τρόπο που το έκανες, και η αμέσως επόμενη τοποθέτηση σου ήταν να κατακρίνεις (έμενα) αλλά πήρε η μπάλα κι άλλους που δεν σου "κανουν" .. και μη το πάρεις ως προσωπική επίθεση , τα ίδια θα έλεγα σε οποιονδήποτε πετάγεται λέει αυτό που πιστεύει , αλλά μετά λέει "απαξιώ να συνομιλήσω" ...
Το δικαίωμα να έχεις άποψη σαφώς και το έχεις οποιαδήποτε κι αν είναι αυτή , αλλά απέχει πολύ απο το οτι πρέπει να την δεχτούμε αυταπόδεικτα ως Αξίωμα το "ΛΕΝΕ" ?
Εκεί ήταν η αντίδραση μου προς την "άποψη σου" ...
Κλείνοντας (γιατί πάλι εκτός θέματος είμαι)
θα ήθελα να σε δω να μετέχεις έστω και με "ένα" μήνυμα γιατί απο τη στιγμή που παρακολουθεις το φόρουμ (άσχετα αν δεν μας αποκαλύπτεις τον λόγο)θα εχεις κι εσυ μια άποψη πάνω στη θεματολογία του , και πολύ θα ήθελα να την κουβεντιάσουμε σε κάποιο από αυτά ,
κουβέντα you know ?

quote:quote:
Η medtech είναι για μετά το
...φαγοπότι και αναλόγως των
συμπτωμάτων..Τι εννοεις;Θα με φατε ως επιδόρπιο;;;;
The plural of anecdote is not data.
Όχι,καλέ,για όνομα!!!![]()
Αλλά ο Αιθήρ είπε:
quote:
Κλινικά πειράματα
medtech
Αμέσως εσύ,να μας ...χαρακτηρίσεις!!!![]()
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
http://www.reocities.com/~patrin/death.htm
Υπάρχει επίσης μια σχετική δημοσίευση στο Folklore (Vol. 80, No. 3, Autumn 1969, pp. 181-187). Δεν έχω πρόσβαση στο πλήρες κείμενο αλλά η πρώτη σελίδα φαίνεται εδώ:
Ignis et glacies
quote:
Αν και είμαι λίγο ετεροχρονισμένη λόγω του ότι τώρα αξιώθηκα να ανοίξω λογαριασμό , θοεώρησα το θέμα αρκετά φλέγον... Λοιπόν λόγω του ότι η γιαγιά μου ήταν τσιγγάνα υπάρχει λογική εξήγηση για το ότι δεν βλέπετε στα νεκροταφεία Ρομ... Πολύ απλά γιατί οι περισσότεροι είναι αβαφτιοι και δεν τους επιτρέπουν να θαφτούν σε νεκροταφεία... Και προς Θεού κανείς δεν τρώει κανένα... Μην λέμε τέτοια πράγματα χωρίς να έχουμε πλήρη συνείδηση του το σημαίνουν...Ignis et glacies
Νομίζω ότι πρόκειται για μια ρεαλιστική εξήγηση.
Όμως αν δεν τους επιτρέπεται (τις περισσότερες φορές) ο ενταφιασμός στα Χριστιανικά κοιμητήρια τότε που θάπτονται (ή τέλος πάντων που καταλήγει το σώμα τους) τελικά;
Υ.Γ.
Κατά την γνώμη μου (και τώρα και πριν χρόνια που είχα συμμετάσχει στο παρόν θέμα) τα περί νεκροφαγίας κλπ. συμφωνώ ότι είναι υπερβολές.
Edited by - XD on 20/09/2013 12:40:58
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
.
.

Τη σειρά διαλέξεων αρχιτεκτονικής, την οποία οργανώνει το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, ανοίγει την Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2005, στις 7 το απόγευμα, ο διάσημος ολλανδός αρχιτέκτονας Rem Koolhaas.
Στο πλαίσιο αυτής της σειράς, αρχιτέκτονες διεθνούς ακτινοβολίας καλούνται να παρουσιάσουν το έργο τους.
Ο στόχος των διαλέξεων αυτών, με θέμα την αρχιτεκτονική, είναι να δοθεί στο κοινό η σπάνια ευκαιρία να γνωρίσει μερικούς από τους μεγαλύτερους σύγχρονους δημιουργούς και να τους ακούσει, να παρουσιάζουν οι ίδιοι τη δουλειά τους.
Με τον τρόπο αυτό, το κοινό θα αποκτήσει πληρέστερη εικόνα για το τί συμβαίνει στο χώρο της αρχιτεκτονικής παγκοσμίως.
Ο ολλανδός αρχιτέκτονας Ρεμ Κόολχαας γεννήθηκε στη Χάγη το 1944.
Πριν σπουδάσει στην Architectural Association στο Λονδίνο, δούλεψε σα δημοσιογράφος και σεναριογράφος.
Πάρα πολλές και εξαιρετικά σημαντικές είναι οι διακρίσεις, τις οποίες έχει λάβει, με ανώτατη το αρχιτεκτονικό βραβείο Pritzker, με το οποίο τιμήθηκε το 2000.
Ο Κόολχαας ίδρυσε το γραφείο (Office for Metropolitan Architecture) OMA το 1975, με το οποίο συμμετείχε σε μεγάλους διεθνείς διαγωνισμούς, στους οποίους και διακρίθηκε: Parc de la Villette (1982), ZKM (1989), Très Grande Bibliotheque de France (1989) και δύο βιβλιοθήκες για το Jussieu University (1993).
Έχει σχεδιάσει διάσημα κτήρια, όπως είναι: η Villa dall' Ava στο Παρίσι (1991), το Nexus Housing (1991) στη Fukuoka, το Kunsthal στο Rotterdam (1992), η Euralille στη Lille (1994), η Ολλανδική Πρεσβεία στο Βερολίνο (2003), το συναυλιακό κέντρο στο Porto (2004), η νέα βιβλιοθήκη του Seattle (2004), τα καταστήματα της Prada στη Νέα Υόρκη (2001) και στο Λος Άντζελες (2004) και το IIT Campus Centre (2003) στο Σικάγο.
Περισσότερες εικόνες εδώ.

Ο Μ.Μ.Α
Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, 115 21 Αθήνα
Τηλ.: 21 0728-2000, Fax: 21 0729-0174
.
.

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)
-=Rabigh , D4 lost C1ty in Da D3sert o Ar4bia=-