ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑ -ΕΛΛΑΔΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ... - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑ -ΕΛΛΑΔΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ... - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

europaios260 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
mdiamantΜέλος
12/02/2013, 08:49:50
Το θέμα της συζήτησης είναι ο πάπας και όχι οι αν ο macedon είναι χρυσαυγιτης η ότι άλλο τέλος πάντων είναι. Το πως μπορεί να θέλει να προσδιορίζεται και να αυτοπαρουσιάζεται είναι θέμα άλλης συζήτησης.

Θα πρότεινα παράλληλα να κάνουμε όλοι μια πνευματική ελεημοσύνη για το άτομο αυτό. Δηλαδή να μην του δίνουμε αφορμές να σχολιάζει με ειρωνικό τρόπο τα πιστεύω μας. Έτσι και αλλιώς γνωρίζουμε ότι το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε για αιτών είναι να προσευχόμαστε να έρθει σε συναίσθηση των λεγομένων του.

12/02/2013, 10:39:03
mdiamant,

quote:
Το θέμα της συζήτησης είναι ο πάπας και όχι οι αν ο macedon είναι χρυσαυγιτης η ότι άλλο τέλος πάντων είν

Συμφωνώ.

quote:
Δηλαδή να μην του δίνουμε αφορμές να σχολιάζει με ειρωνικό τρόπο τα πιστεύω μας.

Συμφωνώ επίσης.

quote:
Θα πρότεινα παράλληλα να κάνουμε όλοι μια πνευματική ελεημοσύνη για το άτομο αυτό

Το παρ@γ@μησες.Κατούρα και λίγο.

Έχουμε ήδη μια εκτροχιασμένη σχέση Macedon-PanosT.
Δεν χρειάζεται κανείς φαντάζομαι από το forum δεύτερη.

Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.

mdiamantΜέλος
12/02/2013, 10:55:18
δεν έχω σκοπό να έχω καμία εκτροχιασμένη σχέση με τον macedon. Είναι απόλυτα φυσικό να διαφωνούν 2 η 3 η και παραπάνω συνομιλητές. Όσο για την πνευματική ελεημοσύνη είναι καθήκον του κάθε χριστιανού όταν προσεύχεται ο ίδιος να συμπεριλαμβάνει στις παρακλήσεις του προς τον θεό και τους συνάνθρωπους του ίδιος αυτούς που καταφέρονται εναντιων του ονόματος του κύριου ημών Ιησού Χριστού.

12/02/2013, 11:12:48
Για να γίνω πιο σαφής.
quote:
Είναι απόλυτα φυσικό να διαφωνούν 2 η 3 η και παραπάνω συνομιλητές.

Συμφωνώ.Όμως όταν κάποιος λέει:

quote:
Θα πρότεινα παράλληλα να κάνουμε όλοι μια πνευματική ελεημοσύνη για το άτομο αυτ

προυποθέτει ότι οι ... όλοι συμφωνούν μαζί του.
Πράγμα απαράδεκτο.
Εκεί πήγαινε η μομφή μου,και επειδή το "παρ@γ@μησες" ήταν παρατραβηγμένο,το παίρνω πίσω και το κάνω "παρατράβηξες".
Αλλά μέχρι εκεί.

Προφανώς εγώ δεν συμφωνώ ότι ο macedon χρειάζεται πνευματική καθοδήγηση.
Αλλά μένω στο ότι αυτό είναι η προσωπική μου γνώμη.
Όσες φορές την κατέθεσα στον PanosT το έκανα ως Αμεινίας.
Δεν έβαλα από πίσω μου καμμιά ομάδα πιστών,ακολούθων,συμφωνημένων,ή όποιων άλλων.
Προτείνω να κάνεις το ίδιο.
Όσο για τα καθήκοντα του κάθε Χριστιανού,από μένα είναι σεβαστά,αρκεί να μην ενοχλούν τους μη Χριστιανούς.

mdiamantΜέλος
12/02/2013, 11:20:31
Παρεξηγήθηκαν τα γραφόμενα μου δεν καπελώνω κανένα και ούτε το εννοούσα έτσι απλά αυτό που εννοούσα αλλά δεν το διατύπωσα σωστά ήταν να βοηθήσουμε ο κάθε ένας στο μέτρο που μπορεί ώστε να έρθει σε συναίσθηση των λεγομένων του.

αλλά ας επανέλθουμε στο θέμα μας. Γνωρίζει κανένας αν το Βατικανό θεωρεί επίσημο έγγραφο την αποδιδόμενη στο Άγιο Μαλαχία προφητεία?

mdiamantΜέλος
12/02/2013, 11:46:19
με τον όρο βοήθεια εννοώ την ατομική προσευχή του κάθε ένα από εμάς. Αυτό δεν βλάπτει κανένα.

12/02/2013, 12:24:15
Κακία δεν μπορώ να σου προσάψω με τίποτα.
Απλά δεν μπορείς να καταλάβεις ότι για παράδειγμα δεν προσεύχεται απαραίτητα ο καθένας από εμάς.Και αν το κάνει δεν θα είναι για τον macedon.
Ακόμα και ο PanosT διαφωνεί κάθετα με τα λεγόμενά του,αλλά αν τον ρωτήσεις,νομίζω ότι πιστεύει ακράδαντα ότι ο macedon έχει πλήρη συναίσθηση αυτών που λέει,ενώ εσύ θες να προσευχηθούμε για να την αποκτήσει.
Δεν συνάδουν όλα αυτά.
Παραιτούμαι εδώ,όμως.Ότι είχα να πω το είπα.

mdiamantΜέλος
12/02/2013, 12:42:07
Επι του θεματος παντως να αναφερω οτι δημοσιευματα σημερινα σε ιστοσελιδες http://www.defencenet.gr αναφερουν ως επικρατεστερο καποιον με το ονομα πητερ. Μου φαινεται αρκετα υποπτο καθως και ολη αυτη η εσχατολογια περι συντελιας του κοσμου.

12/02/2013, 15:18:10
quote:

δεν έχω σκοπό να έχω καμία εκτροχιασμένη σχέση με τον macedon. Είναι απόλυτα φυσικό να διαφωνούν 2 η 3 η και παραπάνω συνομιλητές. Όσο για την πνευματική ελεημοσύνη είναι καθήκον του κάθε χριστιανού όταν προσεύχεται ο ίδιος να συμπεριλαμβάνει στις παρακλήσεις του προς τον θεό και τους συνάνθρωπους του ίδιος αυτούς που καταφέρονται εναντιων του ονόματος του κύριου ημών Ιησού Χριστού.

Υπάρχει ένα φάρμακο για αυτη την περίπτωση, αλλά μου διαφεύγει προς το παρόν.
Οταν το θυμηθώ θα επανέλθω!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

12/02/2013, 15:23:17
Φλοκομοξύλ.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

12/02/2013, 15:24:42
quote:

Φλοκομοξύλ.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

Απο Θ αρχίζει, αλλά δεν κόβω και το χέρι μου!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

http://www.catholic-pages.com/grabbag/malachy.asp

Σε αυτή!Ο Άγιος Μαλαχίας είχε προβλέψει οτι οι Πάπες μέχρι το τέλος του κόσμου θα είναι 112,με 111ο να είναι ο Βενέδικτος!

12/02/2013, 16:42:01
quote:

macedon

Ούτε δυο σειρές δεν μπορείς να κατανοήσεις, ταλαίπωρε χριστιανέ, θέλεις και αναλύσεις. Όταν λέει π.χ. "αναγεννημένη και ελληνική ορθοδοξία", τι λες να εννοεί;

Δεν έχω ιδέα Δάσκαλε αλλά είμαι όλος αυτιά για να σ'ακούσω και εγώ αλλά και όλοι μας με προσοχή.

Μια διόρθωση μόνο Δάσκαλε αν μου επιτρέπεις. Δεν γράφει "ορθοδοξία" αλλά "Ορθοδοξία"

quote:

Για πες μου όμως, παμμέγιστε τενεκέ, πώς γίνεται οι πολιτικές θέσεις να βασίζονται πάνω στις ιδεολογικές (οι οποίες είναι αναλλοίωτες) και ταυτόχρονα να είναι πλήρως αντίθετες μ' αυτές;

Επειδή δεν πρόκειται να το βρεις, καθ' όσον αυτό απαιτεί σκέψη, κι επειδή στα πολιτικά είσαι λίγο σκράπας, να στο πω:

Ω, ναι Δάσκαλε, σ'ακούω με προσοχή.

quote:

- Οι ιδεολογικές θέσεις εκφράζουν το Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής, το οποίο υπηρετώ από το 1982. Μ' αυτές συμφωνώ απόλυτα και γι' αυτό εντάχτηκα σ' αυτό.

Από το 1982 ή το 1978???
Καλά μικρό το κακό μην ασχολείσαι.

Πάμε και στην ουσία.
Υπάρχουν κάπου αυτές (οι αναλλοίωτες τρομάρα σου) ιδεολογικές θέσεις (επίσημο site, επίσημο έντυπο (πρόσφατο ε?), επίσημο φυλλάδιο, ή έστω φωτοτυπία που να μοιράζετε δωρεάν από τα γραφεία σας) όπου να μπορεί ο ΚΑΘΕΝΑΣ να διαβάσει αυτά τα περισπούδαστα περί "ξενόφερτης πανούκλας" με τα οποία παθαίνεις ονείρωξη κάθε βράδυ?

Εσύ για παράδειγμα μας έχεις αναφέρει ότι βρίσκονται στο περιοδικό "Χρυσή Αυγή", τ. Οκτωβρίου 1988, "Διακήρυξη Ιδεολογικών Αρχών".

Αν κάποιος για κακή του τύχη δεν πήρε εκείνο το τεύχος πως μπορεί να διαβάσει τα περί ξενόφερτης πανούκλας ΣΗΜΕΡΑ.

Δεν θεωρώ σοβαρό (και πιθανό) οι Ιδεολογικές σας Θέσεις (οι αναλλοίωτες βεβαίως-βεβαίως) να υπάρχουν ΜΟΝΟ ΣΈΝΑ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΣΑΣ???

quote:

- Οι πολιτικές θέσεις απηχούν τις πολιτικές απόψεις του Κόμματος, το οποίο είναι ένας πολιτικός φορέας με συγκεκριμένους στόχους. Στο Κόμμα δεν είμαι καν μέλος.

Α, μάλιστα.
Συμφωνείς με το Κίνημα Χρυσή Αυγή που εκφράζει τις ιδεολογικές θέσεις αλλά με το κόμμα Χρυσή Αυγή που εκφράζει τις πολιτικές θέσεις ΟΧΙ???

Κοίτα τι μου είχες γράψει λίγες μέρες πριν

quote:

Για το αν συμφωνώ ή όχι με τις ιδεολογικές ή πολιτικές θέσεις ενός χώρου που υπηρετώ από το 1978, είναι μάλλον ανόητο σαν ερώτηση, αλλά κρίνοντας από τον ερωτώντα, τη θεωρώ απόλυτα φυσική για τη νοημοσύνη του. Δυστυχώς, επειδή είναι αυτονόητη η απάντηση, θα μου επιτρέψεις να μην κατέβω εκεί κάτω που βρίσκεσαι για να σου απαντήσω.

Το link εδώ για να θαυμάσουν όλοι τις κωλοτούμπες που σε αναγκάζω να κάνεις.

Είδες και το 1978 που σου έλεγα?

Εκτός αν εννοείς ότι υπηρετείς το Κίνημα από το 1982 και το Κόμμα από το 1978?

Τεσπα, άστο μην ασχολείσαι!

Και δε μου λες?

Τις ομιλίες στη Θεσσαλονίκη τις έκανες για το Κίνημα ή για το Κόμμα?
Το ακροατήριό σου ήταν του Κινήματος ή του Κόμματος?

Υπάρχουν και άλλοι στη Χρυσή Αυγή που ανήκουν στο Κίνημα αλλά όχι στο Κόμμα?

Ο Αρχηγός ΣΟΥ ο Μιχαλολιάκος τους ξέρει αυτούς τους διαχωρισμούς περί Κινήματος και Κόμματος που επιχειρείς εσύ εδώ μέσα???

quote:

Αν δεν το κατάλαβες και τώρα, σε παρακαλώ ρώτα κάποιον άλλο να στο εξηγήσει γιατί εγώ δεν θα μπορέσω να στο εξηγήσω για 12η φορά.

Τι να εξηγήσεις βρε κακομοίρη?

Προσπάθησε να τα εξηγήσεις στο θολωμένο σου μυαλό και άσε μας εμάς του υπόλοιπους!

quote:

Δεν έχω εκπαιδευτεί στην αγωγή αποκλινόντων ή/και αυτιστικών ατόμων. Απευθύνσου σε κάποιον ειδικό.

Μα, θα ήταν παγκόσμια πρωτοτυπία αν εκπαίδευαν τυπικούς Αυτιστικούς να επικοινωνούν με άλλους Αυτιστικούς!

Υ.Γ 1 scripta manent!!!

Y.Γ 2 miserabile visu...

Ερευνάτε τας Γραφάς

12/02/2013, 19:30:17
quote:
ΠΑΝΟΣ Τ
Μα, θα ήταν παγκόσμια πρωτοτυπία αν εκπαίδευαν τυπικούς Αυτιστικούς να επικοινωνούν με άλλους Αυτιστικούς!

Απίστευτη παραδοχή.....!!!!!

Είσαι αυτιστικό βρέ κατακαημένο?
Για αυτο με φώναξε ο macedon?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

12/02/2013, 20:32:54
quote:

quote:
ΠΑΝΟΣ Τ

Απίστευτη παραδοχή.....!!!!!

Μη μου πεις ότι κατάλαβες τι έγραψα ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ????

quote:

Είσαι αυτιστικό βρέ κατακαημένο?

Oooops!
Τζίφος...

quote:

Για αυτο με φώναξε ο macedon?

Όχι, ο macedon σε φώναξε για να τραβήξεις "τα φώτα της δημοσιότητας" επάνω σου μιας που αποφεύγεις τα περί Σιμόπουλου (καλός είσαι και του λόγου σου βρε ΝΙΚΟΜΑΧΕ) και να βγει αυτός από το κάδρο.

Εσύ μόλις ακούς για αυτισμό/πρόβατα/λοβοτομές τρέχεις αμέσως οπότε ο macedon βρίσκει την ευκαιρία να κρυφτεί...

Ερευνάτε τας Γραφάς

kondorasΜέλος
13/02/2013, 00:52:13
Φαβορί για τη διαδοχή είναι κάποιος Αφρικανός με το όνομα Peter Turkson.
Πιο διαλεχτό όνομα, δύσκολα θα έβρισκα.
Καταρχήν είναι μαύρος και τον λένε Πητ.

Το δέ επώνυμό του είναι σύνθετη λέξη και σημαίνει Τούρκος γιος, σα να λέμε τουρκόσπορος.

Επειδή όλοι οι προφητόπληκτοι θα το χρησιμοποιήσουν μετά, κρατάω από τώρα τα πνευματικά δικαιώματα!

gewkwnΜέλος
13/02/2013, 21:12:23

Peter Turkson.

16/02/2013, 17:50:40
Με αφορμή την παραίτηση του Πάπα, έβλεπα στην τηλεόραση τη σχετική είδηση κι αναφέρθηκε ότι είχε επικριθεί η στάση του όταν κατηγορήθηκε για παιδοφιλία.
Επειδή δεν μπόρεσα να βρω κάτι σχετικό, μπορεί να μου εξηγήσει όποιος ξέρει πως είχε συμπεριφερθεί όταν τον κατηγόρησαν;

In anticipation of my resurrection...

nediBΜέλος
16/02/2013, 20:43:39
quote:

Peter Turkson.

Μην γινομαστε ρατσιστες
Ο κακος θα ειναι καταλευκος και το πιθανοτερο ειναι να συνεχισει ο ιδιος.

321

gewkwnΜέλος
16/02/2013, 23:48:44
quote:

quote:

Peter Turkson.

ρε συ καμια σχεση με ρατσισμο φωτο του υποψηφιου
εβαλα .
Τωρα το εαν ειναι ρατσισμος επειδη ο υποψιφιος

Μην γινομαστε ρατσιστες
Ο κακος θα ειναι καταλευκος και το πιθανοτερο ειναι να συνεχισει ο ιδιος.

321