- ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑ -ΕΛΛΑΔΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ... - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
spyros76 ΜΙΛΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ.
spyros76 αν δεν κάνω λάθος, το θέμα αυτό ανοίχτηκε λόγο της προσωρινής διακοπής που είχε γίνει στο … «"ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητείες» … για να ηρεμήσουν τα πνεύματα όλων…![]()
Ανεξάρτητα από αυτό είναι επιτέλους καιρός να καταλάβουμε πως για κάθε τι που γίνεται, ευθύνη δεν έχουν μόνο οι «άλλοι» οι άθεοι ή οι χριστιανοί όπως κακώς τους έχετε ταμπελοποιήσει .
Βλέπεις spyros76 είναι πολύ εύκολο το να ρίχνουμε τις ευθύνες για ότι γίνεται αλλού, ξεχνώντας να κοιτάξουμε και το μερίδιο που μας αναλογεί και σε εμάς τους ίδιους, όπως και πολύ εύκολο είναι να γράφουμε υποθετικά σενάρια που μας βολεύουνε ….…. «2.Αν τσιμπησει καποιος απο εμας η επιθεση τους ειναι ομαδικη κι επι προσωπικου μεχρι να οδηγηθει η συζητηση σε υβρεις ή σε διακοπη.
3.Αν η διακοπη δεν επιτευχθει λογω της αδιαφοριας των συνομιλητων για τα λεγομενα τους τοτε μπαινει σε εφαρμογη το τεχνασμα ενος νεου λογαριασμου προβοκατορικου που παιρνει το ρολο του υπερασπιστη της πιστης και μετα απο αισχρα ποστ του εν λογω νεου λογαριασμου εμφανιζονται οι admin για να διακοψουν το θεμα.» .»…
για τον λόγο ότι έχουμε την εντύπωση ότι ένα θέμα που ανοίγει μπορούμε να το βαφτίσουμε όπως λες … «χριστιανικών θεμάτων».. οπότε ο αντίλογος από άλλες απόψεις δεν μας είναι δεκτός .
Η μαγκιά ξέρεις ποια είναι, το να μπορέσεις να δείξεις στο κάθε Χ μέλος που έχει αντίθετη γνώμη από εσένα, ότι όταν έχεις μάθει να γνωρίζεις και να σέβεσαι τις προσωπικές σου απόψεις, πεποίθησης και πιστεύω σου, δεν φοβάσαι να ακούσεις καμία αντίθετη γνώμη, όπως και να την διατυπώνει ο καθένας .
Βλέπεις φτάσαμε στο σημείο να γράφετε από άλλα μέλη … «Το εσωτερικα εχασε οχι εμεις.Εχασε ενεργα μελη γιατι οι περισσοτεροι πλεον γραφουμε αλλου» λες και υπάρχει πουθενά απαγόρευση για κάτι τέτοιο ή μήπως γράφτηκε για να ίδρωση το αυτάκι μας …
quote:
MIXAHL32 -Πηραμε την απαντηση οτι δεν εχεις τον απειρο χρονο να βλεπεις τα παντα.Ελα ντε που εχεις χρονο να βλεπεις μονο τι λενε οι χριστιανοι..
Υ/Γ: θα παρακαλέσω από αύριο τους ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ να παραιτηθούν από τις δουλείες τους, να παρατήσουν τις προσωπικές τους ασχολίες και να ριζώσουν μπροστά στον υπολογιστή… 24ης ώρες το 24ωρο και κατά προτίμηση με αυτήν την αμφίεση…

quote:
elo:
Υ/Γ: θα παρακαλέσω από αύριο τους ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ να παραιτηθούν από τις δουλείες τους, να παρατήσουν τις προσωπικές τους ασχολίες και να ριζώσουν μπροστά στον υπολογιστή… 24ης ώρες το 24ωρο και κατά προτίμηση με αυτήν την αμφίεση![]()
Γιατί όχι αυτήν?

Ο ψεύτης κι ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται!
quote:
MIXAHL32
Οσο χρονο θελουν οι διαχειριστες οταν διαγραφουν ενα λογαριασμο ή σβηνουν φρασεις απο καποον χριστιανο ετσι τον ιδιο χρονο θελει εξισου να σβηνουν φρασεις απο εναν αθεο-εθνικο-12θειστη οταν υβριζει τα ιερα και οσια.Αλλα τα στραβα ματια βασιλευουνε.12θειστικο-αθειστικο φορουμ ειναι,δεν περιμενω κατι παραπανω πια.
Από ότι βλέπω στα μηνύματά σου , έχεις πάθει ψύχωση και μανία καταδιώξεως από τους άθεους – εθνικούς – δωδεκαθεϊστές κλπ αντμίν .
Καλός ο πνευματικός φίλε μου δε λέω , αλλά και μια επίσκεψη σε νευρολόγο δεν βλάπτει .

quote:
Οσο χρονο θελουν οι διαχειριστες οταν διαγραφουν ενα λογαριασμο ή σβηνουν φρασεις απο καποον χριστιανο ετσι τον ιδιο χρονο θελει εξισου να σβηνουν φρασεις απο εναν αθεο-εθνικο-12θειστη οταν υβριζει τα ιερα και οσια.
Οταν ενας 12θειστης-αθεος ασκει κριτικη στα (κατ εσας τους χριστιανους) ιερα και οσια,δεν εξυβριζει.Εσεις το εκλαμβανετε ως υβρη επειδη θελετε η πιστη σας να ειναι στο απυροβλητο.
Αλλα οταν ενας 12θειστης/αθεος οντως βρισει οπως εκανα εγω (οταν εβρισα την μητερα του Ιππονοου,ανταποδιδοντας την προσβολη που μου εκανε οταν με πολυ χριστιανικη αγαπη και εντελως απροκλητα με προετρεψε να παω να γινω πορνη)ή οταν ο Macedon αποκαλεσε "εντερικες κενωσεις" την καζουρα ενος απο τα μελη του "χριστιανικου" στρατοπεδου,ή οταν αποκαλεσε πρεζονια τους προφητες,αυτες οι υβρεις ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗΣΤΗΚΑΝ με την υποσημειωση εγινε επεμβαση στο μηνυμα κτλ.
Δεν ξερω γιατι πεισματικα αρνειστε να παραδεχτητε οτι και οι αθεοι/12θειστες δεχτηκαν επεμβασεις στα μηνυματα τους στις περιπτωσεις που χρησιμοποιησαν υβριστικες εκφρασεις.Μηπως σας εξυπηρετει ο ρολος του θυματος?Αφου επιδειξατε μια εντελως φασιστικη ("αντε ξεκουμπιστητε απο το topic μας ω διαφωνουντες) και ακρως υβριστικη (το λεξιλογιο πολλων καλων χριστιανων ξεπερασε ακομα και αυτο που ακουγεται στα χειροτερα καταγωγια) συμπεριφορα με αποτελεσμα να γινει το τοπικ μπαχαλο και να κλειδωθει,πατε τωρα να ριξετε το φταιξιμο στους αλλους.Οχιιιι δεν φταιτε εσεις που αντι να συνεχισετε την συζητηση ξεκινησατε μια ακρως υβριστικη απολογητικη απεναντι σε οσους διαφωνουσαν με την γνησιοτητα των προφητειων,φταινε οι διαχειριστες που δεν πεταξαν εξω τους διαφωνουντες για να μην σας χαλανε τις ευδαιμονικες αυταρεσκες φαντασιωσεις σας.
Ετσι επειδη εχω απορια..τι ηλικιες εχετε?Εγω ειμαι 30.Εσεις?Ποσο εισαι Mixahl?Εσυ Ιππονοε?Εσυ europaios2?Σπυρο υποθετω εισαι 32 ετων.Οι υπολοιποι του "χριστιανικου" (εμ οχι και τοσο χριστιανικου) "στρατοπεδου"?

The plural of anecdote is not data.
υπαρχει καποιος που να ξερει καλυτερα σε τι αναφερεται το θεμα απο αυτον που το θετει;
Πως λεγεται η αλλαγη της ονομασιας του τοπικ σε υποθετικη βαση απο ενα συντονιστη ;
πως λεγεται η αναγγελια απενεργοποιησης του θεματος εντος ολιγων ημερων παλι γιατι καποιος διαχειριστης την ειδε ετσι;
Να σου πω πως λεγεται: ΦΙΜΩΣΗ και μαλιστα ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ
Και να σου πω ποια ειναι η μαγκια:
να βγει καποιος απο αυτους που δεν πιστευουν στο χριστιανισμο και να πει ανεξαρτητα με τη κοντρα που υπαρχει, οτι ναι αυτο ειναι ΦΙΜΩΣΗ.
quote:
spyros76
Πως λεγεται η αλλαγη της ονομασιας του τοπικ σε υποθετικη βαση απο ενα συντονιστη ;
πως λεγεται η αναγγελια απενεργοποιησης του θεματος εντος ολιγων ημερων παλι γιατι καποιος διαχειριστης την ειδε ετσι;
Φαντασιώσεις και σύνδρομο καταδίωξης του θεματοθέτη λέγεται.

macedon
Άποψή μου είναι ότι αρκετά ασχοληθήκαμε με το θέμα, νομίζω εξαντλήθηκε!

Ο ψεύτης κι ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται!
quote:
Οι συστηματικές διαγραφές-λογοκρισία των Χριστιανοφίλων σταμάτησαν όταν άρχισε συστηματική αναφορά σε αυτές και παρουσίαση των υβριστικών γραφομένων των Χριστιανομάχων! Τώρα απλά προσπαθούν να χρυσώσουν το χάπι! αγαπητή medtech! .........
Κανεις λαθος.Οποιος χρησιμοποιει υβριστικες εκφρασεις εω μεσα παρα τις επανειλημενες συστασεις των διαχειριστων απενεργοποιειται ο λογαριασμος του!
Εαν θελεις να θεσεις το ανωτερω σε δοκιμη,μπορεις να πειραματιστεις ελευθερα.Ξεκινα το βρισιδι και δες αν "οι συστηματικες διαγραφες-λογοκρισια" των χριστιανων θα σταματησει επειδη γινεται συστηματικη αναφορα σε αυτες!
Ελπιζω να ξεπερασεις/ετε το συνδρομο καταδιωξης απο το οποιο πασχετε και να καταλαβετε επιτελους οτι επεσαν διαγραφες επειδη ΣΚΥΛΟΒΡΙΣΑΤΕ και οχι επειδη ειστε χριστιανοι!

The plural of anecdote is not data.
quote:
Ελπιζω να ξεπερασεις/ετε το συνδρομο καταδιωξης απο το οποιο πασχετε και να καταλαβετε επιτελους οτι επεσαν διαγραφες επειδη ΣΚΥΛΟΒΡΙΣΑΤΕ και οχι επειδη ειστε χριστιανοι!
Οταν μπαίνει ο κάθε
ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ(σσ όχι της Χούντα)
ΕΛΛΗΝ
06/06/2008
Είπαμε: Ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις του. Και οι πράξεις των εκπροσώπων του Ιησού-Μανώλη στους προγόνους μου, μόνο σαν εγκληματικές μπορούν να χαρακτηριστούν.

macedon
All That We See Or Seem Is But A Dream Within A Dream (~Edgar Allan Poe~)
quote:
Για τον Πάπα έχετε να πείτε κάτι;All That We See Or Seem Is But A Dream Within A Dream (~Edgar Allan Poe~)
Οτι αυτός που θα βγεί τώρα,είναι ο τελευταίος....Μετά ακολουθεί η Δ.Π....

macedon
quote:
Αν έριχνα ένα γιαούρτι σε κάθε "προφήτη" που συνάντησα στο esoterica, θα χρειαζόμουν 2 φορτηγά αγελαδίτσες...macedon
Κράτησε τα γιαούρτια σου,θα σου χρειαστούν!Να έχεις να τρως τίποτα απο την λιγούρα που θα σε πιάνει βλέποντας όλα αυτά που λέμε να επαληθεύονται......
quote:
Αν έριχνα ένα γιαούρτι σε κάθε "προφήτη" που συνάντησα στο esoterica, θα χρειαζόμουν 2 φορτηγά αγελαδίτσες...macedon
ναι ειναι ενα κοινο χαρακτιριστικο
των Χρηστιανων να προσπαθουν να λυσουν
το αινιγμα που θα τους δωσει την ελπιδα
πισω για την δυση της θρησκειας τους.
Ρε σεις χρηστιανοι ορθοδοξοι ΑΙΡΕΣΗ δεν θεωρητε
την καθολικη εκλησια;( εξου και ο ορος ορθοδοξη)
ασχοληστε τωρα και με τις προφητιες της αιρεσης;
χιχιχιχι
Τοσο απελπισια ποια ;
Ρε τι αλλο θα διαβασω ...
Ρε μπας το τελος των παπων θα γινει με την επεμβαση
εξωγιηνων;
οχι οχι θα προκληθει το τελος του κοσμου απ την επιθεση του
γιγαντιου μουσακα
http://www.youtube.com/watch?v=l6IG8OGPtIM![]()
![]()
![]()
![]()
Διότι η εσχατολογία δίνει τροφή σε όλους όσους θέλουν να κοροϊδεύουν το Χριστό να το κάνουν.
Και το χειρότερο είναι ότι γίνετε με την δική μας συναίνεση.
Και επομένως έχουμε και εμείς ευθύνη σε αυτήν την κοροϊδία απέναντι στο όνομα του Κύριου ημών Ιησού Χριστού.
Αφήστε την εσχατολογία τις προφητείες και επικεντρωθείτε στο σήμερα.
Ασ προσπαθήσουμε εμείς να μην γινόμαστε συνήγοροι αυτών που κοροϊδεύουν. Με τα δικά μας επιχειρήματα μας κάνουν χάζι και γελάνε μαζί μας.
quote:
macedonΕμένα δεν έχω σκοπό να με κρίνει κανείς, ιδιαίτερα ένας θεός που στη χώρα μου ήρθε ως λαθρομετανάστης, εγκληματώντας και ζητώντας να τον πληρώνω για να μου παρέχει προστασία, όπως συνήθως κάνουν οι λαθρομετανάστες και οι μαφιόζοι...
Πάλι ψεμματάκια αραδιάζεις βρε κατεργαράκο???
Αφού εσύ πλέον έγινες καλό παιδί και συμφωνείς 100% με τις πολιτικές θέσεις της Χρυσής Αυγής οι οποίες είναι αυτές

Διάλεξε σε παρακαλώ πότε μας έλεγες ψέμματα.
Τότε ή τώρα???
Υ.Γ miserabile visu...
Ερευνάτε τας Γραφάς
quote:
Αφού εσύ πλέον έγινες καλό παιδί και συμφωνείς 100% με τις πολιτικές θέσεις της Χρυσής Αυγής οι οποίες είναι αυτές
Ούτε δυο σειρές δεν μπορείς να κατανοήσεις, ταλαίπωρε χριστιανέ, θέλεις και αναλύσεις. Όταν λέει π.χ. "αναγεννημένη και ελληνική ορθοδοξία", τι λες να εννοεί;
Για πες μου όμως, παμμέγιστε τενεκέ, πώς γίνεται οι πολιτικές θέσεις να βασίζονται πάνω στις ιδεολογικές (οι οποίες είναι αναλλοίωτες) και ταυτόχρονα να είναι πλήρως αντίθετες μ' αυτές;
Επειδή δεν πρόκειται να το βρεις, καθ' όσον αυτό απαιτεί σκέψη, κι επειδή στα πολιτικά είσαι λίγο σκράπας, να στο πω:
- Οι ιδεολογικές θέσεις εκφράζουν το Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής, το οποίο υπηρετώ από το 1982. Μ' αυτές συμφωνώ απόλυτα και γι' αυτό εντάχτηκα σ' αυτό.
- Οι πολιτικές θέσεις απηχούν τις πολιτικές απόψεις του Κόμματος, το οποίο είναι ένας πολιτικός φορέας με συγκεκριμένους στόχους. Στο Κόμμα δεν είμαι καν μέλος.
Αν δεν το κατάλαβες και τώρα, σε παρακαλώ ρώτα κάποιον άλλο να στο εξηγήσει γιατί εγώ δεν θα μπορέσω να στο εξηγήσω για 12η φορά. Δεν έχω εκπαιδευτεί στην αγωγή αποκλινόντων ή/και αυτιστικών ατόμων. Απευθύνσου σε κάποιον ειδικό.

macedon
quote:
Δεν έχω εκπαιδευτεί στην αγωγή αποκλινόντων ή/και αυτιστικών ατόμων. Απευθύνσου σε κάποιον ειδικό.
Με φώναξε κανείς???![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.