ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Οι δερβίσηδες - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- Οι δερβίσηδες - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

jonniebegood30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
hollidayΝέο Μέλος
04/03/2005, 14:44:41
οκ ... απο λαθος μονο ενα μερος απαντησα..

η δευτερη μεταφραση:

"Where is that Moon that never rises or sets?

Where is that soul that is neither with nor without us?

Don't say it is here or there.

All creation is Him but for the eyes that can see"

που ειναι αυτο το φεγγάρι που ποτέ δεν ανατελλει ή δυει?
που ειναι αυτη η ψυχή που ειναι ειτε με μας ειτε χωρις εμας?
Μη πεις οτι ειναι εκει ή εδω.

Ολη η δημιουργια ειναι ΑΥΤΟΣ αλλα για τα ματια αυτου που μπορει να δει.

Jonnie οσο για τους καλους μας αναρχικους, και το συνθημα τους, εχω να αντιπαραβαλλω εναν στιχου του Τασου Λειβαδίτη...

" Γι' αυτό σου λέω, μην κοιμάσαι: είναι επικίνδυνο.
Μην ξυπνάς: θα μετανιώσεις

αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο, κι ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

04/03/2005, 15:10:28

quote:

Γι' αυτό σου λέω, μην κοιμάσαι: είναι επικίνδυνο.
Μην ξυπνάς: θα μετανιώσεις

φιλοι μου εχω σοβαρες επιφυλαξεις για το αν πρεπει να συνεχισω να γραφω στο φορουμ!

δεχομαι χυδαια λασπολογικη επιθεση απο ορισμενους σε αλλα τοπικ και δεν εχει επεμβει κανενας διαχειριστης ακομη...

αρχιζω να ξυπναω...

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

hollidayΝέο Μέλος
04/03/2005, 15:44:48
Jonnie ελπιζω να μη περιλαμβανομαι σ αυτους που θεωρεις οτι σε κακολογησαν.

αλλωστε ξερεις την γνωμη μου και τα αισθηματα μου για σενα.

και δε καταλαβα αν σοβαρολογεις ή αστειευεσαι... (ελπιζω να συμβαινει το δευτερο)

αν θελεις βαλε url για να καταλαβω τι λες.

(αλλα αν συμβαίνει το πρωτο,... ακομα δεν συνηθησες την κακια του κοσμου? νομιζα οτι ειχες παθει ανοσια)

αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο, κι ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

MozΜέλος
04/03/2005, 16:12:40
...Χαλιλ Χαουι και ξερό ψωμί...
jonnie, μη μου το χαλάς τώρα...be good! (Ούτε ένα σου «χα!»; Να αρχίσω να ανησυχώ;) Περί ξυπνήματος... κολοκυθόπιτα, που λέει κι η παροιμία.
Για τα υπόλοιπα, θα ακολουθήσω τη συμβουλή ενός... χμ... φίλου... Mπουμ!! (χα!)
(Να είσαι ΠΑΝΤΑ και ΠΑΝΤΟΥ καλά... από καρδιάς... να μη ξεχνιόμαστε)!

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν, αλλιώς... παραμύθι δίχως πέραση.

Την καλημέρα μου σε όλους, μικρούς και μεγάλους
(Να φοράτε πάντα αναπαυτικά παπούτσια όταν ανεβαίνετε στο βουνό, το λέει και στο σύγγραμα Iωάννου Ανάβασις -θα με συγχωρέσεις, jonnie, αν αποκαλύπτω τις πηγές σου- και ίσως και στην Αποκάλυψη!!!)

Shukran JAZZilan (Thank you very JAZZ)
Moz

(μη φύγετε ακόμη... έχει κι άλλο... πάω για τσιγάρα κι επιστρέφω!)

04/03/2005, 17:03:26
jonniebegood, θα θεωρούσα καλό να διαβάσεις το πρόσφατο μήνυμά μου στη Συζήτηση .

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------

Tsepe NoyonΜέλος
04/03/2005, 23:17:48
Χαιρετε!!
Κανω μια περασαδα για να δω τι γινεται και βλεπω οτι μου το ψιλομπαχαλεψατε το θεμα. Θα παρακαλουσα θερμως, καποιον, να μην κλαψουριζει ΕΔΩ για προβληματα που εχει σε αλλες συζητησεις και μαλιστα φταιχτης ων!!!
Moz, αν ηθελα δικαιολογια θα εβρισκα κατι πιο λογικο, οπως πχ εχω πονοκεφαλο! Μην με βαλεις να σβουριχτω, γιατι θα αντικρυσεις ενα μαλλον θλιβερο θεαμα.
Ειναι μεγαλος ο πειρασμος να ανοιξω ενα θεμα για το ισλαμ, αλλα ειμαι ακομα διβουλος αν θα ενδωσω, γιατι εχω βγαλει κακο ονομα με τις ακραιες θεσεις μου "κατα ναζωραιων" και θα γινει το ελα να δεις.
Θα αποφασισω μετα τον μηνα του μελιτος.
Μεχρι τοτε οταν ξεκλεβω λιγο χρονο θα περναω απο εδω!!!
Να περνατε οσο μπορειτε καλυτερα!

ΥΓ εχω τις καλες μου αυτες τις μερες, αλλα θα μου περασει συντομα!!!

ΟΠΟΙΟΣ ΣΠΕΡΝΕΙ ΑΝΕΜΟΥΣ ΘΕΡΙΖΕΙ ΘΥΕΛΕΣ

05/03/2005, 00:03:02

quote:

Jonnie ελπιζω να μη περιλαμβανομαι σ αυτους που θεωρεις οτι σε κακολογησαν.

ειναι δυνατον κατι τετοιο?

quote:

και δε καταλαβα αν σοβαρολογεις ή αστειευεσαι... (ελπιζω να συμβαινει το δευτερο)

αν θελεις βαλε url για να καταλαβω τι λες.

κι ομως σοβαρολογω.

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=13&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=5158

ξεκινα απο εδω, οπου εγραψα: "μπηκα στο τυραχλαδο για να παραπονεθω στην Αμαλια, και επεσα πανω στο θεμα.

δεν διαβασα καμια απαντηση ακομα, γιατι αυτο που λεω το πιστευω!

το μεγαλυτερο παραμυθι (με τους περισσοτερους οπαδους) ειναι το οτι ειμαστε η κορωνιδα της δημιουργιας!!!

ολα τα αλλα τα συζηταμε...", και ακολουθησαν 5 σελιδες εξ αιτιας μου!!!

κατοπιν διαμαρτυρηθηκα εδω:

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=19&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=5416

αλλα φωνη βοωντος εν τη ερημω...

φιλε Moz, επαθα και εμαθα!

MozΜέλος
06/03/2005, 10:30:19
Καλημέρα σε όλους

Στρατηγέ Tsepe, χαίρομαι για την καλή σου διάθεση (εύχομαι να διαψεύσεις τον εαυτό σου ως προς την διάρκειά της). Όσο για το «χορό», δεν τον αποφεύγεις, είτε ως παραδοσιακό της Μογγολίας, είτε «αλλιώς»!

Αναστημένε φίλε, αν κοιτάξεις 3-4 επισυνάψεις πιο πάνω δεν θα πάρεις τίποτα λιγότερο από αυτό που έδωσα στο μέλος holliday και σε όλους. (Χμ... δεν με παρακολουθείς και με «στεναχωρείς»!)

Κλείνει ένας «τεκές», αλλά ανοίγει ένας άλλος.
Καλοί μου αναζητητές, δεν σβήνουν εύκολα παραδόσεις αιώνων,
να το θυμάστε αυτό. Και να είστε πάντα καλά.

«Της περιπατητικής σχολής»
στους δρόμους του πουθενά»
Μoz

(Ήταν ο Admin εδώ;;; Ελπίζω να του πρόσφερε κανείς ένα καλό τσάι.
Admin, θα μας συγχωρέσετε για το ραχάτι, αλλά είμαστε σε διαδικασία αφομοίωσης των όσων ελέχθησαν. Με σεβασμό, ευχαριστώ.)

06/03/2005, 23:53:02

quote:

Θα παρακαλουσα θερμως, καποιον, να μην κλαψουριζει ΕΔΩ για προβληματα που εχει σε αλλες συζητησεις και μαλιστα φταιχτης ων!!!

στρατηγε μου το ξερω οτι μ αγαπας!

ενω παντρευεσαι, βρηκες την ευκαιρια να διαβασεις ΟΛΑ τα σχολια στο αλλο τοπικ και εκρινες ποιος φταιει!!!

σε ευχαριστω γιατι μου διελυσες τις αμφιβολιες!

για ανταλλαγμα σου προσφερω μια ιστορια του μουλα Νασρεντιν:

μια μερα ο Νασρεντιν ψαρευε σε ενα κουβα με νερο.

ενας περαστικος τον ρωτησε αστειευομενος: "ποσα ψαρια επιασες μουλα?"

και ο Νασρεντιν απαντησε: "με σενα, εννια..."

νασαι καλα

σου ευχομαι καθε ευτυχια!!!

Tsepe NoyonΜέλος
07/03/2005, 07:27:27
Jonniebegood, το προτελευταιο πραγμα που θα ηθελα, ειναι να κανω προσωπικους διαλογους ( το τελευταιο, ειναι να αποκαλυπτω προσωπικα δεδομενα, για χαρη σου, ομως θα τα παραβιασω και τα δυο!!)
Οντως δεν μου εισαι συμπαθης, αλλα η ομαδα με την οποια ηρθες σε συγκρουση, μου ειναι σφοδρα αντιπαθης. Θα ημουν με το μερος σου, αν δεν ησουν τοσο υπερβολικος. Εχασες τον ελεγχο πολυ ευκολα κι αρχισες να σκουζεις σαν κατινα (με το συμπαθειο.) Νομιζα οτι εισαι γυρω στα 25, απο τον τροπο που γραφεις, αλλα καπου πηρε το ματι μου οτι εισαι 45. Εξακολουθω να ειμαι μεγαλυτερος σου, αλλα οχι αρκετα για να κουνησω το δαχτυλο κατω απο την μυτη σου, ομως σαν παρατηρητης, κρινω οτι φερθηκες ανωριμα στην υποθεση σου. Ναι, καθησα και τα διαβασα ΟΛΑ.
Οταν δεν εχω να τρεξω για τον γαμο, προτιμω να διαβαζω τα γραφομενα εδω, για να μην σκεφτομαι αυτο που παω να κανω(παντρευομαι μια γυναικα 27 χρονια νεωτερη)Η γνωμη μου ειναι οτι υπηρξες υπερβολικος ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ. Οπως λενε και στο εκει θεμα, εχεις αρπαξει την μυγα για τα καλα και δεν την αφηνεις με τιποτα. Οταν, δε, διολισθησες στο υβρολογιο, εχασα πασα ιδεα. Σιγουρα εχεις κανει μια ενδιαφερουσα διαδρομη στην ζωη σου, αλλα κατα την γνωμη μου, εκτος απ' ολα τ' αλλα που εχεις αποκομισει, σου εχει αφησει και μια υψιπετεια, οχι και τοσο καλη. Για να επικαλεστω και τον Καστανεντα, που τοσο συμπαθεις, οταν στεκεται καποιος για να δωσει συγχαρητηρια στον εαυτο του, γι αυτο που καταφερε, το εχασε το παιχνιδι!
Σου απανταω τοσο εκτεταμενα και προσωπικα γιατι θεωρω το παρον θεμα ληγμενο και συνετελεσες σ' αυτο!!
Θα ηθελα να συναντηθουμε και να τα πουμε καλυτερα αλλα δεν γινεται. Ισως ανταλαξουμε κανενα e-mail αν δεν "τα παρεις" και μαζι μου.

ΟΠΟΙΟΣ ΣΠΕΡΝΕΙ ΑΝΕΜΟΥΣ ΘΕΡΙΖΕΙ ΘΥΕΛΕΣ