ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΤΟΥΛΑΤΟΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΤΟΥΛΑΤΟΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

τυχερουλης61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
10/05/2006, 14:53:14
Αν κρίνω από τη φώτο που χορεύει τσιφτετέλι πρέπει να είναι πολύ "ανεβασμένος" βιολογικά, ειδικά έτσι όπως του τρίβεται η γκόμενα.
Για δες που τελικά αν πουλάς τρέλα για ΕΛ, δρακοσαυροειδης καλικατζαρέους και υπερσυμπαντικοδιαγαλαξιακές αυτοκρατορίες γίνεσαι trendy boy και προσελκύεις το γυναικείο φύλο. Βλέπε Ταμπάκης ένα πράγμα....

Μη σκοτώνεις τα κουνούπια...άλλοι σου πίνουν το αίμα...

asxetiusΝέο Μέλος
11/05/2006, 10:17:19
1ο. Νομίζω ότι άλλος έχει το όνομα(asxetius) και άλλοι έχουν την χάρη(Ο.Ε.Α).

2ο. Ο δάσκαλος είναι ένας, ο Χριστός.

asxetiusΝέο Μέλος
11/05/2006, 10:36:35
Λέω να γράψω και εγώ ένα βιβλίο για τα ψώνια που γέμισε ο τόπος που γράφουν βιβλία. Αν δείτε τις εκπομπές Α.Γεωργιάδη και Δ.Λιακόπουλου θα καταλάβετε. Ανακυκλώσεις ανακυκλώσεων συνέχεια, χωρίς κανένα νέο στοιχείο.
Σύντομα θα σας στείλω και μια φωτογραφία της σελήνης. Θα έχει ένα κόκκινο βέλος, που θα δείχνει μια κεραία τηλεόρασης. Αυτό είναι η τρανταχτή απόδειξη ότι υπάρχει κόσμος στο φεγγάρι. :)

Χριστός Ανέστη, και καλή σας μέρα.

11/05/2006, 13:05:06
Η απόδειξη ότι το φεγγάρι κατοικείται είναι ότι έχει φως...

Αστρονομική απόδειξη περί της υπάρξεως φούξια ελεφάντων...

valgraphΜέλος
12/05/2006, 11:44:26
quote:

κι όμως ρε παιδιά.. εμένα ο τύπος μου μοιάζει με τον Μουρατίδη!!! μήπως είχαν πάει παρέα στο Ισραήλ; χα χα χα...

Εμένα μου μοιάζει με τον Βαβύλη...

O.E.A.Νέο Μέλος
12/05/2006, 14:14:20
quote:

1ο. Νομίζω ότι άλλος έχει το όνομα(asxetius) και άλλοι έχουν την χάρη(Ο.Ε.Α).

2ο. Ο δάσκαλος είναι ένας, ο Χριστός.

Κατάλαβα,
ένας ακόμα εξεβραισμένος νεοψευδέλληνας στο μά(ν)τριξ...

YngwieΜέλος
12/05/2006, 20:21:21
Αμα είναι έτσι οι "Μύστες" τότε πιο πολλούς βαθμούς θα είχαν οι Ψήστες στο σουβλατζίδικο της γειτονιάς που έχουν και τα εργαλεία (η θράκα, το γυρομάχαιρο,λαδόκολλα για περγαμηνή,τσίκνα κτλ).
Ισως το παραπάνω τσιφτετέλι ενεργειακά να υποκαθιστά τον χορό των δερβίσηδων Σούφι, και το λαικό άσμα που το συνόδευε τις επικλήσεις, we never know.
12/05/2006, 23:11:47
quote:
Λέω να γράψω και εγώ ένα βιβλίο για τα ψώνια που γέμισε ο τόπος που γράφουν βιβλία. Αν δείτε τις εκπομπές Α.Γεωργιάδη και Δ.Λιακόπουλου θα καταλάβετε. Ανακυκλώσεις ανακυκλώσεων συνέχεια, χωρίς κανένα νέο στοιχείο.
Σύντομα θα σας στείλω και μια φωτογραφία της σελήνης. Θα έχει ένα κόκκινο βέλος, που θα δείχνει μια κεραία τηλεόρασης. Αυτό είναι η τρανταχτή απόδειξη ότι υπάρχει κόσμος στο φεγγάρι. :)

Η ψευδοεπιστήμη δεν προοδεύει.

Υπάρχουν μόδες και ένας ψευδοεπιστήμονας μπορεί να αλλάξει από μια μόδα σε μια άλλη (από τα φαντάσματα στην ESP έρευνα,από τους ιπτάμενους δίσκους στις παραψυχολογικές μελέτες,από την ESP έρευνα στην αναζήτηση του Μεγαλοπόδαρου (Bigfoot).Αλλά σε ένα συγκεκριμένο ζήτημα,καμιά πρόοδος δεν γίνεται.Ελάχιστές ή και καθόλου νέες πληροφορίες δεν ανακαλύπτονται.Νέες θεωρίες σπάνια προτείνονται και οι παλιές αντιλήψεις σπάνια τροποποιούνται ή απορρίπτονται υπό το φώς νέων ανακαλύψεων αφού η ψευδοεπιστήμη σπάνια κάνει νέες ανακαλύψεις.Οσο παλαιότερη η ιδέα,τόσο περισσότερο σεβασμό απολαμβάνει. Κανένα φυσικό φαινόμενο ή διεργασία πρωτύτερα άγνωστα στους επιστήμονες έχει ανακαλυφθεί ποτέ από ψευδοεπιστήμονες.Πραγματικά,οι ψευδοεπιστημονες σχεδόν σταθερά ασχολούνται με φαινόμενα πολύ γνωστά στους επιστήμονες αλλά ελάχιστα γνωστά στο ευρύτερο κοινό-έτσι ώστε το ευρύτερο κοινό να καταπιεί οτιδήποτε θέλει να ισχυριστεί ο ψευδοεπιστήμονας.Τα παραδείγματα περιλαμβάνουν την πυροβασία και την φωτογραφία «Κίρλιαν».

Rory Coker, Ph.D.

asxetiusΝέο Μέλος
13/05/2006, 01:06:39
Δεν δέχομαι την Π.Διαθήκη, εκτος απο τους προφήτες και τους ψαλμούς τα οποία είναι θεόπνευστα. Ολα τα αλλα ειναι ιστοριες των εβραιων που δεν έχουν κανένα ηθικό δίδαγμα. Οπότε αποκλείετε να ειμαι αυτό που λες.
Οσο για εσας της ΟΕΑ ξέρω ότι παλαιότερα ήσασταν δωδεκαθειστές. Τωρα το γυρίσατε σε μάρτυρες του Ιεχωβά. Αποφασίστε με ποιον θα πάτε. Τα αφεντικά σας στο Μπρούκλυν δεν κάνουν καλή δουλειά. Αντε και του χρόνου βουδιστές :)
Τελος, γιατι ξεφύγαμε απο το θέμα μας.
O.E.A.Νέο Μέλος
13/05/2006, 12:29:50
Τι λες βρε ************
Και ο ραββίνος Γιεχοσουά που τον ακολουθείς πιστά και τον θεωρείς μέγα διδάσκαλο τι είναι βρε;
Μήπως είναι Έλληνας όπως ισχυρίζονται οι πραξικοπηματικές-παραθρησκευτικές μασονικές οργανώσεις έψιλον-ολύμπιοι-ελληνορθόδοξοι-κριναετοί που ακολουθάς;
Μήπως είναι Έλληνας όπως λεει το ψώνιο, ο γελοίος ψευδομεσσίας-ψευδοπροφήτης εβραίος Τουλάτος του όποιου έχεις συγκεντρώσει 60κασέτες και άλλα τόσα DVD και τα φυλάς ως κόρη οφθαλμού;
Μάθαν τώρα όλοι για τους έψιλον-ολύμπιους-ελληνορθόδοξους και καμαρώνουν σαν γύφτικα σκεπάρνια...
σου έχω όμως άσχημα νέα.
Ο χριστούλης σας είναι ένας μογγολοεβραίος που ήρθε ουρανοκατέβατος από τη Λεβάν.
Aπόλαυσε και τη μογγολόφατσα στην πρωτότυπη της μορφή.
Συνέχισε να ακολουθάς το εβραιομογγολικό ατλάντιο κατεστημένο, άλλωστε ποτέ δεν θα μπορέσεις να δεις παραπέρα.
Όσον αφορά τις ανοησίες για τους Μαρτυρες του διαστημικού πειρατή YHWH, **********ταλαίπωρε... δεν μπορεί να προσεγγίσει ούτε κατά διάνοια μια ακατάληπτη δομή όπως η ΟΕΑ...
Μπες τώρα πίσω στο μάντριξ και άντε παράτα μας...

Edited by - O.E.A. on 13/05/2006 13:36:10

----------------------------------
ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ
----------------------------------

20/07/2003, 17:51:56
καλησπερα φιλοι μου,ενα θεμα που μας απασχολει ολους,τι θα μπορουσαμε να κανουμε, για να γινει η χωρα μας καλυτερη.
δεν ξερω αν υπαρχει καπου ιδιο θεμα συζητησης,γι'αυτο εκ των προτερων ζητω συγνωμη

_PiNhEaD_Μέλος
20/07/2003, 20:04:13
Na tin gnorisoume kai na tin agapisoume!!!

Ntavelis666Μέλος
20/07/2003, 20:33:18
Φίλε Μάνο, με συγχωρείς πολύ που θα σε απογοητεύσω, αλλά δεν νομίζω οτι αυτή η χώρα μπορεί να γίνει καλύτερη. Αντιθέτως, οδεύει με ιδιαίτερη ευκολία πρός την καταστροφή. Η παρακμή του Ελληνικού Έθνους άλλωστε δεν είναι σημερινή υπόθεση. Πρώτη πληγή της Ελλάδας, η θρησκεία της ερήμου που μας επιβλήθηκε με το ζόρι. Οι εξαθλιωμένοι λειτουργοί του Γιαχβέ δεν άφησαν τίποτα όρθιο. Ότι θύμιζε Ελλάδα, το κατέστρεψαν είτε αυτό ήταν Ναός, είτε βιβλιοθήκη, είτε, είτε...
Ύστερα, η Τουρκοκρατία. Όπως και να το κάνουμε θα είμαστε πάντα 400 χρόνια πίσω απο τον υπόλοιπο πλανήτη. Και σήμερα...αλήθεια πές μου τι μπορείς να περιμένεις απο όλους αυτούς τους ρωμιούς που το μόνο που ξέρουν είναι το μπουζούκι, το σουβλάκι, το γήπεδο, το αίσθημα και οι διακοπές το καλοκαίρι ; Πως να πάει μπροστά αυτή η χώρα με όλα αυτά τα υλιστικά ερπετά που την κατοικούν ; Τι σχέση μπορεί να έχουμε εμείς με τους Ένδοξους προγόνους μας ; Ουδεμία. Αυτός ήταν άλλωστε και ο στόχος. Αυτό το ξέρουν όλοι. Μα θα μου πείς "δεν υπάρχουν άνθρωποι που νοιάζονται και ενδιαφέρονται για την πατρίδα τους ;" Μα και βέβαια υπάρχουν. Όμως Φίλε μου, πές μου ΠΟΣΟΙ είναι αυτοί ; Αυτοί δυστηχώς αποτελούν την εξαίρεση στον κανόνα. Ο κανόνας όμως είναι ένας και δεν πρόκειται να αλλάξει.
Δυστηχώς, είναι αυτό που είχα πεί σε άλλο τόπικ. Δεν ξέρω για'σένα, αλλά εγώ πιστεύω οτι γεννήθηκα σε λάθος εποχή.
Βέβαια αυτό δεν σημαίνει οτι τα παρατάμε και λέμε "τελείωσαν όλα". Πολεμάμε με όλο μας το είναι για το αντίθετο αποτέλεσμα, ακόμα και αν ξέρουμε οτι είμαστε χαμένοι απο χέρι.
Όμως...τίποτα δεν μένει ατιμώρητο. η Νέμεσις καραδοκεί...
Και που ξέρεις, ίσως σε κάποια άλλη διάσταση, σε κάποια άλλη ζωή, να αντικρύσουμε ξανά την Ελλάδα έτσι όπως ήταν. Αλλωστε οτι είναι πάνω, είναι κάτω. Μέχρι στιγμής βλέπουμε μόνο το κάτω. Ίσως, αν είμαστε άξιοι, να δούμε και το πάνω. Ξέρω οτι ακούγομαι γραφικός, αλλά δεν σου κρύβω οτι ελπίζω σε κάτι τέτοιο.
Με εκτίμηση

666

20/07/2003, 21:01:03
:))))))))))))))))))))),φιλοι μου σας ευχαριστω για τις αποψεις σας και για τις γνωμες σας,θα συμφωνησω πως η ελλαδα μερα με την μερα και απο τοπο σετοπο παρουσιαζει μια θαυμασια,μοναδικη ομορφια(αν αφησεις τις αισθησεις σου ελευθερες),ολα στο προγραμμα ειναι και τα σουβλακια και οι ερωτες ,ειναι ομως απειρα εκεινα που μπορουν να συνθεσουν και μπορουν να δημιουργησουν ενα αποτελεσμα που θα ζυλεψουν πολλοι.το βλεπω σαν ενα ψηφιδωτο,αν θα χρησιμοποιησουμε την καταλληλη "κολλα" και τα καταλληλα "χρωματα" ,ομως η διαφορα εγκειται στο σχεδιο,τι σχεδιο εχουμε επιλεξει και αν εχουμε επιλεξει.
επειδη δεν πιστευω στην υπαρξη προηγουμενης ζωης και επειδη ειμαι ανθρωπος που δεν πιστευει πως ολα ειναι τυχαια,θελω να ξερω τι μπορουμε να κανουμε τωρα για να αλλαξουμε και να βαλουμε τα κακως κειμενα που υπαρχουν στην χωρα μας , στο καλαθο των αχρηστων
με απεραντο σεβασμο και αγαπη ,ο φιλος σας μανος

20/07/2003, 22:14:47
quote:

Μα θα μου πείς "δεν υπάρχουν άνθρωποι που νοιάζονται και ενδιαφέρονται για την πατρίδα τους ;" Μα και βέβαια υπάρχουν. Όμως Φίλε μου, πές μου ΠΟΣΟΙ είναι αυτοί ; Αυτοί δυστηχώς αποτελούν την εξαίρεση στον κανόνα. Ο κανόνας όμως είναι ένας και δεν πρόκειται να αλλάξει.

Για να μην απογοητευόμαστε, λένε ότι η "κρίσιμη μάζα" που χρειάζεται για να αλλάξει μιά οποιαδήποτε κατάσταση ή για να "επιβάλλει" κάτι καινούργιο, είναι το 10% επί του συνόλου. Αυτό το 10% είναι η κινητήριος δύναμις, οι "μπροστάρηδες" και οι υπόλοιποι τους ακολουθούν.

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

AdoniosΜέλος
21/07/2003, 08:08:22
quote:
δεν νομίζω οτι αυτή η χώρα μπορεί να γίνει καλύτερη. Αντιθέτως, οδεύει με ιδιαίτερη ευκολία πρός την καταστροφή.

quote:
Όπως και να το κάνουμε θα είμαστε πάντα 400 χρόνια πίσω απο τον υπόλοιπο πλανήτη.

quote:
τι μπορείς να περιμένεις απο όλους αυτούς τους ρωμιούς που το μόνο που ξέρουν είναι το μπουζούκι, το σουβλάκι, το γήπεδο, το αίσθημα και οι διακοπές το καλοκαίρι ;

quote:
Πως να πάει μπροστά αυτή η χώρα με όλα αυτά τα υλιστικά ερπετά που την κατοικούν ;

Φίλε Νταβέλη απο τα λεγόμενά σου σε βρίσκω αρκετά απαισιόδοξο γύρω απο το μέλλον του Ελλάδας και του Ελληνισμού γενικότερα.
Δε νομίζω οτι είναι έτσι τα πράγματα και σίγουρα είμαστε σε πολύ καλύτερο βαθμό συνείδησης και ήθους απο άλλες χώρες που θέλουν να λέγονται "προηγμένες" και "ανεπτυγμένες" και ας είμαστε "400 χρόνια πίσω" όπως λες. Ίσως όμως να αναφέρεσαι τεχνολογικά οτι είμαστε πίσω που και εκεί όμως δεν είμαστε απο τους τελευταίους.
Η Ελλάδα δεν έπαψε ποτέ να γεννά μεγάλα μυαλά και να τροφοδοτεί τον κόσμο με τις δυνατότητές τους.
Δεν πιστεύω οτι όλα αυτά τα χρόνια ο Ελληνας έχασε τις αρχές του και οτι είμαστε όλοι άχρηστοι και ανίκανοι να φέρουμε το όνομα "Ελληνες".
Μπορεί κάπου να έχουμε χάσει το δρόμο μας αλλά στις δύσκολες στιγμές πάντα είμαστε εκεί ενωμένοι να υπερασπίζουμε Θερμοπύλες.
Το ένδοξο παρελθόν που είχαμε μπορεί να μην έρθει ποτέ , αλλά πως μπορείς να είσαι σίγουρος οτι αν το είχαμε τώρα θα ήταν και το ιδανικό για να ζήσουμε σε μια εποχή σαν και αυτή;
Ο κόσμος συνεχώς εξελίσσεται άλλες φορές προς το καλύτερο και άλλες προς το χειρότερο.
Και εδώ θα συμφωνήσω με τον φίλο Μάνο :

quote:
θελω να ξερω τι μπορουμε να κανουμε τωρα για να αλλαξουμε και να βαλουμε τα κακως κειμενα που υπαρχουν στην χωρα μας , στο καλαθο των αχρηστων

Στο χέρι μας είναι να διαλέξουμε τι θέλουμε για τον τόπο μας.

Απο εμάς εξαρτιόταν ,
Απο εμάς εξαρτάται.

DAGONΜέλος
21/07/2003, 12:04:36
Δεν πιστεύω ότι 400 χρόνια τουρκοκρατίας μας έκαναν να χάσουμε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της φυλής μας. Μπορεί να μείναμε πίσω τεχνολογικά και οικονομικά(ως έθνος), μπορεί κάποιοι να μας πρόδωσαν αλλά δεν χάθηκε το ελληνικό στοιχείο από μέσα μας. Είμαστε ακόμα γενιά ηρώων, επιφανών αντρών και φωστήρων ολόκληρης της ανθρωπότητας. Ο ΗΡΩΙΣΜΟΣ μας-αντάξιος των προγόνων μας, φάνηκε σε στιγμές κρίσης όπως ο Αγώνας για την απελευθέρωση ή το έπος του 40. Τι κι αν αποδεχτήκαμε την θρησκεία των τσοπάνηδων της ερήμου? Χάθηκε ο πολιτισμός μας? 2000 χρόνια τί κάνουμε? Το βυζάντιο τί ήταν? Δεν ήταν συνέχεια της αρχαιότητας?

Η ελπίδα υπάρχει ακόμα. Στον καθέναν μας ξεχωριστά.

Ας δείξουμε θράσος. Ναι, θράσος. Κι ας θυμόμαστε πάντα ότι από τα βάθη των αιώνων οι Λεωνίδες, οι Αλέξανδροι και οι Παλαιολόγοι μας παρακολουθούν.

21/07/2003, 12:16:13
καλημερα παιδια ,εχω αναγκη απο αισιοδοξες αποψεις και θετικες σκεψεις,θα συμφωνησω σε ολα μαζι σας φιλοι μου,ομως και τεχνολογικα δεν παμε πισω,τι εννοω?πανεπιστημια θεσσαλονικης και κρητης,τα παιδια εκει εχουν κανει και εξακολουθουν να κανουν απειρα πραγματα,απιστευτα πραγματα.επισης εχουμε πλεον δορυφορο,δεν ειμαστε και τοσο αχρηστοι λοιπον:)))
το ζητημα ειναι πως αν θελουμε κατι παρα ,μα παρα πολυ αυτο θα γινει ,αρκει να το θελουμε,πρεπει να "πεταξουμε",ξεφορτωθουμε τις ασχημες νοοτροπιες,μοναχα τοτες θα ειμαστε κοντα στο ονειρο
με απεραντο σεβασμο και αγαπη το φιλαρακι σας

alati13Μέλος
21/07/2003, 12:56:20
KAI OΘΕΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΚΑΤΣΕ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑΣΕΙ. ΕΙΧΕ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΛΙΓΑΚΙ. ΕΙΔΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΑΔΕΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΤΟ ΓΕΜΙΣΕΙ. ΠΗΡΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΛΙΜΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΑ ΒΟΥΝΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΕΚΕΙ. ΜΕΤΑ ΠΗΡΕ ΤΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΑΚΡΟΓΙΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΒΑΛΕ ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ. ΤΕΛΟΣ ΕΒΑΛΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΙΝΕΛΙΕΣ – ΝΗΣΙΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟ.
Όταν όμως κατάλαβε την μεγάλη αδικία που είχε κάνει σε σχέση με όλα τα αλλά μέρη , στεναχωρήθηκε πολύ. Όμως δεν μπορούσε να χαλάσει ένα τέτοιο αριστούργημα. Τελικά βρήκε την λύση. Έβαλε τους Έλληνες να κατοικήσουν εκεί Αυτοί θα αναλάμβαναν τα υπόλοιπα.

Πριν ξυπνήσω τα υπέρ –Ελληνικότατα αισθήματα κάποιον θα ήθελα να πω ότι το παραπάνω είναι ΔΥΣΤΥΧΩΣ μια πραγματικότητα. Γνωρίζω ότι είναι μια γενικότητα και δεν μπορούμε να βάζουμε όλους στο ίδιο καζάνι. Όμως τα αποτελέσματα αυτό δείχνουν. Όταν το άκουσα πρώτη φορά μου το είπαν σαν αστείο. Όμως δεν γέλασα.. Δεν υπήρχε κάτι να γελάσω. Απλά το πήρα το έβαλα μέσα μου και αποφάσισα λίγο λίγο να το σβήνω. Κάθε φορά που δεν κάνω τις γνήσιες ελληνικές καφρίλες που κάνουμε συνήθως. ( ουρές , οδήγηση, σκουπίδια, «τα μέσα», κ.α). Για να αλλάξει κάτι πρέπει όπως λέει και ο φίλος Μάνος να αλλάξουμε πρώτα κάποιες άσχημες νοοτροπίες που έχουμε. Και αυτό γίνεται όταν δώσουμε την σωστή παιδεία στα παιδία μας. Ο παππούς μου που φτύνει πενηντάρικα όπου βρει δεν μπορεί να αλλάξει. Η Γιαγιά που βγάζει τον κοπρίτη της και καταχέζει ολο το πεζοδρόμιο δεν πρόκειται ποτέ να πάρει γαντακι μιας χρήσης και σακουλάκι. Εμείς όμως πρέπει να το κάνουμε και να το μάθουμε και στα παιδία μας.

prometheasΜέλος
21/07/2003, 12:59:28
quote:

KAI OΘΕΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΚΑΤΣΕ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑΣΕΙ. ΕΙΧΕ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΛΙΓΑΚΙ. ΕΙΔΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΑΔΕΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΤΟ ΓΕΜΙΣΕΙ. ΠΗΡΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΛΙΜΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΑ ΒΟΥΝΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΕΚΕΙ. ΜΕΤΑ ΠΗΡΕ ΤΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΑΚΡΟΓΙΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΒΑΛΕ ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ. ΤΕΛΟΣ ΕΒΑΛΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΙΝΕΛΙΕΣ – ΝΗΣΙΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟ.
Όταν όμως κατάλαβε την μεγάλη αδικία που είχε κάνει σε σχέση με όλα τα αλλά μέρη , στεναχωρήθηκε πολύ. Όμως δεν μπορούσε να χαλάσει ένα τέτοιο αριστούργημα. Τελικά βρήκε την λύση. Έβαλε τους Έλληνες να κατοικήσουν εκεί Αυτοί θα αναλάμβαναν τα υπόλοιπα.

Πριν ξυπνήσω τα υπέρ –Ελληνικότατα αισθήματα κάποιον θα ήθελα να πω ότι το παραπάνω είναι ΔΥΣΤΥΧΩΣ μια πραγματικότητα. Γνωρίζω ότι είναι μια γενικότητα και δεν μπορούμε να βάζουμε όλους στο ίδιο καζάνι. Όμως τα αποτελέσματα αυτό δείχνουν. Όταν το άκουσα πρώτη φορά μου το είπαν σαν αστείο. Όμως δεν γέλασα.. Δεν υπήρχε κάτι να γελάσω. Απλά το πήρα το έβαλα μέσα μου και αποφάσισα λίγο λίγο να το σβήνω. Κάθε φορά που δεν κάνω τις γνήσιες ελληνικές καφρίλες που κάνουμε συνήθως. ( ουρές , οδήγηση, σκουπίδια, «τα μέσα», κ.α). Για να αλλάξει κάτι πρέπει όπως λέει και ο φίλος Μάνος να αλλάξουμε πρώτα κάποιες άσχημες νοοτροπίες που έχουμε. Και αυτό γίνεται όταν δώσουμε την σωστή παιδεία στα παιδία μας. Ο παππούς μου που φτύνει πενηντάρικα όπου βρει δεν μπορεί να αλλάξει. Η Γιαγιά που βγάζει τον κοπρίτη της και καταχέζει ολο το πεζοδρόμιο δεν πρόκειται ποτέ να πάρει γαντακι μιας χρήσης και σακουλάκι. Εμείς όμως πρέπει να το κάνουμε και να το μάθουμε και στα παιδία μας.

Αυτό ειναι απόλυτα σωστό.Μονο εμείς και τα παιδια μας μπορούν να αλλαξουν προς το καλύτερο τον τόπο αυτό. Προσωπικά πάντως δεν ειμαι πολύ αισιόδοξος.. Αρκεί να δούμε τις αξίες και τα ινδάλματα των σημερινών νέων και θα καταλάβουμε που οδεύουμε