ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Υπήρξε ποτέ πατριαρχική κοινωνία; Ποιό φύλο κυβερνά τον πλανήτη; - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- Υπήρξε ποτέ πατριαρχική κοινωνία; Ποιό φύλο κυβερνά τον πλανήτη; - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

Oculatis Abis31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
31/12/2004, 17:02:52

Occulatis Abis άψογο το κείμενο!Άντε γιατί σαν πολύ αέρα να έχουν πάρει τώρα τελευταία.
31/12/2004, 17:24:00
Oculatis Abis τα επιχειρήματά σου δεν επιδέχονται αμφισβητήσεως. Δεν μπορώ παρά να αναφωνήσω : Ζήτω! Ζήτω η ανδρική ανεξαρτησία!

Εν τοιαύτη περιπτώσει απαντάς στο αρχικό σου ερώτημα για το ποιος κρύβεται πίσω από την "επιδίωξη της θέσπισης της ισότητας των δύο φύλων". Φυσικά ένας άντρας είναι πίσω από αυτά (με γυναικείο μυαλό όμως). Αντε να πονηρέψουμε λίγο ρε γμτ γιατί θα μας πιουν το αίμα έτσι όπως πάμε.

31/12/2004, 18:29:12
Ramoglou,
Εύστοχα τα παραδείγματα που αναφέρεις. Όπως και να έχει οι γυναίκες περνούν τη γραμμή τους μέσα στην οικογένεια, αλλά εγώ πιστεύω πως και τα δύο φύλα είναι θύματα ενός πιο μεγάλου δυνάστη : του παιδιού. Το παιδί κινεί τη γυναίκα και μέσω αυτής και τον άντρα.

Ο Ολυμπιακός πάλι, δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει με όλα αυτά και ειδικότερα με το μαθηματικό τρόπο που σκέφτεται ένας άντρας.

31/12/2004, 20:01:29
Τί ωραία ροή που έχουμε... Πολλοί άντρες βρε παιδί μου!!!!!!

quote:
Άλλωστε απάτη δεν είναι να κοιμάσαι με κάποιον άλλο – απάτη είναι το να λες ψέματα.

Λοιπόν, ακριβώς επ' αυτού, καλέ μου Oculatis Abis, θα σας προτείνω μία θεατρική παράσταση:

ΕΞΩΣΤΗΣ ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ (ΑΜΟΡΕ) - "Τέσσερεις εικόνες αγάπης" του Λούκας Μπέρφους

"Πρόσφατα ρώτησα τον άντρα μου
Είσαι ευτυχισμένος με τη ζωή σου
Μου απάντησε
Είμαι πολύ ευτυχισμένος μάλιστα
Το άσχημο ήταν
Πως είναι αλήθεια."

Η ελευθερία και η αγάπη δεν πηγαίνουν μαζί. (Δεν πηγαίνουν άραγε;)
Εικόνες αγάπης που μπλέκονται δραματικά η μία με την άλλη για να αποδείξουν ότι η προδοσία στην αγάπη και τιμωρείται και συγχωρείται.
Πρώτη παρουσίαση στην Ελλάδα.

Φίλτατε Ramoglou,

έχεις μία γλαφυρότητα και μία παραστατικότητα στην περιγραφή της καθημερινότητάς μας, δε λέω...

...όμως, εγώ δεν αντέχω την πρό(σ)κληση του καλού φίλου Δημήτρη, του οποίου οι προσδοκίες εύχομαι ολόψυχα να πραγματοποιηθούν.

Εποχή του Υδροχόου, καλοί μου φίλοι...

Ποιός είναι ο Θεός Πατέρας, ο οποίος είναι ο Θεός της Αγάπης, αυτής της θηλυκής όψης.

Και γράφω "θηλυκής"... Όχι γυναικείας!

Σας στέλνω τις πιο θετικές μου σκέψεις και ευχές για ένα δημιουργικό και συναισθηματικά πλήρες 2005!
.
.

3A

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)

Jason_18Μέλος
02/01/2005, 01:32:20
παντως να λεμε την αληθεια τον πλανητη τον κυβερναει το ισχυρο φυλο!!!ο αντρας... ομως ο πλανητης και ο αντρας δεν θα ειχαν αξια χωρις την υπαρξη του γυναικειου φυλου!ας το παρουμε λογικα...σε ολους τους τομεις κυριαρχει το αντρικο φυλο.απο την πολιτικη μερχι την πληροφορικη η ακομα και στους τομεις που,υποτιθετε,οτι η γυναικα ειναι κυριαρψη κατα κυριο λογο.μαγειρικη,κομωτικηκ.α.οπως και στον αθλητισμο το ισχυρο φυλλο ειναι κυριαρχο...(με ολα τα παραπανω εννοειται δεν θελω να μειωσω την αξια του γυναικειου φυλλου)

"its a mans world but it would be nothing without a woman"

goblynqueenΜέλος
02/01/2005, 06:16:05
Oculatis Abis, δεν παρεξηγώ το χιούμορ σου, αλλα οι πόρνες δεν είναι ακριβώς γυναίκες που κάνουν το κέφι τους για να βγάλουν ένα χαρτζιλίκι.

Χαρούμενες πόρνες είναι μόνο η Φωτεινή της Νύχτας και οι κινηματογραφικές της συνάδελφοι.

Στην πραγματικότητα, η πορνεία είναι ένα κατάλοιπο από την εποχή της δουλείας. Μια πόρνη, ανήκει στον προαγωγό της που έχει εξουσία ζωής και θανάτου επάνω της, παράνομη μεν, αληθίνή δε. Και το "κεφι" που κάνει για το "χαρτζιλίκι" της, δεν είναι το δικό της αλλά του οποιουδήποτε τυχαίνει να έχει... ξέρεις τώρα.

Γενικώς υπάρχει αυτή η άποψη... οτι οι γυναίκες τα έχουν όλα έυκολα, γιατί αρκεί να κουνήσουν τον κώλο τους και τους πέφτουν όλα έτοιμα στο πιάτο. Παρ' όλ' αυτά, ακόμη και στην Ελλάδα, όπου, ώς γνωστόν, όλες οι γυναίκες είναι πουτάνες, τα ποσοστά ανεργείας των γυναικών είναι πολύ μεγαλύτερα απ' αυτά των αντρών. Ίσως φταίει που όλοι οι άντρες έχουν γινει αδερφές... (άλλη μαλακία από 'κει).

Και τέλος πάντων, το βλέπω οτι δεν είσαι κανένας αναίσθητος κι οτι απλώς ένα αστείο έκανες, όμως εγώ έχω μια μικρή ευαισθησία στο συγκεκριμμένο θέμα. Με κάνει και χάνω το χιούμορ μου πιο γρήγορα κι από... ε... 'ξέρω 'γω... οπότε σόρυ αν σου χάλασα το αστείο σου...

02/01/2005, 11:40:26
quote:
Στην πραγματικότητα, η πορνεία είναι ένα κατάλοιπο από την εποχή της δουλείας.

Πάει ο μύθος περί αρχαιότερου επαγγέλματος !

Επειδή το συγκεκριμένο είναι πολύ μεγάλο θέμα, θα πρότεινα να μη το θίξουμε.
Απλά και σε γενικές γραμμές θα διατυπώσω την άποψη πως η συγκεκριμένη κατάσταση είναι κατά κάποιον τρόπο και μία κοινωνική προσφορά.

Μήπως θυμάστε οι περισσότεροι που γνωρίσατε τον έρωτα ;
Που μπορείτε να πάτε σε μία περίοδο παρατεταμένης α….ας ;
Που εφαρμόζεται τα όσα σας εξιτάρουν ;
Κλπ κλπ κλπ

Απλά την επόμενη φορά πριν φύγετε πείτε ένα «ευχαριστώ» και χαμογελάστε.

Καλά Χριστούγεννα
ΧοΧοΧο !

02/01/2005, 11:55:43
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ..

ΦΙΛΕ ΜΟΥ goblynqueen ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ...

ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ...
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ...
ΑΣ ΑΦHΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ..

ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ Ramoglou ΜΕ TON ΨΥΧΙΚΟ ΠΟΝΟ ΕΝΝΟΩ ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΨΥΧΙΚΗ ΛΥΠΗ...
Ο ΧΑΜΟΣ ΦΙΛΟΥ,ΣΥΓΓΕΝΗ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ,ΥΛΙΚΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ.
ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ.
ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΠΕΡΙ ΨΥΧΙΚΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ...

ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΟΙ...
(ΑΥΤΟ ΩΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ ΠΟΝΟΥ)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

02/01/2005, 12:36:04
quote:
ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΟΙ...

Καλέ μου φίλε Avatar, ε άμα δεν αντέχεις τελικά το κάνεις το βήμα και γλυτώνεις !!!!

IMAGE

02/01/2005, 15:15:39
ΤΙΙΙΙ;;;

Η γυναικα αποφασιζει στο 85% των αποφασεων ;;;

Ε, ΟΧΙ !!!

Στο σπιτι μου, ΕΓΩ αποφασιζω!

Αν τολμησει να μου πει η γυναικα, σηκω πλενε τα πιατα,

ΧΤΥΠΑΩ το χερι στο τραπεζι και λεωω:

-Για ακουσε κυρα μου, ΑΦΕΝΤΙΚΟ εδω ΕΓΩ ειμαι...

ΕΓΩ θα αποφασισω αν θα πλενω τα πιατα πρωτα

η αν θα σφουγγαρισω...

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ;;;

Ακους εκει, οι γυναικες αποφασιζουν !!!

Παει, χαλασε η κοινωνια !!!

junk95Μέλος
02/01/2005, 16:39:27
quote:

ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ...
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ...
ΑΣ ΑΦHΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ..

Εξαρτάται. Όταν π.χ. οι μαφίες υπόσχονται σε κοριτσάκια νόμιμη δουλειά στη Δύση, αλλά κάπου στη Βουλγαρία το πούλμαν αδειάζει, οι κοπέλες στερούνται τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα και οι μαφιόζοι τις βγάζουν σε πλειστηριασμό[+] (όπου ο κάθε επίδοξος αγοραστής μπορεί να δοκιμάσει το εμπόρευμα βιάζοντάς το) και στη συνέχεια τις μεταφέρουν και τις κλείνουν χωρίς χαρτιά σε ένα δωμάτιο όπου τις περνάνε καθημερινά 50-60 φιλήσυχοι νοικοκυραίοι και τα αφεντικά τους και οι μπάτσοι του διπλανού τμήματος για να κάνουν τα στραβά μάτια, χωρίς οι ίδιες να παίρνουνε καθόλου λεφτά και αν ξεφύγουν το καλύτερο στο οποίο μπορούν να ελπίζουν είναι 4-5 μήνες στο κρατητήριο και μετά απέλαση[*], αυτό δε μου φαίνεται απλό κατάλοιπο δουλείας, μου φαίνεται για δουλεία με τα όλα της!

[+] Και όποια έχει αντίρρηση βιάζεται/δέρνεται/σκοτώνεται κατά προτίμηση μπροστά στις άλλες.
[*] Ή, όπως φάνηκε πρόσφατα, και άλλοι βιασμοί από "σωτήρες" αστυνομικούς που τη γλιτώνουν τελικά με 20 μήνες φυλάκιση με αναστολή για παράβαση καθήκοντος.

Real stupidity beats artificial intelligence any time. -- Terry Pratchett