ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΟΣ ? - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΟΣ ? - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

Γιώργος61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
ar_iaΜέλος
16/07/2009, 16:06:50
quote:

Θα τα περάσουν μια χαρά με τον Robben!.......Ήδη τους είναι άχρηστο το ένα παπούτσι!!

Ήρθε καινούριος Σερίφης στην πόλη........

Η Τεχνητή Νοημοσύνη Δεν Μπορεί να Νικήσει την Φυσική Ηλιθιότητα!!
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member
http://www.youtube.com/watch?v=q-shgwZdtS4

ΑΜΗΝ

16/07/2009, 16:47:31
quote:

Ψηλός

quote:
Περιμένεις στ' αλήθεια να κάνεις σοβαρή συζήτηση με δαύτους;;

Μια παροιμία λέει ότι το κούφιο καρύδι, κάνει δυνατότερο κρότο όταν πέσει κάτω.

Μέχρι στιγμής ψηλέ, μόνο θόρυβο κάνεις, με αντιγραφές ή με "άναρθρες κραυγές".

Προσπάθησε να γράψεις κάτι σοβαρό και θα... δεις!!!

Προς το παρόν, δεν ασχολούμαι μαζί σου. Όταν μάθεις τι εστί σοβαρότητα και αρχίσεις να τοποθετείσαι με στοιχεία στις όποιες αρλούμπες αραδιάζεις, τότε τα ξαναλέμε.

Και πού 'σαι .............

Να ζητήσεις να σου δώσουν περικεφαλαία ένα νούμερο μεγαλύτερη για να μη σε σφίγγει και έχουμε και χειρότερα.
Τώρα το καλοκαίρι, ιδιαίτερα στους φωστήρες, μεγαλώνει ακόμη περισσότερο ο εγκέφαλος και καλό είναι να με ακούσεις για την περικεφαλαία.

16/07/2009, 18:02:42
quote:
pyramid:
Europaie
Άτομο που χρησιμοποιεί μέσα σε φορουμ την λέξη @@@@ για να αντιμετωπίσει μια γυναίκα είναι για τα μπάζα.
Τα φορουμ δεν είναι οίκοι ανοχής και οι γυναίκες μέλη δεν είναι π……ες
Το έπιασες?

Δεν κάνω διάκριση ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες.....ασχέτως εάν δεν είμαστε ίδιοι......
Mην έχεις λοιπόν την εντύπωση ότι κρυβόμενη πίσω από το φύλο σου......θα τύχεις διαφορετικής μεταχείρισης!!! και θα μπορείς να γράφεις ελεύθερα ότι θέλεις κρίνοντας και χαρακτηρίζοντας! χωρίς να κριθείς ή να χαρακτηριστείς!............όπως μου μίλησες σου μίλησα απευθυνόμενος προς εσένα!

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).

16/07/2009, 18:26:22
Είναι μερικές φορές που ντρέπεται κανείς για λογαριασμό άλλων...

macedon

16/07/2009, 19:18:41
Βρε παιδιά, όλα αυτά που έχουν γραφτεί ποιά σχέση έχουν με το νέο μουσείο της Ακρόπολης;
Ούτε οι μαθητές που βγαίνουν εκτός θέματος στο μάθημα της Έκθεσης τέτοια απόκλιση από το αρχικό θέμα συζήτησης...

In anticipation of my resurrection...

16/07/2009, 19:59:42
Europaios
Μίλησες με αυτόν τον τρόπο γιατί είμαι γυναίκα. Ο συνειρμός σου είναι, αντιπαλότητα με γυναίκα να επιβληθώ μέσω αναφοράς σε όργανα που συμμετέχουν στο σεξ.
Δεν θέλω μια διαφορετική μεταχείριση αλλά με την αναφορά μου θέλω να σου πω να μην γράφεις τίποτα που να έχει σχέση με τον χριστιανισμό και διδασκαλίες και τάχα μου δήθεν εσύ που πιστεύεις και πας εκκλησία και να βλέπω στα μηνύματά σου σχεδόν ηδονικά να αναφέρεις την φράση

quote:
....εάν και ο Ιησούς πήδαγε μάνα, αδελφή κόρη.....και γω δεν ξέρω τι άλλο....να σαι σίγουρος ότι ούτε με αυτόν θα ασχολούμασταν.

Κυλάς στην λάσπη αυτά για τα οποία ζαλίζεις όλων το κεφάλι ότι είναι τα ιερά και τα όσια τα δικά σου. Νομίζεις ότι πείθεις κανέναν που πραγματικά γνωρίζει και πραγματικά ασχολείται με την διδασκαλία, αυτή που εσύ φτύνεις με τον χειρότερο τρόπο, ότι πραγματικά αγαπάς κάτι? Νομίζεις δεν φαίνεται η αισχρότητα?

Μην μου ξαναπείς τίποτα. Καλά κάνουν και σου λένε όσα σου λένε. Τι νομίζεις, ότι θα κάνεις να σεβαστούν μια διδασκαλία και μια προσωπικότητα που δίδαξε την αγάπη με σεντόνια ιστορικών στοιχείων και ανθρωπάκια με άρπες? Έχεις γελοιοποιήσει τα πάντα.

16/07/2009, 20:08:37
quote:
Dying_Incubus:
Βρε παιδιά, όλα αυτά που έχουν γραφτεί ποιά σχέση έχουν με το νέο μουσείο της Ακρόπολης;
Ούτε οι μαθητές που βγαίνουν εκτός θέματος στο μάθημα της Έκθεσης τέτοια απόκλιση από το αρχικό θέμα συζήτησης...

Έχουν ακριβώς την ίδια σχέση.....με αυτή που έχει η πραγμάτευση του εν λόγω θέματος με το ίδιο το θέμα του!
quote:
macedon:
Είναι μερικές φορές που ντρέπεται κανείς για λογαριασμό άλλων...

Αλήθεια για σένα ποιος ντράπηκε όταν εμφανίστηκες ημίγυμνος!!!!!! με το σώβρακο!!!!!!! (σα καλικάτζαρος θα ΄σουνα!!! γι' αυτό το βαλαν στα πόδια!!! θα χαν διαβάσει και κανά εδάφιο ποιο μπροστά! με τους διαβόλους!!!.....λίγο θέλει νομίζεις?).....μπροστά σε δύο αθώες νεαρές κοπέλες? που είχαν την ατυχία να χτυπήσουν το κατώφλι σου!.....και να τις υποδεχτείς κατ' αυτόν τον ανήθικο τρόπο!!! .....είναι δυνατόν?.......πως μπόρεσες?....... θα σημάδεψες για πάντα τη ζωή τους!!!!!! θα νομίζουν ότι έτσι είναι όλοι οι άντρες!!!! σα καλικάτζαροι!!!!! ανύπαντρες θα τις άφησες!!!!

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).

16/07/2009, 20:15:24
quote:
pyramid:
Europaios
Μίλησες με αυτόν τον τρόπο γιατί είμαι γυναίκα. Ο συνειρμός σου είναι, αντιπαλότητα με γυναίκα να επιβληθώ μέσω αναφοράς σε όργανα που συμμετέχουν στο σεξ.
Δεν θέλω μια διαφορετική μεταχείριση αλλά με την αναφορά μου θέλω να σου πω να μην γράφεις τίποτα που να έχει σχέση με τον χριστιανισμό και διδασκαλίες και τάχα μου δήθεν εσύ που πιστεύεις και πας εκκλησία και να βλέπω στα μηνύματά σου σχεδόν ηδονικά να αναφέρεις την φράση

europaios2:
....εάν και ο Ιησούς πήδαγε μάνα, αδελφή κόρη.....και γω δεν ξέρω τι άλλο....να σαι σίγουρος ότι ούτε με αυτόν θα ασχολούμασταν.

pyramid:
Κυλάς στην λάσπη αυτά για τα οποία ζαλίζεις όλων το κεφάλι ότι είναι τα ιερά και τα όσια τα δικά σου. Νομίζεις ότι πείθεις κανέναν που πραγματικά γνωρίζει και πραγματικά ασχολείται με την διδασκαλία, αυτή που εσύ φτύνεις με τον χειρότερο τρόπο, ότι πραγματικά αγαπάς κάτι? Νομίζεις δεν φαίνεται η αισχρότητα?

Φιλοκαλούμεν γαρ μετ' ευτελείας και φιλοσοφούμεν άνευ μαλακίας!

quote:
pyramid:
Μην μου ξαναπείς τίποτα. Καλά κάνουν και σου λένε όσα σου λένε. Τι νομίζεις, ότι θα κάνεις να σεβαστούν μια διδασκαλία και μια προσωπικότητα που δίδαξε την αγάπη με σεντόνια ιστορικών στοιχείων και ανθρωπάκια με άρπες? Έχεις γελοιοποιήσει τα πάντα.

Το Λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν!

ar_iaΜέλος
16/07/2009, 21:35:14
europaios2 ενώ θα έπρεπε να ζητήσεις συγνώμη από την pyramid εσύ συνεχίζεις με το ίδιο υφάκι....Θα έπρεπε τουλάχιστον να ντρέπεσαι.....
Αυτά σου μαθαίνει η θρησκεία σου....?

Η Τεχνητή Νοημοσύνη Δεν Μπορεί να Νικήσει την Φυσική Ηλιθιότητα!!
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member
http://www.youtube.com/watch?v=q-shgwZdtS4

ΑΜΗΝ

16/07/2009, 22:23:13
quote:

Το αρχικό ζήτημα ήταν αν είχε θέση ο Μητροπολίτης.
Η θέση μου: είχε αφού το μουσείο
1) είναι κτήμα όλων των Ελλήνων
2) έγινε με χρήματα φορολογούμενων κατά πλειοψηφία χριστιανών
3) είναι χώρος διατήρησης εθνικής και όχι θρησκευτικής παράδοσης
4) είναι χώρος ενότητας των Ελλήνων (κάθε θρησκεύματος)
17/07/2009, 00:49:41
Ψηλός

quote:
Προς το παρόν, δεν ασχολούμαι μαζί σου.

Έλα ρε ψηλέ, μη μου στερείς ένα μεγάλο μέρος της διασκέδασής μου.

Τι να πρωτοκάνουν ο τρεχα...., οι ευρωπαίοι και τα... άλλα παιδιά;
Πώς να σηκώσουν το βάρος της παράστασης μόνοι τους;

Θα μας κάνεις δηλαδή, να αφήσουμε το φόρουμ και να τρέχουμε στο "Δελφινάριο" να δούμε το Σεφερλή, για να γελάσουμε;;;

quote:
Να ζητήσεις να σου δώσουν περικεφαλαία ένα νούμερο μεγαλύτερη για να μη σε σφίγγει και έχουμε και χειρότερα.
Τώρα το καλοκαίρι, ιδιαίτερα στους φωστήρες, μεγαλώνει ακόμη περισσότερο ο εγκέφαλος και καλό είναι να με ακούσεις για την περικεφαλαία.

Έτσι μπράβο, πες κάνα τέτοιο εμπνευσμένο...

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

http://www.mindfloga.blogspot.com/

http://diakiros.blogspot.com/

17/07/2009, 00:54:12
ευρωπαίοι

quote:
Φιλοκαλούμεν γαρ μετ' ευτελείας και φιλοσοφούμεν άνευ μαλακίας!

Πσσσσ..... τι είπες τώρα ρε θηρίο;;;

quote:
Το Λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν!

Αυτό είναι "έκατον εκάτερον", μην τα μπερδεύεις...

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

http://www.mindfloga.blogspot.com/

http://diakiros.blogspot.com/

17/07/2009, 01:07:57
quote:
ar_ia:
europaios2 ενώ θα έπρεπε να ζητήσεις συγνώμη από την pyramid εσύ συνεχίζεις με το ίδιο υφάκι....Θα έπρεπε τουλάχιστον να ντρέπεσαι.....
Αυτά σου μαθαίνει η θρησκεία σου....?

? Για ποιο λόγο? .....για θύμισέ μας τους διαλόγους!!!....από την αρχή φυσικά.....και όχι από το τέλος....να δούμε ποιος θα πρέπει να ντραπεί....εγώ? εσύ? η pyramid? συνδυασμός των παραπάνω?

quote:
γιαπετ:
Θα μας κάνεις δηλαδή, να αφήσουμε το φόρουμ και να τρέχουμε στο "Δελφινάριο" να δούμε το Σεφερλή, για να γελάσουμε;;;

Για να το αφήσετε.....ίσως!......για το που θα πάτε!.....δεν μπορώ να το ξέρω....

quote:
γιαπετ:
Αυτό είναι "έκατον εκάτερον", μην τα μπερδεύεις...

Θα γράψεις τίποτα της προκοπής?......ή θα τα περιμένεις όλα από τον macedon?.......

RobbenΜέλος
17/07/2009, 08:58:22
quote:

Τι να πρωτοκάνουν ο τρεχα...., οι ευρωπαίοι και τα... άλλα παιδιά;
Πώς να σηκώσουν το βάρος της παράστασης μόνοι τους;

Καλημερα σας. Προς το παρον βλεπουμε την παρασταση ''η παραποιηση'' ...και μαλιστα απο δικη σας πηγη.
17/07/2009, 09:32:55
Europaios δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο διότι μέχρι εκεί φτάνεις.
17/07/2009, 12:38:23
Επαναλαμβάνομαι για να επαναφέρω τη συζήτηση:
quote:

Νομίζω ότι τα πιο πάνω δικαιολογούν την παρουσία μητροπολίτη.

17/07/2009, 12:51:52
quote:

ίσα ίσα που λόγο του ότι είναι χώρος ενότητας των Ελλήνων (κάθε θρησκεύματος) διατήρησης εθνικής και όχι θρησκευτικής παράδοσης και έγινε με χρήματα φορολογούμενων τότε δεν έχει κανένα λόγο ο ιερέας να κάνει τα τελετουργικά του εκεί

17/07/2009, 14:10:57
quote:
αθεος:
ίσα ίσα που λόγο του ότι είναι χώρος ενότητας των Ελλήνων (κάθε θρησκεύματος) διατήρησης εθνικής και όχι θρησκευτικής παράδοσης και έγινε με χρήματα φορολογούμενων τότε δεν έχει κανένα λόγο ο ιερέας να κάνει τα τελετουργικά του εκεί

Να ευχηθεί πήγε και όχι να βαπτίσει.....ας πήγαιναν και οι δωδεκαθεϊστές! .....να σφάξουν κανά ταύρο! Θ’ ακολουθούσε έτσι και φαγοπότι!.... κι ότι ήθελε προκύψει!!!

17/07/2009, 21:38:16
quote:

quote:

Η παρουσία του είπα. Για τα τελετουργικά που έκανε προσκλήθηκε από τους διαχειριστές του έργου - μια ευχή, ένας καλός λόγος, δεν βλάπουν.
17/07/2009, 22:06:10
panpam η χαζοχαρούμενη απάντηση του γελοίου του φόρουμ δείχνει με τον καλύτερο τρόπο αυτό που θα σου πω
οι περισσότεροι βαρεμένοι χριστιανοί όταν ακούνε αρχαία ελλάδα τους έρχεται στο μυαλό το δωδεκάθεο και προσπαθούν μέσα στην αμάθεια και στον φόβο που τους διακατέχει για ανύπαρκτους δαίμονες να κάνουν τελετές εξαγνισμού
αυτός ήταν και ο σκοπός του αρχιερέα στον χώρο
και αυτό είναι το θέμα γιατί να παρευρεθεί εκεί ο ιερέας μιας θρησκείας που έχει δαιμονοποίησει στην συνείδηση των πιστών της την αρχαία ελλάδα
και μάλιστα να τελέσει και τελετή
αν μη τι άλλο είναι τραγελαφικό όπως είναι και ο ευρωπαίος