ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΟΣ ? - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΟΣ ? - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

Γιώργος61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
16/03/2003, 20:56:51
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ ΓΙΑΤΙ ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ/ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΙΟΓΟΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ?????????

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΣΑΣΤΕ ΣΤΟΝ Α.Κρόουλυ ΚΑΙ ΚΑΣΤΑΝΕΝΤΑ.
ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΑ ΕΜΠΛΕΞΑΝ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ????????

ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΑΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΓΟΥ.
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΡΟΟΥΛΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΠΙΚ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙΤΑΙ ΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΧΕΤΕ.
ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΕΙΝΑΙ
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=903

Ο ΜΑΓΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΕΣΕΝΑ ΕΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
ΑΠΛΑ ΕΒΑΛΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ....
ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΥΤΟΝ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**

old tigerΜέλος
16/03/2003, 21:19:07
quote:
ο μαγος παιρνει την πραγματικοτητα, την περνα μεσα απο αυτον και την επαναπαρουσιαζει στον κοσμο γυρω του με τον τροπο που αυτος επιλεγει.

Eίναι ηθικό αυτό ή μιλάμε για την απόλυτη ελευθερία, ανεξαρτήτως εάν βλάψουμε ή "καθοδηγήσουμε" τους γύρω μας με την επαναπαρουσίαση της πραγματικότητας;

Οταν γεννηθήκαμε δεν υπογράψαμε κανένα χαρτί...

jasonΝέο Μέλος
16/03/2003, 22:48:32
Μπορεί τον νερό να είναι πιο δυνατό από το βράχο;
Κι όμως, σταγόνα-σταγόνα το νερό τρώει τον βράχο!
Το μυστικό της μαγείας, κατά τη γνώμη μου, είναι η πειθαρχία της επανάληψης. Συνέχεια, ξανά και ΞΑΝΑ.

16/03/2003, 23:40:44
To λέει άλλωστε και το γνωστό ποίημα του Αριστοτέλη Βαλαωρίτη:

"Μέριασε βράχε να διαβώ!", το κύμα ανδριωμένο, λέγει στην πέτρα του γυαλού, θολό μαλανιασμένο.
"Μέριασε, και στα στήθη μου, πού'σαν νεκρά και κρύα, μαύρος Βοριάς εφώλιασε και άγρια τρικυμμία. Αφρούς δεν έχω γι' άρματα, κούφια βοή για αντάρα, έχω ποτάμι αίματα, με θέριεψε η κατάρα, του κόσμου που βαρέθηκε, του κόσμου που έιπε τώρα: Βράχε θα πέσεις, έφτασε η φοβερή σου ώρα...

...και εννοείται ότι το ξέρω όλο απέξω, και το λατρεύω...

αυτή...που τα κατάφερε!

17/03/2003, 00:01:56
Αγαπητε Χαρυ,
μετα απο συζητηση που ειχα χθες το βραδυ...
περι της ηθικης της μαγειας,

ΘΑ ΕΠΙΜΕΙΝΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ:

καθε ανθρωπος, ως ανθρωπος ειναι ελευθερος και καλειται να κανει επιλογες.
ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ - ΠΕΡΙΓΡΑΨΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ.

μπορει να χρειαστει να περασει μεσα απο το κακο, χωρις να ειναι ο ιδιος κακος, για να μπορεσει να προσδιορισει το καλο.
αλλα και τι ειναι τελικα καλο και τι κακο?
τι ειναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ?

ο μαγος χειριζεται την πραγματικοτητα που κατασκευαζει με τον τροπο που επιλεγει...
ειναι ενας μικρος θεος, αλλα δεν ειναι αλαθητος.
μπορει να θελει να επαναπαρουσιασει την "πραγματικοτητα" για καλο, αλλα να βγει σε κακο.
μοιραια, πιστευω οτι θα κανει λαθη

ΟΠΟΙΟΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ, ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΟΦΟΤΕΡΟΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΥΠΟΦΕΡΕΙ...ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥ, ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΚΑΚΕΣ!

ο σκοπος δεν αγιαζει τα μεσα, αλλα αυτο που ειναι σιγουρο ειναι οτι καποιοι σκοποι χρειαζονται μεσα που δεν ειναι "αγια".

λιλιθ -η πρωτη γυναικα

old tigerΜέλος
17/03/2003, 11:38:45
Αγαπητή Λίλιθ,
μιλάμε τρομερή σύμπτωση!!!
Ακριβώς την ίδια κουβέντα είχα και εγώ...

Θα συμφωνήσω μαζί σου περί της πραγματικότητας (υποκειμενική έννοια, η οποία ορίζεται πάντα από τον παρατηρητή), αλλά και περί της έννοιας του καλού και του κακού. Κατά την γνώμη μου, τέτοιες έννοιες δεν μπορούν να οριοθετηθούν και να εμφανισθούν υπό την μορφή ενός ορισμού.

Αρα η λογική μου θα συμφωνήσει μαζί σου, άλλωστε νομίζω ότι αυτά που περιγράφεις είναι ένα βασικό συστατικό της απόλυτης ελευθερίας και όπως έλεγε και ο Aleister Crowley

"DO WHAT THOU WILT SHALL BE THE WHOLE OF THE LAW"
Ας αφήσουμε όμως τον Crowley στην ησυχία του...και ας έρθουμε στα δικά μας...

Εχω ένα τεράστιο ΑΛΛΑ...
το οποίο προκύπτει από την ηθική ή ανώτερο εαυτό (ή δώσε όποιο όνομα θέλεις) που πρέπει να έχει ο άνθρωπος...
Εχει ο άνθρωπος το δικαίωμα να πειραματίζεται πάνω σε άλλους, προσπαθώντας ο ίδιος να κατακτήσει κάποια πράγματα για τον εαυτό του; Με τα όποια θύματα τι γίνεται; Θα το ρίξουμε στο Κάρμα; Μου θυμίζει πολύ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟ ΜΑΓΟ...
Ελα στην θέση του θύματος ενός μάγου...θα το ήθελες; Στους βομβαρδισμούς που έγιναν στο Κόσσοβο, εάν θυμάμαι καλά, εισήχθη ο όρος "παράπλευρες απώλειες"...κάτι τέτοιο έχουμε και εδώ;
Και εάν ναι...γιατί να κατηγορούμε όλοι τους Αμερικλάνους (δεν είναι ο δαίμων του P.C. χεχεχε) για τις νέες "παράπλευρες απώλειες" που θα υπάρχουν στο Ιράκ;
Σύμφωνα με αυτά που αναφέρεις έχουμε τηρουμένων των αναλογιών, απλά μία εφαρμογή του Μικρόκοσμου στον Μακρόκοσμο.

Ευχαριστώ
Old Tiger "Belafonte"

Οταν γεννηθήκαμε δεν υπογράψαμε κανένα χαρτί...

17/03/2003, 15:44:14
βρε παιδιά!
Αυτό είναι πια ανήκουστο!

Κάτι πήραν και τα δικά μου αυτιά από κάποιους που συζητούσαν τώρα τελευταία το ίδιο ακριβώς θέμα!!!

μα είναι φοβερό τελικά. Κάποιες συμπτώσεις δεν μπορεί να είναι μόνο συμπτώσεις...

αυτή...που τα κατάφερε!

17/03/2003, 16:14:50
αγαπητε old tiger

θα ξαναεπαναλαβω τα λογια μου:

ο καθε ανθρωπος εχει θεωρητικα την ελευθερια να πραξει οπως θελει.
η λεξη "δικαιωμα", παραγεται απο τη λεξη "δικαιο", και εχει νοημα μονο μεσα σε ενα συστημα δικαιου, μια νομοθεσια.
η νομοθεσια περιγραφει τις ελευθεριες του ατομου και ετσι καθοριζονται τα δικαιωματα.
οταν μιλαμε για εναν κοινωνικο νομο, γραμμενο η αγραφο, μπορουμε να πουμε τη φραση "εχω το δικαιωμα", και να ειμαστε πολυ ακριβεις.
αν θελουμε ομως να μιληουμε για "δικαιωμα" στη μαγεια, τοτε θα πρεπει να την ενταξουμε σαν εννοια σε ενα συστημα δικαιου, μια νομοθεσια, πχ. κοινωνικο δικαιο. και παλι, κοινωνικο δικαιο της ταδε εποχης, του ταδε λαου, της ταδε χρονικης περιοδου κλπ, κλπ.

αρα, κατα τη γνωμη μου, οταν μιλαμε για τη μαγεια, επειδη η μαγεια μπορει να ξεπερνα τετοια συστηματα, το δικαιωμα που εχουμε να κανουμε κατι, να χρησιμοποιησουμε καποιον για να κανουμε κακο για παραδειγμα το οριζει κατι αλλο.
εδω, το μονο που μπορω να πω, γιατι δε γνωριζω περι μαγειας, ειναι οτι υπαρχει ο νομος του καρμα, δηλαδη αν καποιος προξενησει κατι κακο, αυτο θα του γυρισει πισω.

οταν λεω οτι ενας μαγος ειναι ελευθερος να πραξει οπως θελει, αρκει να γνωριζει οτι υπαρχουν συνεπειες, δεν συμαινει οτι το επικροτω αυτο. απλα, επαναλαμβανω, οτι

αν μιλησουμε για ηθικη της μαγειας, τοτε πρεπει να ενταξουμε τη μαγεια σε ενα κοινωνικο συστημα.
αν δεν την ενταξουμε, δεν μπορουμε να μιλαμε για περιορισμους ηθικους.

λιλιθ -η πρωτη γυναικα

Edited by - λίλιθ on 17/03/2003 16:17:34

Edited by - λίλιθ on 17/03/2003 16:38:51

ΓιώργοςΜέλος
17/03/2003, 18:35:25

Θα συμφωνησω με την Λιλιθ.

Ολοι εχουμε δικαιωμαι στην μαγεια και να επιλεξουμε την πραγματικοτητα μας / μαγεια.
”Πρεπει να φτιαξω την δικη μου πραγματικοτητα για να μην ειμαι σκλαβος στην πραγματηκοτητα των αλλων” οπως ανεφερε W.Blake

Στον μαγο δεν τιθεται θέμα ηθικο/ καλου και κακου ,τηθετε μονο θέμα λειτουργει - δεν λειτουργει.
Αν δεν λειτουργει η πραγματικοτητα/μαγεια του θα διαλέξει αλλη - Αν λειτουργει θα την χρησημοποιοει συμφωνα με την θεληση του και θα προσπαθει να την βελτιωσει (και ισως να την μάθει σε αλλους)

Τωρα θα μου πεις τι μαγεια θα κανεις αν στην πραγματικοτητα σου υπαρχουν μπαμπουλες
που απειλουν την αιωνια ζωη σου σε ενα ατελειωτο μαρτυριο φωτιας , και φοβερου σκοτους? ...κλπ.κλπ

Δεν κανεις τιποτα - απλα κανεις οτι σου λενε/μαθανε οτι ειναι καλο,κακο,ηθικο....

και οσο και να το σηζηταμε (το καλο το ηθικο ) σε αυτο το φορουμ φιλε tiger , δεν εισαι εσυ που εχεις φτιαξει τους κανονες τι ειναι καλο και κακο. - και αυτο ειναι που εχει τεραστια σημασια στο
να εισαι μαγος και οχι αλλος ενας απλος μαθητης.

quote:

Η ΜΑΓΕΙΑ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΨΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ - ΙΕΡΕΙΣ,ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΕΣ,ΙΕΡΟΦΑΝΤΕΣ,ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΕΣ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΕΜΠΟΡΑΚΟΥΣ - ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΣ Ο ΜΑΓΟΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ ΦΑΡΣΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.

Hakim Bey Οντολογικη αναρχια.

Γιώργος

17/03/2003, 19:07:44
και να λοιπόν, ένα αυθεντικό παράδειγμα του νόμου της μαγείας, του νόμου της δύναμης:

Οτι γράφεις (λίλιθ), γυρίζει πίσω σε σένα, 3 φορές πιο δυνατό!

Αγαπητέ Γιώργο, τι να πω; ούτε επίτηδες να το έκανες...

αυτή...που τα κατάφερε!

17/03/2003, 23:31:18
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ

quote:
και αυτο ειναι που εχει τεραστια σημασια στο
να εισαι μαγος και οχι αλλος ενας απλος μαθητης.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ....
ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΘΗΤΕΙΑ ????????

ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΗΣ ΞΕΚΙΝΑ ΚΑΝΕΙΣ...
ΜΑΘΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΑΥΤΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΜΥΗΣΗ ΣΤΗΝ ΘΕΙΑ ΤΕΧΝΗ.
ΑΛΛΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤ' ΕΜΕ.

Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΓΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**

15/07/2009, 22:33:35
Το λιγότερο το εύχομαι, φίλε καλέ ....
16/07/2009, 00:11:10
Robben

quote:
Αν εχετε την καλοσύνη, μπορειτε να μου εξηγησετε γιατι το ‘’get rid of’’ το μεταφραζεται ως ‘’να παρει εκδικηση’’, ενώ είναι ‘’για να ξεφορτωθει’’? (Μονο αυτα).
Και ακομα το ‘’chamberlains’’ ως ‘’δουλοι’’ ενώ είναι ‘’αρχιθαλαμηπολοι’’?

Δεν γνωρίζω, προσωπικά, να σου πω γιατί μεταφράζεται έτσι κι όχι αλλιώς, αλλά αναρωτιέμαι τι το σημαντικό κρύβεται πίσω απ' αυτήν την επισήμανση.

Οι κατάλληλοι να σε ενημερώσουν, είναι οι μεταφραστές των συγκεκριμένων κειμένων.

Αν λέει "να ξεφορτωθεί" και "αρχιθαλαμηπόλος", ο Τάκιτος καταδεικνύει την ιστορική ύπαρξη του χριστού;

Δηλαδή αποδεικνύεται, μ' αυτόν τον τρόπο, ότι ο χριστός των ευαγγελίων, είναι υπαρκτό πρόσωπο;

Αλλά για συνέχισε το συλλογισμό σου...

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

http://www.mindfloga.blogspot.com/

http://diakiros.blogspot.com/

16/07/2009, 00:16:39
Ψηλός

quote:
Περιμένεις στ' αλήθεια να κάνεις σοβαρή συζήτηση με δαύτους;;

Μια παροιμία λέει ότι το κούφιο καρύδι, κάνει δυνατότερο κρότο όταν πέσει κάτω.

Μέχρι στιγμής ψηλέ, μόνο θόρυβο κάνεις, με αντιγραφές ή με "άναρθρες κραυγές".

Προσπάθησε να γράψεις κάτι σοβαρό και θα... δεις!!!

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

16/07/2009, 01:30:21
quote:
γιαπετ:
Μια παροιμία λέει ότι το κούφιο καρύδι, κάνει δυνατότερο κρότο όταν πέσει κάτω.

Μέχρι στιγμής ψηλέ, μόνο θόρυβο κάνεις, με αντιγραφές ή με "άναρθρες κραυγές".

Προσπάθησε να γράψεις κάτι σοβαρό και θα... δεις!!!

Για δες ποιος μιλάει!!!!!!

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).

16/07/2009, 08:13:08
Το ίδιο ισχύει και για εσένα ευρωπαίε αρ. 2.

Οι ανοησίες που αραδιάζεις, χωρίς να καταλαβαίνεις το νόημά τους, διασκεδάζουν τους συνομιλητές και φυσικά, είναι απαραίτητες για να κρατούν την αστεία πλευρά του διαλόγου, σε επίπεδο που του επιτρέπει να διατηρεί την ποικιλία του.

Όταν βέβαια, γράφεις αυτά που μπορείς να αντιληφθείς (διακρίνονται εύκολα αυτά), είσαι η ατραξιόν του φόρουμ, ο γνωστός, παλιός, καλός ευρωπαίος.

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

16/07/2009, 08:47:23
Το θέμα είναι αγαπητέ μου Γιάπετ, ότι διάλογο, επιλέγετε
ποτε κάνετε και πότε αστεία...Διάλογο, όταν δεν σας
κανει κανείς σχετική αναφορά και φωνές μόλις οι άλλοι
μιλήσουν σοβαρά...
Εύκολο το χάος...
RobbenΜέλος
16/07/2009, 10:17:47
quote:

Δεν γνωρίζω, προσωπικά, να σου πω γιατί μεταφράζεται έτσι κι όχι αλλιώς,

Μαλιστα. Διοτι προφανως δεν το γραψατε εσεις κυριε Γιαπετ (εσεις προσωπικα).

quote:

αλλά αναρωτιέμαι τι το σημαντικό κρύβεται πίσω απ' αυτήν την επισήμανση.

Αν βρεθει καποιος να απαντησει, θα το παρει το ποταμι......

quote:

Οι κατάλληλοι να σε ενημερώσουν, είναι οι μεταφραστές των συγκεκριμένων κειμένων.

Καποιοι (στο παρον φορουμ)εφεραν τις παραπανω πηγες (εννοω τις μεταφρασεις των ξενων κυριων) αλλα αλλιως τα μετεφρασε η πηγη τους και αλλιως οι ιδιοι (στο παρον φορουμ). Αυτο ειναι το αστειο.
Και το ερωτημα μου ειναι ''γιατι''?

quote:

Αν λέει "να ξεφορτωθεί" και "αρχιθαλαμηπόλος", ο Τάκιτος καταδεικνύει την ιστορική ύπαρξη του χριστού;
Δηλαδή αποδεικνύεται, μ' αυτόν τον τρόπο, ότι ο χριστός των ευαγγελίων, είναι υπαρκτό πρόσωπο;

Οχι. Δεν το παω εκει. Καμια σχεση. Αν απαντησει καποιος στο ''γιατι'', θα παμε παρακατω. Με σειρα και κατα ταξη.

Για πρωτη φαση, η παραποιηση με ενδιαφερει πρωτα.

16/07/2009, 15:17:00
quote:
γιαπετ:
Το ίδιο ισχύει και για εσένα ευρωπαίε αρ. 2.

Οι ανοησίες που αραδιάζεις, χωρίς να καταλαβαίνεις το νόημά τους, διασκεδάζουν τους συνομιλητές και φυσικά, είναι απαραίτητες για να κρατούν την αστεία πλευρά του διαλόγου, σε επίπεδο που του επιτρέπει να διατηρεί την ποικιλία του.

Όταν βέβαια, γράφεις αυτά που μπορείς να αντιληφθείς (διακρίνονται εύκολα αυτά), είσαι η ατραξιόν του φόρουμ, ο γνωστός, παλιός, καλός ευρωπαίος.

Εμένα τουλάχιστον σύμφωνα με τα λεγόμενά σου με καλύπτει ο άλλος....ο europaios με το υψηλό επίπεδο!!! Εσένα? ποιος σε καλύπτει βρε μαύρε και μένεις μονίμως εκτεθιμένος?

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).

16/07/2009, 15:59:30
Europaie
Άτομο που χρησιμοποιεί μέσα σε φορουμ την λέξη @@@@ για να αντιμετωπίσει μια γυναίκα είναι για τα μπάζα.
Τα φορουμ δεν είναι οίκοι ανοχής και οι γυναίκες μέλη δεν είναι π……ες
Το έπιασες?