- ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΕΛΩ ΓΙΝΟΝΤΑΙ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
κγ
κγ
κγ
Η συμβουλή μου είναι να μην μπεις στο πειρασμό κακόβουλης χρήσης – το σύμπαν καραδοκεί και οι συνέπειες μακροπρόθεσμα θα να είναι αυστηρότατες (πάντοτε υπάρχουν συνέπειες για όλα όσα κάνουμε ή δεν κάνουμε στην ζωή μας).
Υ.Γ.
Με απλά λόγια, είναι πολύ εύκολο να φαντασθείς μια «γυάλινη μπάλα να μετατρέπεται σε χίλια κομμάτια» και αυτό λίγες μέρες μετά να συμβεί, παρά να τα μετατρέψεις αυτά τα «χίλια κομμάτια» ξανά σε ένα οργανωμένο σύνολο (το δεύτερο απαιτεί εξαιρετικά πόσα ενέργειας, άσκησης και αυτοσυγκέντρωσης και ενδεχομένως και κάτι ακόμα...).
quote:
Απο μικρή είχα μια ιδιαίτερη τύχη!!! Σχεδόν παντα κέρδιζα αυτο που θέλω !!!
Μπα, δεν νομίζω, σου λείπουν βασικά πράγματα ... ας μην επεκταθώ.
quote:
sorry alla simbainei mono otan kati to thelo polu kai ta lefta de einai proteraiothta mou
Δεν πειράζει, ζήτα το τζόκερ και δώσε τα φράγκα σε μένα ... αλλά διάλεξε να 'ναι τίποτε τζακ ποτ, ok ?
Edited by - zip on 19/06/2009 19:48:17
quote:
για παράδειγμα πριν 4 μέρες έγινε κατι το σοκαριστικό που έκανε τη μητέρα μου να ανατριχιασει!!πριν καμια εβδομαδα η μητερα μου μου ανακοινωσε οτι θελει να παει να δουλεψει στη σκιαθο και οτι θα με αφηνε εδω μονη με το αδερφο μου(δε τα παμε καλα !!) τη επομενη μερα τη περνουν τηλ και της λενε οτι βρηκαν καποιο αλλο . Εγω ημουν πολυ χαρουμενη και αυτη μου ειπε οτι το περιμενε για αυτο το λογο εβαλε ενα ατομο να της βρει δουλειες!!Ημουν τοσο θυμωμένη ευχήθηκα να γινει κάτι . Τελικα τη αλλη μερα εγινε ο νεαρος που τη εψαχνε τη δουλεια επεσε με τη μηχανη τη προηγουμενη μερα. Φρικαρα μολις μου το ειπε - εβαλε τις φωνες Ακομα δε ξερω πως να το χειριστω...
Άμα συνεχιστεί αυτό, πήγαινε σε έναν ψυχολόγο και πες του αυτά που λες σ' εμάς. Μετά, έλα να μας πεις τι σου είπε ο γιατρός ...

εγώ της είπα πρώτος να παίξει Τζόκερ
άμα πάει στον ψυχίατρο τότε αυτός θα πάρει πολλά μα πάρα πολλά λεφτά
....και μάλιστα να γίνουν μουσουλμάνοι!!!! και να είναι υπερ της μαντίλας...ν' ακοκτήσει νέο ενδιαφέρον το forum!!!!
"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
κγ
quote:
Όλα όσα θέλω γίνονται.Αρα να υποθέσω οτι δέν έχεις κανένα πρόβλημα στη ζωή σου. Όλα έρχονται όπως τα θές.Τότε γιατί δέν προσπαθείς να μάθεις το λόγο που έχεις αυτό το χάρισμα? Εφ όσον ότι θές γίνεται.
Aυτο μου θυμησε ενα μαθητη που ρωτησε το θεολογο στο σχολειο αν ο Θεος μπορει να φτιαξει μια πετρα τοσο μεγαλη και βαρια που να μη μπορει να τη σηκωσει :Ρ
![]()
quote:
Απο μικρή είχα μια ιδιαίτερη τύχη!!! Σχεδόν παντα κέρδιζα αυτο που θέλω !!!
Ακόμα δε ξέρω πως να το χειριστώ... Περιμενω σχολεια ....!
Κάτια καλή μου επειδή εγώ δεν έχω την ανάλογες ικανότητες με σένα
(ένας κοινός θνητός είμαι )
συγγνώμη αλλά σχολεία δεν μπορώ ακόμα να κάνω ... μου πέφτουν κομματάκι μεγάλα τα ντουβάρια
Αλλα έχω μια άλλη ιδέα , αν πέσεις νωρίς σήμερα να κοιμηθείς , ονειρέψου οτι αύριο θα ξυπνήσεις ενας "άλλος" άνθρωπος , ...
α και που είσαι ? μη βιαστείς να ξυπνήσεις ... με το πάσο σου να πιάσει η ευχή σου .....
ρε δεν πάμε καλά !!!!!
Ε δε άντεξα μέρες τρωγόμουν την έγραψα την κακία μου ...
αν εχεις μια δυναμη θα πρεπει να την χρησιμοποιεις σωστα και οχι να κανεις κακο στους αλλους.ακομα και αθελα σου...
quote:
άθεος:
τι λες βρε ευρωπαίε και γιατί να μην γίνω πιστός καμιάς θεότητας της γονιμότητας και να πρέπει να κάνω οργιά κάθε μέρα;
Γιατί θα σε χάσουμε μετά από δω!!

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).