- Το νέο βιβλίο του κυρίου Φουράκη - Περιοδικά - Βιβλία
ENA BIBLIO PARA POLY APOKALIPTIKO.
ME SYGKLONISTIKA NEA STIXIA GIA TA PAIDIA POY GENIUIKAN TO 1983 KAI THA ODIGISOYN THN ELLADA STHN ANAGENHSH THS.!!!!!
OI THEOI EPISTREFOYN!!!!!!!!!
GIA OSOYS THELOYN ONTOS NA MATHOYN.
SE OLA TA MEGALA KAI KYRIOS S O B A R A BIBLIOPOLIA!!!
RFEFEF
Οι Θεοί επιστρέφουν κι εμείς ακόμα δεν έχουμε μάθει να γράφουμε ελληνικά στα forums;;;
Θα επιστρέψουν και θα δουν τα greeklish, και τότε...
Για να προλάβουμε οποιοδήποτε παρόμοιο ατυχές γεγονός, συστήνουμε ανεπιφύλαχτα την τεχνική βοήθεια μέσω των δύο χρησιμότατων τόπικ:
Προτάσεις - Λύσεις για την αποφυγή των Greeklish !
Provlima me ta ELLHNIKA
καλώς μας ήρθες TOTOS1234
![]()
![]()
αυτή...που τα κατάφερε!
κάνε κλικ!
ΕΓΩ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.
ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΠΟΙΑ ΒΙΒΛΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΟΥΜΕΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΩΣΕ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΙΚΟΝ ΟΙΚΟ.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ
THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.
ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΤΗ ΚΥΠΡΟ http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1279

«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»
quote:
" Και πότε είχαν φύγει δηλαδή;; Μα, κε Φουράκη μου, γι'αυτά θα πρέπει να μας ενημερώνετε πρώτα, για να προσπαθούμε να τ'αποτρέψουμε!!
Οι επιστροφές κοστίζουν πιο πολύ... εισιτήρια, διαστημόπλοια, κλωνοποιήσεις κ.ό.κ. Και αυτά τα έξοδα ποιος θα τα πληρώσει τελικά; Μα φυσικά ο ελληνικός λαός! Αυτός τα πληρώνει πάντα...
Όταν λοιπόν επιστρέψουν με το καλό, θα παρακαλούσαμε τον κο Φουράκη να έχει την μέγιστη προσοχή και να μας ενημερώσει οπωσδήποτε και έγκαιρα εάν εμφανίσουν... τάσεις φυγής και πάλι! "
![]()
![]()
Αγαπητέ/ή TOTOS1234, νομίζω ότι το θέμα αυτό ταιριάζει περισσότερο στο Forum Περιοδικά - Βιβλία από το ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet που το φιλοξένησε αρχικά.
Μεταφέρεται!
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------
quote:
GIA TA PAIDIA POY GENIUIKAN TO 1983 KAI THA ODIGISOYN THN ELLADA STHN ANAGENHSH THS.!!!!!
Πάλι εκτός κόλπου , είμαι ρε γαμώτο...![]()
quote:
Κάντε δώρο στον εαυτό σας κανένα βιβλίο του Πλάτωνα….
Ποιος είναι αυτός; Καινούργιος είναι; Για τους Ε λέει;
Edited by - Anounakis on 22/12/2003 06:24:22
quote:
Με το διαστημόπλοιο του Γκιόλβα ;

quote:quote:
OI THEOI EPISTREFOYN!!!!!!!!!Με το διαστημόπλοιο του Γκιόλβα ;
Ή ΘA BPOYME TO ΔPOMO Ή ΘA TON ΔHMIOYPΓHΣOYME
ΧΧΜΜΜΜ...ΜΗΝ ΤΟ ΓΕΛΑΣ !!!
georgette
ΠΡΟΚΛΗΣΙΣ Β:
" Αύτούς ΠΡΟΚΑΛΩ καί καλώ, είδικώτερα τούς διαχειριστές τών δύο τελευταίων KELSO, ΠΛΩΤΙΝΟ καί Ωρίωνα Δημητρακόπουλο, όπως προσέλθουν, είς τό Πεδίου τού Άρεως καί είς ύπαίθρια καί δημοσία συνάθρησιν τών όποιων παρευρισκομένων, έκτοξέυσουν, λαλίσουν καί διατυπώσουν τίς όποιασδήποτε μορφής καί διαστάσεως κατηγορίες σέ βάρος μου. Σ΄αύτές φυσικά θά συμπεριλαμβάνονται, όχι μόνο έκεινες πού ίσως άφορούν τόν γραπτόν καί προφορικόν μου λόγον άλλά καί ΟΛΟΝ μου τόν οίκογενειακόν, προσωπικόν, κοινωνικόν καί δημόσιο βίον μου καί τήν άναξιοπιστίαν μου. Ό δέ δημιουργός, ίδιοκτήτης, διαχειριστής καί ύπεύθυνος τού "ΙΣΤΟΥ ε-ε-ε" Ωρίων Δημητρακόπουλος δύναται καί πρέπει νά προσκομίσει τά στοιχεία καί τίς άποδείξεις, διά τόν όποίων φαίνεται ή άποδεικνύται πώς ό Συγγραφέας Φουράκης Ίωάννης είναι Σιωνιστής, Μασώνος, Κριναετός, Σοδομιστής καί κυριως Σατανιστής, όπως ό γράφει είς τήν ίστοσελίδα του αύτή. "
ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ:
ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΑΞΕΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΙΚΟΤΑΤΟ ΛΑΘΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ, "ΔΙΑΤΥΠΩΝΩ ΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΑΣ". ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΕΡΕΥΝΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΙΣΤΟ "Ε" ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΓΩ, Ο ΩΡΙΩΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΚΑΘ' ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ 'Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ.
ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΙΚΟΤΑΤΟ ΛΑΘΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ, "ΓΡΑΦΩ ΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΘΕ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ, ΜΑΣΩΝΟΣ, ΚΡΙΝΑΕΤΟΣ, ΣΟΔΟΜΙΣΤΗΣ, ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ". ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΕΡΕΥΝΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΙΣΤΟ "Ε" ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΓΩ, Ο ΩΡΙΩΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΚΑΘ' ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ 'Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ.
ΩΣ ΑΔΟΓΜΑΤΙΣΤΟΣ ΕΛΛΗΝ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ, ΒΑΣΕΙ ΥΠΑΡΚΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΕΧΩ ΘΕΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΕΙ ΕΙΣ ΕΞΑΓΩΓΗ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΩΝ.
ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.
ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΣΥΓΧΕΕΤΕ 'Η ΜΕ ΣΥΝΔΕΕΤΕ ΕΝ ΠΛΗΡΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙ ΔΟΛΙΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΗΘΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΩΝΥΜΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΣΥΓΚΕΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΓΚΕΡΙΜΕΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΔΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΕΙΣ ΤΟΝ ΕΠΩΝΥΜΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ;
ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ, ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΕΙΣ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΟΥΤΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΤΗΝ Ο.Ε.Α..
ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΝΟΣ ΜΕΣΟΥ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ, ΕΝΟΣ ΑΔΟΓΜΑΤΙΣΤΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ, ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΥ "Ε", ΠΑΡΕΧΩ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΤΟΥ.
ΤΟ ΙΔΙΟΝ ΕΧΩ ΠΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑ ΕΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΑΡΝΗΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙΤΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΥ, ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΙ Η Ο.Ε.Α..
Ο ΙΣΤΟΣ "Ε" ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΙΝ ΣΑΣ ΔΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΑΝΕΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ 'Η ΑΛΛΟΙΩΣΕΩΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΥΤΕΣ ΚΑΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΥ "Ε".
"Δεν λες κουβεντα
κρατάς κρυμενα μυστικά και ντοκουμεντα". *

Για να λέμε πάντως και του στραβού το δίκιο,σε αυτό που λέει περί 1983 δεν έχει εντελώς άδικο(με τη διαφορά ότι ο Φουράκης για όλα όσα λέει δεν έχει καθόλου επιχειρήματα,γι'αυτό και χάνει όλο το παιχνίδι).
Όλοι εμείς που έχουμε γεννηθεί στα μέσα του '80,από 1982-1988,έχουμε τους μακρινούς πλανήτες,Ουρανό-Ποσειδώνα,στον Τοξότη.
Ο νοών νοείτο.
Οι αλλαγές που θα φέρουμε θα είναι τεράστιες.Δεν κάνω πλάκα.Πραγματικά,δεν κάνω ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΛΑΚΑ!
1)Όσα είπα για 82-88 είναι μπούρδες.Ουρανό και Ποσειδώνα στον Τοξότη έχουν ΜΟΝΟ αυτοί που γεννήθηκαν 1982 και 1983 ενώ αυτοί του ΄83 έχουν και το Δία εκεί.
2)Η σύνοδος των τριών μακρινών πλανητών προτελευταία φορά έγινε το 1651 πριν από 330 χρόνια.
Ίσως τελικά ο επαγγελματίας μπουρδολόγος Φουράκης άθελά του να είπε κάτι ολόσωστο.Ίσως όντως το ΄83 να γεννήθηκαν πεφωτισμένοι(σε όλο τον κόσμο και όχι μόνο στην ελλάδα).Βγάζω το ίσως,ΣΙΓΟΥΡΑ γεννήθηκαν Γκουρού το ΄83,και όπου να΄ναι θα φανούν!
Η μουσική των Ουράνιων σφαιρών στην κίνηση τους από την άλλη, σαφώς και παίζει ρόλο, αλλά δεν χρειάζεται να γνωρίζεις και τις κινήσεις τους για να κατανοήσεις πως στην αυγή της Υδροχοικής εποχης οι αλλαγές θα είναι σαρωτικές.
Και αυτό διοτι στην μεταβατική περίοδο που διανύουμε όπως και σε κάθε μεταίχμιο μιας νέας εποχής κάτι νέο προκύπτει. Κάθε αλλαγή βέβαια προκαλεί συγκρούσεις, καθώς το παρόν αποσυντίθεται για να προκύψει από τα ερείπια κάτι καινούργιο …

Edited by - ΠΛΩΤΙΝΟΣ on 21/06/2004 22:03:41
Όσο για τη μουσική του ΄80 τί να λέμε τώρα ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ,απίστευτο feeling,σε όλα τα είδη ανεξαιρέτως,από Depeche Mode kai Cure μέχρι Maiden και Metallica,από Madonna μέχρι Billy Idol.Όποτε ακούω ΄80ς τραγούδια αρρωσταίνω.Κρίμα που δεν την έζησα αυτή την εποχή.
Είδα χθες και τους Judas Priest live και όπως καταλαβαίνεις έπαθα αμόκ.
Breaking the law.... φαντάζωμαι θα εγινε χαμός...
Πολύ συχνα το ακούω τελευταία στο ραδιόφωνο και δεν με πειράζει καθόλου.....