ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Υβρεις κατά των Ελλήνων στα εκκλησιαστικά βιβλία... - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Υβρεις κατά των Ελλήνων στα εκκλησιαστικά βιβλία... - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Schwabe30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
dimitris2Μέλος
28/07/2007, 15:07:33
quote:
Μία ερώτηση στον φίλτατο Δημήτρη :
Εσυ πόσο υπολογίζεις οτι είναι η απόσταση ανάμεσα στα κεριά και τα μαλλιά της Κυρίας που βλέπουμε στην φωτογραφία ?
Για κάνε μας μία εκτίμηση .

Δεν βλέπω η κυρία να έχει παρατεταμένη την χείρα μπροστά στην κάμερα.
Αν έχει 3 μέτρα χέρι ...
quote:
1) Πως εξηγείται οτι η "δροσίζουσα" φλόγα ΛΙΩΝΕΙ το κερί ?
2) Πως εξηγείται οτι η "δροσίζουσα" φλόγα ΜΑΥΡΙΖΕΙ και ΚΑΙΕΙ το φυτίλι του κεριού , όπως φαίνεται στην φωτογραφία , αλλα (υποτίθεται) δεν καίει τα μαλλιά των πιστών που αποδεδειγμένα καιγονται ευκολότερα ?

Πως εξηγείται ...
Αν εξηγείται δεν είναι θαύμα.
θαύμα ονομάζουμε κάτι που αντιβαίνει τους χώρους της επιστήμης και της λογικής απόδειξης.
28/07/2007, 15:13:44
EPAITHSΜέλος
28/07/2007, 16:26:34
quote:
τελικα ειναι πολυ πολυ δυσκολο για το μυαλουδακι σου ετσι;

ας το παμε σε ποιο ευκολο

εχουμε το αλογο την ζεβρα τον ονο ολα αυτα εχουν κοινο προγονο

ακομη εχουμε τα σκιουρο,κουνελι,ποντικι να εχουν κοινο προγονο

καταλαβαινω οτι τωρα θα κοντευει να εκραγει ο εγκεφαλος σου με ολες αυτες τις αποκαλυψεις γιατι ειναι πολυ πολυ πολυ πολυ πιο ευκολο ναδεχτεις οτι ο γιαχβε με σαλια και με χωμα εφτιαξε τα ζωα και τον ανθρωπο παρα να κατσεις και να ακολουθησεις την πορεια της εξελιξης

Έχει καθορίσει η επιστήμη σχετικά με τα συγγενή μεταξύ τους ζώα που έχουν έναν κοινό πρόγονο.
Ο άνθρωπος με τους πίθηκους και τους χιμπαντζήδες έχουν κοινό πρόγονο.
Τα αιλουροειδή όπως οι γάτες με τις τίγρες έχουν κοινό πρόγονο γιατί το ένα αποτελεί εξέλιξη του άλλου.
Οι λύκοι, οι σκύλοι και γενικά τα κυνώδη έχουν κοινό πρόγονο ο σκύλος αποτελεί μιά εξημερωμένη μορφή του λύκου.
Τώρα άν ο παραπάνω συνομιλητής μας δέν το καταλαβαίνει και θέλει να μας σπάσει τα νεύρα ας τα λέει για να τα ακούει μόνος του.

Think_MathΜέλος
28/07/2007, 17:35:43

Γειά σου el-elyon .
quote:
Κατά την Άγια Γραφή και τα λεγόμενα μου, η αναδημιουργία ξεκινά την πρώτη μέρα!

Δηλαδή εγινε ολόκληρη δημιουργία την μηδενική μέρα και την πρώτη μέρα άρχισε η αναδημιουργία ? .
Λυπάμαι αλλα δεν καταλαβαίνω τίποτα .

quote:
Think Math άρχισες το βιολί, της προπαγάνδας?

Εκτός απο αυτή την τετριμμένη απάντηση έχεις να πεις τίποτα ουσιαστικό ?
Οταν σε στριμώχνει κάποιος αμέσως πιπιλάς την καραμέλα της "προπαγάνδας".
Ξέρεις τι σημαίνει άραγε η λέξη αυτή ?
Αναρωτιέμαι ...

quote:
Think Math είναι λογικό να απορείς γιατί όταν χρειαστήκαν 6 με 7 εκατομμύρια χρόνια στον Πίθηκο να γίνει εσύ θα σου χρειαστούνε αλλά 6 με 7 εκατομμύρια χρόνια για να καταλάβεις αυτό που λέω! Η εξέλιξη σας κρατάει εκατομμύρια χρόνια! Αυτό μπορεί ο Πίθηκος αυτό και κάνει! Αλλά φαντάζεσαι μετά από πολλά εκατομμύρια χρόνια το επόμενο βήμα της εξέλιξης να είναι, ξανά Πίθηκος!

Βασικά αυτά που λές ουδείς τα καταλαβαίνει γιατί δεν βγάζουν νόημα .

quote:
Μάλιστα, αφού βλέπεις ότι δεν μπορείς να νικήσεις μόνο με την προπαγάνδα, ότι δήθεν εγώ δεν απαντώ στις ερωτήσεις σου και αλλά περί απολογητών , και επειδή δεν έχεις επιχειρήματα και δεν μπορείς να απαντήσεις στις ερωτήσεις μου, αποφάσισες τώρα να μου τονίσεις ότι δεν παίζουμε σκάκι. Μη φοβάσαι, δεν θα βγάλω βασίλισσα γιατί με σένα δεν χρειάζεται, έχεις πολλά να μάθεις.

Εγώ να μάθω απο σένα ??
Τι να μάθω απο σένα καημένε ??
Οσο για το ποιός κάνει προπαγάνδα και δημιουργεί εντυπώσεις φαίνεται απο το παραπάνω σχόλιο σου .

quote:
Ένας σκεπτόμενος άνθρωπος, ένας επιστήμονας, αυτό που έχει για να προχωρήσει είναι ο διάλογος και η ερευνα.

Μάλιστα . ο επιστήμονας πρέπει να κάνει ερευνα , για να έρθει να συζητήσει με τον el-elyon και να μείνει καραφλός .
Εσύ τι ερευνάς αλήθεια ? Τους βίους Αγίων φαντάζομαι ...

quote:
Αγαπητέ μου Think Math πόσες φόρες μου έχεις πει ότι δεν απαντώ στις ερωτήσεις σου, παρόλο που λάμβανες απαντήσεις που δεν σου αρέσανε. Αλλά εδώ πες μου σε παρακαλώ, είναι αυτές απαντήσεις? Είναι αυτός ο διάλογος που εσύ θέλεις? Να απαιτείς μόνο να απαντάνε στις ερωτήσεις σου?

Είπε ο γαίδαρος τον πετεινό κεφάλα .
Αν ψάξω τις απαντήσεις που έχεις στείλει σε αυτό το Forum ,το 80% αποτελούνται απο ερωτήσεις .
Μάρτυρες όλοι οι συμφορουμίτες .
Για χθεσινό με πέρασες εδω μέσα ??
Οσο για τις ερωτήσεις σου , θα σου πρότεινα να ξαναπάς σχολείο.
Την εξέλιξη των είδών την ξέρουν και οι μαθητές του γυμνασίου .
Δεν θα σου κάνω και μάθημα εδω πέρα .
Οσο για τις άλλες δύο ερωτήσεις που έθεσες δεν είμαι ο κατάλληλος για να απαντήσω .
Ρωτα κάποιον που δέχεται την εξέλιξη και ταυτόχρονα πιστεύει και στο Θεό .

quote:
Μάλιστα εγώ είμαι αστείος γιατί δεν βλέπω πουθενά απάντηση στην ερώτηση μου!

Δεν βλέπεις απάντηση ?
Τελικά εθελοτυφλείς ολοκληρωτικά.

Το οτι ο Ηλιος δεν είναι η μοναδική πηγή φωτός το βλέπει ο κάθένας σε κάθε ανέφελη νύχτα .
Ποιά σοφία κομίζει εδώ η Αγία γραφή ?

Να μου πείς οτι είναι μεγάλη σοφία και τεράστια διαισθητική σύλληψη η ατομική θεωρία του Δημόκριτου να το καταλάβω .
Μήπως και ο Δημόκριτος συζήταγε με τον Γιαχβέ ??
Οχι άλλες κοτσάνες . Ελεος .

quote:
Παρόλο που έχω απαντήσει, θα απαντήσω ξανά.

Η Γη και ο ουρανός δημιουργηθήκαν εν αρχή!
Για κάποιο λόγω η γη κατάντησε έρημη, άμορφη, χωρίς ζωή.
Μετά από αυτό έχουμε την αναδημιουργία.
Ο Ήλιος δεν είναι η το Φως αλλά φωστήρας για να εξουσιάζει την μέρα!

Σε τι απαντάς με τα παραπάνω μόνο εσύ το καταλαβαίνεις .
Λοιπον για να τελειώνουμε .
Ο Ηλιος δημιουργήθηκε πρίν την γή , δηλαδή για να είμαι ακριβής , το μισό σύμπαν δημιουργήθηκε πριν τη γή .
Αυτά γνωρίζουμε απο την Αστροφυσική .
Συνεπώς η Βίβλος γράφει στην Γέννεση κουταμάρες .

quote:
Think Math αφού δεν μπορεί να απόδειξει ότι δεν υπάρχει Θεός τότε γιατί Θεοποιήσατε τον Πίθηκο???????

quote:
Θες να σου αποδείξω ότι δεν υπάρχει αυτό που δεν υπάρχει???????!!!!!!!

Οχι δεν έχω ψευδαισθήσεις .
Αλλά για σκέψου :
1 δισεκατομμύριο άνθρωποι πιστεύουν στην Θεά Κάλι .
τόσο Μα..κες είναι αυτοί και τόσο πονηρός εσύ ?

quote:
Στην αρχή δεν έθεσα καμία ερώτηση. Έθεσα την πραγματικότητα! Στην συνεχεία αφού είδα ότι αγνοείς την πραγματικότητα έθεσα τις ερωτήσεις μου, που για άλλη μια φόρα δεν απάντησες! Και όχι μόνο αυτό αλλά θες να απαντήσω στην θέση σου, να απαντήσω για τα λεγόμενα σου! Think Math εκτος από τα μαθηματικά και την βιολογία κατέχεις κάτι άλλο???????

Αντε πάλι .
Σου είπα οτι οι ερωτήσεις αυτές είναι είτε αδύνατον να απαντηθούν είτε είναι εντελώς σχετικές .
Γράφεις , και απο κάτω σειμειώνω τις παρατηρήσεις μου:

Δεν μπορεί να μας πει αν υπάρχει Θεός ή δεν υπάρχει!

Ποιός μπορεί να το πεί αυτό ?

Δεν μπορεί να μας πει τι γίνεται μετά το θάνατο!

Ποιος το ξέρει αυτό ?

Δεν μπορεί να μας πει γιατί υπάρχει το κακό και το καλό!

Ουδεν καλόν αμιγές κακού .

Δεν μπορεί να μας πει γιατί υπάρχει Αλήθεια και Ψέμα!

Γιατί κάτι , η γίνεται , ή δεν γίνεται.

Δεν μπορεί να μας πει γιατί υπάρχει σωστό και λάθος!

Απολύτως σχετικές έννοιες .

Δεν μπορεί να μας πει γιατί υπάρχει αδικία και δικαιοσύνη!

Εντελώς σχετικές εννοιες .

Δεν μπορεί να μας πει γιατί υπάρχει δυστυχία και ευτυχία!

Αισθήματα που δημιουργούνται απο τις ορμόνες του υποθαλάμου και έχουν εξελικτική βάση.

Πες μου τώρα εσύ την άποψη σου.

quote:
Στην Άγια Γραφή ο Πίθηκος είναι Πίθηκος και ο Άνθρωπος είναι Άνθρωπος!!!!!!!

Ελεος βρε el-elyon .
Η Αγία Γραφή δεν είναι βιβλίο βιολογίας .
Διάβασε και τίποτα άλλο ...

quote:
Τι θα πει Ομοιότητα στο DNA ανθρώπου και Πιθήκου? Δεν εξελίχθηκε ο Πίθηκος σε Άνθρωπο?
Τι θα πει τόσο κοντά είμαστε? Δεν είσαστε ο Πίθηκος πριν από 6 με 7 εκατομμύρια χρόνια?
Τι έγινε με αυτό το 1%? Τελικά ο Πίθηκος πάρα τις προσπάθειες του για 6 με 7 εκατομμύρια χρόνια δεν τα κατάφερε να γίνει Άνθρωπος αλλά παρέμεινε Πίθηκος!

Οι ανοησίες που γράφεις εδώ δεν δέχονται σχολιασμό .
Αν θές να μάθεις τι σημαίνει εξέλιξη διάβασε ένα βιβλίο βιολογίας .
Σου εξήγησα οτι τα πιθηκοείδή και ο άνθρωπος έχουν κοινό πρόγονο . Δεν προέκυψε το ένα απο το άλλο .
Τι άλλο να πώ ?

quote:
Σαφώς και μου είναι ποιο λογικό γιατί αυτό υποστηρίζει και η Πραγματικότητα που σου παρουσίασα, την οποία αγνοείς!

Ποιά πραγματικότητα ?
Αυτή που βλέπεις με τα παραμορφωτικά γυαλιά της πίστης ?

quote:
Και ποιος είναι αυτός ο κοινός πρόγονος που βγάζει Πιθηκούς και ανθρώπους με διαφορά DNA 1%??????? Τι είναι, Πιθηκάνθρωπος?????? Και αυτός ο Πιθηκάνθρωπος ποιον είχε πρόγονο? Τον Ανθρωποπίθηκο? Και ο Ανθωποπίθηκος ποιον έχει πρόγονο???????

Δες το γενετικό δέντρο των ανθρωπιδών τα τελευταία 7 εκατομμύρια χρόνια , μήπως καταλάβεις :

quote:
Εγώ και ο ξάδερφος μου που έχουμε κοινό πρόγονο τον προπάππου μας είμαστε όλοι άνθρωποι!!!!!!!

Φίλε Γηγενή άστο .
Ο άνθρωπος δεν μπορεί να καταλάβει ούτε τα παραδείγματα .
Δεν γνωρίζει καν τι σημαίνει παρομοίωση .
Εγώ τα παρατάω .

quote:
Think Math εκτος από τα μαθηματικά και την βιολογία κατέχεις κάτι άλλο?

Εσύ εκτός απο το να ξέρεις να σπάς τα νευρα των άλλων με την ασχετοσύνη σου , κατέχεις κάτι άλλο ?

Think_MathΜέλος
28/07/2007, 18:06:08

Γειά σου φίλε Δημήτρη .

quote:
Δεν βλέπω η κυρία να έχει παρατεταμένη την χείρα μπροστά στην κάμερα.
Αν έχει 3 μέτρα χέρι ...

Σου είπα να κάνεις μία εκτίμηση .
Εγώ εκτιμώ οτι η φλόγα είναι σε αρκετά ασφαλή απόσταση .
10 εκατοστά η και περισσότερο .

quote:
Πως εξηγείται ...
Αν εξηγείται δεν είναι θαύμα.
θαύμα ονομάζουμε κάτι που αντιβαίνει τους χώρους της επιστήμης και της λογικής απόδειξης.

Κοίτα .
Η φλόγα αυτή Η θα καίει , Η θα δροσίζει .
Δεν μπορεί να καίει το φυτιλι και να ... δροσίζει τα μαλλιά .
Μην τρελαθούμε κιόλας ...

28/07/2007, 19:28:09
EPAITHS,Think_Math
δυστηχως οταν καποιος φοβατε να κοιταξει εξω απο αυτα που του εχουν μαθει οι ποιμεναρχες του οτι ειναι σωστα παντα θα μηδενιζεται η αντιλυψη του και η κατανοηση για αυτα τα θεματα

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβoλωντας το κεφαλι του

franandy2001Μέλος
28/07/2007, 20:26:11
Φιλε think math για να λυθη η απορια σου με το αγιο φως. Το πως δεν φλεγουν τα μαλια ειμουν αυτοπτης μαρτυρας το πασχα που μας περασε. Λυπαμε εαν καπιους απογοητευω. Αλλα η αληθεια ειναι αυτη. Ειτε μας αρεσει η οχι. Τωρα οσο για το DNA και την θεωρια δαρβινου ειναι αλλο κεφαλαιο.
franandy2001Μέλος
28/07/2007, 20:40:01
quote:

EPAITHS,Think_Math
δυστηχως οταν καποιος φοβατε να κοιταξει εξω απο αυτα που του εχουν μαθει οι ποιμεναρχες του οτι ειναι σωστα παντα θα μηδενιζεται η αντιλυψη του και η κατανοηση για αυτα τα θεματα

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβoλωντας το κεφαλι του

Δυστηχως οταν καποιος ειναι εγωιστης γραφη μα....ες και πυροβολη το καιφαλητου.........

28/07/2007, 21:40:30
el.elyonΜέλος
28/07/2007, 22:31:17
quote:
gigenis: quote:
quote:

gigeni, αυτές ήταν για τον Think Math και όχι για σένα. να σου ξαναπαρουσιάζω τις ερωτήσεις που ήταν για σένα: Και ποιος είναι αυτός ο κοινός πρόγονος που βγάζει Πιθηκούς και ανθρώπους με διαφορά DNA 1%??????? Τι είναι, Πιθηκάνθρωπος?????? Και αυτός ο Πιθηκάνθρωπος ποιον είχε πρόγονο? Τον Ανθρωποπίθηκο? Και ο Ανθωποπίθηκος ποιον έχει πρόγονο???????

quote:
gigenis: απο την στιγμη που η κριτικη σκεψη βαφτιζετε απο τους γιαχβεδολατρες εγωισμος και μαλακια ολοι οσοι εχουν κριτικη σκεψη μπορουν να καταλαβουν που οδηγει η θρησκεια της "αγαπης"

Ποιανού κριτική σκέψη του Πιθήκου? Του Πιθηκάνθρωπου? Του Ανθρωποπίθηκου?

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ el.elyon.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!