ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- O Aποδιοπομπαίος Τράγος και η λειτουργία του - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- O Aποδιοπομπαίος Τράγος και η λειτουργία του - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Asteri tou Vorra34 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
03/05/2005, 11:06:08
Προ Χριστού στην Παλαιά Διαθήκη οι Εβραίοι της εποχής εκείνης φόρτωναν όλες τις αμαρτίες τους σε ένα τράγο και τον έστελναν στην έρημο να χαθεί (ή να εξοντωθεί από τον θεό του κακού). Αφότου ήρθε ο Χριστός πήρε πάνω του τις αμαρτίες αυτές και σήκωσε όλους τους αποδιοπομπαίους και κατάπτυστους από το περιθώριο σαν ισότιμους και αδελφούς στη Βασιλεία των Ουρανών....
Τι λέτε, έχομε καταλάβει τίποτε από αυτό ή είμαστε ακόμη στην Παλαιά Διαθήκη;
03/05/2005, 13:06:06
Καλημέρα Asteri tou Vorra
χρόνια πολλά.

Να λοιπόν που έμαθα, τι σημαίνει η έκφραση "αποδιοπομπαίος τράγος!"

Το θέμα αυτό ταιριάζει όμως καλύτερα στην ενότητα
.-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-., όπου και μεταφέρεται.

Καλή συνέχεια

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

03/05/2005, 13:35:41
Αμαλία ευχαριστώ, όμως εγώ δεν το θέτω ως θρησκευτικό θέμα. Το θέτω ως βαθύτατα κοινωνικό και επικαιρα πολιτικό. Ισως η μεταφορά αυτή περιορίσει την ανταλαγή απόψεων.
03/05/2005, 20:35:12
Δεκτόν, Asteri tou Vorra.

Ωστόσο, θα μπορούσες να περιμένεις λίγο(να δω το μήνυμά σου) ή να μου ζητήσεις να το επαναμεταφέρω στην κατηγορία που θεωρείς εσύ καλύτερη, πριν ανοίξεις νέο.
Αυτό δεν είναι παρατήρηση
απλώς λάβε το υπόψην σου, για μελλοντική ανάλογη περίπτωση.

Για όσους ενδιαφέρονται να συζητήσουν σχετικά με το παρόν θέμα, μπορούν να επισκεφτούν το:

Αποδιοπομπαίος Τράγος.......

το παρόν, απενεργοποιείται.

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

11/03/2005, 01:17:48

Μετά την αναγκαστική διάλυση των εν Γερμανία Ιλλουμινάτων, τα Ευρωπαϊκά τους παραρτήματα σε Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία και Ελβετία συνέχισαν τη δράση τους.

Όμως επειδή είχαν ως παράδειγμα τι έπαθαν οι Γερμανοί έκλεισαν ερμητικά τις πόρτες και αποφάσισαν να δράσουν τελείως μυστικά.

Έτσι λοιπόν έφτιαξαν την Υπερομάδα Ευρωπαίων Ιλλουμινάτων.
Λόγω του ότι μυημένοι στην οργάνωση με τους υψηλούς στόχους, ήταν και πολιτικοί και αρχηγοί των τότε κρατών, αποφάσισαν να κάνουν κρούση στον τότε Αυτοκράτορα της Ρωσίας τον γνωστό σε όλους μας Τσάρο.

Του Τσάρου του άρεσε η ιδέα μιας Ευρωπαϊκής ομάδας που θα είχε τον απόλυτο έλεγχο και έτσι ενέδωσε.

Οπότε Γάλλοι, Ιταλοί, Ισπανοί, Ελβετοί και Ρώσοι αρχίζουν να παίζουν το παιχνίδι της κρυφής διακυβέρνησης.
Στο κόλπο όμως ήταν και οι Ελληνικής καταγωγής ιδιαίτεροι σύμβουλοι του Τσάρου.
Με ένα από αυτούς δε ο Τσάρος συζητούσε αργά τη νύχτα τα πάντα πάνω στο κρεβάτι του. Ο Έλληνας καθότι ήταν και έξυπνος (χώρια τα άλλα προσόντα του), ζήτησε από τον Τσάρο να τον εντάξει στην παρέα. Ο Τσάρος έκανε κάτι ναζάκια, αλλά στο τέλος ενέδωσε, διότι ο Έλληνας του είπε πως αν δεν τον βάλει στην Οργάνωση θα φύγει από το πλευρό του.

Όταν ο Τσάρος λοιπόν ζήτησε την εισδοχή του Έλληνα στην Οργάνωση, οι άλλοι δυσφορήσανε, διότι τότε η Ελλάδα δεν υπήρχε και δεν έπαιζε κανένα ρόλο στο Παγκόσμιο Πολιτικό γίγνεσθαι. Όταν όμως είδαν τον Έλληνα με τα γαλάζια μάτια και τα ξανθά μακριά μαλλιά να πέφτουν στους ώμους να τους κοιτάει, κατάλαβαν ότι θα έπρεπε να τον εντάξουν αμέσως.

Μετά από 2 χρόνια, ο Έλληνας ήταν γνώστης όλων των μυστικών της Οργάνωσης, ο Γάλλος, ο Ιταλός και ο Ελβετός του τα είχαν πει όλα σε κάποιες στιγμές αδυναμίας.
Η παρέα όμως είχε μεγαλώσει διότι είχαν μπει μέσα και ο Άγγλος και ο Αμερικάνος.
Ο Άγγλος είχε ιδιαίτερη αδυναμία στον Ισπανό και τον προωθούσε, ο Τσάρος είχε πέσει στην παγίδα του Έλληνα όπως και ο Γάλλος και ο Ελβετός και τον είχαν βοηθήσει να απελευθερώσει την Ελλάδα. Ο Αμερικανός δε πολυκαταλάβαινε τι γίνεται, αλλά δε μίλαγε κιόλας, γιατί είχε αποτύχει στα μαθήματα «Ιστορίας», «Γεωγραφίας» και «Οικιακής Οικονομίας» και η θέση του δεν ήταν ιδιαίτερα ευχάριστη.

Ο Έλληνας κάποια στιγμή τους βαρέθηκε και γύρισε στην πατρίδα του, η οποία ήταν πλέον ελεύθερη. Εκεί δούλεψε με στόχο να φτιάξει αυτήν την καινούργια χώρα από την αρχή. Οι άλλοι τα έβαλαν με τον Τσάρο που τους έφερε αυτόν τον αναιδή ο οποίος τους παράτησε σύξυλους και την έκανε και επειδή θεώρησαν πως ο Τσάρος τους θέλει μόνο για την πάρτι του τον πέταξαν έξω από την Οργάνωση. Μετά του σκάσανε και το πακέτο με έναν Βασιλάκι που ήτανε εργάτης και ο οποίος τον έριξε από το θρόνο και έτσι πάει η Ρωσία.

Κοιταχτήκανε και άρχισαν να ψάχνουν τι θα κάνουν.
Μετά από πολύωρες διαβουλεύσεις αποφάσισαν στη θέση του Ταμεία να βάλουν τον Ελβετό, στη θέση του Δημόσιες Σχέσεις τον Γάλλο που ήξερε από φρου φρου κι αρώματα, ο Άγγλος και ο Ισπανός θα ήταν οι κρυφοί εταίροι της υπόθεσης.
Τέλος αποφάσισαν να βάλουν τον Αμερικάνο να κάνει τον γενικό Τσιρίμπασι για τα μάτια του κόσμου. Ο Αμερικάνος ούτε το παιχνίδι ήξερε, ούτε τίποτε άλλο, αλλά του άρεσε να του λένε όλοι ότι εσύ είσαι αρχηγός. Έτσι τους άφησε και στην ησυχία τους.

Πέρασαν τα χρόνια και μια μέρα ο Γάλλος βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Έλληνα.
Ο Έλληνας με το δαφνοστεφανωμένο έφηβο στο στήθος (σήμα της Ελληνικής Οργάνωσης «ΟΣΦΠ» Ολιστική Συσπείρωση Φωτισμένων Πατριωτών) με δύο χαστούκια (1-0 και 0-1) έδειξε στο Γαλλόπουλο ότι πλέον δε τους φοβάται.

Τότε ο Ελβετός άρχισε να φωνάζει πως θα αδειάσουν τα ταμεία και θα χάσουν μέλη, έτσι συσκέφτηκαν εκ νέου και προσπάθησαν να δουν πως έχει η κατάσταση.

Όλοι ήταν μπερδεμένοι και δεν ήξεραν τι πρέπει να κάνουν.
Ο Γάλλος τους θύμισε πως σε ένα συνέδριο στην Πορτογαλία το Ελληνόπουλο τους είχε αφήσει ανεξίτηλα σημάδια μετά από κάποιες συζητήσεις πριβέ και τους είχε κάνει ρεζίλι στους αμύητους. Τότε που ο Έλληνας με τη βοήθεια του Γερμανού που είχε διαφύγει από το κυνήγι στη χώρα του κατάφερε να διεισδύσει στα ποιο βαθιά σημεία και της Οργάνωσης αλλά και του «χαρακτήρα» τους.

Αποφάσισαν λοιπόν να τι στήσουν στο αναιδή Έλληνα.

Τη βραδιά λοιπόν των γενεθλίων του, όρμησαν μέσα στο σπίτι του, έβγαλαν τα όπλα και σφάγιασαν όσους ήταν μέσα σ’ αυτό.
Ένδεκα Άγγλοι με τρεις Ισπανούς κομάντος έκαναν γης μαδιάμ τα πάντα, τόσο απροκάλυπτα όσο ποτέ δεν είχε δράσει η οργάνωση. Το μίσος και ο φόβος, τους τύφλωσαν τόσο πολύ που δε κατάλαβαν ότι πλέον η νέα Ιλλουμινατική τους Οργάνωση είχε αποκαλυφθεί !!!!!!

Πίσω ρουφιάνοι της EUAF!!! (European United Ancient Fotismenoi, ο κόσμος τους ήξερε σαν UEFA)
Σας καταλάβαμε !!!

TERRIBILIS EST LOCUS ISTE

SpiralΜέλος
11/03/2005, 01:33:44
Γεια σου Elpida.

Γεια σου Amalia.

"Η φιλοσοφία και σήμερα είναι υπό διωγμόν. Όποιος αμφιβάλλει ας διακηρύξει ανοιχτά τις ιδέες του."
http://www.nea-acropoli.gr/publications/arthra/diogmoi.htm

Eνδιαφέρον αυτό με το χαρτονόμισμα, Ευθύμη. Συνήθως λέγονται τα γνωστά, ότι η απεικόνιση στο δολλάριο εκφράζει ανερυθρίαστα τα σύμβολα των κακών και ότι αυτοί οι τρεις καμπαλέρος (Thomas Jefferson, Benjamin Franklin και John Adams) ήταν στο μεγάλο κόλπο.

Διότι, όπως έχουμε ξαναπεί, για τους Ιλλουμινάτι (και όχι μόνο) υπάρχει όλη αυτή η τεράστια παραφιλολογία. Ίσως οι Ιλλουμινάτι αναπληρώνουν τα ψυχολογικά κενά που άφησαν τα UFOs, τα οποία σήμερα έχουν περάσει στο περιθώριο.

Καλά τα γράφεις, Manos.

quote:

Its even rumoured that the Knights found the Ark of the Covenant in Ethiopia

Όταν τα γράφω εγώ, δεν μου δίνουν σημασία!

Arthos, ό,τι μπορούμε κάνουμε!

11/03/2005, 02:12:46
Σπείρε ή πάλι δεν πήρες τα χάπια σου ή πρέπει να συνεχίσεις την παρέα με το manos μας, που σας αρέσουν οι συνωμοσιολογίες.

Ακούς εκεί "Its even rumoured that the Knights found the Ark of the Covenant in Ethiopia" και δε σου δίνουμε σημασία, λέει, όταν τα γράφεις εσύ. Βρε ξέρεις τί συμβολίζει η Αιθιοπία;
Σε συγχωρώ που δεν ξέρεις, γιατί ακόμα δεν έχεις τελειώσει με την Αρκαδία, πού να τρέχεις στο εξωτερικό τώρα;

Τί θα γίνει βρε παιδιά, θα συγκεντρώσουμε όλα τα links του Διαδικτύου;

ΑΦΡΟΔΙΤΗ καλά σε λέγαν Εωσφόρο, αλλά που 'ν' το φως;
Κανένας με κανα φακόόό...

Ramoglou, άξιος άξιος... Είσαι στο σωστό δρόμο πλάκα - πλάκα.

Πότε είπαμε έγινε η Ελληνική Επανάσταση;
Και από πού ήρθε ο πρώτος Κυβερνήτης;

.
.

3A

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)

ΕυθύμηςΜέλος
11/03/2005, 02:29:35
Ramoglou:

quote:
Αποφάσισαν λοιπόν να τι στήσουν στο αναιδή Έλληνα.

Έμ, και εσείς οι ΟΣΦΠ δεν παραδειγματίζεστε από τους Πεφωτισμένους και Αποδεκτούς Ολεσίμβροτους που προϊδεάστηκαμε από τις διαθέσεις των Ισπανών..

New Castle, παρακλάδι της New World Order. Ω ναι..

Μιας και λέμε για Ισπανούς.. http://www.ordeniluminati.com/ Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στις διασυνδέσεις.

Edited by - Ευθύμης on 11/03/2005 02:43:06

11/03/2005, 07:21:05
Zadok ,η αυγη,με τον τιθωνο γεννησε τον μεμνωνα,βασιλια των αιθιοπων......και τον ημαθιωνα αρχων των αραβων.....

η ηω κορη του υπεριων με τον αστραιο γεννησε τον εωσφορο....

εσυ απλα γεννας αποριες χχαχααχχαχαααχα

εμ απο links,θα μαθαινουμε,γιατι αν ειμασταν σε τετοιου ειδους καταστασεις....για να μιλησω θα επρεπε να μου δωσεις φιλακι...οποτε παλι μυστικα θα εμεναν χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ειναι απο το χτυπημα...θα μου περασει:)

τα υπολοιπα ....οχι απο τον ησιοδο...αλλα απο links....,

με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

WHISPERS OF THE DREAMS

Edited by - manos on 11/03/2005 07:29:45

11/03/2005, 08:53:46
Zadok,κανω/επιστρεφω χιουμορ,ευελπιστωντας να το δεχτεις....

οι αποριες χρειαζονται,με το παραπανω....ειναι μαζι με την θεληση για μαθηση,η κινητηριος δυναμης......

οποτε καλοπροαιρετο ηταν το χιουμορ μου....

εξηγουμαι για να μην παρεξηγουμαι....αν και θεωρω πως δεν θα επρεπε κατι τετοιο.....εντουτις...

με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

WHISPERS OF THE DREAMS

elpidaΜέλος
11/03/2005, 11:57:37
Αχ βρε Ευθύμη, τι είναι αυτά που μου λες?
Εκεί που πήγα να βάλω μία τάξη στη σκέψη μου με αποπροσανατόλισες πάλι, άσε που χαμπάρι δεν είχα πάρει για τον πόλεμο.. .

Δεν πειράζει όμως, το καλλιτεχνικό post του Ramoglou ήταν σαφέστατο και ξεκαθάρισα το τοπίο. Για όλα φταίνε οι EUAF!

"Τίποτα δεν χαρίζεται όλα κατακτιούνται"
SpiralΜέλος
11/03/2005, 13:07:14
Τίποτα δεν έχουμε γράψει -τουλάχιστον εμείς που μας αρέσουν αι συνωμοσίαι- για το πόνημα του αγαπητού Νταν Μπράουν με τον ελληνικό τίτλο "Illuminati", προοίμιο του "Κώδικα" με την ίδια ακριβώς πλοκή και τον ίδιο πρωταγωνιστή (αλλά και με ωραίους γραφισμούς). Ο μαστρο-Νταν μέσω των έργων του εκλαϊκεύει τα φοβερά και τρομερά που συμβαίνουν γύρω μας ενώ εμείς κοιμόμαστε ήσυχοι. Μπράβο στον Νταν.

Zadok, τs-τs-τs, δεν συλλαμβάνεις το πνεύμα μου. Να σου γράψω εγώ για την Αιθιοπία πράγματα και τάγματα που δεν συλλαμβάνει ο νους σου. Μέχρι και για τον Priester John έχω να πω. Ακούς εκεί!

quote:

Και από πού ήρθε ο πρώτος Κυβερνήτης;

Από την Αιθιοπία!

Εκείνο που προσωπικά δεν έχω καταλάβει είναι το πώς έχει βγει η ρετσινιά ειδικά για τους καημένους τους Ιλλουμινάτι. Υπάρχουν τόσες άλλες αδελφότητες πολύ πιο μυστηριώδεις για τη λαϊκή φαντασία.

11/03/2005, 16:50:21
quote:

Εκείνο που προσωπικά δεν έχω καταλάβει είναι το πώς έχει βγει η ρετσινιά ειδικά για τους καημένους τους Ιλλουμινάτι. Υπάρχουν τόσες άλλες αδελφότητες πολύ πιο μυστηριώδεις για τη λαϊκή φαντασία.

Επειδή είχαν συνέχεια όλα τα φώτα αναμμένα και μπορούσαν να πληρώνουν τους τεράστιους λογαριασμούς της ΔΕΗ, τους έβγαλαν το όνομα ότι έχουν φράγκα και τα μαζεύουν από μαιμουδιές κλπ.
Έτσι τους βγήκε και το Ιλλουμινάτοι.

Από την άλλη και για συμπλήρωμα του προηγούμενου post μου θα ήθελα να πω πως ο ποιο γνωστός Ιλλουμινάτος της Ιταλίας έχει επιδείξει ΑΡΙΣΤΗ συμπεριφορά απέναντι στον Έλληνα.

Παραθέτω και φώτο του

Όπως παραθέτω και φώτο του Έλληνα Ιλλουμινάτου !

11/03/2005, 16:59:20
Εύγε manos μας!

quote:
Zadok,κανω/επιστρεφω χιουμορ,ευελπιστωντας να το δεχτεις....

Εννοείται, αγαπητέ μου!

Εξάλλου μεταξύ αστείου και σοβαρού περνάμε πληροφορίες κι όποιος κατάλαβε - κατάλαβε.

Οι υπόλοιποι ας πάνε για καφέ ή μπύρες με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ...

quote:
Zadok, τs-τs-τs, δεν συλλαμβάνεις το πνεύμα μου.

Έχε χάρη που ο Εισαγγελέας έχει φόρτο εργασίας και μου 'χει καθυστερήσει την έκδοση του ανάλογου εντάλματος...

Φίλτατε Ramoglou, μήπως το ξυρισμένο κεφάλι είναι κάποιο σημάδι μυστικότητας;

Ωχ, τί έγραψα τώρααα...

.
.

3A

11/03/2005, 17:49:21

quote:
Φίλτατε Ramoglou, μήπως το ξυρισμένο κεφάλι είναι κάποιο σημάδι μυστικότητας;

Καλά ΠΛΑΚΑ μου κάνεις ;;;;;;;;;;;;

Δε βλέπεις πόσο ΦΩΣ εκπέμπει ;;;;;;;;;;;;;;

Τι περιμένεις να σου το πω κι όλας ;;;;;;;;;;;;;;

Αχ μετά θες να καταλάβεις και τι έγινε στην Αιθιοπία! (Αίθριο Ποιώ) !!!!!!!

Άντεεεεεε ξυπνάάάάτε !!!!!!!!!!

11/03/2005, 17:55:59
ILLUMIN ATI = Το φωσφορίζον άλογο

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος

SpiralΜέλος
11/03/2005, 18:09:46
"Το Ιλλουμινάτι βγάζει μάτι".

quote:

Εξάλλου μεταξύ αστείου και σοβαρού περνάμε πληροφορίες κι όποιος κατάλαβε - κατάλαβε.

Το καταλαβαίνει άραγε και η Amalia, ή θα νομίζει ότι μιλάμε για τον Ολυμπιακό;

11/03/2005, 19:39:41
Είμαι σίγουρος πως η Αμαλία και χιούμορ έχει και καταλαβαίνει τα απόκρυφα μηνύματα.

Το πολύ πολύ να μεταφερθεί το Topic στο υπόγειο για να ρίξουμε και λίγο Φως στα σκοτάδια του.

Αν μεταφερθεί απλά θα παρακαλούσα να αλλάξουμε λίγο τον τίτλο.
Κάτι σαν το «Ιλλουμινάτι Με Χιούμορ και Γινάτι» είναι νομίζω αρκετά καλό.

Από εκεί και πέρα θα παρακαλέσω να μη γίνονται προβοκάτσιες εναντίων του Ολυμπιακού με μηνύματα που υποβαθμίζουν τη λαοφιλή αυτή ομάδα.
Είναι γνωστό εξ’ άλλου πως ο άκρως μυστικιστικός αριθμός «7» εκφράζει τους πιστούς αυτής της ομάδος.

Edited by - Ramoglou on 11/03/2005 19:41:19

11/03/2005, 19:53:51
Αγαπητέ μου Spiral, θα συμφωνήσω με το φίλτατο Ramoglou και ευελπιστώ στη μετονομασία του θέματος...

Εξάλλου, η ΑΦΡΟΔΙΤΗ παρά το ότι είχε ρεπό σήμερα, δεν τίμησε το θέμα της καν με την παρουσία της.

Ας συνεχίσουμε να ρίχνουμε "φως" στο σκοτεινό πλην όμως πεφωτισμένο αυτό θέμα...

.
.

3A

ΕυθύμηςΜέλος
11/03/2005, 20:18:06
αααα, φίλε Ramoglou δεν θα τα πάμε καλά..

Φαίνεται δεν διάβασες προσεχτικά στην σελίδα 4 την αναφορά της Αφροδίτης..

quote:
ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ 13 ΟΣΑ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΗΣ ΜΥΗΣΗΣ.

Ποιοί νομίζεις περνάνε το κατώφλι της θύρας 13; Τίποτα τυχαίοι, νεόφυτοι; Οι εκλεκτοί, οι Υψίσιμοι. Οι αφελείς εχθροί μας είδατε ένα λογότυπο με το προφίλ ενός τυχάρπαστου κούνελου και έκτοτε μάς αποκαλείτε "λαγούς". 29 κατασκευαστές συνωμοσιών όμως συνιστούν PLAYBOYS. Αυτοί ξέρουν.

Τα φιλοπράσινα συναισθήματα των Ιλλουμινάτι είναι δεδομένα. Ολυμπιακοί δεν χωράνε σε αυτήν τη συζήτηση..

Εκτός από το βάζελο, σε τι άλλο όμως πιστεύουν οι Ιλλουμινάτοι; Ποιά τα πολιτικά τους πιστεύω και ποιά η ιδεολογική τους σχέση με την αριστερά;

Και λίγο χιούμορ εκ μέρους τους..

http://www.illuminati.org/