- O Aποδιοπομπαίος Τράγος και η λειτουργία του - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

quote:
Κανένας με κανα φακόόό...

χθες εμφανίστηκαν και πάλι.. ήταν αργάμιση.. ο Γεώργιος Καραϊσκάκης ήταν γεμάτος.. τα κόκκινα ανθρωπάκια ετρεχαν, έτρεχαν, έτρεχαν.. ένα έφυγε νωρίς... και αυτά ξανάτρεχαν, ξανατρεχαν.. έφυγε κι άλλο.. εννέα έμειναν.. και εκείνοι.. οι ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ, δώδεκα.. από το νέο κάστρο (Newcastle)φερμένοι...ε...!!! πόσο να τρεξουν τα κόκκινα ανθρωπάκια πια..?? βαρέθηκαν.. ψηλά ήταν οι ΠΕΦΩ, δεν τους έφταναν..λαχάνιασαν, σταμάτησαν.. η σκέψη πήγε στα κούλουμα, εκεί, την κυριακή τους περιμένει το άλλο αιώνιο σύμβολο, ο δικέφαλος αετός,τα κίτρινα ανθρωπάκια και ο Καραϊσκάκης θα είναι άδειος... μα οι αληθινοί εχθροί καραδοκούν.. τα πράσινα ανθρωπάκια τρίβουν τα χέρια τους και αδημομονούν, περιμένουν.. όμως.. θα είναι δύσκολα, βλέπεις ο περσινός δούρ(ειος)ος ίππος δεν μένει πια εδώ.. είναι κορίνθιος και αποτραβήχτηκε στο καθαρ(ιστη)κτήριο που ασκεί ως επάγγελμα.. θα στρέψουν τα μάτια ψηλά στο φως και θα αναφωνήσουν: (ILLUMI)NATOI (ILLUMI)NATOI ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ... τα κόκκινα ανθρωπάκια έχουν μία και μόνη ευκαιρία για να σωθούν να επιστρέψουν στο φως που μια μέρα του Μάρτη πριν ένα χρόνο απώλεσαν και να αναμένουν τον Μεσία (μετα 3 έτη και αν) ώστε να πεφωτιστούν αυτοί σε βάρος των άλλων.. και μετά λένε ότι οι ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ δεν είναι παρόντες!!!
----
Δυστυχώς και η Γη με δικά μας έξοδα γυρίζει...
quote:
αφιερώνω κι εγώ με τη σειρά μου στο φίλο Arhtos ένα στιχάκι:
Λίγα λουλούδια αν θέλεις στείλε μου
και πάλι φίλε μου απόψε...
λουλούδια ο κήπος επλημμύρισε, έμπα και μύρισε,και κόψε,
πρόσεξε όμως μην τσιμπηθείς....
quote:
Ποιοί νομίζεις περνάνε το κατώφλι της θύρας 13
αντιγράφω από το βιβλιαράκι του καλού Ιλλουμινάτου..σελίδα 13παράγραφος13
"θύρα μπροστά σου θα διαβείς, τη θύρα 13
εκείνη που σε βύζαξε, με μπύρα 13..
εκείνη που σε έμαθε να πιάνεις τα αυτάκια
ως γνήσιος λαγός εσύ, να φέγγεις στα σοκάκια..."
quote:
Ας συνεχίσουμε να ρίχνουμε "φως" στο σκοτεινό πλην όμως πεφωτισμένο αυτό θέμα...
σήμερα ο κόσμος, αύριο το ηλιακό σύστημα...
----
Δυστυχώς και η Γη με δικά μας έξοδα γυρίζει...
Τι ωραίες εποχές τότε...τους αποκεφαλίζαμε με κουτάλι της σούπας ...![]()
![]()
![]()

TERRIBILIS EST LOCUS ISTE
Gothic Να ήξερες πόσο με τρώνε τα χέρια μου μόνο !!!!!!
Ρε τι έπαθα ξημερώματα !!!!!!!!!
Φτου Σκουλίκι μυρμήγκι τρύπα !!!!!!!!
Α να μη ξεχαστώ .... το κεφάλι κρέμασε το σε κανα πύργο να το βλέπουν προς παραδειγματισμό μερικοί μερικοί ....
ΠΕΡΑΣΑ ΕΝΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΔΙΗΜΕΡΟ.
ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ.
ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΜΟΥ ΛΙΓΟ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ.ΧΑΛΙΑ ΕΙΜΑΙ Η ΚΟΠΕΛΑ.
ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΟΥ ΠΗΓΑΝΕ ΣΤΡΑΒΑ.
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΟΜΩΣ....
ΕΧΩ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10. ΕΙΜΑΙ ΒΑΡΔΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
ΚΑΝΤΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΩ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ.
ΕΥΘΥΜΗ ΜΑΝΟ ZADOK SPIRAL ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ;
ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
Αρχίζουμε από την ανάλυση της εικόνας του Spiral.
Ασπρόμαυρη καθώς είναι, σε συνδυασμό με την ενεργοποίηση του λαμπτήρα συμβολίζει το πέρασμα από το μαύρο στο άσπρο, από το σκότος στο λευκό, και..illumination. Παρατηρήστε επίσης ότι η λάμπα τίθεται σε λειτουργία μετά της αριστερής χειρός, όπως και το συνωμοτικό κλείσιμο του αριστερού ματιού της κυράς. Διακρίνεται και μια "φώτιση" στην αριστερή πλευρά της εικόνας, αντιδιαμετρικά της μαυροφορεμένης που τοποθετείται δεξιά.
Στα πολιτικά θα επανέλθουμε εν συνεχεία.
Φίλε Oannes, οι γνώσεις μου στην αλχημεία είναι λιγοστές. Πέραν της λέξης "μυστήριον", αριστερά της εισόδου, λίγα από τα υπόλοιπα μου είναι κατανοητά.
Gothic πολύ καλές μπαταρίες αυτές οι illuminizer, ακόμα φέγγει το αριστερό της οθόνης μου ο φακός σου!
Να με συγχωρούν οι πορφυροβάτες και ερυθρομνήμονες φίλοι, αλλά δε θα συμμετάσχω στην ποδοσφαιροποίηση του σοβαρού αυτού θέματος. Πρέπει κάποια στιγμή να κατανοήσετε ότι: τον Ιλλουμινάτι και αν "σκοτίζεις", το σκοτάδι σου χαλάς.
All seeing Aphrodite's eye:
quote:
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΟΜΩΣ....
Να 'τα μας...
Τελικά είχαν κάποια σχέση ο Karl και η League of the Just με τους έτσι; Οι Ιλλουμινάτοι πάντως δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην κατάκτηση της υπέρτατης ατομικής ελευθερίας μέσω της προσωπικής αυτοπραγμάτωσης και το φιλοσοφικό τους υπόβαθρο συμπλέει σε πολλά με αυτό των αναρχικών, σοσιαλιστικών και κομμουνιστικών θωριών.
Η ΑΣ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ;
ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΔΩ;
http://oto-usa.org/
ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
quote:
ΑΧ, ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΒΑΥΑΡΙΑΣ 1776;
Η ΑΣ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ;
ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΔΩ;
http://oto-usa.org/
Δηλαδή τόση ώρα δεν ασχολούμεθα με τους Πεφωτισμένους της Βαυαρίας. Είσαι σίγουρη.
Οκ!
Το ΟΤΟ και η ιστοσελίδα αυτή τί σχέση έχουν με τους Πεφωτισμένους της Βαυαρίας του 1776, θα ήθελες να μας "διαφωτίσεις" ![]()
.
.

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)
Edited by - Zadok on 12/03/2005 18:58:13
Μήπως να πάμε γενικά ;;;
Μπλέξαμε και το Ο.Τ.Ο. τώρα ;;;
Σοβαρότατη πηγή....δέσαμε![]()