ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Regret... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Regret... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

silverwhisper31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
silverwhisperΜέλος
06/05/2005, 15:56:53
εχετε μετανοιωσει ποτε για κατι που εχετε κανει??????

silverwhisperΜέλος
06/05/2005, 16:05:28
εγω παντως μετανοιωνω που δεν εκατσα να διαβασω απο την αρχη της χρονιας και εβγαλα μεσο ορο χαμηλοτερο των προσδοκιων μου.(17 7/13)

MozΜέλος
06/05/2005, 16:25:42
quote:

εγω παντως μετανοιωνω που δεν εκατσα να διαβασω απο την αρχη της χρονιας και εβγαλα μεσο ορο χαμηλοτερο των προσδοκιων μου.(17 7/13)

silverwhisper, (μόνο για την εικόνα) εγώ σου βάζω 20!
Έτσι, για να μην στεναχωριέσαι και να προσπερνάς τα δευτεύουσας σημασίας που είναι οι βαθμολογίες πάσης φύσεως. Τα λάθη είναι αναγκαία «στο δρόμο». Αν δεν πάθεις, δεν...

¶ντε... «χαμογέλα ρε»!
URUA!©Moz

undeafetedΜέλος
14/05/2005, 18:13:35
εγω εχω μετανιωσει γαι πολλα πραγματα.εβγαλες 17,3 χα εγω στην ηλικια σου εβγαζα 10 και ημουν ευχαριστημενος.μετα εβαλα μυαλα.

dark banishing

24/05/2005, 09:55:01
quote:
μετα εβαλα μυαλα.

αλλα ηταν αργα ε;!

παντως εμενα οι βαθμοι μου δε με κανουν να μετανιωνω που τους πηρα ... αλλα που γενηθηκα!!!

βασικα εγω μετανιωνω για την πιστη που εδωσα σε φιλους που τελικα με προδωσαν [ευτυχως αυτοι δεν ξερουν το esoterica]!!

GDS1Μέλος
24/05/2005, 10:16:43
Αν στεναχωριόμαστε για τέτοια τότε πρέπει να πάρουμε τα βουνά....

Αγαπητή silverwhisper, σε λίγους μήνες ή μάλλον εβδομάδες ούτε καν θα σκέφτεσαι την συγκεκριμένη αποτυχία γιατί απλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ (17 7/13 από τα 20, ήμαρτον).

Πιο χρήσιμο είναι ότι μαθαίνεις. Μαθαίνεις να αναγνωρίζεις τις απαιτήσεις των στόχων σου, αλλά και αν μπορείς να πραγματοποιήσεις τις θυσίες που απαιτούνται για να τους επιτύχεις.

Νομίζω ότι παρόμοιο "λάθος" δεν θα πραγματοποιήσεις, θα κάνεις άλλα όμως (όπως όλοι μας) απλά μην ανησυχείς γιατί από την ΑΠΟΤΥΧΙΑ και τα ΛΑΘΟΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ.

oneiric1Μέλος
24/05/2005, 18:16:05
Εννοείται πως ναι! Και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί να μην έχουμε μετανιώσει, ο καθένας μας...., για κάτι που έχει κάνει στο παρελθόν.... όλα είναι πολύτιμα μαθήματα..

* Ειρήνη *

~ Love is the only truth ~

24/05/2005, 21:58:14
Πολλες φορες μετα-νοω
λιγοτερες μετα-νιωνω

ειμαι το πτωμα του χθεσινου μου εαυτου...
ειμαι η νεκρη γνωμη που ειχα χθες και αλλαξε...

Edited by - ryche on 24/05/2005 22:03:49

Oxygen_girlΜέλος
25/05/2005, 18:42:31
Εγώ δε μετανιώνω ποτέ γι'αυτά που κάνω...Αλλά γι'αυτά που ΔΕΝ κάνω! (Αυτό κάπου το έχω ακούσει!!!)

ΥΓ: Το "ποτέ" είναι σχετικό...Μιλάω για την πλειονότητα των περιστάσεων!!!

-----------------------
"I have no master. I am CHAOS!"

terasΝέο Μέλος
25/05/2005, 19:31:37
quote:
Εγώ δε μετανιώνω ποτέ γι'αυτά που κάνω...

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΕΓΩΙΣΤΙΚΟ?

τερας της μορφωσεως

inandaboveΜέλος
25/05/2005, 21:27:59
Ωραίο θέμα, φίλη silverwhisper!

Φυσικά κι έχω μετανιώσει για πράγματα που έχω κάνει ή έχω πει κατά καιρούς..Είναι μέρος της ζωής. Απ΄τη μια μέρα στην άλλη, απ΄τη μια στιγμή στην άλλη, αλλάζει η οπτική μας γωνία, ο τρόπος που αντιλαμβανόμαστε τις καταστάσεις, και είναι πολύ φυσικό βλέποντας την κατάσταση μέσα από ένα άλλο πρίσμα, να μετανιώσουμε για τον τρόπο με τον οποίο τη χειριστήκαμε αρχικά.

Θα συμφωνήσω πάντως με τη φίλη oxygen_girl, ότι περισσότερο έχω μετανιώσει για αυτά που δεν έκανα, ή δεν είπα. Και αυτού του είδους η..μετάνοια, αφήνει πολύ άσχημη γεύση στο στόμα.

Η φράση μάλλον παρεξηγήθηκε από τον φίλο teras, γιατί -όπως την αντιλαμβάνομαι εγώ- δεν εμπεριέχει τίποτα το εγωιστικό. Απλά η συνειδητοποίηση της ατολμίας και της απώλειας -σε διάφορα επίπεδα- που πιθανώς να επιφέρει, είναι πολύ πιο σκληρή από τη συνειδητοποίηση ενός λάθους, που όμως...τουλάχιστον είχαμε το θάρρος να το κάνουμε!

Καλό βράδυ

25/05/2005, 21:51:02
---
ΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ...
ΚΙ ΑΣ ΛΕΝΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ...[ΜΗ ΜΕΤΑΝΟΙΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ].
ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑ, ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΕΧΑΣΑ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ.
---

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Να ξέρεις,ότι ευτυχία είναι να μπορείς να ξεχνάς,και να μπορείς να θυμάσαι.
Η ευτυχία έρχεται από την ικανότητα να νιώθεις βαθιά,να απολαμβάνεις απλά,να σκέφτεσαι ελεύθερα να ρισκάρεις στη ζωή να είσαι απαραίτητος.

e_shadowΜέλος
25/05/2005, 23:28:24
περισσότερο έχω μετανιώσει για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που έδωσα σε ανθρώπους που δε την άξιζαν!!
όμως χαίρομαι που το έκανα !!
και ακόμη το κάνω!!
όσο για αυτά που λέγονται δε μετανιώνω γιατί πριν μιλήσω σκέφτομαι τι θα πω!!!
αν λοιπόν πω κάτι δε το παίρνω πίσω!!!
είμαι λίγο εγωιστικό άτομο!!!!!
κανείς δεν είναι τέλειος

Δε ζυγιάζω, δε μετρώ , δε βολεύομαι ! Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι

25/05/2005, 23:41:55
που παραμένω ο εαυτός μου....

με απέραντο σεβασμό και αγάπη ο μάνος σας

WHISPERS OF THE DREAMS

lizzard_kingΜέλος
26/05/2005, 00:18:46
Θα ήθελα κάποιες πράξεις μου να μην τις έπραττα ποτέ και κάποιες με διαφορετικό τρόπο,μα δεν θέλω να μετανιώνω γι'αυτό...προτιμώ να το αποδέχομαι έτσι όπως έγινε και να συνεχίζω...Μαθαίνω πολλά εξ'άλλου από αυτα...Ίσως να έχουν όλα κάποιο σκοπό που έγιναν όπως έγιναν...

I'm the lizard king,I can do anything!

Oxygen_girlΜέλος
26/05/2005, 12:00:34
quote:

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΕΓΩΙΣΤΙΚΟ?

Μάλλον δεν είδες το υστερόγραφό μου...

-----------------------
"I have no master. I am CHAOS!"

26/05/2005, 16:15:11
Εχω μετανιωσει για καποια πραγματα αλλα ιδανικες λυσεις βρισκουν μονο οι ιδανικοι ανθρωποι και μαλλον απεχω πολυ απ,αυτο.Παντως δεν ειναι ολα τα λαθη μας τυχαια.
26/05/2005, 20:55:24
quote:
ιδανικες λυσεις βρισκουν μονο οι ιδανικοι ανθρωποι

μα υποθετω πως τελειος θα ηταν ενας κοσμος που κανεις δε θα μετανιωνε για ο,τι κανει. αλλα δε θα ηταν εφιαλτικο να ημαστε ολοι τελειοι;!!!
φυσικα καλυτερα ειναι να επιδιωκεις να μη μετανιωσεις για τπτ, και αυτο επιτυγχανεται μονο μεσω της προσεκτικης μελετης,οργανωσης και σχεδιασμου της καθε μεγαλης σου κινησης [και μικρης πολλες φορες] και οχι με επιπολεες και βιαστικες κινησεις!

terasΝέο Μέλος
26/05/2005, 22:32:48
ΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΗΡΑ ΛΙΓΟ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΠΩς ΤΟ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙς.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗς ocygen girl ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ.

τερας της μορφωσεως

27/05/2005, 10:32:03
does chaos have a master?
το χαος ειναι αναρχικο. δεν υπακουει δηλαδη σε καμια αρχη. ειναι... χαοτικο! καλα τα ειπα oxygen?