- ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ ή ΜΑΣΟΝΙΑ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
Φυσικά φαίνεσαι νοήμων άμθρωπος και βεβαίως καταλαβαίνεις ότι ούτε κανένας σου "τόπαιξε" διχειριστής ούτε συντονιστής.Η ιδιότητα αυτή εξ άλλου δηλώνεται κάτω από το όνομα χρήστη για όποιον την έχει.
Ο μόνος που έχει δηλώσει ότι είναι τέκτονας εδώ, είμαι εγώ.
Για τους άλλους δεν γνωρίζω.
Το ότι είσαι καλοπροαίρετος φαίνεται και σε παρακαλώ να αισθάνεσαι ότι δεν υπάρχει καμμία διάθεση ειρωνίας από κανέναν.Έτσι θέλω να πιστεύω τουλάχιστον![]()
Κostino,το ότι είσαι ένα θηλαστικό με χαμηλό δείκτη νοημοσύνης το δηλώνεις με κάθε σκουπίδι που αραδιάζεις εδώ.
Ως απόδειξη παραθετω παρακάτω όλα τα μηνύματά σου στο ESOTERICA από την ημέρα που μπήκες....έτσι για να...θαυμάσουν όλοι το επίπεδό σου,καθώς και την...συνεισφορά σου στις συζητήσεις,όχι μόνον στο παρόν θέμα αλλά και σε όλα όσα έχεις γράψει
![]()
Συγχωρήστε με για τον χώρο που θα καταναλώσω και απολαύστε
:
quote:
DEN YPARXEI PNEYMATIKOS KOSMOS SHMERA..
--------------------------------------------------------------------------------------------ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ, ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 17.5 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ!--------------------------------------------------------------------------------------------
MPRAVO Visionaire POLY WRAIO THEMA. ETSI EINAI OPWS TA LES.
--------------------------------------------------------------------------------------------katarakth prepei na ntrepesai!
O xristianismos exei xalia, to leei o Cottus! As ntrapoume oloi..
--------------------------------------------------------------------------------------------ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ. ΓΙΑ ΠΕΙΣΕ ΜΕ!
--------------------------------------------------------------------------------------------PRAGMATI DEN TA KATAFERE .. DEN YPARXEI ALLH POLH GIA SENA..!
--------------------------------------------------------------------------------------------G. ΕΙΣΑΙ ΩΡΑΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟ 'ΓΡΑΨΕΣ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ..
ΑΡΑΓΕ, ΕΤΣΙ ΝΑ 'ΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ; ΤΑ ΠΑΘΗ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ;
--------------------------------------------------------------------------------------------Γειά σας είμαι ο κωστίνο!!
Κι εγώ νομίζω πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να γίνουν 2-3 και παραπάνω τζαμιά στην Αθήνα, στον Πειραιά ίσως, και στα Σπάτα βέβαια, και αλλού ώστε οι μουσουλμάνοι και λοιποί να μην έχουν πρόβλημα.
Ιδιαίτερα για τα Σπάτα νομίζω πως πρέπει να αποτελέσει και προτεραιότητα ώστε οι Ευρωπαίοι που βλέπουν κάθε μέρα τζαμιά να καταλάβουν επιτέλους πως η Ελλάδα είναι δημοκρατική χώρα, έτσι δεν είναι;
--------------------------------------------------------------------------------------------
AGAPHTE DWRIEYS, OUK MONO EP' ARTW ZISETAI AN8RWPOS, ETSI DEN EINAI; ALLWSTE, EIDAME POU EXOUN ODHGHSEI TA SXOLEIA. STON OLE8RO, TON FOBO, THN KATASTROFH...OSO GIA TA TZAMIA, PROTEINW NA FIAXOUME SE OLH THN ELLHNIKH EPIKRATEIA, OPWS P.X. STHN KWN/LH KAI STHN M. ASIA..
--------------------------------------------------------------------------------------------
KALYTERA MIA OLOPSYXH EX8RA, PARA MIA FILIA KOLLHMENH ME KOLLA.
DEN EXW PAEI SXOLEIO, MEXRI EKTH DHMOTIKOU EXW PAEI..
quote:
Μάλιστα σήμερα έτυχε κάτι και με έκανε έξω φρενών.
Κατά τις 8 μμ και καθώς έτρωγα το βραδυνό μου παρακολουθώντας τις ειδήσεις, κάποια στιγμή αναφέρανε την συνάντηση του πρωθυπουργού με τον χριστόδουλο στο σπίτι του πρώτου, για γεύμα. Μεταξύ των λόγων που εξηγούσαν για το συγκεκριμένο γεγονός, ήταν και η απαίτηση του δεύτερου εδώ και χρόνια για το μερίδιο που πρέπει να πάρει η χριστιανική εκκλησία από το τρίτο κοινοτικό πακέτο στήριξης. Ήταν η στιγμή που βρόντηξα το φαγητό μου κάτω από τα νεύρα.KI ESY TI ZORI TRAVAS DE MAS LES? APO TA DIKA SOU LEFTA ZITISE H EKKLHSIA?
KI ALLH FORA NA TO TRWS OLO SOU TO FAGHTO!
PES TA SCEPTIC KI ASE TIS KOTES NA KAKARIZOUN!!--------------------------------------------------------------------------------------------
KALWS SAS VRHKA!
APO TO MHNYMA SOU NA SYMPERANW OTI EXELAVES TO MHNYMA PROSWPIKA ?
THA GRAPSW KI ALLA ALLA PRWTA RIKSE ENA KAKARISMA!
ELA VRE ZADOK SE PEIRAZW, ASE TO AYGO SOU STHN KOUZINA KI ELA NA TA POUME!
NAI TWRA POU TO LES H ALH8EIA EINAI OTI DEN EINAI LOGIKO NA VLEPW KOTES KAI KAKARISMATA E??!! LES NANAI EPEIDH PERASE H WRA KAI MENW SE XVRIO? EXOUME KI EDW STHN KINA KOTES!AYTIO TO PRWI STIS 11:11 STEILE MOU ENA ZESTO AYGOULAKI ZADOKAKI!
Y-G: KI EGW 8A ANAMENW ME ANEIPWTH XARA KAI TA DIKA SOY .. PONHMATA???
quote:quote:
ELA VRE ZADOK SE PEIRAZW, ASE TO AYGO SOU STHN KOUZINA KI ELA NA TA POUME!Εδώ που είμαι, δεν έχει κουζίνα.
Έχει όμως έναν ωραίο δερμάτινο καναπέ Chesterfield.
Τί θα ΄λεγες να ερχόσουν, να ξάπλωνες και να ξεκίναγες να μας μιλήσεις για τα παιδικά σου χρόνια
DEN YPARXEI PROVLHMA, ASE TO AYGO STON KANAPE!
TWRA POU TO XANASKEFTOMAI OMWS...OXI, THA TO SPASOUME GIATI PARASYROMAI OTAN VRISKOMAI SE KANAPE Chesterfield ME KOPELES POU SKEFTONTAI KAI MILANE TOSO OMORFA OPWS ESY..
ELPIZW H POLLH SKEPSH NA MHN EXEI EPIREASEI TIPOTA ALLO.. OLA TA ALLA DOULEYOUN KALA?
--------------------------------------------------------------------------------------------quote:
Μα... δεν είναι ήδη πρωί στην Κίνα, kostinoΣα να μη μας τα γράφεις καλά και ξέχασες και να πάρεις ελληνική γραμματοσειρά μαζί σου!!!
Πρόσεχε... Μην τρως πολλά αυγά, γιατί θ' ανεβάσεις χοληστερίνη και τί θα 'χουμε να διαβάζουμε τις κρύες νύχτες του χειμώνα, άμα πάθεις κάτι
Η ΚΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ... ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ .. ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ .. ΠΩΣ ΛΕΜΕ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΤΟ (ΠΟΝΤΙΟΣ ΔΗΛΑΔΗ). ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΓΩ .. ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΚΙΝΕΖΟΣ!
ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΕΣΕΝΑ ΖΑΝΤΟΚΟΥΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΩΣ ΑΥΓΟ, ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΡΥΟ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΘΑ ΠΑΓΩΣΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ! ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΗ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ!
--------------------------------------------------------------------------------------------quote:
kostino, κοίτα να προσέχεις πού θα κάτσεις, γιατί το αυγό θα είναι σφιχτό.ALHTHEIA? KAI ITHELA NA STO PW, OTI TO KOSTINO VGAINEI APO TO K@LO STEINW! M' ARESOYN TA SFIXTA AYGA! THA SOU DWSW KI ESENA ENA!
E, TI LES??
EXEIS MEGALO DIKIO PALAIO MELOS! LOIPON SE AFHNW TWRA GIATI EINAI WRA EGW NA PAW GIA NANI..THA TA POUME XANA ELPIZW. GIA KOTOULA PANTWS KALA TA LES! PRIN SOU PROS8ESOUN THN OURA KAI SE VAPSOUN ASPRH MHPWS HSOUN AN8RWPOS?? GIA PSAXTO!
BYEE
AMA KOITAEI KANEIS TO LEXIKO GIA NA KATALAVEI TO MEANING TWN OSWN LEEI O ELIATHOR, TOTE EXEI PROVLHMA!ASFALWS ETSI EINAI .. YPARXEI SYNOMVSIA ENANTIVN THS ELLADAS.
--------------------------------------------------------------------------------------------TSOUNAMI POU XREIAZETAI..

Edited by - Gothic on 18/01/2005 10:12:23
quote:
Ας τους αφήσουμε να δείξουν λοιπόν στον εαυτό τους πως η καταρρακωμένη τους ύπαρξη έχει λόγο να εκφράζεται δημόσια και να διατρανώνει την απίστευτη βλακεία της φαντασιόπληκτης ζωής τους.Ούτως ή άλλως ότι δεν κατανοούν και ότι τους αντιστέκεται το χλευάζουν, ότι και να πεις δεν πρόκειται να μπορέσουν να το συλλάβουν και να το επεξεργαστεί ο έτσι κι αλλιώς μειωμένης λειτουργίας εγκέφαλος τους, γι αυτούς ένας είναι ο στόχος και ο σκοπός, να ξεπεράσουν την ταπείνωση και την καταρράκωση που υφίστανται καθημερινά από την ίδια την κοινωνία μέσα σ’ ένα ανώνυμο Forum.
Μας ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ φίλε μου! Γνωρίζουν εκ πείρας πως κανείς δεν τους δίνει πλέον σημασία. Πνευματικά και κοινωνικά έχουν χρεωκοπήσει και κατά συνέπεια χρειάζονται κάποιο μέσο να εκδηλώσουν την ύπαρξή τους.
Το έγραψα και πριν, δεν βλέπω λόγο να αδημονώ να διαβάσω τις απαντήσεις τους. Κανείς δεν μαθαίνει τίποτα από αυτούς, παρά μόνον την επιφανειακή (άρα ανύπαρκτη) αντιπαράθεση που σκοπό δεν έχει την πληροφόρηση, αλλά την αυτοεπιβεβαίωσή τους για το πόσο καλοί χριστιανοί είναι. Τέτοια θέματα τα βλέπουν σαν "άσκηση θάρρους", σαν έκτακτο διαγώνισμα απόδειξης των γνώσεων (
) και της πίστης τους.
Έρχονται, γεμίζουν τις σελίδες με συκοφαντίες και όταν τους ζορίσεις πραγματικά ποιούν την νήσσαν... Εδώ δεν είναι το θέμα ποιός είναι Τέκτων και ποιός είναι φιλικά κείμενος στον Τεκτονισμό. Το θέμα είναι όταν έχεις αντίθετη άποψη, να έχεις και τα επιχειρήματα να την στηρίξεις. Αν ακόμα δεν τα έχεις ψάξε με αντικειμενικότητα και αν δεν βρεις κάτι αξιόλογο μην προσπαθείς δίχως λόγο (εκτός του εγωϊσμού) να κρατήσεις την παλιά σου άποψη. Νομίζω πως αυτά πρώτα θα σώσουν την αξιοπρέπειά σου απέναντι στους άλλους και μετά θα σε γεμίσουν με σωστή πληροφόρηση. Το να πυροβολείς αδιακρίτως ότι έχει απορρίψει το κατεστημένο της εκκλησίας είναι τρανή απόδειξη ανθρώπου-στρατιωτάκι.
Είναι καιρός κάποιοι να αποκτήσουν τα "κότσια" να παραδέχονται κάτι όταν δεν μπορούν να αποδείξουν το αντίθετο. Δεν είναι κακό, είναι πνευματική υπέρβαση αλλά και ένα δύσκολο τέστ πίστης για κάποιους...
Σε ποιούς αναφέρομαι το έχετε αντιληφθεί. Αλλά δεν ασχολούμαι με πρόσωπα. Ασχολούμαι με αυτό που νομίζουν ότι εκπροσωπούν. Τα ίδια γίνονται για ανάλογα θέματα στην τηλεόραση. Κάθε panel ομιλητών γίνεται αρένα και ποτέ δεν καταλήγουν πουθενά. Δεν είναι τυχαίο αυτό. Βασικός κανόνας ενός διαλόγου είναι το "ξεκινώ τον διάλογο και που ξέρεις; μπορεί να αλλάξω γνώμη". Αλλά εδώ απέχουμε μακράν από κάτι τέτοιο.
Πολλάκις οι "αντίδικοι" έχουν κληθεί να απαντήσουν με βάσιμα επιχειρήματα στις κατηγορίες τους για τον Τεκτονισμό αλλά νόημα και ουσία πουθενά. Όσο δεν κουβαλάς μαζί σου επιχειρήματα γίνεσαι γελοίος και αρέσκεσαι να βάλλεις προς πάσα κατεύθυνση πίσω από την ανωνυμία σου. Θέλω και ελπίζω το σύνολο των "αντιδίκων" να μην είναι στο δικό τους επίπεδο.
Φυσικά τέτοια στάση δεν κρατάνε μόνον απέναντι στο θέμα του Τεκτονισμού αλλά και σε κάθετί που δεν τους αρέσει. Μάθετε λοιπόν κύριοι πως ο κόσμος ΞΥΠΝΗΣΕ! Έχετε να κάνετε με μορφωμένους ανθρώπους κι όχι με πρόβατα. Ο κόσμος δεν βρίσκεται στο επίπεδο του μεσαίωνα (εύστοχα χαρακτηρισμένος ως "Dark Ages") που οι μορφωμένοι ήταν λίγοι. Καλή η πίστη, αλλά καλύτερη όταν συνοδεύεται από ικανά στοιχεία ορθολογισμού. Οι κακοί δάσκαλοι σύντομα θα πάρουν σύνταξη, θα τους αποβάλλει το σύστημα. Ξέρετε ποιοί είναι οι κακοί δάσκαλοι; Αυτοί που σου λένε πίστεψε αυτό γιατί εγώ σου λέω ότι είναι έτσι. Ο καλός όμως δάσκαλος σου λέει πίστεψε αυτό και ορίστε η απόδειξη γιατί να το πιστέψεις. Η διαφορά είναι προφανής...
Δεν είναι τυχαίο το χθεσινό αποτέλεσμα της δημοσκόπησης της ΝΕΤ. Το 26% των Ελλήνων πηγαίνει κάθε Κυριακή στην εκκλησία. Όμως το 90% αυτών είναι άνω των 60 ετών και με χαμηλό μορφωτικό επίπεδο... Πλέον για να υποστηρίξεις τη θέση σου πρέπει να έχεις απολύτως σοβαρά επιχειρήματα. Αλλιώς είσαι προτεινόμενος για αποχώρηση... ![]()

quote:
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ RAMOGLOY. ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ Ή ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ. ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΑΣ. ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ ΘΕΑΤΗΣ ΣΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΡΙΞΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΥΜΠΕΡΑΝΑ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΝΩΣΗ, ΧΡΗΣΙΜΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟ ΑΝΑΖΗΤΗΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ. ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ.manos
Aγαπητέ Μanosm καλώς ήθρες εσω-τερικα, εύχομαι να μην παραμείνεις απλός θεατής των συζητήσεων, αλλά ενεργός συζητητής.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Σου εύχομαι καλή και εποικοδομητική διαμονή !
Είσαι ελεύθερος να σχηματίσεις την δική σου γνώμη για το χώρο και τα μέλη αφού πρώτα όμως την μελετήσεις καλά.
Ποιοι είναι συντονιστές διαχειριστές και λοιπά μπορείς να το βρεις σε ανάλογο topic. Όσο για τους υπόλοιπους είναι μέλη που προσπαθούν να κρατήσουν τα θέματα σε ένα υψηλό επίπεδο μέσω των λεγόμενών τους.
Όπως γίνεται παντού έτσι και εδώ υπάρχουν μέλη που το μόνο που προσφέρουν είναι διατάραξη. Αυτό θα το διαπιστώσεις και μόνος σου και είναι δική σου απόφαση η αντιμετώπιση των εν λόγω.
Τέλος θα ήθελα να πω πως τα μέλη τα οποία λαμβάνουν απαντήσεις με χλευασμό και ειρωνεία είναι αυτά που τα ίδια προκάλεσαν και δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν τους αρέσει και δεν είναι σε θέση να αναλάβουν τις ευθύνες των πράξεων τους και αρκούνται μόνο στο να συκοφαντούν πρόσωπα και καταστάσεις.
Το βασικό επίπδο δράσης της κάστας των δηλωμένων ή όχι μασόνων είναι ο πλουτισμός, η προώθηση άνομων συμφερόντων σε συνεργασία με τα ξένα κεφάλαια εις βάρος της ανθρώπων της χώρας. Αυτή η κάστα λοιπόν χρηματοδότησε διάφορες επιχειρήσεις στις δεκαετίες '50-'60 αλλά και αργοτερα. Όλη η ιστορία τους είναι μια αδιάκοπη επίθεση στη χώρα στα οικονομικά, θρησκευτικά και κοινωνικά συμφέροντα της χώρας. Αν η σημερινή βαθιά κρίση που μαστίζει τη χώρα οφείλεται κάπου, τότε υπέυθυνοι είναι όλοι αυτοί που τότε και τώρα, εδώ και αλλού απομυζούν τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας και τους κατοίκους της, προωθώντας τα δικά τους συμφέροντα.
Όλα αυτά βέβαια φαντάζουν ψιλά γράμματα σε μέλη όπως η Ελπίδα ή ο Oculatis Abis και λοιποί, οι οποίοι με τρόπο τελείως αφελή δεν κατανοούν την γραμμή που προωθείται από το club και τους θλιβερούς κήνσορες τύπου Ramogloy, που χρησιμοποιώντας τη γλώσσα του πεζοδρομίου του club όπου στεγάζεται ο εν' λόγω "νταβατζής" του φορουμ, και νομίζουν ότι μπορούν να αλωνίζουν ύπεράνω κριτικής.
Το ίδιο όμως νομίζουν και τα λοιπά πεντάχρονα, που έσπευσαν να μη δεχτούν την κριτική, απαξιώνοντας τα μηνύματά μου, όντας οι ίδιοι μαθητούδια ακόμα στο club.
Προς όλους αυτούς, που έχουν προσκολληθεί σαν βδέλλες στο φόρουμ και δεν το αφήνουν να αναπνεύσει, έχω να πω ότι ο Ελληνικός λαός στην συντριπτική του πλειοψηφία τους έχει απαξιώσει στη συνείδησή του, γνωρίζει καλά το επίπεδο δράσης τους και τις επιδιώξεις τους και κάποια στιγμή θα λάβουν την απάντησή τους συνολικά.
Ειδικά όσο αφορά τον χυδαίο Ramoglou, που έσπευσε ως αρχηγός της χειραγώγησης και της αποβλάκωσης να με υβρίσει, έχω να του πω να μιλάει καλύτερα γιατί αν συνεχίσει έτσι θα αναγκαστώ να πέσω κι εγώ στο επίπεδο του ..
Για τον Oculatis Abis, που μειώνει τον Χριστιανισμό και τους Χριστιανούς (λέγωντας πως το 90% (του 265) είναι με χαμηλό μορφωτικό επίπεδο) είμαι 100% σίγουρος, πως ο ίδιος όχι μόνο δεν έχει τα τυπικά προσόντα να μιλήσει για χαμηλό μορφωτικό επίπεδο παρόλο που μοστράρει και καλά ως μορφωμένος (α ρε κάτι μορφωμένοι με πτυχία του 5, αν έχουν καν πτυχίο!), και κυρίως να τον συνετίσω και αυτόν ότι όταν μιλάει μαζί μου τουλάχιστον να είναι σοβαρότερος.
Με τον γελειοδέστατο Gothic, που ως κατίνα του φόρουμ νομίζει ότι με διαπόμπευσε, δεν πρόκειται να ασχοληθώ. Είναι φανερό πως το άτομο είναι .. λεβέντης!
Πρώτα απο όλα, έστω και καθυστερημένα, σου εύχομαι καλή παραμονή στο forum του esoterica και γόνιμες και δημιουργικές συζητήσεις.
Kατά δεύτερον οφείλω να σου ξεκαθαρίσω ότι δεν είχα πρόθεση να σε ειρωνευτώ με το post μου για το τραγουδάκι. Aλλωστε δεν γνωριζόμαστε. Ωστόσο, επέτρεψέ μου την έκφραση, «σε πήρε η μπάλλα» γιατί αν παρατηρήσεις τόσο στο συγκεκριμένο topic όσο και άλλα παρόμοια θα δεις ότι κατά καιρούς εμφανίζεται κάποιο ...νέο μέλος (που πολλές φορές είναι παλαιό και μπαίνει με άλλο nickname) και προσπαθεί απλώς να ψαρέψει ποιός είναι Tέκτων. Nαι, μην σου κάνει εντύπωση. Kαραδοκούν πάντα και παντού οι λάτρεις της συλλογής πληροφοριών προσωπικών δεδομένων (κοινώς, ρουφιάνοι και κουτσομπόληδες).
Eν πάση περιπτώση, για να κλείσω το θέμα, απλώς θα επαναλάβω αυτό που σου επεσήμανε ο φίλτατος Ramoglou:
quote:
Oταν μπαίνουμε σε ένα Topic πρώτα διαβάζουμε τι έχει ειπωθεί και μετά γράφουμε την άποψη μας ή ζητάμε άλλες πληροφορίες ή κάνουμε κριτική.
και χαίρομαι που συμφώνησες σε αυτό.
Nα είσαι σίγουρος ότι έχω κάθε καλή πρόθεση να σε αντιμετωπίσω και εσένα και οιονδήποτε, ως ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟ ΑΝΑΖΗΤΗΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ, όπως δηλώνεις, κάτι βεβαίως που θα κριθεί τόσο από τη συμμετοχή σου στις συζητήσεις (ανεξαρτήτως αν συμφωνούμε ή όχι) όσο και από το χρόνο.

quote:
Αφού πρώτα ευχαριστήσω τον gothic για τον κόπο που έκανε να με "διαφημίσει", ας κάνω κι εγώ τον κόπο να απαντήσω στον ίδιο, τον αγενή Ramoglou και τους λοιπούς παπατρέχες (Oculatis Abis) που δεν μπορούν να συμμαζέψουν τη γλώσσα τους.. Τους χρειάζεται λοιπόν μία απάντηση.Το βασικό επίπδο δράσης της κάστας των δηλωμένων ή όχι μασόνων είναι ο πλουτισμός, η προώθηση άνομων συμφερόντων σε συνεργασία με τα ξένα κεφάλαια εις βάρος της ανθρώπων της χώρας. Αυτή η κάστα λοιπόν χρηματοδότησε διάφορες επιχειρήσεις στις δεκαετίες '50-'60 αλλά και αργοτερα. Όλη η ιστορία τους είναι μια αδιάκοπη επίθεση στη χώρα στα οικονομικά, θρησκευτικά και κοινωνικά συμφέροντα της χώρας. Αν η σημερινή βαθιά κρίση που μαστίζει τη χώρα οφείλεται κάπου, τότε υπέυθυνοι είναι όλοι αυτοί που τότε και τώρα, εδώ και αλλού απομυζούν τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας και τους κατοίκους της, προωθώντας τα δικά τους συμφέροντα.
Όλα αυτά βέβαια φαντάζουν ψιλά γράμματα σε μέλη όπως η Ελπίδα ή ο Oculatis Abis και λοιποί, οι οποίοι με τρόπο τελείως αφελή δεν κατανοούν την γραμμή που προωθείται από το club και τους θλιβερούς κήνσορες τύπου Ramogloy, που χρησιμοποιώντας τη γλώσσα του πεζοδρομίου του club όπου στεγάζεται ο εν' λόγω "νταβατζής" του φορουμ, και νομίζουν ότι μπορούν να αλωνίζουν ύπεράνω κριτικής.
Το ίδιο όμως νομίζουν και τα λοιπά πεντάχρονα, που έσπευσαν να μη δεχτούν την κριτική, απαξιώνοντας τα μηνύματά μου, όντας οι ίδιοι μαθητούδια ακόμα στο club.
Προς όλους αυτούς, που έχουν προσκολληθεί σαν βδέλλες στο φόρουμ και δεν το αφήνουν να αναπνεύσει, έχω να πω ότι ο Ελληνικός λαός στην συντριπτική του πλειοψηφία τους έχει απαξιώσει στη συνείδησή του, γνωρίζει καλά το επίπεδο δράσης τους και τις επιδιώξεις τους και κάποια στιγμή θα λάβουν την απάντησή τους συνολικά.
Ειδικά όσο αφορά τον χυδαίο Ramoglou, που έσπευσε ως αρχηγός της χειραγώγησης και της αποβλάκωσης να με υβρίσει, έχω να του πω να μιλάει καλύτερα γιατί αν συνεχίσει έτσι θα αναγκαστώ να πέσω κι εγώ στο επίπεδο του ..
Για τον Oculatis Abis, που μειώνει τον Χριστιανισμό και τους Χριστιανούς (λέγωντας πως το 90% (του 265) είναι με χαμηλό μορφωτικό επίπεδο) είμαι 100% σίγουρος, πως ο ίδιος όχι μόνο δεν έχει τα τυπικά προσόντα να μιλήσει για χαμηλό μορφωτικό επίπεδο παρόλο που μοστράρει και καλά ως μορφωμένος (α ρε κάτι μορφωμένοι με πτυχία του 5, αν έχουν καν πτυχίο!), και κυρίως να τον συνετίσω και αυτόν ότι όταν μιλάει μαζί μου τουλάχιστον να είναι σοβαρότερος.
Με τον γελειοδέστατο Gothic, που ως κατίνα του φόρουμ νομίζει ότι με διαπόμπευσε, δεν πρόκειται να ασχοληθώ. Είναι φανερό πως το άτομο είναι .. λεβέντης!
Eχεις διαβάσει το παρόν τόπικ από την αρχή αγαπητέ ΚΟΣΤΙΝΟ ή τσάμπα καίει η λάμπα?
Νομίζω ότι οι συνομιλητές σου εδώ και πολλές σελίδες, να μην πω πολλά τοπικ, προσπαθούν να εκφάσουν τις απόψεις τους και να διατυπώσουν το τί πιστεύουν ότι είναι ο τεκτονισμός, που αν δεν είχε εμφανιστεί στην ανθρωπότητα θα είμασταν ακόμα δεμένοι σε κανέναν πάσαλο για να μας βγάλουν το διαολο από μέσα μας.
Διάβασε ανοιχτόμυαλα και όχι κοντόφθαλμα και με παρωπίδες τί είναι το κάθε τι που σπεύδεις να χαρακτηρίσεις ως "κάστα δηλωμένων μασόνων" και τί πρεσβεύουν και ξεκόλα από την παραφιλολογία που με βιβλία τύπου Τσαρουχο-συνομωσιολογίες έγιναν κάποιοι πάμπλουτοι.
Κι αν προσέξεις τη 10ετία τέλη 80 αρχές 90 όσοι αποτυχημενοι συγγραφείς δημοσιογράφοι και όλα τα υπόλοιπα αταλάντα του χώρου για να κάνουν μια αρπαχτή βγάζανε και ένα βιβλιαράκι για την μασονία και όχι μόνο.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
quote:
Αφού πρώτα ευχαριστήσω τον gothic για τον κόπο που έκανε να με "διαφημίσει", ας κάνω κι εγώ τον κόπο να απαντήσω στον ίδιο, τον αγενή Ramoglou και τους λοιπούς παπατρέχες (Oculatis Abis) που δεν μπορούν να συμμαζέψουν τη γλώσσα τους.. Τους χρειάζεται λοιπόν μία απάντηση.Το βασικό επίπδο δράσης της κάστας των δηλωμένων ή όχι μασόνων είναι ο πλουτισμός, η προώθηση άνομων συμφερόντων σε συνεργασία με τα ξένα κεφάλαια εις βάρος της ανθρώπων της χώρας. Αυτή η κάστα λοιπόν χρηματοδότησε διάφορες επιχειρήσεις στις δεκαετίες '50-'60 αλλά και αργοτερα. Όλη η ιστορία τους είναι μια αδιάκοπη επίθεση στη χώρα στα οικονομικά, θρησκευτικά και κοινωνικά συμφέροντα της χώρας. Αν η σημερινή βαθιά κρίση που μαστίζει τη χώρα οφείλεται κάπου, τότε υπέυθυνοι είναι όλοι αυτοί που τότε και τώρα, εδώ και αλλού απομυζούν τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας και τους κατοίκους της, προωθώντας τα δικά τους συμφέροντα.

.
.

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)