- ΑΥΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Edited by - soulis on 19/07/2004 13:35:19
Καλώς ήρθες στα forums και καλές διακοπές!
Όταν επιστρέψεις για τη συνέχεια της συζήτησης, θα σε παρακαλέσω στα κείμενά σου να χρησιμοποιείς παραγράφους για να είναι πιο ευανάγνωστα.
Καλή συνέχεια ![]()

και το πιστεύω γιατί υπάρχουν κόσμοι παράλληλοι,
αλλά και πράγματα που συμβαίνουν και δεν τα
αντιλαμβανόμαστε ΄δεν θέλουμε να ασχοληθούμε μαζί τους...
Αυτά όμως που λέει ο Σούλις, είναι θέματα που
λίγο πολύ όλοι έχουμε ζησιε ή ακούσει... Είναι αλήθεια
αλλά όλοι ντρέπονται να τα πουν, μην τους περάσουν
για ελαφριούς... 'Αλλά για εξωγήινους και UFO είναι
σοβαρά πράγματα...
Πάντως τέτοιες εμπειρίες σαν του φίλου μας είχαν πολλοί...
Υπαρχουν δυο δρομοι στην ζωη μας.
Ο πρωτος ειναι να αγνοουμε ολα αυτα τα για εμας ανεξηγητα και να τα αποφευγουμε...και ο δευτερος ειναι να παρουμε τον πιο πνευματικο δρομο δηλαδη να αναζητησουμε την αληθεια για τον κοσμο μας και να αποδεχτουμε επιτελους οτι δεν υπαρχουμε μονο εμεις σε αυτον τον κοσμο...ισος ο δευτερος ειναι και ο πιο δυσκολος.
Πρεπει να ομολογησω οτι η ιστορια σου μου προκαλει μια ανισυχια πριν τον υπνο...γιατι και εμενα την κακομοιρα με πιανει το βραδυ η διαθεση να διαβαζω τετοιες ιστοριες...
Τελος παντων...καλα να παθω
Πολυ ενδιαφερον η ιστορια σου.
προσωπικά δεν έχω ζήσει μια τέτοια εμπειρία και ειλικρινά δεν θα το 'θελα. Έχουνε συμβει πολλα παράξενα περιστατικα σε μένα και εχω ακούσει αλλα τόσα όμως τέτοια σαν και το δικό σου ποτέ και μόνο με τη σκέψη νομίζω πως δε θα κανα βήμα και θα τα χανα.
Φοβάμαι τόσο πολύ, και πραγματικά θαυμάζω αυτούς που το αντέχουνε!
Κάποιος φίλος μου, πολύ πιστος Χριστιανος μαθένοντας να'ναι έτσι απ'τη μητέρα του, μας είχε διηγηθεί τι του συνέβει, ή μάλλον τι του συνέβαινε διοτι συχνά γινονταν τέτοια περιστατικά σε κεινον και την οικογένεια του.
όταν ήταν μικρός λοιπόν και μέχρι προσφατα, πολύ συχνά καθώς ξάπλωνε άνοιγε το ερμάρι του το οποίο βρισκόταν δίπλα απ΄το κρέβλατι του και απ'αυτό εμφανιζόταν μια μορφή πολύ ασχημη που ονομασρικά την έλεγε "Διάβολο" διοτι πίστευε πως ήταν αυτός. Δεν ήταν όνειρο το ζουσε στα αλήθεια. Αν δεν κανω λάθος του μίλαγε και αυτός εκλεινε ταυτια και τα ματια ωσότου να φύγει.
Η μητέρα του μια μερα είχε μπει μόνη στην εκκλησία και γύρω της εμφανίστηκαν διάβολοι και αυτή λυποθήμησε αμέσως.
αυτός ο φίλος μου έκανε πολλά με τις παρέες του και πίστευε πολύ σε αυτά. Μια φορά είχε πάει σενα κτίριο εδώ στη Λεμεσό όπου εκαναν μαύρες μαγίες και είδε τόσα πολλα πράγματα. Πρώτη φόρα ενιωσε το φόβο και τον τρόμο αφού τους έτρεχαν και ίσα που βγήκαν ζωντανοί απο εκεί μεσα.
Τώρα το τι είχε γίνει πραγματικά με ολ'αυτά όνο αυτος το ξέρει όμως δεν πιστεύω να μας έλεγε ψέματα διότι έχουν συμβεί παρόμοια σε πολλούς ανθρωπους και είμαι απ'τ άτομα που πιστεύουν πολύ σε αυτά χωρίς να υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος.
Εγώ σε πιστεύω και σε θαυμάζω που ακόμη συνεχίζεις να πηγαινεις σε αυτό το μερος και για την δύναμη που κατέχεις!
Εγώ πραγματικά δεν ανήκω σε αυτόν τον τύπο ατόμων!![]()
Spooky..
mark.giann
Edited by - markos.giann on 05/02/2017 16:35:11
Edited by - markos.giann on 05/02/2017 16:36:16
το πιο ωραίο είναι το διπλό edit στο παραπάνω μήνυμα...άρα η τελική βερσιόν είναι η ραφιναρισμένη
Έχουμε θεματάκι...
αλλά ας του δώσουμε 1-2 μέρες,ίσως οι συμβουλές του Αιρετικού πιάσουν τόπο.
quote:
AitheroVamon
Έχουμε θεματάκι...
Καμμένη φλάντζα;;
*
quote:
θα βάλω κι εγώ εδώ την δικη μου γνώμη πάνω σε αυτά σύμφωνα με τις εμπειρίες mou.o άυλος κόσμος είναι αυτός όπου προερχόμαστε κι πάμε μετά το τέλος αυτής της zohs.sto ενδιάμεσο λοιπόν παίρνουμε μια γεύση αυτού που ξεχάσαμε από αυτόν ότι "προερχομεθα" κι ότι σε εκείνον θα καταλήξουμε.άλλοι το πιάνουν "ευχολα" άλλοι δε το θυμούνται το αστρικό ταξίδι τους.όσοι θυμούνται τα αστρικά ταξίδια τους ξέρουν λίγο πολύ τον κόσμο ayton.o άυλος κόσμος είναι αυτός που συναντάμε πνεύματα σαuτών κι οντα diafora.o θεός μας έφτιαξε έτσι ώστε να μάθουμε από την ζωή αυτή την αξια του άυλου kosmou.thn διαφορα του θνητού από το αιώνιο.όλα αυτά τα οφείλουμε στον χριστό που κατέβηκε στην γη θυσιάστηκε για εμάς για να μπορούμε ξανά αιώνια να είμαστε αθάνατοι πάνω στον άυλο κόσμο.ο διάβολος είναι κάτι κτιστό δε πρέπει να του δίνουμε αξια ούτε να ασχολούμαστε με μαγια κι τέτοια αυτά ανοίγουν piles που δε πρέπει να τις pirazoume.ενοχλούμε οντα που είναι εκεί κι αυτά δείχνουν την ενόχληση τους ας τα αγνοούμε " απλός κι μην ασχολούμαστε μαυτά . αυτά στην ουσία δε μας πειράζουν δε πρέπει να τα δίνουμε σημασία γιατί ο χριστός τους νίκησε κι έτσι πιστεύοντας σε αυτόν δε υπάρχουν διαβολιά κι τέτοια μόνον το καλο κι το κακό στον εαυτό μας που μονοι πρέπει να το τιθασεύουμε μέσα μας.
Αυτό ακριβώς, τίποτε άλλο