ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Όρος Πεντελικόν - μέρος 2ο - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Όρος Πεντελικόν - μέρος 2ο - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Rostar30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
RostarΜέλος
28/03/2004, 02:51:01
quote:

Και δεν μπορώ να μένω βουβός μπρός σ'αυτή την ανίερη ταύτιση του Ιερότερου Βουνού της Αττικής που πάντα ΦΩΣ έδινε και ΦΩΣ θα δίνει με τα ξενόφερτα και κακομούτσουνα διαβολάκια της γελοίας "Σολωμονικής". Τι δουλειά έχει ο Βελιάλ, ο Ανδρομάλιος και ο Γλασυαλαβόας με το Λατομείο του Παρθενώνα ; ; ; Τι δουλειά έχουν αυτοί οι υποτιθέμενοι υπηρέτες μιάς ψευδοθεότητας όπως ο διάβολος με το Βουνό της μίας και μοναδικής και ανυπέρβλητης ΘΕΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ; ; ; Ας αφήσουμε όμως το διάβολο και τους...υπηρέτες του. Άλλωστε δεν είναι λίγοι αυτοί που πολύ καλά γνωρίζουν οτι ο σατανάς δεν είναι παρά ένα καλοστημένο παιχνίδι των χριστιανών για να ελέγχουν τις ανθρώπινες ψυχές

Δυστυχώς φίλε μου Νταβέλη, αν και είμαστε στα πρόθυρα του αποικισμού του Ηλιακού Συστήματος, πάμπολλοι εξακολουθούν να επηρεάζονται ψυχικά από τα αξιοθρήνητα εφευρήματα των Χριστιανών - την άλλη όψη του νομίσματός τους - ...τον ανύπαρκτο σατανά και τα ηλίθια υποκατάστατά του...τι να πεί κανείς ?...
Έβλεπα προχτες την αφή της φλόγας στην Ολυμπία, έβλεπα τους γκρεμισμένους ναούς, προσπαθούσα να φανταστώ το απαράμιλλο κάλλος του κομματιασμένου, κλεμμένου και μεταφερμένου στην τρισάθλια Κωνσταντινούπολη, αγάλματος του ΔΙΑ...κι αναρωτιόμουν:

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΒΕΒΗΛΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΦΟΡΟΥΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΘΕΪΚΟ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ???...

Σου στέλνω με e-mail μια ζωγραφική απεικόνιση του Παρθενώνα, της εποχής που έστελνε το ανέσπερο φως του σε όλη την οικουμένη, χωρίς να έχει ακόμη δεχτεί το δολοφονικό χτύπημα από τις ορδές του "Μεγάλου" (εδώ γελάνε) Θεοδοσίου, που του απέδωσαν και τιμές Αγίου, του μεγαλύτερου βάνδαλου της ανθρώπινης ιστορίας...
Είναι σε μορφή αρχείου .jpg μαι μπορείς να το ορίσεις ως θέμα της επιφάνειας εργασίας του υπολογιστή σου, ώστε κάθε φορά που τον ανοίγεις να δέχεσαι την ευλογία αυτού του αριστουργήματος που οικοδομήθηκε από τον ΘΕΪΚΟ ΙΣΤΟ του Πεντελικού...
Οσον αφορά την αφή της φλόγας, όσο κι αν μιλάμε για καρικατούρα των πάναγνων Ολυμπιακών Αγώνων, εκείνη τη στιγμή που άκουγα την πρωθιέρεια να να επικαλείται τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ...ένοιωσα μιαν ιερή ανατριχίλα να με συγκλονίζει και τη στιγμή που η ζωοφόρος λάμψη ξεπηδούσε μέσα από το κάτοπτρο, μια μυστική φωνή μέσα μου κάλυπτε κάθε πόρο και πτυχή της ύπαρξής μου....

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ Ο ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ ΖΕΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΟΝΤΩΝ ΘΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΜΕ ΤΗ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΔΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Η "ΓΝΩΣΗ" ΟΜΙΛΕΙ, ΟΜΩΣ Η "ΣΟΦΙΑ" ΑΚΟΥΕΙ...(Jimi Hendrix)

28/03/2004, 05:08:38
quote:

Φίλε jonniebegood,

Έχω διαβάσει το βιβλίο, συμφωνώ ότι είναι πολύ εντυπωσιακά αυτά που γράφει αλλά μερικά είναι υπερβολές. Αρκετά από αυτά είναι αλήθεια (π.χ. όσα λέει για την λίμνη της Βουλιαγμένης και τους Γερμανούς), άλλα όμως δεν μπορούν να εξακριβωθούν και δυσκολεύομαι να τα δεχτώ.

φιλη narya

τωρα που το τελειωσα το βιβλιο μπορω να πω οτι οντως υπερβαλλει σε πολλα ο Γιαννοπουλος

επισης ανακατευει ανομοια πραγματα, ασχετα μεταξυ τους κατα την γνωμη μου

οσο για την θεωρια της κουφιας γης, την θεωρω γελοια εφοσον υπαρχουν εν ενεργεια ηφαιστεια στον πλανητη

μου εμεινε η περιγραφη των υπογειων στοων, μη γνωριζοντας φυσικα κατα ποσον αληθευουν τα γραφομενα του

επειδη μενω κοντα στην ομορφοκκλησια οπως ειπα, πηγα να εξετασω τον χωρο - ανοιγμα δεν υπαρχει, αλλα οταν ρωτησα την μητερα μου που μεγαλωσε στην περιοχη, μου ειπε πως υπηρχε ενα ξεροπηγαδο εκτος απο την στερνα το οποιο εχει μπαζωθει

δεν ξερω λοιπον αν οντως την εκανε την διαδρομη ο Γιαννοπουλος ή ειχε ακουσει για την υπαρξη της στοας και του ανοιγματος

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

GKEMMAΝέο Μέλος
28/03/2004, 23:02:35
kalispera...
elpizo na eiste oloi kala...

mia erotisi pros ton filo Ntaveli...den exeis lavei ta e-mail pou sou exo steilei edo kai kairo?

--

Oligo Fos Kai Makrino Se Mega Skotos Ki Ermo -
Kathenas Ki O Kosmos Tou Kathenas Ki O Theos Tou

naryaΜέλος
29/03/2004, 08:09:40
Αγαπητέ jonniebegood,

Δεν ξέρω τι να πιστέψω σε σχέση με αυτό το βιβλίο. Το γεγονός ότι προσθέτει λογοτεχνική χροιά σε πολλές διηγήσεις, δεν βοηθάει.
Για την λίμνη της Βουλιαγμένης π.χ. τη δεκαετία του 80 όντως
ανασύρθηκαν διάφορα και το ξέρω από τον άντρα μου που ως κάτοικος της περιοχής και περίεργος έφηβος είχε παρακολουθήσει διάφορες εργασίες.

Πέραν τούτου κρατώ επιφυλάξεις.

ΠετροςΜέλος
29/03/2004, 22:35:53
Αγαπητοί φίλοι Narya+Jbegood,

Στο περελθόν έχω αναφερθεί και πάλι στον συγκεκριμένο συγγραφέα
(τρομάρα του!!!!).Απατεώνας και μυθοπλάστης κατ'εξακολούθηση.Απλά
έχει "πιάσει" το νόημα έχει στήσει και την κατάλληλη "μηχανή" και το
πράμα "πάει λέγοντας".Άτομα του δικού μου περιβάλλοντος έχουν ασχολη-
θεί με τα διατεινόμενα του κυρίου και έχουν αποδείξει τις ανακρίβειες
και τα ψεύδη του.Αν ξέρατε πόσοι φίλοι(και από το παρόν forum) έχουν
φάει τα πόδια τους και έχουν καταξοδευτεί,προκειμένου να βρούν κάτι
από αυτά που ασυστόλως περιγράφει ο εν λόγω κύριος,ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ-
ΤΕ.
Πάντως είναι σχετικά "νέο φρούτο" στην παραφυλολογία του Παράξενου.
Για περισσότερες λεπτομέρειες δε περί του κυρίου ρίξτε και μια ματιά
στο "Σαλόνι της Ελευθεροτυπίας"...............

Φιλικώτατα
Πέτρος

naryaΜέλος
30/03/2004, 08:10:29
Ευχαριστώ φίλε Πέτρο,

Θα κοιτάξω την Ελευθεροτυπία σίγουρα.

30/03/2004, 13:51:53
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΝΤΑΒΕΛΗ666 ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ.
Ο ΛΟΓΟΣ ???
ΑΠΛΟΣ..

ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ..
ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΑ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΑΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΤ'ΕΜΕ ΔΕΟΝΤΟΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ...

ΠΕΝΤΕΛΗ ΕΝΑ ΙΕΡΟ ΟΡΟΣ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ).
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑ.
ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ.

ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ...
ΙΣΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.

Π-ΕΝ-ΤΕΛΗ.
Π = ΠΥΛΗ
ΕΝ-ΤΕΛΗ = ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ.

ΜΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΟΡΟΥΣ Ο Γ. ΜΠΑΛΑΝΟΣ.

ΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΝΤΑ ΣΤΟ ΟΡΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ.

Η ΛΑΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ...

Η ΚΑΘΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΟΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ (ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ)
ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΡΟΣ.
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΘΑ ΜΕ ΤΟ ΟΡΟΣ ΝΑ ΕΙΜΑΤΕ ΑΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΙ
ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ <ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ> ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΤΗΝ ΦΙΛΗ narya ΤΙ ΗΤΑΝ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΣΥΡΘΗΚΑΝ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΛΙΜΝΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

**ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**

naryaΜέλος
30/03/2004, 14:18:44
Αγαπητέ Avatargr,

Απ'ότι μου έχει πει ο άντρας μου και οι φίλοι του, ανασύρθηκαν όπλα, πυρομαχικά, καταδυτικός εξοπλισμός. Προφανώς αυτό έγινε την στιγμή της αποχώρησης τους από την Ελλάδα. Σε καμία περίπτωση δεν εννοώ ότι ανασύρθηκε κάτι περίεργο

CernavusΜέλος
30/03/2004, 15:27:06

Γεια σου ΑΒΑΤΑΡ ΓκούΡού(!)

Μια διορθωσούλα...
Η πρώτη εισαγωγή του... "Πύλη εν τω Τέλη", είναι εμπνευσμένη ανάλυση πατρότητος Παντελή (Παν εν Τέλη) Γιαννουλάκη -και όχι Μπαλάνου (Μπαάλ Αννού).

(όρεξη που΄χω!)

SAUDiΜέλος
30/03/2004, 22:55:11
Φιλε Πετρος σχετικα με τον Γιαννοπουλο μια χαρα τα ειπες
Εχω διαβασει κι εγω το βιβλιο και ενα περιεργο ειναι πως ποτε δεν ελεγε ακριβως και με λεπτομερια καποια εισοδο η την ακριβη περιοχη!
παρα το αποφευγε με διαφορα τρικ και δικες του μεθοδολογιες...

-=Rabigh , D4 lost C1ty in Da D3sert o Ar4bia=-

01/04/2004, 13:50:34
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ Cernavus ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ Γ. ΜΠΑΛΑΝΟΥ.

ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 15-20 ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΡΟΝΙΑ.
ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΔΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 1970.

ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο Κος Π.Γιαννουλάκης Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΝΕΟΤΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

**ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**

CernavusΜέλος
01/04/2004, 17:04:48

Αγαπητέ ΑΒΑΤΑΡ σε χαιρετώ.

Απ΄όσο έχω υπόψη μου, η εν λόγο αναφορά πρόκειται περί καθαρά νεότερης προσθήκης. - Πάντως έχω όντως λάθος στα περί πατρότητας στο προηγούμενο post αφού, για την ακρίβεια, ο Γιαννουλάκης απλά την αναφέρει ως υπάρχουσα εκδοχή ερμηνείας αλλά δίχως περαιτέρω επεξηγηματικούς προσδιορισμούς της πηγής (αλλά, βέβαια, ο Γιαννουλάκης σαφώς και ήταν μαθητής του Μπαλάνου -με όσα αυτό θα μπορούσε να συνεπάγεται, έτσι;)

Ωστόσο, εάν η εν λόγο ετυμολογική ερμηνεία εχρησιμοποιείτο κάποτε στον εσώτερο του εσωτερικού κύκλου της ΕΠΕΑΝ δεν το γνωρίζω - αλλά πολύ αμφιβάλω! Πάντως, ουδέποτε έχει αναφερθεί σε γραπτό (και δημοσιευμένο) κείμενο του Μπαλάνου έως και το 2000΄ - αλλά μπορεί κάλλιστα να έχει αναπαραχθεί σε κάποια διάλεξη η άρθρο του που εγώ δε γνωρίζω.

Όπως και να'χει, σε όποιον εκ των δυό μας να πέφτει το δίκιο, είναι γεγονός ότι το μπέρδεμα και ανακάτωμα που επικρατεί στο σύνολο του ζητήματος Πεντέλη είναι μεγάλο, και η συγκεκριμένη διαφωνία μάλλον ελάχιστη σημασία έχει επί της ουσίας του θέματος σε αυτό το πεδίο εξέτασης. -Άρα, αναγνωρίζω το ατόπο της διόρθωσης ή και, γιατί όχι, "διόρθωσης"...

Ntavelis666Μέλος
04/04/2004, 14:32:49
Γειά σας !
Αγαπητέ μου Φίλε Avatargr, σε χαιρετώ. Πράγματι το ορεώνυμο "Πεντέλη"
σημαίνει Πύλη εν τέλει (στο τέλος). Άλλωστε η περίφημη ΑΛΤΑΝΗ στο καταπληκτικό της βιβλίο ΑΡΡΗΤΟΙ ΛΟΓΟΙ μας λέει ξεκάθαρα οτι η σχεδιαστική αναπαράσταση του γράμματος Π απεικονίζει μια Πύλη αλλά και συμβολίζει την Πύλη. Η λέξη είναι παραστατική και επισημαίνει το Π-έρασμα AΠΟ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΧΩΡΟ. Δεν τολμώ όμως Φίλε μου Avatar να κάνω περαιτέρω ανάλυση τόσο στο ορεώνυμο "Βριλησσός" όσο και στο "Πεντέλη" γιατί θα'χουμε πάλι ύβρεις και τσακωμούς εδώ μέσα. Υπάρχουν πολλοί που δεν τους αρέσουν αυτά που λέγονται εδώ και προασπαθούν με κάθε τρόπο να σταματήσουν αυτή την κουβέντα για τους δικούς τους λόγους.

Θέλω να δώσω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια σε εκείνη την ψυχή, τον ΦΩΤΟΓΡΑΦΟGR, τόσο για τις καταπληκτικές φωτογραφίες του όσο και για αυτά τα που γράφει στο άλλο τόπικ της Πεντέλης. Σας παροτρύνω να μπείτε στον κόπο να δείτε όσοι απο εσάς δεν έχετε δεί. Ο άνθρωπος έχει πολλά να πεί. Εγώ δεν τολμώ να λέω πλέον πολλά γιατί όλοι ξέρετε τελικά πως καταλήγει η κατάσταση. Ελπίζω να μην συμβεί το ίδιο και με τον Φωτογράφοgr. Αυτό το τελευταίο δεν δηλώνει ηττοπάθεια εκ μέρους μου, απλά αν είναι να διασωθεί ένας χώρος συζήτησης πρέπει να γίνονται και κάποιες υποχωρήσεις.

Ένα μεγάλο χαιρετισμό θέλω να δώσω και στον ΝΗΛΕΑ.

Λυπήθηκα που δεν είδα κάποια ανταπόκριση στην πρόταση μου περί αναδασώσεων. Θέλω να σας ζητήσω συγγνώμη αν έγινα κουραστικός με το θέμα, απλά ήλπιζα οτι μαζί θα καταφέρναμε πολύ περίσσοτερα, αντί για ένας. Με συγχωρείτε και πάλι, δεν θα σας ξαναπασχολήσω με το θέμα αυτό.

Σας χαιρετώ.

Υ.Γ : ROSTAR, που χάθηκες ;

ΤΙΝ ΓΑΡ ΠΟΤΑΕΙΣΟΜΑΙ ΑΣΥΧΑ ΔΑΙΜΟΝ ΤΑ ΧΘΟΝΙΑ Θ'ΕΚΑΤΑ

Ε.μ.ΑΜέλος
04/04/2004, 15:43:15
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΝΤΑΒΕΛΗ ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΟ ΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΡΚΕΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΒΟΜΑΙ.
ΛΙΠΟΝ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΑΚΟΥΣΑ. ΤΟ ΕΣΟΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΥΝΑΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΤΡΥΠΑ ΠΟΥ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΝΑ ΜΠΩ. ΠΗΓΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΛΗΣΣΙΤΣΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΜΙΑΖΕ ΜΕ ΜΑΡΜΑΡΟ ΑΝΑΜΙΚΤΟ ΜΕ ΚΡΥΣΤΑΛΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΧ ΝΑ ΜΑΚΡΕΝΕΙ Η ΝΑ ΜΙΚΡΕΝΕΙ ΚΤΛ ΚΤΛ
ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ.

ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΚΟΥΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟ ΕΧΤΡΑ ΤΣΑΝΕΛ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΚΛΗΣΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΤΕΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΛΙΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΤΗΣ ΚΕΡΑΙΕΣ.

ΑΥΤΗ Η ΕΚΛΗΣΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ. ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΑΘΗΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΙΑΤΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ.

ΣΤΟ ΕΣΟΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΜΗΧΑΝΙΜΑΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΑ. ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩ.

ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΦΥΛΑΧΤΑ ΚΑΙ Η ΠΟΡΤΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΕΙ. ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΑΦΗΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΗΧΑΝΙΜΑΤΑ ΣΤΟ ΒΡΟΝΤΟ.???

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΕΝ ΠΕΤΑΓΑΝ ΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ.

Η ΕΚΛΗΣΣΙΑ ΑΥΤΗ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΦΕΝΑΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΝΤΕΒΕΛΗ

ΦΙΛΙΚΑ Ε.μ.Α

-sonap-Μέλος
05/04/2004, 12:01:33
"Οπου ακους πολλα κερασια,να κρατας μικρο καλαθι"

Ποσο χαιρομαι που επαληθευομαι για μια ακομα φορα!Τι γινεται..?δεν υπαρχει ανταποκριση για αναδασωση?Δεν βρισκετε χρονο να βοηθησετε το φιλο σας στην ιερη του προσπαθεια?Μηπως τελικα ειστε μονο λογια?Μηπως να παρω το μερος του Νταβελη κι εγω μπας και ανυψωθω?Αφου αντιγραψατε τοσα βιβλια,και ψευτοαναλυσατε τις σελιδες αυτες,δεν εχετε αλλα να πειτε?Σε λιγο θα μιλατε για αθλητικα μονο και μονο για να κρατηθει το θεμα!Ποσες κοτιτσες που κακαριζουν εχουν ποτε πατησει στην
Πεντελη?Ποσοι κοκορες με τεραστια λυρια ειναι φυσιολογικοι ανθρωποι με οικογενεια και καλη ψυχολογια και οχι φρικια-μοναχικοι και αποτυχημενοι εχουν ιδεα τι μ*****ες μας λενε?Ξυπνιστε πριν ειναι αργαααα...ξυπνιστε σας δουλευουν!!!!!!!Πως εχει αποψη η αλλη απο τη Θεσσαλονικη για το βουνο,που δεν εχει βγει απο την πολη της?Πως μπορει ενα και μονο ατομο να παρασυρει και να τυφλωνει ολους εσας?Ειστε τοσο ευκολοπιστοι τελικα?Τοσο τυφλοι?Η μαλον εθελοτυφλουν γιατι τους βολευει!Το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι και ενας εξυπνος ανθρωπος μπορει αμεσως να καταλαβει τι συνομωσια υπαρχει εδω μεσα,απο την κορυφη μεχρι...την κορυφη!Γιατι ολοι περνιεστε για κορυφες!Τρομαρα σας

Κλεισατε στοματα που ελεγαν την αληθεια!

Διαγραψατε ατομα που αξιζαν και γνωρισα δυο απο αυτα..

Συνεχιζετε να κατευθυνετε τις συζητησεις οπου και οπως εσεις θελετε!

Οσο μπορω θα το λεω και θα το λεω και ειμαι σιγουρος οτι πολλοι καταλαβαινουν τα λογια μου...μεχρι να με φιμωσουν παλι!

Και για να παρω μερος κι εγω στην απιστευτη ειρωνια που υπαρχει,οσα ειπα...

Φιλικα,με αγαπη,με σεβασμο,με εκτιμιση,ο δικος σας,ο αγαπημενος σας,ο τρισμεγιστος,μοναδικος,πανιερος,η αστρικη μου προβολη,το ufo,ο ευεργετης,σας αγαπαω,με τιμη και δοξα.... S O N A P

"..την ωρα της δυστυχιας μην απελπιζεσαι..σκεψου πως απο μαυρα συννεφα πεφτει κρυσταλινη βροχη.."

05/04/2004, 12:13:55
Pε Πάνο...για ποιό λόγο το κάνεις αυτό τώρα;
Eντάξει, έχεις τις απόψεις σου, έχεις σχηματίσει κάτι στο μυαλό σου
δεν θα ασχοληθώ με το αν είναι σωστό ή λάθος/δικό σου θέμα αυτό
ο καθένας πιστεύει ότι θέλει.
Γιατί όμως προκαλείς; Aν σ'ενοχλεί κάτι//απλά μη το διαβάζεις
μη δυναμιτίζεις πάλι μια κατάσταση...

05/04/2004, 12:29:56
Βρε σόναπ... αμάν βρε παιδάκι μου... ξεκόλλα!

Χαρακτηρίζεις τους συνομιλητές σου "κοτίτσες και κόκορες"... τον εαυτό σου αλήθεια, πώς τον χαρακτηρίζεις;
Και αλήθεια, το πιστεύεις αυτό που λες;
Αν δεν έχεις πάει στην Πεντέλη, δεν μπορείς να μιλάς γι αυτήν;!
Τότε με ποιό δικαίωμα μιλάμε για την αρχαία Ελλάδα (αφού δεν ζήσαμε τότε) για την Αίγυπτο και τις Πυραμίδες, το Περού, την Ατλαντίδα... τον Αρη!!! ε;!
Για ξανασκέψου το φίλε μου... αυτή η αντιπαράθεση δεν βγάζει πουθενά...

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

05/04/2004, 12:34:02

Αρχίσαμε πάλι……..

-sonap-Μέλος
05/04/2004, 12:38:36
Κανεις λαθος!Δεν ειναι ο σκοπος μου να προκαλεσω ταραχη ουτε να κλειδωθει και παλι το θεμα.Δεν προσπαθω επισης να αποδειξω κατι.Ομως ολοι βροντοφωναζουν για την ελευθερια του λογου,ετσι δεν ειναι?Εγω γιατι να μην εχω ελευθερια να εκφραστω?Για να μην πυροδοτισω αντιδρασεις?Ποιος ειναι ο σκοπος βρε Valnta ,να παμε ολοι με τα νερα του ενος?Φοβαμαι Valnta,φοβαμαι πολυ οτι υπαρχουν ανθρωποι που δεν βλεπουν περα απο την οθονη.Ανθρωποι που κινδυνευουν απο πολλα που γραφονται εδω.Θα μου πεις τι το παιζεις Μεσσιας?Οχι!Ειμαι ενας απλος πολιτης.Ξερεις ποσα παιδακια μπαινουν εδω και διαβαζουν για διαφορα θεματα,αλλα ας πουμε για τη σπηλια ενα παραδειγμα που ειναι και το πιο επικυνδυνο.Ξερεις τι ειναι να ακουνε τον Νταβελη666 να ξημεροβραδιαζεται μεσα στη σπηλια και να διαλαλει οτι ειναι ακινδυνη και πανεμορφη κλπ...αυτα τα παιδια ποιος θα τα προστατεψει?Ειναι δυνατον οτι και να πει αυτος ο ανθρωπος να τον δοξαζετε ολοι και να τρεχετε να τον επιβεβεωσετε σε καθε του μηνυμα?Για σκεψου λιγο!Δεν σου φαινεται καθολου περιεργο το οτι "εκδιδει"αυτο που λεει οτι αγαπαει τοσο πολυ?Μονο και μονο εγω απο τοτε που εμαθα τον δρομο(μεσα απο χαρτες που παρεθεσαν καποιοι εδω) για τη σπηλια,παω με αμαξι και οχι με τα ποδια οπως παλια.Αυτο δεν οφειλεται στη διαφημιση που γινεται εδω μεσα?Εγω και στο αλλο θεμα προσπαθω να φοβισω τον κοσμο και οχι να τον προτρεψω να παει εκει.Γιατι μας αρεσει δεν μας αρεσει ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΜΕΡΟΣ!Μα δεν βλεπει κανεις τις σκοπιμοτητες που υπαρχουν,τι στο καλο,υπνωτισμενοι ειστε?Αυτο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι η σας υπνοτιζει η δεν εχετε ουτε τη στοιχειωδη λογικη.Το εχω πει 1000 φορες...οι περισσοτεροι ειναι αθεοι και δωδεκαθειστες και αυτο μου λυνει πολλες αποριες.Αλλα τοσος φανατισμος?Τοσο πολυ στηριζετε ακομα και το λαθος?Οσοι νομιζετε οτι αρχισα παλι να οριομαι γελιεστε!Προσπαθω να ανοιξω καποια αυτια και ματια γιατι ουτως η αλλως το θεμα μου ειναι στην μπουκα και δεν εχει νοημα να γραψω αυτα που λεω εδω,εκει!Αυτοι ειναι οι λογοι...

"..την ωρα της δυστυχιας μην απελπιζεσαι..σκεψου πως απο μαυρα συννεφα πεφτει κρυσταλινη βροχη.."

05/04/2004, 13:13:31
Nα σε ρωτήσω κάτι; Tα καταλαβαίνω αυτά που λες. Aλλά έχεις το θέμα σου, έτσι δεν είναι;
Mπορείς να τα πεις αυτά εκεί μέσα. K αν παρόλα αυτά θες να τα πεις EΔΩ, γιατί πρέπει να
εκφράζεσαι με τέτοιο τρόπο; Eμένα κυρίως εκεί είναι η ένστασή μου. O καθένας έχει την άποψή του. Aλλά δεν είναι ανάγκη να την εκφράζεις προσβάλλοντας τους άλλους.