- Πατρικαί Νουθεσίαι. - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Καλή σου μέρα αγαπητέ silverCostas και πραγματικά, αγαλλιάζει η ψυχή, όταν σκέφτεται τα αγαθά και τον κόσμο της άνω Ιερουσαλείμ....
Φτάνει να μην τη φάμε στο κεφάλι όταν θα πέσει στη... γη!!!
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
http://www.mindfloga.blogspot.com/
quote:
γιαπετ:
Φτάνει να μην τη φάμε στο κεφάλι όταν θα πέσει στη... γη!!!
Να κάθεσαι κοντά σε πρεβάζι.......για να προλάβεις!!

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
quote:
Καλή σου μέρα αγαπητέ silverCostas και πραγματικά, αγαλλιάζει η ψυχή, όταν σκέφτεται τα αγαθά και τον κόσμο της άνω Ιερουσαλείμ....
Πρέπει να καθαρίσει η ψυχή μας, αδερφέ, απο την πονηριά και τον εγωισμό της προσωπικής οπτικής, να δούμε καθαρά τον κόσμο γύρω μας,για να δούμε και την άνω Ιερουσαλείμ....
Κι αυτό, γίνεται..Παρά την αισχρότητα και την διαφθορά πυο δέρνουν τον αιώνα μας, ο άνθρωπος,αν δεις τη νέα γενιά, είναι πιο όμορφος, πιο καθαρός....Βέβαια, δεν έχουν την ανάλογη ζωή και παιδεία,αλλά,γι αυτό θα φροντισει ο καλός γεωργός...Γιατί ήρθε ο καιρός να δρέψει καρπούς....
Φίλε/η μου χαίρομαι το γραπτό σου!
Θα είμαι ειλικρινής μαζί σου, δεν το περίμενα τέτοιο γραπτό
από εδώ. Μην παρεξηγηθούν τα λόγια μου, αλλά συνήθως οι "χριστιανοί"
σαν και του λόγου μου, δεν γράφουν τέτοια κείμενα σε τέτοια φόρουμ
αλλά προτιμούν ασφαλή "λιμάνια" να μεταφέρουν τα λόγια του Δημιουργού μας.
Προς το παρόν έχω βρει ευγενική ανοχή από τον εδώ διαχειριστή
τον οποίο και ευχαριστώ.
Νάσαι πάντα καλά, η Κυρία Θεοτόκος σκέπη και καταφυγή σου!
Εν Χριστώ,
Κώστας.
=====================================================================
Έχει ανάγκη ο χειμώνας των ΑΝΘΡΏΠΩΝ, ΑΠΟ ΛΟΥΛΟΎΔΙΑ ΤΗΣ ΕΡΉΜΟΥ...
===================
Η Τεχνητή Νοημοσύνη Δεν Μπορεί να Νικήσει την Φυσική Ηλιθιότητα!!
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member
http://www.youtube.com/watch?v=q-shgwZdtS4
ΑΜΗΝ
Έλεγε, "άει στην ευχή", έκανε καλή ευχή,δλδ,όταν σήμερα, λέμε πολυ βαριές κουβέντες κι ευχόμαστε, ανάλογα....
Δοκίμασες καμιά φορά, σε ...ελεγχόμενο περιβάλλον, να είσαι καλή;
Θα σε χαλαρώσει και ικανοποιήσει πολύ...
quote:
trexa
Δοκίμασες καμιά φορά, σε ...ελεγχόμενο περιβάλλον, να είσαι καλή;
Θα το δοκιμάσω "λουλουδάκι μου"
===================
Η Τεχνητή Νοημοσύνη Δεν Μπορεί να Νικήσει την Φυσική Ηλιθιότητα!!
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member
http://www.youtube.com/watch?v=q-shgwZdtS4
ΑΜΗΝ
ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ Α΄
Περί σωτηρίας ψυχής και Παραδείσου.
2 ) Επιστολή
Θα έλθη καιρός, θα σημάνη ημέρα, θα έλθη στιγμή, όπου θα κλείσουν αυτά τα μάτια και θα ανοιχθούν τα της ψυχής. Τότε θα ίδωμεν νέον κόσμον, νέας υπάρξεις, καινήν κτίσιν, νέαν ζωήν μη έχουσαν τέρμα. Ο τίτλος της: «Αθανασία άπειρος». Η μεγάλη πατρίς άνω, άφθαρτος, αιώνιος, η άνω Ιερουσαλήμ, η μήτηρ των πρωτοτόκων, ένθα θα σκηνώσουν αι λελυτρωμέναι ψυχαί, τας οποίας απέπλυνεν εκ του ρύπου το αίμα του Αρνίου του ακάκου!
Τις δύναται να εκφράση δια λόγου και γραφίδος την χαράν, την αγαλλίασιν, την ευτυχίαν των σεσωσμένων εκείνων μακαρίων ψυχών; Μακάριοι οι εν Κυρίω αποθανόντες, ότι αναμένει αυτούς ο πλούτος της του Θεού χρηστότητος. Μακάριος όστις κερδίση λαχνόν δια την άνω πανήγυριν, πλούτος αναφαίρετος, δόξα ως Αυτός ο Θεός είπε: «και είπα υιοί υψίστου, τέκνα Θεού, κληρονόμοι Θεού, συγκληρονόμοι Χριστού».
Ο Κύριος προ του πάθους παρεκάλει τον Ουράνιον Πατέρα δια τους μαθητάς Του και δια τους μέλλοντας πιστεύειν δι’ αυτών: «Πάτερ, ους δέδωκάς μοι, θέλω ίνα όπου ειμί εγώ κακείνοι ώσι μετ’ εμού, ίνα θεωρώσι την δόξαν την εμήν ην δέδωκάς μοι, ότι ηγάπησάς με προ καταβολής κόσμου» (Ιωαν. 17,24 ).
Πόση η αγάπη του Ιησού δι’ ημάς! Έλαβε την ανθρωπίνην φύσιν και εκρεμάσθη επί του Σταυρού, αποδίδοντας εις ημάς την ελευθερίαν και την εξόφλησιν του χρέους προς τον Ουράνιόν Του Πατέρα, και ως προσφιλέστατος αδελφός, μας αξιώνει της συγκληρονομίας, του απείρου πλούτου, του Ουρανίου Του Πατρός!
Ω, οποία αγάπη προς ημάς! Ω, της ψυχρότητός μας προς Αυτόν! Ω, της αχαριστίας μου προς τον ευεργέτην μου! Θεέ μου, Θεέ μου, λυπήσου με και μη με καταδικάσης ανταξίως των έργων μου!
=====================================================================
«Προσέχετε, τέκνα, τί λέγει τὸ «συνετέλεσεν ἐν ἓξ ἡμέραις». Τοῦτο λέγει, ὅτι ἐν ἑξακισχιλίοις ἔτεσιν συντελέσει κύριος τὰ σύμπαντα· ἡ γὰρ ἡμέρα παρ' αὐτῷ σημαίνει χίλια ἔτη. Αὐτὸς δέ μοι μαρτυρεῖ λέγων· «Ἰδού, ἡμέρα κυρίου ἔσται ὡς χίλια ἔτη». Ὺκοῦν, τέκνα, ἐν ἓξ ἡμέραις, ἐν τοῖς ἑξακισχιλίοις ἔτεσιν, συντελεσθήσεται τὰ σύμπαντα!
soul
quote:
γιαπετ:
Μύρισε λιβάνι ή είναι ιδέα μου;;;
Όταν δεν έχεις να πεις κάτι, απλά μη μιλάς.
ΞΥΛΟΥΡΗΣ - ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
Εκεί που μάζευες χειμώνα/στην τσιμεντένια σου κρυψώνα/κι όνειρα έβλεπες αβέρτα/κουκουλωμένος με κουβέρτα/σαν προπολεμική ταινία/τουμπαρισμένη κοινωνία/άφησες για μπουφάν και τσίχλες/του ονείρου σου τις ζόρικες ομίχλες/γκομενίτσες κουλτουριάρες/όλο καμπύλες και καμάρες/βρε κι έτσι που 'σουνα φτιαγμένος/ροχάλιζες ευτυχισμένος/σε βάραγε βαριά η τρέλα/κι ο ύπνος τράβαγε κορδέλα/κάπου κάπου κι από σπόντα/μπροστά σου και καμία τσόντα
Για δες τι βλέπει ο βολεμένος/όταν κοιμάται φαγωμένος
Μα εκεί λοιπόν μες στ' όνειρό σου/παθαίνει πλάκα το μυαλό σου/κάνει "τσαφ" ο προβολέας/και να 'σου ο εισαγγελέας/δεν την γλιτώνεις τώρα βρε μούργο/με δικηγόρο και χειρούργο/"εμπρός, σου λέει, απολογήσου!"/και σένα τρέμει η φωνή σου/ψάχνοντας για ν' απαντήσεις/τσιμπιέσαι μήπως και ξυπνήσεις
Κι άμα με το καλό ξυπνήσεις/και θες για τούτα εξηγήσεις/χωρίς να με παραξηγήσεις/τον Φρόιντ τράβα να ρωτήσεις...
αμοθεν
καλησπέρα ... κάθησε, παρακαλώ
Edited by - zip on 17/08/2011 17:38:35
Edited by - stiv on 17/08/2011 19:52:00
το παρόν θέμα δε μπορεί να φιλοξενηθεί στις συζητήσεις των forums.
Υποψιαζόμαστε δε, καθώς είσαι ευφυής, ότι τουλάχιστον κάποιους από τους λόγους θα τους ξέρεις ήδη:
Όπως για παράδειγμα, ότι το θέμα αυτό θα ξεκινήσει πιθανότατα μια κόντρα μεταξύ εσένα και του συνομιλητή που καλείς στο εισαγωγικό σου μήνυμα. Στο οποίο τον καλείς να καθίσει αναπαυτικά στο... ψυχαναλυτικό ντιβάνι, καθιστώντας τον εαυτό σου ψυχαναλυτή και τον αμοθεν ψυχαναλυόμενο; ![]()
Πιστεύεις ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δε θα ένιωθαν προσβεβλημένοι από μια τέτοια πρόσκληση; Ακόμα και αν διαφωνείς με τον τρόπο που ο αμοθεν πραγματεύεται τα θέματα που τον ενδιαφέρουν, μπορεί να του το γράψεις χωρίς να τον κάνεις "θέμα" και μάλιστα φροϋδικής ετικέτας! Όσο "πετυχημένη" και αν θεωρείς ότι ήταν η έμπνευσή σου αυτή για να τον "πειράξεις"
ή να σχολιάσεις τον τρόπο που συνδιαλέγεται, μια τέτοια "έμπνευση" θα ήταν καλύτερα να εκφραζόταν με έναν τρόπο που δε θα ενοχλούσε σε προσωπικό επίπεδο τον αποδέκτη της και σίγουρα όχι σε ένα θέμα αφιερωμένο σ' αυτόν.
Εξάλλου, με την κίνηση αυτή, στην περίπτωση βέβαια που είχες στο μυαλό σου ότι δε θα απενεργοποιούσαμε το θέμα που άνοιξες, καταλαβαίνεις φαντάζομαι ότι θα άνοιγε η πόρτα για τη δημιουργία παρόμοιων θεμάτων από άλλους. Θα μπορούσε για παράδειγμα να ανοίξει κάποιος ένα θέμα για να "ψυχαναλύσει" εσένα, ή κάποιον άλλον και να γεμίσει ο χώρος με επίδοξα "ντιβάνια". Εκτός αυτού, ένα τέτοιο θέμα μπορεί να αποτελέσει εστία διάφορων διαταρακτικών συμπεριφορών, όχι μόνο αναφερόμενων σε όσους εμπλέκεις στο εισαγωγικό σου μήνυμα, αλλά και άλλων συμμετεχόντων που μπορεί να εμπλακούν ηθελημένα ή μη σε αυτό.
Πέρα από τα παραπάνω, θα θέλαμε να σε ρωτήσουμε και αν μπορείς να απαντήσεις ειλικρινά σε αυτό:
Για ποιόν ακριβώς λόγο άνοιξες το παρόν θέμα;
Σημ: Αν και το θέμα αυτό θα απενεργοποιηθεί, η απενεργοποίησή του δε θα γίνει ακόμα, ώστε να έχεις το χρονικό περιθώριο να απαντήσεις, δεδομένου επίσης ότι σε μερικές ώρες θα επανενεργοποιηθεί ο προσωρινά απενεργοποιημένος λογαριασμός σου.

ότι και να κάνετε, μα ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ,
το πρόβλημα που έχετε,ΥΠΑΡΞΙΑΚΟ και ΑΓΙΑΤΡΕΥΤΟ,
θα σας συνοδεύει ΠΑΝΤΑ,για να αποδεικνύει το
αίσθημα κατωτερότητας,που φωλιάζει στα τρίσβαθα της
ψυχής σας,γεννώντας όλα εκείνα τα ...
"εξυπνακίστικα ευφυολογήματά" σας-σου ...
Και τώρα,περάστε παρακαλώ στο "ντιβάνι", στο
ανάκλιντρο,στον καναπέ,στο κρεβάτι στο...
Έ, καλά όπου θέλετε παρακαλώ,ορίστε πέστε κι' απ΄το ,δικό σας πρόβλημα ! Άλλωστε
μπαλκόνι άμα θέλετε
θα έχετε και την τύχη έτσι να συνομιλήσετε απ' ευθείας
με τον εβραιοαυστριακό Σίγκμουντ !!!
Ναι,ναι στο ρετιρέ είμαστε κύριε...
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
26/8/2011
quote:
amaliazip
το παρόν θέμα δε μπορεί να φιλοξενηθεί στις συζητήσεις των forums.
Οk, κανένα πρόβλημα amalia, κλείδωσέ το ή αν μπορείς σβήσ' το να μην φαίνεται και καθόλου. ![]()
Edited by - zip on 23/08/2011 07:55:34
διάβασα και το μήνυμά σου στο άλλο θέμα και διάβασα και αυτό στο παρόν θέμα. Συμπέρασμα ; [ Δεν το λέω εγώ, ο Freud το λέει
] Απελπισμένη, ανέραστη και άσχημη μεγαλοκοπέλα μόνη, ψάχνει χαρά στα σκέλια της. Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια, μα δεν υπάρχει περίπτωση ούτε να σου δώσω το τηλ. μου, ούτε να βρεθούμε, ούτε να συμβεί τίποτε περισσότερο μεταξύ μας. Ξέρω, αναρρωτιέσαι γιατί δεν σε προτίμησαν κάποιοι παλιότερα, αλλά τι να γίνει ; ... αυτές οι εποχές πέρασαν.
Σε φιλώ γλυκά παντού
και συγνώμη που δεν μπορώ να σου προσφέρω κάτι περισσότερο. Συν των άλλων, είμαι και παντρεμένος [ μάλιστα, φρέσκο-παντρεμένος ] my sweet Κατίνα, so ... δυστυχώς για σένα.

Κι άμα με το καλό ξυπνήσεις/και θες για τούτα εξηγήσεις/χωρίς να με παραξηγήσεις/τον Φρόιντ τράβα να ρωτήσεις...
Edited by - zip on 23/08/2011 08:44:56
26/8/2011
ΣΚΑΛΕΣ ΑΝΩΤΕΡΟΣ,απ' τον καημένο που ζητά
απεγνωσμένα το χαρτί του εγκεκριμένου
τρελογιατρού!!!
ΕΞΩ, μα κυριολεκτικά ΕΞΩΩΩΩΩ σε ΟΛΑΑΑΑΑ !!!!
Για του λόγου το αληθές απευθυνθείτε στην Αμαλία,τον Μιχάλη,
τον Γιώργο,τον Φώτη !
Θα γελάνε ΗΔΗ μαζί σου,φουκαριάρη
(δεν θα μπώ σε περιγραφές της
εμφάνισής σου,που την γνωρίζω,γιατί θα με "κόψουν" οι
συντονιστές
),
να είσαι
ΣΙΓΟΥΡΟΣ !!!
Άστο καλύτερα το θέμα,ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΕΙ και φυσικά,
ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!
quote:
Οk, κανένα πρόβλημα amalia, κλείδωσέ το ή αν μπορείς σβήσ' το να μην φαίνεται και καθόλου.