ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ε - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Ε - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

dolixopodos37 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
CyBeR_JiMΜέλος
22/08/2003, 09:55:36
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΤΕ ΑΦΕΛΕΙΣ!!!!
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!
ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ ΚΑΙ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ!!!!!!!

-------------------------
Μόνο τα μικρά μυστικά χρειάζονται
προστασία.Τα μεγάλα προστατεύονται
από την δημόσια δυσπιστεία...

-------------------------

DwrieusΝέο Μέλος
22/08/2003, 18:49:54
Γεια σας παιδια
Εχω διαβασει για αυτην την ομαδα Ε στο βιβλιο 'Μυστικες Εταιριες' των εκδοσεων Αρχετυπο.Μου φανηκε τουλαχιστον παραξενο το πως οι εκπροσωποι της ομαδας αυτης ανατρεπουν και αψηφουν ολα τα δεδομενα που εχουμε οσον αφορα τη Βιολογια,την Αστρονομια,ακομα και την Ιστορια.Δεν νομιζω οτι υπαρχει ανθρωπος που να πιστευει σοβαρα οτι οι Ελληνες ηρθαν απο το Διαστημα,η οτι μονο οσοι εχουν λοβωτα αυτια ειναι πραγματικοι Ελληνες.Η μητερα μου για παραδειγμα,η γενεαλογια της οποιας αποδεδειγμενα ηταν ανεκαθεν ελληνικη δεν εχει σχεδον καθολου λοβο στο αυτι.Αυτο σημαινει οτι δεν ειναι Ελληνιδα;Ενω αντιθετα ο πατερας μου,ο οποιος ειναι πιο μελαμψος,και εχει καποια ασυνηθιστα για Ελληνα χαρακτηριστικα,εχει πολυ μεγαλους λοβους,οπως και εγω.Και μπορω να σας διαβεβαιωσω οτι και οι δυο ειναι ελληνικοτατοι,και οι προγονοι τους δεν εχουν υποστει καμια,μα καμια επιμειξια.Επισης,πως ειναι δυνατον να μας αποκρυπτουν την αληθεια τοσα χρονια χωρις να το εχει παρει κανεις χαμπαρι;Παρολο που το λομπι των Εβραιων και των Σιωνιστων ειναι ισχυροτατο και ακρως ανθελληνικο,νομιζω οτι ειναι καποια πραγματα που δεν αμφισβητουνται..Πιστευω οτι ο τροπος να αποτιναξουμε το 'ζυγο' των Εβραιων ειναι με πολεμο ολων των Ευρωπαιων (πραγματικων Ευρωπαιων,οχι Μουσουλμανων) εναντιον Αμερικης και Ισραηλ.Κατι τετοιο μπορει να μοιαζει σεναριο επιστημονικης φαντασιας,αλλα ειναι η μονη λογικη λυση,περα απο Θεους να ερχονται απο το διαστημα,το Δια να ριχνει κεραυνους,κτλ...

22/08/2003, 23:32:50
καλησπερα σε ολους σας φιλοι μου:)

μα ο πολεμος ειναι στο απογειο του,θυμα του η ειρηνη σε πολλες περιοχες του πλανητη μας.

ο πολεμος ειναι στο απογειο του και με αποκορυφωμα την αποδυναμωση καθε ελληνικης προσφορας και υπαρξης(μαυρη αθηνα-αφροδιτη-οιδιπους τυρρανος οπου θα χορεψουν μαυροι υπο τον κααν στο ηρωδειο).

οι επιθεσεις ειναι πιο μαζικες και ταξινομιμενες ,χτυπουν σε νευραλγικα σημεια με χειρουργικη ακριβεια.

εμεις απλα καθομαστε-παρακολουθουμε,τους δινουμε την αδεια να μας εξευτελιζουν ,υπομενουμε,περιμενουμε,μπας και πει καποιος ως εδω.

μπας και βρεθει ενας αλλος σπαρτιατης που θα σταματησει αυτην την πονηρη στρατια των βαρβαρων,

ενας ανθρωπος με μεγαλα ψυχικα ,πνευματικα χαρισματα και αρετες-αυτον που φοβουνται και τρεμουν πως εχει η θα γεννηθει στην ελλαδα.

ομως η ελλαδα δεν εχει συνορα-αυτο ειναι το οπλο μας

με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

Ελευσις Ελληνων Ελπιδα Ελευθεριας

kakaoΜέλος
22/08/2003, 23:59:30
Αναμένουμε, δηλαδή, έναν Μεσσία από το εξωτερικό βαφτισμένο Έλληνα!!!
Είδος Όθωνα ή Κοκού, να πούμε...
Καταπληκτική προοπτική!!!
Κι αν πώ: "φούμαρα", θά΄μαι και κακός!!!

ΠολυδεύκηςΝέο Μέλος
23/08/2003, 02:06:27
quote:

quote:

Na ginw ligo apistos thwmas kai na se rwtisw pies einai oi phges sou giauto pou les cthulu??

Να φανταστω οτι το νουμερο σου φαινετε μεγαλο. Ε, λοιπον ειναι μεγαλητερο, αφου οι λεξεις τωρα φτανουν στα 89.000.000....απ'τον 5πχ αιωνα μεχρι το 1453μχ

Από όσα είδα, σημαίνει ότι το μέγεθος του αρχείου φτάνει αυτό τον αριθμό. Δεν είναι σε καμιά περίπτωση ...το πλήθος των διαφορετικών λέξεων που υπήρχαν.

"Good night, you Princes of Maine, you Kings of New England..."

23/08/2003, 04:58:56
καλημερα φιλοι μου:)))
κακαο χαιρομαι που εισαι εδω:)))

αν η γνωμη σου περιοριζεται στα φουμαρα ,ειναι σεβαστη:)))

πιο κατω θα παραθεσω ενα πακετο φωτογραφιων,περιεχουν βια με την πιο ακραια μορφη και ειναι πιθανο να ενοχλησουν ,γι'αυτο εφιστω την προσοχη σας και σας προετοιμαζω.

ειναι η σημερινη πραγματικοτητα που ασκειται απο τους "κολλητους" των "φιλων" μας τουρκων.

ειναι σκληρες εικονες,ομως ειναι η πραγματικοτητα.

Edited by - manos on 23/08/2003 05:08:26

Edited by - manos on 23/08/2003 05:10:01

Edited by - manos on 23/08/2003 05:11:03

konstantinaΝέο Μέλος
23/08/2003, 14:45:32
Dwriews, ανέκαθεν ελληνική?
Δηλαδή κατάφερες να φτιάξεις το γενεαλογικό σου δένδρο από την εποχή του... ας πούμε 7.000πχ?
Και διαπίστωσες πως δεν υπήρξε κανενός είδους επιμειξία?
Μπράβο και για το ότι βρήκες τα αδιάψευστα στοιχεία της καθαρότήτας των γονιδίων σου όσο και για το ότι επετεύχθη αυτή η διατήρηση της καθαρότητας...
Δεν ξέρω αν έχεις διαβάσει για τα στοιχεία που "υποτίθεται" χαρακτηρίζουν τους αμιγείς έλληνες. Εκτός από τους λοβούς μιλούν και για την απόληξη του ιερού οστού. Το έχεις ελέγξει? Και το dna σου?
Για τους Εβραίους γνωρίζεις βεβαίως ότι διαθέτουν κάποια μικροδιαφορά, ε? (Και γι αυτό φροντίζουν να κάνουν ειδική εξέταση αίματος πριν παντρευτούν επειδή το συγκεκριμένο γονίδιο αν υπάρχει και στους δύο μελλονύμφους, πρέπει να ληφθεί υπόψη στην οικογενειακό προγραμματισμό.) Δεν είναι βέβαια ζήτημα εξωγήινων ή ενδογήινων αλλά μάλλον είναι σχετικό με την αναφορά του Μανέθωνα ως προς τους μιαρούς και τους λελωβημένους [=υπάρχουν ασθένειες που εκφυλίζονται με το πέρασμα των αιώνων (όπως λένε π.χ. για τα αφροδίσια νοσήματα ότι φτάνουν μέχρι 7ης γενεάς οι εκδηλώσεις στους απογόνους με διαφορετικές μορφές)
Και παρεπιπτόντως η επιμειξία δεν είναι έγκλημα.
Εξ άλλου υπάρχει η θεωρία πως αυτό το περιβόητο γονίδιο των ελλήνων
καταφέρνει να υπερτερεί κατά τη μίξη.
Τώρα αυτό που μας απομένει είναι να αρχίσουμε να ζητάμε τη χαρτογράφηση του dna μας για να δούμε αν υφίσταται στο γενετικό μας κώδικα το περί ου ο λόγος γονίδιο.
Αλήθεια, έχει ακούσει κανείς για την περιβόητη μελέτη που έχουν κάνει κάποιοι ερευνητές και βρέθηκε ότι το συγκεκριμένο γονίδιο υπάρχει σε όλους τους λαούς που βρίσκονται γύρω άπό τη ΄Μεσόγειο και η οποία μετά τα αποτελέσματα θάφτηκε?
Φιλικά

DwrieusΝέο Μέλος
23/08/2003, 16:22:09
Φυσικα και δεν εχω ελεγξει το γενεαλογικο μου δεντρο σε βαθος 7.000.ετων.Αλλα οταν ρωτησα τον πατερα μου (που απεχθανεται την ιδεολογια περι φυλων και τα λοιπα,παρεμπιπτοντως) αν υπηρχε περιπτωση να υπηρχαν Τουρκοι,Σλαβοι,Εβραιοι ή οτιδηποτε αλλο στο ορεινο χωριο της Λακωνιας απο οπου καταγεται μου απαντησε κατηγορηματικα οχι.Το ιδιο και με τη μητερα μου,που καταγεται απο ενα ορεινο χωριο της Αργολιδας.Απο εκει και περα,αμα συνεχιζεις να πιστευεις ο,τι λενε αυτοι οι τυποι,και δεν εχεις ουτε εναν στην οικογενεια σου που να μην εχει λοβωτα αυτια,τι να πω...

25/08/2003, 10:13:07
Eγώ γιατί δε μπορώ να δω τη φωτογραφία που ανέβασε ο Μάνος?

"Τάδε έφη Avallon"
prometheasΜέλος
25/08/2003, 10:16:44
quote:

Eγώ γιατί δε μπορώ να δω τη φωτογραφία που ανέβασε ο Μάνος?

"Τάδε έφη Avallon"

Ουτε εγώ .....

prometheasΜέλος
20/11/2003, 09:01:43
Με το post αυτό θα ήθελα να σας ενημερώσω οτι αποφάσισα να αποχωρήσω από το Esoterica. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά ολα τα μέλη για το διάστημα αυτό που είμασταν μαζί και ανταλλάσσαμε απόψεις.

Επίσης θα ήθελα να κατάθεσω μια μικρή συμβουλή για ολους μας : Το απολύτως τελειοτερο εργαλείο στην Γη είναι το ανθρώπινο μυαλό. Χρησιμοποιήστε το οσο περισσότερο μπορείτε, υπερβείτε το 5%, δημιουργείστε, εξερευνήστε αλλα με πρώτο σύμμαχο τη ΛΟΓΙΚΗ, την επιστημονική ερευνα, την ΑΠΟΔΕΙΞΗ, τη ΓΝΩΣΗ. Οπως σοφά υπογράφει ενας φιλος του φόρουμ που δεν θυμάμαι τώρα το ονομά του "Η ΓΝΩΣΗ ΣΕ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ", και οταν καταπνιγεται ή υποκαθισταται τότε ... εχουμε ΜΕΣΑΙΩΝΑ.

Και παλι ευχαριστώ..

20/11/2003, 09:45:02

OannesΜέλος
20/11/2003, 14:16:34
Φίλε prometheas αν και δεν έχουμε ανταλλάξει μαζί απόψεις πάνω σε κάποιο θέμα, εύχομαι η απόφασή σου (καθ' όλα σεβαστή) να μην πάρθηκε εν βρασμώ ψυχής. Οπως πολύ σοφά αναφέρεις, Η ΓΝΩΣΗ ΣΕ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ. Μα αυτό δεν προσπαθούμε όλοι λίγο-πολύ εδώ μέσα ; Να ανταλλάξουμε λίγο απο το περίσσευμα των όποιων γνώσεών μας ;

Ή ΘA BPOYME TO ΔPOMO Ή ΘA TON ΔHMIOYPΓHΣOYME
20/11/2003, 20:07:30
prometheas

εισαι σε μια διαδρομη,σε μια παρεα ,δεν εισαι μονος ,περιμενω τις αποψεις σου στα τοπικς ...

ολοι λιγο πολυ ακουμε πολλα και διαφορα,ναι ενδεχωμενω ισως ακουσες και εσυ πολλα απο πολλους,ομως μεινε και αντιμετωπισε τα ολα

οπως θα ελεγε και ο κολοκοτρωνης που πατε ωρε ελληνες ;;;;

καθησε μαζι μας,ουτε σε παρακαλω ,μα και ουτε το απαιτω ,σε καλω να μεινεις :))

omegaΜέλος
20/11/2003, 20:12:00
Εγώ πάντως,όπως και άλλοι φαντάζομαι στο topic roswell θα περιμένουμε να μάθουμε τι έγινε στους λόφους του San Augustin.

Φιλικά και ειλικρινά ΩΜΕΓΑ

katiaΜέλος
21/11/2003, 23:29:49
ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ

_Μέλος
22/11/2003, 17:34:17
ta leme