- Που χάθηκε η μεσαία τάξη; Γιατί πλέον ζούμε σε μια κοινωνία πολύ πλούσιων και πολύ φτωχών; Νο1 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
Κι αυτά που αναφέρεις για την πόλη σου την Ἅθήνα....Πιστεύεις ότι
δεν μπορούσε να αποφευχθεί;Πιστεύεις ότι δεν το έβλεπε κανείς
να γίνεται;Κατά λάθος... νομίζεις;;
Εσύ πιστεύεις οτι θα μπορούσε να αποφευχθεί?
Πιστεύεις οτι δεν το βλέπαμε?
Πιστεύεις οτι τώρα μπορούμε να το ανατρέψουμε?
Πιστεύεις οτι τώρα δεν το βλέπουμε?
Πιστεύεις οτι μπορούμε να συνεννοηθούμε, να πάρουμε κάποιες συναινετικές αποφάσεις?
Εγώ πιστεύω πως οχι. Ούτε να συννενοηθούμε μπορούμε ούτε να πάρουμε αποφάσεις.
Ισως και να έχεις δίκιο και τίποτα να μην γίνεται κατά λάθος.
Κατ' αρχήν κατά τη διάρκεια της συνάντησης δόθηκε το πράσινο φως στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, έναν από τους βασικούς οργανισμούς του έξυπνου χρήματος, να τυπώσει 250 δις δολάρια “διεθνούς νομίσματος” χωρίς κανένα απολύτως αντίκρυσμα και στη συνέχεια να τα δανείσει στις χώρες που τα “έχουν ανάγκη”. Η απόφαση αυτή, είναι, πράγματι, ιστορική και ουσιαστικά αποτελεί τη σφραγίδα της έγκρισης λειτουργίας μίας Παγκόσμιας Κεντρικής Τράπεζας κάτι το οποίο επιδιώκεται από το 1969."
http://mased.capitalblogs.gr/showArticle.asp?id=17526&blid=117
![]()
Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος
One ring to rule them all, one ring to find them, one ring to bring them all, and in the darkness bind them.
Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος
την πατάνε κάποιοι και να τους λένε ότι φταίνε, δεν μπορείς
να την καταλάβεις, μάλλον...
Με εντυπωσιαζει το πόσο εύκολα αλλάζει πρόσωπα όταν είναι
για ευθύνη.Αυτοί που δημιουργήσαν αυτή την κατάσταση, για σένα δεν υπάρχουν , υπάρχει μόνο ο κόσμος,ο απλός πολίτης, που μόνος
του οργάνωσε την υπερκαταναλωτικότητα, τα μιας χρήσεως προιόντα,
τις διεθνείς πιστοποιήσεις με τα καρτέλ που σου πουλάνε ότι θέλουν,
την αποστράγγιξη της παγκόσμιας οικονονμίας, χωρίς κανείς να σκεφτεί,ότι τα λεφτά, έπρεπε να γυρίζουν...Εφόσον κινείται η
αγορά, έπρεπε να γυρίζουν...Κι όμως, εδώ φταίει ο πολίτης..
Τάχει βάλει στην ...Ελβετία και δεν τα φέρνει ο άτιμος στην
Ελλάδα!!!!
Γελάσαμε πάλι..Καλά ρε φίλε, δεν μπορείς να δεις πόσο καλά
οργανωμένο είναι αυτό που γίνεται;σε ξαναρωτάω....
Αγαπητέ μου beyond, έχεις πιάσει το νόημα.....![]()
![]()
![]()
Μια παγκόσμια ένωση, ένα κράτος, ένας ηγέτης,ένα νόμισμα, μια
θρησκεία και αυτή η δική τους...Ο πολίτης έρμαιο στα χέρια τους
με άγνωστο και απροσδιόριστο το μέλλον του, όσον αφορά στο θέμα
του τι θα είναι και πόσες ελευθερίες θα έχει....
Για να πετύχουν τέτοιο πράγμα,όμως,θα πρέπει να "τύχουν" μερικές
συμφορές,ώστεν ο κόσμος να είναι έτοιμος να το δεχτεί...
Για να δούμε...
Με μπέρδεψες εσυ δεν έλεγες τοσο καιρό ότι αυτοί που κρύβονται από πίσω δεν
Είναι άνθρωποι αλλα δαίμονες ? σαφώς παίζει ρολο στην τελική κρίση του καθενός
Το πιο κρυβεται από πίσω πχ εγώ λεω εξ αρχής ότι είναι η ανθρωπινή απληστία και
Μια ομάδα ισχυρών ανθρώπων που διοικούν τον κόσμο και λέω ότι πρέπει να
Αντιδράσουμε εσυ έλεγες για τους δαίμονες και ότι δεν πρέπει να αντιδράσουμε
Γιατί είναι μάταιο και θα έρθει κάποια στιγμή η ώρα που θα γίνει αυτό .
αυτοί που κυβερνάνε, ανήκουν σε μυστικές και αποκρυφιστικές
οργανώσεις και φτιάχνουν τον κόσμο κατά ως λεει η θρησκεία
τους....
Βρές την θρησκεία τους και τι θέλει και δές αν ταιριάζει με
ότι συμβαίνει γύρω σου....
Απλό είναι...
quote:
Γελάσαμε πάλι..Καλά ρε φίλε, δεν μπορείς να δεις πόσο καλά
οργανωμένο είναι αυτό που γίνεται;σε ξαναρωτάω....
Αφού γελάς.. πάλι καλά.
Φίλε μου οπως λέει και ο Χατζηγιάννης.. αλλά λέω ``αλλα κάνω και αλλα εννοώ``.
Αγαπητέ μου εγώ δεν είπα οτι δεν είναι οργανωμένο ή οτι η όλη κατάσταση δεν είναι καθοδηγούμενη.
Απλά θές να βγάλεις θύμα τον πολίτη με θύτη κάποιους που κρύβονται επιμελώς.
Και σου λέω.
Τόσα χρόνια εχει βουήξει ο κόσμος για το πως θα πρέπει να προφυλαχθεί ο πολίτης.
Και σε ρωτώ .. γιατί δεν προφυλάσεται? Δεν μπορεί? ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ.
Είναι οπως τα πακέτα με τα τσιγάρα. Ενώ αναγράφουν επάνω οτι εχουν θανάσιμες συνέπειες ΟΛΟΙ τα καπνίζουν.
ΠΟΙΟΝ θα κατηγορήσεις λοιπόν?
quote:
Να στο θέσω αλλοιώς φίλε μου open mind, πιστεύω ότι
τους....
Βρές την θρησκεία τους και τι θέλει και δές αν ταιριάζει με
ότι συμβαίνει γύρω σου....
Απλό είναι...
Εγώ πιστεύω ότι χρησιμοποιούν τις οποιαδήποτε θρησκείες προς όφελος τους
Ο θεός που πιστεύουν πραγματικά είναι το χρήμα .
Μυστικές ομάδες έχουν για να κανονίζουν μεταξύ τους την τύχη μας
quote:
Εγώ πιστεύω ότι χρησιμοποιούν τις οποιαδήποτε θρησκείες προς όφελος τους
Ο θεός που πιστεύουν πραγματικά είναι το χρήμα .
Μυστικές ομάδες έχουν για να κανονίζουν μεταξύ τους την τύχη μας
Σωστή παρομοίωση
quote:
Να στο θέσω αλλοιώς φίλε μου open mind, πιστεύω ότι
τους....
Πιστεύεις.. απόδειξη καμμία.
Η θρησκεία τους τώρα αγαπητέ τρεχαγύρευε ... ποιά είναι?
Να υποθέσω ο θεός των Εβραίων?
Ο θεός που πιστεύουμε και εμείς βέβαια.
Ετσι οπως το θέτεις οι αποκρυφιστικές αυτές οργανώσεις χειραγωγούνται απο αυτούς που πιστεύουν δλδ απο τον Γιαχβέ δλδ απο το Θεό μας?
Edited by - allzzaro on 04/04/2009 18:49:12
Ας σκανάρει κάποιος τις φωτογραφίες του κου Γαβαλά, στις σελίδες 46 & 48, που δημοσιεύονται στο περιοδικό BIG FISH - DECO και κυκλόφόρησε με την εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ χτες 21/05. Κάντε κάποιος σας το ιερό καθήκον να τις προσφέρει εδώ μέσα.
Καμαρώστε και μετά ας ξαναμιλήσουμε για αισθητική και τέρατα....
Αναφερομαι γενικα στα σχολια που ακουω γυρω μου,οχι σε καποιον συγκεκριμενα.Ενας ακομα λογος για το 12αρι που εδωσαν οι ελληνες στη φιλανδια ειναι πιστευω γιατι απηυδησε ο κοσμος με την μισαλλοδοξια και τον ακρατο εγωισμο μιας κουρασμενης πενηνταρας που σκαρφαλωσε στη κορυφη με κερατα και σαλια.Ισως θυμουνται οι παλιοτεροι οτι η "φωναρα και απολυτη σταρ",δεν πουλουσε ουτε με καρβελα παρα μονο σε πιτσιρικια κατω των 13.Ας ειναι καλα ο κωστοπουλος και τα περιοδικα του.Το εχει πει και ο ιδιος σε κατι еditorial του.
Και μη μου ζητησε αποδειξεις.Τα παλια κλικ τα εκαψα και τα εθαψα βαθια στον κηπο μου.
Υ.Γ. συγνωμη για τον θυμο που εβγαλα αλλα η αγανακτηση πνιγει μερικες φορες.
Πλάκα σπάμε και χαιρόμαστε οι μεταλλάδες - that's all !!!
quote:
Φανταστείτε να βγείτε έξω με τη παρέα σας να ακούσετε μουσική και να δείτε και κάποιο πρόγραμμα. Προτιμάτε τα ζόμπι να βλέπετε και να ακούτε ή κάποιο μωρό ξανθό (να προσπαθεί έστω) να τραγουδήσει?
Επειδή έχουμε καταντήσει να μην βγαίνουμε έξω για να μην ακούμε την "μουσική" που κάθε ξανθό μωρό προσπαθεί να τραγουδήσει....
ΤΕΡΑΤΑ και ΠΑΛΙ ΤΕΡΑΤΑ !!!!!!
quote:
Προτιμάτε τα ζόμπι να βλέπετε και να ακούτε ή κάποιο μωρό ξανθό (να προσπαθεί έστω) να τραγουδήσει?
Μην τα μπερδεύεις φίλε μου.![]()
Eξαρτάται απο ποιά οπτική γωνία το βλέπει κανείς.
Φίλοι μου εχει γίνει κάποια παρεξήγηση.
Οι lordi βασίζονται επάνω στην υποκουλτούρα gothic και όρος goth ειναι συνώνυμος με τη λέξη βάρβαρος.
Ας μην μπερδεύουμε λοιπόν τα μούσμουλα με τα τρόλλει καθοτι κίτρινα και τα δύο ![]()
Edited by - allzzaro on 22/05/2006 16:37:34
Απο την Ανακοινωσγ της Πανελληνιας Συνομοσπονδιας Συνεστιασης (ή κατι τετοιο)
quote:
Καλούμε κάθε άνθρωπο ο οποίος σέβεται τον εαυτό του, την νοημοσύνη του, την αξιοπρέπεια του, τον συνάνθρωπο του και τα χριστά ήθη, να αντιδράσουν στην συμμετοχή του ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑΣ στο μουσικό διαγωνισμό της EUROVISION στην Ελλάδα, με τους κάτωθι τρεις τρόπους ταυτόχρονα:
Ποιοι σατανιστες βρε τραπεζοκομοι της πλακας!???
Αγγλικα δεν ξερετε?
Ποια νοημοσυνη ε?Ποιος την εχασε για να την βρητε εσεις?
quote:
Γιατι τα βαζετε με τους Lordi οτι νικησαν την βισση;Ηρθε 9η μετα απο αλλους 8,οχι 2η να παιχτει και καλα στο νημα.Αντε ξυπνηστε λιγο.
Αναφερομαι γενικα στα σχολια που ακουω γυρω μου,οχι σε καποιον συγκεκριμενα.Ενας ακομα λογος για το 12αρι που εδωσαν οι ελληνες στη φιλανδια ειναι πιστευω γιατι απηυδησε ο κοσμος με την μισαλλοδοξια και τον ακρατο εγωισμο μιας κουρασμενης πενηνταρας που σκαρφαλωσε στη κορυφη με κερατα και σαλια.Ισως θυμουνται οι παλιοτεροι οτι η "φωναρα και απολυτη σταρ",δεν πουλουσε ουτε με καρβελα παρα μονο σε πιτσιρικια κατω των 13.Ας ειναι καλα ο κωστοπουλος και τα περιοδικα του.Το εχει πει και ο ιδιος σε κατι еditorial του.
Και μη μου ζητησε αποδειξεις.Τα παλια κλικ τα εκαψα και τα εθαψα βαθια στον κηπο μου.
Υ.Γ. συγνωμη για τον θυμο που εβγαλα αλλα η αγανακτηση πνιγει μερικες φορες.
ΠΕΕΕΕΣ ΤΑΑΑ!!!!!!!!!!!
Για την παρτη της πηγε η γρια,για να κανει διεθνη καριερα και μαλιστα χρυσοπληρωθηκε γιαυτο ενω οι LORDI εκαναν ερανο για να μαζεψουν τα λεφτα που απαιτουνταν για τα πυροτεχνηματα που χρησιμοποιησαν στην οθονη!
Τα πηρε καλα καλα η γρια (τα λεφτουδακια τα κρατικα),το εκανε για πάρτη της (δεν θα κανεις διεθνη καριερρα ΠΟΤΕ Βισση ε,Βισηη εεεεε!!!) και οχι για την χωρα αυτη που τιμησε με το χαρακτηρισμο μπουρ....ο (και γιαντα δεν πας στην Τσιπρο....να καμεις καριερα εκειδα),εφαγε τα μουτρα της (αααααχ ) και τωρα ολο το δικτυο υποστηριξης της προσπαθει να συμμαζεψει τα ασυμμαζευτα....
LORDI ΚΑΙ ΠΑΛΙ LORDI!

ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΚΛΥΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΜΗ ΑΥΤΗ ΧΩΡΑ.
quote:
Καλούμε κάθε άνθρωπο ο οποίος σέβεται τον εαυτό του, την νοημοσύνη του, την αξιοπρέπεια του, τον συνάνθρωπο του και τα χριστά ήθη, να αντιδράσουν στην συμμετοχή του ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑΣ στο μουσικό διαγωνισμό της EUROVISION στην Ελλάδα, με τους κάτωθι τρεις τρόπους ταυτόχρονα:
Πέστα ρε medtech που έχω φρικάρει με αυτά που ακούω. Σήμερα συζητούσα με δύο συναδέλφισες καθηγήτριες 2βάθμιας εκπαίδευσης, μία χημικό και μία μαθηματικό. Ηλικία γύρω στα 30.
Ήρθε λοιπόν η συζήτηση περί Γιουροβίζιον και λένε "μα αυτοί είναι σατανιστές". Στην ερώτησή μου απο πού βγάζουν αυτό το συμπέρασμα μου απάντησαν: "μα αφού υπάρχουν οι λέξεις άγγελοι, δαίμονες..!!!" δηλ. λέμε τη λέξη δαίμονες=είμαστε σατανιστές.
Για την εμφάνιση τί να κάθομαι να εξηγώ. Για την εικαστική τάση της 10ετίας του 80 για Χόρορ αισθητική που υπήρχε σε ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ. Τί να κάτσω να εξηγήσω? Για το θέατρο του παραλόγου τα Χόρορ Σόου και τα Ντραγκ Κουήν σόου που ήταν η τέχνη του "παράξενου-άσχημου-τρομακτικού" όπως οι Ρομαντικοί του 19ου αιώνα?
Στη δεκαετία μας εμφανίζεται μια τάση αναβίωσης της 10ετίας τέλη 70 και 80 ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ. Αυτά λέγανε και για τους Ρόλλινγκ Στόουνς, Κίςς και για τους Τουιστεντ Σίστερς και τώρα πάει και τους βλέπει και ο Σιμήτης.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"

Ακόμα και τώρα δε μπορώ να το πιστεψω τι έγινε. Μπήκε για πρώτη φορά ένα hard rock κομμάτι στον γλυκανάλατο διαγωνισμό και τα σάρωσε όλα!!! Μπήκε στο ναό τους και τους ξεβράκωσε
Έβλεπα μετά τα trendy τυπάκια και τις κυράτσες να βγαίνουν από το στάδιο και να μη ξέρουν τι τους χτύπησε. Δεν περιμένω ότι θα συνειδητοποιήσουν ότι αυτό που μας προβάλλεται ως mainstream είναι ένας μύθος, είναι ένας τρόπος ζωής που ελάχιστοι πλούσιοι τον ζούνε και κάποιοι άλλοι απλώς τον πιθηκίζουν. Φάνηκε ότι υπάρχουν όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη χιλιάδες άνθρωποι που έχουν την δικιά τους κουλτούρα τις δικές τους επιλογές έξω από αυτό που μας προβάλει ασταμάτητα οι τηλεόραση τα χαζοπεριοδικά lifestyle και αποδείχτηκε ότι είναι απλώς η άσκοπη ζωή της ελιτ και είναι μάλλον οι πλειοψηφία αυτοί που αισθάνονται ότι αυτό που τους πασάρουν δεν έχει καμία σχέση με τη δικιά τους ζωή, και βρήκαν αυτή τη μικρή ευκαιρία να την πούνε σε όλους αυτούς. Έτσι τουλάχιστον το είδα εγώ, και για αυτό χάρηκα για τους Lordi , έτσι και αλλιώς έχω να πάρω rock δίσκο από το 94 και δεν είμαι ιδιαίτερα μεγάλος
Edited by - Crusader on 23/05/2006 01:11:02
Θα ηθελα να σας δω στα 50 σας, που θα νιωθετε οτι ειστε στο απωγειο σας (εκτος εαν απο τωρα νιωθετε 50 και στο κατωγειο)...
Εσεις οι ευαισθητοι εσωτεριστες, αποκλειετε την πιθανοτητα αυτη η γυναικα χορτασμενη πλεον και αδιαφοροντας για την αποκτηση περαιτερω περιουσιας, να ηθελε πραγματικα να εκπροσωπησει την Ελλαδα αλλα και την καρδια της χωρις να εχει αλλες φιλοδοξιες και ρισκαροντας; (Η μηπως νομιζετε οτι δεν εχει συμβουλους που θα την ενημερωναν και περιμεναν την δικη σας σοφη...αντιδραση και αντιμετωπιση...)
Την εκμεταλλευση, την απαξιωση και την ανειλικρινια μπορειτε να τη δειτε και στους Lordi, που κανουν πως και πως για να πατησουν καπου οσο ειναι νεοι και ν΄αποκτησουν αυτα που εχει πετυχει η Αννα, χανοντας και θυσιαζοντας ακομη και το πιο απλο που θα επιθυμουσε ενας νοημων ανθρωπος...Το προσωπο τους...την εικονα τους...Μεχρι ποτε θα το κανουν αυτο χωρις να πεσουν σε καταθλιψη ή αλλου ειδους συμπεριφορες;
Να τα δειτε στα χαλια που παραθετετε παραπανω στις φωτογραφιες που παραθετετε...των οποιων δεν ανεβασα εγω στο προσκηνιο αλλα εσεις...και τους χλευαζετε και απο πανω...
Τετοια ειναι η ψυχη σας...και η συνειδηση σας...
Και αντι να βγειτε και ν΄αντιδρασετε με πρακτικους τροπους, υιοθετειτε αυτο που σας πλασσαρουν....
Ο νοων νοητω...
Εγω την αυθεντικοτητα δεν την εξελαβα ακομη...
Ισως ειμαι βαθεια νυχτωμενη...
Ειπαμε, οταν το καζανι βραζει...αφηνουμε και καμμια τρυπα για να βγει ο καπνος....
Edited by - angi on 23/05/2006 01:27:53