- Ισλάμ ... μια θρησκεία "δηλητήριο" - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Από άλλα πράγματα κινδυνεύουν τα χωράφια σου!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:quote:
ΕΛ
Θεωρώ ΑΝΗΘΙΚΟ να βρίζουμε οποιοδήποτε ιερό κείμενο,βιβλίο οποιασδήποτε θρησκείας. Ντροπή ...
Δεν έβρισε κανείς φίλε μου,
και η άποψη (που εγώ πρώτος διατύπωσα)
δε νομίζω να επιδέχεται ... μαθήματα ηθικής.Τώρα αν εσένα το συγκεκριμένο video σε εξιτάρει
ή στην καλύτερη σου προκαλεί κάποιο είδος θαυμασμού,
σαφώς και είναι δικαίωμα σου, και σεβαστό,
αλλα εως εκει !
και όχι να αξιώνεις φίμωση της αντίθετης με τη δική σου άποψηςquote:
Παρακαλώ να πάρουν θέση οι υπεύθυνοι του φόρουμ.
Στην κουβέντα μας συμμετέχει και συντονιστής,
και έχει εκφράσει την άποψη του κι αυτόςκαλή σου ανάσταση...
Hellas at War
Εγώ πάλι είδα ύβρεις προς μια θρησκεία από το ποστ του ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥ
Από την άλλη το να παίρνεις ένα βίντεο φίλε μου με κάτι ακραίο από μια ομάδα ατόμων και να γενικεύεις βάζοντας ένα τίτλο για θέμα όμως "Ισλάμ ... μια θρησκεία "δηλητήριο" το βρίσκω εκτός από υβριστικό και ΑΤΟΠΟ αφού γενικεύεις. Θα μπορούσες να βάλεις ένα ήπιο τίτλο για να θέσεις το θέμα σου. Ο τίτλος σου δείχνει μισαλλοδοξία και προκατάληψη απέναντι σε μια θρησκεία (μικρή μεγάλη δεν έχει σημασία) και κάνεις αυτό που κατηγορείς τους άλλους.
Είναι ξεκάθαρα προσβλητικό ο τίτλος του θέματος αυτού. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ αν θεωρεί ότι ο τίτλος είναι σύμφωνος με τους κανόνες του φόρουμ.
ΕΛ
"Το σύμπαν καταρρέει"
Edited by - ΕΛ on 24/04/2011 02:31:25
quote:
ΕΛ :Θεωρώ ΑΝΗΘΙΚΟ να βρίζουμε οποιοδήποτε ιερό κείμενο,βιβλίο οποιασδήποτε θρησκείας. Ντροπή ...
Για μένα δεν υπάρχει ιερό βιβλίο και επίσης θεωρώ ανήθικο το να υπάρχουν θρησκείες που προσπαθούν να μου ευνουχίσουν το μυαλό μέσα απότα "ιερά" τους βιβλία όπως ακριβώς το τραγικό παιδάκι στο βίντεο .
quote:
Εγώ πάλι είδα ύβρεις προς μια θρησκεία από το ποστ του ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥ
Πως να χαρακτηρίσω ένα βιβλίο που λέει την έμμηνο ρήση των γυναικών "μόλυνση" ,πως να χαρακτηρίσω ένα βιβλίο που με συμβουλεύει να σκοτώσω τους αλλόθρησκους ,πως να χαρακτηρίσω ένα βιβλίο που αντιτίθεται σε κάθε επιστημονική θεώρηση για την δημιουργία του κόσμου κ.α. πολλά ... Οτι πρόκειτε για σαχλαμάρες και ανοησίες είναι δεδομένο ... οτι γράφτηκαν από ανόητους για ανόητους είναι και πάλι δεδομένο . Αν θεωρείς ύβρη αυτό που λέω και όχι ύβρη προς την ανθρώπινη αξιοπρέπεια τα όσα γράφονται εκεί μέσα τότε εισαι άξιος της μοίρας σου ... σε λυπαμαι αλλά δεν έχω δάκρυα για να σε κλάψω ...
Όλες οι θρησκείες ένα σκοπό έχουν μόνο , αυτόν που θα διαβάσεις παράτω μέσα από την ιερή σαχλαμάρα :

Μην αποκαλείς λοιπόν εμένα υβριστή ...

25/4/2011
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
Παίδες μη ξεφεύγετε σε αυτό το τόπικ.
Υπάρχουν κι άλλα να πάμε να τα πούμε!!Αιθεροβάμων...κάτι έλεγα...πρίν...καιρό!!!
Αναμενόμενη η "πρόβλεψη" σου φίλε μου ,
το θέμα θρησκείες εχει απασχολήσει, απασχολεί, και θα συνεχίζει να απασχολεί το φόρουμ μας, μια και ειναι μια κυρίαρχη συνισταμένη, καταλύτης στην πλειοψηφία των θεμάτων μας .
Έτσι λοιπόν σε ενα τόσο σημαντικό θέμα δεν χωράνε περιορισμοί, ή αφορισμοί...
Όλες οι θρησκείες έχουν υποστεί κριτική εδώ μέσα απο ιδρύσεως του φόρουμ , άλλες περισσότερο άλλες λιγότερο (για ευνοήτους λόγους)
Συγχώρεσε με αλλά εξακολουθώ να μην βλέπω τον λόγο να μείνει στο απυρόβλητο η συγκεκριμένη, με μόνο φόβο τον φανατισμού που διακατέχει τους "πιστούς" της ή τους ακριβοδίκαιους υποστηρικτές της .
quote:
ΕΛ
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ αν θεωρεί ότι ο τίτλος είναι σύμφωνος με τους κανόνες του φόρουμ.
Μην κολλάει το μυαλό σου ΕΛ !
σκέψου μόνο σε τι είδους φόρουμ μετέχεις ...
κι αν το ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ, περιμένω με χαρά να καταθέσεις και να συζητήσουμε την άποψη σου περί Ισλάμ,
αλλά να χαρείς, σταμάτα να ζητάς τη φίμωση του θέματος γιατί προσωπικά είμαι αλλεργικός σε κάθε είδους λογοκρισία .....

Περιμένω αυτό τον συντονιστή να πάρει θέση, ελπίζω κάποια στιγμή να γίνει
Όσο για τα άλλα που λες τα βρίσκω πολύ χαμηλού επιπέδου αφού η λογική σου είναι "αφού δεν είναι ιερό βιβλίο για εμένα μπορώ να το ΒΡΙΖΩ άφοβα". Τα ίδια λένε και οι φανατικοί μουλάδες θα ταίριαζε η λογική σου άνετα σε αυτά που βρίζεις.
Γιατί κάθε φορά που ζητώ την παρέμβαση του συντονιστή διαμαρτύρεσαι ? Φοβάσαι κάτι ? Αν πιστεύεις ότι δεν προσβάλλεις κάποιον όπως πιστεύω ότι κάνεις τι διαμαρτύρεσαι ? Το ότι έκανες ένα βίντεο για ένα παιδάκι κατηγορία και μια ολόκληρη θρησκεία, βρίζοντας με το να βάζεις τον τίτλο που έβαλες, πρέπει εγώ να το αφήσω να πέσει κάτω; όχι φίλε μου, η παιδεία μου δεν με αφήνει. Και με κάνει να το πιστεύω 1000 φορές περισσότερο το γεγονός ότι δεν είμαι μουσουλμάνος. Αυτή είναι η Ελληνική παιδεία, του σεβασμού του άλλου και όχι της ύβρης, της κριτικής ναι, όχι της ύβρης.
ΕΛ
"Το σύμπαν καταρρέει"
quote:
Όσο για τα άλλα που λες τα βρίσκω πολύ χαμηλού επιπέδου αφού η λογική σου είναι "αφού δεν είναι ιερό βιβλίο για εμένα μπορώ να το ΒΡΙΖΩ άφοβα". Τα ίδια λένε και οι φανατικοί μουλάδες θα ταίριαζε η λογική σου άνετα σε αυτά που βρίζεις.
λίγο η κρασοκατάνυξη λιγο τα λιπίδια λιγο το χαμηλό μου επίπεδο
δεν με βοηθούν να θυμηθώ πότε είπα εγώ οτι
"αφού δεν είναι ιερό βιβλίο για εμένα μπορώ να το ΒΡΙΖΩ άφοβα"
και κυριότερα πότε έβρισα ?
μπορείς να με διευκολύνεις με ενα quote σε παρακαλώ ?
Και για να τελειώνουμε, αν εχεις να πεις κατι επι του θέματος πες το αλλιώς μην με ερεθίζεις με ανυπόστατα υπονοούμενα
PS
ζήτησε την παρέμβαση όποιου θέλεις με pm ή mail
σε διαχειριστή ή συντονιστή ,
μην γεμίζεις όμως το θέμα με ανούσιες αντιπαραθέσεις !

Αυτό που θέλω να κάνω είναι να σας καλέσω όλους εσάς φίλους και άσχετους «επικριτές» σε μια εκδήλωση που θα γίνει στις 13 Μαΐου με τίτλο «Ισλάμ: Με τα μάτια των Ελλήνων Μουσουλμάνων» μια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί σε Μουσουλμανικό σωματείο οπου το κοινό θα συμμετέχει σε ανοιχτό διάλογο.
Έτσι λοιπόν πάρτε όλες τι ερωτήσεις σας περί Ισλάμ επιμορφωτικές και επιθετικές και ελάτε να μάθετε πέντε έξι πράγματα προτού ανοίξετε το στόμα σας περί Ισλάμ και Κοράνι. Αν δεν θέλετε τότε ελάτε τουλάχιστον να κουβεντιάσουμε σαν άνθρωποι χωρίς προσβολές και χυδαιολογίες.
Για περισσότερες πληροφορίες http://tikaras.files.wordpress.com/2011/04/yellow_glitter_fractal_art.jpg
Άχμαντ Ελντίν
www.islamforgreeks.org
Εκπρόσωπος σωματείου «Ελ Ραχμάν»
Αρθογράφος – Απολογητης – Ιεραπόστολος(Dai) του Ισλάμ