ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΧΑΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ... (Aum... Aμάν... Αμήν) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΧΑΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ... (Aum... Aμάν... Αμήν) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

ΑΦΡΟΔΙΤΗ35 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
Brie BoyΜέλος
18/10/2005, 21:19:38
Έρχονται Χριστούγεννα ... και κάποιες γαλοπούλες κάνουν τις άρρωστες....
TzaZenΝέο Μέλος
21/10/2005, 15:34:04
Eδω παλι τι ειναι;
Το best of;

Jonnie be good μην δειξεις την απαντηση ever!
Θα χασουμε την δουλεια μας ρε!.

Ως γνωστον οι δασκαλοι του Ζen ειναι μεγα απατεωνες.Γιατι ολοι οι μαθητες τους ειναι απατεωνες.

Τελικα εχουν δικιο για σενα ρε μοζ,εισαι θρασυτατος.
Σε παω!
Μεχρι τωρα εσυ και το λαμογιο ειστε τοπ.

Ολοκληρο το τοπικ ειναι Κοαν.Θα το μελετησω και θα επανελθω μαγκες!

σπερα!

Αν θες αφυπνιση βαλε ξυπνητηρι.
ΤΖΑ!ΖΕΝ@2005Π.Χ
22/10/2005, 10:48:38

quote:

Ολοκληρο το τοπικ ειναι Κοαν.

καποιος παλιογερας με εμενταλ και αϊζενχαουερ τοχει πει αυτο μου φαινεται (αν θυμαμαι καλα )

οπως κοαν για καποιους ειναι και αυτο: "ειναι ο TzaZen ο jonniebegood?"

εσυ το εφτιαξες κι ας μην το ξερεις!

εγω ειμαι απλα "σεσημασμενος"

γουελ καμ ειπαμε?

.

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr

22/10/2005, 21:42:03
Πιστεύω ότι έχει γίνει αντιληπτό, πως μερικά από τα ανωτέρω Posts στο παρόν topic,
τα οποία φέρουν την ψηφιακή μου υπογραφή έχουν γραφεί από τον φίλο Deva Parinito (που αυτή την περίοδο τυγχάνει να είναι προσωρινά απενεργοποιημένος ο λογαριασμός του) και στον οποίο εγώ παραχώρησα αυτό το "δικαίωμα" για περιορισμένο χρονικό διάστημα κατόπιν αιτήσεώς του.

όσον αφορά τη δική μου γνώμη για αυτό το topic, αυτή θα σας την πω αν,όταν και εφόσον το διαβάσω ολόκληρο.

-ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ-

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

25/10/2005, 01:51:23

quote:

Έρχονται Χριστούγεννα ... και κάποιες γαλοπούλες κάνουν τις άρρωστες....

εκ Της Υπηρεσιας

εκτακτο ανακοινωθεν!

απεδρασε η φερουσα τον ιο της γριππης των πουλερικων βιετκονγκ-κομιτατζης γαλοπουλα απο τις Οινουσες οπου υπαρχει υπογεια στοα με απευθειας συνδεση κατω απο την λευκη πυραμιδα στην ερημο του Τακλαμακαν, απο οπου εξορμουν οι βετκονγκ-καμικαζι.

εικαζεται οτι η αποστολη της ειναι να βρει μια κορη για να παντρεψει τον ιο της.

.

wendigoΜέλος
25/10/2005, 20:10:21
Καλησπέρα σας, κυρίες και κύριοι.
Διακόπτουμε το πρόγραμμά μας για να σας ανακοινώσουμε τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την ύποπτη εξαφάνιση του ντικρ του jonniebegood.
Έχουμε σύνδεση με την έρημο του τακλαμακάν και τον ανταποκριτή μας Θανάση Τεστικλή. Σε ακούμε Θανάση...
"-Καλησπέρα Σούλα, κυρίες και κύριοι. Μυστήριο καλύπτει την αναφερθείσα εξαφάνιση του ντικρ του διεθνώς γνωστού ψυχοκηπουρού jbg. Εδώ στο τακλαμακάν οι φήμες δίνουν και παίρνουν, καθώς το ντικρ συνδέεται με την εξαφάνιση μυστηριώδους γυναίκας αλλά και με την Κόρη της γρίππης των πουλερικών που ακόμα δεν έχει εντοπισθεί, παρά τις οργανωμένες προσπάθειες του Διεθνούς Οργανισμού Φαρμάκων.

Εδώ πρέπει να πούμε πως δε μας έχουν ανακοινωθεί τα στοιχεία του ντικρ, ούτε καν αν πρόκειται για τασμπί, τακμπίρ ή ταχμίντ.
Πιθανολογείται πως η άγνωστη γυναίκα μαζί με την Κόρη της γρίππης των πουλερικών και το ντικρ έχουν διαφύγει του κλοιού των δυνάμεων της Υπηρεσίας , διαμέσω του δικτύου στοών που συνδέει το τακλαμακάν με την Σπηλιά του Νταβέλη, τους Δελφούς, τα μαγευτικά Σέκλανα και την ψησταριά "Τα 5 αδέλφια και η Λευκή Πυραμίδα".

Ολόκληρη η έρημος βρίσκεται σε κατάσταση πανικού και προβλέπεται να έχουμε μια μακριά νύχτα μπροστά μας.
Θανάσης Τεστικλής από το τακλαμακάν, καληνύχτα σας".

Αυτά είναι και τα πιο πρόσφατα νέα από το μυστήριο που έχει συγκλονίσει την παγκόσμια κοινή γνώμη. Κυρίες και κύριοι, σας αφήνουμε να παρακολουθήσετε τη συνέχεια της δραματικής ταινίας "Οι σούφι του τρόμου". Καληνύχτα σας.

No Method, No Guru, No Teacher

Edited by - wendigo on 25/10/2005 20:13:43

26/10/2005, 02:56:48

.

εννοειται οτι το θελω πισω ολοκληρο το ντικρ μου και σε καλη κατασταση, οπως το δανεισα!

αλλιως απαιτω να μου αγορασει αλλο καινουριο!

απαπα...

δεν ειναι να δανειζεις βιβλιο, μηχανη, κιθαρα, αυτοκινητο, γκομενα, σκαφος, κινητο, διαμερισμα, σωβρακο... (ξεχασα τιποτα αλλο βασικο?) και ντικρ σε κανεναν!

.

force385Μέλος
27/10/2005, 20:21:59
Ρε παιδιά ,

Εδω δεν ειναι η ερημος Τακλαμακαν?
Αν ναι,
θα παρακαλούσα να με ενημερώσετε για,

1. Τους κοντινότερους και τιμιότερους εριφιοπαραγωγούς.

2. Που μπορώ να βρω τον TzaZen

3. Την τρεχουσα ισοτιμια κωνσταντινατου με Θ.Σ.Ω

Ευχαριστώ

27/10/2005, 20:48:48
quote:

(ξεχασα τιποτα αλλο βασικο?) και ντικρ σε κανεναν!

το οπλο αδερφε,το οπλο!

Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!

Edited by - τυχερουλης on 27/10/2005 21:32:22

30/10/2005, 18:42:02
Για να δούμε τώρα τι ψάρια πιάνετε στην μετάφραση...

μεταφράστε αυτό :

bitch and bites

σαϊνια μου, ε σαϊνια μου....

Edited by - galadriel on 30/10/2005 18:43:09

lamogioΜέλος
28/07/2004, 17:23:37
http://www.ict.usc.edu/graphics/parthenongallery/renders/index.html

Ολα τα λεφτα το video

29/07/2004, 17:32:35
Φίλε lamogio, αν πρόσθετες και μερικά (λίγα όχι πολλά) λογάκια στην παρουσίαση του θέματός σου, νομίζω πως θα ήταν για όλους πολύ καλύτερα.

Ναι μεν, εδώ είναι μία θεματική κατηγορία που παρουσιάζουμε σελίδες του διαδικτύου με αντικείμενο που σχετίζεται με αυτό του ESOTERICA, αλλά ένας στοιχειώδης σχολιασμός του τι παρουσιάζουμε, είναι απαραίτητος!!

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

lamogioΜέλος
29/07/2004, 18:01:52
Τι να σχολιάσω ρε Αμαλία;

Είπαν προχτές στις ειδήσεις κάτι γι αυτό αλλά δεν έδειξαν τπτ.
Εχω το βιντεο εδώ και κάμποσο καιρό και είπα να βάλω εδώ τη δ/νση να δουν κι άλλοι.

Είναι οτι τελειότερο και ακριβέστερο έχει γίνει σχετικά με την πλήρη αναπαράσταση του Παρθενώνα, με τα αυθεντικά γλυπτά, τα αυθεντικά χρώματα κλπ.

Εγινε σάρωση με ειδικά μηχανήματα οποιουδήποτε κομματιού υπάρχει οπουδήποτε (μουσείο ακρόπολης, βρεττανικό μουσείο-ελγινεια, ιδιωτικές συλλογές κλπ), συνδυάστηκαν με επιγραφές, αναφορές, περιγραφές, αρχαία κείμενα και να το αποτέλεσμα.

Κι όλα αυτά από ένα ξένο πανεπιστήμιο.

Αυτά.

29/07/2004, 18:56:43
Αν δεν ήταν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, μπορεί και να μην το έλεγαν καν στις ειδήσεις... Το Ελληνικό Πανεπιστήμιο κάνει κάποια ενδιαφέροντα projects αλλά ποιός ασχολείται να μας τα γνωρίσει; Γι' αυτό ακούς κυρίως όταν έχουν εκλογές ή όταν προκληθεί κανένα σκάνδαλο...

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

29/07/2004, 19:06:44
Σε ευχαριστούμε πολύ "ρε" lamogio, για τον σχολιασμό του θέματος.

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!