ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 εμφανίζεται ο Αντίχριστος! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 εμφανίζεται ο Αντίχριστος! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Χρίστος Έλ30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
09/02/2013, 16:02:01
Πιο απλά, γιατί όχι;

Δεν χρειάζεται να υπάρχουν θεϊστές, για να υπάρξουν άθεοι. Αν δεν υπήρχαμε εμείς, εσείς δεν θα είχατε κάποια πιστεύω και πεποιθήσεις; Φυσικά και ναι, θα εξακολουθούσατε να πιστεύετε σε μια πραγματικότητα, στον "φυσικό κόσμο που στερείται μεταφυσικού", στον μερικό ή ολοκληρωτικό υλισμό κτλ...

Τώρα φράσεις όπως "έτσι είναι" ή "είναι γεγονός" είναι μια άποψη, όπως και εγώ έχω δικαίωμα να πω "έτσι είναι" για τις δικά μου πιστεύω. Δεν θέλετε να δεχθείτε ότι οι άθεοι έχουν και αυτοί τα πιστεύω τους, ανεξάρτητα αν υπάρχουν θεϊστές; Πάλι δικαίωμά σας, αλλά θα σας σχολιάσουμε για τις προσπάθειές σας να ταυτίσετε το πείραμα και την παρατήρηση με την αθεϊστική άποψη και ΠΙΣΤΗ σας. Θα σας σχολιάσουμε, όταν προσπαθείτε να παρουσιάσετε την λέξη "πίστη" ως εχθρική και αντίθετη από αυτή του "γεγονότος", της "αλήθειας", της "επιστήμης". Το πείραμα είναι πείραμα και η ερμηνεία ερμηνεία. Δυο διαφορετικά πράγματα.

gewkwnΜέλος
09/02/2013, 18:42:02
Μαλλον εχεις μπερευτει λιγακι φιλε μου
Τα νευρα μαλλον τα εχεις εσυ
μιας που απαντας και στον Eumenis
και λογικα μετα σε εμενα ...

Για να δουμε λοιπον τι μου γραφεις...

στο πρωτο κομματι γραφεις

Μπορεί η αιτιολόγησή μου να μην είναι και η καλύτερη, αλλά κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Το "σαχλαμαρο-αθλιο τέτοιο" δεν μου λέει κάτι.

Όσο για τον άλλο. Αν πιστεύεις ότι αρχίζουν να κλονίζονται τα νεύρα σου, σταμάτα να διαβάζεις καλύτερα τι γράφω. Εγώ δεν έχω πρόβλημα να γράψω το ίδιο πράγμα για χιλιοστή φορά ούτε να ακούσω το ίδιο από εσένα για χιλιοστή φορά, γιατί μπορώ να το παρουσιάσω καλύτερα κάθε φορά.

αυτοανερησαι ή κανω λαθος ;
σκεψου το λιγακι...

παρακατω γραφεις

Αν και δεν με πειράζει, πάλι τα ίδια. Έκανες ξανά το ίδιο λάθος που ανέφερα. Έχεις κολλήσει με την αρνητική έννοια του αθεϊσμού, με το στερητικό "α", δηλαδή την έλλειψη πίστης σε Θεό. Υπάρχει όμως και κάτι άλλο, η "θετική" έννοια! Δεν το λέω εγώ, το λένε συνάδελφοί σου φιλόσοφοι(άθεοι).

Αυτοί οι "ήπιοι και φιλειρηνικοί" άθεοι(ουμανιστές) δεν θέλουν να φαίνονται ως αντιτιθέμενοι και εχθρικοί ενάντια στον θεϊσμό(αν και φανερά αντιφάσκουν σε πολλά σημεία διότι λένε ότι αντιτασσόμαστε). Λένε λοιπόν ότι "άθεος" δεν είναι πάντα το αρνητικό αντίθετο του θεϊσμού, αλλά και αυτός που έχει μια συγκεκριμένη κοσμοαντίληψη και πεποίθηση, πιστεύοντας ότι η μόνη αλήθεια είναι ο φυσικός κόσμος(φυσιοκρατία, φυσικαλισμός). Αν δεν έχετε πεποιθήσεις τότε είστε περισσότερο αγνωστικιστές, όχι άθεοι. Δηλαδή ο αθεϊσμός μπορεί να υπάρχει και πρωτύτερα από τον θεϊσμό, να μην γεννηθεί δηλαδή από αυτόν ως η άρνησή του και ως μια "μη-πίστη". Όλοι έχουν πεποιθήσεις. Με αυτό το κόλπο που κάνετε, προσπαθείτε να μονοπωλήσετε τις ερμηνείες του κόσμου. Δεν θα σας αφήσουμε! Χεχε

Θελω παραπομπες για αυτα που υποστιριζεις
αλλιως ειναι απλα λογια δικα σου !!!
Επειδη δεν καταλαβαινεις τους Αθεους κανεις
ακυρους συσχετισμους!!!
Αγνωνικιστες ;
Αμα σου γραφω οτι δεν καταλαβαινεις τιποτα
απο το θεμα ...
Καλα ρε συ δεν ξερεις οτι ο Αγνωνικιστης
πιστευει σε κατι "ανωτερο" ;
Επισης πρεπει να σου γραψω οτι ο Αθεος
δεν πιστευει σε κατι Ανωτερο!!!
Μου αρεσει που εφυγες απ οτην λογικη του
πιστου και πηγες στον Αγνωνικιστη...

διαβασε τα παρακατω και καταλαβε τα

ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΣΤΟΥΝ
ΑΓΝΩΝΙΚΙΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ
ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΝΩΤΕΡΟ.

Απο εκει και μετα εχεις πολυ λαθος στην προσεγκιση
σου . Μην ξεχνας οτι σαν πιστος ανηκεις σε μια
κατηγορια με τα πιο αντιφατικα χαρακτιριστικα.
Θα σου ξανα-αναφερω το παραδειγμα με την ηλικια
της γης ( πολυ μικρο ) για να σου δειξω την παραλογη
λογικη που εχεις σαν πιστος( αυτο το παραδειγμα επειδη
εισαι Χρηστιανος).

Αυτη την φορα θελω απαντηση !!!
Ποιος εχει δικαιο , η επιστημονικη ιστορικη πλευρα της
θρησκειας του Χρηστιανισμου ή μηπως εχει δικαιο η επιστιμη
χωρις τα "θρησκευτικα " κοματια σε σχεση με την ιλικια
της γης ;
Σκεψου ρε φιλε μου τι παραλογος γινεσαι οταν γραφεις οτι
γινεται να εχεις επιστιμονικη αποψη για κατι οταν περιοριζεις
το πεδιο σου πιστευοντας αυτα τα πραγματα !!!

Γιατι σαν Χρηστιανος δεν γινεται να αποριψεις την επισιμη
θεση του παρτιαρχειου , οποτε εαν ακολουθεις την θεση του
τοτε δεν γινεται να εισαι επιστημονας , εισαι πρωτα χρηστιανος
και μετα ολα τα αλλα .
Το αντιστοιχο γινεται και με τις αλλες θρησκειες ...

παρακατω γραφεις κατι που εχει πολυ πλακα

Επομένως, δεν χρειάζεται να δεχτείς ως αληθινό ή ψεύτικο τον Χριστό, για να πιστέψεις ή όχι στον Αντίχριστο. Μπορείς να πιστέψεις στον Αντίχριστο ή στον Σατανά, χωρίς να δέχεσαι την άποψη ότι εάν δεν υπάρχει ο Θεός, δεν υπάρχει ούτε Σατανάς.

Δεν καταλαβαινεις σιγουρα τι σου γραφω...
Γραφεις τα δικα σου ....
Τις δικες σου φοβιες φιλε μου
κρατα τες για εσενα μην προσπαθεις να τις κολλησεις
σε αλλο ατομο , δεν σε τιμαει αυτο το κολπακι
με τα νυχακια που εβγαλες...

για να δουμε και το τελευταιο...

Το να αρνείται κάποιος μια πίστη, δεν σημαίνει ότι στερείται κάποιας πίστης, όλοι έχουμε πεποιθήσεις. Αυτό που είπες, δηλαδή ότι υπάρχουν περισσότερες αποδείξεις για τα δικά σου πιστεύω(που φυσικά δεν σου αρέσει να αποκαλείς ως "πιστεύω" και "απόψεις" αλλά γεγονότα διότι διακατέχεσαι από εγωϊσμό), είναι η άποψή σου, Η ΠΙΣΤΗ ΣΟΥ και καλά κάνεις να την έχεις, όπως και εγώ έχω ΑΠΟΨΗ ΚΑι ΠΙΣΤΗ.

Το περιεργο με τα "πιστευω" και τις "αποψεις" ( οπως τα χρησιμποιησες φιλε μου) , ειναι οτι στο κομματι του φυσικου κοσμου τα αποδεχεσαι και εσυ , και Φυσικα τα χρησιμοποιεις σε καθημερινη βαση !!!

Η διαφορα μας ειναι οτι εγω δεν αποδεχωμαι καποιο θεο
που δεν μπορεις να αποδειξεις , ε αυτο εαν εσυ το θεωρεις
"πιστη" η το καινουριο που εγραψες "Αγνωνικισμο" τι να σου γραψω;

Εχεις ενα χαλιιιι...

Οποτε φιλε μου πρωτα θα πρεπει να βρεις τι στο καλο αποδεχεσαι
στον φυσικο κοσμο και μετα αφου το συγκινεις με την θρησκεια σου
να δεις τι ακριβως "πιστευεις" δογματικα , τι ακριβως γνωριζεις ,
τι ακριβως εχεις επιγνωση οτι γνωριζεις !!!

Την αποδοχη καποιας "πιστης" που ποτε μα ποτε δεν θα γινει
γνωση εσυ την εχεις αναγαγει σε "αποψη" .
Ενταξει , επιλογη σου ειναι αυτο ,αλλα μην προσπαθεις να μου πεις
οτι αυτο ειναι σωστο , εστω και σαν πιθανοτητα , την στιγμη που δεν θα εισαι σε θεση ουτε εσυ ουτε οι επομενοι πιστοι να το αποδειξετε πρακτικα αυτο !!!

ΥΣ1:
Η εκθρα των θρησκειων με την επιστημη που λες φιλε μου προεκυψε
οταν η δευτερη αρχισε να εξηγει πραγματα και εβγαζε "τα απλυτα"
των θρησκειων, που τοσο καιρο πιστευαν "ΔΟΓΜΑΤΙΚΑ" οι
"πιστοι" .
Προσεξε οτι για παραδειγμα εσυ ξερεις δυο πραγματα γαι την διμιουργια του κοσμου ( την επιστημονικη και την θεολογικη προσεγκιση)δεν γινεται να αποδεχεσαι και τα δυο !!!

Οποτε θεολογικη και επιστημονικη προσεγκιση δεν πανε πακετο.

Αποφασισε τι ακριβως θελεις!!!
Την αποδειξη με τους Δεινοσαυρους
ή
την πιστη με την διμιουργια του κοσμου!!!!

Το πιο αστειο ειναι οτι γραφεις για εγωισμο και αλλα
οταν ο ιδιος σου δεν καταλαβαινεις τι ειναι ο Αθεος
σαν προσεγκιση ,τι ακριβως πιστευεις , ποσο
ακυρο ειναι να εχεις μια προσεγκιση που βασιζεται σε πιστη και
οχι σε αποδιξεις και το πιο "περιεργο" ειναι οτι κανεις
καθημερινα χρηση του συστηματος με τις αποδειξεις ενω
εμενεις να υποστιριζεις την θεση για την πιστη που ερχεται
σε αντιθεση με την καθημερινη σου πρακτικη στην ζωη.

Εγωισμος ειναι φιλε μου μια λογικη που μαλλον ταιριαζει
σε εσενα , μια που με χαρακτιριζεις ετσι επειδη δεν αποδεχομαι την θεση σου , την στιγμη μαλιστα που δεν εχεις κατανοησει το νοημα των λεξεων που εχεις κανει χρηση ,αποριπτωντας καποιες λεξεις κλειδια
στην συζητηση μας (π.χ. Ανθρωπομορφισμος) την στιγμη που το συγκεκριμενο χαρακτιριστικο υπηρχε απο καταβολης του ανθρωπογενη κοσμου.

ΥΣ2:
Πραγματικα εχει πολυ πλακα το γεγονος οτι ερχεστε ενας-ενας...
(Χ.Ε.Υ.Ε.Π.Ο.)
Δεν ξερω εαν με "πιανεις" αλλα εχει πολυ πλακα το γεγονος
πραγματικα πολυ πλακα.

gewkwnΜέλος
09/02/2013, 19:29:32
quote:

Πιο απλά, γιατί όχι;

Δεν χρειάζεται να υπάρχουν θεϊστές, για να υπάρξουν άθεοι. Αν δεν υπήρχαμε εμείς, εσείς δεν θα είχατε κάποια πιστεύω και πεποιθήσεις; Φυσικά και ναι, θα εξακολουθούσατε να πιστεύετε σε μια πραγματικότητα, στον "φυσικό κόσμο που στερείται μεταφυσικού", στον μερικό ή ολοκληρωτικό υλισμό κτλ...

Τώρα φράσεις όπως "έτσι είναι" ή "είναι γεγονός" είναι μια άποψη, όπως και εγώ έχω δικαίωμα να πω "έτσι είναι" για τις δικά μου πιστεύω. Δεν θέλετε να δεχθείτε ότι οι άθεοι έχουν και αυτοί τα πιστεύω τους, ανεξάρτητα αν υπάρχουν θεϊστές; Πάλι δικαίωμά σας, αλλά θα σας σχολιάσουμε για τις προσπάθειές σας να ταυτίσετε το πείραμα και την παρατήρηση με την αθεϊστική άποψη και ΠΙΣΤΗ σας. Θα σας σχολιάσουμε, όταν προσπαθείτε να παρουσιάσετε την λέξη "πίστη" ως εχθρική και αντίθετη από αυτή του "γεγονότος", της "αλήθειας", της "επιστήμης". Το πείραμα είναι πείραμα και η ερμηνεία ερμηνεία. Δυο διαφορετικά πράγματα.

πιο απλα ;
χαχαχαχα
για να δουμε λοιπον...

Εμεις λοιπον φιλε μου εαν δεν υπηρχατε εσεις θα ημασταν καλυτερα
γιατι το συστημα μας δεν εχει δογματικες αρνησεις
εχει επιλογη για γνωση και αποριψη οτι δεν ειναι στα πλασια
της λογικης ( π.χ. οι αντιφασεις της θρησκειας)...

επειδη μαλλον εχεις καταλαβει λαθος καποιες λεξεις
θα μου κανεις την χαρη να ψαξεις την λεξη
ΜΕΤΑ-ΥΛΙΚΑ και μετα να προσαρμοσεις το πρωτο σκελος της λεξης
στην λεξη ΦΥΣΙΚΗ , λανβανωντας υποψιν σου( πολυ ανφιβαλω)
το γιατι εχει ονομαστει ετσι η λεξη μετα-υλικα.

Για να μην σε βαλω σε κοπο η μετα-φυσικη ειναι μια λεξη που
ξεφευγει απο τα ορια της κλασικης φυσικης και οριζεται σαν κατι
μεταφυσικο χωρις ομως να αποκλειεται η μελοντικη του εξηγηση
αστε αυτο να καταστει φυσικο και πρακτικα εξηγησιμο , η εφαρμογες
του δε θα δειξουν οτι η θεωρια πισω απο αυτη την εξηγηση ειναι σωστη !!!
Δεν υπαρχει "θεισμος " για ενα Αθεο φιλε μου , υπαρχιε κατι που απλα δεν εχει εξηγηθει ακομη!!!!
Εαν ψαξεις στην ιστορια των λαων θα δεις οτι οτι δεν μπορουσαν να εξηγησουν του διναν ενα "υπεβατικο" επιπεδο , μεχρι την στιγμη που
αυτα "πεφταν" απ'το βαραθρο του "υπερβατικου" , οταν υπηρχε η εξηγηση.

Στο δευτερο κομαμτι βγαζεις μια εκθρα σε ολους του Αθεους.
Σου εχω εξηγησει οτι ενας Αθεος δεν εχει να χωρισει κατι με
ενα πιστο , την οπτικη που σας προσβαλει την εχετε εσεις
γιατι θεωρητε οτι σαν προσβαλει την "πιστη" σας για τον κοσμο.

Το περιεργο ( για ακομη μια φορα) ειναι οτι γενικα ολη
την προσεγκιση της επιστιμης την αποδεχεστε μεχρι του σημειου
που μπαινει "στα χωραφια" της "πιστης" .

Δεν ειναι δυνατο να αποδεχεστε την λογικη παντου περα απο την
"πιστη" και σε θεματα πιστης να θεωρητε οτι η ερμηνια ειναι λαθος επειδη καταριπτει την ΚΑΘΑΡΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΕΝΙΚΗ αποψη της καθε θρησκειας για τον κοσμο!!!!

Ενα ακομη παραδειγμα για την "επιλεκτικη αποδοχη της επιστημης που κανουνε ολοι οι πιστοι"

Καποιοι Ιαπωνες πιστευουν οτι το τσουναμι το προκαλει ενα
ψαρι-θεος η επιστημη εχει εξηγησει το τι μπορει να προκαλεσει
ενα τσουναμι .
Αυτη την εξηγηση την αποδεχεσαι ετσι δεν ειναι ;

Εκει εχει δικαιο η επιστημη εαν ειχε προς εξεταση
τη Δικια σου θρησκεια τοτε θα ηταν "κακη "
η προσεγκιση της εαν δεν συνφωνουσε με τα "θελω" σου ...
Μακρυα απο τον "κωΛ0" μας και ενταξει η επιστημη ...

ΟΧΙ ΡΕ ΜΑΓΚΑ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΓΚΙΣΗ ΠΟΥ
ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ
ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ !!!!
ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΧΙ ΓΙΑ
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ!!!!

Δεν ταιριαζει θρησκεια και επιστιμη μαζι

Η εκλησια θετει "περιορισμους" ,μχ... ,
καλυτερα "θετει ΠΑΡΟΠΙΔΕΣ" στην αντιλιψη
του κοσμου και λειτουργει σαν επιστημη
κατα παραγκελεια μιας που η ερμηνια θα περασει
μεσα απο "εγκριση" για να βγει στο ευρυ κοινο...

Οποτε ναι φιλε μου ο θεος ( και οποιαδηποτε τετοιο
ον , ενα ή πολλα) δεν εχουν θεση σε επιστημονικη
ερευνα .
Ο σκοπος της επιστιμης δεν ειναι να εχει μαι προσεγκιση
που αλαζει σε "αγνωσται οι βουλε του θεου" , ενιωται
γινεται "ειναι αληγορικο" , και σε καποια αλλα σημεια
υπαρχει ερμηνια .

Ο σκοπος της επιστημης ειναι ενας η εξηγηση και η παραγωγη
πραγματικης γνωσης ,
Πραγμα που ποτε δεν θα κανει η θρησκεια γιατι θα πρεπει
να εξηγησει τα πραγματα που αποδεικνηουν οτι εχει λαθος!!

Επλιζω (για μια ακομη φορα) να καταλαβες τι σου γραφω
δεν ειναι καποια "εγωιστικη" θεση των Αθεων,
ειναι η μη δυνατοτητα των πιστων να καταλαβουν οτι
λογικες που θελουν να "χτυπαει η επιστημη" τις αλλες θρησκειες
στα "κουλα" τους χωρις να κανει το ιδιο σε παραλογες θεσεις της
θρησκειας των πιστων ειναι εκτος μενου για ενα
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ .

Στο κατω-κατω καιεσυ παραδεχτηκες οτι ειναι σωστο να μην
εχει καποιος "προσωπικα πιστευω" στην ερμηνεια.

καλο σου βραδυ

nediBΜέλος
09/02/2013, 19:41:17
Οι δεινοσαυροι δημιουργηθηκαν την 5η ημερα φιλε Χ.Ο

321

09/02/2013, 20:08:45

Xρίστο Ελ, συμφωνώ με αυτό που γράφεις. Και εδώ που τα λέμε είναι τόσο απλή η λογική του.

Παραδείγματος χάριν, το θέμα "εξωγήινοι". Κάποιοι πιστεύουν περισσότερο στην ύπαρξη εξωγήινων, κάποιοι λιγότερο, κάποιοι πιστεύουν απόλυτα, κάποιοι δεν πιστεύουν καθόλου. Όπως και να το κάνουμε, πρόκειται για πίστη, γνώμη, εικασία. Το ίδιο ισχύει και για το πρόβλημα του "Θεού". Οι θεϊστές πιστεύουν στο Θείο, οι αθεϊστές δεν πιστεύουν. Είναι όμως τόσο πολλά τα δεδομένα και οι πληροφορίες που λείπουν από το φτωχό μας το μυαλό που αν ειμασταν πραγματικά ορθολογιστές και χωρίς "κανένα πιστεύω" θα λέγαμε πολύ απλά "δεν ξέρω αν υπάρχει Θεός". Όπως εκείνος ο Υπερ-υπολογιστής σε ένα βιβλίο του Ισαάκ Ασίμοφ που όταν τον ρωτάει ο πρωταγωνιστής εάν υπάρχει Θεός εκείνος απαντά "δεν υπάρχουν επαρκείς πληροφορίες για την απάντηση του ερωτήματος"...

Το πρόβλημα λοιπόν ξεκινάει όταν η πίστη ενός θεϊστή ή ενός άθεου μετατρέπεται σε "ακλόνητη βεβαιότητα" και "γνώση". Την βεβαιότητα του "πιστού" για τον Θεό την βλέπουμε παντού γύρω μας...την βλέπουμε διαχρονικά στην ιστορία...το ίδιο όμως ισχύει και για πολλούς άθεους. Έχουν σχηματίσει μία απόλυτη γνώμη περί μη-ύπαρξης θεού και εξαπατούν τον εαυτό τους θεωρώντας ότι δεν πρόκειται για πίστη αλλά για γνώση...

Ο "σωστός" όμως άθεος είναι εκ φύσεως σκεπτικιστής και συνεπώς απαντάει ως εξής: με τα μέχρι τώρα επιστημονικά δεοδομένα δεν φαίνεται να προκύπτει ουδεμία απόδειξη περί ύπαρξης "Θεού". Σου λέει δηλαδή ότι "δεν αποκλείω τελικά να υπάρχει κάτι (μιας και η Επιστήμη μας έχει ακόμα πάρα πολλά να μάθει), αλλά από τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν προκύπτει κάτι τέτοιο".

Όταν όμως ακούς κάποιον "ορθολογιστή" να διατείνεται με πάθος ότι "Θεός δεν υπάρχει" τότε καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για "πιστό" πρώτης τάξεως

09/02/2013, 21:33:26
Συγγνώμη αλλά λέω να μην χαλάσουμε το θέμα, αλλά να φτιάξουμε κάποια στιγμή ένα σχετικά με τον αθεϊσμό - θεϊσμό.

Αλλά είχα σκοπό να αποδείξω με μια πρόταση μονάχα πως ο αθεϊσμός ΚΑΙ είναι πίστη(πίστη για μένα δεν είναι κάτι κακό) ΚΑΙ σφάλει ως πίστη. Ετοιμαστείτε...

Ο αθεϊσμός ΠΙΣΤΕΥΕΙ πως η ζωή προήλθε από μη ζωή και πως η νοημοσύνη προέκυψε από την έλλειψη νοημοσύνης.

Δεν επεξηγώ, περιμένω να δω τί κατανόησε ο καθένας!

09/02/2013, 21:54:06
quote:

Μπουρμπούτσαλα..!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

09/02/2013, 22:16:19
Πολύ φιλόδοξο σε βρίσκω με μία πρόταση να επιχειρείς να καταρρίψεις τα πιστεύω ενός αθεϊστή...
gewkwnΜέλος
09/02/2013, 23:16:40
quote:

Συγγνώμη αλλά λέω να μην χαλάσουμε το θέμα, αλλά να φτιάξουμε κάποια στιγμή ένα σχετικά με τον αθεϊσμό - θεϊσμό.

Αλλά είχα σκοπό να αποδείξω με μια πρόταση μονάχα πως ο αθεϊσμός ΚΑΙ είναι πίστη(πίστη για μένα δεν είναι κάτι κακό) ΚΑΙ σφάλει ως πίστη. Ετοιμαστείτε...

Ο αθεϊσμός ΠΙΣΤΕΥΕΙ πως η ζωή προήλθε από μη ζωή και πως η νοημοσύνη προέκυψε από την έλλειψη νοημοσύνης.

Παλι "πιστη" ;

χαχαχαχα

Περιμενω να δω τι πως θα αποδειξεις
την προταση που εθεσες ...

ΥΣ: βλεπω οτι το θεμα "επιστημη-θρησκεια"
δεν το ανεφερες ,να υποθεσω οτι δεχεσαι
την προσεγκιση μου;

nediBΜέλος
10/02/2013, 00:10:29
quote:

Τέλεια τα πες!!Ολα αυτα βεβαια ισχυουν μεχρι η <<ανοημων ανευ ζωης>>,αποκτήση ονομα
φουφουτος;;;εωσφορος;;;μιχαλολιακος;;;
κατι τελος παντων

321