ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑΣ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑΣ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

Αίολος61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
23/09/2017, 17:57:33
Ξεκίνα από τα πιο βασικά. Ρώτα τον για την χρήση της "εις άτοπον απαγωγής"* ας πούμε. Αυτή που κάποτε έκανε το λάθος και πήγε βόλτα στο σπίτι του Πύραυλου, εκείνος την απήγαγε και έκτοτε αγνοείται.

Στην επόμενη μπούρδα πάντως που θα γραφεί, περιμένω επισυναπτόμενη και φωτοτυπία του πτυχίου φυσικής του πατήρ Ιωάννη Κωστώφ. Ελπίζω να μην είσαι σαν αυτά του Δρ. Μουρούδη

* αυτή που χρησιμοποίησε για να αποδείξει την κοσμογονική πρόταση του Ωρολογίου του Μέγα

Abyssus Abyssum Invocat

23/09/2017, 18:38:02
quote:
Ναι καλά ονειρέψου....άνοιξε κανά βιβλίο βρε τρελοκομείο, τα ευρήματα των γεωλόγων έχουν χρονολογήσει την Γη στα 4,5 δις. χρόνια, άρα η ηλικία του σύμπαντος είναι εξ'ορισμού μεγαλύτερη.
Οι γεωλόγοι που επικαλήσαι, πριν 50 χρόνια, τα είχανε κάνει μπάχαλο για τα αίτια των σεισμών, διότι αγνοούσαν τις τεκτονικές πλάκες.
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι τώρα δεν αγνοούν ή δεν κάνουν λάθος σε κάτι;

Edited by - Αίολος on 23/09/2017 18:51:15

23/09/2017, 19:11:52
...επίσης οι γεωλόγοι αδυνατούν να εξηγήσουν την δημιουργία από την Γη ενός αδρανούς μετάλλου όπως ο χρυσός.
Σίγουρα δεν τα γνωρίζουν όλα...

23/09/2017, 19:52:39
Αγαπητοι μου, εχω εισελθει και παλαιοτερα στο φορουμ και θυμουμαι να εισαστε αυστηροι με αρκετους λογικους συνομιλητες.
Τοτε υπηρχε πολυς κοσμος και συζητουσε.
Ισως τωρα ο ..θεος των φορουμ σας επεδαψιλευσε μια ..ποινη να λειπουν οι τοτε συνομιλητες καποιου επιπεδου, και να φθασατε να ..συνδιαλεγεσθε με εναν βασιλακη που αν δε λεει κατι δικο του, τοτε κοτσανολογει..
Θα μειδιουν παλιοι συνομιλητες αν διαβαζουνν.
Αυτα δεν τα λεω με κακια, αν και εφαγα κατι μπαν στο παρελθον,δικαιως ομως διοτι εφταιγα.

:-)

23/09/2017, 20:32:42
;

24/09/2017, 07:59:58
quote:
Ναι καλά ονειρέψου....άνοιξε κανά βιβλίο βρε τρελοκομείο, τα ευρήματα των γεωλόγων έχουν χρονολογήσει την Γη στα 4,5 δις. χρόνια, άρα η ηλικία του σύμπαντος είναι εξ'ορισμού μεγαλύτερη.

Οι Γεωλόγοι βγάζουν τα συμπεράσματα τους σύμφωνα με τα μέσα που τους διαθέτει η τεχνολογία της εποχής τους, στο παρελθόν ας πούμε μπορεί να έβγαζαν την ηλικία της γης στα 1 δις. χρόνια κάποια άλλη στιγμή στο μέλλον ίσως την βγάλουν στα 20 δις. χρόνια.
Το ίδιο συμβαίνει και με την σύσταση της ύλης τώρα μας λένε για πρωτόνια, νετρόνια, ηλεκτρόνια πριν απο 100 χρόνια δεν τα γνώριζαν, στο μέλλον ίσως ανακαλύψουν περισσότερα υποσωματίδια.

24/09/2017, 12:02:44

Έλα μην Βασιλακίζετε...καμία σχέση. Η Επιστήμη δεν ξύπνησε ξαφνικά ένα πρωί και αποφάσισε να ανακοινώσει έναν αριθμό. Η γνώση που σταδιακά απέκτησε είναι αποτέλεσμα μιας μακράς πορείας δύο αιώνων. Όλα τα ευρήματα σε Γη και Σελήνη (πέτρες, μετεωρίτες από 'Αρη κτλ.) δείχνουν πλέον την ίδια ηλικία για τη Γη και το Ηλιακό σύστημα. Και ακόμα και αν συμβεί κάποιο τεράστιο 'θαύμα' που ανατρέψει ένα σωρό δεδομένα τότε αυτό θα επιμηκύνει και άλλο την ηλικία προς το άπειρο (και επουδενί δεν θα την μικρύνει).

Καταλαβαίνω ότι για στρατευμένα μυαλά όπως ο Βασιλάκης που υπηρετούν (και πιθανόν και να κονομάνε από) αυτά τα αστεία παραμύθια και δόγματα του παρελθόντος είναι πολύ δύσκολο να αποδεχτούν την αλήθεια...πώς να αποδεχτείς την επιστημονική αλήθεια όταν το φτωχό σου το μυαλουδάκι έχει μάθει να χωρίζει την ιστορία του Κόσμου σε δύο εποχές (προ Χριστού και μετά Χριστόν)...πώς να το χωνέψεις ότι η ιστορία της ανθρωπότητας τα τελευταία 2.000 χρόνια είναι ένα τίποτα μπροστά στο παρελθόν...είναι ποτέ δυνατόν; Όταν πρόκειται για τον κλονισμό μίας θεμελιώδους βεβαιότητας (και το επακόλουθο σοκ) το ανθρώπινο μυαλό είναι προγραμματισμένο να τελεί σε άρνηση...είναι ικανό να χτυπάει το πόδι κάτω με μανία φωνάζοντας διαρκώς ότι ο γάιδαρος πετάει

24/09/2017, 14:50:16
quote:

Ισως τωρα ο ..θεος των φορουμ σας επεδαψιλευσε μια ..ποινη να λειπουν οι τοτε συνομιλητες καποιου επιπεδου, και να φθασατε να ..συνδιαλεγεσθε με εναν βασιλακη που αν δε λεει κατι δικο του, τοτε κοτσανολογει..

Ας πούμε λοιπόν ότι έχεις ένα σκύλο στην αυλή σου. Και στην αυλή σου επίσης βρίσκεται μια λεμονιά, πάνω στην οποία έχει σκαρφαλώσει μια γάτα, που έκανε το λάθος να περάσει, χωρίς να ξέρει τα κατατόπια. Εσύ κάθεσαι στο γραφείο σου και δουλεύεις, και απέξω ακούς "γουβ γουβ γουβ" συνέχεια. Που και που βάζεις καμιά φωνή 'Έι!', 'Σούτ!', στο τέλος μπορεί να πεις και τίποτα γραφικό, όπως "Σιωπή! Έτσι κι έρθω έξω φουκαρά μου...". Ο σκύλος ακούγοντας τη φωνή σου που και που, σταματάει το γάβγισμα, έχοντας φυσικά τα μάτια στη γάτα. Περιμένει πως και πως αυτή να κατέβει από το δέντρο... Ένας που ακούει το σκηνικό, μπορεί να χαμογελάσει, μπορεί ακόμα και να αποκτήσει την ψευδαίσθηση ότι ο σκύλος σου καταλαβαίνει τι του λες, ή ακόμα και ότι τον μαλώνεις στα αλήθεια. Εκείνος απλά σταματάει επειδή του κινείς την προσοχή και μετά από λίγο ξαναρχίζει. Γιατί είναι αναγκασμένος να το κάνει, τον κινεί το ένστικτο. Το συμπέρασμα από το παράδειγμα αυτό εφαρμόζεται και εδώ μέσα.

Abyssus Abyssum Invocat

24/09/2017, 15:40:59
quote:

quote:

kost:

13,8 δισεκατομμύρια χρόνια είναι η ηλικία του κόσμου.

Μα φίλε kost, αυτή τη χρονολόγηση τη δίνει η «επιστήμη». Έλα όμως που δεν έχει μόνο αυτή τη χρονολόγηση!

Ας δούμε λοιπόν, και μια ποικιλία διαφορετικών χρονολογήσεών της, για το ίδιο θέμα:

http://www.iefimerida.gr/news/194591/telika-pos-dimioyrgithike-sympan-nea-theoria-aporriptei-big-bang

quote:
…το σύμπαν έχει άπειρη ηλικία…

Συνεχίζουμε:

http://www.sciencenews.gr/index.php/%CE%91%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AF%CE%B1/15-%CE%95%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%95%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/645-%CE%97-%CE%B7%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%8D%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%82

quote:
Σε προηγούμενες εκτιμήσεις, η ηλικία του Σύμπαντος υπολογιζόταν… Το 1997… στα 15 δισεκατομμύρια χρόνια.
Αυτή η εκτίμηση περιπλέχθηκε τα τελευταία χρόνια όταν οι αστρονόμοι… υπολόγισαν την ηλικία του Σύμπαντος, περίπου στα 13 με 14 δισεκατομμύρια χρόνια

Δηλαδή σε ένα μικρό χρονικό διάστημα, η χρονολόγηση του 1997 = 15 δισεκατομμύρια χρόνια, υπέστη έκπτωση στη μεγαλύτερη τιμή της 2 δισεκατομμύρια χρόνια!!!!!!!!!!!!!
Αλλά άξιο παρατηρήσεως είναι, ότι τα νούμερα όσο περνάει ο καιρός, αντί να αυξάνουν, παίρνουν την κατηφόρα.

Σύμφωνα με τα παραπάνω δεδομένα μετά την παρέλευση 96 ετών, τα 13 δισεκατομμύρια χρόνια, μπορεί να μειωθούν στο 1 δισεκατομμύριο χρόνια, και έπεται η συνεχής καθοδική πορεία

Αλλά ας κοιτάξουμε και εδώ http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=64620

quote:
Με τιμή 45 (Sandage), το Σύμπαν έχει ηλικία 18 δισεκατομμύρια έτη. Με τιμή 85 (de Vaucouleurs), έχει ηλικία μόλις 8 δισεκατομμύρια έτη.

Λοιπόν, όταν η «επιστήμη» θέλει να χρονολογήσει ένα θέμα, και αραδιάζει με άπειρη διαφορά ορισμένους χρονολογικούς αριθμούς, σημαίνει, όχι μόνο ότι ΔΕΝ έχει χρονολογική θέση για αυτό το θέμα, αλλά και ότι ΓΕΝΙΚΑ δεν ξέρει να χρονολογεί, με συνέπεια να μη μπορεί να κλονίσει την επιστημονικά τεκμηριωμένη χρονολογική θέση της Ορθόδοξης Εκκλησίας: http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=1&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=12364

quote:

kost:

τα ευρήματα των γεωλόγων έχουν χρονολογήσει την Γη στα 4,5 δις. χρόνια

Φίλε kost, αν η «επιστήμη» ήξερε να χρονολογήσει τη Γη, θα ήξερε να χρονολογήσει και το σύμπαν.
Οι παρατιθέμενες αναφορές απόδειξαν ότι η «επιστήμη» δεν ξέρει να χρονολογεί.

Οπότε η τάχα χρονολόγησή της σχετικά με την ηλικία της γης στα 4,5 δις. χρόνια, είναι ένα από τα πάμπολλα χρονολογικά παραμύθια της, με φυσική συνέπεια να είναι τελείως άνευ σημασίας.

Όσες απεγνωσμένες προσπάθειες και να κάνεις για να στηρίξεις το «πανεπιστήμιο» και το παράγωγό του την «επιστήμη», θα πέφτει στο κενό, μιας και αυτά έχουν σωριασθεί πλέον.

Και έχε υπ’ όψη σου, ότι τα κάτω, καμιά «επιστήμη» δεν θα μπορέσει εσαεί να αμφισβητήσει:

quote:
Λοιπόν, όταν η «επιστήμη» θέλει να χρονολογήσει ένα θέμα, και αραδιάζει με άπειρη διαφορά ορισμένους χρονολογικούς αριθμούς, σημαίνει, όχι μόνο ότι ΔΕΝ έχει χρονολογική θέση για αυτό το θέμα, αλλά και ότι ΓΕΝΙΚΑ δεν ξέρει να χρονολογεί, με συνέπεια να μη μπορεί να κλονίσει την επιστημονικά τεκμηριωμένη χρονολογική θέση της Ορθόδοξης Εκκλησίας: http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=1&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=12364

24/09/2017, 15:50:52
Κι όπως θα παρατηρήσεις φίλη Asiret_ose, μετά από κάθε "σουτ!" το γαβ-γαβ επανέρχεται δριμύτερο. Όπως καταλαβαίνεις, το συγκεκριμένο αδέσποτο θεωρεί πια ότι έγινε οικόσιτο και σκούζει συνεχώς για φαγητό. Οι νόμοι υπέρ των κατοικίδιων έχουν γίνει αβάσταχτοι για τους παραβάτες ("μπαμ" και 30-χίλιαρο πάει η ταρίφα - για όσους δεν ξέρουν). Τα βιβλία του πατήρ Κωστώφ πρέπει να συνεχίσουν να πουλάνε, και το αναγνωστικό τους κοινό, ο πάτος της τροφικής αλυσίδας του παπαδαριού, ζορίζονται λόγω κρίσης. Οπότε ο συγγραφέας, ο εκδότης ή άντε οι παρατρεχάμενοι στη χειρότερη, έχουν έργο να επιτελέσουν.

Abyssus Abyssum Invocat

thebest2008Νέο Μέλος
03/09/2008, 21:10:40
Πιστεύετε ότι κάποιος μπορεί να είναι νεκρός και να μην το έχει συνειδητοποιήσει???????
Θα σας διηγηθώ τη δική μου ιστορία.Πριν περίπου 4 χρόνια στο πρώτο έτος της σχολής με χτύπησε ένα αυτοκίνητο.Δεν έπαθα απολύτως τίποτα,με πήγαν νοσοκομείο για προληπτικούς και μόνο λόγους,έκανα εξετάσεις,μόνο πονούσε η μέση μου για 2 μέρες.
Λίγο καιρό αργότερα άρχισα να παρατηρώ πως ενώ ήμουν 18,δεν ήμουν τόσο ανεπτυγμένος για την ηλικία μου,πράγμα που το παρατηρώ ως σήμερα...για έναν περίεργο λόγο έχω ελάχιστα γένια,ενώ είμαι ακόμα 60 κιλά κ 1,75 ύψος...Επιπλέον παντού περνάω απαρατήρητος,δεν έχω φίλους,εκτός από περιστασιακές παρέες,δεν έχω ούτε σεξουαλική ζωή
Όταν μιλάω σε κάποιον χρειάζεται αρκετή ώρα για να με προσέξει.Όταν πάω supermarket πρέπει να τους φωνάξω για να με εξυπηρετήσουν,το ίδιο και στα fast food!!!!!!Ακόμα και μερικοί καλλιτέχνες που είχα την τύχη να γνωρίσω,με πρόσεξαν μετά από ώρα.Τελευταία ούτε οι γονείς μου δεν μου δίνουν σημασία,λέω πχ στη μάνα μου όταν έρχεται σπίτι μου να μου βάλει φαγητό και αυτή μπορεί να κοιμάται,μετά από ώρα μπορεί να μου μιλήσει!!!!!!!Κατά τ'άλλα είμαι ένα φυσιολογικό άτομο,τρώω κανονικά,πάω τουαλέτα,κοιμάμαι κανονικά,πάω πανεπιστήμιο....Μήπως όλα αυτά τα βλέπω επειδή θέλω να τα βλέπω,μήπως τελικά είμαι νεκρός και δεν το έχω συνειδητοποιήσει?Τουλάχιστον οι περισσότεροι έτσι με αντιμετωπίζουν!Μπορεί να θέλω έναν ψυχολόγο...κατά 99,9% πιστεύω πως είμαι ζωντανός.....Εσείς τι πιστεύετε????????
DnikeΝέο Μέλος
03/09/2008, 21:27:24
Σαν λάτρης του οτιδήποτε έχει σχέση με επιστημονική φαντασία δηλώνω ήδη φαν σου! Τρομερή ιστορία!! Απλά αν ήσουν νεκρός θα είχες σημάδια αποσύνθεσης και η οποιαδήποτε σχέση σου με το εσωτέρικα θα ήταν επειδή ίσως ήσουν πρωταγωνιστικό πνεύμα σε ιστορίες με ποτηράκι! Μάλλον φίλε μου είναι το στυλάκι σου να περνάς απαρατήρητος, δοκίμασε να αλλάξεις χτένισμα και ντύσιμο, άλλαξε και την μουσική που ακούς και όλοι θα αρχίσουν να σε κοιτάνε διαφορετικά!
Ντύσου γυναικεία πχ και αν η μάνα σου συνεχίσει να είναι το ίδιο αδιάφορη τότε σίγουρα κάποιος από τους δυο σας δεν ζει! χοχοχο
Υ.Γ αν δεν σε παίρνει είδηση και η γκόμενα, ειδικά την ώρα του σεξ να το κοιτάξεις πιο σοβαρά! ¨)
thebest2008Νέο Μέλος
04/09/2008, 13:56:32
Γενικά είμαι trendy όσο μπορώ,ντύνομαι ακριβά και με μάρκες.αλλά sport ντύσιμο!!!!!!Δεν περνάω απαρατήρητος την ώρα του sex γιατί πολύ απλά δεν έχει τύχει ποτέ!Επιπλέον έχω διαβάσει μια ιστορία σε ένα site με αστικούς μύθους ότι ήταν ο μικρός Γιαννάκης και κάθε μέρα που πήγαινε στο σχολείο δεν τον παρατηρούσε κανείς,μόνο οι γονείς του τον έβλεπαν σπίτι & τελικά αυτός και οι γονείς του ήταν νεκροί!!!!!!!!!!!!!
DnikeΝέο Μέλος
04/09/2008, 14:40:17
Φίλε μου νομίζω ότι ο μοναδικός τρόπος με τον οποίο θα μπορέσεις να προσδιορίσεις με σαφήνεια τον εαυτό σου απέναντι στον κόσμο είναι η σύναψη σχέσης. Είσαι σε μια ηλικία πλέον που θα έπρεπε να είχες ήδη μια σχέση. Η απουσία της είναι αυτή που σε μπερδεύει ..σε κάνει να μην πιστεύεις, όχι μονο στις δυνατότητές σου, αλλά ακόμα και στην ίδια σου την ζωή. Το ότι δεν πιστεύεις 100% στο ότι είσαι ζωντανός δείχνει ένα βαθύ υπαρξιακό σοκ. Το οποίο μπορεί να βαθύνει ακόμα περισσότερο εάν αφήσεις τον χρόνο να κυλήσει έτσι! Για μένα η μόνη λύση στο πρόβλημά σου δεν είναι ούτε τα φάρμακα, ούτε ο ψυχίατρος..Ερωτεύσου ! Στο προηγούμενο ποστ μου σε εσένα σου έκανα λίγη πλάκα..εδώ μιλάω σοβαρά και θα ήθελα να διαβάσουμε όλοι μας και άλλες γνώμες! )(
RankettΜέλος
04/09/2008, 15:21:59
quote:
thebest2008
Γενικά είμαι trendy όσο μπορώ,ντύνομαι ακριβά και με μάρκες.αλλά sport ντύσιμο!!!!!!

Δεν ξέρω κατά πόσο το ντύσιμο παίζει ρόλο. Στην Ελλάδα ίσως πολύ.

Προσωπικά πάντως θα προτιμούσα να ήμουν στη θέση σου και να περνούσα απαρατήρητος. Παρά το ότι είμαι λίγο πιο ψηλός αλλά και πιο ελαφρύς απ' ό,τι εσύ, και παρά το ότι ντύνομαι απλά, συχνά νιώθω από άβολα ως άσχημα όταν αντιλαμβάνομαι ότι έλκω βλέμματα πάνω μου, ειδικά όταν είναι από άτομα πολύ νεαρότερα από μένα.

quote:
thebest2008
Δεν περνάω απαρατήρητος την ώρα του sex γιατί πολύ απλά δεν έχει τύχει ποτέ!

Ίσως αυτό να έχει σχέση με το πρόβλημά σου. Ποια ακριβώς σχέση μόνο εσύ μπορείς να ξέρεις.

Αν και ίσως θα έπρεπε να σε παροτρύνω να αποκτήσεις σεξουαλική εμπειρία, εντούτοις δε θα το πράξω γιατί ο καθένας μας είναι διαφορετικός, ειδικά σε τέτοια θέματα. Θυμάμαι τις δικές μου πρώτες επαφές που ήταν πραγματικά συγκλονιστικές για τις ψυχικές και βιολογικές μου ισσοροπίες, παρά το ότι ήμουν ήδη 21-22. Εννοείται ότι μετά από αυτό δε θα το συνιστούσα σε άτομα κάτω από αυτήν την ηλικία. Τα πράγματα όμως δεν είναι έτσι γιατί όπως προείπα διαφέρουμε πολύ στην αντιμετώπιση αυτού του θέματος.

Και ένα τελευταίο, απλά από περιέργεια: λες ότι δεν έχεις φίλους. Αυτό αποτελεί επιλογή δική σου ή είναι μονόδρομος που είσαι αναγκασμένος να ακολουθήσεις;

RankettΜέλος
04/09/2008, 15:55:03
quote:
thebest2008
Μπορεί να θέλω έναν ψυχολόγο...κατά 99,9% πιστεύω πως είμαι ζωντανός.....Εσείς τι πιστεύετε????????

Ξέχασα να απαντήσω στο βασικότερο: το ότι γράφεις εδώ είναι η απόδειξη ότι είσαι ζωντανός. Ειδάλλως θα είχαμε "χτυπήσει" παγκόσμια πρωτιά.

Απλά προσπάθησε να αποκτήσεις καλύτερη επαφή/σχέση με το περιβάλλον σου. Αν νομίζεις ότι δυσκολεύεσαι τόσο που μπορεί να χρειάζεσαι βοήθεια, τότε φοβάμαι ότι δύσκολα θα την βρεις εδώ. Σε τέτοιες περιπτώσεις είναι σημαντική η ζωντανή και άμεση ανθρώπινη επαφή.

RankettΜέλος
04/09/2008, 19:23:17
quote:

Λίγο καιρό αργότερα άρχισα να παρατηρώ πως ενώ ήμουν 18,δεν ήμουν τόσο ανεπτυγμένος για την ηλικία μου,πράγμα που το παρατηρώ ως σήμερα...για έναν περίεργο λόγο έχω ελάχιστα γένια,ενώ είμαι ακόμα 60 κιλά κ 1,75 ύψος...Επιπλέον παντού περνάω απαρατήρητος,δεν έχω φίλους,εκτός από περιστασιακές παρέες,δεν έχω ούτε σεξουαλική ζωή

Ένα-ένα τα θυμάμαι. Δεν μας λες πόσων ετών είσαι σήμερα. Ας πούμε ότι είσαι 20. Στην ηλικία αυτή, με 175 cm ύψος και 60 kg μάζα, είσαι φυσιολογικότατος. Έχεις BMI 19.6, κάτι που είναι εντελώς φυσιολογικό.

Τα ελάχιστα γένια μπορεί να σημαίνουν κάτι μπορεί και όχι. Υπάρχουν και άλλα άτομα στην οικογένεια με περιορισμένη τριχοφυΐα, ειδικά στο πρόσωπο; Αν ναι, μπορεί να υπάρχει κληρονομική προδιάθεση.

Επίσης, έχεις συχνά φαντασιώσεις και διάθεση για... σεξ; Έχεις αυθόρμητες στύσεις και, το σημαντικότερο, συχνές αν όχι συστηματικές πρωινές στύσεις; Αν οι απαντήσεις σου είναι αρνητικές, τότε το πρώτο πράγμα που θα έπρεπε να ελέγξεις είναι τα επίπεδα της τεστοστερόνης στο αίμα σου. Ειδικά αν η απάντησή σου στην ακόλουθη ερώτηση είναι καταφατική: περνάς περιόδους κατάθλιψης, ή τουλάχιστον περιόδους κατά τις οποίες χάνεις το ενδιαφέρον σου για τις χαρές της ζωής;

04/09/2008, 21:40:01
Εαν ειναι 20-22.δεν ειναι παραξενο αν δεν εχει ακομη αυξημενη τριχοφυια,υπαρχουν αγορια που πετανε τριχες στα 24-25,ενω πριν ειχαν μια εδω και μια εκει.
Επειδη αυτα τα εχω κατακαποιον τροπο περασει με εναν συμμαθητη μου,ο οποιος ειχε φτασει τα ορια να κανει ακροτητες γιανα τραβηξει την προσοχη ακομη και της μανας του,φοβαμαι πως ειναι καταθλιψη αυτο που εχει,και μαλιστα χωρις λογο.
Απορω ομως για ενα πραγμα.Ακομη κι αν δεν ετυχε να κανεις σχεση,δεν ειχες την επιθυμια να ενωσεις το κορμι σου με μια γυναικα;στην αναγκη να πληρωσεις!
Ειναι κατι αλλο που δεν μας λες;περα απο το ατυχημα που ειχες,ηταν ολα ενταξει στην εφηβεια σου;αδελφια εχεις;γιατι αν εισαι μοναχοπαιδι,την απαντηση στα ερωτηματα σου την εχω ηδη
04/09/2008, 21:54:47
Δεν νομιζω να μην εχεις αυτοπεποιθηση,αν δεν ειχες,δεν θα φορουσες ακριβες μαρκες ρουχα,μηπως εχεις παραπανω αυτοπεποιθηση απο αυτη που θα επρεπε,σε σημειο να εισαι κατα καποιον τροπο"επιλεκτικος"ωστε να καταληγεις μονος και να συμβιβαζεσαι μονο με περιστασιακες παρεες;
Μηπως"απαιτεις"την προσοχη σε σημειο που να μοιαζει πως την"επαιτεις";
Και για να χαριτολογησω και λιγο,μηπως εισαι Λεων;
thebest2008Νέο Μέλος
04/09/2008, 22:06:47
Λοιπόν έχω μια αδερφή μικρότερη που σπουδάζει νομική...σε μένα έδιναν όμως ενδιαφέρον οι δικοί μου!!!!!!!!!!Επιθυμία για sex έχω,αλλά με κοπέλα στην ηλικία μου,όχι με ιερόδουλη,θέλω να μου μείνει...Γενικά οι περισσότερες φοιτητριες είναι ιερόδουλες και δεν βρίσκω καλή κοπέλα,έχουν χαλάσει γενικά....αυτή με την οποία τα έχω 1 μήνα και ξεκίνησε πριν 2 χρόνια σαν φιλία,δεν έχουμε κάνει ακόμα κάτι σεξουαλικό,και πάντα κάτι τυχαίνει και δεν βλεπόμαστε!!!!Και από φίλους κάνω περιστασιακές παρέες γιατί αρκετοί που ήξερα από παλιά παίρνουν τώρα ναρκωτικά και έχω φοβηθεί φυσικά για να μην μπλέξω!Παλιότερα έκανα με αυτούς,χωρίς να τους έχω καταλάβει,τώρα με έχει επηρεάσει αυτό και είμαι πολύ κλειστός!Με την κοπέλα μου και με τις φίλες της πάντως βγαίνουμε 5-6 φορές το χρόνο για μπουζούκια στην Αθήνα & για καφέ βγαίναμε ως τον Ιούνιο,τώρα εξεταστική και τα γνωστά!!!!!!Αυτές μόνο με πρόσεχαν,να είναι νεκρές το αποκλείω?????????Εγώ έθεσα αυτό το θέμα για να πω για τις στιγμές που νιώθω "νεκρός"...Αυτό που έχει αλλάξει πριν και μετά το ατύχημα είναι ότι πριν είχα φίλους και βγαίναμε συχνά,τώρα ελάχιστα!