- ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ 3 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Γράφει =
" Αρχικά εφανέρωσα την ακαταμάχητη ανάγκη της πολυδύναμης βριμούς τους απόγονους και των γηγενών τα αόρατα έργα. Αυτοί οι γηγενείς απετύπωσαν από τον ουρανό, το ολέθριο σπέρμα απόπου εγεννήθη και το προηγούμενο γενος των ανθρώπων που κατοικούσε πάντοτε εις την απέραντο γη.
Ακόμα έκαμα λογο και δια της Δήμητρος την περιπλάνηση και δια το μεγάλο πένθος της δια την Περσεφόνη και δια την δικαιοσύνη που θέτει τους νόμους"
Ο Ορφέας έζησε και κύρηξε τον λόγο του Θεόυ πριν από τον Τρωικό Πόλεμο (1300π.Χ) Εκείνη την εποχή οι Ελληνες ταξίδευαν μέχρι τις ακτές της Ν.Αμερικής για να συγκεντρώσουν όπλα και χρυσάφι από τους συμμάχους και αποικίες τους ώστε να πολεμήσουν τους Τρώες (βάρβαρους).
Μέσα σε αυτά τα κείμενα περιγράφεται ένα ταξίδι έξω από τις στήλες του Ηρακλέους (Γιβραλτάρ) στον μεγάλο ωκεανό. Είναι ο Διόδωρος Σικελιώτης που ήταν πρώτος να εντοπίσει αυτή την λεπτομέρεια και σήμερα είναι πολλοί οι μελετητες που πιστεύουν ότι ο Ιασων έφτασε μεχρι την Βραζιλία.
Στα ΑΡΓΟΝΑΥΤΙΚΑ του διαβάζουμε να του λέει ο Ιάσων =
"Ορφέα, αγαπτητέ υιε της Καλλιοπης και του Οιάγρου που βασιλεύεις εις την Βιστονία. Εγώ ανήκω εις τους ΜΙΝΥΑΣ και μέσα μου έχω εξαιρετικό αίμα"
Στα κείμενα του Μανεθώνα αναφέρονται οι Μινύες ως ιδρυτές της τελευταίας Φαραωνικής δυναστείας με το όνομα ΜΗΝΕΣ που είχαν έρθει από την μακρινή θάλασσα. Αυτό τι σας λέει?????????
Κα ας μην ξαχνάμε ότι ο Ορφέας αναφέρει στην συγκέντρωση των Αργοναυτών ότι είδε και την τριπλή και ένδοξη γενεά του Ερμή. Τον σπουδαίο Ελληνα Θεολόγο, θεμελιωτή του Μονοθεισμού. Μεταγενέστερα όμως λεηλάτησαν τον λόγο και το έργο του οι μαθητές του Ομήρου και του Ησίοδου.
mc
Για να μην δημιουργηθεί κανενός είδους παρανόηση, και για να είμαστε σίγουροι ότι μιλάμε για το ίδιο άτομο, σκανάρισα το Βιογραφικό του Κωνσταντίνου Χασάπη από το Εγκυκλοπαιδικό Λεξικό του "ΗΛΙΟΥ" (τόμος ΚΓ΄, σελ. 521):

Φιλικά
Κηφεύς
Ου τα πάντα τοις πάσι ρητά.

Στο επόμενο μήνυμα η συνέχεια...
Κηφεύς

...στο επόμενο μήνυμα η συνέχεια και το τέλος...
Κηφεύς

Φιλικά
Κηφεύς
Κανένα πρόβλημα με τα θέσεις σου, αφού μπορείς να τις αποδείξεις ΠΕΡΑ από τα γραφόμενα ενός κειμένου το οποίο το έραψαν το 600 π.χ. περίπου...
Μπορείς να τα αποδείξεις π.χ. με αρχαιολογικά ευρήματα, έτσι δεν είναι;;;
Πας γυρεύοντας !
Δεν έχω χρόνο τώρα γιατί φεύγω.
Την απάντηση μου (είτε την θες είτε όχι) θα την πάρεις αργά το βράδυ, ανεξάρτητα απ'ό,τι θα σου απαντήσει ή όχι, η Υπάτια.
Κηφεύς
quote:
Δεν είναι καθόλου άκομψο σαν σχόλιο.
Τυγχάνει να το έχω διαβάσει το βιβλίο και είναι ειλικρινά ένα βιβλίο φανταστικής λογοτεχνίας και μάλιστα κακής...
Η σειρά DragonLance από την άλλη (και ιδιαίτερα το "Ο μύθος του Χούμα") είναι πραγματικά υπέροχη...
Από την άλλη βέβαια, ποτέ δεν έχω καταφερθεί εναντίων ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ όπως ο Λάζος ή ο Ηλιόπουλος, οι οποίοι αποδεικνύουν η τουλάχιστον δεικνύουν τις σκέψεις τους και στο πως κατάληξαν σε αυτές... Μία αναφορά σε ένα βιβλίο ή σε ένα έπος, δεν τους είναι αρκετό...
Δεν μίλησα για το νόημα του σχολίου σε σχέση με το βιβλίο (είναι δικαίωμά σου η όποια άποψη), αλλά για τον τρόπο που εκφράστηκες.
Σού ήταν δύσκολο να γράψεις αυτό που έγραψες τώρα προκειμένου να εκφράσεις την αντίθεσή σου;;;
Επίσης γνωρίζω ότι οι απόψεις σου για κάποιους συγγραφείς-ερευνητές, είναι εντελώς απαξιωτικές, επειδή απλά δεν συμφωνούν μ' αυτούς που εσύ δέχεσαι και θεωρείς σωστούς.
Δεν θα μπω σε διάλογο που δεν καταλήγει κάπου (έχει ξαναγίνει αυτό σε άλλη ενότητα), αλλά θέλω να σου θυμίσω ότι ευρήματα έρχονται στην επιφάνεια καθημερινά και αλλάζουν τις γνώσεις μας, αν βέβαια περάσουν απ' το επιστημονικό κατεστημένο.
Επίσης θεωρώ ότι δεν είμαστε σε θέση να θεωρούμε ότι αυτά που έχουμε βρεί μας οδηγούν σε ασφαλείς γνώσεις και μας δίνουν ανάγλυφη εικόνα του ιστορίας κόσμου και, τέλος, δεν είμαστε βέβαιοι ότι αυτά που έχουμε ανακαλύψει, είναι και το μεγαλύτερο μέρος των υπαρχόντων.
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
http://www.mindfloga.blogspot.com/
Edited by - γιαπετ on 16/03/2009 16:59:40
quote:
ypatia8:
Ο Ορφέας όπως κάθε μεγάλος ιερέας στους αρχαίους ναούς δίδασκε στους ανθρώπους της εποχής του αρκετά για την ύπαρξη και διαστάσεις του συμπαντικού χάους. Μέσα από τους ύμνους του μας αποκαλύπτει ότι ήταν ιερέας του ΗΛΙΟΥ όπως και ο ΙΗΣΟΥΣ.
Kαι καλά για τον Ορφέα!........αλλά για τον Ιησού? Πως σου ήρθε?
quote:
ypatia8:
Ο Ορφέας έζησε και κύρηξε τον λόγο του Θεόυ πριν από τον Τρωικό Πόλεμο (1300π.Χ) Εκείνη την εποχή οι Ελληνες ταξίδευαν μέχρι τις ακτές της Ν.Αμερικής για να συγκεντρώσουν όπλα και χρυσάφι από τους συμμάχους και αποικίες τους ώστε να πολεμήσουν τους Τρώες (βάρβαρους).
Που τα διάβασες αυτά? Γιατί οι Τρώες βάρβαροι? Μιλούσαν την ίδια γλώσσα με τους Αχαιούς, είχαν τα ίδια ήθη κι έθιμα, λάτρευαν τους ίδιους θεούς............από που κι ως που βάρβαροι?
Ποιος μαρτυρεί ότι έτρεχαν στην Ν. Αμερική? Ο πόλεμος έγινε με τους Τρώες για το μάμαλο της εποχής! και όχι για το πιπί της Ελένης! Είπαμε το μ..... σέρνει καράβια.....αλλά μέχρι ενός σημείου.....αλίμονο εάν έτρεχαν (οι Ιθακιώτες για παράδειγμα), επειδή απέκτησε κέρατο ο Μενέλαος.
Τη στιγμή λοιπόν που θα έτρεχαν για χρυσό σε συμμάχους στη Ν. Αμερική.....αυτό από μόνο του σημαίνει ότι στο εμπόριο την τότε εποχή υπήρχαν πολλοί δρόμοι! Για ποιό λόγο λοιπόν να τα έβαζαν με τους Τρώες? αφού μπορούσαν και από αλλού να μαζέψουν το μάμαλο? Απλή λογική.
Και γιατί να πάνε να πάρουν το χρυσάφι του Πρίαμου και όχι των άλλων στη Ν. Αμερική?
Αυτά τα παραμύθια για μικρά παιδιά είναι μια χαρά.......αλλά για εμάς τους μεγάλους λίγο υπερβολικά δε νομίζεις?
Εκτός και εάν ο Όμηρος γράφει κάπου και για τους Νότιοαμερικάνους .....και το διάβασες μόνο εσύ.

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
quote:
Επίσης γνωρίζω ότι οι απόψεις σου για κάποιους συγγραφείς-ερευνητές, είναι εντελώς απαξιωτικές, επειδή απλά δεν συμφωνούν μ' αυτούς που εσύ δέχεσαι και θεωρείς σωστούς.
γιάπετ,
Άλλο διαφωνώ, άλλο γράφω παραμύθια της Χαλιμάς, διαστρεβλώνοντας στοιχεία, θέτοντας ως βάσεις μη αποδεδειγμένα στοιχεία ή γράφοντας απλώς ότι επειδή το γράφει ο τάδε αρχαίος Έλληνας (όπως με τον Ορφέα) άρα είναι αλήθεια...
Αυτοί οι άνθρωποι γράφουν παραμύθια για τους πιστούς και μόνο και σε αυτό είμαι αντίθετος...
quote:
Ο Ορφέας έζησε και κύρηξε τον λόγο του Θεόυ πριν από τον Τρωικό Πόλεμο (1300π.Χ)
ΟΡΙΣΤΕ;;;
Χριστιανός ή Εβραίος ήταν ο ιεραπόστολος Ορφέας;
quote:
Και γιατί να πάνε να πάρουν το χρυσάφι του Πρίαμου και όχι των άλλων στη Ν. Αμερική?
Έλα βρε europaios2 - απλό είναι...
Το σχέδιο είχε ως εξής: πρώτα παίρνεις το χρυσάφι του γείτονα, μετά του πιο μακρινού (Αίγυπτο) και μετά της Ν. Αμερικής...
Έλα όμως που στην Αίγυπτο έφαγαν πόρτα και τους χάλασαν τα σχέδια...

Παραθέτω το link για να διαβάσουν το βιβλίο όσοι δεν έχουν πρόσβαση σε αυτό (δεν νομίζω να υφίσταται copyright πια). Όποιος το διαβάσει θα δει ότι ο αστρονόμος Χασάπης δίνει δύο ημερομηνίες στις οποίες η εαρινή ισημερία ήταν στον Ταύρο. η μία το 1.366 π.Χ και η άλλη το 11.835 π.Χ και φυσικά διαλέγει την πρώτη. Ο Πασσάς όμως παρότι τον χρησιμοποιεί σαν πηγή διαλέγει τη δεύτερη!
http://rapidshare.com/files/84757604/TA_ORFIKA.pdf
Υ.Γ Χωρίς να έχει αυτό σχέση με την αξία του ή μη ως κείμενο, τα ευχαριστήρια στους πρωτεργάτες της χούντας στην τελευταία σελίδα μας ξενίζουν σήμερα. Ο ίδιος ο Ιωάννης Πασσάς είχε επίσης ύποπτες σχέσεις με τους συνταγματάρχες.
Edited by - veritas on 16/03/2009 22:11:34
quote:
OANNHSEA :
Δεν είναι καθόλου άκομψο σαν σχόλιο.
Με την αχαρακτήριστη συμπεριφορά σου έχω ήδη ασχοληθεί και σε παλαιότερα μηνύματά μου . Δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθώ πάλι .
quote:
OANNHSEA:
Τυγχάνει να το έχω διαβάσει το βιβλίο και είναι ειλικρινά ένα βιβλίο φανταστικής λογοτεχνίας και μάλιστα κακής...
Επειδή τυγχάνει , λοιπόν , να το έχεις διαβάσει , ενώ εγώ (όπως και πολλοί άλλοι) , δεν τυγχάνει να το έχομε διαβάσει , γιατί δεν έκανες τον κόπο να μας πεις με δυο – τρείς φράσεις τους βασικούς λόγους για τους οποίους το θεωρείς αναξιόπιστο ;
quote:
OANNHSEA:
Από την άλλη βέβαια, ποτέ δεν έχω καταφερθεί εναντίων ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ όπως ο Λάζος ή ο Ηλιόπουλος, οι οποίοι αποδεικνύουν η τουλάχιστον δεικνύουν τις σκέψεις τους και στο πως κατάληξαν σε αυτές...
Ενώ ο Κωνσταντίνος Χασάπης δεν είναι ένας παγκοσμίως αναγνωρισμένος Επιστήμων που με το έργο του έχει τιμήσει την Ελλάδα ;
quote:
OANNHSEA:
Στην συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε ένα μικρό έπος, το οποίο μπορεί να χαρακτηριστεί και θρησκευτικό …
Ποιο είναι το μικρό έπος ;
«Τα Αργοναυτικά» ; ή η « Οδύσσεια» ;
Και έχεις και σοβαρή άποψη επ’αυτού (του … μικρού έπους …) :
quote:
OANNHSEA:
… και το οποίο:
α) ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ από την συρραφή δεκάδων κομματιών που τα τραγουδούσαν οι αοιδοί στην Αττική (και όχι σε όλη την Ελλάδα) και δεν γράφτηκε από ένα άτομο... Άρα λοιπόν ο Ηρόδοτος (κομμάτια του οποίου έχουν αποδειχτεί σαν αληθινά) έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να λέει την αλήθεια...
Μόνο ένας φανατικός ανθέλληνας θα έγραφε αυτά που έγραψες εσύ !
quote:
OANNHSEA:
Σσσστ...
Agnostic ντροπή!!! Τολμάς να αμφισβητείς ότι οι ελληνοκεντρικές διάνοιες δεν χρησιμοποιούν την λογική;;; Ότι οι ελληνοκεντρικές διάνοιες δεν έχουν χειροπιαστές αποδείξεις για αυτά που γράφουν;
Α, πα, πα, πα, πα...
Edited by - OANNHSEA on 16/03/2009 09:42:59
Τι είδες στους Έλληνες και αναφώνησες όλο … θαυμασμό :
Α , πα πά …
Άκουσε φίλε …
Πρώτα απ’όλα και πάνω απ’όλα εγώ είμαι Έλληνας .
Μισέλληνες σαν και σένα ούτε θέλω να τους ξέρω .
Κηφεύς
quote:
Κηφέας:
Ενώ ο Κωνσταντίνος Χασάπης δεν είναι ένας παγκοσμίως αναγνωρισμένος Επιστήμων που με το έργο του έχει τιμήσει την Ελλάδα ;
Mε το συγκεκριμένο έργο?
quote:
Κηφέας:
Μόνο ένας φανατικός ανθέλληνας θα έγραφε αυτά που έγραψες εσύ !
Μα είναι η αλήθεια αγαπητέ Κηφέα. Συρραφή από διάφορους είναι τα Ορφικά.
quote:
Κηφέας:
Άκουσε φίλε …Πρώτα απ’όλα και πάνω απ’όλα εγώ είμαι Έλληνας .
Γιατί είναι μισέλληνας? Επειδή δεν πιστεύει σε κάτι που δεν έχει αποδειχτεί?
Τον Ορφέα τον τοποθετούν σε διάφορες χρονολογίες, μόνο στο google, να κοιτάξεις θα βρείς ένα σωρό χρονολογίες.
Πήγε στον Άδη, ήρθε, πήγε σε όλο τον κόσμο.......... αλλά ούτε ο Όμηρος το ήξερε ούτε ο Ησίοδος.
Από εκεί και έπειτα ευφάνταστοι συγγραφείς με στόχο και αυτοί το μάμαλο.........γράφουν άρες μάρες κουκουνάρες.

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
quote:
Mε το συγκεκριμένο έργο?
Και με το συγκεκριμένο έργο. Η παράθεση του Βιογραφικού του που έκανα τα επεξηγεί αυτά.
quote:
Μα είναι η αλήθεια αγαπητέ Κηφέα. Συρραφή από διάφορους είναι τα Ορφικά.
Εάν προκύπτει αυτό από αξιόπιστη πηγή θα το δεχθώ, χωρίς όμως αυτό να μεταβάλλει την αξία του έργου.
quote:
Γιατί είναι μισέλληνας? Επειδή δεν πιστεύει σε κάτι που δεν έχει αποδειχτεί?
Ήμουν εντελώς σαφής στο μήνυμά μου. Στο κάτω - κάτω δεν το είπα για σένα.
Κηφεύς
quote:
Εάν προκύπτει αυτό από αξιόπιστη πηγή θα το δεχθώ, χωρίς όμως αυτό να μεταβάλλει την αξία του έργου.
Μα αυτό είναι απλό...
Για διάβασε πιο πάνω και θα δεις ότι δεν το έγραψα εγώ πρώτη φορά - άρα ή είναι και άλλοι ανθέλληνες εδώ ή γράφουν την αλήθεια...
Το ίδιο όμως έχει γίνει και με τα Ομηρικά έπη...
Είναι κομμάτια συρραμμένα της ίδια εποχής από τα ποιήματα που απάγγελλαν οι αοιδοί...
quote:
Ποιο είναι το μικρό έπος ;
Μα τα Ορφικά...
quote:
Πρώτα απ’όλα και πάνω απ’όλα εγώ είμαι Έλληνας .
Και πιστεύεις την κάθε αηδία που θα πετάξει ο κάθε λαλημένος επειδή είσαι Έλληνας;
Δηλαδή επειδή είσαι Έλληνας δεν θα ζητάς καθόλου αποδείξεις για τις διάφορες παπαριές του κάθε ενός και θα πιστεύεις χωρίς να τις ελέγξεις;
Και μισέλληνας είναι αυτός που λέει: ρε βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει, λένε αηδίες οι ψυχοπαθείς...
Αν είναι έτσι...
Να αρχίσουμε τα παραμύθια να αισθάνεστε Έλληνες μέχρι το μεδούλι:
Λοιπόν οι Έλληνες το 4000π.χ. είχαν φτιάξει διαστημόπλοια και έκαναν βόλτες στο ηλιακό σύστημα, είχαν φτιάξει τεράστιες υπόγειες πόλεις για να προφυλαχτούν από τον πυρηνικό πόλεμο των Λεμουρίων και είχαν φτιάξει και στρατιές από πολεμικά ρομπότ τα οποία έκρυψαν κάτω από την Πεντέλη...
Εντάξει; Σας το ανύψωσα λίγο το Ελληνικό συναίσθημα;
Υπάρχει και η "μέση οδός". Η "Χρυσή τομή".
Εμείς, όμως, (ευτυχώς μόνο μερικοί), "βάζουμε τα χέρια μας και βγάζουμε τα μάτια μας".
Κηφεύς
quote:
OANNHSEA:
Λοιπόν οι Έλληνες το 4000π.χ. είχαν φτιάξει διαστημόπλοια και έκαναν βόλτες στο ηλιακό σύστημα, είχαν φτιάξει τεράστιες υπόγειες πόλεις για να προφυλαχτούν από τον πυρηνικό πόλεμο των Λεμουρίων και είχαν φτιάξει και στρατιές από πολεμικά ρομπότ τα οποία έκρυψαν κάτω από την Πεντέλη...
To λέει κι ο Λιάκος!!! Έτσι είναι τα πράγματα.
Το επιβεβεβιώνει κι ο Φουράκης, ο εκπρόσωπος των ΕΛ.
quote:
Κηφεύς:
Δεν χρειάζεται να κινούμαστε στα άκρα.Υπάρχει και η "μέση οδός". Η "Χρυσή τομή".
Εμείς, όμως, (ευτυχώς μόνο μερικοί), "βάζουμε τα χέρια μας και βγάζουμε τα μάτια μας".
Λοιπόν οι Έλληνες το 2000 π.χ. είχαν φτιάξει κάποια διαστημόπλοια και έκαναν λίγες βόλτες σε τμήμα του ηλιακού σύστηματος, είχαν φτιάξει μεγάλες ημυπόγειες- πόλεις για να προφυλαχτούν από τον συμβατικό πόλεμο των Λεμουρίων και είχαν φτιάξει και στρατιές από πολεμικά άρματα, τα οποία έκρυψαν κάτω ίσωςαπό την Πεντέλη... ![]()

Edited by - europaios2 on 17/03/2009 10:22:30
quote:
Δεν χρειάζεται να κινούμαστε στα άκρα.
Υπάρχει και η "μέση οδός". Η "Χρυσή τομή".
Θα διαφωνήσω κάθετα (και ίσως και οριζόντια)...
Υπάρχει μόνο η οδός της απόδειξης και της λογικής...
Μπορεί π.χ. να λέει ο Χασάπης ότι με βάση τα ουράνια δεδομένα βρήκε το τάδε, αλλά δεν είναι αρχαιολόγος για να φέρει αρχαιολογικές αποδείξεις για τα γραφόμενα του...
Άρα λοιπόν και ο Πασάς και ο κάθε Πασάς δεν αποδεικνύουν τα γραφόμενά τους: απλώς πετάνε μία ιδέα η οποία φαίνεται λογική, αλλά ΔΕΝ μπορεί να αποδειχτεί από καμία άλλη επιστήμη - και η διατροφολογία που ανέπτυξα λίγο πιο πάνω είναι μία από αυτές...
Ακόμα και εάν κάποιος ψάξει στο δύκτιο, θα βρει ότι σχεδόν όλες αυτές οι θεωρίες βασίζονται είτε στον Πασά, είτε άλλους ελάχιστους (κάτω από πέντε) ανθρώπους με παρόμοιες απόψεις!!!
Τελικά η όλη "ιδέα" βασίζεται μόνο πάνω σε μερικές ιδέες ανθρώπων που μας βολεύουν...
Edited by - OANNHSEA on 17/03/2009 10:56:46
Μπορεί ο OANNHSEA να μου την "σπάει" καμμιά φορά γιατί θέλει σώνει και καλά να μου σκοτώσει τον δράκο από το παραμύθι μου, πάντως ανθέλληνα δεν θα τολμούσα ποτέ να τον χαρακτηρίσω.......
quote:
[quote]ypatia8:
ΟΠου τα διάβασες αυτά? Γιατί οι Τρώες βάρβαροι? Μιλούσαν την ίδια γλώσσα με τους Αχαιούς, είχαν τα ίδια ήθη κι έθιμα, λάτρευαν τους ίδιους θεούς............από που κι ως που βάρβαροι?
Τη στιγμή λοιπόν που θα έτρεχαν για χρυσό σε συμμάχους στη Ν. Αμερική.....αυτό από μόνο του σημαίνει ότι στο εμπόριο την τότε εποχή υπήρχαν πολλοί δρόμοι!
[
"καλά αν δεν ήταν οι Τρώες υποχθόνιοι σαν τα αφεντικά τους γιατί λάτρευαν τον θεό ποντικό. Ξέρεις να λάτρευαν κανένα θεό ποντικό στην Ελλάδα;
Επίσης ποιανών δούλος ήταν ο Πρίαμος πριν τον ελευθερώσει ο Ηρακλής; Μπορεί να μιλούσαν και Ελληνικά αλλά Έλληνες δεν ήταν σε καμία περίπτωση. Πολυεθνική κοινωνία πες μου να το ψιλοδεχτώ όχι όμως Έλληνες.
Αν είχαν πολλούς δρόμους για εμπόριο και βέβαια είχαν, αν έχεις καθόλου διαβάσεις ότι ακόμη και είδος Μετρό διέθεταν με κέντρο την Μεγάλη Πυραμίδα.
Η ιστορία είναι ένα μεγάλο PUZZLE-ΓΡΙΦΟΣ που μόνο μερικοί έχουν καταφέρει να φθάσουν και κάτι άλλο !!!!!δεν θα έπρεπε να ξεχνάμε τα λόγια του ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΥ
ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΡΏΠΙΝΑ ΕΊΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ........
Και όλα αυτά Ευρωπαίε είναι με άποψη Μαθηματικής Ακρίβειας και η Υπατία ήταν μανούλα σε αυτόν τον τομέα......
Καλή σας Νύχτα.... Εμείς εδώ στην Αυστραλία την νύχτα κοιμώμαστε δεν κάνουμε ιδεολογικό πόλεμο ας τον κάνουν αυτοί που ξέρουν τι εστί βαρβαρότητα και αν η βαρβαρότητα χρειάζεται να εκφράζεται με λόγια, δηλαδή συγκεκριμένη γλώσσα είτε αυτή είναι ελληνική, Αχαική, ή φοινικική???????
Φίλοι μου δεν υπάρχουν βρώμικες λέξεις ή βάρβαρες γλώσσες, το μυαλό, η σκέψη και οι πράξεις των ανθρώπων είναι που εκφράζουν την βαρβαρότητα μιας φυλής.
![]()
![]()
![]()
mc