- Η σημασία της Θυσίας και της Ανάστασης του Ιησού στην σωτηρία του ανθρώπου - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
ΣΕΡΑΠΙΣΕίναι προφανές που ο Κηφέας βρίσκεται πολύ ψηλά στην τροφική αλυσίδα του παρόντος οικοσυστήματος.
Ωστόσο, κι εντελώς μεταξύ μας, προτιμάς να συναγελάζεσαι με την panpam και τη liamn?
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
quote:Οταν δεν καταλαβαίνετε κάτι, δείξτε τουλάχιστον, τον δέοντα σεβασμό και ζητήστε εξήγηση, με ταπεινοφροσύνη και όχι κελαϊδίσματα τύπου panpam και Μαραντόνα του κώλου.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Νομίζω ότι έχω αρχίσει να μπερδεύομαι
Δε πιστεύω αυτά που διαβάζω !!!
Ο ένας μιλα για τροφική αλυσίδα και ο άλλος για "δεοντα σεβασμό" και ταπεινοφροσύνη
Τωρα σοβαρά μιλάτε ή θέλετε να βάλω τα γέλια
Τι ακρινώς αντιπροσωπεύει ο Κηφεύς ;;;;!!!!!!!!
Καποιο είδος Θεού που πρέπει να σέβομαι και να δείχνω ταπεινοφροσύνη !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μηπως θα πρέπει να του υποβάλλω και τα σεβη μου ή μήπως ακόμη καλύτερα θα πρέπει να τον προσκυνήσω;; !!!!!!!!!!!!!!
Και τι ακριβώς σημαίνει αυτό το "είναι αρχηγος της τροφικής αλυσιδας"
ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ Η ΝΑ ΦΩΝΑΞΩ ΚΑΝΑ ΤΡΕΛΟΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΛΟΥς
Μεχρι τωρα νομιζα ότι οι χριστιανοι ήταν οι τρελοί του φόρουμ , αλλά τωρα διαπιστώνω ότι εδω μεσα κυκλοφορεί τρέλα διαφόρων ειδών
Δε κατάλαβα τι εννοείς DSM ,ούτε τι ρόλο ακριβώς παίζεις ή νομίζεις ότι παίζεις ;;;
Εισαι καποιο είδος αγγέλου που υπηρετείς τον αρχάγγελο κηφέα ;;
Kι απο πότε σου εδωσα εγω το δικαιωμα να μου υποδέιξεις με ποιούς θα συναγελάζομαι ή όχι ;;
Κι απο πότε θα πρέπει να ενταχθώ σε ομάδες τύπου "ή είσαι μαζί μας ή είσαι εναντίον μας" ;;
Καποιοι νομίζω εδω μεσα εχετε χασει τελείως την ισορροπία και παραπαίετε μεταξύ παράνοιας και ζουρλομανδυα
Για σοβαρευτείτε ρε όλοι σας λεω εγω
Κι εσυ φίλε Νικομαχε πας καλα ;;
Σεβασμο και ταπεινοφροσύνη ;;;;;!!!!!!!!!!!!!!!
Ποιός είσαι ρε φίλε να σου δείξω σεβασμο και ταπεινοφροσύνη ,Ο θεός;
Συγγνώμη αλλά για βοηθειστε με να καταλαβω
Εχετε κάνει καποιο είδος σέκτας εδω μεσα με θεο σας τον Κηφεα και τον προσκυνατε ;;
Και μαλιστα προτρεπετε νε τον προσσκυνησω κι εγω με "σεβασμό¨" και "ταπεινοφροσύνη" ;;;
Δε σας τα είπανε καλά αγαπητοί φίλοι
Αν νομίζετε ότι εγω θα ενταχθώ σε ομάδες σαν στρατιώτης, θα προσκυνάω τον αρχηγό και θα πολεμω τους αντιπαλους μαλλον χρειάζεστε ψυχοθεραπεια
Τι διαβαζω ρε πούστη μου εδω μεσα
Ελπίζω να μην κατάλαβα καλά και να εχω παρεξήγησει
Ειλικρινά το ελπίζω γιατί αλλιως νιώθω ήδη μια ναυτία στο στομαχι και μια ταση προς έμετο
.
Ο λατρεύων τους θεούς λατρεύει τον θεόν
Κάθε υπόσταση προθεσιακά φέρεται μεθεκτικά πρός την ανώτερή της ώστε να καταστεί εντελέστερη
quote:
ΣΕΡΑΠΙΣ
Ξαναδιάβασέ τα όλα. Αυτά τα τελευταία. Κι αν έχεις την καλή διάθεση, ψάξε κι αυτούς που μιλάνε για ομάδες. Πολύ στραβά το πήρες. Και μάλλον δεν μπήκες στον κόπο να καταλάβεις τί παίζει.
quote:quote:
ΣΕΡΑΠΙΣΕίναι προφανές που ο Κηφέας βρίσκεται πολύ ψηλά στην τροφική αλυσίδα του παρόντος οικοσυστήματος.
Ωστόσο, κι εντελώς μεταξύ μας, προτιμάς να συναγελάζεσαι με την panpam και τη liamn?
quote:Οταν δεν καταλαβαίνετε κάτι, δείξτε τουλάχιστον, τον δέοντα σεβασμό και ζητήστε εξήγηση, με ταπεινοφροσύνη και όχι κελαϊδίσματα τύπου panpam και Μαραντόνα του κώλου.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Νομίζω ότι έχω αρχίσει να μπερδεύομαι
Δε πιστεύω αυτά που διαβάζω !!!
Ο ένας μιλα για τροφική αλυσίδα και ο άλλος για "δεοντα σεβασμό" και ταπεινοφροσύνη
Τωρα σοβαρά μιλάτε ή θέλετε να βάλω τα γέλια
Τι ακρινώς αντιπροσωπεύει ο Κηφεύς ;;;;!!!!!!!!
Καποιο είδος Θεού που πρέπει να σέβομαι και να δείχνω ταπεινοφροσύνη !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μηπως θα πρέπει να του υποβάλλω και τα σεβη μου ή μήπως ακόμη καλύτερα θα πρέπει να τον προσκυνήσω;; !!!!!!!!!!!!!!
Και τι ακριβώς σημαίνει αυτό το "είναι αρχηγος της τροφικής αλυσιδας"
ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ Η ΝΑ ΦΩΝΑΞΩ ΚΑΝΑ ΤΡΕΛΟΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΛΟΥς
Μεχρι τωρα νομιζα ότι οι χριστιανοι ήταν οι τρελοί του φόρουμ , αλλά τωρα διαπιστώνω ότι εδω μεσα κυκλοφορεί τρέλα διαφόρων ειδών
Δε κατάλαβα τι εννοείς DSM ,ούτε τι ρόλο ακριβώς παίζεις ή νομίζεις ότι παίζεις ;;;
Εισαι καποιο είδος αγγέλου που υπηρετείς τον αρχάγγελο κηφέα ;;
Kι απο πότε σου εδωσα εγω το δικαιωμα να μου υποδέιξεις με ποιούς θα συναγελάζομαι ή όχι ;;
Κι απο πότε θα πρέπει να ενταχθώ σε ομάδες τύπου "ή είσαι μαζί μας ή είσαι εναντίον μας" ;;
Καποιοι νομίζω εδω μεσα εχετε χασει τελείως την ισορροπία και παραπαίετε μεταξύ παράνοιας και ζουρλομανδυα
Για σοβαρευτείτε ρε όλοι σας λεω εγω
Κι εσυ φίλε Νικομαχε πας καλα ;;
Σεβασμο και ταπεινοφροσύνη ;;;;;!!!!!!!!!!!!!!!
Συγγνώμη αλλά για βοηθειστε με να καταλαβω
Εχετε κάνει καποιο είδος σέκτας εδω μεσα με θεο σας τον Κηφεα και τον προσκυνατε ;;
Και μαλιστα προτρεπετε νε τον προσσκυνησω κι εγω με "σεβασμό¨" και "ταπεινοφροσύνη" ;;;
Δε σας τα είπανε καλά αγαπητοί φίλοι
Αν νομίζετε ότι εγω θα ενταχθώ σε ομάδες σαν στρατιώτης, θα προσκυνάω τον αρχηγό και θα πολεμω τους αντιπαλους μαλλον χρειάζεστε ψυχοθεραπεια
Τι διαβαζω ρε πούστη μου εδω μεσα
Ειλικρινά το ελπίζω γιατί αλλιως νιώθω ήδη μια ναυτία στο στομαχι και μια ταση προς έμετο.
Κάθε υπόσταση προθεσιακά φέρεται μεθεκτικά πρός την ανώτερή της ώστε να καταστεί εντελέστερη
Αρχίζεις να μπαίνεις στο νόημα των νεοφιλοσοφικών και νεοπαγανιστικών σεχτών. Έτσι έχουν τα πράγματα. Πρέπει να ενταχθείς στις τάξεις τους για να κατανοήσεις τα μυστήρια, έτσι δεν γινόταν και στην αρχαιότητα;
Απλώς να σε πληροφορήσω πως οι χριστιανοί απαγορεύονται και αποκλείονται.
quote:
Σέραπις
Οχι ο θεός.Δεν υπάρχει αυτός.
Απλά, φαινομενικά και εκ των γραπτών αμφοτέρων ημών, προκύπτει μια διαφορά IQ, της τάξης μερικών δεκάδων.
Για κυνηγός αγρίων κονίκλων ( χριστιανών ), είσαι μιά χαρά.
Για υψηλότερα νοήματα, θέλεις προπόνηση.
Ταπεινή μου γνώμη είναι αυτή φυσικά.Μπορεί και να λαθεύω.Ιδομεν!!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:quote:
Σέραπις
Ποιός είσαι ρε φίλε να σου δείξω σεβασμο και ταπεινοφροσύνη ,Ο θεός;Οχι ο θεός.Δεν υπάρχει αυτός.
Απλά, φαινομενικά και εκ των γραπτών αμφοτέρων ημών, προκύπτει μια διαφορά IQ, της τάξης μερικών δεκάδων.
Για υψηλότερα νοήματα, θέλεις προπόνηση.Ταπεινή μου γνώμη είναι αυτή φυσικά.Μπορεί και να λαθεύω.Ιδομεν!!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σκέψου να μην ήσουν και ταπεινος!!!!!!!!!!!
.
quote:
Οχι ο θεός.Δεν υπάρχει αυτός.
Από τη στιγμή που το σύμπαν είναι ζωντανό, και το σύνολο της Ζωής πρέπει να εμπεριέχεται κάπου, τότε αυτό το κάπου προυποθέτει θεό, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι μπορούμε εμείς σώνει και καλά να διαννοηθούμε τι είναι αυτό στο οποίο αναφερόμαστε.
Για μένα είναι πιο λογική η συζήτηση αν ο "Θεός" στον οποίο αναφερόμαστε είναι εξωγενής παράγοντας ή εμπεριέχει- εται το σύμπαν. Αλλά πλατειάζω εκτός θέματος...
Τους περαιτέρω θρησκευτικούς και μη δογματισμούς, μπορούμε να τους αφορίσουμε όσο θες :)
quote:
Μη με κυνηγήσει κανείς, θα πάρω τη σκούπα... ![]()
Σέραπις τώρα:
Οσον αφορά τον τροπο γραφής του καθενός, και δη του Κηφέα, ο άνθρωπος έχει αποδείξει ότι ο τρόπος που γράφει είναι σταθερός, δεν το κάνει για επίδειξη. Επίσης λόγω των προφανών γνώσεων του (διαβασε μερικά θέματα που γράφει, ανεξάρτητα αν συμφωνείς ή διαφωνείς μαζί του), για αυτόν εκφράζεται φυσιολογικά, και σε όλους απαντάει με τον ίδιο ειλικρινή τρόπο.
Θέλω να πω, δεν έχει δείξει καμία διάθεση να πουλήσει μούρη, ίσα ίσα προσπαθεί να γίνει όσο πιο επεξηγηματικός γίνεται.
Και για να δικαιολογήσω τον ισχυρισμό μου:
Τάδε έφη Κηφέας:
quote:
Αυτό που λέω είναι ότι : Η πιο δύσκολη οπτική γωνία στη λογική είναι εκείνη του υγιούς κοινού νοός . Διότι για τη δικαιολόγηση της γνώμης του απαιτεί ολόκληρη την αλήθεια .Δηλαδή , μη χρησιμοποιείτε τον κοινό σας νου σαν ομπρέλα .
Απλό και κατανοητό.
Το να ισχυρίζεται κανείς, είναι το πιο εύκολο πράγμα. Το να τεκμηριώνει επειδή γνωρίζει, απαιτεί ολόκληρη διαδικασία.
Για μένα μην ασχολείσαι με το πως γράφει ο καθένας, αλλά με το τι λέει ο καθένας. Φιλικά πάντα.
quote:
Ο καλουπατζής της Ζωής είναι ο...θεός?![]()
![]()
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
.
quote:
ΙταλεΟ καλουπατζής της Ζωής είναι ο...θεός?
Οχι.
Αν θες να σου μιλήσω σε απόλυτα ελληνικά, η απάντηση στο ερώτημα σου δεν περιέχει καν τη λέξη Θεός.
Η πιο απλή απάντηση είναι:
Η ΖΩΗ σε όλες τις μορφές έκφανσης της διέπεται από συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.
Αυτή η αλλοπρόσαλλη πρόταση είναι ίσως η πιο απλή απάντηση που μπορώ να σκεφθώ στο ερώτημα σου.
Αν θες να το τραβήξουμε, μπορώ να σου το επεξηγήσω σε σεντόνια...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()