- Χρεοκοπεί η Ελλάδα ( Λόγοι-Αιτίες ) Νο 3 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
Τι θα έκανες ΑΝ ήσουν ο Αντίχριστος?
Θα γινόμουν επιστήμονας.
quote:
Άρα για εμένα η λέξη άνθρωπος είναι ο Αντίχριστος και το έχω ξανά πει πως να εκφράσει ο Ιωάννης αυτά που έβλεπε όταν του αποκαλύφθηκαν, με τι γλώσσα να περιγράψει την τεχνολογία και τα φυσικά φαινόμενα της γης;
Μια στιγμή, περίμενε.
Η Αποκάλυψη του Ιωάννη δεν λέει πουθενά, μα πουθενά τέτοια πράγμματα.
ΟΚ, αν τη διαβάσεις σε 100 εκκατομμύρια ελεύθερες μεταφράσεις, τότε μπορεί να βρεις και προσωπογραφίες των Δαιμόνων.
Αναφέρεται ας πούμε πουθενά η ικανότητα του ανθρώπου να κατασκευάζει "ιπτάμενα οχήματα απο μέταλλο"? Αυτή θα ήταν μια περιγραφή που θα ταίριαζε στην εποχή του Ιωάννη (θα μπορούσε να το πει έτσι) και είναι σημαντικότατη αναφορά, δεδομένης βέβαια της προϋπάρχουσας Ελληνικής Μυθολογίας του Ίκαρου και Δαίδαλου.
Ο Αντίχριστος θα μπορούσε να είναι κάποιος άνθρωπος, το καλό και το κακό εκφράζονται μέσα απο τις πράξεις μας, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει οτι δεν υπάρχει η τάση για το καλό.
Θέλω να πω οτι ο ισσοπεδωτισμός και η μηδένιση της ανθρώπινης προσπάθειας για πρόοδο, θα μπορούσε να είναι ένα καλό επιχείρημα κάποιου "Αντίχριστου", που θέλει τη Σοφία ή τη Μαρία και πάει λέγοντας, να είναι κακοποιημένη, φτωχή, ακάλυπτη απο παροχές υγείας και πάνω απ' όλα πληγωμένη.
Πως το βλέπεις αυτό?
Δεν θα ήταν μιά μεγάλη νίκη του κακού, να ωθηθεί η ανθρωπότητα προς έναν νέο Μεσαίωνα, με την υπόσχεση οτι έτσι, όλα θα εξαγνιστούν δια πυρός και σιδήρου? (Το μεγάλο όνειρο κάθε νεο-απολογητή που παρακαλάει να εμφανιστεί ο Αντίχριστος), καλά δεν τα λέω Χ.Ο.? ![]()
Ό,τι κλείνει, ανοίγει!
quote:Μια στιγμή, περίμενε.
ΟΚ, αν τη διαβάσεις σε 100 εκκατομμύρια ελεύθερες μεταφράσεις, τότε μπορεί να βρεις και προσωπογραφίες των Δαιμόνων.Αναφέρεται ας πούμε πουθενά η ικανότητα του ανθρώπου να κατασκευάζει "ιπτάμενα οχήματα απο μέταλλο"? Αυτή θα ήταν μια περιγραφή που θα ταίριαζε στην εποχή του Ιωάννη (θα μπορούσε να το πει έτσι) και είναι σημαντικότατη αναφορά, δεδομένης βέβαια της προϋπάρχουσας Ελληνικής Μυθολογίας του Ίκαρου και Δαίδαλου.
Ό,τι κλείνει, ανοίγει!
Ξέρεις τα έχουμε μπερδέψει τα πράγματα, όταν οραματίζεσαι υπάρχουν αποκλίσεις, κανείς δεν ξέρει πως να περιγράψει αυτά που βλέπει, συν ότι δεν ξέρεις τι ακριβώς λέει το πρωτότυπο, όπως ούτε και εγώ.
Εγώ για παράδειγμα αν έβλεπα κάτι να πετάει εκείνη την εποχή και ναι ήμουν Χριστιανός, θα έλεγα Άγγελος, μιλάει για σάλπιγγες για φωτιές κτλ κτλ.
Πως θα περιέγραφες την ατομική βόμβα για παράδειγμα αν την έβλεπες να σκάει, σαν παρατηρητής όχι μπροστά σου;
Δηλαδή εσύ πως το αισθάνεσαι ότι θα υπάρχει ένας Άγγελος σαν άνθρωπος με την μορφή που του δίνουμε σήμερα και θα έχει μία σάλπιγγα και θα σαλπίζει, σε όλες τις άκρες τις γης;
Πέρνα από το θέμα γνώση, που έχει ανοίξει ο PY8AGORAS να διαβάσεις λίγα πράγματα για την φαντασία, ήμαστε περιορισμένη από την γλώσσα και την έκφραση αν με καταλαβαίνεις;
Άρα είναι στην κρίση του κάθε παρατηρητή, το πως θα το περιγράψει και με τι μέσα του δίνονται.
Και σε παρακαλώ επειδή και εγώ έχω διαβάσει την Ιστορία του Ίκαρου και του Δαίδαλου και θυμάμαι ότι έκαναν φτερά από κερί, όχι από μέταλλο.
Θα ήθελα να μου πεις που το βρίσκουμε αυτό;
Για το ιπτάμενα οχήματα από μέταλλο και αν πάλι δεν είναι και αυτό σε ελεύθερη μετάφραση.
quote:Δεν θα ήταν μιά μεγάλη νίκη του κακού, να ωθηθεί η ανθρωπότητα προς έναν νέο Μεσαίωνα, με την υπόσχεση οτι έτσι, όλα θα εξαγνιστούν δια πυρός και σιδήρου? (Το μεγάλο όνειρο κάθε νεο-απολογητή που παρακαλάει να εμφανιστεί ο Αντίχριστος), καλά δεν τα λέω Χ.Ο.?
Ό,τι κλείνει, ανοίγει!
Λυπάμαι που δεν γίνομε αντιληπτή, όχι δε κρίνω την επιστήμη, αλλά απόκοψες το κείμενο μου και πείρες μία παράγραφο:
quote:Για να έρθουμε στο ζητούμενο για εμένα τα πράγματα θα ήταν απλά, θα ερχόμουν ή θα έπαιρνα μαζί τον επιστημονικό κλάδο και θα είχα δημιουργήσει έναν υπολογιστή όπου θα έλεγχε όλους τους δορυφόρους, έτσι θα υπήρχαν και ακαριαία χτυπήματα.
Άρα αυτό το σύστημα που σου δίνω ποιο πάνω, θα έπρεπε να δημιουργηθεί, θα βοηθούσε την επιστήμη στην εξέλιξη του ανθρώπου και αν ναι για ποιο λόγο;
Edited by - maria3 on 20/02/2014 06:44:42
quote:Ο Αντίχριστος θα μπορούσε να είναι κάποιος άνθρωπος, το καλό και το κακό εκφράζονται μέσα απο τις πράξεις μας, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει οτι δεν υπάρχει η τάση για το καλό.
Θέλω να πω οτι ο ισσοπεδωτισμός και η μηδένιση της ανθρώπινης προσπάθειας για πρόοδο, θα μπορούσε να είναι ένα καλό επιχείρημα κάποιου "Αντίχριστου", που θέλει τη Σοφία ή τη Μαρία και πάει λέγοντας, να είναι κακοποιημένη, φτωχή, ακάλυπτη απο παροχές υγείας και πάνω απ' όλα πληγωμένη.
Πως το βλέπεις αυτό?
Ό,τι κλείνει, ανοίγει!
Σε αυτό που λες έχεις δίκαιο αλλά δεν αντιδράμε φίλε μου, νομίζοντας ότι θα δικάσουμε την ανθρωπότητα και γίνουμε εμείς οι Αντίχριστοι, οπότε βλέπεις τι μας έχουν περάσει;
Ισοπεδώνουν ιδανικά, όνειρα, παροχές, παιδεία, τα πάντα δηλαδή και θωρούν ότι είναι για το καλό μας, οπότε και δεν βλέπουν το κακό μέσα από αυτό.
Τα βράδια κοιμούνται ήσυχοι πάντως γιατί πιστεύουν ότι έχουν συνδράμει στην ανθρωπότητα και είναι σε τάξη και δίνουν και το οβολό τους από τα εκατομμύρια που παίζονται σε φιλανθρωπικά ιδρύματα, (εικονικά δηλαδή) αλλά δεν τα λέμε γιατί πάνω από όλα είναι άνθρωποι.
Άρα και εγώ σε ρωτάω αν ήσουν ο Χ.Ο άνεργος κτλ.
Αλλά ήσουν ήρεμος και μετρημένος και σου είχαν περάσει τις άλφα θρησκευτικές πεποιθήσεις τι θα έκανες;
Δεν θα γινόσουν και εσύ απολογητής να τον περιμένεις;
Αλλά δεν θα έβλεπες τις λεπτομέρειες και θα περίμενες το τέλος, για να το αντιληφθείς.
Γεια παράδειγμα επειδή σου έχουν μάθει έτσι, θα περίμενες το microchip στο αριστερό σου χέρι για να το καταλάβεις, αλλά αν είναι να το αντιληφθούν όλοι αυτοί να μας το βάλουν, μήπως και ξυπνήσουν.
Οπότε εστιάζουμε αλλού και όχι στην ουσία.
Edited by - maria3 on 21/02/2014 06:28:25
quote:Όχι, η Αποκάλυψη και στο πρωτότυπο περιγράφει "δαιμονικά" όντα ή οχήματα πολέμουquote:
Άρα για εμένα η λέξη άνθρωπος είναι ο Αντίχριστος και το έχω ξανά πει πως να εκφράσει ο Ιωάννης αυτά που έβλεπε όταν του αποκαλύφθηκαν, με τι γλώσσα να περιγράψει την τεχνολογία και τα φυσικά φαινόμενα της γης;Μια στιγμή, περίμενε.
ΟΚ, αν τη διαβάσεις σε 100 εκκατομμύρια ελεύθερες μεταφράσεις, τότε μπορεί να βρεις και προσωπογραφίες των Δαιμόνων....
quote:
Εγω αποφασισα να γινω ο Αντιχριστος και τα καταφερα. Θα σας αποκαλυψω τα σχεδια μου στο μελλον.
Αν μπορείς να το κάνεις παραμονή του Αγίου Π..., για να προλάβουμε και το πανηγύρι!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Amar.UTU
Εγω αποφασισα να γινω ο Αντιχριστος και τα καταφερα. Θα σας αποκαλυψω τα σχεδια μου στο μελλον.
Μνήσθητί μου, Κύριε, όταν έλθης εν τη βασιλεία σου, και δώσε μου καμιά Μ.Κ.Ο. μπας και βολευτώ κι εγώ ύστερα από τόσα χρόνια εκμετάλλευσης από το σύστημα στην διάρκεια της βασιλείας του Χριστού.
*
quote:
Ισοπεδώνουν ιδανικά, όνειρα, παροχές, παιδεία, τα πάντα δηλαδή και θωρούν ότι είναι για το καλό μας, οπότε και δεν βλέπουν το κακό μέσα από αυτό.
Βεβαίως και βλέπουν το κακό, γι' αυτό τους λέμε και υπηρέτες του κακού.
Δε λέω για διαβόλους και τριβόλους, όχι, εννοώ την ανάγκη που έχουν κάποιοι άνθρωποι, να κάνουν κακό, για να αυτοϊκανοποιούνται.
quote:
Άρα και εγώ σε ρωτάω αν ήσουν ο Χ.Ο άνεργος κτλ.Αλλά ήσουν ήρεμος και μετρημένος και σου είχαν περάσει τις άλφα θρησκευτικές πεποιθήσεις τι θα έκανες;
Δεν θα γινόσουν και εσύ απολογητής να τον περιμένεις;
Και Χ.Ο. ήμουνα σαν παιδί λόγω γαλουχήσεως...και άνεργος έχω υπάρξει επί σειρά ετών...και δούλευα σαν κορόιδο για ψίχουλα...και τα πτυχία μου τα έκανα σφουγγαρόπανα...και και και.
Να σου πω κάτι όμως?! ΠΟΤΕ δεν πρόδωσα τις αξίες μου, όχι, δεν έγινα απολογητής γιατί ο Χριστιανισμός δεν έχει ανάγκη απο απολογητές, ποτέ δεν είχε τέτοια ανάγκη, απο δικηγόρο ίσσως, για όλα αυτά τα φρικτά εκγλήματα που έπραξε και έφερε την ανθρωπότητα στο απόλυτο σκοτάδι.
Ένα σκοτάδι που τώρα, αυτή τη στιγμή που μιλάμε, ακόμη το πληρώνουμε με ανθρώπινες ζωές και αν θέλεις μπορώ να στο αναλύσω και να στο αιτιολογήσω αυτό που σου λέω.
Και τι σημαίνει δηλαδή αυτό? Πως επειδή έκανα τις επιλογές μου ή επειδή στάθηκα λιγότερο τυχερός, ή αν θέλεις επειδή ζω σε μια Ελλάδα που απαξιώνει τους ικανούς και βολεύει τους ψηφοφόρους ΤΙ?
Θα παρακαλάω να έρθει το τέλος του κόσμου?
Ε, όχι δα, αυτό είναι κάτι περισότερο απο παράνοια, έλεος!
Τι να πούνε δηλαδή οι γενιές που ζήσανε πόλεμο και λοιμό και μη μου πεις οτι συγκρίνεται η φάση σήμερα με αυτά που έγιναν πριν 70 χρόνια, να τρως μια βδομάδα νερό με ξύδι και ψωμί απο πριονίδια, κάτσε καλά!!!
quote:
Γεια παράδειγμα επειδή σου έχουν μάθει έτσι, θα περίμενες το microchip στο αριστερό σου χέρι για να το καταλάβεις, αλλά αν είναι να το αντιληφθούν όλοι αυτοί να μας το βάλουν, μήπως και ξυπνήσουν.
Γιατί στο αριστερό και όχι στο δεξί? ΑΧ βρε Μαρία, ΑΧ, ξύπνα.
Όλα ελέγχονται απο το Διάστημα, δεν χρειάζεται microchip για να σε ελέγξουν, μπορούν απο κει ψηλά να ακούνε τι λες, ακόμη και αν έχεις όγκο στο σώμα, ακόμη και αν βρίσκεσαι σε υπόγειο 1 χιλιόμετρο κάτω απο τη Γη, έχεις υπ' όψην σου τι τεχνολογίες έχουν οι μυστικές υπηρεσίες?
Εδώ εμείς απο το Δορυφόρο μπορούμε και βλέπουμε το όχημά μας, το σπίτι μας τα ΠΑΝΤΑ, σκέψου τι έχουν αυτοί, αστειεύεσαι τώρα?!
quote:
μιλάει για σάλπιγγες για φωτιές κτλ κτλ.
Οι Άγγελοι έτσι περιγράφονται και πολύ ποιό πριν απο τον Ιωάννη, πως μπορούμε να ταυτίσουμε τέτοιες περιγραφές με αεροπλάνο ή πύραυλο, αν και τώρα που το σκέπτομαι ο πύραυλος θα μπορούσε να μοιάζει με σάλπιγγα που βγάζει φωτιά, θα ρίξω μια ματιά και θα επανατοποθετηθώ επί του θέματος, προς το παρόν το παγώνω.
quote:
Πως θα περιέγραφες την ατομική βόμβα για παράδειγμα αν την έβλεπες να σκάει, σαν παρατηρητής όχι μπροστά σου;
Θα την περιέγραφα σαν...μια τεράστια πύρινη σφαίρα που απλώνεται στη Γη και καταστρέφει τα πάντα.
quote:
Και σε παρακαλώ επειδή και εγώ έχω διαβάσει την Ιστορία του Ίκαρου και του Δαίδαλου και θυμάμαι ότι έκαναν φτερά από κερί, όχι από μέταλλο.
Γιατί είπα εγώ οτι έκαναν μεταλλική κατασκευή?
Βεβαίως κολήσανε τα φτερά με κερί, (έτσι λέει ο Μύθος), γιατί αν ο Μύθος έλεγε οτι τα κολήσανε με ρετσίνι απο πεύκο, ο Ίκαρος θα είχε επιστρέψει σπίτι, οπότε ο Μύθος δεν θα είχε να σου διδάξει τίποτα, θα ήταν απλά διασκεδαστικός.
Βλέπω οτι δεν γίνομαι αντιληπτός.....
Ό,τι κλείνει, ανοίγει!
quote:Γιατί στο αριστερό και όχι στο δεξί? ΑΧ βρε Μαρία, ΑΧ, ξύπνα.
Όλα ελέγχονται απο το Διάστημα, δεν χρειάζεται microchip για να σε ελέγξουν, μπορούν απο κει ψηλά να ακούνε τι λες, ακόμη και αν έχεις όγκο στο σώμα, ακόμη και αν βρίσκεσαι σε υπόγειο 1 χιλιόμετρο κάτω απο τη Γη, έχεις υπ' όψην σου τι τεχνολογίες έχουν οι μυστικές υπηρεσίες?
Εδώ εμείς απο το Δορυφόρο μπορούμε και βλέπουμε το όχημά μας, το σπίτι μας τα ΠΑΝΤΑ, σκέψου τι έχουν αυτοί, αστειεύεσαι τώρα?!Βλέπω οτι δεν γίνομαι αντιληπτός.....
Ό,τι κλείνει, ανοίγει!
Lock smith το micro chip δεν μπαίνει στο αριστερό γιατί περνάνε πολλά νεύρα και αρτηρίες.
Τώρα για τα άλλα που αναφέρεις τα έχω πει κατά καιρούς σε άλλα θέματα, μάλλον δεν τα έχεις διαβάσει.
Η τεχνολογία τους είναι τέτοια που μέχρι και πάρτι μπορούν να κάνουν στο σπίτι σου και να μην τους βλέπεις.
Και με το μυαλό σου μπορούν να παίξουν με τις ραδιοσυχνότητες.
Εφόσον υπάρχει ηλεκτρισμός στο σπίτι σου όλα γίνονται.
quote:
maria3
Lock smith το micro chip δεν μπαίνει στο αριστερό γιατί περνάνε πολλά νεύρα και αρτηρίες.
Ενώ στο δεξί περνάνε λιγότερα maria3?![]()
![]()
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Μαρία, αν δεν θέλεις να μιλάς μαζί μου, μπορείς να το πεις στα ίσσια.
Δεν χρειάζεται να με ειρωνεύεσαι.
Ό,τι κλείνει, ανοίγει!
Τόσο της κόβει, τόσο λέει.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ακου σε ειρωνεύεται!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πολύ γέλιο λέμε!
τα πιστεύει Lock, αλήθεια σου λέω.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:Μαρία, αν δεν θέλεις να μιλάς μαζί μου, μπορείς να το πεις στα ίσσια.
Δεν χρειάζεται να με ειρωνεύεσαι.Ό,τι κλείνει, ανοίγει!
Lock smith δεν είναι το στυλ μου να ειρωνεύομαι ανθρώπους και να νομίζω ότι κάτι έκανα, με παρεξήγησες.
Το έστειλα γιατί το διάβασα κάπου, θα το βρω και θα ξανά επανέλθω.
Τώρα για το θέμα του micro chip μπορείς να ενημερωθείς και από εδώ.
Και να σας πω κάτι ναι υπάρχουν άνθρωποι που το χρειάζονται, αλλά είναι το θέμα πως θα πάει και αν ναι μετά από πόσα χρόνια θα μπει και σε εμάς;
Δεν ξέρω αν είναι παραπληροφόρηση ή όχι, θα φανεί στην πορεία, γιαυτό και μίλησα για το συγκεκριμένο κομμάτι και δεν σε ειρωνεύτηκα.
Και όντως μπαίνει λένε στο δεξί αντιβραχιόνιο, τίποτα παραπάνω.
Edited by - maria3 on 26/02/2014 22:03:25
quote:Το ότι διάβασα κάπου κάτι δε το κάνει αξιόπιστο - το ανέφερες ως γεγονός ενώ θα μπορούσες να πεις 'κοίτα τι λένε' - είναι ανοησία και δεν ανταποκρίνεται στα γεγονότα πάντως.quote:Μαρία, αν δεν θέλεις να μιλάς μαζί μου, μπορείς να το πεις στα ίσσια.
Δεν χρειάζεται να με ειρωνεύεσαι.Ό,τι κλείνει, ανοίγει!
Lock smith δεν είναι το στυλ μου να ειρωνεύομαι ανθρώπους και να νομίζω ότι κάτι έκανα, με παρεξήγησες.
Το έστειλα γιατί το διάβασα κάπου, θα το βρω και θα ξανά επανέλθω.
Τώρα για το θέμα του micro chip μπορείς να ενημερωθείς και από εδώ.
Και να σας πω κάτι ναι υπάρχουν άνθρωποι που το χρειάζονται, αλλά είναι το θέμα πως θα πάει και αν ναι μετά από πόσα χρόνια θα μπει και σε εμάς;
Δεν ξέρω αν είναι παραπληροφόρηση ή όχι, θα φανεί στην πορεία, γιαυτό και μίλησα για το συγκεκριμένο κομμάτι και δεν σε ειρωνεύτηκα.
Και όντως μπαίνει λένε στο δεξί αντιβραχιόνιο, τίποτα παραπάνω.
Edited by - maria3 on 26/02/2014 22:03:25
Από την άλλη η ανησυχία ότι ίσως φτάσει και σε όσους δεν το χρειάζονται είναι δικαιολογημένη
Θυμήθηκα και που βρήκα το άρθρο, εδώ.
Το άρθρο λέει ότι:
Όταν ρωτήθηκε κάποιος επιστήμονας της εταιρείας Applied Digital, της οποίας είναι και εφεύρημα, γιατί και καλά στο δεξί χέρι και όχι στο αριστερό, αυτός απάντησε με ΑΦΟΠΛΙΣΤΙΚΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ, οτι στο αριστερό υπάρχει μεγαλύτερη κυκλοφορία του αίματος και πίεση, λόγω του ότι αυτό το χέρι βρίσκεται πιο κοντά στη καρδιά και κατα συνέπεια, το VeriChip αποσυντονίζεται και ...χαλάει! Άκου να δεις φίλε μου! Ακόμη και το ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ήταν τελικά ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ, δεν έγινε δηλαδή ΤΥΧΑΙΑ, και όχι ...συμβολισμός!
Edited by - maria3 on 27/02/2014 09:12:03
quote:Ρώτα καμια φίλη/ο γιατρό να σου πει τα αυτονόητα. Είναι ψέμα αυτό που λέει η σελίδα πως να σου το πω; Το δεξί χέρι δεν έγινε ούτε τυχαία, ούτε συμβολικά:
...Το άρθρο λέει ότι:Όταν ρωτήθηκε κάποιος επιστήμονας της εταιρείας Applied Digital, της οποίας είναι και εφεύρημα, γιατί και καλά στο δεξί χέρι και όχι στο αριστερό, αυτός απάντησε με ΑΦΟΠΛΙΣΤΙΚΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ, οτι στο αριστερό υπάρχει μεγαλύτερη κυκλοφορία του αίματος και πίεση, λόγω του ότι αυτό το χέρι βρίσκεται πιο κοντά στη καρδιά και κατα συνέπεια, το VeriChip αποσυντονίζεται και ...χαλάει! Άκου να δεις φίλε μου! Ακόμη και το ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ήταν τελικά ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ, δεν έγινε δηλαδή ΤΥΧΑΙΑ, και όχι ...συμβολισμός!
Edited by - maria3 on 27/02/2014 09:12:03
1. Είναι το χέρι που έχει μεγαλύτερη δεξι-ότητα στην πλειοψηφία των ανθρώπων - θέμα εγκεφάλου και εξελικτικό
2. Το αριστερό ήταν το χέρι για τις... βρωμοδουλιές σε έναν κόσμο χωρίς σαπούνια όπως τα ξέρουμε (δηλαδή τον κόσμο μας πριν 200 χρόνια) - έτσι ήταν απρεπές να 'δώσεις το αριστερό" - βρώμικο χέρι σε χαιρετισμό - κοινωνικό θέμα και υγειινής.
quote:
στο αριστερό υπάρχει μεγαλύτερη κυκλοφορία του αίματος και πίεση, λόγω του ότι αυτό το χέρι βρίσκεται πιο κοντά στη καρδιά και κατα συνέπεια, το VeriChip αποσυντονίζεται και ...χαλάει!
Και γιατί χαλάει? Πως αποσυντονίζεται δηλαδή? ![]()
Κοίτα Μαρία, τα verify chips, δεν αποσυντονίζονται γιατί δεν συντονίζονται.
Βασικά το concept του verification chip είναι το εξής:
Μια λιθογραφική μονάδα της συσκευής (μνήμη 1 με 2 ΚΒ - encoder/decoder - κρυσταλικός μονολιθικός ταλαντωτής στα 11.33 ΜΗz - ένα κύκλωμα μετατροπής RF σε ηλεκτρικό φορτίο μικρής ισχύος) και μια κεραία.
Υπάρχουν αυτή τη στιγμή τέτοια chip που εμφυτεύονται στα σκυλιά, δεν χαλάνε ποτέ, εκτός εάν ο σκύλος κάνει μαγνητική τομογραφία, τότε θα δεις μια μεγάάάλη τρύπα στο σβέρκο του γιατί θα έχει σκάσει το chip.
Κάποιοι χάκερ σκέφτηκαν πολύ έξυπνα το ΠΩΣ θα εντοπίσουν τυχόν κρυμένα RFID chips σε έγγραφα.
Για βάλε για 10 δευτερόλεπτα το διαβατήριό σου, την πιστωτική σου κάρτα, κανα Ευρώ (χάρτινο) στο φούρνο μικροκυμάτων και τα ξαναλέμε.
Τέλος υπάρχει και το λεγόμενο reverse engineering που μπορεί ένας μετρίου αναστήματος προγραμματιστής να κάνει σε software ή ένας ηλεκτρονικός στο ίδιο το chip.
Που σημαίνει οτι μπορείς να κάνεις συναλαγές ως Elvis Prisley και αυτοί που θέλουν να σε παρακολουθήσουν να χάσουν τη μπάλα.
Επειδή λοιπόν η μέθοδος αυτή δεν συμφέρει με τίποτα λόγω απωλειών, δεν θα εφαρμοστεί ποτέ, είναι ένα αποτυχημένο σχέδιο ΠΡΙΝ ΚΑΝ εφαρμοστεί.
Ό,τι κλείνει, ανοίγει!
Τώρα όσον αφορά την τεχνολογία το έχω βάλει το τσιπ στην γάτα μου, δεν είναι ότι την ελέγχει κάποιος δορυφόρος, απλά αν χαθεί και την πάνε σε κάποιον κτηνίατρο, μπορεί με το σκάνερ να δει τα στοιχεία μου και να την επιστρέψει και ναι μπαίνει στο σβέρκο.
Και ναι μπορούν σε πιστωτικές κάρτες ή στο οτιδήποτε έχει γραμμικό κωδικό να το αλλοιώσουν και να το αλλάξουν αλλά πρέπει να ταυτίζονται τα στοιχεί, μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά έτσι νομίζω ότι ισχύει τώρα, γιαυτό και για παράδειγμα σε κάθε πιστωτική βγάζουν συγκεκριμένες παρτίδες και τις διαχωρίζουν ανάλογα με το ποσό και γιαυτό οι χάκερς που το κάνουν επενδύουν σε αγορές και όχι σε ρευστό γιατί δεν μπορούν να το εκμαιεύσουν από την κάρτα.
Όσον αφορά τους δορυφόρους κτλ. Θα σου πω το εξής δες τις καινούργιες ταυτότητες τις μικρές όπου το μικροτσίπ φαίνεται καθαρά, οι συγκεκριμένες δεν έχουν έρθει ακόμα στην Ελλάδα.
Τώρα για τον αν είναι εφικτό θα σου πω και το εξής, λογικά θα επενδύσουν (και έχουν το χρήμα πολυεθνικές και φαρμακοβιομηχανίες, γιατί για εκεί προορίζεται) για ένα δορυφόρο που θα συγχρονίζεται με το συγκεκριμένο πρότζεκτ και μόνο.
Edited by - maria3 on 02/03/2014 08:11:24