ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Βιβλικές Αμφισβητήσεις (Νο 1) - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Βιβλικές Αμφισβητήσεις (Νο 1) - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
01/10/2013, 04:53:53
quote:

quote:

Σ'όλα αυτά ήρθε να βάλει ταφόπλακα ο Υιος του Ανθρώπου και να μας δείξει την Εωσφορική ανθρωποκτόνα φάκα!

Θα σας πώ και το άλλο με τον...Τοτό!

Λοιπόν, ο γαλαξίας μας, ο Ηριδανός, ή κατ'άλλους ο Milky Way, φιλοξενεί περίπου 300 δις άστρα.300.000.000.000 για τους αριθμολάτρεις.

Σε αυτα τα αστρικά συστήματα, υπάρχουν περίπου 3 τρις πλανήτες.
3.000.000.000.000 για τους αριθμολάτρεις.

Σε μερικά απο αυτά, οι μικρότεροι δορυφόροι των πλανητών τους, είναι δέκα φορές μεγαλύτεροι απο την ΓΗ.

Και όλα αυτα, μόνο στον γαλαξία μας, υπενθυμίζω!

Και έρχονται κάτι τύποι και μου λένε:

" Ο Υιός του Ανθρώπου θυσιάσθηκε για να μας σώσει"

" Ο Δίας ήταν πατέρας θεών και ανθρώπων"

" Ο Ρα και ο Οσιρις, ήταν οι θεοί των Θεών"

" Ο Αλλάχ είναι ένας και ο Μωάμεθ ο προφήτης του"

" Μόνη οδός Σωτηρίας, είναι ο Βουδδισμός"

Και άλλα τέτοια φαιδρά!

Ολοι αυτοί οι "σωτήρες", ή έχασαν τον δρόμο τους λόγω βλάβης των σκαφών τους, ή "γεννήθηκαν" απο τα μυαλά των χαχόλων κατοίκων της Γής, εξυπηρετώντας σκοπούς έξυπνων μεν, κακόβουλων δε, συνανθρώπων τους.

Αλλοιώς δεν βρίσκω καμία λογική, σε τόσους τσακωμούς θεών και ανθρώπων, για 0.000000000000001/100000000000000000000000000 στρέμματος, στον γαλαξία μας.
Καλά βρε χαϊβάνια, αν υπήρχαν αυτοί οι θεοί, εδώ θα ερχόντουσαν?
Σε μια κουκίδα άμμου?

Δεν ξέρω εσείς, αλλά εγω γέλασα πολύ με τον...Τοτό!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Εντελώς άκυρο επιχείρημα.

Πώς η ύπαρξη ενός μεγάλου αριθμού άστρων καταρρίπτει την ύπαρξη του Θεού(ή ενός μόνο Θεού) που νοιάζεται για τον άνθρωπο στην Γη...

Εν τέλει, γιατί δεν πάτε να ζήσετε αλλού, αφού είναι τόσο ασήμαντη η Γη; Τί ξεχωριστό έχει τέλος πάντων η Γη αφού την θεωρείται άλλο ένα σκουπίδι του διαστήματος;

01/10/2013, 05:14:38
Ρε Νικόμαχε, μήπως σε έχουν επηρεάσει οι θεωρίες των μεγάλων αριθμών;

Δηλαδή όσο πιο μικροσκοπικός είναι κάποιος σε έναν υποθετικά αχανή χώρο, πρέπει να νιώσει ασήμαντος; Πρέπει κιόλας να ντραπεί που πιστεύει σε Θεούς που νοιάζονται για ένα "ασήμαντο" κομμάτι χώρου και τους κατοίκους του; Είναι χαρακτηριστικό σας να κρίνεται κάτι ως ασήμαντο από το μέγεθός του στο χώρο. Νιώθετε δηλαδή και εσείς ασήμαντοι ή μήπως συμφωνείτε πως και η πρόοδος του ανθρώπου είναι ένα τίποτα; Γιατί αν κάτι είναι ασήμαντο δεν μπορεί παρά να παράγει ασήμαντα πράγματα.

Που είναι οι άλλοι εξωγήινοι τρισεκατομμύριοι κάτοικοι, πολιτισμοί και Θεοί του Σύμπαντος; Έχεις κάποια απόδειξη για την ύπαρξή τους;

Ξέρεις κάποια μυστική δίοδο για να τους προσεγγίσω; Κάποια εσωτερική στενή πύλη που θα με πάρει σε άλλη διάσταση;

NotirkΜέλος
01/10/2013, 06:26:59
quote:
Βάλε , όπου στενή πύλη ΕΠΙΦΥΣΗ , καλλιέργησέ το νοητικά χωρίς βιασύνη…… όταν με το καλό είσαι έτοιμος τα ξαναλέμε και θα χαρώ πολύ και το ΕΝΝΟΩ αν δε χρειαστεί να σε στείλω εγώ στο Νικόμαχο…. θα χαρώ όπως χάρηκαν στην παραβολή , με την επιστροφή του ασώτου.

Δηλαδή μόνο τίποτα Ινδουιστές ή Βουδιστές λες να περνάνε στο Χριστιανικό Παράδεισο???
-------------------------------------------------------------
Ποιτέ δεν ισχυρίστηκα κάτι τέτοιο. Δε με αγγίζει κανένας… –ισμός.

================================================================

Νοtirk ανοίγεις τεράστια θέματα στα οποία δεν θα ήθελα να υπεισέλθω.
------------------------------------------------------------------
Το δέχομαι , μπορούσες όμως να δώσεις κάποιο ορισμό περί της επίφυσης.
=============================================================

Πάντως, κάνε εσύ (ο καθένας μας εννοώ) αυτά που λέει ο Ιησούς και οι Επιφύσεις, Υποφύσεις, Παρεγκεφαλίτιδες κτλ θα ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΤΡΟΠΟ (και μάλιστα ΑΥΤΟΜΑΤΑ δηλ χωρίς να χρειαστεί να κάνεις κάτι διαβάζοντας κάποιο...manual) και κυρίως για το ΣΩΣΤΟ ΛΟΓΟ.
Συμφωνώ όσον αφορά το ΑΥΤΌΜΑΤΑ… όσο για τα manual τα
απεχθάνομαι από τη φύση μου… με εξαίρεση τα ιερά βιβλία . Ο Χριστός μου έμαθε για την επίφυση.
====================================================================

Πείραξε τις με ανατολίτικα κόλπα ή παραβίασε τις με διάφορες τελετές και θα βρεθείς μπλεγμένος άσχημα σε άγνωστα μονοπάτια που δεν θα ξέρεις από που πρέπει να επιστρέψεις πίσω.
-------------------------------------------------------------
Μακριά από μένα αυτά…
===========================================================

Εδώ είμαστε σε ξένο γήπεδο Νotirk (και παρεπιδημούντες συμφωνα με τη Χριστιανική Διδασκαλία) οπότε πρέπει να είμαστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί και επιφυλακτικοί.
--------------------------------------------------------------
Συμφωνώ , γι’αυτό ψάχνω πίσω από το γράμμα.
===============================================================

Η "μεγάλη πύλη" πάντα θα έχει το κατάλληλο δόλωμα για τον καθένα μας!
Συμφωνώ… γι’αυτό μίλησε ο Χριστός για τη στενή πύλη.
===================================================================

Σ'όλα αυτά ήρθε να βάλει ταφόπλακα ο Υιος του Ανθρώπου και να μας δείξει την
Εωσφορική ανθρωποκτόνα φάκα!
----------------------------------------------------------------
Ξαναήρθε , για να μας υπενθυμίσει τη στενή πύλη και το τρόπο ( μακαρισμοί , επί του όρους ομιλία , παραβολές) να τη βρούνε όσοι κατά Παύλο είναι προορισμένοι.
=================================================================

Γι'αυτό μη τσιμπάς!!!
-----------------------------------------------------------------
Με τίποτα δε τσιμπάω… με κανένα Θεό....οποιας δήποτε Θρησκείας.
=================================================================

Έχεις σκεφθεί την περίπτωση να είσαι εσύ ο άσωτος...
-----------------------------------------------------------------
Σίγουρα είμαι… το ευτύχημα είναι ότι το έχω αντιληφθεί και το παλεύω. Το θεωρείς λίγο αυτό?

Edited by - Notirk on 01/10/2013 06:39:00

NotirkΜέλος
01/10/2013, 06:32:55
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ , ΠΑΡΕΠΙΔΗΜΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΥΣ

01/10/2013, 10:00:07
quote:

Ρε είστε εντελώς αποχαυνωμένα όλα σας.Και τα μεν και τα δε.

Τι κάθεστε και αραδιάζετε βιβλιογραφίες, τι είπε ο Ιώσηπος, ο Ιουλιανός, ο Ματθαίος, ο Κων/νος και όλο το σόϊ?...

Εσύ που τα βλέπεις έτσι κάτι θα ξέρεις - πως λενε "κρίνων εξ ιδίων τα αλλότρια" - υπάρχουν διάφορα για να φτάσει κανείς σ'ενα συμπέρασμα - αλλά όπως είπα με υστερικές δηλώσεις (αποχαυνωμένα) - της μισαλοδοξία και το φανατισμό που δείχνεις... δε γίνεται

01/10/2013, 10:45:42
Χριστος Ελ και panpam

Aν είχατε καταλάβει τι έγραψα, θα σιωπούσατε!

Απο τους "μεν", φαίνεται ξεκάθαρα, πως μόνο ο Αλέξανδρος, κατανόησε και οφείλω να του το αναγνωρίσω!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

01/10/2013, 11:10:28
Μπρε Νικόμαχε, δεν μπορείς να τα γράφεις κανονικά και όχι αλληγορικά, να τα καταλαβαίνουμε κι εμείς, οι περιορισμένης αντιλήψεως;;;

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

01/10/2013, 11:13:22
Χρίστος Έλ

quote:
Ξέρεις κάποια μυστική δίοδο για να τους προσεγγίσω; Κάποια εσωτερική στενή πύλη που θα με πάρει σε άλλη διάσταση;

Είσαι άτυχος.
Ο Λιαντίνης, που θα μπορούσε να σε κατατοπίσει, πρόλαβε και έφυγε...

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

01/10/2013, 11:31:18
quote:

Καλόοοοοο!!!!

Γενικά Notirk θεωρώ ότι το ίδιο βουνό ανεβαίνουμε απλά από διαφορετικό μονοπάτι...

Καλό μήνα σε όλους και από εμένα.

NotirkΜέλος
01/10/2013, 12:11:54
quote:

quote:

Καλόοοοοο!!!!

Γενικά Notirk θεωρώ ότι το ίδιο βουνό ανεβαίνουμε απλά από διαφορετικό μονοπάτι...

Καλό μήνα σε όλους και από εμένα.

Χαίρομαι , και εύχομαι να συναντηθούμε στη κορυφή , ο καθένας με το δικό του Σταυρό!!!