ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Παράξενες Ιστορίες No1... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Παράξενες Ιστορίες No1... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

μαιμουδιτσα60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
01/10/2008, 17:06:52
GEIA SAS PAIDIA!!!

EIMAI NEO MELLOS STO SITE KAI THA HTHELA NA SAS PO KAI EGO MIA ISTORIA, DEN THN EXO ZHSEI EGO ALLA MOU THN EXOUN PEI POLY EMPISTA ATOMA!

AUTH H ISTORIA DIADRAMATIZETE SE ENA XWRIO THS KOZANHS.
7 KSADERFIA EIXAN PAEI NA EPISKEUTOUN THN GIAGIA TOUS
TO KANANE KATHE XRONO AUTO GIATI THN AGAPOUSN POLY KAI HTAN O MONOS TROPOS NA BRETHOUN OLA MAZEI (LOGOU TOU OTI HTAN SKORPIOI S'OLOI THN ELLADA GIA EPAGGELMATIKOUS LOGOUS)NA MHN TA POLYLEME EPESE TO BRADY KAI TA KSADERFIA KATHONTOUSAN SE ENA DOMATO KAI SYZITOUSAN OSPOU H WRA PHGE 12 TA MESANYXTA KSAFNIKA MIA SKIA KALIPSE TO DWMATIO KAI AKOUGONTOUSAN SKYLIA NA GAYGIZOUN KAI ENA TRAXTER.

KITAKSAN APO TO PARATHIRO ALLA DEN FENOTAN TIPOTA...STO KREVATI SXIMATISTIKE ENA BATHOULOMA SAN KAPIOS NA KATHETE.

TA PAIDIA TROMOKRATITHIKAN KAI FONAZAN THN GIAGIA TOUS ALLA TPT PROSPATHOUSAN NA ANIKSOUN THN PORTA ALLA DEN ANIGE. OLA AUTA KRATISAN GIA ENA LEPTO KAI META STAMATISAN.

THN ALLH MERA RWTHSAN THN GIAGIA TOYS GIA AUTO POU TOUS SINEBEI KAI AUTH TOUS EIPE MIA ISTORIA...

PRIN POLLA XRONIA SE EKINO TO SPITI ZOUSE ENAS GEROS DEN EIXE SYGGENIS H OIKOGENIA KAI MIA MERA TO TRAXTER TOU EPESE SE ENA XANTAKI KAI AUTOS EPESE APO TO TRAXTER KAI KARFOTHIKE STA MAXERIA POU EXOUN GIA NA ALONIZOUN KAI DEN TON ETHAPSE KANEIS,

KAI LENE OTI KATHE XRONO THN MERA POU PETHANE EPISTREFEI STO SPITI TOU GIA NA KSEKOURASTI APO TO ALONISMA.

AUTA PROS TO PARON APO MENA

Σκέφτομαι άρα υπάρχω

02/10/2008, 01:28:22
Αρχάγγελος_Εωσφόρος καλώς ήρθες στην παρέα μας…

Θα σε παρακαλούσα μόνο να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες για να είναι ποιο ευκολοδιάβαστα τα μηνύματα σου .

02/10/2008, 07:31:07
ΚΑΛΟΣ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ elo ΘΑ ΡΟΛΑΒΩ ΥΠΟΨΙΝ ΜΟΥ Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Edited by - Αρχάγγελος_Εωσφόρος on 02/10/2008 07:32:04

02/10/2008, 19:25:10
quote:

GEIA SAS PAIDIA!!!

EIMAI NEO MELLOS STO SITE KAI THA HTHELA NA SAS PO KAI EGO MIA ISTORIA, DEN THN EXO ZHSEI EGO ALLA MOU THN EXOUN PEI POLY EMPISTA ATOMA!

AUTH H ISTORIA DIADRAMATIZETE SE ENA XWRIO THS KOZANHS.
7 KSADERFIA EIXAN PAEI NA EPISKEUTOUN THN GIAGIA TOUS
TO KANANE KATHE XRONO AUTO GIATI THN AGAPOUSN POLY KAI HTAN O MONOS TROPOS NA BRETHOUN OLA MAZEI (LOGOU TOU OTI HTAN SKORPIOI S'OLOI THN ELLADA GIA EPAGGELMATIKOUS LOGOUS)NA MHN TA POLYLEME EPESE TO BRADY KAI TA KSADERFIA KATHONTOUSAN SE ENA DOMATO KAI SYZITOUSAN OSPOU H WRA PHGE 12 TA MESANYXTA KSAFNIKA MIA SKIA KALIPSE TO DWMATIO KAI AKOUGONTOUSAN SKYLIA NA GAYGIZOUN KAI ENA TRAXTER.

KITAKSAN APO TO PARATHIRO ALLA DEN FENOTAN TIPOTA...STO KREVATI SXIMATISTIKE ENA BATHOULOMA SAN KAPIOS NA KATHETE.

TA PAIDIA TROMOKRATITHIKAN KAI FONAZAN THN GIAGIA TOUS ALLA TPT PROSPATHOUSAN NA ANIKSOUN THN PORTA ALLA DEN ANIGE. OLA AUTA KRATISAN GIA ENA LEPTO KAI META STAMATISAN.

THN ALLH MERA RWTHSAN THN GIAGIA TOYS GIA AUTO POU TOUS SINEBEI KAI AUTH TOUS EIPE MIA ISTORIA...

PRIN POLLA XRONIA SE EKINO TO SPITI ZOUSE ENAS GEROS DEN EIXE SYGGENIS H OIKOGENIA KAI MIA MERA TO TRAXTER TOU EPESE SE ENA XANTAKI KAI AUTOS EPESE APO TO TRAXTER KAI KARFOTHIKE STA MAXERIA POU EXOUN GIA NA ALONIZOUN KAI DEN TON ETHAPSE KANEIS,

KAI LENE OTI KATHE XRONO THN MERA POU PETHANE EPISTREFEI STO SPITI TOU GIA NA KSEKOURASTI APO TO ALONISMA.

AUTA PROS TO PARON APO MENA

Σκέφτομαι άρα υπάρχω

σε πιο χωριο της Κοζανης, διαδραματιστηκαν αυτα τα γεγονοτα? γιατι και εγω, απο χωριο της Κοζανης ειμαι

H Δύναμη ανήκει σ' αυτους που την κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν
02/10/2008, 23:35:21
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΦΙΛΕ PREDATOR ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΝΑΦΑΙΡΑΝ ΧΩΡΙΟ.

Σκέφτομαι άρα υπάρχω

michelΝέο Μέλος
23/10/2008, 14:00:33
Γεια σε όλους. Έχω μείνει εκπληκτη με όλες αυτές τις ιστορίες. Το σίγουρο είναι ότι σίγουρα δεν είναι της φαντασίας τουλάχιστον οι πιο πολλές. Άλλωστε τι είναι η φαντασία και ποιος μπορεί να την ορίσει επακριβώς?

Μου έχουν τύχει πολλά πράγματα και θα'θελα να τα μοιραστώ μαζί σας αφού εδώ τουλάχιστον έχω λιγότερες πιθανότητες να με χαρακτηρίσετε "τρελή".

Ημουν 3η Λυκείου και προσπαθούσα να διαβάσω Χημεία στο δωματιό μου. Ημουν πολύ απογοητευμένη γιατί δεν είχα προχωρήσει την ύλη και ταυτόχρονα πολύ αγχωμένη για το αν θα μπορούσα να αναπληρώσω το κενό.

Το δωμάτιο που βρισκόμουν χωριζόταν από το υπόλοιπο σπίτι με μια μεγάλη τζαμένια πόρτα. Ηχομόνωση μηδέν όπως καταλαβαίνετε.

Ημουν ξαπλωμένη στο κρεβάτι μου με το κεφάλι μου σε 2 χοντρά μαξιλάρια, τα πόδια μου λυγισμένα και στα γόνατα είχα ακουμπήσει το βιβλίο της Χημείας όπου εναγωνίως το φυλομμετρούσα. Από το άλλο σπίτι ακουγόταν ο ήχος των πηρουνιών και των πιάτων. Ηταν η μητέρα μου που ετοίμαζε το βραδινό τραπέζι.

Ξαφνικά, άρχισα να βλέπω το σώμα μου σαν να ήταν κουφάρι από την απέναντι γωνία του ταβανιού, από ψηλά σαν απλός παρατηρητής. Ταυτόχρονα ένοιωθα σε ένα λευκό τούνελ, κύλινδρο που περιστρεφόταν διαρκώς και εμένα σαν κάτι το άυλο που προσπαθούσα να πάρω μορφή.
Αυτή η προσπάθεια δε μου προσκαλούσε τέτοια αγαλλίαση και γαλήνη που ομοια της δεν είχα νοιώσει και δεν έχω νοιώσει μέχρι τώρα στη ζωή μου. Σκεφτόμουν ότι ήμουν πολύ όμορφα εκεί πάνω και δεν ήθελα να γυρίσω με τίποτα πίσω.

Κάποια στιγμή με φώναξε η μητέρα μου να παώ να φάω γιατί ήταν έτοιμο το τραπέζι. Εκείνη την ώρα , και βρισκόμενη σε αυτήν την άυλη μορφή σκέφτηκα πόσο θα στεναχωριούνταν οι γονείς μου εάν δε με ξανάβλεπαν και γύρισα πίσω.

Το σώμα μου τινάχτηκε σαν ηλεκτροσόκ και σωματικά το ένοιωσα αυτό.

Αυτό όπως καταλαβαίνετε δίσταζα να το πω. Το συζήτησα με ένα φίλο μου , που ο πατέρας του φίλου του ήταν γιατρός, και είπε ότι εαν ήμουν ξαπλωμένη και είχα λυγισμένο τον αγκώνα έτσι ώστε να ακουμπάει στο κρεβάτι μπορεί να επήλθε ολική νέκρωση των νεύρων. Είναι κάτι το οποίο το κάνουν για εξάσκηση αυτοί που διαχωρίζονται όπως λένε από το σώμα τους αλλά τίποτα δεν είναι αποδεδειγμένο.

Το σίγουρο είναι ότι δεν κοιμόμουν και ότι είχα πληρρη αίσθηση του περιβάλλοντα χώρου.

Αυτό ίσως να ταιριάζει σ' αλλο forum περισσότερο αλλά έχω πολλές ιστορίες να σας πω και οι περισσότερες προσωπικές.

michelΝέο Μέλος
23/10/2008, 14:22:35
Η μαμά μου έχει μια δίδυμη αδελφή η οποία έχει δύο κόρες. Με τη μια έχουμε ένα χρόνο διαφορά και είμασταν από μικρά κολλητές. Τα σπίτια μας ήταν σε απόσταση ενός τετραγώνου.
Της εξαδέλφης μου ήταν διόροφω. Εμπαινε από την κεντρική πόρτα που ήταν σιδερένια, κάτων ήταν ένα διαμέρισμα, και ανέβαινε η σκάλα στο δεύτερο διαμέρισμα όπου είχε μια ξύλινη πόρτα.

Ήταν παραμονές Χριστουγέννων, και πριν 40 ημέρες περίπου είχε πεθάνει ο παππούς της ο μπαμπάς του πατέρα της.
Στο σπίτι της είχαμε μαζευτεί όλα τα παιδιά συν 2 συμμαθητές μας αγόρια και παίζαμε. Οι μεγάλοι είχαν μαζευτεί στο σπίτι το δικό μου στο άλλο τετράγωνο και παίζανε χαρτιά.
Μας είχαν κλειδώσει την εξωτερική σιδερένια πόρτα για να μη βγούμε και πάμε πουθενά. Η οικογένεια από το ισόγειο διαμέρισμα έλειπε στο χωριό της για τις γιορτές και έτσι ήταν κλειστό.

Εμείς τα παιδιά είχαμε μια μανία να κάνουμε τηλεφωνικές φάρσες και αυτό κάναμε και τότε με τις οποίες σκάγαμε στα γέλια (μοντέρνα παιδιά όλοι σχεδόν επιστήμονες τώρα). Κατά τις 9.30 το βράδυ ακούμε τρία δυνατά χτυπήματα στην ξύλινη επάνω πόρτα. Δεν είχαμε ακούσει κλειδιά, ούτε κουδούνι από την κάτω γι' αυτό και δεν πήγαμε να ανοίξουμε αμέσως. Ρωτήσαμε απλώς ποιος ήταν. Καμμία απάντηση. Στην αρχή νομίσαμε ότι ήταν οι μεγάλοι οι οποίοι μας επαιρναν τηλ. και επειδή μιλούσε ήρθαν να μας φοβήσουν και να μας επιπλήξουν. Εμείς αφού είδαμε ότι δεν ήταν κανείς, συνεχίσαμε κανονικά. Μετά μισή ώρα πάλι τα τρία χτυπήματα. Τρέχω να ανοίξω για να τους κάνουμε και εμείς πλάκα, αλλά κανείς. Θορυβηθήκαμε λίγο αλλά συνεχίσαμε το παιχνίδι μας. Μετά μισή ώρα πάλι τα ίδια. Ανοίγω, τίποτα πάλι. Τότε παίρνουμε τηλ. τους μεγάλους και τους λέμε να έρθουν γιατι φοβόμαστε. Μας είπαν ότι λέγαμε βλακείες και μας αγνόησαν.
Την άλλη ημέρα πάλι τα ίδια. Τους λέμε ότι εμείς δε καθόμαστε μόνοι μας και να έρθουν και αυτοί ή να πάμε εμείς σ' αυτούς.

Από τα πολλά έρχονται και κατα τις 9.30 πάλι αρχίζουν πάλι τα ίδια και εκπληκτοι τα άκουγαν και αυτοί. Την άλλη μέρα παίρνει το θείο μου η μάνα του (με την οποία δεν είχαν και ιδιαίτερες σχέσεις, τον είχαν αδικήσει περιουσιακά) και του λέει :"x" παιδί μου έλα γιατί εδώ και τρία βράδια έρχετε ο πατέρας σου μου χτυπάει την πόρτα και μου φωνάζει :"z","z, το αδικήσαμε το παιδί". Η μητέρα του ήταν σκληρή γυναίκα και δε πίστευε σε τέτοια πράγματα.

Την άλλη ημέρα η θεία μου κάλεσε παπά, κάνανε αγιασμό και δε ξανάκουσαν τίποτα. Ο παππάς της είπε ότι ήταν η ψυχή του παππού που περιφέρεται για 40 ημέρες.

NefertiriΝέο Μέλος
11/11/2008, 03:18:15
Ωραίες οι ιστορίες σας παιδιά μονό που δεν μπόρεσα να τις διαβάσω όλες. Θα ΄θέλα και εγώ να πω την δική μου ιστορία αυτη που κυκλοφορεί πολλά χρόνια στο χωριό μου.
Λιγο πολύ μπορεί και να είναι γνωστή άλλωστε υπάρχουν αρκετές οι οποίες μοιάζουν λίγο πολύ μεταξύ τους.
Τυγχάνε μάλιστα μια περίοδο να πω μια εμπειρεία μου (τότε ήμουν μικρή και δεν γνώριζα οτι αυτά συμβαίνουν) στο ιντερνετ και ξαφνικά την είδα και αλλού γραμένη απο άλλον.. Εκεί θα σας πω γέλασα με την χαζομάρα μου..
Εν πάσει περιπτώση ας μείνω στο θέμα μου.
Κάποτε, μου είπε η γιαγιά μου, πως ενας άντρας νεαρός σε ηλικία οδηγούσε μια μηχανή και ήταν βράδυ. Πήγαινε στο σπίτι του και αναγκαστικά έπρεπε να περάσει μπρόστα απο το νεκροταφείο. Εκεί λοιπόν πιο πέρα είδε μια κοπέλα, ήταν μοναχή της.
Αφού σταμάτησε και της μίλησε την πήγε σπιτι της με την μηχανή του.
Άρχισε λοιπον να την βλέπει συχνα και μια μερα κρύωνε και αυτος της έδωσε το μπουφάν του. Ο νεαρός αντράς αναρωτιόταν για ποιο λόγο βράδυ βρίσκεται εκει αλλα ποτε δεν την ρώτησε. Την αγάπησε και θέλησε να παει στο σπίτι της. Όταν πήγε εκει και την ζήτησε του είπαν πως έχει πεθάνει χρόνια. Εκείνος δεν τους πίστεψε και τους είπε την ιστορία του.
Εν τέλει.. Πήγαν οι δικοί της να αγιάσουν το μνήμα της και μέσα στο τάφος της βρήκαν το μπουφάν του παιδιού..
Τώρα είναι αλήθεια.. Είναι ψέματα.. Ένα εχω να πω πωσ όλα είναι πιθάνα μέχρι να μας συμβούν.
11/11/2008, 09:52:05
Αγαπητή Nefertiri, την συγκεκριμένη ιστορία την έχω ακούσει κι εγώ σε διάφορα μέρη του νομού Χανίων αλλά το "θύμα" δεν είναι νέος άνδρας αλλά μεγαλύτερης ηλικίας και πεζός.

Οπότε ή η κοπέλα άρχισε τα τουρνέ σε διάφορα μέρη της Ελλάδας ή κάθε τόπος τελικά έχει τους μύθους του.

In anticipation of my resurrection...

NefertiriΝέο Μέλος
11/11/2008, 10:20:58
Εχεις δίκιο PREDATOR!
Και εγω παντώς απο τον νομο
Χανίων είμαι αλλα την συγκεκριμένη ιστορία μου την είπε η γιαγιά μου απο την Αμφιλοχία..
Και αναρωτιέμαι τελικά πως αυτή η κοπέλα θα πρέπει να είχε παέι στα περισότερα χωριά.. :)
Παντώς ευχαριστώ για την ενημέρωση δεν ήξερα ότι ξέκινησε απο τα Χανιά.
23/04/2016, 17:51:28
quote:

Heretic

Να οπλίσω ή θα αναλάβεις μόνος σου?

Δικαιούσαι κι εσύ έναν Ρωμαίο κατ' αποκλειστικότητα.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Μάριε, ανέλαβε τον. Ήλπιζα πως επρόκειτο για φρούτο νέας κοπής, οπότε θα είχε και λίγο πλάκα η όποια αντιπαράθεση, βλ Carmel. Ετούτος είναι διπλός λογαριασμός λεγεωνάριου, κάποιου μόνιμου καρπαζοεισπράκτορα του esoterica. Από ένα σημείο και μετά βαριέσαι τους ίδιους συνέχεια...

23/04/2016, 17:55:45
quote:
Heretic
ενώ στις θρησκείες η αυθαίρετη επιλογή και μάλιστα συχνά η δια ροπάλου επιβολή κάποιων αρχών.

Kalachakra
Μόνο ως γελοιότητα θα μπορούσα να χαρακτηρίσω τα ανωτέρω. Ή ηλιθιότητα.

Για πες μας Καλατσακρα, εσύ τελικά τι είσαι?
Χριστιανός Ορθόδοξος, Καθολικός, Ιησουϊτης, Κόπτης, Προτεστάντης, Λουθηρανός, ΜτΙ?
Μήπως απλώς ένας καλός χριστιανός?

Εκείνο που έχει σμασία όμως θα σου το πω μετά την απάντησή σου.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

23/04/2016, 18:14:07
KALACHAKRA, θα σε παρακαλέσω να είσαι πιο κόσμιος κι ευγενής απέναντι στους συνομιλητές σου.
Καλή η συζήτηση για τη θρησκεία και για το Θείο αλλά καλή επίσης κι η γνώση της κόσμιας συμπεριφοράς...

In anticipation of my resurrection...

23/04/2016, 19:40:42
Μάριε, μάλλον θα συμμετέχω λίγο κι εγώ, πάντα στα πλαίσια της κοσμιότητας, γιατί αναθεωρώ αυτά περί διπλού λογαριασμού. Ο φίλος Καλατσάκρα φαίνεται να είναι αυθεντικός και το στίγμα των θρησκευτικών του αντιλήψεων το έδωσε μόλις ήρθε, εδώ συγκεκριμένα.

Φίλε Kalachakra, βιάστηκες να με στολίσεις δεόντως, μιας και απ' ότι καταλαβαίνω, έπεσε το κατάλληλο ξεβράκωμα σε όλα αυτά τα ασυνάρτητα που αραδιάζεις αραιά και που στο esoterica. Και κανείς ως τώρα δεν μπήκε στον κόπο να σου απαντήσει. Εγώ όμως θα αποφύγω να φερθώ ανάλογα για την ώρα, μα επί τη ευκαιρία, μιας και κατέχεις άριστα όλα τα θεοσοφικά και επιστημονικά πεδία, θέλω να μεταφέρεις την άποψή σου για το γνωστό από τη γεωμετρία λυκείου πέμπτο αίτημα του Ευκλείδη. Θέλω να μου πεις με δικά σου λόγια τι λέει, δεν θέλω να κάνεις copy-paste ότι βρεις μπροστά σου.

23/04/2016, 19:47:17
23/04/2016, 19:52:19
23/04/2016, 20:04:27

Edited by - Heretic on 23/04/2016 22:46:16

23/04/2016, 20:13:15
23/04/2016, 20:45:31
Ο λογαριασμός KALACHAKRA απενεργοποιείται

23/04/2016, 20:58:38
Aitherovamon, του πεταξα επίτηδες μια φολίτσα για να εκδηλωθεί, να δω τι ρόλο βάραγε. Κοίτα μήπως αυτος ο αρχικός Kalachakra ειχε καποιο password της πλακας και το βρηκε κάποιος κακοήθης και πάτησε εκεί απλά για να βρισει. Το όλο στυλ "ξεφωνήματος" που ακολούθησε δεν κολλάει πολύ με το αρχικό του προφίλ.