- To παράδοξο του Fermi (περί εξωγήινων πολιτισμών) - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
(Ελεγαν παλια οτι η αγαπημενη ιστορια του Δρ. Γιουνγκ ηταν περιπου η εξης. Το νερο της ζωης, με την ελπιδα να γινει γνωστο πανω στη γη,
αρχισε να αναβλυζει απο ενα αρτεσιανο πηγαδι και να ρεει αβιαστα και ακαταπαυστα. Οι ανθρωποι μαζευοταν γυρο απο την πηγη για να
πιουν και να παρουν δυναμη απο αυτο το μαγικο νερο μιας και ηταν τοσο αγνο και αναζωογονητικο. Φαινεται ομως πως η ανθρωποτητα
δεν ηταν ικανοποιημενη με αυτην την ευδαιμονικη ταξη πραγματων. Σιγα-σιγα αρχισαν να περιφρασσουν το πηγαδι, να χρεωνουν την προσεγγιση
σε αυτο,να διεκδικουν την κυριοτητα του γυρω χορου, να φτιαχνουν περιτεχνους νομους για να οριζουν ποιοι μπορουν να εχουν προσβαση
στο πηγαδι και να βαζουν κλειδαριες στις πυλες εισοδου. Το πηγαδι λοιπον δεν αργισε να περιελθει στη ιδικτησια καποιας ελιτ
και ορισμενων ισχυρων προσωπων.Το νερο ομως θιχτηκε απο αυτο και ...θυμοσε, ετσι επαψε να αναβλυζει εκει και αρχισε να ρεει σε
καποιο αλλο τοπο. Οι ανθρωποι που ειχαν στη κατοχη τους την περιοχη γυρω απο το πρωτο πηγαδι ηταν τοσο αποροφημενοι με τα ζητηματα
ιδιοκτησιας που δεν προσεξαν οτι το νερο ειχε εξαφανιστει. Συνεχισαν να πουλανε το ανυπαρκτο νερο και λιγοι ηταν εκεινοι που παρατηρησαν
οτι η αληθινη δυναμη ειχε χαθει. καποιοι ομως δυσαρεστημενοι συνεχισαν, με περισιο θαρος την αναζητηση και βρηκαν το νεο αρτεσιανο πηγαδι.
Η ιδια μοιρα ομως περιμενε και αυτο το πηγαδι που δεν αργισε να περιελθει υπο την κατοχη και τον ελενχο καποιων <<ιδιοκτητων>>.
Ετσι το πηγαδι κινησε παλι για καποιο αλλο τοπο-και απο τοτε που ο ανθρωπος αρχισε να φτιαχνει την ιστορια του μεχρι και σημερα
επαναλαμβανεται ακριβως το ιδιο πραγμα.
Αυτη φιλη zesmperg ειναι μια πολυ θλιβερη ιστορια, μια ιστορια που ειχε αγγιξει ιδιαιτερα τον Γιουνγκ, γιατι με αυτη εβλεπε πως μπορουμε
μεσα απο ενα εγωκεντρικο αθυρμα να κακομεταχειριστουμε και να υπονομευσουμε μια ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.)
Σε χαιρετω Φιλημων
999
quote:quote:
Δε μου λες, αγαπητέ: Ποιός ανέθεσε σε ποιόν να φυλάττει το σπίτι κάποιου άλλου;;;Μήπως τώρα καταλαβαίνεις τί εννοώ;;;
Δεν κατάλαβα; Δηλαδή το σπίτι σου σου ανοίκει; Με αυτή τη "λογική" ΔΕΝ σου ανοίκει! Με απλά λόγια μπαίνω μέσα, προσβάλω όποιον θέλω, καταστρέφω ό,τι θέλω και αποχωρώ!Μήπως εσύ κατάλαβες τώρα τι λέω;
Αυτοί οι άνθρωποι - τους οποίους δεν σέβεσαι - είσαι εσύ...και εγώ είμαι αυτός που δεν σέβομαι τον δικό σου χώρο και τα άτομα που ζουν μέσα σε αυτόν! Αυτό καρίτσι μου είναι ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΣ!
Μη βγάζεις το μίσος σου για την εκκλησία α λα Σβάμπε. Μην παρασύρεσαι.
Όποιοι και να είναι αυτοί που συντηρούν τον ναό, με την λειτουργία, την καθαριότητα, με ό,τι τέλος πάντων εσύ δεν εγκρίνεις, κάνουν μία προσπάθεια (τη δική τους προσπάθεια) να βρεθούνε κοντά στο Θεό.
Δεν σου απαγορεύει ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ να παρευρεθείς στην εν λόγω προσπάθεια και να κάνεις την ΔΙΚΗ ΣΟΥ προσευχή. Βεβαίως όμως - και καλά θα κάνουν - θα σε πετάξουν έξω από τον ναό όταν παραβιάσεις την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ που έχουν να προσεύχοντε εκείνοι!
Μη ξεχνάς επίσης ότι όταν αναφέρεσαι στην εκκλησία (με την έννοια των ιερέων της) η όποια παραβίαση αναφέρεται ΣΑΦΩΣ και στον κόσμο που λειτουργήτε σε αυτόν τον ναό! Ούτε αυτούς δεν θα σεβαστείς προς χάρην του μίσους σου;
Κρίμα...και ψάχνουμε τον "ουρανό" του Πάτερ ημών στο φεγγάρι...τι να πω! Βρε μέσα μας είναι ο ουρανός και εάν δεν ανοίξει αυτός...περίμενε εσύ να πας στον Άρη να βρείς τον Θεό!
Εντάξει, hrismig! Εσύ μόνο Schwabe βλέπεις γύρω σου, δεν ξέρω γιατί και δε μ' ενδιαφέρει...
Πάντως άμα εσείς οι "ΠΙΣΤΟΙ" ΤΟΥ δείτε τον ουρανό μέσα σας κι ανοίξετε την καρδιά σας ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ίσως να καταφέρετε και να δείτε πέρα απ' τη μύτη σας...
Αν δεν τα καταφέρετε πάντως, κανένας "άπιστος" δε θα σας έχει φταίξει.
Καθήστε αναπαυτικά στα στασίδια των ναών σας, απολαύστε τις εικόνες τριγύρω και κοιμηθείτε τον "ύπνο του δικαίου"...
Ο σεβασμός δεν επιβάλλεται, εμπνέεται!

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

η αντιπαράθεση κι ο διπολισμός ωφελεί κάποιους, οι οποίοι απλώς διαφορετικά δεν έχουν λόγο ύπαρξης.
Ο νοών νοείτο, MANAG! Ο μη νοών απλώς αδυνατεί να εννοήσει.
Εκπληκτική ιστορία, αγαπητέ zagreas!
Schwabe, παρ' ότι το ύφος σου είναι έντονο και ακραίο συχνά, έχω αρχίσει να πιστεύω ότι είσαι πιο Χριστιανός από κάποιους άλλους, οι οποίοι τον τίτλο αυτό τον φέρουν ως επιθετικό προσδιορισμό και μόνον, συνοδεύοντα άλλα χαρακτηριστικά του δόγματος που γι' αυτούς απ' ότι φαίνεται, είναι πιο σημαντικά, όπως: ορθόδοξος, καθολικός κλπ.
Και ακόμα χειρότερα, από την έκφραση "επιθετικός προσδιορισμός" τείνουν να κρατήσουν μόνο το "επιθετικός" ![]()

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
quote:
Πάντως άμα εσείς οι "ΠΙΣΤΟΙ" ΤΟΥ δείτε τον ουρανό μέσα σας κι ανοίξετε την καρδιά σας ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ίσως να καταφέρετε και να δείτε πέρα απ' τη μύτη σας...
Κάνε μου μία χάρη (μια και εσύ βρήκες τον δρόμο σου ενώ εγώ τον ψάχνω). Μη τυχόν διανοηθείς ποτέ να μιλήσεις στο Θεό σου
Σε πρώτη φάση όμως (μια και δεν έχεις το θάρος να δεις τι λες και να παραδεχθείς για πολλοστή φορά την άστοχη επέμβασή σου) σου θυμίζω...
quote:
MANAG:
Αν εσύ πας σε μια εκκλησία και βρίζεις το Χριστό και τη Μητέρα Του, τί νομίζεις? Θα σε αφήσουν οι παπάδες να κάθεσαι μέσα?
ZADOK:
Με ποιά ιδιότητα θα σε πετάξουν έξω οι παπάδες;;;
ZADOK:
Ο σεβασμός δεν επιβάλλεται, εμπνέεται!
Δηλαδή; Είναι ΔΕΙΓΜΑ ΣΕΒΑΣΜΟΥ να μπεις στον ναό και να βρίζεις τα Άγια;;;![]()
Ρε τι παθαίνει κανείς όταν βρίσκει τον Θεό του!
(Βοήθα με Χριστέ μου να μείνω μακρυά από τον Θεό της!)
επιμένω στην ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΗ και την (ας μου επιτραπεί η έκφραση) ενεργοποίηση της ΛΟΓΙΚΗΣ σκέψης. Δέν μου αρέσει καθόλου μα καθόλου η καραμέλα της "εξ αποκαλύψεως" θεουργίας.
Διότι αυτό που βλέπουμε μπροστά μας είναι μια Θεουργία και τίποτα παραπάνω.![]()
![]()
Όλες οι μυστηριακές θρησκείες που ευαγγελίζονται τη Σωτηριακή αθανασία είναι θρησκείες του "θνήσκοντος Θεού" ή μπορούμε να πούμε ότι ευαγγελίζονται τη Σωτηριακή αθανασία μέσω των θνησκόντων Θεών.
Τα Ελευσινιακά μυστήρια, τα Διονυσιακά μυστήρια, τα Ορφικά, τα Μιθραϊκά, όλα ευαγγελίζονται τη μετά θάνατο σωτηρία του μύστη τους, και έχουν στο κέντρο τους το δράμα ενος θνήσκοντος θεού που ανασταίνεται θανάτω θάνατον πατήσας.
Ο Παυλισμός όμως ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ την ΛΟΓΙΚΗ και την ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ. Θέλει τον πιστό ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΟ και ΑΒΟΥΛΟ.
Την χάρη των εκάστοτε, δήθεν "ψαγμένων" τύπου hrismig, που απλά καθαγιάζουνε ΤΑ ΠΑΝΤΑ στο πέρασμα τους, δέν θα την κάνω.
Τους θεωρώ εξίσου "άχρωμους" και εβραιόφερτους όσο και τους ρασοφορεμένους μεταπράτες.
Να'σαι καλά. Ο Λόγος σου φωτίζει πραγματικά το forum![]()
![]()
Το απόσπασμα το οποίο παρέθεσες είναι σαφές:
Αντιτάχθηκα στον εκδιωγμό. Αυτό δε σημαίνει ότι συμφωνώ με όποιον βλασφημεί.
Αλλά ο φανατισμός τυφλώνει!
Βασική προτροπή του Χριστού και ιερό καθήκον των λειτουργών και των πιστών του είναι να πλησιάσουν τους συνανθρώπους τους, να τους συνδράμουν και να τους αγαπήσουν, αντί να τους καταδιώκουν για τα λάθη τους κι αν ίδιοι οι ιερείς δεν μπορούν να το κατανοήσουν αυτό, τότε τί να περιμένω από εσένα;
Το ερώτημα του τόπικ έχει τεθεί πλειστάκις: Γιατί τόση μισαλλοδοξία;;;

quote:Επιμένω στις θέσεις μου οτι η Εκκλησία πρώτη καταστρατηγεί και καταστρέφει τη διδασκαλία του φωτεινού Υιού του Δημιουργού-Ιησού.
Ποιά είναι η σχέση της Εκκλησίας με την επανάσταση και με κάθε επανάσταση φίλε μου?
Όταν ο Βαραβάς είχε δει την επιρροή του Ιησού στα πλήθη, θέλησε να τον χρησιμοποιήσει με το μέρος τους, το μέρος των ζηλωτών, για να καταφέρει να εναντιωθεί ευκολότερα στους Ρωμαίους.
Πλησίασε λοιπόν τον Ιησού και άρχισε να του μιλά για επανάσταση και δικαιοσύνη κ.λ.π.
Ο Ιησούς όμως του απάντησε: Όποιος σηκώσει σπαθί, θα αφανιστεί απο σπαθί.
Ο Υιός του Θεού, ήρθε στη Γη για να σηκώσει στους ώμους του τις αμαρτίες αυτού του κόσμου.
Όποιος θέλει να τον ακολουθήσει, θα κάνει το ίδιο...
Και μετά...βλέπεις απο αυτή την κρατικοδίαιτη μηχανή που ονομάζεται εκκλησία, να ευλογεί τα όπλα...
Εγώ δε μισώ κανέναν...αλλά κανείς δε μπορεί να με πείσει πως η Εκκλησία στηρίζεται στη διδασκαλία του Ιησού.
Φιλε reptile αλιμονο αν στο μακρινο παρελθον οι ανθρωποι δεν χρησιμοποιουσαν οπλα.Με την δικια σου λογικη φιλε μου θα ειμασταν
ακομα υπο κατοχη.Θα κυριαρχουσε ο Χιτλερ.Σε καποιες περιπτωσεις
ειναι αναγκαια η χρηση βιας,οταν ειναι για το καλο του συνολου των ανθρωπων.Δηλαδη αν υποθεσουμε οτι στο σπιτι σου ερχοντουσαν καποιοι δολοφονοι να σκοτωσουν την οικογενεια σου,τι θα εκανες;Θα καθοσουνα
με σταυρωμενα χερια και δεν θα αμυνοσουνα.
Οι λογικες αυτες κατα την γνωμη μου ειναι επικινδυνες.Η ανεχεια ειναι
το χειροτερο πραγμα.Οι μεγαλες επαναστασεις του παρελθοντος ειχαν
και βια που ομως οδηγησε σε κατακτησεις μεγαλες.
Θα σου απαντήσω με ένα μήνυμα που είχα στείλει σε ένα 12θειστή
"Ο πόλεμος είναι αναγκαίο ΚΑΚΟ... Και ο φόνος που διαπράττεται σε αυτόν κακό είναι αλλά ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΣΤΕ να τον διαπράξουμε όταν απειλείται η πατρίδα, η οικογένειά μας, όταν πρόκειται να ΒΕΒΗΛΩΘΟΥΝ τα ιερά και όσιά μας. Σκοπός δεν είναι ο φόνος αλλά η προστασία των παραπάνω. Δεν μπορούμε π.χ. να αφήσουμε τους τούρκους να ρθουν και να βιάσουν τις γυναίκες και τις κόρες μας, να κάψουν τις εκκλησίες μας και να μην μπορούμε να ΛΑΤΡΕΨΟΥΜΕ το Θεό. Δε νομίζεις? Κάτι παρόμοιο συνέβαινε και τότε"
Και θα συνεχίσω μέσα από την Α. Γραφή, γιατί όπως φαίνεται τη διαβάζεις. Στην Π. Διαθήκη δε διαβάζεις ότι οι ισραηλίτες υπό την καθοδήγηση του Θεού πολεμούσαν? (Ιερ. κζ 14, Δευτ. κα 21, Δ Βασ. ιθ 32-35). Το "ου φονεύσεις" είναι εντολή που έχει δοθεί από την Π. Διαθήκη. Και στη συνέχεια βλέπουμε πολέμους τέτοιους. Μήπως, λοιπόν, ο Θεός δεν εννοεί τους πολέμους δίνοντας την εντολή αυτή? Δεν είναι ένα μεμονομένο συμβάν για να μιλήσουμε για εξαίρεση ή να δώσουμε κάποια άλλη εξήγηση. Βλέπουμε κατ επανάληψη τέτοιους πολέμους
Μην πέφτουμε, λοιπόν, στο ίδιο σφάλμα με τους 12θειστές που λένε ότι από άλλους γράφτηκε η Π. Διαθήκη και από άλλους η Καινή και ότι αυτά τα δύο βιβλία δεν έχουν σχέση μεταξύ τους. Αν διαβάσεις προσεκτικότερα τη διδασκαλία του Χριστού θα δεις ότι ουδέποτε κατηγόρησε κάποιον για τη στρατιωτική του ιδιότητα. Έκανε θαύμα στον εκετόνταρχο και ουδέποτε τον δίδαξε κάτι τέτοιο. Την πόρνη πώς τη δίδαξε και τον παράλυτο που θεράπευσε, να μην ξανααμαρτήσουν? ΄
Μήπως, λοιπόν, απαντώντας στον Βαραβά του έλεγε ότι ο σκοπός που ήρθε στη γη είναι άλλος?Μήπως δε συμφωνούσε με την "επανάστασή" του?
Edited by - MANAG on 30/01/2004 20:39:18
>να .κάψουν τις εκκλησίες μας και να μην μπορούμε να ΛΑΤΡΕΨΟΥΜΕ το >Θεό. Δε νομίζεις? Κάτι παρόμοιο συνέβαινε και τότε"
Τώρα με την ανάπτυξη της τεχνολογίας έχουμε καταλάβει ότι ο πόλεμος είναι μια μεγάλη βλακεία...
Η πατρίδα δεν είναι ιερό...Όλος ο κόσμος είναι πατρίδα μας.
Η οικογένεια δεν είναι ιερό...είναι μια ανάγκη.
ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΑΣ
Οι εκκλησίες είναι απλά αχρείαστα κτίρια...
Τα νέα και σύγχρονα ιερά για μας τους εξελιγμένους τεχνολογικά
είναι ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,ΑΓΑΠΗ,ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΔΕΛΦΩΣΥΝΗ
Η τεχνολογία μας βοηθά να καταλάβουμε ότι και οι τούρκοι και οι εβραίοι και όλοι είναι άνθρωποι με τα ίδια προβλήματα και ασχολίες.
Οι πόλεμοι που έγιναν και γίνονται λόγω των μονοθειστικών θρησκειών πρέπει να σταματήσουν.
Αν θέλεις να μάθεις ποιοι μας δημιούργησαν διάβασε:
Ελληνική μυθολογία
Mahabarata(επικό ποίημα της Ινδίας)(Vedus and Ramayana)
Gilganesh(Babylonian επικό ποίημα)
Kojiki of Japan
The Popal Vuh
The chronical of Akkakor in latin America
Το βιβλίο του ενώχ
Την Καβάλα
Το κοράνι
Την εβραική βίβλο και μετά την Ελληνική βίβλο.
και μετά πες μου ποιος δημιούργησε το ανθρώπινο γένος...
>"Και θα συνεχίσω μέσα από την Α. Γραφή, γιατί όπως φαίνεται τη >διαβάζεις. Στην Π. Διαθήκη δε διαβάζεις ότι οι ισραηλίτες υπό την >καθοδήγηση του Θεού πολεμούσαν? (Ιερ. κζ 14, Δευτ. κα 21, Δ Βασ. ιθ >32-35). Το "ου φονεύσεις" είναι εντολή που έχει δοθεί από την Π. >Διαθήκη. Και στη συνέχεια βλέπουμε πολέμους τέτοιους. Μήπως, λοιπόν, >ο Θεός δεν εννοεί τους πολέμους δίνοντας την εντολή αυτή? Δεν είναι >ένα μεμονομένο συμβάν για να μιλήσουμε για εξαίρεση ή να δώσουμε >κάποια άλλη εξήγηση. Βλέπουμε κατ επανάληψη τέτοιους πολέμους"
Όλα αυτά έγραψες, φανερώνουν το ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ "ΘΕΟΥ",
και το ότι: Βάλε όπου υπάρχει η λέξη θεός, ελοχείμ(=εβραική λέξη που μεταφράστηκε ως "θεός").Ελοχείμ δεν σημαίνει ΘΕΟΣ,είναι πληθυντικός
και σημαίνει "Οι άνθρωποι που ήρθαν από τον ουρανό".
ΟΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟ ,ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ...
Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΤΥΦΛΩΝΕΙ
"Ο αναμάρτητος, πρώτος το λίθο βαλέτω"
ο "Θεός" της Πεντατεύχου του εβραϊκού μύθου είναι ένας ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ "ΘΕΟΣ" ο οποίος εξυπηρετεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τα συμφέροντα των τσοπαναρέων κάθε προέλευσης.
Πατέρας εκείνου του.."Θεού" Γιαχβέ είναι ο ΑΙγύπτιος Οσαρσήφ.
Η Κ.Δ. είναι ΣΥΜΠΙΛΗΜΑΤΑ απο διάφορους γραφιάδες για την εξυπηρέτηση της ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΙΑΣ.
Όσο υπήρξε ο "Θεός" της ερήμου, άλλο τόσο υπήρξε και ο μύθος των πλαστογράφων της Κ.Δ.
Ασε που εάν πιάσουμε τα λεγόμενα "Απόκρυφα" τότε είναι που ξεκινάει το ΧΟΝΤΡΟ ΓΕΛΙΟ!
Σοβαρευτείτε, διότι η άκρατη σωτηριολογία και οι εσχατολογικές αηδίες που σας έχουνε ποτίσει τα μυαλά, σας έχει εγκλωβίσει στον μεσαίωνα!
Εως ότου ψάξεις λίγο καλύτερα το θέμα, θα ήθελα την...γνωμάτευση σου για αυτή την ιδιαίτερη σπουδή που επιδικνύει ο "Θεός" για θέματα.......προσωπικής υγιεινής!!!
Στο Δευτερ. ΚΓ’13 διαβάζουμε: «..θέλεις σκεπάσει το εξερχόμενον απο σου. Διότι Κύριος ο Θεός σου περιπατεί εν μέσω του στρατοπέδου...δια να μην βλέπει ακαθαρσίαν τινά εν σοι, και αποστρέψει απο σου»!
Ποιά...Θεία επιθυμία να κρύβεται άραγε εδώ????
Ακριβώς!
Πρέπει να καταλάβουμε ότι οι πρω-τό-γονοί μας δεν είχαν:
Η/Υ για επικοινωνία,γνώση,διασκέδαση,πληροφόρηση..
Δεν κλωνίζαν ανθρώπους ούτε ήξεραν ότι οι δημιουργοί μας
μας δημιούργησαν με κλωνισμό...
Τώρα ζούμε στην αποκάλυψη....ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ
αποκάλυψη της αλήθειας ,όχι κατακλυσμός...
που θα γίνει αν οι ΜΟΝΟΘΕΙΣΤΙΚΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ συνεχίζουν να έχουν δύναμη...
ΣΟΦΙΑ - Ζούμε στην αποκάλυψη -
quote:
ώρα με την ανάπτυξη της τεχνολογίας έχουμε καταλάβει ότι ο πόλεμος είναι μια μεγάλη βλακεία...
Η πατρίδα δεν είναι ιερό...Όλος ο κόσμος είναι πατρίδα μας.
Η οικογένεια δεν είναι ιερό...είναι μια ανάγκη.
ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΑΣ
Οι εκκλησίες είναι απλά αχρείαστα κτίρια...
Φιλε izaura συμφωνω απολυτα με αυτα που αναφερεις.![]()
Οντως με την αναπτυξη της τεχνολογιας καταλαβαν οι ανθρωποι πως ο πολεμος ειναι μια βλακεια.Η οικογενεια,η πατριδα και η Θρησκεια,οι σημαιες
δεν ειναι ιερα πραγματα.Σεβομαι αυτους που δινουν μεγαλη αξια
σε αυτα τα πραγματα αλλα δυστυχως αν δουμε την ιστορια θα διαπιστωσουμε ποσοι ανθρωποι εχουν σκοτωθει για μια θρησκεια,για μια σημαια,για μια
εκταση Γης λες και η Γη ανηκει στον ανθρωπο.Οχι,βεβαια εμεις ανηκουμε
σε αυτη.Ο φανατισμος,η μισσαλοδοξια,ο εθνικισμος καθως και η θρησκοληψια,τα ιερατεια,ισως τελικα και οι θρησκειες ειναι εμποδια στην εξελιξη του ανθρωπου και στην ειρηνικη
συνυπαρξη μεταξυ των ανθρωπων.
Πολυ σωστα αναφερεις οτι:
"Τα νέα και σύγχρονα ιερά για μας τους εξελιγμένους τεχνολογικά
είναι ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,ΑΓΑΠΗ,ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΔΕΛΦΩΣΥΝΗ".
Mακαρι ολοι οι ανθρωποι να σκεφτονταν ετσι.Αν θελουμε εναν καλυτερο κοσμο αυτα πρεπει να φανουν και στην πραξη.
"ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ,ΑΛΛΑ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ"
ΣΩΚΡΑΤΗΣ
Το ότι ο κάθε MANAG μεταχειρίζεται την απύθμενη αγάπη του Γιεσούα για να δικαιολογήσει τις ανθρώπινες αδυναμίες είναι αξιοθρήνητο! Ο Χριστός δεν είχε ανάγκη να "μαλώσει" τον όποιο εκατόνταρχο ή να του αρνηθεί τη βοήθεια και ακριβώς εκεί δείχνει και το μεγαλείο του. Αλλά για τη δική του λογική, αυτό σημαίνει ότι συναινεί στον αλληλοσπαραγμό;;;
Σύνελθε, άνθρωπε κι αναρωτήσου γιατί αισθάνεσαι μόνιμα ν' απειλήσαι;;;
Ποιός νομίζεις ότι προσπαθεί να καταλάβει το Ναό σου και τί περιμένει να βρει εκεί; Κι αν υποθέσουμε ότι υπάρχει ενδιαφερόμενος και καταφέρει να τον καταλάβει, δε θα μπορείς να προσεύχεσαι στο Θεό σου;
Αυτή είναι η ουσία της πίστεώς σου;
Αν είναι έτσι, ξεκίνα μία νέα σταυροφορία, γιατί απ' ότι θυμάμαι κι έχει καταγραφεί στην ιστορία, τους Ιερούς σου Τόπους άλλοι κατέχουν! ![]()

Edited by - Zadok on 30/01/2004 21:39:30
ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΔΙΟΦΥΙΩΝ ...
Θα νομίσετε ότι είμαι τρελός...αλλά θα το πω...
Η δευτέρα παρουσία θα γίνει και ο Γιαχβέ θα σας ανταμείψει
για τον αγώνα σας για επικράτηση της αλήθειας...
Αυτή είναι η γνώμη μου...
ΑΓΑΠΗ.
"Ο Χριστός από 14 - 30 χρόνων"
Είναι κάτι που μπορεί να μην ξέρετε...
Αγαπητέ μου,
Τα έγγραφα της Βίβλου ,όπως και των βιβλίων από όλο τον κόσμο
που έγραψα πιο πάνω...
είναι η απόδειξη του ότι οι ελοχείμ μας δημιούργησαν
Δεν είμαι σατανιστής, ούτε μασόνος, ούτε υποστηρίζω τους ιουδαίους
που θεωρούν το Χριστό γιο του Σατανά...
Ούτε είμαι Ταλιμπάν, ούτε ο Οσάμα μπιν Λάντεν...
Πιστεύω στους ελοχείμ(ELOHIM=ELOH=ALLAH)
Πιστεύω στο Βούδα που διακήρυξε την ανυπαρξία κάποιου
φανταστικού άυλου θεού.
Θρησκεία μου η 1.επιστήμη,ο 2.εαυτός μου
3.οι δημιουργοί μου,οι 4.αδελφοί συνάνθρωποί μου
Εχθροί μου οι υποστηρικτές του πολέμου,
και οι Διαστρεβλωτές της αλήθειας όλου του κόσμου!
Η αγάπη σου για τους ελοχείμ σε παράσυρε στην αδίστακτη εκκλησία...
ZEZBERG :)
Το όνομα του Χριστού δεν είναι άγιο.
Θα μπορούσε να ήταν Κώστας ή Αγγελόπουλος ή Γιάννος.
Το μήνυμά του είναι άγιο.
Αυτό είναι ένα από τα λάθη της εκκλησίας.
Έβαλε τους πιστούς να λατρεύουν εικόνες και ονόματα.
Όπως είπε ένας σοφός:
"Ο Χριστός ήρθε στη γη,και οι άνθρωποι έβλεπαν το δάκτυλό του"
Δεν είναι ο προφήτης που μετρά...Το μήνυμα μετρά.