- Μάρτυρες του Ιεχωβά Νο. 1 - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Η αλήθεια είναι όντως μία
Ειπα μηπως δεν το ειδα καλα,αλλα αφου επιμενεις!!!
Αυτο ηθελα να μαθω,ειναι μια αρχη και αυτο....
quote:
Γνωριζεις το πιο δυσκολο και κανεις πως δεν καταλαβαινεις αυτο που ειναι φως φαναρι ετσι?Το φως φαναρι ξερεις πιο ειναι....το οτι προκειται για διαφορετικο θεο,οποτε μην το φερνεις ως παραδειγμα,δεν στεκει!ΚΑΙ για να μην το ξαναπεις να το πω και αλλιως,εφοσον αποτη μια λες για αυτοκτονια και απωλεια ψυχης και απο την αλλη αυτοκτονια και παραδεισο,αρα ο τζεσουα δεν ειναι ο Θεος που εγω πιστευω.Τωρα καταλαβες???
Ποιός διαφορετικός θεός αγαπητέ συγγενείς εβραιογενείς θρησκείες είναι ο μουσουλμανισμός και ο χριστιανισμός δέν μπορείς να μας πείς οτι πρόκειται για θεούς που δέν έχουν καμιά σχέση μεταξύ τους.
Όταν λέω αυτοκτονία και παράδεισο δέν εννοώ αυτοκτονία με την συνηθισμένη έννοια της λέξης, αλλά αυτοθυσία για τον Τζεσούα, εκούσια έξοδος του εαυτού μας στον θάνατο με οποιονδήποτε τρόπο ακόμα και άν πάμε σε μιά μάχη ξέρωντας οτι είμαστε χαμένοι απο πρώτο χέρι μονάχα να υπερασπιστούμε το όνομα του Τζεσούα.
Αυτοθυσία για κάποιο πρόσωπο που δέν έχουμε γνωρίσει ποτέ μας, ούτε έχουμε καμιά ιδέα άν υπάρχει μονάχα με την δικιολογία οτι μας το ψηθίρισαν σάν θεό κάποιοι γείτονες. Αυτό έκαναν κάποιοι υποτιθέμενοι βασανιζόμενοι μάρτυρες την εποχή του Διοκλητιανού μνημονευόμενοι σήμερα σάν άγιοι.
quote:
Ο συντονιστης δε βλεπει οτι τις τελευταιες μερες αυτα που γραφονται δεν εχουν σχεση με το θεμα?Μπορει να γινει κατι επ'αυτου?
Όντως ξεφύγαμε εκ του θέματος αλλά αυτό δέν είναι δουλειά μονάχα του συντονιστή, είναι και δική μας όλων μας. Άν δέν μπορούμε να επαναφέρουμε την συζήτηση στην αρχική μας τοποθέτηση να διακόψουμε τα μηνύματα εδώ ψάχνοντας καταλληλότερα Topic να εκφράσουμε τις απόψεις μας.
quote:
Ποιός διαφορετικός θεός αγαπητέ συγγενείς εβραιογενείς θρησκείες είναι ο μουσουλμανισμός και ο χριστιανισμός δέν μπορείς να μας πείς οτι πρόκειται για θεούς που δέν έχουν καμιά σχέση μεταξύ τους
Αυτο ακριβως λεω και ετσι ειναι φιλτατε γιατι αν ηταν διαφορετικα θα τους πιστευα ολους!!!και οτι λενε!!!
quote:
Αυτοθυσία για κάποιο πρόσωπο που δέν έχουμε γνωρίσει ποτέ μας, ούτε έχουμε καμιά ιδέα άν υπάρχει μονάχα με την δικιολογία οτι μας το ψηθίρισαν σάν θεό κάποιοι γείτονες
Εσενα στο ψιθυρησαν δηλαδη!Καλα....οπως θες!
quote:
Αυτη ειναι η ερωτηση,αλλα μαλλον απαντησες οτι κανεις χιουμορ ετσι?Επομενως αυτα που γραφεις ειναι για να κανεις πλακα!!!
Με καλυψες στην ερωτηση μου!!!
βλεπω οτι ο χριστιανικος σου εγκεφαλος δε νεχε ιτην δυνατοτητα να επεξεργαζεται πολλες πληροφοριες
θα σου το αναλυσω
εχουμε την δηλωση
<<εσεις και να δειτε νεκρο να σηκωνεται δεν θα πιστεψετε γιατ ιεχετε ετοιμη την απαντηση>>
(εδω ο χριστιανος πανος θελει να μας πει οτι αν αποιος που "ηταν" νεκρος σηκωθει τοτε τον ανεστησε ο θεος αλλα εμεις θα προσπαθησουμε να βρουμε μια δικαιολογια)
εδωσε 3 απαντησεις
1)ζομπι
(αυτη ηταν αστεια απαντηση γιατι ολοι γνωριζουν οτι δεν υπαρχουν ζομπι ουτε ειναι δυνατον να υπαρξουν)
2)βρικολακας
(και αυτη ηταν αστεια απαντηση γιατι ολοι γνωριζουν οτι δεν υπαρχουν βρικολακες ουτε ειναι δυνατον να υπαρξουν)
3)νεκροφανια
(αυτη ειναι η απαντηση
οταν δουμε καποιον να σηκωνετε τοτε αυτοματως το μυαλο παει στην νεκροφανια)
τωρα ελπιζω οτι μπορεις να καταλαβεις πανο τι λεω
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
quote:
kineza
Γεία σας και απο μένα. Εκανα αναζητηση για τους ιαχωβαδες γιατι εχω εναν φιλο μου που ειναι η μητερα του ιαχωβίνα και συνεχως μου λεει για την θρησκεια τους οτι ειναι καλυτεροι απο μας και με ρωτα πραγματα και δεν ξερω να του απαντησω. Ξερετε που μπορω να να βρω αυτες τις απαντησης.
Καλώς ήλθες στην παρέα μας
Ορίστε μια ιστοσελίδα όπου και θα μπορέσεις να βρεις πολλές απαντήσεις στα "διλλήματα" που θέτουν οι Μ.τ.Ι.
http://www.oodegr.com/paratir/grindex.htm
Το θέμα είναι πως παρουσιάζονται αδιάλλακτοι και δεν δέχονται τίποτα άλλο πέρα από αυτό που τους έχουν μάθει να λένε.
Λυπάμαι που το λέω αλλά, έχουν δημιουργήσει τη δική τους Γραφή (παραλείπουν εδάφια ή και βιβλία και μεταφράζουν όπως του συμφέρει για να στηρίζουν τις κακοδοξίες τους) και την έχουν προσαρμόσει στα μέτρα τους.
Να προσέχεις διότι αυτά που θα σου πει πως υποτίθεται ότι περιέχεται στη Γραφή, ενδέχεται να μην υπάρχει καν ή και αν υπάρχει να είναι αλλοιωμένο.
Αν νομίζεις πως μπορώ να σε βοηθήσω πάνω σε κάποιο συγκεκριμένο ζήτημα που σου έχει θέσει η κυρία αυτή, πολύ ευχαρίστως να σου πω τη δική μου άποψη. Μπορείς να μου στείλεις και προσωπικό μήνυμα αν θέλεις.
Να είσαι καλά.

quote:
Γεία σας και απο μένα. Εκανα αναζητηση για τους ιαχωβαδες γιατι εχω εναν φιλο μου που ειναι η μητερα του ιαχωβίνα και συνεχως μου λεει για την θρησκεια τους οτι ειναι καλυτεροι απο μας και με ρωτα πραγματα και δεν ξερω να του απαντησω. Ξερετε που μπορω να να βρω αυτες τις απαντησης.
Καλως όρισες kineza, εγώ θα σου πρότεινα να βρείς χρόνο και να ρίξεις μια ματιά στο παρόν θέμα, για μια πρώτη άποψη, πιο πλήρη (λόγω του αντίλογου) και μετά να κρίνεις μόνη σου (απ' το ψευδώνυμο συμπεραίνω ότι είσαι γυναίκα). Πιστεύω ότι έτσι θα ξέρεις και τι ψάχνεις, ενώ ό ψηλός προσπαθεί να σε βάλει κατευθείαν στο μαντρί, με τη μασημένη τροφή.
Είναι δική σου η επιλογή κατά πόσο θα ήθελες να καταλήξεις σε δική σου άποψη, με βάση τη διαίσθηση και το κριτήριό σου, θεωρώ όμως ότι διαβάζοντας πολλές απόψεις μπορεί κάποιος να διακρίνει πιο σφαιρικά απαντήσεις στους προβλημαστισμούς του.
Όλ' αυτά βέβαια με την προϋπόθεση ότι δεν θέλεις έτοιμες απαντήσεις (η υπόδειξη του ψηλού γι' αυτό, είναι η κατάλληλη) για τη συγκεκριμένη περίπτωση που αναφέρεις, αλλά με την ευκαιρία θα ήθελες να μάθεις...
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
quote:
Καλως όρισες kineza, εγώ θα σου πρότεινα να βρείς χρόνο και να ρίξεις μια ματιά στο παρόν θέμα, για μια πρώτη άποψη, πιο πλήρη (λόγω του αντίλογου) και μετά να κρίνεις μόνη σου (απ' το ψευδώνυμο συμπεραίνω ότι είσαι γυναίκα). Πιστεύω ότι έτσι θα ξέρεις και τι ψάχνεις, ενώ ό ψηλός προσπαθεί να σε βάλει κατευθείαν στο μαντρί, με τη μασημένη τροφή.Είναι δική σου η επιλογή κατά πόσο θα ήθελες να καταλήξεις σε δική σου άποψη, με βάση τη διαίσθηση και το κριτήριό σου, θεωρώ όμως ότι διαβάζοντας πολλές απόψεις μπορεί κάποιος να διακρίνει πιο σφαιρικά απαντήσεις στους προβλημαστισμούς του.
Όλ' αυτά βέβαια με την προϋπόθεση ότι δεν θέλεις έτοιμες απαντήσεις (η υπόδειξη του ψηλού γι' αυτό, είναι η κατάλληλη) για τη συγκεκριμένη περίπτωση που αναφέρεις, αλλά με την ευκαιρία θα ήθελες να μάθεις...
Βλέπω ότι εκτός απο το γερμανικό έχεις αναλάβει και την περισυλλογή...

τροφές, είναι πιο φρέσκες; Ή κάνεις προμότιον της
εταιρίας κέτερινγκ;
Όσο για την φίλη "κινέζα", θα έλεγα μόνο να κοιτάξει τα σχετικα sites
που μιλάνε για τα κολλημένα και παραφρασμένα σημεία της Αγίας
Γραφής που χρησιμοποιούν κατά κόρον οι ιεχωβάδες, παρά το ότι δεν ξέρουν άλλα
και το ότι θεωρούν ότι θα ζήσουν χιλιετή βασιλεία
επι γής, που είναι κωμικό, με την έλευση του Κυρίου και την Κρίση
οπότε έχουμε το πέρας της γής και την ουράνια βασιλεία...